Dodaj do ulubionych

19 kwietnia 1942r.

IP: *.waw.cdp.pl 19.04.02, 18:02
Jurgen Stroop, oficer:
W starym niemieckim mieście Warschau w 1942r. było strasznie, bałem się o swoje
życie. Zostałem wyznaczony do przywrócenia porządku w dzielnicy centralnej.
Terroryści aktywnie tam działali przeciwko władzom. Wkroczyliśmy tam z asystą
sił porządkowych i przywracaliśmy porządek. A terroryści strzelali i rzucali
bomby. Zwierzęta! Bombą w porządnych, uczciwych i praworządnych Niemców.
Posuwali się nawet do tego, że podpalali się w domach, żeby tylko nas o to
obwiniać. W ciągu miesiąca zabiliśmy 50 terorystów, którzy stawiali czynny
opór, a 20.000 tybylców wywieżliźmy na wieś do Poniatowej, pod Lublin, aby
wypoczęła tam od terrorystów. Niestety, nie ocaliliśmy wszystkich tubylców.
Terroryści zabili 50.000 dobrych tubylców i bezwstydnie nas o to obwinili.
Terrorystyczna bezczelność.

Obserwuj wątek
    • Gość: Rumsfeld Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 19.04.02, 18:09
      Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Jurgen Stroop, oficer:
      > W starym niemieckim mieście Warschau w 1942r. było strasznie, bałem się o swoje
      >
      > życie. Zostałem wyznaczony do przywrócenia porządku w dzielnicy centralnej.
      > Terroryści aktywnie tam działali przeciwko władzom. Wkroczyliśmy tam z asystą
      > sił porządkowych i przywracaliśmy porządek. A terroryści strzelali i rzucali
      > bomby. Zwierzęta! Bombą w porządnych, uczciwych i praworządnych Niemców.
      > Posuwali się nawet do tego, że podpalali się w domach, żeby tylko nas o to
      > obwiniać. W ciągu miesiąca zabiliśmy 50 terorystów, którzy stawiali czynny
      > opór, a 20.000 tybylców wywieżliźmy na wieś do Poniatowej, pod Lublin, aby
      > wypoczęła tam od terrorystów. Niestety, nie ocaliliśmy wszystkich tubylców.
      > Terroryści zabili 50.000 dobrych tubylców i bezwstydnie nas o to obwinili.
      > Terrorystyczna bezczelność.
      >

Czy ktos ma jeszcze watpliwosci co SSharon studiowal?.
      • Gość: sodom Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.02, 19:15
        Moze taki Szaron jest spokrewniony z Hitlerem (przeciez powszechnie wiadomo, ze
        jego babka byla zydowka)
        Pozdrawiam
      • Gość: sodom Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.02, 19:23
        Moze taki Szaron jest spokrewniony z Hitlerem (przeciez powszechnie wiadomo, ze
        jego babka byla zydowka)
        Pozdrawiam
      • kraken1 Do Rumsfeld 20.04.02, 07:25
      • kraken1 do:Rumsfeld 20.04.02, 07:29
        Spojrzcie wszyscy na "zydowscy zolnierze Hitlera"
        R.! czy mozesz dac znac na kraken1 - bo ja juz jestem inny, zrozumialem swoja
        podlosc i glupote. Przepraszam stokrotnie.
    • Gość: Andrzej Re: 19 kwietnia 1943r. IP: *.waw.cdp.pl 19.04.02, 21:38

Ave,
      i co na to żydzi?

> Jurgen Stroop, oficer:
      > W starym niemieckim mieście Warschau w 1942r. było strasznie, bałem się o swoje
      >
      >

• Gość: Andrzej Re: 19 kwietnia 1943r. IP: *.waw.cdp.pl 19.04.02, 23:33

>
        > Ave,
        > i co na to żydzi?
        >
        > Gość portalu: Andrzej napisał(a):
        >
        > > Jurgen Stroop, oficer:
        > > W starym niemieckim mieście Warschau w 1942r. było strasznie, bałem się o
        > swoje
        > >
        > > życie. Zostałem wyznaczony do przywrócenia porządku w dzielnicy centralnej
        > .
        > > Terroryści aktywnie tam działali przeciwko władzom. Wkroczyliśmy tam z asy
        > stą
        > > sił porządkowych i przywracaliśmy porządek. A terroryści strzelali i rzuca
        > li
        > > bomby. Zwierzęta! Bombą w porządnych, uczciwych i praworządnych Niemców.
        > > Posuwali się nawet do tego, że podpalali się w domach, żeby tylko nas o to
        >
        > > obwiniać. W ciągu miesiąca zabiliśmy 50 terorystów, którzy stawiali czynny
        >
        > > opór, a 20.000 tybylców wywieżliźmy na wieś do Poniatowej, pod Lublin, aby
        >
        > > wypoczęła tam od terrorystów. Niestety, nie ocaliliśmy wszystkich tubylców
        > .
        > > Terroryści zabili 50.000 dobrych tubylców i bezwstydnie nas o to obwinili.
        >
        > > Terrorystyczna bezczelność.
        > >
        >

• Gość: Andrzej Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.waw.cdp.pl 20.04.02, 07:19

I co o tym myślicie?

> Jurgen Stroop, oficer:
      >
      >

• Gość: Abdul Re: Do Andrzejka IP: 143.161.79.* 20.04.02, 09:56
        Mylisz nie tylko daty ale i pojecia.
        Wiem, ze chodzi ci tylko o to by wywolac dyskusje ale sprobuj moze w innym
        kierunku
        • Gość: Andrzej Do Abdula IP: *.waw.cdp.pl 20.04.02, 13:34
          Gość portalu: Abdul napisał(a):

> Mylisz nie tylko daty ale i pojecia.
          > Wiem, ze chodzi ci tylko o to by wywolac dyskusje ale sprobuj moze w innym
          > kierunku

Ave,
          istotnie powinien być 1943r., 1942 to literówa. Ale dyskusja i tak może być
          ciekawa z uwagi na podobieństwa sytuacji.
          Andrzej

• slawek.r Re: Do Abdula 20.04.02, 13:56

> Gość portalu: Abdul napisał(a):
            >
            > > Mylisz nie tylko daty ale i pojecia.
            > > Wiem, ze chodzi ci tylko o to by wywolac dyskusje ale sprobuj moze w innym
            >
            > > kierunku
            >
            >" Ave,
            > istotnie powinien być 1943r., 1942 to literówa. Ale dyskusja i tak może być
            > ciekawa z uwagi na podobieństwa sytuacji.
            > Andrzej"

To podobienstwo istnieje tylko w twej psychopatycznej mozgownicy.
            Nie pozdrawiam.
            >

• Gość: Abdul Re: Do A IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.02, 15:10
      • Gość: Wikul Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.acn.waw.pl 20.04.02, 23:22

>
        > I co o tym myślicie?
        >
        >
        >
        > swoje
        > >
        > .
        > stą
        > li
        >
        >
        >
        > .
        >

Nieźle masz po..... w tym łbie.Z takim poziomem wiedzy o Warszawie nie chwal sie
        że stamtad pochodzisz.

• Gość: Andrzej Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.waw.cdp.pl 20.04.02, 23:25
          Gość portalu: Wikul napisał(a):

>
          > >
          > > I co o tym myślicie?
          > >
          > >
          > > Gość portalu: Andrzej napisał(a):
          > >
          > > > Jurgen Stroop, oficer:
          > > > W starym niemieckim mieście Warschau w 1942r. było strasznie, bałem s
          > ię o
          > > swoje
          > > >
          > > > życie. Zostałem wyznaczony do przywrócenia porządku w dzielnicy centr
          > alnej
          > > .
          > > > Terroryści aktywnie tam działali przeciwko władzom. Wkroczyliśmy tam
          > z asy
          > > stą
          > > > sił porządkowych i przywracaliśmy porządek. A terroryści strzelali i
          > rzuca
          > > li
          > > > bomby. Zwierzęta! Bombą w porządnych, uczciwych i praworządnych Niemc
          > ów.
          > > > Posuwali się nawet do tego, że podpalali się w domach, żeby tylko nas
          > o to
          > >
          > > > obwiniać. W ciągu miesiąca zabiliśmy 50 terorystów, którzy stawiali c
          > zynny
          > >
          > > > opór, a 20.000 tybylców wywieżliźmy na wieś do Poniatowej, pod Lublin
          > , aby
          > >
          > > > wypoczęła tam od terrorystów. Niestety, nie ocaliliśmy wszystkich tub
          > ylców
          > > .
          > > > Terroryści zabili 50.000 dobrych tubylców i bezwstydnie nas o to obwi
          > nili.
          > >
          > > > Terrorystyczna bezczelność.
          >
          >
          > Nieźle masz po..... w tym łbie.Z takim poziomem wiedzy o Warszawie nie chwal si
          > e
          > że stamtad pochodzisz.
          >

Ave,
          cytaty o Warszawie są nie mojego autorstwa, a herr Juergena Stroopa.
          Andrzej
      • Gość: wieslaw6 Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.cm-upc.chello.se 21.04.02, 16:32

> I co o tym myślicie?

Co o tym myslimy.... myslimy ze jest to relacja Hitlerowca, a przeciez gdy
        czytamy prase o zamachach bombowych w Haifie, Jerusalem...itd to nie sa to
        relacje hitlerowcow ale miedzynarodowych dziennikarzy - prawda? Wiec co wlasciwie
        chciales powiedziec powronujac wspomniena SS'mana z relacjami dziennikarzy?
        Czyzbys sugerowal ze dziennikarze CNN, BBC to tez Hitlerowcy?

Cos mi sie widzi Panie Rzymianinie ze jak chcials napisac cos naty-izraelskiego
        to nieprzemyslales sobie sprawy do konca.

