Dodaj do ulubionych

nowa genialna broń GW

IP: *.protonet.pl 26.10.04, 17:22
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=17048600
AKI YOU BLOODY COCKSUCKER
Obserwuj wątek
    • Gość: aki Re: nowa genialna broń GW IP: *.protonet.pl 26.10.04, 17:23
      czyli samemu mozna sie wyzywac byle nie po naszemu hahaha
    • Gość: rachelka Re: nowa genialna broń GW IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 17:36
      Gość portalu: aki napisał(a):

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=17048600
      > AKI YOU BLOODY COCKSUCKER
      no wiesz aki,zawiodlam sie na tobie,taki pilar kultury i inteligencji a tu takie
      slownictwo ,a fe mo-fo.
      • Gość: aki o kurczepieczone nie wiedziałem IP: *.protonet.pl 26.10.04, 17:47
        ze angielski znasz ajmsousory ;-)
        • Gość: rachelka Re: o kurczepieczone nie wiedziałem IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 17:50

> ze angielski znasz ajmsousory ;-)

nu bo zaczne rapowac,a to przeklenstwa nie na zarty, a idzie mi to dobrze jako
          zem w Ajowa i Ajdaho mieszkala.
          • Gość: aki Re: o kurczepieczone nie wiedziałem IP: *.protonet.pl 26.10.04, 17:58
            przekleństwa mnie nie przerażają ale rapu nie cierpię
            (konflikty z córką :-( ;-)
            • Gość: rachelka Re: o kurczepieczone nie wiedziałem IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 18:02

> przekleństwa mnie nie przerażają ale rapu nie cierpię
              > (konflikty z córką :-( ;-)

e to podobne wrazenie,tylko plec inna, wiec bardziej ostro i majtki opadaja:)
              • Gość: aki ojej toż to IP: *.protonet.pl 26.10.04, 18:19
                kazirodztwo prawie i sexual harrasement.wiesz co za to w hameryce grozi?????
                • Gość: rachelka Re: ojej toż to IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 18:23

> kazirodztwo prawie i sexual harrasement.wiesz co za to w hameryce grozi?????

chyba mnie mylisz z kims innym,cus ty dzisiaj jakis narapowany sie
                  zrobiles,zaczynam sie martwic.
                  • Gość: aki nuuu a to to co???? IP: *.protonet.pl 26.10.04, 18:27
                    "e to podobne wrazenie,tylko plec inna, wiec bardziej ostro i majtki opadaja:)"
                    • Gość: rachelka Re: nuuu a to to co???? IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 18:31
                      nu to wizja teenagera plci meskiej,chiba jasne:)
                      • Gość: aki nuuu ta dzisiejsza młodzież IP: *.protonet.pl 26.10.04, 18:34
                        ;-/
                        • Gość: rachelka Re: nuuu ta dzisiejsza młodzież IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 18:37
                          a co ty byles lepszy bo ja wcale nie? dlatego jest na kogo zrzucac wine. te
                          cholerne geny.
                          • Gość: jojek prośba IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.10.04, 08:27
                            witam.mam do was prośbe musze z j. polskiego napisac prace na temat "jaka jest
                            dzisiejsza młodzież" z odwolaniem do liiteratury.szukam na necie i znajduje
                            same forum na ten temat nic konkretnego.jasli mozecie do przyslijcie mi na e-
                            mila jojek07@poczta.onet.pl cos na ten temat albo zalacznik gdzie moge cos
                            znalleźć na ten temat.z góry bardzo dziekuja

Mateusz
                            • Gość: . Poszukaj w netowych wydaniach "Polityki" - jest IP: *.range81-156.btcentralplus.com 27.10.04, 16:07
                              tam sporo.
            • Gość: . Rany, a wygladasz sam na malolata. Duchem mlody? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 26.10.04, 18:03
              • Gość: aki Re: Rany, a wygladasz sam na malolata. Duchem mlo IP: *.protonet.pl 26.10.04, 18:05
                starszy duchem niz ciałem :-(((((
                • Gość: . Ha, mam cie! W reinkarnacje wierzysz... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 26.10.04, 18:08
                  • Gość: aki Re: Ha, mam cie! W reinkarnacje wierzysz... IP: *.protonet.pl 26.10.04, 18:11
                    ajdontdzinksoł
            • Gość: dana33 Re: o kurczepieczone nie wiedziałem IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 18:57
              co ty, aki, jest rap i jest rap. moje rapowaly na bat i bar mitzwie i goscie
              pieli z zachwytu, powiedzialy nawet rapowo zwrotke po polsku i zwrotke po
              hiszpansku jako gest w kierunkow dziadkow... :)
              • Gość: aki Re: o kurczepieczone nie wiedziałem IP: *.protonet.pl 26.10.04, 19:00
                ty nie lubisz arafata a ja rapu.każdy ma jakies bolączki hihi
                • Gość: rachelka Re: o kurczepieczone nie wiedziałem IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 19:09

> ty nie lubisz arafata a ja rapu.każdy ma jakies bolączki hihi
                  aki trzeba isc z duchem czasu, w koncu nie mozesz zrobic sie mlodo wygladajacym
                  przezytkiem epoki.
                  czas zaczac rapy typu:

I went downtown to see my mother
                  Instead of that I met with my brother

nie wiesz co tracisz jak sie nie wczuwasz w ten swing. no spodnie to mozesz
                  podciagnac,ale reszta...
                • Gość: dana33 Re: o kurczepieczone nie wiedziałem IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 19:14
                  hmmm, wiesz co, nie lub rapa i nie lub arafata, mozna taki geszeft? :)
                  • Gość: aki Re: o kurczepieczone nie wiedziałem IP: *.protonet.pl 27.10.04, 16:03
                    jak geszeft to co z niego bede miał?
                    • Gość: . Re: o kurczepieczone nie wiedziałem IP: *.range81-156.btcentralplus.com 27.10.04, 16:09
                      Co bedziesz mial? Ano: Bog zaplac! Inaczej by nie bylo geszeftu.
    • mistatwista Re: nowa genialna broń GW 26.10.04, 18:27
      kurvva mač, who yee yeah ban e!
      • Gość: rachelka Re: nowa genialna broń GW IP: *.twcny.rr.com 26.10.04, 18:31
        mistatwista napisał:

> kurvva mač, who yee yeah ban e!
        oj szpatne to mate kolego.
        • mistatwista Re: nowa genialna broń GW 26.10.04, 18:39
          bo ja odkąd pamiętam, za swobodą ekspresji byłem.
          • Gość: dana33 Re: nowa genialna broń GW IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 18:59
            :)
    • Gość: aki chcesz sie przyłączyc? IP: *.protonet.pl 27.10.04, 16:24
      ??????????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka