malkontent6 01.09.17, 22:39 Polska - Dania 0:4 Oglądałem mecz. Polacy na tle Duńczyków wyglądali jak amatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Kompromitacja 02.09.17, 10:34 Fakt,ale paniki nie ma,spokojnie sie amatorzy zakwalifikuja: www.sport.pl/pilka/7,65037,22313424,el-ms-2018-sytuacja-polski-sie-skomplikowala-sytuacja-w-grupie.html#Czolka3Img Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Kompromitacja 02.09.17, 17:22 Paniki nie ma? Grali jak cioty. Z takim stylem gry odpadną w pierwszej rundzie MŚ i Moskwę będą oglądać w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Kompromitacja 02.09.17, 17:41 to nic nowego,choc ostatni wylom na ME dawal nadzieje ze skonczymy z zasada 3 meczy:otwarcia,o wszystko i o zloty ananas Odpowiedz Link Zgłoś
zeitgeist2010 Re: Kompromitacja 02.09.17, 11:04 Polska ma lepsza druzyne i trenera. Przegrala bo zabraklo motywacja i przygotowania. Powinien to byc "normalny dzien w pracy." ale przyszli do pracy niewyspani i nieprzygotowani. Dunczycy z kolei zagrali powyzej swoich mozliwosci. Zainspirowani przez damska druzyne , ktora ostatnio pobila NIemki i doszla do finalu ME. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: ale gleboka i pelna madrosci analiza.+ 02.09.17, 13:19 zeitgeist2010 napisał: > Polska ma lepsza druzyne i trenera. Przegrala bo zabraklo motywacja i przygotow > ania. Powinien to byc "normalny dzien w pracy." ale przyszli do pracy niewyspan > i i nieprzygotowani. > > Dunczycy z kolei zagrali powyzej swoich mozliwosci. Zainspirowani przez damska > druzyne , ktora ostatnio pobila NIemki i doszla do finalu ME. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Wniosek: Zawsze lepszy(w czym i jak to potwierdzic?) w kuper dostanoe pd gorszego walczacego powyzej swej mozliwosci? Zawsze mnie sie wydawalo,ze ten kto lepszy decyduje wynik,a nie gledzenie filozoficzne. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: ale gleboka i pelna madrosci analiza.P.S+ 02.09.17, 15:12 Mozg zaczyna nie wytrzymywac swoistej filozofii. Np.taki kwiatek: Dostaje sie w kuper stosunkiem 27/1 wygrywa sie batalie. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Kompromitacja 02.09.17, 17:23 Miałem wrażenie, że im piłka przeszkadzała w grze. A Duńczycy grali jak natchnieni. Pierwsza i czwarta bramka to poezja. Odpowiedz Link Zgłoś
zeitgeist2010 Re: Kompromitacja 02.09.17, 19:19 WIele innych panstw rozgrywa swoje mecze kwalifikacyjne. Najmodniejsza druzyna ostatnich ME, Islandia przegrywa po 1 polowie z Finlandia 0-1. Pozniej wieczorem konfrontacja celtycka: Walia - AUstria. Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: Kompromitacja 02.09.17, 19:24 Byli pewni ze sa jedna z najlepszych reprezentacji Swiata.W mediach szalenstwo jak Polska druzyna wysoko w rankingu! Dostali za swoja dume i arogancje. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Kompromitacja 02.09.17, 21:20 Nie mogłem zruzumieć tego medialnego podniecenia tym bzdurnym rankinkiem. Odpowiedz Link Zgłoś