Gość: Jozef Zawadzki IP: 68.208.5.* 20.10.04, 17:18 Czy moze mi Pani laskawie powiedziec dlaczego moj post o Papiezu byl wyciety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jozef Zawadzki A moze to zwykla pomylka z Pani strony? IP: *.oneboxinc.com / *.kitusa.com 20.10.04, 20:38 No bo niby dlaczego? Post oparty na faktach z podanym zrodlem i nie ma powodu dla ktorego Pani mogla go usunac. Moze jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Szanowny Panie Józefie Zawadzki (?) 20.10.04, 20:46 > Moze jeszcze raz a może nie? Ile razy zamierza Pan wklejać ten sam tekst na różnych forach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki Re: Szanowny Panie Józefie Zawadzki (?) IP: *.oneboxinc.com / *.kitusa.com 20.10.04, 20:59 Wkleilem go po raz pierwszy na FS i to nie jest niezgodne z regulaminem. Wielu ludzi zaklada takie same watki na rosnych forach i nigdy nie sa wycinane. To jest na pewno temat odpowiedni na FS a wiec o co chodzi? Jesli wszyscy znaja ten watek to nie bedzie odpowiedzi i watek sam zdechnie. Pozwole sobie zauwazyc ze w pare minut byly 4 wpisy. Czy przez przypadek nie kieruje sie Pani wlasnymi na ten temat pogladami? Czy na tym polega Pani funkcja na tym forum? Regulamin tego forum mamy przestrzegac a Pani go nadzorowac. Tym czasem Pani wycina niezgodne z Pani wyznaniami posty:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki Moze szanowna Pani powie mi dlaczego? IP: *.oneboxinc.com / *.kitusa.com 20.10.04, 20:47 Ja nie mam pojecia i co z tego bedzie? Niewiedzac o co Pani chodzi ja bede posty pisca a Pani wycinac. Po co ta maskarada. Regulaminu nie naruszylem, a wiec co? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Moze szanowna Pani powie mi dlaczego? 20.10.04, 21:17 już spieszę z wyjaśnieniem: wielokrotne wysyłanie wpisów o tej samej treści jest spamem. A spam jest usuwany zgodnie z netykietą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki Re: Moze szanowna Pani powie mi dlaczego? IP: *.oneboxinc.com / *.kitusa.com 20.10.04, 21:31 Wielokrotnie wysylany nie byl. Byl wyslany dwa razy. Raz na FA raz na FS. FS to inna gupa ludzi i nie widze w tym duplikacji. Jest Pani bardzo zlosliwa, a to dopiero moj pierwszy dzien na tym forum:-( Nie widze w tym obiecujacej przyszlosci:-( Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Moze szanowna Pani powie mi dlaczego? 20.10.04, 21:38 mam fatalny charakter, to fakt. Ale patrzmy jasno w przyszłość. Może nie będzie tak źle A Pan z TYCH Józefów Zawadzkich, że tak wprost zapytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki Re: Moze szanowna Pani powie mi dlaczego? IP: *.oneboxinc.com / *.kitusa.com 20.10.04, 21:50 >mam fatalny charakter, to fakt. Samokrytyka to jednak zaleta. >Ale patrzmy jasno w przyszłość. Może nie będzie tak źle Mam nadzieje ale widze ze Pani jest z gory do mnie zle nastawiona. Usuniecie tego watku bardzo "jasno" o tym swiadczy:-( Zle sie poczulem, jakby Pani mnie tu nie chciala:-( >A Pan z TYCH Józefów Zawadzkich, że tak wprost zapytam? Pani Kropko, jest tylko jeden Jozef Zawadzki, JA! Jaroslawski nauczyciel, Jozef Zawadzki. Ja. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś