29.09.04, 10:01
I coz panowie rosjanie. Znowu wasza wersja gowno warta.
Zawsze klamiecie.

Cytat:
По словам Руслана Аушева, боевики не собирались держать заложников больше трех
суток ...
(Wedlug slow Ruslana Auszewa, bojownicy nie zamierzali przetrzymywac
zakladnikow dluzej niz trzy godziny)

Pelna wersja:
www.gazeta.ru/2004/09/28/oa_134878.shtml
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: Bieslan IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.04, 16:34
      Jesli juz cos piszesz, to nie wyrywaj zdan z kontekstu.

Он также сказал, что, по его ощущениям, больше трех дней террористы заложников
      держать не собирались. Это подтверждает и фраза командира боевиков, заявившего,
      что у них есть несколько групп, «которые, если что, придут на помощь». «Я
      думаю, что они рассчитывали, что получится вариант, как в Буденновске», –
      предположил Руслан Аушев.

Powiedzial rowniez [Auszew], ze, wedlug jego oceny, terrorysci nie zamierzali
      przetrzymywac powyzej trzech dni zakladnikow. Potwierdzaja to slowa dowodcy
      bojownikow, ktory oznajmil, ze jest u nich kilka grup, "ktore, w razie czego,
      przyjda na pomoc". "Mysle, ze oni liczyli, ze uda sie wariant, jak w
      Budionnowsku" - oswiadczyl Ruslan Auszew.

A wiec nie jest tak, ze chcieli sie wycofac po 3 dniach bez wzgledu na
      wszystko, tylko liczyli na kapitulacje wladz rosyjskich. To calkowicie zmienia
      postac rzeczy.
    • Gość: igor Wyrwales z konekstu. Tez znam niezle rosyjski IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 29.09.04, 16:40
      (po ojcu) i czytam gazeta.ru oprocz kilku innych. Bieslan, zgodnie z tym co moi
      kuzyni z Rostowa/Donem mowia, zamknal okres rozwazan, dyskusji i racji. Tak jak
      w USA 9/11. Zaczyna sie okres wspolpracy USA, Izraela i Rosji w walce z
      globalnym terroryzmem islamskim. Juz obecnie prowadzi sie wspolne szkolenia i
      wymiane informacji. Mozesz nie lubic Rosjan (masz prawo) ale tez sie przydadza.
      Kto wie co w Polsce moze sie zdarzyc. Jak na razie jestescie tam wyjatkowo
      beztroscy.
      • sanctum.officium Re: Wyrwales z konekstu. Tez znam niezle rosyjski 29.09.04, 17:02

wierze, rzeczywiście śmierdzisz ruskiem
        • Gość: Tomasz A czym Ty śmierdzisz? IP: *.ibch.poznan.pl 29.09.04, 17:54
          Mam nadzieję, że nie "Polakiem". Nędzna świnio kompromitujesz nas Polaków!
        • Gość: igor sanctum. Przesladujesz innych? jestem IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 29.09.04, 18:25
          obywatelem USA z ojca Rosjanina i matki Polki. Znam polski lepiej niz rosyjski,
          choc gorzej niz angielski. A tak naprawde, to stac Cie tylko na dyskusje o
          smrodzie?
    • Gość: Tomasz Nie wstyd Ci Heimer? IP: *.ibch.poznan.pl 29.09.04, 16:52
      Naśladujesz redaktora Michnika, któremu się wydaje że nikt nie może sprawdzić
      informacji które jego szmatławiec podaje. Mentalność prosto z komuny. Duch
      Breżniewa panuje w redakcji Gazety Wyborczej.
      • Gość: Piotr Tomaszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 10:23
        skąd wiesz? z czego wnioskujesz? dowody?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka