Dodaj do ulubionych

Jaser Arafat został otruty?

• Gość: antek Re: kucharz byl koszerny? IP: *.sudbury.dyn.personainc.net 31.10.04, 01:40

jedzenie bylo koszerne czy kucharz koszerny?
      • Gość: cat Re: kucharz byl koszerny? IP: *.bchsia.telus.net 31.10.04, 03:30
        Czekalam jak ktorys z antysemitow zaraz zwali wszystko na Zydow .No i jest!
        Znalazl sie taki dosyc szybko-gratulacje!!! Arafat kompletnie "wysiadl"i jest
        juz historia.Zamkna go w jakims szpitalu dla umyslowo chorych ,gdzie dozyje w
        kaftanie bezpieczenstwa. Cale jego zycie to nienawisc do Izraela i usilowanie
        zniszczenia tego panstwa. Oto nastepny dowod ,ze Izraela tak latwo arabowie nie
        zniszcza.Nic nie pomoze ich glupia religia i nienawisc.Arafat-Egipcjanin a jego
        wujek mial powiazania z SS w II W W ,morderca od mlodosci ,bez litosci
        ,sumienia, taki waz co krygowal sie przed calym swiatem i zastawal obdarowany
        nawet Nagroda Nobla/to naprawde smiechu warte/.Czytajac niektore wypowiedzi w
        przeszlosci milych rodakow nie wiadomo czy bylo plakac ,czy sie smiac z ludzkiej
        glupoty. Nikt po nim plakac nie bedzie /no moze EU/ i pojdzie w zapomnienie jako
        najwiekszy luzer w historii.
    • Gość: sprawiedliwy truc nie wolno IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 31.10.04, 07:55
      arafat, jako najbardziej zasluzony dla miedzynarodowego terroryzmu powinien byc
      uroczyscie, zrzucony z wiezy aifla.
      w najgorszym przypadku z jednego z paryskich mostow do sekwany. z pelnymi
      honorami wojskowymi .
      • Gość: OSKAR Re: truc nie wolno IP: *.cablep.bezeqint.net 31.10.04, 08:11
        SPRAWIDLIWE ROZWIAZANIE DLA "SPRAWIDLIWEGO WSROD NARODOW SWIATA"...
        • moskowit Re: truc nie wolno 31.10.04, 15:14
          Nu ja nie jestem taki pewny, czy propozycja 'sprawiedliwego' jest spawiedliwym
          rozwiazaniem....

Arafat pochodzi z Egiptu, sam na wlasne oczy to widzialem na internecie....

W Egipcie byla kiedys tradycja robienia mumii, moze ciagle sie tym zajmuja?
          Nu wiec pomyslalem; jesli z niego zrobia mumie i wypchaja dynamitem??? Nu jesli
          maja zrzucac z wierzy aifla.... nu sam nie wiem.... ale jesli przetransportuja
          w inne miejsce?

Nu Oskar, sam ponimajesz? Przeciez to moze byc niebezpieczne? Prawda wied'?

• Gość: OSKAR Re: truc nie wolno IP: *.cablep.bezeqint.net 31.10.04, 23:22
            NIECH JUZ BEDZIE MUMIA, GRUNT ZEBY NIE WROCIL DO RAMALLI. DWA TYGODNIE TEMU,
            GDY JUZ SIE ZACZELA JEGO CHOROBA, JESZCZE PODPISYWAL CZEKI DLA ORGANIZACJI
            TERRORYSTYCZNYCH "BO NIE WOLNO NAWET NA CHWILE PRZESTAC INTYFADE PRZECIW
            SYJONISTOM". JA NIE CHOCZU JEWO SOSIEDSTWA. PONIMAJESZ MOJ DRUG?
            WSIEWO DOBROWO OD OSKARA.
            • moskowit Re: Nu Oskar.... 01.11.04, 00:26
              Ty uzh izwini, no ja Tiebia nie ponial?

Jak Arafat byl w Ramalli to podpisywal czeki, a..... co teraz, kto je wypisuje
              i podpisuje? Nu chyba nie zabral ksiazeczki czekowej ze soba do Francji?

Posluchaj Oskar, nu wy tam u siebie macie dobry wywiad.... Nu chodzi mi o to,
              czy on zostawil jakis testament, czy cos w tym rodzaju? Moze o swojej zonie
              suhej pomyslal i ona bedzie czeki Palestynczykowm wypisywala? Przeciez rozne
              tam organizacje (Oskar dorogoj, nu czto Ty w samom diele, ja nie o
              terrorystach) musza pensje wyplacac swoim pracownikow, nu za sprzatanie biur,
              czy takie tam.... To jak z tym bedzie? Przeciez ludzie musza z czegos zyc....
              To kto bedzie te czeki wypisywal i podpisywal?

Nu, czto Ty nie hoczesz iego sosiedstwa, ja konieczno priekrasno ponimaju....
              Ja tozhe by nie hotiel!!! Tozhe mnie sosied! Fu ty czort....

Nu, Tiebie Oskac tozhe wsiego najluczszego.

PS. Wiesz Oskar, ja mam taka bardzo osobista, nu taka moja wlasna teorie
              zatrucia sie Arafata, ale.... widzisz, nie wiem, czy moge ja tu tak publicznie
              publikowac, a noz.... okaze sie prawdziwa? Ale jesli jestes zainteresowany, to
              Ci naturalnie podam....

• Gość: OSKAR Re: Nu Oskar.... IP: *.cablep.bezeqint.net 01.11.04, 22:09
                ON PODPISAL TLUSTE CZEKI ZEBY PIENIADZE DLA TERRORYSTOW NIE WYCZERPALY SIE ZA
                PREDKO. ALE TYMCZASEM ZASKOCZYL SAM SIEBIE I OD CZASU DO CZASU WIE CO SIE Z NIM
                DZIEJE. O POLEPSZENIU WSKAZUJE ODNOWIONA JEGO RUTYNA: PRAWA REKA POSYLA
                SAMOBOJCZEGO PODROSTKA NA IZRAELSKI RYNEK W TEL AWIWIE A LEWA REKA POTEPIA
                CYWILNE OFIARY WYBUCHU... DLA ROWNOWAGI DODAJE Z PRZYZWYCZAJENIA "...Z OBYDWU
                STRON".
                CO DO TESTAMENTU, JEGO ZONA SUHA, PRAKTYCZNA BABA, PROSILA GO ZEBY JUZ NAPISAL
                CO JEJ ZOSTAWIA. ANI RUSZ. ON I TESTAMENTY... ON CHCE WSZYSTKICH POGRZEBAC I
                WIERZY, ZE SAM PODPIS PRZYSPIESZY POWOLANIE ALLAHA DO RAJU. RAJ, W KTORYM MOZNA
                MORDOWAC ZYDOW WIECEJ MU SIE PODOBA... DO 72 DZIEWIC, KTORE MU SIE NALEZA TAM
                NA GORZE, WCALE MU SIE NIE SPIESZY. DLA PEWNOSCI POSYLA DO ALLAHA TYCH
                CHETNYCH, KTORZY SIE NIE MOGA DOCZEKAC SWOJEJ KOLEJKI...

SLYSZALES, ZE NASZ PREMIER, NAZYWANY NA FS SSHARON, ZOBOWIAZAL SIE WPUSCIC
                SPOWROTEM TEGO LAURETA NAGRODY NOBLA GDY SKONCZY SWOJA KURACJE U SHIRAKA? TO
                JUZ MAZOCHIZM NETTO. A MOWIA, ZE ZYDZI MAJA MADRA GLOWE...

BOG Z TOBOJ BYLYJ MOSKOWIAK.
                • moskowit Re: Nu Oskar.... 01.11.04, 23:28
                  Nu ale co z tymi innymi, normalnymi ludzmi? Chyba nie zabral sejfu ze soba?
                  To, ze nie chce zostawic kasy suhej zonie, to moze i rozumiem, ale przeciez
                  musial tez myslec o tych niewybuchowych Palestynczykach?

Poza tym, czytalem tu na forum, ze caly swiat zegnal Arafata i takie tam.... To
                  co wobec tego oznacza to:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17234146&a=17234301
                  Nu wiec..., tak jak ja to widze, to facet w najzwyklejszy sposob w balona
                  zrobil tych swoich pobratyncow.... Nu co nie?

Ty, Oskar pewnie wiecej wiesz ode mnie, to Ty mi napisz cos o tym
                  wszystkim..... Horoszo?

Nu i Tiebia, dorogoj, pust' Bog bieriezhot!

• Gość: OSKAR Re: Nu Oskar.... IP: *.cablep.bezeqint.net 02.11.04, 22:49
                    NORMALNYCH LUDZI ZOSTALO TAM BARDZO MALO. W OSTATNIEJ ANKIECIE 77%
                    PALESTYNCZYKOW SIE WYPOWIEDZIALO ZA DALSZE ZABJANIE ZYDOWSKICH CYWILOW PRZEZ
                    SHAHIDOW-SAMOBOJCOW. STANDART ZYCIA MIESZKANCOW AUTONOMII JEST CORAZ NIZSZY,
                    ALE ONI WOLA ZYC W NEDZY BYLE BY CZULI W POWIETRZU ZAPACH ZYDOWSKIEJ KRWI.
                    DEMONIZACJA ZYDOW ZACZYNA SIE U NICH JUZ W ZLOBKU I PRZYBIERA NA SILE W
                    SZKOLACH. TAM JUZ WSZYSCY CHCA ZOSTAC SHAHIDANI. NA LEKCJACH GEOGRAFII IZRAEL
                    WCALE NIE FIGURUJE NA MAPIE. NA MIEJSCU IZRAELA JEST POKAZANA PALESTYNA OD
                    JORDANU AZ DO MORZA, A ZYDZI - JAKO TYMCZASOWI OKUPANCI. NIEWYBUCHOWI
                    PALESTYNCZY SA NAJBARDZIEJ ZANIEDBANI. A TO DLACZEGO? BO STOJA PO NIEWLASCIWEJ
                    STRONIE "W WALCE Z SYJONISTYCZNYM OKUPANTEM". IM DAJA TYLKO OKRUCHY Z
                    HUMANITARNEJ POMOCY PRZYDZIELONEJ PRZEZ INNE PANSTWA CZY CUDZE ORGANIZACJE. NA
                    DRODZE DO TEJ NIKLEJ POMOCY, WIELKIE PIENIADZE IDA DO KIESZENI "NOWELISTY
                    POKOJU", ORGANIZACJI TERRORYSTYCZNYCH, RODZINOM SHAHIDOW (ZYWE BOMBY) I OBJETY
                    KORUPCJA APARAT ADMINISTRACYJNY AUTONOMII. JAK TERAZ BEDZIE FUNKCJONOWAL TEN
                    ORIENTALNY FILTER? DOPRAWDY NIE MAM POJECIA. TO JEST PEWNE, ZE WSZYSCY SIE
                    BOJA "WIELKIEGO BRATA". ONI WIEDZA DOBRZE, ZE W RAZIE CZEGO ZROBI Z NIMI
                    RACHUNEK PO POWROCIE. WIEC DRA SIE MIEDZY SOBA O HEGEMONIE A DLA PROTOKOLU
                    MOWIA, ZE SPELNIAJA WSZYSTKIE ZADANIA WEDLUG LINII SWEGO WODZA. A TYMCZASEM
                    SLUCHY MOWIA, ZE WODZ JUZ ZACZYNA WKLADAC NA SZPITALNA PIZAME SWOJA WIECZNA
                    WOJSKOWA BLUZE. Z TEGO WYNIKA, ZE ZACZYNA WRACAC DO SIEBIE...

KAK DIELA U TEBIA, DOROGOJ DRUG?
    • Gość: gaga Arafat otruty IP: *.crowley.pl 31.10.04, 08:23
      Chyba nie wizytował Kijowa ??
    • Gość: Lawrenti Berija MOSAD PLANOWAL OTRUCIE J.A. OD DAWNA IP: *.dip.t-dialin.net 31.10.04, 10:38
    • qassaq Szkoda. że nie usunięto innych! 31.10.04, 11:49
      Szanowny Panie Moderatorze! Rób Pan swoje i daj chamom po łapach!
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Allah go ukaral, Allah sprawiedliwy..... IP: *.fastres.net 31.10.04, 16:52
      • Gość: aki Re: Allah go ukaral, Allah sprawiedliwy..... IP: 80.51.161.* 31.10.04, 23:30
        bullshit

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka