malkontent6 15.07.16, 17:33 Wyleciał wątek Wołodi622 krytykujący głupi wpis kylaxa. Faktem jest, że brednie kylaxa był już wtedy na Oślej ławce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boavista4 Re: Wpisy znikają 15.07.16, 17:49 w moim watku bylo 5 wpisow, teraz jest 3. A wiec trzeba zakaladac watki z 1000 wpisow. wtwedy moze przetrwac dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Wpisy znikają 15.07.16, 22:42 boavista4 napisał(a): > w moim watku bylo 5 wpisow, teraz jest 3. A wiec trzeba zakaladac watki z 1000 > wpisow. wtwedy moze przetrwac dluzej. Rzecz nie w ilości wpisów , tylko w tym by nie naruszały przepisów forumowych i polskiego prawa powszechnie obowiązującego. PS. A swoją drogą dużo jest wykreśleń wpisów. Sam nie mogłem dziś odpowiedzieć na 4 wpisy.... wcześniej je usunięto. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 1984 Orwella,Ministerstwo Poprawnosci Politycznej 15.07.16, 17:51 ...i Cenzury nie proznuje,smieszniejsze tym bardziej ze Michnik ponoc walczyl o wolnosc wypowiedzi,wyglada ze tylko swojej...:-) Cenzura wywoluje we mnie odruchy wymiotne , niezaleznie kogo tna,niestety wielu tych ktorzy wychowali sie w PRL-u uwaza ze urzad cenzora,tfu,moderatora, ma racje bytu...l Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Oj znikaja, znikaja. A wystarczy byc 15.07.16, 18:32 politycznie poprawniejszym - i wtedy wpisy moga dluzej pozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Walther siem wpisal tutaj? 15.07.16, 22:46 Popieram wywalenia tego nazisty Schellenberga. Admin ma zdrowy instynkt samozachowaczy:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Walther siem wpisal tutaj? 15.07.16, 22:48 Kto to jest Schellenberg? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Walther siem wpisal tutaj? 17.07.16, 20:41 francuski ma taki dar, ze operuje sobie tylko znanymi pseudonimami. Nie miałem pojecia kto to Schellenberg ale od czego jest gugiel? No i wyszło, ze Walter jest Schellenbergiem i popycha stokrotki od 64 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Walther siem wpisal tutaj? 15.07.16, 23:09 @polski_francuz co za śmiałość jak i beszczelnosc z najniższej półki, jak cie Walter pociągnie do odpowiedzialności karnej jak zareagujesz? Dziwie się, już po raz który wyzywasz ludzi od najgorszych nie znając ich łamiąc etykę w każdym punkcie i jeszcze masz prawo pisania na forum? Na jakich zasadach etyki działa tu moderacja? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wpisy znikają 15.07.16, 22:49 nie udawaj zdziwionego,koledzy bystrzaki na etacie moderatora bez wiedzy zdominowali to forum juz dawno,dzisiaj rano podjelem kroki dotarcia do szefow tych idiotow-moderatorow...odzewu brak ale wycieto skandaliczne watki....czy to moj sukces jest mi obojetne ale widze swiatelko w tunelu Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Wpisy znikają 15.07.16, 22:57 Wołodia622 był oburzony na Admina za obecnosć głupiego wątku Kylaxa, który był już wtedy z forum usunięty. Szczerze mówiąc podziwiam czujność tego komsomolca. Tropi wszystkie wątki niechętne Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wpisy znikają 15.07.16, 23:01 akurat bylem rano na forum,albo jestes niedoinformowany,robisz za gupa albo jestes w tej ferajnie kretynow Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Walther siem wpisal tutaj? 15.07.16, 23:00 Do kogo się zwracasz? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Walther siem wpisal tutaj? 15.07.16, 23:03 tu do nikogo,daremny futer...trzeba pietro wyzej ,znowu bydlak robi obore z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Walther siem wpisal tutaj? 16.07.16, 09:24 Staram sie poprawic atmosfere. Stad smile na koncu zdania... Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Re: Wpisy znikają 16.07.16, 18:03 Nie po to Michnik walczył o wolność słowa abyś mógł pisać co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Wpisy znikają 16.07.16, 18:10 Próbowałeś się kiedyś wpisać na forum Gazety Polskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: a zniaja,znikaja+ 17.07.16, 09:47 pytanie postawione wczesniej przez kogos,jednak pozostaje: "kto Polske bedzie bronil?"" Odpowiedz Link Zgłoś
metpes GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 11:02 I nie tylko GW. Admin wywala kazdy nie pasujacy watek lub wpis bo dostal takie polecenie od swojego szefa. To jest wlasnie te wolne, demokratyczne media, o ktore walczyla Solidarnosc ... :))) To forum juz dawno zeszlo na psy. Co najwyzej mozna je olac cieplym moczem. Zostawmy je wojciechowi_szui_jerofiejowi (ten grafoman doskonale sie tu czuje pod oslona admina) Niech glupek sobie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 11:27 Kiedy lubie to forum,mam lac na to co lubie i zostawic kretynow w spokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
metpes Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 11:37 Przeciez to forum opanowalo kilku grafomanow, dzielnie wspieranych przez admina. To jest celowa roba, a nie spontaniczna dzialanosc nawiedzonego ludu. Admin dostal taki prikaz i kazdy na tym forum musi demokratycznie, grzecznie merdac ogonkiem w takt polityki Wielkiego Brata. To jest ta dzisiejsza wolnosc mediow. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 11:53 No i????...jestem cierpliwy innej metody na Wielkiego Brata nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 12:19 mam pytanie: kto jest ten wielki brat? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 12:24 metpes napisał: > Przeciez to forum opanowalo kilku grafomanow, dzielnie wspieranych przez admina > . To jest celowa roba, a nie spontaniczna dzialanosc nawiedzonego ludu. Admin d > ostal taki prikaz i kazdy na tym forum musi demokratycznie, grzecznie merdac og > onkiem w takt polityki Wielkiego Brata. To jest ta dzisiejsza wolnosc mediow. Nie mamy wpływu działania moderatorów, pracujących wg regulaminu i wskazówek przełożonych. Elegancko było by gdyby właściciel portalu (jego moderatorzy) zostawiali ślad usunięcia wątku/wpisu czy zbanowania forumowego "przestępcy". Przynajmniej widzielibyśmy miejsce usunięcia wpisu i uzasadnienie tej interwencji moderatorów. PS. Metpes .... to co piszesz wymaga (przynajmniej dla mnie) wyjaśnienia . Np. nie bardzo wiem kto jest tym wielkim Bratem, co te sytuacje mają wspólnego z wolnością prywatnych mediów, a kto widzi na tym forum "działalność nawiedzonego ludu" ...? Odpowiedz Link Zgłoś
metpes Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 12:42 Ojej...Nie wiesz kto to jest Wielki Brat? Biedactwo... A gdzie ty mieszkaszczuk? Prawdopodobnie na polnconej Czukotce... :0) Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 12:52 zeby wylatywaly watki wulgarne, wylatuje kazdy watek , ktory jest niezgodny z patriotyzmem GW, patriotyzmem ale nie polskim. Watki wulgarne bystrzakow trwaja , to nie jest forum , to jest propaganda michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 GW na pewno nie merda ogonkiem, jest samodzielna 18.07.16, 18:17 boavista4 napisał(a): > zeby wylatywaly watki wulgarne, wylatuje kazdy watek , ktory jest niezgodny z p > atriotyzmem GW, patriotyzmem ale nie polskim. Watki wulgarne bystrzakow trwaja > , to nie jest forum , to jest propaganda michnika. A może jest tak: Stronniczość na pewno tu jest + niewydolność moderatorów na setkach for ulokowanych na portalu. Przecież to nie jest portal ONZ. Jest on ulokowany w Polsce i nie wyróżnia Polaków karami za przewinienia. Ma zaś/powinien -wg mnie - mieć na oku "nieproszonych" gości , którzy pod rosyjskim godłem wykonują skrupulatnie/ konsekwentnie/ nieraz po chamsku misję Wielkiego Brata z Imperium Zła. Nic dziwnego, nie zważają na potrzebę przestrzegania jakichś tam "ułankowych" praw. Ci/tacy mogą zaszkodzić Agorze. Sądzę, że to (okazuje się) opozycyjne dla rządzących medium, jest na cenzurowanym/na dokładnej obserwacji kilku ss i musi we wszystkim co robi nie narażać się totalnej władzy PiS. W przypadku for na Agorze , władcy Polski czekają tylko na potknięcia GW. Na forach Agory - prawdopodobnie - bacznie obserwowane są fora , na których aż huczy od anty pisowskich wypowiedzi. Przyjdzie czas na ich wyciszenie. Przy czym trzeba pamiętać, że wypowiedzi antyUSA, antyUE, antypolskie , antykatolickie traktowane mogą być jako przestępcze, ba... terrorystyczne. Na takich autorów zawsze można haka znaleźć. Nie wiem więc, czy polskie ss już nie pytają..... o rosyjskie godło i brak/niedostateczne reakcje moderatorów na propagandę trolli i hybrydowych towarzyszy ? Jeśli by takiej / zmienionej atmosfery politycznej dla for społecznościowych nie było , to zadał bym pytanie - na co był ten wielki szum medialny i prawny o konieczności zmian w mediach ? A więc trzeba liczyć, że nadchodzi "dobra zmiana" , polegająca na zastosowaniu chińskich mioteł tanich i prostych. Zresztą co będę spekulował ? Przecież to wszystko macie u siebie, w Rosji. Dlatego , nim zaczniecie kontynuować narzekania na moderatorów Agory , przeanalizujcie/ wyobraźcie sobie.... czy w Rosji tak swobodnie dali by wam w sieci rosyjskiej ponarzekać na urzędników w rosyjskim medium ? ;), ;), ;). Jeśli jakiś szok przeżyjemy - my "interneciarze" - to będziemy nimi my - Polacy, którzy mamy dotychczas dużą wolność słowa. Mam nadzieję, że jest - na początek - zaostrzenie wymogów formalnych do piszących na forach Agory. Jak robi to sędzia, na meczu piłkarskim. Najpierw - uwagi sędziego ---> ostrzeżenia ---> a dopiero potem żółta kartka ---> i wreszcie czerwona kartka ? Chyba to nowej sytuacji trzeba się będzie (ze smutkiem) dostosować. ?? ;) Pożyjemy.... zobaczymy....jak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: GW na pewno nie merda ogonkiem, jest samodzi 20.07.16, 06:17 www.expressen.se/nyheter/besoket-pa-badhuset-blev-en-riktig-mardrom/ dla muzulanow trzeba budowac odzielne przybytki jak publicze toalety I baseny,z wlasnego doswiadczenia oddzielne szpitale tez osiedla ktore zamieszkuja nalezy otoczyc wysokim murem I wystawic uzbrojone warty! Muzulanie nigdy sie niezeuropeizuja a europejzycy niechca podzielic losu idian Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 nie ma problemu rak do pracy w UE 20.07.16, 07:20 xystosie. Jak by nie patrzyć. Same względy ekonomiczne nie upoważniały rządów europejskich do podejmowaniu decyzji o przyjęciu armii uchodźców i imigrantów politycznych. A kiedy dodamy analizę stanu gettach francuskich, dzielnicach muzułmańskich w WB .... to należało zrobić odwrotnie ..... podjąć szybkie decyzje o obronie suwerenności państw UE , o zamknięciu granicy południowej , całej granicy Schengen dla obcokrajowców. Problemy braku rąk do pracy UE może rozwiązać wewnątrz UE. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 przerywnik .... do ml2016 23.07.16, 00:22 Czas zakończyć pisanie na FRiś. Ale tymi kolejnymi wpisami nie pozwala się mi przestać pisać na FRiś.... Monalisa ostatnia - mam nadzieję - forumowiczka, pisze szczerze : Dam ci radę, dorośnij wreszcie intelektualnie do czegoś przestań być czyjąś papugą. Rada jest generalnie trafiona. Dziękuję. PS. Trudno się jednak zgodzić z tą papugą . Mamony, papugi, wzorce i bożki dla mnie jednak nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 moderatorzy informują o robocie ... 25.07.16, 09:14 Dziś wreszcie zobaczyłem - co jest rzadkością na FŚ - informację o usuwanych wpisach. Przynajmniej wiem czyj wpis został usunięty i za co. Moderatorzy .... tak trzymać. Będzie mniej podstaw u forumowiczów do narzekań na moderację. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 miłe to nie jest.. 17.07.16, 14:38 metpes napisał: > Ojej...Nie wiesz kto to jest Wielki Brat? Biedactwo... A gdzie ty mieszkaszczuk > ? Prawdopodobnie na polnconej Czukotce... :0) Za takie pisanie " trollu jeden" ... dokładnie cię będę omijał,.... mierzisz mnie i ..... Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Na to zgodziliśmy się... 17.07.16, 14:51 pit_b 23.01.04, 01:07 -zaprezentował na Aquanet regulamin Agory , jest raczej zbiorem obowiązków forumowiczów. Nie mniej wchodząc na jakieś forum w portalu Agora zgodziliśmy się go przestrzegać. 1. Agora SA udostępnia swoim użytkownikom możliwość bezpłatnego uczestniczenia w Forum Gazeta.pl w celu wymiany informacji, komentarzy i opinii na różne tematy. 2. Dostęp do serwisu Forum Gazeta.pl posiadają wszyscy użytkownicy publicznej sieci Internet. Ci z użytkowników, którzy założyli uprzednio konto w serwisie internetowym Gazeta.pl mogą używać na stronach Forum Gazeta.pl zarezerwowanych dla nich loginów. 3. Uczestnik Forum Gazeta.pl publikuje swoje komentarze i opinie wyłącznie na własną odpowiedzialność. Agora SA nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treści zamieszczane przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl. 4. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc. 5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety. 6. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych. 7. Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i 6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Agora S.A. może również przekazać sądowi, prokuraturze, policji i innym uprawnionym organom pozostające w jej posiadaniu dane osób naruszających postanowienia pkt. 4 niniejszego regulaminu. 8. Agora SA dołoży wszelkich starań w celu zapewnienia prawidłowego działania Forum Gazeta.pl oraz udzieli pomocy w rozwiązywaniu problemów dotyczących jego funkcjonowania. 9. Agora SA zastrzega sobie prawo do wyłączenia stron Forum Gazeta.pl z treści serwisu Gazeta.pl bez podawania przyczyn takiego działania. 10. Uczestnicy Forum poprzez umieszczenie swoich komentarzy i opinii na stronach Forum wyrażają zgodę na publikowanie tych treści w "Gazecie Wyborczej" oraz innych mediach wydawanych przez Agorę S.A. 11. Regulamin niniejszy obowiązuje od momentu jego opublikowania. Agora SA zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszym regulaminie. Wszelkie zmiany stają się obowiązujące w momencie ich opublikowania na tej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Na to zgodziliśmy się... 17.07.16, 14:59 A propos tego regulaminu .... na forum Agory większość trolli ucieka (głupio) przed odpowiedzialnością. Niestety - droga Agoro, olewają cały twój rynek - nie zakładają swoich profili, nie mają kont .... gdzie można by do nich napisać (co o nich myślimy) na priv. Przykład - człowiek z Marsa, niejakiś - metpes. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 13:07 szwampuch58 napisał: > Kiedy lubie to forum,mam lac na to co lubie i zostawic kretynow w spokoju? Jest taka piosenka - "jak się nie ma co się lubi ..." Ale serio. Na palcach jednej ręki pilarza policzysz osoby z którymi możliwa jest rozmowa. Rozmowa rozumiana jako wymiana poglądów, bez obrażania się na rozmówce, że nie podziela naszych. Stałą praktyką natomiast są wyzwiska, insynuacje, wulgaryzmy. W dodatku nasi milusińscy nie są w stanie zrozumieć, że "Jeżeli mnie pijany obrzyga w autobusie, to nie jest obelga, ale nieprzyjemne". Tyle i aż tyle. Miłego dnia. -------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 GW ma swoich właścicieli 18.07.16, 15:27 szwampuch58 napisał: Kiedy lubie to forum,mam lac na to co lubie i GW ma swoich właścicieli. I to mnie uczestnikowi forum nie przeszkadza. Dla mnie to forum jest darmowym miejscem różnych informacji i wymiany poglądów na tematy "światowe". Trudno znaleźć takie inne miejsce. Słowne walki światopoglądowe i narodowe na FŚ jedynie ubogacają to forum. Jeśli zdarzają się nachalni propagandziści , wrodzy Polsce,"nie możemy zostawić kretynów w spokoju?" -- Nasze rządy będą przeciwieństwem rządów prawa. - Odpowiedz Link Zgłoś
oki.12 Re: Wpisy znikają 17.07.16, 20:14 mój wpis wyleciał bo poównałem banderowców do plemienia HUTU. Widocznie w gazecie obowiązuje już prawo ukraińskie według kórego nic złego nie mozna na banderowców powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Wpisy znikają 17.07.16, 20:36 oki.12 napisał(a): > mój wpis wyleciał bo poównałem banderowców do plemienia HUTU. Widocznie w gazec > ie obowiązuje już prawo ukraińskie według kórego nic złego nie mozna na bandero > wców powiedzieć ;) Faktycznie. Żadne to przewinienie. :) Chyba w wakacje zatrudniono - jak moderatorów - studentów a ci nie wiedzą co czynią. Może maja płatne od bana i usunięcia wpisu ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Wpisy znikają 17.07.16, 21:25 Nie dziwi mnie jednak, że na Oślej Ławce lądują takie prymitywne wątki nt. Turcji: forum.gazeta.pl/forum/w,396,162005401,162005401,Co_myslicie_o_ostatnich_wydarzeniach_w_Turcji_.html?so=1 Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic2 Bo burak za admina robi... 17.07.16, 22:02 Admin "wyrzuca" watki wbrew logice ... Fakty sa faktami i z nimi czlowiek, mniej lub bardziej wykasztalcony, nie moze sie klocic, a co dopiero cenzurowac. Czy terror w Nicei i wszystko co jest z tym zwiazane zawiera tresci demoralizujace, rasistowskie lub uwlaczajace ludzkiej godnosci? Wlasnie o tym byl moj watek, ktory admin wyrzucil w kosmos. Wiec to tylko li i wylacznie glupota moze zakladac kaganiec na tego typu wypowiedzi. Do doopy z takim moderatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Bo burak za admina robi... 18.07.16, 03:59 Jest kilka metod na walkę z niewolą i głupotą. Nieraz na dolegliwości ... był Kaczmarek i jego piosenki. www.youtube.com/watch?v=-YGS9vhmFS0 Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: mnie nikt nie informuje 25.07.16, 10:36 Wykrywaczu tu masz dowód : gerlalt 24.07.16, 11:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. czuk1 24.07.16, 11:26 ekwiwokacja napisał: > Czizus, nie licz na to, ze sie czegokolwiek na tym forum nauczysz. > Nie sluchaj ....> Bierz sie do roboty i staraj sie nie zadawac smiesznych pytan. Akurat nie do czizusa te Twoje słowa i apele. Facet więcej wie, więcej wnosi do dyskusji forumowych, (rozsądku, równowagi i wiedzy) niż dziesiątki trolli , ......"oszołomionych" jakąś religią czy nacją. Tu np. cytuję czizusa. Nie ma racji , pisząc ? : M. Schultz miał rację ......Im zdecydowanie bliżej do Rosji putinowskiej niż co Niemiec A. Merkel i to jest już poważne zagrożenie poleskiej racji stanu!! - czisus czizus 24.07.16, 11:09 mashda napisał(a): > Ukraina to zrobila. Miala Majdan-pamietasz? Pamietasz jak Newland rozdawala cuk > iereczki? A co zrobiła Ukraina?? Tępym bolszewikom nie może przyjść do głowy myśl, że sprawa z Ukrainą jest szalenie prosta,...... mashda 23.07.16, 22:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. .............dzień pokazał, że to chyba jeden moderator przyjął taki tryb pracy Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wpisy to betka 25.07.16, 11:54 cale tematy mamy tu tabu,moderacja szpinuje jak w czasach PRL-u!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Wpisy znikają 25.07.16, 12:03 Skad to zaskoczenie .... ? , przeciez to, ta " dobra zmiana " . Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Wpisy znikają 25.07.16, 13:27 karbat napisał: Skad to zaskoczenie .... ? , przeciez to, ta " dobra zmiana " . Dla ciebie "dobra zmiana" ? "Dobra zmiana " - stwierdzenie satyryczne, rodzaj wyśmiania - dotyczy tragicznych rządów PiS. Nawet blond - trollka , zagraniczna potrafi dowalić: ....debile w Polsce to margines, mimo ze dominuja....twierdzi ola z opola, na forum Riś. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: wiem rzniesz gupa ale ci... 25.07.16, 13:11 ...cierpliwie odpowiem bo grzecznym czlowiekiem jestem: Wszystkie nie krytykujace Rosji. Ostatni hit na "nozyczkach "moderatorow: Rosja jedzie do Rio....kurna jak te "bystre" moderatory przezyja uroczystosc otwarcia igrzysk w telewizji jak Rosja wkroczy na stadion,juz dzisiaj mnie zastanawia,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: niby jakie tematy są tabu szamboch? 25.07.16, 13:20 > przecież na forum zasyp jest sowieckiej propagandy > trzeba pisać do administracji o posprzątanie tych śmieci Założyłem wątek na ten temat. forum.gazeta.pl/forum/w,50,162062866,162062866,Forum_Swiat_jak_skrytka_kontaktowa.html Ponadto klikam - "zgłoś"na każdym wrogim lub propagandowym,wprowadzającym Polaków w błąd wpisie członka web brygady. Co mam więcej zrobić? A to zdanie o Polakach jednej z aktywnych uczestniczek forum: ....debile w Polsce to margines, mimo ze dominuja....twierdzi ola z opola, na forum Riś. ------------------------------------------------------- Jakim prawem Wykrywaczu ? Jakim prawem ? :), ;) Oni tu mają swoją rezydenturę , pod rosyjskim godłem. Są gośćmi Agory. Mają " prawo" ( i pisemne polecenie założyciela forum "Rosja i świat"oblewania gnojówką każdego, kto piśnie tu przeciw ich propagandzie. Ja np. nie bystrzak i człowiek z ulicy .... jestem tu wrogiem nr. 2 , po jakimś Herr7 Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: "bez" to slowo klucz 25.07.16, 13:24 hehehehe,moje proby trzykrotne powiadomienia forum ze Rosja jednak bedzie polecialy w kosmos z rakietowa szybkoscia....teraz mam juz dosc grania z toba w "gupiego Jasia" baw sie dalej sam Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wpisy znikają 04.08.16, 10:00 dzisiaj w rekordowym tempie,enter ma dyzur moderatora....hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: Wpisy znikają 04.08.16, 10:25 jacys stachanowcy( pl.wikipedia.org/wiki/Przodownik_pracy ) sie pojawili. Pracuja blyskawicznie. Nie zdazy czlowiek nawet pierd...,a oni z papierem toaletowym leca. Nu jak tu mozna utrzymywac etykiete przy tych ...!? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Wpisy znikają 04.08.16, 13:16 bywszy2 napisał: > Nu jak tu mozna utrzymywac etykiete przy tych ...!? Faktycznie. Jak moderatorzy mogą utrzymać czystość forum (stosowanie netykiety i regulaminu) przy tylu świniących na forum Świat. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: Wpisy znikają 06.08.16, 12:50 moderator na forum Rosja i Swiat jest duzo lepszy. W stosunku do Pana? Odpowiedz Link Zgłoś
marklen Re: Wpisy znikają 06.08.16, 05:48 Wystarczy napisać pozytywnie o Rosji czy Putinie zaraz znika. Odpowiedz Link Zgłoś
green-balon Re: Wpisy znikają 16.08.16, 15:51 Fakt. Prawda jest bolesna. Moje dwa wpisy o przedłużeniu kontraktu pomiędzy Orlenem a Gazpromem (podlinkowane) też wyleciały w kosmos.Nie dziwi mnie to, wszak do władzy doszli kibole - narodowcy i usofile. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Wpisy znikają .... na wniosek trolla 17.08.16, 19:06 Rzadko wątki z forum "Świat" lądują na forum moderatorów - "Ośla ławka". Dziś na "Oślej ławce" spotykam wątek Jerofiejewa . Zastanawiałem się jaki to miałby być powód usunięcia. Niewątpliwie tytuł wątku jest prowokacyjny ale już same informacje Jerofiejewa są ciekawe. W sumie , "gorsze", "wredne" wątki rosyjskich trolli nie były piętnowane lokowaniem na Oślej Ławce. Oczywistym było, że wątek nie spotka się z przychylnością web brygady. Walter622 (na przykład) szybko podjął skuteczne "starania" na forum - "O moderacji" o zamkniecie wątku. Aby nie być gołosłownym - w tym celu - postawił taki wpis alarmujący moderatorów: kompletna głupota - "O moderacji" - walter622 13.08.16, 12:08 Przykład jednej z wypowiedzi, na którą gazeciana cenzura forum tzw. "świat" nie reaguje. Ostatecznie co się dziwić - pewnikiem taką "mądrość" naskrobał któryś z wychowanków nadredaktora Michnika. "z Russkimi trzeba krótko - kula w łeb, ścierwa do pieców hutniczych. Od kilkuset lat te małpy psują powietrze w europie." forum.gazeta.pl/forum w,50,162173476,162173476,Wojenny_teatrzyk_wlAdolfa_putlera.html Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wpisy znikają 16.08.16, 13:02 dzisiaj nie wolno Ukrainy ruszac,moderacja czuwa,hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wpisy znikają 25.08.16, 15:15 znowu,zamkniecia granicy z Rosja nie wolno krytykowac...bystrzak-moderator czuwa Odpowiedz Link Zgłoś