Dodaj do ulubionych

Wpisy znikają

15.07.16, 17:33
Wyleciał wątek Wołodi622 krytykujący głupi wpis kylaxa. Faktem jest, że brednie kylaxa był już wtedy na Oślej ławce.
Obserwuj wątek
    • boavista4 Re: Wpisy znikają 15.07.16, 17:49
      w moim watku bylo 5 wpisow, teraz jest 3. A wiec trzeba zakaladac watki z 1000 wpisow. wtwedy moze przetrwac dluzej.
      • czuk1 Re: Wpisy znikają 15.07.16, 22:42
        boavista4 napisał(a):
        > w moim watku bylo 5 wpisow, teraz jest 3. A wiec trzeba zakaladac watki z 1000
        > wpisow. wtwedy moze przetrwac dluzej.

Rzecz nie w ilości wpisów , tylko w tym by nie naruszały przepisów forumowych i polskiego prawa powszechnie obowiązującego.

PS. A swoją drogą dużo jest wykreśleń wpisów. Sam nie mogłem dziś odpowiedzieć na 4 wpisy.... wcześniej je usunięto.
    • yurek11111 1984 Orwella,Ministerstwo Poprawnosci Politycznej 15.07.16, 17:51
      ...i Cenzury nie proznuje,smieszniejsze tym bardziej ze Michnik ponoc walczyl o wolnosc wypowiedzi,wyglada ze tylko swojej...:-)
      Cenzura wywoluje we mnie odruchy wymiotne , niezaleznie kogo tna,niestety wielu tych ktorzy wychowali sie w PRL-u uwaza ze urzad cenzora,tfu,moderatora, ma racje bytu...l
    • gosc88 Oj znikaja, znikaja. A wystarczy byc 15.07.16, 18:32
      politycznie poprawniejszym - i wtedy wpisy moga dluzej pozyc.
    • polski_francuz Walther siem wpisal tutaj? 15.07.16, 22:46
      Popieram wywalenia tego nazisty Schellenberga. Admin ma zdrowy instynkt samozachowaczy:)

PF
      • malkontent6 Re: Walther siem wpisal tutaj? 15.07.16, 22:48
        Kto to jest Schellenberg?
        • felusiak1 Re: Walther siem wpisal tutaj? 17.07.16, 20:41
          francuski ma taki dar, ze operuje sobie tylko znanymi pseudonimami.
          Nie miałem pojecia kto to Schellenberg ale od czego jest gugiel?
          No i wyszło, ze Walter jest Schellenbergiem i popycha stokrotki od 64 lat.
      • monalisa2016 Re: Walther siem wpisal tutaj? 15.07.16, 23:09
        @polski_francuz co za śmiałość jak i beszczelnosc z najniższej półki, jak cie Walter pociągnie do odpowiedzialności karnej jak zareagujesz?
        Dziwie się, już po raz który wyzywasz ludzi od najgorszych nie znając ich łamiąc etykę w każdym punkcie i jeszcze masz prawo pisania na forum?
        Na jakich zasadach etyki działa tu moderacja?
    • szwampuch58 Re: Wpisy znikają 15.07.16, 22:49
      nie udawaj zdziwionego,koledzy bystrzaki na etacie moderatora bez wiedzy zdominowali to forum juz dawno,dzisiaj rano podjelem kroki dotarcia do szefow tych idiotow-moderatorow...odzewu brak ale wycieto skandaliczne watki....czy to moj sukces jest mi obojetne ale widze swiatelko w tunelu
      • malkontent6 Re: Wpisy znikają 15.07.16, 22:57
        Wołodia622 był oburzony na Admina za obecnosć głupiego wątku Kylaxa, który był już wtedy z forum usunięty.

Szczerze mówiąc podziwiam czujność tego komsomolca. Tropi wszystkie wątki niechętne Rosji.
        • szwampuch58 Re: Wpisy znikają 15.07.16, 23:01
          akurat bylem rano na forum,albo jestes niedoinformowany,robisz za gupa albo jestes w tej ferajnie kretynow
          • malkontent6 Re: Wpisy znikają 15.07.16, 23:02
            Nie mam pojęcia o czym gadasz.
    • malkontent6 Re: Walther siem wpisal tutaj? 15.07.16, 23:00
      Do kogo się zwracasz?
      • szwampuch58 Re: Walther siem wpisal tutaj? 15.07.16, 23:03
        tu do nikogo,daremny futer...trzeba pietro wyzej ,znowu bydlak robi obore z tego forum
      • polski_francuz Re: Walther siem wpisal tutaj? 16.07.16, 09:24
        Staram sie poprawic atmosfere. Stad smile na koncu zdania...

