Dodaj do ulubionych

Taki wątek do pogwarek

IP: *.aster.pl 25.10.04, 23:10
Pozwólcie Państwo, że założę. Wątek bezpiecznych wypowiedzi. Bez kąsania i obrażania.

Na początek. Co to za wyprawa beczką przez Niagarę?
Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 Re: Taki wątek do pogwarek IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:12
      rachelcia mi zaproponowala. wiec organizujemy. rachelcia jako miejscowa ma
      szczegoly. no i beczke.
      • Gość: Cep Damy only? IP: *.aster.pl 25.10.04, 23:21
        Dalczego o tym nie słyszałem? Chętnie bym się przyłączył. ale to może wyprawa tylko dla dam? Gini też bierze udział?
        • Gość: Cep Re: Damy only? IP: *.aster.pl 25.10.04, 23:31
          Kiedy damy będą spadać
          Z Niagary,
          Ja będę musiał
          Zmywać gary.
        • Gość: dana33 Re: Damy only? IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:33
          gini???? ja ci wygladam na masochistke??? tylko rachelcia i ja.mozesz stac na
          brzegu i bic brawo....
          • Gość: rachelka Re: Damy only? IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 01:13
            nu dana jakby gini byla razem z nami w beczce,to wy dwie bylybyscie lyse na dole a ja glucha,no,no 3
            to za duzo do tanga,ja jakos cie jeszcze uspokoje,ale nie moze byc mieszanek wybuchowych.
            • Gość: dana33 Re: Damy only? IP: *.jazo.org.il 26.10.04, 08:43
              tu nie chodzi o material wybuchowy, rachelciu, ale gini dla mnie nie istnieje
              wiecej. dlaczego masz mnie uspakajac? ja ci wygladam na zdenerwowana?
              co ty! ja spokoj in persona... ja ci jeszcze pospiewam w tej beczce rozne ladne
              piosenki...
        • Gość: rachelka Re: Damy only? IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 01:11
          nu trudno,zebysmy cepow braly,zeby nam o BABACH lub BOMPACH lub BOOOMach opowiadal. to ma
          byc fun trip a nie jakies politykowanie z podtekstami. dosyc tego tu na forum.girls ought to have fun.
      • Gość: rachelka Re: Taki wątek do pogwarek IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 01:08
        no no ja te beczke ciagle udoskonalam,powiekszam,wymoszczam,dodaje glosniki stereo,w razie jakiej
        bojki miedzy nami,zeby mossad nas nie zatrzymal przed spadkiem. ciagle musze podpijac winko,gdyz
        zazyczylas sobie duzej beki a nie dwoch oddzielnych. jak nam nerwy puszcza to zawsze zostaje
        bungee
        jumping. tylko mialas jakies meskie towarzystwo z recznikami na dol sposcic,a ty ciagle jakis z
        rozporkowymi tematami mi posylasz, a jak wiesz w naszym wieku dystrakcje opozniaja akcje.
        • Gość: dana33 Re: Taki wątek do pogwarek IP: *.jazo.org.il 26.10.04, 08:46
          :)
          to moze cepa postawimy tam, z kamera i z recznikami? niech ma tez troche fun i
          niech se odpocznie od forum.....
          • gini Re: Taki wątek do pogwarek 26.10.04, 10:53
            Ja sie na zadne beczki nie pisze.Ciemno tam, ciasno, ja mam swoja miotelke i
            wole podziwiac Niagare z lotu ptaka , jak na prawdziwa jedze przystalo.
            • zniwiarka Re: Taki wątek do pogwarek 26.10.04, 11:57
              Świetny pomysł z miotłą. Gini pozamiata to, co z beczki, Dany i Rachelki
              zostanie. Trzeba dbać o czystość środowiska naturalnego.
              • gini Re: Taki wątek do pogwarek 26.10.04, 12:01
                zniwiarka napisała:

> Świetny pomysł z miotłą. Gini pozamiata to, co z beczki, Dany i Rachelki
                > zostanie. Trzeba dbać o czystość środowiska naturalnego.

Gini nic nie bedzie zamiat, gini jest leniwa strasznie .
                I odczepic sie prosze od mojej miotly, ona jest przeznaczona, do wyzszych
                celow, nie tak przyziemnych jak zamiatanie.
                • zniwiarka Re: Taki wątek do pogwarek 26.10.04, 12:36
                  a jakiej marki ta twoja miotła? Na wrześniowym sabacie widziałam miotłę turbo
                  z czujnikami cofania. W dodatku czerwona. Cudo, tylko droga jak diabli.
                  • gini Re: Taki wątek do pogwarek 26.10.04, 12:48
                    Moja miotla jest bezcenna, jest u nas w rodzinie od wiekow, przechodzi z matki
                    na corke .Na jakies czerwone swinstwo w zyciu bym nie wsiadla.
                    Silnik wysiadzie, i kark mozna polamac.
                    Moge splonac na stosie, jak moja prapra babcia , ale spasc z miotly z powodu
                    awarii silnika??Nigdy!!
                    • zniwiarka Re: Taki wątek do pogwarek 26.10.04, 15:22
                      no co ty! Spadać z miotły? Nie znasz zaklęć na równowagę? Spada się z konia i
                      to dobrego, bo z byle wałacha to żadna przyjemność.
                      Teraz juz wiem, dlaczgo cię nie widziałam na żadnym sabacie. Po prostu nie
                      dążysz. Zanim dofruniesz na tym starociu, to się sabat kończy.
                      To może ty nadal sama zbierasz pot nietoperza i zapach skunksa? Podziwiam.
                      Strasznie śmierdząca robota. Własnie przez skunksa zdecydowałam się na
                      kupowanie gotowców.
                      • gini Re: Taki wątek do pogwarek 26.10.04, 15:52
                        zniwiarka napisała:

> no co ty! Spadać z miotły? Nie znasz zaklęć na równowagę? Spada się z konia i
                        > to dobrego, bo z byle wałacha to żadna przyjemność.
                        > Teraz juz wiem, dlaczgo cię nie widziałam na żadnym sabacie.

Jak Ci sie silnik zepsuje to i zaklecia Ci nie pomoga .A na sabacie mnie nie
                        widzialas bo pewnie niedowidzisz , idz do okulisty i pij duzo soku z marchwi,
                        marchew zawiera duzo witamina "a" a ona jest dobra na wzrok.

Po prostu nie
                        > dążysz. Zanim dofruniesz na tym starociu, to się sabat kończy.
                        > To może ty nadal sama zbierasz pot nietoperza i zapach skunksa? Podziwiam.
                        > Strasznie śmierdząca robota. Własnie przez skunksa zdecydowałam się na
                        > kupowanie gotowców.

Nie musisz mnie podziwiac, bo ja nic takiego nie zbieram.Ja natomiast
                        wspolczuje Tobie, taki gotowiec ze skunksa musi aromat wydawac.Do czego Ci to
                        potrzebne???
                        Ja jedynie zbieram wonne ziolka , lawende, rumianek, lubczyk.
                        Do smarowania klawiatury uzywam masci z jadu zmii, co mi babcia w spadku
                        zostawila pare sloiczkow.
                • Gość: rachelka Re: Taki wątek do pogwarek IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 15:30
                  gini napisała:

> zniwiarka napisała:
                  >
                  > > Świetny pomysł z miotłą. Gini pozamiata to, co z beczki, Dany i Rachelki
                  > > zostanie. Trzeba dbać o czystość środowiska naturalnego.
                  >
                  >
                  > Gini nic nie bedzie zamiat, gini jest leniwa strasznie .
                  > I odczepic sie prosze od mojej miotly, ona jest przeznaczona, do wyzszych
                  > celow, nie tak przyziemnych jak zamiatanie.

od sprzatania to sa zniwiarki,ja jestem od rozmow kulturalno-oswiatowych, gini
                  bedzie nawilzac cere nad Niagara. tam jak sie stoi to mist leci na jakies pol
                  kilometra i caly czlowiek robi sie nawilzony. cep moze z recznikami stac,byle
                  tylko ich nie pocepowal,bo bedziemy nagolasa biegac,straszac turystow. wiesz
                  danus,ze na chlopach nigdy polegac nie mozna bo serca maja slabe,juz lepiej gini
                  te reczniki polecic. na miotle to moze beda suche i pachnace zywica.
            • Gość: Tomek44 Re: Taki wątek do pogwarek IP: 213.8.97.* 26.10.04, 13:57
              Bedziesz latac jak Malgorzata. To ja tez sie nasmaruje ta mascia.
    • Gość: Tomek44 Re: Taki wątek do pogwarek IP: 213.8.97.* 26.10.04, 15:50
      Jesli to watek bezpiecznych wypowiedzi, to znalazlem taka wiadomosc w gazecie.
      Szczerze mnie rozbawila. Polecam.
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2357188.html
      • gini Re: Taki wątek do pogwarek 26.10.04, 15:57
        Rzeczywiscie idiotyzm, ale ta jest jeszcze lepsza .

Według podręcznika UE nie było II wojny światowej

sasza 26-10-2004, ostatnia aktualizacja

II wojny światowej nigdy nie było! Tak przynajmniej twierdzą autorzy
        podręcznika do historii wydanego przez Unię Europejską

Najwięcej byków jest w historii Wielkiej Brytanii. Po 1931 r. - powstaniu
        brytyjskiej Wspólnoty Narodów - od razu pojawia się tam rok 1947 - wycofanie
        angielskich wojsk z Indii. I nic pomiędzy nimi! Według podręcznika Wielka
        Brytania w ogóle nie brała udziału w najważniejszych wydarzeniach XX wieku - I
        i II wojnie światowej. Na razie nie wiadomo, kto odpowiada za te błędy i jak do
        nich doszło. Podręcznik historii "Histoire de l'Europe Volume I" wydany przez
        Unię Europejską został już rozpowszechniony w Belgii. Korzysta z niego 10 tys.
        nastolatków.
        • Gość: Tomek44 Re: Taki wątek do pogwarek IP: 213.8.97.* 26.10.04, 16:06
          Oj, rzeczywiscie skandal. Przypomina mi sie nauka historii z okresu komunizmu.
          Tez byly takie przeklamania, ze moi rodzice, ktorzy znali osobiscie pewne fakty
          historyczne, lapali sie za glowe.
          Dziekuje, to ciekawe.
        • Gość: . Tak sie dzieje, gdy Niemcy historie Europy pisza. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 26.10.04, 19:48
          I do tego po francusku...;)
          Ciekawe, gini, co na ten temat wasze media?
      • rattler Re: Taki wątek do pogwarek 26.10.04, 16:23
        A statut radnych-jasnowidzow , co zaklada , patent na glupote i zacofanie ? Wy
        macie swoich ortodoksow , oni maja swoich radnych - Jestesta kwita jakby siem
        kto pytal :)

narazie

---------------------

Według radnej LPR Elżbiety Barys, statut loży masońskiej zakłada tajność
        członkostwa i struktur,
        • Gość: Tomek44 Re: Taki wątek do pogwarek IP: 213.8.97.* 26.10.04, 16:36
          Kochanie!!! to mial byc watek obojetny, wiec nie wlaczaj tutaj prowokaji. Temat
          semicki, to wlacz w innym miejscu. A tak nawiase mowiac to masz racje co do
          naszych ultraortodoksow (ortodoksi sa normalni), nie widze roznicy miedzy nimi
          a tym Kolem Polskich Rodzin.
          • Gość: Tomek44 Re: Taki wątek do pogwarek IP: 213.8.97.* 26.10.04, 16:39
            Apropos zapomnialem dodac, ze uzylem Kola, bo Liga kojarzy mi sie z czyms
            globalnym, a to to mam nadzieje jest organizacja mala o lokalnym zasiegu.
            Chyba, ze sie myle.
          • rattler Re: Taki wątek do pogwarek 26.10.04, 17:01
            No ladnie , teraz tylko trzeba zeby mi moja naj przez ramie zagladnela . Ty
            siem nie podwalaj , Tomek - Ja z tych co kobiety preferujom :) LPR , mowisz
            o partii ? Powiem ci prawde , zlapales mnie , jestem niedoinformowanym laikiem
            i nawet nie moge ci stanowczo powiedziec dlaczego , ale chyba dlatego , ze nic
            nowego sie od nich nie naucze i ze mi 'lataja'

narazie

-----------------------

Kochanie!!! ???????????????????
            • Gość: Tomek44 Re: Taki wątek do pogwarek IP: 213.8.97.* 26.10.04, 17:57
              Ratlerku, nie obawiaj sie, ja rowniez preferuje plec odmienna mojej.
              A kochanie to tak po ojcowsku bylo.
              LPR ma duze poczucie humoru. Mysle, ze dla ludzi cierpiacych na depresje dobrze
              by bylo, aby codziennie rano otrzymali jakis ich biuletyn, jezeli taki wydaja.
              Sam bym chetnie zaprenumerowal. Czy sa w Polsce jeszcze jakies partie tego typu?
              Pozdrawiam
              • Gość: Cep Re: Taki wątek do pogwarek IP: *.aster.pl 26.10.04, 18:15
                Jest jeszcze odwrotność. Nazywa się toto:

Antyklerykalna Partia Postępu "Racja". Ostatnio SLD usiłuje pozyskać sobie to ugrupowanie. Jak się to mówi: tonący brzytwy się chwyta.
                • Gość: Tomek44 Re: Taki wątek do pogwarek IP: 5.5R* / *.inter.net.il 26.10.04, 19:18
                  A co to takiego? Nie slyszalem. Tez taka rozrywkowa?
                  • Gość: Cep APP "Racja" IP: *.aster.pl 26.10.04, 19:38
                    Tutaj moja wymiana uprzejmości z pewnym działaczem tej partii, znanym na Forum "Kraj" jako Pipka. Zważ przy tym, że utwory powstały w ciągu zaledwie dwu-trzech dni -
                    • krystian71 Re: APP "Racja" 26.10.04, 19:59
                      nooo,cepiku,szczere gratulacje,lepiej cie nie miec za wroga :)))
                      • Gość: Cep Re: APP "Racja" IP: *.aster.pl 26.10.04, 20:09
                        A co ! A jak !
                        • krystian71 Re: APP "Racja" 26.10.04, 20:16
                          bo jeszcze smiech nam pozostal
                          I to jest" nasza najwspanialsza polska bron".Tylko bol w tym,ze zgnoiles dupka doszczetnie,a on tego chyba nie zauwazyl.Wszyscy obok tak,a on nie...
                          A takich tu pelno wypelzlo ,nazwali sie Racja,a nawet racjonalnie swoich racji nie potrafia wylozyc
                          pozdr
                    • Gość: rachelka Re: APP "Racja" IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 20:11
                      • Na Pipke #3 IP: *.acn.waw.pl
                      Gość: Wh Rower 15.06.2002 16:48 zarchiwizowany

Pipka wracając z wywiadówki
                      Zapalił w kiblu dwie żarówki
                      Skierował w dół gały
                      Niestety jego mały
                      Ciągle mniejszy był od parówki

[Po dwu piwach BROK Martin]

po takim czytaniu cepa
                      rachelce przyszla podnieta
                      aby wszystkie parowki
                      wyrzucic szybko z lodowki
                      a o zarowkach i ich lumenach
                      na szczescie skonczyla sie wena.
                      bo zacny cep
                      ucial mi lep.
                      • krystian71 a o piwku Brok Martin pamietalas? 26.10.04, 20:21
                        chlapnij dwie sztuki i wal dalej :)))
                        • Gość: rachelka Re: a o piwku Brok Martin pamietalas? IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 20:24
                          krystian71 napisała:

> chlapnij dwie sztuki i wal dalej :)))
                          nie mogem bo do gyma dymam, a po pifku to sie nic nie chce tylko rapowac,albo
                          rymowac, a dzien dluuuuuuuuuuuugi przede mna. te wierszyki skopiowalam na
                          popoludniowe czytania,sa swietne.
      • Gość: . Ten niewiarygodny przyklad pieniactwa i ciemnoty IP: *.range81-156.btcentralplus.com 26.10.04, 19:46
        ma byc smieszny? Masz dziwne poczucie humoru, Tomku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka