Gość: antek Re: kucharz byl koszerny? IP: *.sudbury.dyn.personainc.net 31.10.04, 01:40 jedzenie bylo koszerne czy kucharz koszerny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat Re: kucharz byl koszerny? IP: *.bchsia.telus.net 31.10.04, 03:30 Czekalam jak ktorys z antysemitow zaraz zwali wszystko na Zydow .No i jest! Znalazl sie taki dosyc szybko-gratulacje!!! Arafat kompletnie "wysiadl"i jest juz historia.Zamkna go w jakims szpitalu dla umyslowo chorych ,gdzie dozyje w kaftanie bezpieczenstwa. Cale jego zycie to nienawisc do Izraela i usilowanie zniszczenia tego panstwa. Oto nastepny dowod ,ze Izraela tak latwo arabowie nie zniszcza.Nic nie pomoze ich glupia religia i nienawisc.Arafat-Egipcjanin a jego wujek mial powiazania z SS w II W W ,morderca od mlodosci ,bez litosci ,sumienia, taki waz co krygowal sie przed calym swiatem i zastawal obdarowany nawet Nagroda Nobla/to naprawde smiechu warte/.Czytajac niektore wypowiedzi w przeszlosci milych rodakow nie wiadomo czy bylo plakac ,czy sie smiac z ludzkiej glupoty. Nikt po nim plakac nie bedzie /no moze EU/ i pojdzie w zapomnienie jako najwiekszy luzer w historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy truc nie wolno IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 31.10.04, 07:55 arafat, jako najbardziej zasluzony dla miedzynarodowego terroryzmu powinien byc uroczyscie, zrzucony z wiezy aifla. w najgorszym przypadku z jednego z paryskich mostow do sekwany. z pelnymi honorami wojskowymi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: truc nie wolno IP: *.cablep.bezeqint.net 31.10.04, 08:11 SPRAWIDLIWE ROZWIAZANIE DLA "SPRAWIDLIWEGO WSROD NARODOW SWIATA"... Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: truc nie wolno 31.10.04, 15:14 Nu ja nie jestem taki pewny, czy propozycja 'sprawiedliwego' jest spawiedliwym rozwiazaniem.... Arafat pochodzi z Egiptu, sam na wlasne oczy to widzialem na internecie.... W Egipcie byla kiedys tradycja robienia mumii, moze ciagle sie tym zajmuja? Nu wiec pomyslalem; jesli z niego zrobia mumie i wypchaja dynamitem??? Nu jesli maja zrzucac z wierzy aifla.... nu sam nie wiem.... ale jesli przetransportuja w inne miejsce? Nu Oskar, sam ponimajesz? Przeciez to moze byc niebezpieczne? Prawda wied'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: truc nie wolno IP: *.cablep.bezeqint.net 31.10.04, 23:22 NIECH JUZ BEDZIE MUMIA, GRUNT ZEBY NIE WROCIL DO RAMALLI. DWA TYGODNIE TEMU, GDY JUZ SIE ZACZELA JEGO CHOROBA, JESZCZE PODPISYWAL CZEKI DLA ORGANIZACJI TERRORYSTYCZNYCH "BO NIE WOLNO NAWET NA CHWILE PRZESTAC INTYFADE PRZECIW SYJONISTOM". JA NIE CHOCZU JEWO SOSIEDSTWA. PONIMAJESZ MOJ DRUG? WSIEWO DOBROWO OD OSKARA. Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: Nu Oskar.... 01.11.04, 00:26 Ty uzh izwini, no ja Tiebia nie ponial? Jak Arafat byl w Ramalli to podpisywal czeki, a..... co teraz, kto je wypisuje i podpisuje? Nu chyba nie zabral ksiazeczki czekowej ze soba do Francji? Posluchaj Oskar, nu wy tam u siebie macie dobry wywiad.... Nu chodzi mi o to, czy on zostawil jakis testament, czy cos w tym rodzaju? Moze o swojej zonie suhej pomyslal i ona bedzie czeki Palestynczykowm wypisywala? Przeciez rozne tam organizacje (Oskar dorogoj, nu czto Ty w samom diele, ja nie o terrorystach) musza pensje wyplacac swoim pracownikow, nu za sprzatanie biur, czy takie tam.... To jak z tym bedzie? Przeciez ludzie musza z czegos zyc.... To kto bedzie te czeki wypisywal i podpisywal? Nu, czto Ty nie hoczesz iego sosiedstwa, ja konieczno priekrasno ponimaju.... Ja tozhe by nie hotiel!!! Tozhe mnie sosied! Fu ty czort.... Nu, Tiebie Oskac tozhe wsiego najluczszego. PS. Wiesz Oskar, ja mam taka bardzo osobista, nu taka moja wlasna teorie zatrucia sie Arafata, ale.... widzisz, nie wiem, czy moge ja tu tak publicznie publikowac, a noz.... okaze sie prawdziwa? Ale jesli jestes zainteresowany, to Ci naturalnie podam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: Nu Oskar.... IP: *.cablep.bezeqint.net 01.11.04, 22:09 ON PODPISAL TLUSTE CZEKI ZEBY PIENIADZE DLA TERRORYSTOW NIE WYCZERPALY SIE ZA PREDKO. ALE TYMCZASEM ZASKOCZYL SAM SIEBIE I OD CZASU DO CZASU WIE CO SIE Z NIM DZIEJE. O POLEPSZENIU WSKAZUJE ODNOWIONA JEGO RUTYNA: PRAWA REKA POSYLA SAMOBOJCZEGO PODROSTKA NA IZRAELSKI RYNEK W TEL AWIWIE A LEWA REKA POTEPIA CYWILNE OFIARY WYBUCHU... DLA ROWNOWAGI DODAJE Z PRZYZWYCZAJENIA "...Z OBYDWU STRON". CO DO TESTAMENTU, JEGO ZONA SUHA, PRAKTYCZNA BABA, PROSILA GO ZEBY JUZ NAPISAL CO JEJ ZOSTAWIA. ANI RUSZ. ON I TESTAMENTY... ON CHCE WSZYSTKICH POGRZEBAC I WIERZY, ZE SAM PODPIS PRZYSPIESZY POWOLANIE ALLAHA DO RAJU. RAJ, W KTORYM MOZNA MORDOWAC ZYDOW WIECEJ MU SIE PODOBA... DO 72 DZIEWIC, KTORE MU SIE NALEZA TAM NA GORZE, WCALE MU SIE NIE SPIESZY. DLA PEWNOSCI POSYLA DO ALLAHA TYCH CHETNYCH, KTORZY SIE NIE MOGA DOCZEKAC SWOJEJ KOLEJKI... SLYSZALES, ZE NASZ PREMIER, NAZYWANY NA FS SSHARON, ZOBOWIAZAL SIE WPUSCIC SPOWROTEM TEGO LAURETA NAGRODY NOBLA GDY SKONCZY SWOJA KURACJE U SHIRAKA? TO JUZ MAZOCHIZM NETTO. A MOWIA, ZE ZYDZI MAJA MADRA GLOWE... BOG Z TOBOJ BYLYJ MOSKOWIAK. Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: Nu Oskar.... 01.11.04, 23:28 Nu ale co z tymi innymi, normalnymi ludzmi? Chyba nie zabral sejfu ze soba? To, ze nie chce zostawic kasy suhej zonie, to moze i rozumiem, ale przeciez musial tez myslec o tych niewybuchowych Palestynczykach? Poza tym, czytalem tu na forum, ze caly swiat zegnal Arafata i takie tam.... To co wobec tego oznacza to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17234146&a=17234301 Nu wiec..., tak jak ja to widze, to facet w najzwyklejszy sposob w balona zrobil tych swoich pobratyncow.... Nu co nie? Ty, Oskar pewnie wiecej wiesz ode mnie, to Ty mi napisz cos o tym wszystkim..... Horoszo? Nu i Tiebia, dorogoj, pust' Bog bieriezhot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: Nu Oskar.... IP: *.cablep.bezeqint.net 02.11.04, 22:49 NORMALNYCH LUDZI ZOSTALO TAM BARDZO MALO. W OSTATNIEJ ANKIECIE 77% PALESTYNCZYKOW SIE WYPOWIEDZIALO ZA DALSZE ZABJANIE ZYDOWSKICH CYWILOW PRZEZ SHAHIDOW-SAMOBOJCOW. STANDART ZYCIA MIESZKANCOW AUTONOMII JEST CORAZ NIZSZY, ALE ONI WOLA ZYC W NEDZY BYLE BY CZULI W POWIETRZU ZAPACH ZYDOWSKIEJ KRWI. DEMONIZACJA ZYDOW ZACZYNA SIE U NICH JUZ W ZLOBKU I PRZYBIERA NA SILE W SZKOLACH. TAM JUZ WSZYSCY CHCA ZOSTAC SHAHIDANI. NA LEKCJACH GEOGRAFII IZRAEL WCALE NIE FIGURUJE NA MAPIE. NA MIEJSCU IZRAELA JEST POKAZANA PALESTYNA OD JORDANU AZ DO MORZA, A ZYDZI - JAKO TYMCZASOWI OKUPANCI. NIEWYBUCHOWI PALESTYNCZY SA NAJBARDZIEJ ZANIEDBANI. A TO DLACZEGO? BO STOJA PO NIEWLASCIWEJ STRONIE "W WALCE Z SYJONISTYCZNYM OKUPANTEM". IM DAJA TYLKO OKRUCHY Z HUMANITARNEJ POMOCY PRZYDZIELONEJ PRZEZ INNE PANSTWA CZY CUDZE ORGANIZACJE. NA DRODZE DO TEJ NIKLEJ POMOCY, WIELKIE PIENIADZE IDA DO KIESZENI "NOWELISTY POKOJU", ORGANIZACJI TERRORYSTYCZNYCH, RODZINOM SHAHIDOW (ZYWE BOMBY) I OBJETY KORUPCJA APARAT ADMINISTRACYJNY AUTONOMII. JAK TERAZ BEDZIE FUNKCJONOWAL TEN ORIENTALNY FILTER? DOPRAWDY NIE MAM POJECIA. TO JEST PEWNE, ZE WSZYSCY SIE BOJA "WIELKIEGO BRATA". ONI WIEDZA DOBRZE, ZE W RAZIE CZEGO ZROBI Z NIMI RACHUNEK PO POWROCIE. WIEC DRA SIE MIEDZY SOBA O HEGEMONIE A DLA PROTOKOLU MOWIA, ZE SPELNIAJA WSZYSTKIE ZADANIA WEDLUG LINII SWEGO WODZA. A TYMCZASEM SLUCHY MOWIA, ZE WODZ JUZ ZACZYNA WKLADAC NA SZPITALNA PIZAME SWOJA WIECZNA WOJSKOWA BLUZE. Z TEGO WYNIKA, ZE ZACZYNA WRACAC DO SIEBIE... KAK DIELA U TEBIA, DOROGOJ DRUG? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Arafat otruty IP: *.crowley.pl 31.10.04, 08:23 Chyba nie wizytował Kijowa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lawrenti Berija MOSAD PLANOWAL OTRUCIE J.A. OD DAWNA IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.04, 10:38 Odpowiedz Link Zgłoś
qassaq Szkoda. że nie usunięto innych! 31.10.04, 11:49 Szanowny Panie Moderatorze! Rób Pan swoje i daj chamom po łapach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Allah go ukaral, Allah sprawiedliwy..... IP: *.fastres.net 31.10.04, 16:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki Re: Allah go ukaral, Allah sprawiedliwy..... IP: 80.51.161.* 31.10.04, 23:30 bullshit Odpowiedz Link Zgłoś