Pozdro

PF
    • scibor3 Re: Wpisy znikają 16.07.16, 18:03
      Nie po to Michnik walczył o wolność słowa abyś mógł pisać co chcesz.
      • malkontent6 Re: Wpisy znikają 16.07.16, 18:10
        Próbowałeś się kiedyś wpisać na forum Gazety Polskiej?
    • pijatyka I tak jeszcze za dużo śmiecia zostaje. 16.07.16, 18:17

• bywszy2 Re: a zniaja,znikaja+ 17.07.16, 09:47
      pytanie postawione wczesniej przez kogos,jednak pozostaje:
      "kto Polske bedzie bronil?""
    • metpes GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 11:02
      I nie tylko GW. Admin wywala kazdy nie pasujacy watek lub wpis bo dostal takie polecenie od swojego szefa. To jest wlasnie te wolne, demokratyczne media, o ktore walczyla Solidarnosc ... :)))

To forum juz dawno zeszlo na psy. Co najwyzej mozna je olac cieplym moczem. Zostawmy je wojciechowi_szui_jerofiejowi (ten grafoman doskonale sie tu czuje pod oslona admina) Niech glupek sobie pisze.
      • szwampuch58 Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 11:27
        Kiedy lubie to forum,mam lac na to co lubie i zostawic kretynow w spokoju?
        • metpes Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 11:37
          Przeciez to forum opanowalo kilku grafomanow, dzielnie wspieranych przez admina. To jest celowa roba, a nie spontaniczna dzialanosc nawiedzonego ludu. Admin dostal taki prikaz i kazdy na tym forum musi demokratycznie, grzecznie merdac ogonkiem w takt polityki Wielkiego Brata. To jest ta dzisiejsza wolnosc mediow.
          • szwampuch58 Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 11:53
            No i????...jestem cierpliwy innej metody na Wielkiego Brata nie ma
          • bywszy2 Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 12:19
            mam pytanie:
            kto jest ten wielki brat?
          • czuk1 Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 12:24
            metpes napisał:
            > Przeciez to forum opanowalo kilku grafomanow, dzielnie wspieranych przez admina
            > . To jest celowa roba, a nie spontaniczna dzialanosc nawiedzonego ludu. Admin d
            > ostal taki prikaz i kazdy na tym forum musi demokratycznie, grzecznie merdac og
            > onkiem w takt polityki Wielkiego Brata. To jest ta dzisiejsza wolnosc mediow.

Nie mamy wpływu działania moderatorów, pracujących wg regulaminu i wskazówek przełożonych. Elegancko było by gdyby właściciel portalu (jego moderatorzy) zostawiali ślad
            usunięcia wątku/wpisu czy zbanowania forumowego "przestępcy". Przynajmniej widzielibyśmy miejsce usunięcia wpisu i uzasadnienie tej interwencji moderatorów.

PS. Metpes .... to co piszesz wymaga (przynajmniej dla mnie) wyjaśnienia . Np. nie bardzo wiem kto jest tym wielkim Bratem, co te sytuacje mają wspólnego z wolnością prywatnych mediów, a kto widzi na tym forum "działalność nawiedzonego ludu" ...?
            • metpes Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 12:42
              Ojej...Nie wiesz kto to jest Wielki Brat? Biedactwo... A gdzie ty mieszkaszczuk? Prawdopodobnie na polnconej Czukotce... :0)
              • boavista4 Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 12:52
                zeby wylatywaly watki wulgarne, wylatuje kazdy watek , ktory jest niezgodny z patriotyzmem GW, patriotyzmem ale nie polskim. Watki wulgarne bystrzakow trwaja , to nie jest forum , to jest propaganda michnika.
                • czuk1 GW na pewno nie merda ogonkiem, jest samodzielna 18.07.16, 18:17
                  boavista4 napisał(a):
                  > zeby wylatywaly watki wulgarne, wylatuje kazdy watek , ktory jest niezgodny z p
                  > atriotyzmem GW, patriotyzmem ale nie polskim. Watki wulgarne bystrzakow trwaja
                  > , to nie jest forum , to jest propaganda michnika.

A może jest tak:
                  Stronniczość na pewno tu jest + niewydolność moderatorów na setkach for ulokowanych na portalu.
                  Przecież to nie jest portal ONZ. Jest on ulokowany w Polsce i nie wyróżnia Polaków karami za przewinienia. Ma zaś/powinien -wg mnie - mieć na oku "nieproszonych" gości , którzy pod rosyjskim godłem wykonują skrupulatnie/ konsekwentnie/ nieraz po chamsku misję Wielkiego Brata z Imperium Zła. Nic dziwnego, nie zważają na potrzebę przestrzegania jakichś tam "ułankowych" praw. Ci/tacy mogą zaszkodzić Agorze. Sądzę, że to (okazuje się) opozycyjne dla rządzących medium, jest na cenzurowanym/na dokładnej obserwacji kilku ss i musi we wszystkim co robi nie narażać się totalnej władzy PiS. W przypadku for na Agorze , władcy Polski czekają tylko na potknięcia GW. Na forach Agory - prawdopodobnie - bacznie obserwowane są fora , na których aż huczy od anty pisowskich wypowiedzi. Przyjdzie czas na ich wyciszenie. Przy czym trzeba pamiętać, że wypowiedzi antyUSA, antyUE, antypolskie , antykatolickie traktowane mogą być jako przestępcze, ba... terrorystyczne. Na takich autorów zawsze można haka znaleźć. Nie wiem więc, czy polskie ss już nie pytają..... o rosyjskie godło i brak/niedostateczne reakcje moderatorów na propagandę trolli i hybrydowych towarzyszy ?
                  Jeśli by takiej / zmienionej atmosfery politycznej dla for społecznościowych nie było , to zadał bym pytanie - na co był ten wielki szum medialny i prawny o konieczności zmian w mediach ? A więc trzeba liczyć, że nadchodzi "dobra zmiana" , polegająca na zastosowaniu
                  chińskich mioteł tanich i prostych.
                  Zresztą co będę spekulował ? Przecież to wszystko macie u siebie, w Rosji. Dlatego , nim zaczniecie kontynuować narzekania na moderatorów Agory , przeanalizujcie/ wyobraźcie sobie.... czy w Rosji tak swobodnie dali by wam w sieci rosyjskiej ponarzekać na urzędników w rosyjskim medium ? ;), ;), ;).
                  Jeśli jakiś szok przeżyjemy - my "interneciarze" - to będziemy nimi my - Polacy, którzy mamy dotychczas dużą wolność słowa.
                  Mam nadzieję, że jest - na początek - zaostrzenie wymogów formalnych do piszących na forach Agory. Jak robi to sędzia, na meczu piłkarskim. Najpierw - uwagi sędziego ---> ostrzeżenia ---> a dopiero potem żółta kartka ---> i wreszcie czerwona kartka ? Chyba to nowej sytuacji trzeba się będzie (ze smutkiem) dostosować. ?? ;)
                  Pożyjemy.... zobaczymy....jak będzie.

• xystos Re: GW na pewno nie merda ogonkiem, jest samodzi 20.07.16, 06:17
                    www.expressen.se/nyheter/besoket-pa-badhuset-blev-en-riktig-mardrom/
                    dla muzulanow trzeba budowac
                    odzielne przybytki jak publicze
                    toalety I baseny,z wlasnego doswiadczenia oddzielne szpitale tez

osiedla ktore zamieszkuja nalezy
                    otoczyc wysokim murem I wystawic
                    uzbrojone warty!

Muzulanie nigdy sie niezeuropeizuja
                    a europejzycy niechca podzielic losu
                    idian
                    • czuk1 nie ma problemu rak do pracy w UE 20.07.16, 07:20
                      xystosie. Jak by nie patrzyć. Same względy ekonomiczne nie upoważniały rządów europejskich do
                      podejmowaniu decyzji o przyjęciu armii uchodźców i imigrantów politycznych.

A kiedy dodamy analizę stanu gettach francuskich, dzielnicach muzułmańskich w WB .... to należało zrobić odwrotnie ..... podjąć szybkie decyzje o obronie suwerenności państw UE , o zamknięciu granicy południowej , całej granicy Schengen dla obcokrajowców. Problemy braku rąk do pracy UE
                      może rozwiązać wewnątrz UE.
                      • czuk1 przerywnik .... do ml2016 23.07.16, 00:22
                        Czas zakończyć pisanie na FRiś. Ale tymi kolejnymi wpisami nie pozwala się mi przestać pisać na FRiś....
                        Monalisa ostatnia - mam nadzieję - forumowiczka, pisze szczerze :
                        Dam ci radę, dorośnij wreszcie intelektualnie do czegoś przestań być czyjąś papugą.

Rada jest generalnie trafiona. Dziękuję.
                        PS. Trudno się jednak zgodzić z tą papugą . Mamony, papugi, wzorce i bożki dla mnie jednak nie istnieją.
                        • czuk1 moderatorzy informują o robocie ... 25.07.16, 09:14
                          Dziś wreszcie zobaczyłem - co jest rzadkością na FŚ - informację o usuwanych wpisach.
                          Przynajmniej wiem czyj wpis został usunięty i za co.

Moderatorzy .... tak trzymać.
                          Będzie mniej podstaw u forumowiczów do narzekań na moderację. :)
              • czuk1 miłe to nie jest.. 17.07.16, 14:38
                metpes napisał:
                > Ojej...Nie wiesz kto to jest Wielki Brat? Biedactwo... A gdzie ty mieszkaszczuk
                > ? Prawdopodobnie na polnconej Czukotce... :0)

Za takie pisanie " trollu jeden" ... dokładnie cię będę omijał,.... mierzisz mnie i .....
                • czuk1 Na to zgodziliśmy się... 17.07.16, 14:51
                  pit_b 23.01.04, 01:07 -zaprezentował na Aquanet regulamin Agory , jest raczej zbiorem obowiązków forumowiczów. Nie mniej wchodząc na jakieś forum w portalu Agora zgodziliśmy się go przestrzegać.

1.
                  Agora SA udostępnia swoim użytkownikom możliwość
                  bezpłatnego uczestniczenia w Forum Gazeta.pl w celu wymiany informacji,
                  komentarzy i opinii na różne tematy.

2.
                  Dostęp do serwisu Forum Gazeta.pl posiadają wszyscy
                  użytkownicy publicznej sieci Internet. Ci z użytkowników, którzy założyli
                  uprzednio konto w serwisie internetowym Gazeta.pl

mogą używać na stronach Forum Gazeta.pl zarezerwowanych dla nich
                  loginów.

3.
                  Uczestnik Forum Gazeta.pl publikuje swoje
                  komentarze i opinie wyłącznie na własną odpowiedzialność
                  . Agora SA nie ponosi
                  jakiejkolwiek odpowiedzialności za treści
                  zamieszczane przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl.

4.
                  Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników
                  na łamach Forum Gazeta.pl treści sprzecznych z prawem, wzywających do
                  nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też
                  propagujących przemoc
                  .

5.
                  Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników
                  na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne
                  moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających
                  zasady Netykiety.

6.
                  Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez
                  uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych.

7.
                  Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania treści,
                  o których mowa w pkt. 4, 5 i 6 niniejszego regulaminu
                  , jak również prawo
                  do blokowania uczestnictwa w Forum Gazeta.pl w
                  stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia pkt. 4,

5 i 6 regulaminu. Agora S.A. może również przekazać
                  sądowi, prokuraturze, policji i innym uprawnionym organom pozostające w
                  jej posiadaniu dane osób naruszających postanowienia pkt. 4 niniejszego regulaminu.

8.
                  Agora SA dołoży wszelkich starań w celu zapewnienia
                  prawidłowego działania Forum Gazeta.pl oraz udzieli pomocy w
                  rozwiązywaniu problemów dotyczących jego
                  funkcjonowania.

9.
                  Agora SA zastrzega sobie prawo do wyłączenia stron
                  Forum Gazeta.pl z treści serwisu Gazeta.pl bez podawania przyczyn
                  takiego działania.

10.
                  Uczestnicy Forum poprzez umieszczenie swoich
                  komentarzy i opinii na stronach Forum wyrażają zgodę na publikowanie tych
                  treści w "Gazecie Wyborczej" oraz innych mediach
                  wydawanych przez Agorę S.A.

11.
                  Regulamin niniejszy obowiązuje od momentu jego
                  opublikowania. Agora SA zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w
                  niniejszym regulaminie. Wszelkie zmiany stają się
                  obowiązujące w momencie ich opublikowania na tej stronie.
                  • czuk1 Re: Na to zgodziliśmy się... 17.07.16, 14:59
                    A propos tego regulaminu .... na forum Agory większość trolli ucieka (głupio) przed odpowiedzialnością. Niestety - droga Agoro, olewają cały twój rynek - nie zakładają swoich profili, nie mają kont .... gdzie można by do nich napisać (co o nich myślimy) na priv. Przykład - człowiek z Marsa, niejakiś - metpes.
        • uu1 Re: GW musi grzecznie merdac ogonkiem 17.07.16, 13:07
          szwampuch58 napisał:

> Kiedy lubie to forum,mam lac na to co lubie i zostawic kretynow w spokoju?
          Jest taka piosenka - "jak się nie ma co się lubi ..."
          Ale serio. Na palcach jednej ręki pilarza policzysz osoby z którymi możliwa jest rozmowa. Rozmowa rozumiana jako wymiana poglądów, bez obrażania się na rozmówce, że nie podziela naszych. Stałą praktyką natomiast są wyzwiska, insynuacje, wulgaryzmy. W dodatku nasi milusińscy nie są w stanie zrozumieć, że "Jeżeli mnie pijany obrzyga w autobusie, to nie jest obelga, ale nieprzyjemne". Tyle i aż tyle. Miłego dnia.
          --------------------------------
        • czuk1 GW ma swoich właścicieli 18.07.16, 15:27
          szwampuch58 napisał: Kiedy lubie to forum,mam lac na to co lubie i
          GW ma swoich właścicieli. I to mnie uczestnikowi forum nie przeszkadza.
          Dla mnie to forum jest darmowym miejscem różnych informacji i wymiany poglądów na tematy "światowe". Trudno znaleźć takie inne miejsce. Słowne walki światopoglądowe i narodowe na FŚ jedynie ubogacają to forum. Jeśli zdarzają się nachalni propagandziści , wrodzy Polsce,"nie możemy zostawić kretynów w spokoju?"

--
          Nasze rządy będą przeciwieństwem rządów prawa.

-
    • oki.12 Re: Wpisy znikają 17.07.16, 20:14
      mój wpis wyleciał bo poównałem banderowców do plemienia HUTU. Widocznie w gazecie obowiązuje już prawo ukraińskie według kórego nic złego nie mozna na banderowców powiedzieć
      • czuk1 Re: Wpisy znikają 17.07.16, 20:36
        oki.12 napisał(a):
        > mój wpis wyleciał bo poównałem banderowców do plemienia HUTU. Widocznie w gazec
        > ie obowiązuje już prawo ukraińskie według kórego nic złego nie mozna na bandero
        > wców powiedzieć

;) Faktycznie. Żadne to przewinienie. :)
        Chyba w wakacje zatrudniono - jak moderatorów - studentów a ci nie wiedzą co czynią. Może maja płatne od bana i usunięcia wpisu ???!!!
        • czuk1 Re: Wpisy znikają 17.07.16, 21:25
          Nie dziwi mnie jednak, że na Oślej Ławce lądują takie prymitywne wątki nt. Turcji:

forum.gazeta.pl/forum/w,396,162005401,162005401,Co_myslicie_o_ostatnich_wydarzeniach_w_Turcji_.html?so=1
    • blueelvic2 Bo burak za admina robi... 17.07.16, 22:02
      Admin "wyrzuca" watki wbrew logice ... Fakty sa faktami i z nimi czlowiek, mniej lub bardziej wykasztalcony, nie moze sie klocic, a co dopiero cenzurowac. Czy terror w Nicei i wszystko co jest z tym zwiazane zawiera tresci demoralizujace, rasistowskie lub uwlaczajace ludzkiej godnosci? Wlasnie o tym byl moj watek, ktory admin wyrzucil w kosmos. Wiec to tylko li i wylacznie glupota moze zakladac kaganiec na tego typu wypowiedzi.

Do doopy z takim moderatorem.
      • czuk1 Re: Bo burak za admina robi... 18.07.16, 03:59
        Jest kilka metod na walkę z niewolą i głupotą.
        Nieraz na dolegliwości ... był Kaczmarek i jego piosenki.

www.youtube.com/watch?v=-YGS9vhmFS0
    • czuk1 Re: mnie nikt nie informuje 25.07.16, 10:36
      Wykrywaczu tu masz dowód :
      gerlalt 24.07.16, 11:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

czuk1 24.07.16, 11:26
      ekwiwokacja napisał:
      > Czizus, nie licz na to, ze sie czegokolwiek na tym forum nauczysz.
      > Nie sluchaj ....> Bierz sie do roboty i staraj sie nie zadawac smiesznych pytan.
      Akurat nie do czizusa te Twoje słowa i apele. Facet więcej wie, więcej wnosi do dyskusji forumowych, (rozsądku, równowagi i wiedzy) niż dziesiątki trolli , ......"oszołomionych" jakąś religią czy nacją.
      Tu np. cytuję czizusa. Nie ma racji , pisząc ? :
      M. Schultz miał rację ......Im zdecydowanie bliżej do Rosji putinowskiej niż co Niemiec A. Merkel i to jest już poważne zagrożenie poleskiej racji stanu!! - czisus
      czizus 24.07.16, 11:09
      mashda napisał(a):
      > Ukraina to zrobila. Miala Majdan-pamietasz? Pamietasz jak Newland rozdawala cuk
      > iereczki?
      A co zrobiła Ukraina?? Tępym bolszewikom nie może przyjść do głowy myśl, że sprawa z Ukrainą jest szalenie prosta,......

mashda 23.07.16, 22:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

.............dzień pokazał, że to chyba jeden moderator przyjął taki tryb pracy
    • szwampuch58 Re: Wpisy to betka 25.07.16, 11:54
      cale tematy mamy tu tabu,moderacja szpinuje jak w czasach PRL-u!!!!
    • karbat Re: Wpisy znikają 25.07.16, 12:03
      Skad to zaskoczenie .... ? ,
      przeciez to, ta " dobra zmiana " .

• czuk1 Re: Wpisy znikają 25.07.16, 13:27
        karbat napisał: Skad to zaskoczenie .... ? , przeciez to, ta " dobra zmiana " .
        Dla ciebie "dobra zmiana" ?
        "Dobra zmiana " - stwierdzenie satyryczne, rodzaj wyśmiania - dotyczy tragicznych rządów PiS.
        Nawet blond - trollka , zagraniczna potrafi dowalić:
        ....debile w Polsce to margines, mimo ze dominuja....twierdzi ola z opola, na forum Riś.
    • szwampuch58 Re: wiem rzniesz gupa ale ci... 25.07.16, 13:11
      ...cierpliwie odpowiem bo grzecznym czlowiekiem jestem:
      Wszystkie nie krytykujace Rosji.
      Ostatni hit na "nozyczkach "moderatorow: Rosja jedzie do Rio....kurna jak te "bystre" moderatory przezyja uroczystosc otwarcia igrzysk w telewizji jak Rosja wkroczy na stadion,juz dzisiaj mnie zastanawia,hehehe
    • czuk1 Re: niby jakie tematy są tabu szamboch? 25.07.16, 13:20

> przecież na forum zasyp jest sowieckiej propagandy
      > trzeba pisać do administracji o posprzątanie tych śmieci

Założyłem wątek na ten temat. forum.gazeta.pl/forum/w,50,162062866,162062866,Forum_Swiat_jak_skrytka_kontaktowa.html
      Ponadto klikam - "zgłoś"na każdym wrogim lub propagandowym,wprowadzającym
      Polaków w błąd wpisie członka web brygady.
      Co mam więcej zrobić?

A to zdanie o Polakach jednej z aktywnych uczestniczek forum:
      ....debile w Polsce to margines, mimo ze dominuja....twierdzi ola z opola, na forum Riś.
      -------------------------------------------------------
      Jakim prawem Wykrywaczu ? Jakim prawem ? :), ;)
      Oni tu mają swoją rezydenturę , pod rosyjskim godłem.
      Są gośćmi Agory.
      Mają " prawo" ( i pisemne polecenie założyciela forum "Rosja i świat"oblewania gnojówką każdego, kto piśnie tu przeciw ich propagandzie.
      Ja np. nie bystrzak i człowiek z ulicy .... jestem tu wrogiem nr. 2 , po jakimś Herr7

• szwampuch58 Re: "bez" to slowo klucz 25.07.16, 13:24
      hehehehe,moje proby trzykrotne powiadomienia forum ze Rosja jednak bedzie polecialy w kosmos z rakietowa szybkoscia....teraz mam juz dosc grania z toba w "gupiego Jasia" baw sie dalej sam
    • szwampuch58 Re: Wpisy znikają 04.08.16, 10:00
      dzisiaj w rekordowym tempie,enter ma dyzur moderatora....hehehehe
    • bywszy2 Re: Wpisy znikają 04.08.16, 10:25
      jacys stachanowcy(
      pl.wikipedia.org/wiki/Przodownik_pracy
      ) sie pojawili.
      Pracuja blyskawicznie.
      Nie zdazy czlowiek nawet pierd...,a oni z papierem toaletowym leca.
      Nu jak tu mozna utrzymywac etykiete przy tych ...!?
      • czuk1 Re: Wpisy znikają 04.08.16, 13:16
        bywszy2 napisał:
        > Nu jak tu mozna utrzymywac etykiete przy tych ...!?

Faktycznie. Jak moderatorzy mogą utrzymać czystość forum (stosowanie netykiety i regulaminu)
        przy tylu świniących na forum Świat.
        • bywszy2 Re: Wpisy znikają 06.08.16, 12:50
          moderator na forum Rosja i Swiat jest duzo lepszy.
          W stosunku do Pana?
    • marklen Re: Wpisy znikają 06.08.16, 05:48
      Wystarczy napisać pozytywnie o Rosji czy Putinie zaraz znika.
      • green-balon Re: Wpisy znikają 16.08.16, 15:51
        Fakt. Prawda jest bolesna. Moje dwa wpisy o przedłużeniu kontraktu pomiędzy Orlenem a Gazpromem (podlinkowane) też wyleciały w kosmos.Nie dziwi mnie to, wszak do władzy doszli kibole - narodowcy i usofile.
        • czuk1 Wpisy znikają .... na wniosek trolla 17.08.16, 19:06
          Rzadko wątki z forum "Świat" lądują na forum moderatorów - "Ośla ławka". Dziś na "Oślej ławce" spotykam wątek Jerofiejewa . Zastanawiałem się jaki to miałby być powód usunięcia. Niewątpliwie tytuł wątku jest prowokacyjny ale już same informacje Jerofiejewa są ciekawe. W sumie , "gorsze", "wredne" wątki rosyjskich trolli nie były piętnowane lokowaniem na Oślej Ławce.

Oczywistym było, że wątek nie spotka się z przychylnością web brygady. Walter622 (na przykład) szybko podjął skuteczne "starania" na forum - "O moderacji" o zamkniecie wątku. Aby nie być gołosłownym - w tym celu - postawił taki wpis alarmujący moderatorów:

kompletna głupota - "O moderacji" - walter622 13.08.16, 12:08
          Przykład jednej z wypowiedzi, na którą gazeciana cenzura forum tzw. "świat"
          nie reaguje. Ostatecznie co się dziwić - pewnikiem taką "mądrość" naskrobał któryś
          z wychowanków nadredaktora Michnika.
          "z Russkimi trzeba krótko - kula w łeb, ścierwa do pieców hutniczych. Od kilkuset lat te małpy psują powietrze w europie." forum.gazeta.pl/forum w,50,162173476,162173476,Wojenny_teatrzyk_wlAdolfa_putlera.html
    • szwampuch58 Re: Wpisy znikają 16.08.16, 13:02
      dzisiaj nie wolno Ukrainy ruszac,moderacja czuwa,hehehehe
    • szwampuch58 Re: Wpisy znikają 25.08.16, 15:15
      znowu,zamkniecia granicy z Rosja nie wolno krytykowac...bystrzak-moderator czuwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka