Gość: homofob i rasista IP: 64.201.13.* 12.11.04, 19:04 Kiedy DEMO-RATS znajda faceta na miare Blaira ? Dopuki taki sie nie pojawi dupobicie bedzie sie powtarzac co 4 lata ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BumBum... Re: Blair u Busha, etc. IP: 129.81.192.* 12.11.04, 19:09 Nalezy podziwiac szczerosc kogos kto podpisuje sie na tym forum jako "homofob i rasista" ale... do pelnej szczerosci w podpisie brakuje "i faszysta"! Ja rozumiem, ze to bylby bardzo dlugie "nickname" ale - i lepiej, i szczerzej wyrazajace poglady prezentowane w postach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob i rasista Re: Blair u Busha, etc. IP: 64.201.13.* 12.11.04, 19:47 homofob, rasista i dumny choc politycznie niepoprawny, dorzuc do tego jeszcze, legalny posiadacz broni palnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Recze ci, ze Blair nie jest faszysta: "socjalista" IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.11.04, 20:08 to fakt, ale bynajmniej nie "narodowym", o co wielu wyborcow ma ciagle don pretensje. Nie widze wiec powodu do nazywania faszysta zwolennikow pana Blaira. -- Kocham Arabow w Arabii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arczyslaw Przychodzi Blair do Busha IP: *.sympatico.ca 12.11.04, 20:10 "Bush od kilku dni rozważa mianowanie specjalnego wysłannika ds. pokoju na Bliskim Wschodzie. Na pewno jednak nie zrobi tego, dopóki nie upewni się, że.... premier Szaron wyraza na to zgode". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Przychodzi ARCZYSLAW do WENEROLOGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 09:39 (Po rzekomym, podobno, jak sie wydaje, zwyciestwie Busha i konserwatystow.) Panie Doktorze!-mowi. -Wydaje mi sie, ze jestem chory wenerycznie! -A co nasunelo Panu takie podejrzenie? - pyta lapiduch. -Bo jak dzis rano oddawalem mocz, to mi czlonek wpadl do muszli! Te LEWAKI NIGDY NIE POTRAFIA SPOJRZEC PRAWDZIE W OCZY! :-((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwame Przychodzi Bush do laryngologa! IP: 152.75.124.* 13.11.04, 23:20 Przychodzi Bush do laryngologa trzymajac sie za krocze. Panie doktorze, bola mnie migdalki! Alez migdalki sa u gory a nie u dolu!-mowi laryngolog U mnie jest na odwrot, bo zona ciagle mi mowi , ze mi sie odbija jajami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Blair ma rację Re: Przychodzi Blair do Busha IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.11.04, 12:21 Nie ma na co czekać tylko tak jak BLAIR zaproponował trzeba zaprowadzić pokój na bliskim wschodzie. Wypowiedź Busha była dla mnie nie zrozumiała bo powiedział:AMERYKA ZAWSZE BĘDZIE CHRONIĆ IZRAEL, znów mu któryś Żyd tam w KONGRESIE to kazał powiedzieć.Ameryka ma 480osób w Kongresie[sejmie] w tym 200 osób to Żydzi-Amerykanie,którzy dbają tylko o Izrael , wykorzystując Amerykę. Dożo innych narodowości też mieszka w Ameryce ale oni sobie spokojnie żyją i nie robią prania mózgu Prezydentowi Bushowi. ARABOWIE-ISLAMIŚCI MUSICIE STWORZYC UNIĘ ARABSKĄ,KTÓRA MUSI MIEĆ POWYŻEJ 280 MILIONÓW LUDZI [AMERYKA MA 280 MILIOMÓW]TO TAK DLA RÓWNOWAGI SIŁ. Stwarzając UNIĘ ARABSKĄ pomożecie sobie sami wyjść z konfiktu z Izraelem bo Izrael przyczepił się do Amerykijak rzep do psiego ogona, którego tylko siłą można wyrwać z tego ogona. Unia Arabska czy Liga Arabska pomoże Wam odzyskać upragniony spokój bo też musicie jednocześnie utworzyć Sojusz Militarny Unii Arabskiej.Zamachy terrorystyczne nic nie dają i będą trwały wiecznie i wiecznie aż do zgaśnięcia słońca.Szkoda pieniędzy na zamachy terrorystyczne ,które nie rozwiążą problemu. Palestyna musi powstać na warunkach Palestyńczyków a nie Żydów.Dlaczego wszyscy mają słuchać tyklo Żydów, którzy tylko popieraja Żydów nawet mieszając w Ameryce. Rządzą się w Ameryce jak szare gęsi, opanowali cały internet w którym sieją propagandę anty-palestyńską, wyzywają Polaków od najgorszych , w Ameryce torpedująi degradują wszystkie nacje a Żydzi w zamian żądają szacunku i żeby nie być antysemitą. A za co Żydzi chcecie szacunku?Że poniewieracie innymi narodowościami? w Ameryce i na całym świecie? to za to chcecie szacunku? Najlepiej byłoby Państwo Izrael przenieść na pustynię GOBI i zatrudnić CHIŃCZYKÓW ABY WYBUDOWALI WOKÓŁ NICH PODO0BNY MUR DO CHIŃSKIEGO I ZAMKNĄC ŻYDÓW WSZYSTKICH NA KLUCZ TAK JAK ŻYDZI ZAMKNĘLI NA KILKA LAT JASERA ARAFATA.NALEŻY ŚIĘ ŻYDOM TO ,ZEBY UMARLI W TAKI SAM SPOSÓB JAK ARAFAT LUB JAK J E Z U S ktorego żydzi posłali na śmierć,choć Jezus też był Zydem, ale pomagał i uzdrawiał wszystkich bez względu na nacje i za to Jezusa posłaliście na śmierć? Wiecie o tym Żydzi, że Jezus nigdy na krzyżu nie umarł, bo dobrzy ludzie na płótnie podawali mu wodę.Do grobu Jezusa położono żywego i w nocy wstał iuciekł przed Żydami. Ale my wszystkie nacje chrześcijańskie nie będziemy uciekać przed wami Żydami.To Wy Żydzi wyprowadżcie się na pustynię Gobi lub na Saharę a macie tak dużo pieniędzy od podatników Amerykańskich,darowizny ogromne od Ameryki na StowarzyszenieŻydów Amer. przez 60 lat to narbierało sie tak dużo tych pieniędzy ,że możecie pustynie nawodnic i przystosowac do zamieszkania a nie zabierać Califonii i ziemii Palestyńczykom. Powodzenia Żydzi na pustyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Masz racje, tumanie? Liga Arabska juz dawno IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.11.04, 12:26 powstala, gdy po raz pierwszy chcieli Zydow izraelskich zepchnac do morza. SKAD sie takie tumany biora? Ze szkoly koranicznej u Talibow? -- Kocham Arabow w Arabii. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: Blair u Busha 12.11.04, 23:16 Jeden bandyta, okupant, porównywalny do Hitlera u drugiego bandyty, okupanta, porównywalnego do Hitlera. Ilu Irakiczyków zginęło od czasu okupacji amerykańskiej w Iraku w imię ojca i syna i ropy naftowej amen? Neokolonialista busz i bler stają w jednym szeregu z Hitlerem w historii nowożytnych podbojów gospodarczych. Najgorsze jest jednak to, że lekko z boczku, obok tych dwóch tyranów gigantów ustawia się nasz pszenno buraczany pierwszy rumiany nierób z pałacu towarzysz kwaśniewski! To jest skandal! Kwaśniewski niejako charcha czerwoną, trującą flegmą na historię okupowanej przed 50 laty Polską. Kwaśnieski gwałci prawo międzynarodowe w imię swoich partykularnych interesów, a psim obowiązkiem tego komucha jest właśnie przestrzeganie prawa i zapobieganie takim zdarzeniom jakie mają miejsce teraz w Iraku, podobnym do inwazji Niemców i Rosjan na Polskę we wrześniu 1939 roku!!! Historia postawi podobnie jak ja w tej wypowiedzi debila busza, kłamce blera i cwaniaczka kwasnieskiego na rowni z hitlerem i stalinem. huj tym sku..synom w dupe za ich podlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Blair u Busha IP: 207.7.207.* 13.11.04, 02:06 busz na blera, bler na busza, a we srodku cos sie rusza... to na misia, to na raka bler!!!pomalu!!! boli sr..ka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard Bush powinien tez zaprosic Howarda i Kwasniewskieg IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.11.04, 03:09 Pierwszy raz w historii Polski, jest ona po stronie slusznej i wygrywajacej jednoczesnie. W koncu druga wojne niby wygralismy ale naprawde przegralismy. Zwyciezca nie powinien przeciez tracic polowy terytorium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat TOMSON reprezentuje tu brudne interesy CIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 09:06 Nareszcie rozgryzlem jego PRAWDZIWA afiliacje.:-))) Udaje nienawisc do USA zeby zwiekszyc swoja WIARYGODNOSC, a potem pier...li takie humorystyczne bzdury (pod pozorem atakow na Waszyngton), ze OSMIESZA ANTYAMERYKANSKIE LEWACTWO jeszcze skuteczniej niz Arczyslaw, maruda, Eva i Tysprowda. Tomson, BRACIE! Przepraszam cie za wszelkie glupie napasci i ZWRACAM HONOR!!! Przede wszystkim zas ODWOLUJE kuplet ktory kiedys w zlosci na Ciebie napisalem: GDY CI CIE RANO NIE CHCE Z LOZKA PODNIESC DOOPSKA PRZYPOMNIJ SOBIE JAK PIER..LI TOMSON Z SLUPSKA A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ: NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! (2x) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziombecka oni dwaj sa po prostu super!!! Bez nich swiat dawn IP: *.b.pppool.de 13.11.04, 12:36 dawno by sie zawalil. Kocham ich nad zycie, takich ,jak na tym zdjeciu najbardziej www.joyjunction.org/pix/board/autopsy1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mars Mussolini u Hitlera IP: *.245.233.194.Dial1.Stamford1.Level3.net 13.11.04, 13:28 pewnie planuja nowe mordy i napady na nowe kraje.. Odpowiedz Link Zgłoś