Gość: Cep IP: *.aster.pl 12.11.04, 14:54 Pokazywali przed chwilą żołnierza, jak usiłował włożyć na odwrót magazynek do kałasznikowa. Zrobiło mi się go żal, bo mnie też się to przytrafiało. Jestem mańkutem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boruch_goldstein Re: Mańkut ? 12.11.04, 14:56 Gość portalu: Cep napisał(a): > Pokazywali przed chwilą żołnierza, jak usiłował włożyć na odwrót magazynek do k > ałasznikowa. Zrobiło mi się go żal, bo mnie też się to przytrafiało. > > Jestem mańkutem. to nie ani wybacza ani nie wyjasnia wrodzonej glupoty! Kahane Chai! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cep Re: Mańkut ? IP: *.aster.pl 12.11.04, 15:01 boruch_goldstein napisał: > Kahane Chai! > to nie ani wybacza ani nie wyjasnia wrodzonej glupoty! Dlatego właśnie należy powtórzyć: Kahane Chui! Kach! Kach! Chui! Kach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ja tez ale przerobionym IP: *.ifn-magdeburg.de 12.11.04, 15:07 choc wiele mi z mojej leworecznosci pozostalo. A to bardzo ciekawy temat. I wcale nie taki prosty. Pomysl o mankutach lekarzach chirurgach, zwlaszcza tych robiacych operacje np oka itd... Wyglada jednak na to, ze jak wszystko ten procent rodzacych sie mankutow istnienie lateralizacji, nie tylko w osrodkach ruchowych ma swoje uzasadnienie, ale cii. Zanim ktos na ten temat zbuduje mocna teorie - minie troche czasu. Milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
boruch_goldstein a moze jednak 12.11.04, 15:32 to wybacza i wyjasnia wrodzona glupote, szczegolnie jezeli mankuctwo jest przerobione... Kahane Chai! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cep Re: a moze jednak IP: *.aster.pl 12.11.04, 15:35 boruch_goldstein napisał: > > Kahane Chai! > to wybacza i wyjasnia wrodzona glupote, szczegolnie jezeli mankuctwo jest > przerobione... Tak jest! Kahane Chui! Chui Kahane! Kahane Chui! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Mańkut ? IP: *.twcny.rr.com 12.11.04, 14:58 Gość portalu: Cep napisał(a): > Pokazywali przed chwilą żołnierza, jak usiłował włożyć na odwrót magazynek do k > ałasznikowa. Zrobiło mi się go żal, bo mnie też się to przytrafiało. > > Jestem mańkutem. swiat juz poszedl do przodu i mankutow coraz wiecej ,wiec i nie sa tak pietnowani jak dawniej. nie to co BABY i BADY, nie mowiac juz o jakis podlych kachach. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Mańkut ? 12.11.04, 15:09 Eureka,to juz wiem,czemu cep pare dni temu tak kwakal na forum,kach,kach,kach Chcial powiedziec,ze baruch na horyzoncie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Mańkut ? IP: *.twcny.rr.com 12.11.04, 15:21 krystian71 napisała: > Eureka,to juz wiem,czemu cep pare dni temu tak kwakal na forum,kach,kach,kach > Chcial powiedziec,ze baruch na horyzoncie? masz racje kach kach to okropienstwa a mankuci sa najlepsi,szczegolnie jak w pilke graja i kopia z innej strony niz reszta:) it rocks. Odpowiedz Link Zgłoś
boruch_goldstein Re: Mańkut ? 12.11.04, 15:34 juz sie zmywam, na nastepne kilka miesiecy. Kahane Chai! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Mańkut ? 12.11.04, 15:41 Wroc znow do nas Kohanie jak ci znowu stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Mańkut ? IP: *.twcny.rr.com 12.11.04, 16:27 krystian71 napisała: > Wroc znow do nas Kohanie > jak ci znowu stanie a co lewe kach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cep Re: Mańkut ? IP: *.aster.pl 12.11.04, 16:39 ! hcak !hcak !hcak !iuch enahaK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Mańkut ? IP: *.twcny.rr.com 12.11.04, 16:47 Gość portalu: Cep napisał(a): > ! hcak !hcak !hcak > > !iuch enahaK you thank Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Mańkut ? 12.11.04, 15:23 U boksera to sie nazywa-walczy z odwrotnej pozycji. Dobrze jeszcze gdy ma zeza:) Odpowiedz Link Zgłoś