> swoje
        > >
        > .
        > stą
        > li
        >
        >
        >
        > .
        >
        > >
        >

• Gość: Andrzej Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.waw.cdp.pl 21.04.02, 19:17
          Gość portalu: wieslaw6 napisał(a):

>
          > > I co o tym myślicie?
          >
          > Co o tym myslimy.... myslimy ze jest to relacja Hitlerowca, a przeciez gdy
          > czytamy prase o zamachach bombowych w Haifie, Jerusalem...itd to nie sa to
          > relacje hitlerowcow ale miedzynarodowych dziennikarzy - prawda? Wiec co wlasciw
          > ie
          > chciales powiedziec powronujac wspomniena SS'mana z relacjami dziennikarzy?
          > Czyzbys sugerowal ze dziennikarze CNN, BBC to tez Hitlerowcy?
          >

Ave,
          Izrael zabija nie terrotystów, ale w 99% przypadków niewinnych ludzi. Propaganda
          izraelska posługuje się natomiast argumentacją zaczrpniętą od Stroopa.
          Andrzej
    • Gość: Fredzio Aresztowac Andrzeja !!!!!!!! IP: *.tnt7.s2.uunet.de 20.04.02, 15:28
      Andrzej A rabczku
      Będę w czerwcu w Wrocławiu aby ciebie aresztować

Jesteś oskarżony

Antysemita
      Obrażenia władzy Izraelskiej i Premiera I Wojsko Izraelskie
      spolprace z Palestynskim Terroru
      Prowokacje
      Terror Internetowy
      Fałszywe oskarżenia Fredzia

Rozkaż Aresztu jest ustawiony. Rzad Polski ma Kopi
      Mam Rozkaz ciebie nawet zastrzelić i nie zmuszaj mnie
      • Gość: Abdul Re: Do Andrzejka. IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.02, 16:25
        Cos nie wyszlo wiec raz jeszcze.
        Ja w tej dyskusji udzialu nie wezme, bo uwazam takiego rodzaju porownania za
        wrecz niesmaczne.Moze byc , ze jak temat odkryje 88 lub lolo czy inni
        intelektualisci tego kalibru to sie rozkreci, ale jednoczesnie zamieni w
        rynsztok.Do ewentualnego uslyszenia gdzie indziej.
      • Gość: Andrzej Re: Aresztowac Andrzeja !!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 20.04.02, 19:10
        Gość portalu: Fredzio napisał(a):

> Andrzej A rabczku
        > Będę w czerwcu w Wrocławiu aby ciebie aresztować
        >
        > Jesteś oskarżony
        >
        > Antysemita
        > Obrażenia władzy Izraelskiej i Premiera I Wojsko Izraelskie
        > spolprace z Palestynskim Terroru
        > Prowokacje
        > Terror Internetowy
        > Fałszywe oskarżenia Fredzia
        >
        > Rozkaż Aresztu jest ustawiony. Rzad Polski ma Kopi
        > Mam Rozkaz ciebie nawet zastrzelić i nie zmuszaj mnie

Ave,
        Fredziu nie mieszkam we Wrocławiu tylko w Warszawie. We Wrocławiu byłem tylko
        raz, w delegacji na koszt szefa - Żyda. Są tam okropne karpie po żydowsku.
        Twój przyjazd do Polski popieram - jednego okupanta mniej w Palestynie. Możemy
        razem pójść na koszerną wódkę. Mossadu się nie boję.
        Andrzej
        • Gość: Fredzio Re: Aresztowac Andrzeja !!!!!!!! IP: *.tnt5.s2.uunet.de 20.04.02, 22:01

> Gość portalu: Fredzio napisał(a):
          >
          > > Andrzej A rabczku
          > > Będę w czerwcu w Wrocławiu aby ciebie aresztować
          > >
          > > Jesteś oskarżony
          > >
          > > Antysemita
          > > Obrażenia władzy Izraelskiej i Premiera I Wojsko Izraelskie
          > > spolprace z Palestynskim Terroru
          > > Prowokacje
          > > Terror Internetowy
          > > Fałszywe oskarżenia Fredzia
          > >
          > > Rozkaż Aresztu jest ustawiony. Rzad Polski ma Kopi
          > > Mam Rozkaz ciebie nawet zastrzelić i nie zmuszaj mnie
          >
          > Ave,
          > Fredziu nie mieszkam we Wrocławiu tylko w Warszawie. We Wrocławiu byłem tylko
          > raz, w delegacji na koszt szefa - Żyda. Są tam okropne karpie po żydowsku.
          > Twój przyjazd do Polski popieram - jednego okupanta mniej w Palestynie. Możemy
          > razem pójść na koszerną wódkę. Mossadu się nie boję.
          > Andrzej

W czasie slozby nie pije, i z wrogiem tak i tak nie, ale szukaj sobie Adwokata
          ale pretko !
          Bedzies posłany do Dzieninu ! to będzie moje satysfakcja

• Gość: Andrzej Re: Aresztowac Andrzeja !!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 20.04.02, 22:13

>
            > > Gość portalu: Fredzio napisał(a):
            > >
            > > > Andrzej A rabczku
            > > > Będę w czerwcu w Wrocławiu aby ciebie aresztować
            > > >
            > > > Jesteś oskarżony
            > > >
            > > > Antysemita
            > > > Obrażenia władzy Izraelskiej i Premiera I Wojsko Izraelskie
            > > > spolprace z Palestynskim Terroru
            > > > Prowokacje
            > > > Terror Internetowy
            > > > Fałszywe oskarżenia Fredzia
            > > >
            > > > Rozkaż Aresztu jest ustawiony. Rzad Polski ma Kopi
            > > > Mam Rozkaz ciebie nawet zastrzelić i nie zmuszaj mnie
            > >
            > > Ave,
            > > Fredziu nie mieszkam we Wrocławiu tylko w Warszawie. We Wrocławiu byłem ty
            > lko
            > > raz, w delegacji na koszt szefa - Żyda. Są tam okropne karpie po żydowsku.
            > > Twój przyjazd do Polski popieram - jednego okupanta mniej w Palestynie. Mo
            > żemy
            > > razem pójść na koszerną wódkę. Mossadu się nie boję.
            > > Andrzej
            >
            >
            > W czasie slozby nie pije, i z wrogiem tak i tak nie, ale szukaj sobie Adwokata
            > ale pretko !
            > Bedzies posłany do Dzieninu ! to będzie moje satysfakcja
            >

Ave,
            przyjeżdżasz do Polski służbowo? Myślałem, że na stałe. Co do picia, to i z
            wrogiem można robić geszefty. Np. żołnierze izraelscy sprzedają Palestyńczykom
            materiały wybuchowe. Dlatego nie widzę przeszkód, aby wypić z Tobą koszerną wódkę
            za tradycyjną przyjaźń polsko-palestyńską na koszt Twojego szefa. Może Cię
            przekonam do powrotu do Polski na stałe? W końcu jesteś Polakiem wyznania
            mojżeszowego. Co do adwokata, to nie będzie mi potrzebny, bo Izraelici nie uznają
            sądów - na podejrzanego wysyłają rakietę (widziałem w telewizji). Adwokat więc
            nic mi nie pomoże jak Mossad wyznaczy mnie na podejrzanego.
            Andrzej
            • Gość: fredzio Re: Aresztowac Andrzeja !!!!!!!! IP: *.tnt5.s2.uunet.de 20.04.02, 22:53

>
              > >
              > > > Gość portalu: Fredzio napisał(a):
              > > >
              > > > > Andrzej A rabczku
              > > > > Będę w czerwcu w Wrocławiu aby ciebie aresztować
              > > > >
              > > > > Jesteś oskarżony
              > > > >
              > > > > Antysemita
              > > > > Obrażenia władzy Izraelskiej i Premiera I Wojsko Izraelskie
              > > > > spolprace z Palestynskim Terroru
              > > > > Prowokacje
              > > > > Terror Internetowy
              > > > > Fałszywe oskarżenia Fredzia
              > > > >
              > > > > Rozkaż Aresztu jest ustawiony. Rzad Polski ma Kopi
              > > > > Mam Rozkaz ciebie nawet zastrzelić i nie zmuszaj mnie
              > > >
              > > > Ave,
              > > > Fredziu nie mieszkam we Wrocławiu tylko w Warszawie. We Wrocławiu był
              > em ty
              > > lko
              > > > raz, w delegacji na koszt szefa - Żyda. Są tam okropne karpie po żydo
              > wsku.
              > > > Twój przyjazd do Polski popieram - jednego okupanta mniej w Palestyni
              > e. Mo
              > > żemy
              > > > razem pójść na koszerną wódkę. Mossadu się nie boję.
              > > > Andrzej
              > >
              > >
              > > W czasie slozby nie pije, i z wrogiem tak i tak nie, ale szukaj sobie Adwo
              > kata
              > > ale pretko !
              > > Bedzies posłany do Dzieninu ! to będzie moje satysfakcja
              > >
              >
              > Ave,
              > przyjeżdżasz do Polski służbowo? Myślałem, że na stałe. Co do picia, to i z
              > wrogiem można robić geszefty. Np. żołnierze izraelscy sprzedają Palestyńczykom
              > materiały wybuchowe. Dlatego nie widzę przeszkód, aby wypić z Tobą koszerną wód
              > kę
              > za tradycyjną przyjaźń polsko-palestyńską na koszt Twojego szefa. Może Cię
              > przekonam do powrotu do Polski na stałe? W końcu jesteś Polakiem wyznania
              > mojżeszowego. Co do adwokata, to nie będzie mi potrzebny, bo Izraelici nie uzna
              > ją
              > sądów - na podejrzanego wysyłają rakietę (widziałem w telewizji). Adwokat więc
              > nic mi nie pomoże jak Mossad wyznaczy mnie na podejrzanego.
              > Andrzej
              Wydzisz jesteś prawdziwy Arabczek
              Apatia w Twojego Losu ! Allah dal Allah wzol ciebie do siebie
              amen Izrael

• Gość: Andrzej Re: Aresztowac Andrzeja !!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 20.04.02, 23:20
                Gość portalu: fredzio napisał(a):

> > Andrzej
                > Wydzisz jesteś prawdziwy Arabczek
                > Apatia w Twojego Losu ! Allah dal Allah wzol ciebie do siebie
                > amen Izrael

Ave,
                to co z tą koszerna wódką? Wypijemy za wolną Palestynę ze stolicą w Hajfie?

• Gość: Fredzio Re: Aresztowac Andrzeja !!!!!!!! IP: *.tnt10.s2.uunet.de 21.04.02, 08:54

> Gość portalu: fredzio napisał(a):
                  >
                  > > > Andrzej
                  > > Wydzisz jesteś prawdziwy Arabczek
                  > > Apatia w Twojego Losu ! Allah dal Allah wzol ciebie do siebie
                  > > amen Izrael
                  >
                  > Ave,
                  > to co z tą koszerna wódką? Wypijemy za wolną Palestynę ze stolicą w Hajfie?
                  >
                  Wypij Ocet za Wolna Palestyne ze Stolice Dzeninska ! ha... ha...

• Gość: Andrzej Re: Aresztowac Andrzeja !!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 21.04.02, 16:22

>
                    > > Gość portalu: fredzio napisał(a):
                    > >
                    > > > > Andrzej
                    > > > Wydzisz jesteś prawdziwy Arabczek
                    > > > Apatia w Twojego Losu ! Allah dal Allah wzol ciebie do siebie
                    > > > amen Izrael
                    > >
                    > > Ave,
                    > > to co z tą koszerna wódką? Wypijemy za wolną Palestynę ze stolicą w Hajfie
                    > ?
                    > >
                    > Wypij Ocet za Wolna Palestyne ze Stolice Dzeninska ! ha... ha...
                    >

Ave,
                    Fredziu, macie właśnie VII wojnę arabską, potem będzie VIII, IX , X itd. Którąś w
                    końcu przegracie i wtedy was wyrżną. I słusznie - bo jesteście zbrodniarzami.
                    Dlatego lepiej wracaj do ojczyzny - Polski, będziesz tu robić geszefty. Po co
                    masz popierać państwo - terrorystę? A Araby niech sobie żyją i mordują się w
                    Palestynie.
                    I za to też możemy wypić koszerną wódkę pod karpia po żydowsku. A do Netanii
                    będziesz jeździł na wczasy do zaprzyjaźnionych Arabów.
                    Andrzej
                    • Gość: wieslaw6 Re: Aresztowac Andrzeja !!!!!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 21.04.02, 17:10

> I słusznie - bo jesteście zbrodniarzami.

a w innym miejscu napisal

> I co o tym myślicie?

Co o tym myslimy.... myslimy ze jest to relacja Hitlerowca, a przeciez gdy
                      czytamy prase o zamachach bombowych w Haifie, Jerusalem...itd to nie sa to
                      relacje hitlerowcow ale miedzynarodowych dziennikarzy - prawda? Wiec co wlasciwie
                      chciales powiedziec powronujac wspomniena SS'mana z relacjami dziennikarzy?
                      Czyzbys sugerowal ze dziennikarze CNN, BBC to tez Hitlerowcy?

Cos mi sie widzi Panie Rzymianinie ze jak chcials napisac cos naty-izraelskiego
                      to nieprzemyslales sobie sprawy do konca.

• Gość: Andrzej Re: Aresztowac Andrzeja !!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 21.04.02, 21:06

>
                        > > I słusznie - bo jesteście zbrodniarzami.
                        >
                        > a w innym miejscu napisal
                        >
                        > > I co o tym myślicie?
                        >
                        > relacje hitlerowcow ale miedzynarodowych dziennikarzy - prawda? Wiec co wlasciw
                        > ie
                        >
                        > Cos mi sie widzi Panie Rzymianinie ze jak chcials napisac cos naty-izraelskiego
                        >
                        > to nieprzemyslales sobie sprawy do konca.

Ave,
                        oskarżacie naród palestyński o różne zbrodnie, gdyż kilku Palestyńczyków rzekomo
                        było (jest) terrorystami.
                        Podobnie Hitler uzasadniał eksterminację żydów, zbrodniami osób narodowości
                        żydowskiej.
                        Zbrodnie żyda Trockiego, Kaganowicza, Róży Luksemburg i innych są powszechnie
                        znane (w Polsce mi.in. Berman, Minc, Światło).
                        Czy to więc oznacza, że za czyny jednostek ma odpowiadać naród (współwyznawcy)? W
                        kulturze europejskiej nie, u hitlerowców, u Stalina, i was - Izraelitów tak.
                        Uznajecie odpowiedzialność zbiorową. Łamiecie więc podstawowe zasady cywilizowane
                        porządku prawnego, jesteście więc przestępcami.
                        Dlatego uważam, że powinniście skończyć tak samo jak hitlerowcy - na ławie
                        oskarżonych przed Trybunałem Międzynarodowym. A wasze państwo- terrorysta powinno
                        zostać zlikwidowane.
                        Andrzej
                      • Gość: Rysy Uderz w stol IP: *.104.popsite.net 05.05.02, 07:52
                        Poniosly cie nerwy, A to zaslepia
                        Ponizej Cytuje caly post Andrzeja. Powiedz wieslaw jakim CUDEM dopatrzyles sie
                        tam odniesienia do Izraela?????
                        Bardzo ciekawe?

To tak jak ktos krzyknie
                        BANDYTE NA SAD
                        A Wieslaw6 od razu
                        SSHARON JEST NIEWIIINNY

ale jestescie zadufani, moze sa tez inni bandyci
                        haha co ?

orginalny post Andrzeja: ""
                        Jurgen Stroop, oficer:
                        Terrorystyczna bezczelność.""

>
                        > > I słusznie - bo jesteście zbrodniarzami.
                        >
                        > a w innym miejscu napisal
                        >
                        > > I co o tym myślicie?
                        >
                        > ie

> Cos mi sie widzi Panie Rzymianinie ze jak chcials napisac cos naty-izraelskiego
                        >
                        > to nieprzemyslales sobie sprawy do konca.
                        >
                        >
                        >
                        >

• Gość: wieslaw6 Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.cm-upc.chello.se 21.04.02, 16:25

I na co to moj Rzymianinie ma byc dowod?
      Czyzby sie argumenty konczyly?

> Jurgen Stroop, oficer:
      >
      >

• Gość: Andrzej Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.waw.cdp.pl 21.04.02, 19:15

>
        > I na co to moj Rzymianinie ma byc dowod?
        > Czyzby sie argumenty konczyly?
        >
        >
        >
        > swoje
        > >
        > .
        > stą
        > li
        >
        >
        >
        > .
        >
        > >
        >

Ave,
        w mojej ocenie sytuacja w Warschau w 1943r. i w Dżeninie w 2002r. były do siebie
        bardzo podobne. Wskazałem też, że wypowiedzi Stroopa i Szarona są dosyć podobne,
        jeżeli chodzi o oceny zdarzeń.
        Chętnie przeczytam, jakie widzisz różnice.
        Andrzej
        • Gość: inny Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 21.04.02, 19:38
          Skonczony balwanie , kretynie i szujo!!!!. Ty zakuty lbie. Z warszawskiego
          getta wywieziono 300000 Zydow do Treblinki, gdzie WSZYSCY zgineli.Byli
          oni od poczatku skazani na zaglade jako podludzie. Pokaz mi ty kretynski
          lbie gdzie Izrael zalozyl obozy koncentracyjne dla palestynczykow z
          komorami gazowym,i ( zapomnialem ty niewierzysz, ze to istnialo). I pokaz
          mi tu pierdolo gdzie powstancy z getta warszwskiego wysadzali sie w
          powietrze w lokalach pelnych niemieckich kobiet , dzieci i starcow. Oni
          umierali w czasie likwidacji getta, kiedy wszyscy byli skazani na zaglade.
          Jezeli o tym wiesz i piszesz te balwanstwa , to jestes padlina ludzka, a
          jezeli nie wiesz , albo w twojej zawisci nie chcesz wiedzic, to jestes
          kretynem. . Caly czas twierdzilem , ze Jedwabne nie moglo sie wydarzyc w
          Polsce, teraz widze, ze tacy ludzie jak ty ,88, hycel, jewhater, rumsfeld sa
          do wszystkiego zdolni.
          • Gość: Andrzej Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.waw.cdp.pl 21.04.02, 19:49
            Gość portalu: inny napisał(a):

> Skonczony balwanie , kretynie i szujo!!!!. Ty zakuty lbie. Z warszawskiego
            > getta wywieziono 300000 Zydow do Treblinki, gdzie WSZYSCY zgineli.Byli
            > oni od poczatku skazani na zaglade jako podludzie. Pokaz mi ty kretynski
            > lbie gdzie Izrael zalozyl obozy koncentracyjne dla palestynczykow z
            > komorami gazowym,i ( zapomnialem ty niewierzysz, ze to istnialo). I pokaz
            > mi tu pierdolo gdzie powstancy z getta warszwskiego wysadzali sie w
            > powietrze w lokalach pelnych niemieckich kobiet , dzieci i starcow. Oni
            > umierali w czasie likwidacji getta, kiedy wszyscy byli skazani na zaglade.
            > Jezeli o tym wiesz i piszesz te balwanstwa , to jestes padlina ludzka, a
            > jezeli nie wiesz , albo w twojej zawisci nie chcesz wiedzic, to jestes
            > kretynem. . Caly czas twierdzilem , ze Jedwabne nie moglo sie wydarzyc w
            > Polsce, teraz widze, ze tacy ludzie jak ty ,88, hycel, jewhater, rumsfeld sa
            > do wszystkiego zdolni.

Ave,
            do Treblinki wywożono latem 1942r. W 1943 w getcie zostało ok. 70.000 żydów,
            których Niemcy zamierzali przewieść do obozów pracy pod Lublinem. Żydzi
            uniemożliwili dobrowolne przesiedlenie, stawili zbrojny opór (styczeń) i dlatego
            19 IV 1943r. do getta wkroczyły odddziały niemieckie. Co było dalej?
            Na wstępie przedstawiłem wersję propagady niemieckiej, która jest bliźniaczo
            podobna do izraelsich relacji z Dżeninu,.
            Andrzej
            • Gość: wieslaw6 Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.cm-upc.chello.se 21.04.02, 21:29

> Ave,
              > do Treblinki wywożono latem 1942r. W 1943 w getcie zostało ok. 70.000 żydów,
              > których Niemcy zamierzali przewieść do obozów pracy pod Lublinem.

A ty z kad o tych zamierzeniach wiesz. Korespondowales z nimi? Masz jakas
              osobista korespondencjie?

Po za tym do ktorego "obozu pracy" do Majdanka? - w najlepszych miesiacach
              wydajnosc 50 000 zgladzonych Zydow.

> Żydzi
              > uniemożliwili dobrowolne przesiedlenie,

No popatrz Korczak z calym sierocincem dal sie przesiedlic, wiesz moze dokad?
              Znasz dokladny adres tej komory gazowej?

> stawili zbrojny opór (styczeń) i dlateg o 19 IV 1943r. do getta wkroczyły
              > odddziały niemieckie. Co było dalej?

> Na wstępie przedstawiłem wersję propagady niemieckiej, która jest bliźniaczo
              > podobna do izraelsich relacji z Dżeninu,.

Juz ci odpisalem ze nie jest blizniczo podobna.

1) IDF nie chcialo nikogo przesiedlac z Jenin.
              SS - chcialo wyslac do obozow.

2) Ci ktorzy oposcili dobrowolnie Jenin sa w zdrowiu
              Tylko szczatki ludzi ktorzy oposcili dobrowolnie
              Getto przezylo.

Widze stary ze masz dosc duze klopoty z porownywaniem tekstwo i informacji.
              Moze przed porownaniem przepiszesz sobie obydwa teksty rozstrzelonym drukiem to
              bedzie ci latwiej prownywac, a moze kogos poprosisz, bo to co na wlasna reke
              produkujesz jest dosc zalosne. Anty-izraelska propaganda wymaga finezji a ty mimo
              wielkich checi wygladzasz mi na partacza.
              • Gość: Andrzej Re: 19 kwietnia 1943r. IP: *.waw.cdp.pl 23.04.02, 21:36

>
                > > Ave,
                > > do Treblinki wywożono latem 1942r. W 1943 w getcie zostało ok. 70.000 żydó
                > w,
                > > których Niemcy zamierzali przewieść do obozów pracy pod Lublinem.
                >
                > A ty z kad o tych zamierzeniach wiesz. Korespondowales z nimi? Masz jakas
                > osobista korespondencjie?

Tak przedstawiali to Niemcy w 1943r. i ponoć faktycznie żydzi tam trafiali.

> Po za tym do ktorego "obozu pracy" do Majdanka? - w najlepszych miesiacach
                > wydajnosc 50 000 zgladzonych Zydow.

To były obozy pracy - Poniatowa, a nie zagłady

> > Żydzi
                > > uniemożliwili dobrowolne przesiedlenie,
                >
                > No popatrz Korczak z calym sierocincem dal sie przesiedlic, wiesz moze dokad?
                > Znasz dokladny adres tej komory gazowej?

Korczak to lipiec 1942, a ja pisałem o kwietniu 1943

> > stawili zbrojny opór (styczeń) i dlateg o 19 IV 1943r. do getta wkroczyły
                > > odddziały niemieckie. Co było dalej?
                >
                > > Na wstępie przedstawiłem wersję propagady niemieckiej, która jest bliźniac
                > zo
                > > podobna do izraelsich relacji z Dżeninu,.
                >
                > Juz ci odpisalem ze nie jest blizniczo podobna.
                >
                > 1) IDF nie chcialo nikogo przesiedlac z Jenin.
                > SS - chcialo wyslac do obozow.
                >

Gdzie się podziali Arabowie z Dżeninu? Czy przypadkiem nie ma ich w głównym
                ośrodku tortur w Jerozolimie?

> 2) Ci ktorzy oposcili dobrowolnie Jenin sa w zdrowiu

Dobre sobie - tak samo pożyli ci żydzi, którzy dali się dobrowolnie przewieżć do
                Poniatowej

> Tylko szczatki ludzi ktorzy oposcili dobrowolnie
                > Getto przezylo.

Możesz to rozwinąć?

>
                > Widze stary ze masz dosc duze klopoty z porownywaniem tekstwo i informacji.
                > Moze przed porownaniem przepiszesz sobie obydwa teksty rozstrzelonym drukiem to
                >
                > bedzie ci latwiej prownywac, a moze kogos poprosisz, bo to co na wlasna reke
                > produkujesz jest dosc zalosne. Anty-izraelska propaganda wymaga finezji a ty mi
                > mo
                > wielkich checi wygladzasz mi na partacza.

Ja nie zajmuję się propagandą, a rzeczową krytyką Izraela.
                Andrzej
          • Gość: Wikul Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.acn.waw.pl 21.04.02, 22:45
            Gość portalu: inny napisał(a):

> Skonczony balwanie , kretynie i szujo!!!!. Ty zakuty lbie. Z warszawskiego
            > getta wywieziono 300000 Zydow do Treblinki, gdzie WSZYSCY zgineli.Byli
            > oni od poczatku skazani na zaglade jako podludzie. Pokaz mi ty kretynski
            > lbie gdzie Izrael zalozyl obozy koncentracyjne dla palestynczykow z
            > komorami gazowym,i ( zapomnialem ty niewierzysz, ze to istnialo). I pokaz
            > mi tu pierdolo gdzie powstancy z getta warszwskiego wysadzali sie w
            > powietrze w lokalach pelnych niemieckich kobiet , dzieci i starcow. Oni
            > umierali w czasie likwidacji getta, kiedy wszyscy byli skazani na zaglade.
            > Jezeli o tym wiesz i piszesz te balwanstwa , to jestes padlina ludzka, a
            > jezeli nie wiesz , albo w twojej zawisci nie chcesz wiedzic, to jestes
            > kretynem. . Caly czas twierdzilem , ze Jedwabne nie moglo sie wydarzyc w
            > Polsce, teraz widze, ze tacy ludzie jak ty ,88, hycel, jewhater, rumsfeld sa
            > do wszystkiego zdolni.

Nie dziwię się irytacji Innego.Osobnik podpisujacy się Andrzej sprawia wrażenie
            pacjenta kliniki psychiatrycznej który tworzy historię,identyfikuje sie z
            postaciami historycznymi i dowolnie to wszystko miksuje.Choroba poczyniła
            spustoszenie w jego organiźmie (zwłaszcza w mózgu) a rokowania niestety są bardzo
            złe.
            • Gość: Mef Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 22:50
              Podstawowym zabiegiem retorycznym stosowanym przez proizraelitów jest odsyłanie
              do lekarza ( oczywiście na przemian z inwektywami ewentualnie wiązankami). Oni
              to gdzieś studiują, ćwiczą czy co ?
              • Gość: Wikul Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.acn.waw.pl 21.04.02, 23:43
                Gość portalu: Mef napisał(a):

> Podstawowym zabiegiem retorycznym stosowanym przez proizraelitów jest odsyłanie
                >
                > do lekarza ( oczywiście na przemian z inwektywami ewentualnie wiązankami). Oni
                > to gdzieś studiują, ćwiczą czy co ?

Nie jestem proizraelitą,inwektywami gospodaruje oszczędnie (na ogół gdy jestem do
                nich sprowokowany) a gdybyś zadał sobie troche trudu i przejrzał wszystkie posty
                delikwenta (4070) którego bierzesz w obronę może byś zmienił zdanie.

• Gość: wieslaw6 Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.cm-upc.chello.se 21.04.02, 21:19

>Ave,
          >w mojej ocenie sytuacja w Warschau w 1943r. i w Dżeninie w 2002r. były do siebie
          >bardzo podobne. Wskazałem też, że wypowiedzi Stroopa i Szarona są dosyć podobne,
          >jeżeli chodzi o oceny zdarzeń.
          >Chętnie przeczytam, jakie widzisz różnice.
          > Andrzej

Jedna z konkretnych roznic to ta ze Ci co nie byli uzbrojeni i chcieli oposcic
          oboz w Jenin - oposcili go i ciesza sie swietnym zdrowiem. Ci z Getta ktorzy nie
          chcieli walczyc zostali wywiezieni do komor gazowych.

Sharon nie klamal gdy powiedzial ze cywile ktorzy nie byli uzbrojeni mogli
          oposcic Jenin, SS-Stroopa klamal gdy pisal o "wypoczynku".

Nie sadze abym musial dalej kontynulowac z roznicami, ta jedna konkretna
          wystarczy, ale gdybys mial w przyszlosci wiecej klopotu z rozpoznaniem tych
          roznic (a widze ze masz), to napisz z chcia co w tym dopomoge.

• Gość: MeF Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 21:34
            To czy SSzaron kłamaie potwierdziła by Komisja ONZ , ale moga być kłopoty bo:
            1/ ONZ proponuje do niej samych antysemitów
            2/ komisja nie ma prawa poruszać się poza terenem Jeninu
            3/ nie może przesłuchiwać Izraelskich wojskowych
            4/ wyjaśnienia zacznie 3 tygodnie po masakrze
            • Gość: wieslaw6 Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.cm-upc.chello.se 21.04.02, 21:45
              Gość portalu: MeF napisał(a):

> To czy SSzaron kłamaie potwierdziła by Komisja ONZ ,

no widzisz komisja ONZ dopiero ustali a ty juz dzisiaj piszesz
              "SSharon" - co zgory pokazuje jak ty sam jestes zadny "obiektywnych" faktow.
              Ty juz tam byles widziales i postanowiles.

> ale moga być kłopoty bo:
              > 1/ ONZ proponuje do niej samych antysemitów

Nie, nie antysemitow, ale ludzi ktorzy bedac odpowiedzialni za obozy Uchodzcow, a
              ten w Jenin byl takim, "niezauwazyli" biedaczki ze stal sie on na wpolwojskowym
              obozem i ze wlasnie z Jenin pochodzila ponad polowa "samobojcow". Izrael nie chce
              w komisji ludzi, ktorzy stoja podczas interview ciagle w tym samym miejscu gdzie
              jest najwiecej zniszczonych domow podczas gdy 90% obozu w Jenin wcale tak nie
              wyglada.

> 2/ komisja nie ma prawa poruszać się poza terenem Jeninu

Przeciez maja okreslic to co sie stalo w Jenin a nie w innych miejcach.

> 3/ nie może przesłuchiwać Izraelskich wojskowych

a z jakiej racji przeciez Palestynczycy im i tak wszystko opowiedza?

> 4/ wyjaśnienia zacznie 3 tygodnie po masakrze

i co?

Palestynczycy juz teraz powiedzieli ze bylo 500 ofira. Zanim ktokolwiek wszedl do
              tego obozu. Dalej glosza ze masakra mimo ze jak na razie nie ma na to dowodow.
              Odgrzebano 48 zwlok. Przy niektorych znaleziono bron.

W.
              • Gość: MeF Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 22:02
                Zakładając, że z tych 48 ciał 10 (+-) należało do cywili ( bo palestyńczycy
                tworzyli żywe tarcze) to terrorystów mogło być koło 40. IDF z merkawami, F16,
                buldożerami, rakietami etc. straciło więc 26 (?) ludzi, wlacząc z czterdziestką
                wyposarzoną w kałachy. To by znaczyło, że IDF to cioty a w to z kolei ja nie
                wierzę
                • Gość: emigrant Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 21.04.02, 22:27
                  Gos´c´ portalu: MeF napisa?(a):

> Zak?adaja˛c, z˙e z tych 48 cia? 10 (+-) nalez˙a?o do cywili ( bo
                  palestyn´czycy
                  > tworzyli z˙ywe tarcze) to terrorystów mog?o byc´ ko?o 40. IDF z
                  merkawami, F16,
                  > buldoz˙erami, rakietami etc. straci?o wie˛c 26 (?) ludzi, wlacza˛c z
                  czterdziestka˛
                  >
                  > wyposarzona˛ w ka?achy. To by znaczy?o, z˙e IDF to cioty a w to z kolei ja
                  nie
                  > wierze˛

Dwa sprostowania. F -16 nie braly udzialu w tej akcji. Ok. 200 " bojownikow
                  " sie poddalo. Zolnierze izraelscy zgineli glownie w 2 wypadkach ( z
                  dzisiejszym NYT) 1/ kiedy grupa rezeweistow weszla na podworko bez
                  zabezpieczenia i zostala wystrzelana, 2/ w czasie wybuchu pulapkiw jednym
                  z domow. Jeszcze dzisiaj zginela w Dzeninie pare dziewci od wubuchu
                  takiej pulapki. Oczywiscie, gdyby chcieli i nie zalezaloby im na uniknieciu
                  ofiar cywilnych to mogliby to wszystko zrownac z ziemia bez jakichkolwiek
                  wlasnych strat i wtedy pomoze palestynczycy i ich poplecznicy zrozumieliby
                  na naczym naprewde polega masakra
                  • Gość: MeF Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 23:01
                    Ja trochę nie o tym. Z rachunków idf wychodziło by, że stosunek strat wynosił
                    koło 4:3. Przy dysproporcji środków ( bo chyba jakaś była?) nie uprawniało by
                    to SSzarona do gratulacji dla bohaterskich wojsk Izraela.
                    A F16 tam latały ( widziałem w CNN) czy strzelały to inna rzecz.
                    • Gość: Fredzio Polaczki Pedale do Psychiatry IP: *.tnt2.s2.uunet.de 21.04.02, 23:07
                      Tutaj na Forum dzieje sie Rytulany Mord Panstwa Izraelskiego,
                      Zydy sa Kochani tylkow Auschwitz Tereblina Majdanek
                      Izrael ma was i Niemcow i cala Unii w Nosie !
                      • Gość: Andrzej Fredzio do Wrocławia! IP: *.waw.cdp.pl 21.04.02, 23:28

> Tutaj na Forum dzieje sie Rytulany Mord Panstwa Izraelskiego,
                        > Zydy sa Kochani tylkow Auschwitz Tereblina Majdanek
                        > Izrael ma was i Niemcow i cala Unii w Nosie !

Fredziu,
                        to kiedy będziesz w Polsce?
                        Jeżeli nie wydasz mnie Mossadowi, to Ci postawię kielicha koszernej wódki za
                        wolną Palestynę ze stolicą W Hajfie.
                        Andrzej

• Gość: Fredzio Re: Fredzio do Wrocławia! IP: *.tnt9.s2.uunet.de 22.04.02, 21:05

>
                          > > Tutaj na Forum dzieje sie Rytulany Mord Panstwa Izraelskiego,
                          > > Zydy sa Kochani tylkow Auschwitz Tereblina Majdanek
                          > > Izrael ma was i Niemcow i cala Unii w Nosie !
                          >
                          > Fredziu,
                          > to kiedy będziesz w Polsce?
                          > Jeżeli nie wydasz mnie Mossadowi, to Ci postawię kielicha koszernej wódki za
                          > wolną Palestynę ze stolicą W Hajfie.
                          > Andrzej
                          >
                          Propunuje co ocet dla Palestyna pic.
                          Powiedzalem ci Wroclaw jest biedne Miasto i Polacy nie maja Pieniondze, mam
                          sprzedac Wodke na Kredytu a Podaki a Szlachcicy co Kradna policja Lapowki
                          wole sie byc z Arabami ich baby tancza brzuchem bardzo erotyczne ?
                          Przysle ci jedna ???? oni Lubja Blondynow !
                          • Gość: Andrzej Re: Fredzio do Wrocławia! IP: *.waw.cdp.pl 22.04.02, 22:23

>
                            > > Gość portalu: Fredzio napisał(a):
                            > >
                            > > > Tutaj na Forum dzieje sie Rytulany Mord Panstwa Izraelskiego,
                            > > > Zydy sa Kochani tylkow Auschwitz Tereblina Majdanek
                            > > > Izrael ma was i Niemcow i cala Unii w Nosie !
                            > >
                            > > Fredziu,
                            > > to kiedy będziesz w Polsce?
                            > > Jeżeli nie wydasz mnie Mossadowi, to Ci postawię kielicha koszernej wódki
                            > za
                            > > wolną Palestynę ze stolicą W Hajfie.
                            > > Andrzej
                            > >
                            > Propunuje co ocet dla Palestyna pic.
                            > Powiedzalem ci Wroclaw jest biedne Miasto i Polacy nie maja Pieniondze, mam
                            > sprzedac Wodke na Kredytu a Podaki a Szlachcicy co Kradna policja Lapowki
                            > wole sie byc z Arabami ich baby tancza brzuchem bardzo erotyczne ?
                            > Przysle ci jedna ???? oni Lubja Blondynow !

Fredziu,
                            ale ja piję octu ... Możemy wypić, co innego - co proponujesz?
                            Andrzej

• Gość: wiesiekO Wieslaw6 & Co IP: *.dip.t-dialin.net 21.04.02, 23:38
                        Jak popatrzycie jak sie ten watek rozwijal, to stwierdzicie ze Andrzej
                        rozmawial sam ze soba. Przeciez to oczywista prowokacja. Myslalem ze dadza sie
                        w to wciagnac 88 Lolo i pozostale przyglupy. Jak odpowiadacie na Andrzejowe
                        prowokacje ( nie sadze ,ze ktos moze byc taki glupi zeby nie rozumial jakie
                        bzdury pisze ) to podtrzymujecie tek watek, ktory padlby gdybyscie go poprostu
                        zignorowali. Alternatywa dla sharona jest Netanjahu. Ciekawe jakich porownan
                        bedzie sie uzywac jezeli on kiedys przejmie ster. Bedzie sie z lezka w oku
                        wspominac jakim golabkiem byl S.
                        • Gość: wieslaw6 Re: Wieslaw6 & Co - i co z tego? IP: *.cm-upc.chello.se 22.04.02, 10:18
                          Gość portalu: wiesiekO napisał(a):

> Jak popatrzycie jak sie ten watek rozwijal, to stwierdzicie ze Andrzej
                          > rozmawial sam ze soba. Przeciez to oczywista prowokacja.

Ja tez to wiem. Ale nie wszyscy sa tacy madrzy jak ty. Dla wielu ta tania i
                          glupia argumentacja Maide in Andrzej wydaje sie "madra". Poprostu trzeba na
                          spokojnie wykazac wlasnie ze tacy jak Andrzej to prowokatorzy.
                          • Gość: Andrzej Re: Wieslaw6 & Co - i co z tego? IP: *.waw.cdp.pl 23.04.02, 18:58

> Gość portalu: wiesiekO napisał(a):
                            >
                            > > Jak popatrzycie jak sie ten watek rozwijal, to stwierdzicie ze Andrzej
                            > > rozmawial sam ze soba. Przeciez to oczywista prowokacja.
                            >
                            > Ja tez to wiem. Ale nie wszyscy sa tacy madrzy jak ty. Dla wielu ta tania i
                            > glupia argumentacja Maide in Andrzej wydaje sie "madra". Poprostu trzeba na
                            > spokojnie wykazac wlasnie ze tacy jak Andrzej to prowokatorzy.

Ave,
                            Niestety, jeżeli chodzi o metody relacjonowania zdarzeń i obwinianie niewinnej
                            ludności cywilnej, propagadyści szarona nie ustępują w niczym Stroopowi i
                            Goebbelsowi.
                            Czy to nie Goebbels uzasadniał eksterminację podludzi w podobny sposób jak to
                            czyni Szaron?
                            Andrzej

• Gość: wieslaw6 Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.cm-upc.chello.se 22.04.02, 10:16

> Ja trochę nie o tym. Z rachunków idf wychodziło by, że stosunek strat wynosił
                      > koło 4:3. Przy dysproporcji środków ( bo chyba jakaś była?) nie uprawniało by
                      > to SSzarona do gratulacji dla bohaterskich wojsk Izraela.
                      > A F16 tam latały ( widziałem w CNN) czy strzelały to inna rzecz.

No i co z tego???
                      • Gość: MeF Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 21:53

> Gość portalu: MeF napisał(a):
                        >
                        > > Ja trochę nie o tym. Z rachunków idf wychodziło by, że stosunek strat wyno
                        > sił
                        > > koło 4:3. Przy dysproporcji środków ( bo chyba jakaś była?) nie uprawniało
                        > by
                        > > to SSzarona do gratulacji dla bohaterskich wojsk Izraela.
                        > > A F16 tam latały ( widziałem w CNN) czy strzelały to inna rzecz.
                        >
                        > No i co z tego???
                        Ano mnie wychodzi że Izrael kłamie. Możliwości są dwie: albo kłamie, że zabił
                        czterdziestu terrorystów tracąc trzydziestu ludzi; albo kłamie jak mówi że ma
                        wspaniałe siły zbrojne.

• Gość: MeF Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 22:00
                          Ciekawa rzecz, proizraelici nie chcą odpisywać na nasze posty, my też nie
                          wtrącamy się do ich wątków. Najlepiej założyć nowy wątek. Proponuję
                          1/ Samaria i Judea
                          2/ Palestyna
                • Gość: wieslaw6 Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.cm-upc.chello.se 22.04.02, 10:14

> Zakładając, że z tych 48 ciał 10 (+-) należało do cywili ( bo palestyńczycy
                  > tworzyli żywe tarcze) to terrorystów mogło być koło 40. IDF z merkawami, F16,
                  > buldożerami, rakietami etc. straciło więc 26 (?) ludzi, wlacząc z czterdziestką
                  > wyposarzoną w kałachy. To by znaczyło, że IDF to cioty a w to z kolei ja nie
                  > wierzę

Zapominasz o tych ktorzy sie poddali.. prawda.. ci tez walczyli wiec nie bylo
                  ich tylko 40, stu. Pozatym nawet w TV byly pokazane zdjecia dziecka w Jenin
                  bawiacego sie pancerfaustem.

Nie ma zdanych danych poza oswiadczeniami Palestynczykow aby IDF uzywalo
                  ludzi jako zywe tarcze. Jest wiele dokumento z ostatnich dwoch lat (nawet Amnesty
                  I.) o tym ze tak robia Palestynczycy.

Palestynczycy mowili juz o zabitym ksiedzu w Betlejem, o 500'set ofiarach i o
                  wielu innych rzeczach ktore niestety sie nigdy nie potwierdzily byly zwyklym
                  klamstwem.

• ortografia banditen und partisanen 22.04.02, 10:20
      oto moj record:
      Tak to byla zbrodnia terrorystow w jarmulkach adres: *.jwri.osaka-u.ac.jp
      Gość portalu: Adolf H. 22-04-2002 05:58 odpowiedz na list
      odpowiedz cytując

Zaczeli w Warszawie a teraz skonczyli (chwilowo) w Jeninie.

• Wojsko zostalo wycofane po wykonaniu zadania...
      ortografia@poczta.gazeta.pl 22-04-2002 07:08 odpowiedz na list
      odpowiedz cytując

Nasz kapelan SturmBand-Fuhrer Frantz Mueller odmowil Kadish za
      ludnosc
      zamordowana przez bandytow i partyzantow.
      Liga Narodow zostala zaproszona do Komisji badajacej zbrodnie Bundu
      na
      Warszawiakach wyznania mojzeszowego.

• banditen und partisanen...
      salcie1@poczta.gazeta.pl 22-04-2002 07:38 odpowiedz na list
      odpowiedz cytując

Wodz naczelny Ari Hitler podziekowal zolnierzom i dowodztwu za
      szybkie
      wykonanie zadania.

• Gość: Andrzej Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.waw.cdp.pl 22.04.02, 22:29

> Jurgen Stroop, oficer:
      >

Ave,
      mam nadzieję, że uzmysłowiłem wszystkim filosemitom, że metody Izraela
      przypominają postępowanie niemieckie z lat II wojny światowej. Jak widać, Niemcy
      mogli używać podobnych argumentów, jak Szaron. Oni też walczyli z bandytami,
      którzy nie chcieli wykonywać zaleceń władzy.
      Andrzej

>

• Gość: wieslaw6 Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.cm-upc.chello.se 23.04.02, 19:08

Widze ze Andrzejkowi sie pyta zaciela...
        kopnij stary w adapter to ci przeskoczy, a poa tym

Juz ci odpisalem ze nie jest blizniczo podobna.

1) IDF nie chcialo nikogo przesiedlac z Jenin.
        SS - chcialo wyslac do obozow.

2) Ci ktorzy oposcili dobrowolnie Jenin sa w zdrowiu
        Tylko szczatki ludzi ktorzy oposcili dobrowolnie
        Getto przezylo.

Widze stary ze masz dosc duze klopoty z porownywaniem tekstwo i informacji.
        Moze przed porownaniem przepiszesz sobie obydwa teksty rozstrzelonym drukiem to
        bedzie ci latwiej prownywac, a moze kogos poprosisz, bo to co na wlasna reke
        produkujesz jest dosc zalosne. Anty-izraelska propaganda wymaga finezji a ty mimo
        wielkich checi wygladzasz mi na partacza.

>
        > swoje
        > >
        > .
        > stą
        > li
        >
        >
        >
        > .
        >
        >
        > Ave,
        > mam nadzieję, że uzmysłowiłem wszystkim filosemitom, że metody Izraela
        > przypominają postępowanie niemieckie z lat II wojny światowej. Jak widać, Niemc
        > y
        > mogli używać podobnych argumentów, jak Szaron. Oni też walczyli z bandytami,
        > którzy nie chcieli wykonywać zaleceń władzy.
        > Andrzej
        >
        >
        > >
        >
        >

• kyle_broflovski Re: 19 kwietnia 1942r. 24.04.02, 05:32
          Jesli Andrzej nie ma racji porownujac Niemcow z Zydami to jaka przyszlosc czeka
          Palestynczykow.

Wyrzucic ich nie mozna, panstwo moga miec jedynie w formie bantustanu. A moze
          Zydzi maja inny pomysl?
          • Gość: Wieslaw6 Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.cm-upc.chello.se 24.04.02, 09:55
            kyle_broflovski napisał(a):

> Jesli Andrzej nie ma racji porownujac Niemcow z Zydami to jaka przyszlosc czeka
            > Palestynczykow.

Popierwsze to Andrzej ma gleboko gdzies Palestynczykow to "narodowiec" -> AVE
            ktory programowo bierze udzial w kazdym temacie o Zydach.

Co do przyszlosci Palestynczykow - wierze ze maja przyszlosc, ale musza wpierw
            zmienic taktyke. Przez 50 lat Palestynczycy wybierali sobie za przyjaciol(w
            kolejnosci) inne Panstwa Arabskie, Arafat, ZSRR, PRL, Sadam Husein, Iran - nie
            doporowadzilo to do niczego.

Pierwszy uniwersytet na West Bank zostal wybudowany nie przez Jordanie, ktora
            okupwala ten teren do 1967'roku ale przez Izrael.

Jezeli Palestynczycy zaczna sobie wybierac innych wodzow i innych przyjacjol
            czeka ich pokojowa koegzystencja z Izraelem. Izrael uznal w 1948 roku rezolucje
            ONZ o powstaniu nie tylko Izraela ale i Arabskiej Palestyny - to Panstwa Arabskie
            tego nie uznaly. To dlatego w 1951 roku Palestynczycy zamordowali w Jerusalem
            krola Jordani (dziadek obecnego krola), a pod koniec lat 60'tych Arafat
            zorganizowal zamach na ojca obecnego krola w Jordani.

- Andrzej nie ma nic z tym wspolnego, jak tylko dosc nieudolna antyizraelska
            propaganda.
            • kyle_broflovski Re: 19 kwietnia 1942r. 24.04.02, 13:20
              Wymieniles liste "win" Palestynczykow ale ciagle nie powiedziales jaka pomysl
              na zycie maja dla nich Izraelczycy.
    • ortografia bantustan fur banditen und partizanen... 24.04.02, 06:30
      Plan stworzenia bantustanu dla Palestynczykow nie powiodl sie teraz trwa proba
      wyeliminowania narodu metodami bandyckimi.
      • Gość: wieslaw6 Re: bantustan fur banditen und partizanen... IP: *.cm-upc.chello.se 24.04.02, 09:58
        ortografia napisał(a):

> Plan stworzenia bantustanu dla Palestynczykow nie powiodl sie teraz trwa proba
        > wyeliminowania narodu metodami bandyckimi.

Zapomniales napisac, o ociepleniu sie klimatu, o populacji pingwinow na
        wybrzezach Antarktydy i o zodkiwce w smietanie ze swierza cebulka
        - to tez tak jak twoja wypowiedz nie ma nic wspolnego z sytuacja na Bliskim
        Wschodzie.
    • Gość: Andrzej Re: 19 kwietnia 1942r. IP: 62.89.126.* 03.05.02, 19:03
      Jurgen Stroop, oficer:
      Terrorystyczna bezczelność.

• wikul Re: 19 kwietnia 1942r. 03.05.02, 23:15

> Jurgen Stroop, oficer:
        >
        >
        >

Znów to samo. Od nowa te bzdety wypisujesz. Nie wiadomo skąd wytrzasnąłeś ten
        tekst. Nie podajesz źródła.
        Jezeli chcesz wiedzieć i interesuje cię co Stroop miał do powiedzenia na ten temat
        to przeczytaj "Rozmowy z katem" Moczarskiego. I nie porównuj tego do Palestyny.
        Nie ma żadnego porównania.
        • Gość: Andrzej Re: 19 kwietnia 1942r. IP: 62.89.126.* 04.05.02, 06:55
          wikul napisał(a):

>
          > swoje
          > >
          > .
          > stą
          > li
          >
          >
          >
          > .
          >
          > >
          > >
          >
          > Znów to samo. Od nowa te bzdety wypisujesz. Nie wiadomo skąd wytrzasnąłeś ten
          > tekst. Nie podajesz źródła.
          > Jezeli chcesz wiedzieć i interesuje cię co Stroop miał do powiedzenia na ten te
          > mat
          > to przeczytaj "Rozmowy z katem" Moczarskiego. I nie porównuj tego do Palestyny.
          > Nie ma żadnego porównania.

Ave,
          da się porównać, na przykład na żenin i na warszawę okupanci ruszyli 19 kwietnia.
          Andrzej

• wieslaw68 Re: 19 kwietnia 1942r. 04.05.02, 07:39

> Ave,
            > da się porównać, na przykład na żenin i na warszawę okupanci ruszyli 19 kwietni
            > a.
            > Andrzej

Kolejny idiotyzm Andrzejka
            Tak samo da sie porownac pozar w parku narodowym na Florydzie bo ten tez wybuchl
            19 kwietnia.

• Gość: Andrzej Re: 19 kwietnia 1943r. IP: 62.89.126.* 04.05.02, 19:29
              wieslaw68 napisał(a):

>
              > > Ave,
              > > da się porównać, na przykład na żenin i na warszawę okupanci ruszyli 19 kw
              > ietni
              > > a.
              > > Andrzej
              >
              > Kolejny idiotyzm Andrzejka
              > Tak samo da sie porownac pozar w parku narodowym na Florydzie bo ten tez wybuch
              > l
              > 19 kwietnia.
              >

Ave,
              Nie przesadzaj, jest mnóstwo analogii. Np. i w jednym i w drugim powstańcy
              walczyli z okupantami, którzy dysponowali miażdżącą przewagą.
              W obu wypadkach powstańcy nie mieli nadziei na przeżycie i wiedzieli, ze czeka
              ich śmierć z rąk krwiożerczego wroga. I w obu przypadkach okupant zabijał masowo
              ludność cywilną (Dżenin - 900 trupów). I w obu przypadkach ocalałych z masakr
              wywieziono do obozów koncentracyjnych (W Izraelu do słynnego ośrodka tortur w
              Jerozolimie Zachodniej).
              Andrzej

• Gość: wieslaw6 Re: 19 kwietnia 1943r. IP: *.cm-upc.chello.se 04.05.02, 20:16

> wieslaw68 napisał(a):
                >
                > >
                > > > Ave,
                > > > da się porównać, na przykład na żenin i na warszawę okupanci ruszyli
                > 19 kw
                > > ietni
                > > > a.
                > > > Andrzej
                > >
                > > Kolejny idiotyzm Andrzejka
                > > Tak samo da sie porownac pozar w parku narodowym na Florydzie bo ten tez w
                > ybuch
                > > l
                > > 19 kwietnia.
                > >
                >
                > Ave,
                > Nie przesadzaj, jest mnóstwo analogii. Np. i w jednym i w drugim powstańcy
                > walczyli z okupantami,

klamstwo !!!!

w Gettcie byli powstanicy ktorych skazano na siemerc
                za to ze byli Zydami i dlatego wybuchlo powstanie.

w Jenin nikt by nikomu nie zrobil krzywdy gdyby
                czesc jego mieszkancow nie wysadzala zuatobusuw
                w izraelu
                - Gdzie podobienstwo??

> którzy dysponowali miażdżącą przewagą.
                > W obu wypadkach powstańcy nie mieli nadziei na przeżycie i wiedzieli, ze czeka
                > ich śmierć z rąk krwiożerczego wroga.

klamstwo !!!
                - ci w Getcie nie mieli szansy na przezycie
                obojetnie od tego czy wywolaja powstanie
                czy sie poddadze czy nie.

- w Jenin nikt nie mial zamiaru zabijac,
                ci co sie poddali zyja i czuja sie swietnie.

- Gdzie podobienstwo??

> I w obu przypadkach okupant zabijał masow
                > o ludność cywilną (Dżenin - 900 trupów).

Gdzie kto i kiedy napisal o 900 trupach?

ty jestes jednak wyjatkowa antysemicka szczekaczka..:)
                Jezeli ty Andrzejku myslisz ze piszac te klamstwa
                Kogos rozdraznisz - poirytujesz - to sie mylisz..:)
                jestes malym paptetycznym antysemita ktory juz nie wie
                w rozpaczy co poczac wiec zmysla - a tak bardzo bys
                chcial tym Zydom dolozyc a tu tobie ciagle dokladaja..:))

Daj sie czlowiek leczyc bo twoj przypadek to juz stan chorobowy..:)

> I w obu przypadkach ocalałych z masakr
                > wywieziono do obozów koncentracyjnych (W Izraelu do słynnego ośrodka tortur w
                > Jerozolimie Zachodniej).
                > Andrzej

• Gość: Andrzej Re: 19 kwietnia 1943r. IP: 62.89.126.* 06.05.02, 18:09
                  > klamstwo !!!!
                  >
                  > w Gettcie byli powstanicy ktorych skazano na siemerc
                  > za to ze byli Zydami i dlatego wybuchlo powstanie.
                  >
                  > w Jenin nikt by nikomu nie zrobil krzywdy gdyby
                  > czesc jego mieszkancow nie wysadzala zuatobusuw

Niemcy także oskarżali żydów o rozmaite zbrodnie, np. że żydzi przejąć władzę nad
                  światem, lub, że roznoszą tyfus. Gdyby nie te zbrodnie, mówili Niemcy, nic byśmy
                  od żydów nie chcieli.
                  A powstańców w Getcie nazywano bandytami, a walkę z nimi przywracaniem porządku.

> w izraelu
                  > - Gdzie podobienstwo??
                  >
                  > > którzy dysponowali miażdżącą przewagą.
                  > > W obu wypadkach powstańcy nie mieli nadziei na przeżycie i wiedzieli, ze c
                  > zeka
                  > > ich śmierć z rąk krwiożerczego wroga.
                  >
                  > klamstwo !!!
                  > - ci w Getcie nie mieli szansy na przezycie
                  > obojetnie od tego czy wywolaja powstanie
                  > czy sie poddadze czy nie.
                  >
                  > - w Jenin nikt nie mial zamiaru zabijac,
                  > ci co sie poddali zyja i czuja sie swietnie.

Ci co się poddali trafili do słynnego ośrodka tortur w Jerozolimie Zachodniej
                  Tzw. terrorystów i podejrzanych izraelici zresztą zabijają. Np. wczoraj kobietę z
                  dwójką dzieci.
                  Hitlerowcy też twierdzili, że żydom, którzy się poddadzą nic nie grozi, i zostaną
                  przewiezieni na wieś pod Lublin.

>
                  > - Gdzie podobienstwo??
                  >
                  > > I w obu przypadkach okupant zabijał masow
                  > > o ludność cywilną (Dżenin - 900 trupów).
                  >
                  > Gdzie kto i kiedy napisal o 900 trupach?

Stale się pisze ....

>
                  > ty jestes jednak wyjatkowa antysemicka szczekaczka..:)
                  > Jezeli ty Andrzejku myslisz ze piszac te klamstwa
                  > Kogos rozdraznisz - poirytujesz - to sie mylisz..:)
                  > jestes malym paptetycznym antysemita ktory juz nie wie
                  > w rozpaczy co poczac wiec zmysla - a tak bardzo bys
                  > chcial tym Zydom dolozyc a tu tobie ciagle dokladaja..:))
                  >
                  > Daj sie czlowiek leczyc bo twoj przypadek to juz stan chorobowy..:)
                  >
                  > > I w obu przypadkach ocalałych z masakr
                  > > wywieziono do obozów koncentracyjnych (W Izraelu do słynnego ośrodka tortu
                  > r w
                  > > Jerozolimie Zachodniej).
                  > > Andrzej

No właśnie.
                  Andrzej
                  • Gość: wieslaw6 Re: 19 kwietnia 1943r. IP: *.cm-upc.chello.se 06.05.02, 18:26

> Gość portalu: wieslaw6 napisał(a):
                    > > klamstwo !!!!

> > w Gettcie byli powstanicy ktorych skazano na siemerc
                    > > za to ze byli Zydami i dlatego wybuchlo powstanie.

> > w Jenin nikt by nikomu nie zrobil krzywdy gdyby
                    > > czesc jego mieszkancow nie wysadzala zuatobusuw

> Niemcy także oskarżali żydów o rozmaite zbrodnie, np. że żydzi przejąć władzę
                    > nad światem, lub, że roznoszą tyfus. Gdyby nie te zbrodnie, mówili Niemcy, nic
                    > byśmy od żydów nie chcieli.

Tak ale to bylo klamstwem, a fakt ze 50% zamachow w Izraelu bylo z Jenin jest
                    faktem - wiec jak Andrzejku - znowu ci sie wszystko pokalapuckalo?

> A powstańców w Getcie nazywano bandytami, a walkę z nimi przywracaniem porządku

To nie jest wazne jak kto kogo nazywa - ale czy w tym co mowi jest zawarta
                    prawda. Powstancy w Gettcie skazano na smierc zanim rozpoczeli powstanie.
                    A tych w Jenin nikt nie skazywal na smierc - wiec znowu bzdury..:)

> > klamstwo !!!
                    > > - ci w Getcie nie mieli szansy na przezycie
                    > > obojetnie od tego czy wywolaja powstanie
                    > > czy sie poddadze czy nie.
                    > >
                    > > - w Jenin nikt nie mial zamiaru zabijac,
                    > > ci co sie poddali zyja i czuja sie swietnie.

> Ci co się poddali trafili do słynnego ośrodka tortur w Jerozolimie Zachodniej

Bzdura - znowu klamiesz - nie ma zadnego slynnego osrodka tortur. Jest to
                    wiezienie do ktorego przyszli dzeinnikarze BBC i mogli robic wywiad i filmowac
                    swietnie wygladajacych Palestynczykow.. :)

> Tzw. terrorystów i podejrzanych izraelici zresztą zabijają. Np. wczoraj kobietę
                    > z dwójką dzieci.

To byl wypadek.

> Hitlerowcy też twierdzili, że żydom, którzy się poddadzą nic nie grozi, i zosta
                    > ną przewiezieni na wieś pod Lublin.

ale czy tak sie dzialo? NIE - natomiast wszyscy palestynczycy ktorzy sie poddali
                    jest ich dosc sporo ZYJA - znowu nasz maly Andzrejek klamie.

> > - Gdzie podobienstwo??

> > > I w obu przypadkach okupant zabijał masow
                    > > > o ludność cywilną (Dżenin - 900 trupów).

> > Gdzie kto i kiedy napisal o 900 trupach?

> Stale się pisze ....

Gdzie? w Andrzejka listach..:)

> > ty jestes jednak wyjatkowa antysemicka szczekaczka..:)
                    > > Jezeli ty Andrzejku myslisz ze piszac te klamstwa
                    > > Kogos rozdraznisz - poirytujesz - to sie mylisz..:)
                    > > jestes malym paptetycznym antysemita ktory juz nie wie
                    > > w rozpaczy co poczac wiec zmysla - a tak bardzo bys
                    > > chcial tym Zydom dolozyc a tu tobie ciagle dokladaja..:))

> > Daj sie czlowiek leczyc bo twoj przypadek to juz stan chorobowy..:)

> No właśnie.

co no wlasnie. Nie ma w Izraelu zadneo "slynnego osrodka tortur" bo gdyby byl to
                    by sie takie szczekaczki jak ty juz dawno na ten temat rozdzieraly..

Biedny ty jestes. Im bardziej wypisujesz bzdury o Izraelu tym bardziej wydaje sie
                    ze Izraelskie sprawy ide dla Zydow lepiej. Poisz wiec wiecej..:))

• Gość: jojo Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.proxy.aol.com 05.05.02, 07:58

> wikul napisał(a):
            >
            > >
            > > > Jurgen Stroop, oficer:
            > > > W starym niemieckim mieście Warschau w 1942r. było strasznie, bałem s
            > ię o
            > > swoje
            > > >
            > > > życie. Zostałem wyznaczony do przywrócenia porządku w dzielnicy centr
            > alnej
            > > .
            > > > Terroryści aktywnie tam działali przeciwko władzom. Wkroczyliśmy tam
            > z asy
            > > stą
            > > > sił porządkowych i przywracaliśmy porządek. A terroryści strzelali i
            > rzuca
            > > li
            > > > bomby. Zwierzęta! Bombą w porządnych, uczciwych i praworządnych Niemc
            > ów.
            > > > Posuwali się nawet do tego, że podpalali się w domach, żeby tylko nas
            > o to
            > >
            > > > obwiniać. W ciągu miesiąca zabiliśmy 50 terorystów, którzy stawiali c
            > zynny
            > >
            > > > opór, a 20.000 tybylców wywieżliźmy na wieś do Poniatowej, pod Lublin
            > , aby
            > >
            > > > wypoczęła tam od terrorystów. Niestety, nie ocaliliśmy wszystkich tub
            > ylców
            > > .
            > > > Terroryści zabili 50.000 dobrych tubylców i bezwstydnie nas o to obwi
            > nili.
            > >
            > > > Terrorystyczna bezczelność.
            > > >
            > > >
            > >
            > > Znów to samo. Od nowa te bzdety wypisujesz. Nie wiadomo skąd wytrzasnąłeś
            > ten
            > > tekst. Nie podajesz źródła.
            > > Jezeli chcesz wiedzieć i interesuje cię co Stroop miał do powiedzenia na t
            > en te
            > > mat
            > > to przeczytaj "Rozmowy z katem" Moczarskiego. I nie porównuj tego do Pales
            > tyny.
            > > Nie ma żadnego porównania.
            >
            > Ave,
            > da się porównać, na przykład na żenin i na warszawę okupanci ruszyli 19 kwietni
            > a.
            > Andrzej
            >

A ty andrzejku znasz znaczenie ,czegos,co okupantem,okresla sie?
    • Gość: Andrzej Re: 19 kwietnia 1942r. IP: 62.89.126.* 05.05.02, 15:03

> Jurgen Stroop, oficer:
      >
      >

• Gość: wieslaw6 Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.cm-upc.chello.se 06.05.02, 18:29

Widze Andrzejku ze dzialasz jak Gobels.. w kolko to samo..:)
        Jak ci sie plyta w glowie zaciela i nie moze przeskoczyc,
        sprobuj walnac glowa o szafke moze ci ta plyta przeskoczy.

W

• Gość: Andrzej The Independent: Zbrodnia w Dżeninie IP: *.waw.cdp.pl 09.05.02, 20:18

>
          > Widze Andrzejku ze dzialasz jak Gobels.. w kolko to samo..:)
          > Jak ci sie plyta w glowie zaciela i nie moze przeskoczyc,
          > sprobuj walnac glowa o szafke moze ci ta plyta przeskoczy.
          >
          > W
          >

Ave,
          Oto informacje dla osób, które wątpią, że walki w Dżeninie ustępowały powstaniu w
          Getcie, a hitlerki Szarona były mniej okrutne niż SS:
          W Forum z tego tygodnia jest przedruk artykułu z The Independent pt. Zbrodnia w
          Dżeninie. Autorzy przeprowadzili w Dżeninie szczegółowe śledztwo, którego
          wyniki są przerażąjące. Izraelscy bandyci mordowali cywilów, zasypywali ich z
          rozmysłem żywcem w domach, strzelali do rannych, atakowali obiekty Czerwonego
          Krzyża, używali cywilów jako żywych tarcz. Reporterzy ustalili, że conajmniej
          jedno dziecko zostało zastrzelone z zimną krwią przez żydowskie SS. Do tego po
          wyjściu, Izraelici zaminowali ruiny obozu i stale na ich minach giną ludzie!
          Czy ktoś jeszcze wątpi, że nie ma niewinnych Izraelitów?
          Andrzej

• Gość: 44 Re: The Independent: Zbrodnia w D&# 380;eninie IP: 155.139.68.* 09.05.02, 20:28

>
            > >
            > > Widze Andrzejku ze dzialasz jak Gobels.. w kolko to samo..:)
            > > Jak ci sie plyta w glowie zaciela i nie moze przeskoczyc,
            > > sprobuj walnac glowa o szafke moze ci ta plyta przeskoczy.
            > >
            > > W
            > >
            >
            > Ave,
            > Oto informacje dla osób, które wątpią, że walki w Dżeninie ustępowały powstaniu
            > w
            > Getcie, a hitlerki Szarona były mniej okrutne niż SS:
            > W Forum z tego tygodnia jest przedruk artykułu z The Independent pt. Zbrodnia w
            >
            > Dżeninie. Autorzy przeprowadzili w Dżeninie szczegółowe śledztwo, którego
            > wyniki są przerażąjące. Izraelscy bandyci mordowali cywilów, zasypywali ich z
            > rozmysłem żywcem w domach, strzelali do rannych, atakowali obiekty Czerwonego
            > Krzyża, używali cywilów jako żywych tarcz. Reporterzy ustalili, że conajmniej
            > jedno dziecko zostało zastrzelone z zimną krwią przez żydowskie SS. Do tego po
            > wyjściu, Izraelici zaminowali ruiny obozu i stale na ich minach giną ludzie!
            > Czy ktoś jeszcze wątpi, że nie ma niewinnych Izraelitów?
            > Andrzej
            >
            >
            >

Po przeczytanie twoich wypowiedzi nie powinno byc zadnych watpliwosci, ze
            Jedwabne moglo sie wydarzyc. Takich swoloczy jak ty , to nawet na tym forum
            trudno znalezc . Ave?, Eva?, ch... ci w d...!
            • Gość: Andrzej Re: The Independent: Zbrodnia w Dżeninie IP: *.waw.cdp.pl 10.05.02, 20:08
              Gość portalu: 44 napisał(a):
              > Po przeczytanie twoich wypowiedzi nie powinno byc zadnych watpliwosci, ze
              > Jedwabne moglo sie wydarzyc. Takich swoloczy jak ty , to nawet na tym forum
              > trudno znalezc . Ave?, Eva?, ch... ci w d...!

Ave,
              Jedwabne odbyło się na podobnej zasadzie co Dżenin, 100 żydów na 400 należało do
              NKWD, a za ich zbrodnie zapłacili wszyscy...
              Andrzej
              • Gość: wieslaw6 Re: The Independent: Zbrodnia w Dżeninie IP: *.cm-upc.chello.se 10.05.02, 20:31

> Ave,
                > Jedwabne odbyło się na podobnej zasadzie co Dżenin, 100 żydów na 400 należało d
                > o NKWD, a za ich zbrodnie zapłacili wszyscy...
                > Andrzej

Klamiesz maly antysemito. Strzebosz i NKVD ma dokladnie udokumentowane
                kto wspolpracowal w Jedwabne z NKVD - strasznie mi przykro ale 99& konfidentow
                bylo Polakami. (tylko sie teraz ze zlosci nie poplacz)

W
                • Gość: Andrzej Re: The Independent: Zbrodnia w Dżeninie IP: *.waw.cdp.pl 11.05.02, 07:20

>
                  >
                  > > Ave,
                  > > Jedwabne odbyło się na podobnej zasadzie co Dżenin, 100 żydów na 400 należ
                  > ało d
                  > > o NKWD, a za ich zbrodnie zapłacili wszyscy...
                  > > Andrzej
                  >
                  > Klamiesz maly antysemito. Strzebosz i NKVD ma dokladnie udokumentowane
                  > kto wspolpracowal w Jedwabne z NKVD - strasznie mi przykro ale 99& konfidentow
                  > bylo Polakami. (tylko sie teraz ze zlosci nie poplacz)
                  >
                  > W

Ave,
                  Dopiero teraz, po 60 ltach bada się, kto był agentem, a kto nie. Wtedy panowała
                  powszechna opinia, że wszyscy żydzi należą do NKWD. I wszystkich należało ukarać.
                  Podobobnie jak armia izraelska nie badała w Dżeninie, kto winny, a kto nie,
                  strzelając do wszystkiego co się rusza ... Np., jak ustalił The Independent
                  Izraelici zabili 80 letniego staruszka, który przemykał do swego domu ...
                  Takie są zbrodnie Izraelitów.
                  Andrzej
          • Gość: wieslaw6 Re: The Independent: Zbrodnia w Dżeninie IP: *.cm-upc.chello.se 10.05.02, 20:29

>
            > >
            > > Widze Andrzejku ze dzialasz jak Gobels.. w kolko to samo..:)
            > > Jak ci sie plyta w glowie zaciela i nie moze przeskoczyc,
            > > sprobuj walnac glowa o szafke moze ci ta plyta przeskoczy.
            > >
            > > W
            > >
            >
            > Ave,
            > Oto informacje dla osób, które wątpią, że walki w Dżeninie ustępowały powstaniu
            > w
            > Getcie, a hitlerki Szarona były mniej okrutne niż SS:
            > W Forum z tego tygodnia jest przedruk artykułu z The Independent pt. Zbrodnia w
            >
            > Dżeninie. Autorzy przeprowadzili w Dżeninie szczegółowe śledztwo,

a ci autorzy to przepraszam kto.. takie same antysemickie typki jak ty.:)
            Andrzejku swoim pisaniem nic Izraelowi nie zrobisz. Nawt jak sie polzysz na
            ziemi i bedziesz tupal. Izrael jesy bedzie i zostanie..:)
            Nieliczysz sie stary - taka jest prawda..:)

> którego
            > wyniki są przerażąjące. Izraelscy bandyci mordowali cywilów, zasypywali ich z
            > rozmysłem żywcem w domach, strzelali do rannych, atakowali obiekty Czerwonego
            > Krzyża, używali cywilów jako żywych tarcz. Reporterzy ustalili, że conajmniej
            > jedno dziecko zostało zastrzelone z zimną krwią przez żydowskie SS. Do tego po
            > wyjściu, Izraelici zaminowali ruiny obozu i stale na ich minach giną ludzie!
            > Czy ktoś jeszcze wątpi, że nie ma niewinnych Izraelitów?
            > Andrzej
            >
            >
            >

• titus_flavius To co tam w końcu było w tym Dżeninie? 09.11.02, 18:34

> Jurgen Stroop, oficer:
      > W starym niemieckim mieście Warschau w 1942r. było strasznie, bałem się o
      swoje
      >
      >
      • titus_flavius Re: To co tam w końcu było w tym Dżeninie? 17.11.02, 09:32
        titus_flavius napisał:

>
        > swoje
        > >
        > .
        > stą
        > li
        >
        >
        >
        > .
        >
        > >
      • titus_flavius Re: To co tam w końcu było w tym Dżeninie? 02.03.03, 19:56
        titus_flavius napisał:

>
        > swoje
        > >
        > .
        > stą
        > li
        >
        >
        >
        > .
        >
        > >
    • Gość: diabeł Re: 19 kwietnia 1942r. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 09:19

> Jurgen Stroop, oficer:
      > W starym niemieckim mieście Warschau w 1942r. było strasznie, bałem się o
      swoje
      >
      >

każda wojna to terror. wszystkie strony zawsze zabijaja cywili.
      na bliskim wschodzie trwa wojna i w iraku też cały czas , poprzednia wojna sie
      nie skończyła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka