Dodaj do ulubionych

Kristian a arabizacja Polskiej Historii.

IP: *.fastres.net 20.11.04, 20:20
Wedlug niego Jagiello poslubi 9 letnia Jagwige , dziwne jak ja pierwszy raz w
lutym 1386 roku zobaczyl jak ona juz 12 lat miala. przyjmuje sie tez ze az do
roku 1398 Jagiello z nia stosunkow pciowych nie mial.
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek-Zyd ne telus czytujac jego wypowiedzi. IP: *.fastres.net 20.11.04, 20:25
      Re: Co do profeta i polityka mozna miec watpliwos
      Autor: krystian71
      Data: 20.11.2004 15:13

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz
      Podobnie jak do pedofilstwa Wladyslawa Jagielly
    • Gość: jarek-Zyd ne telus jeszcze cytujac. IP: *.fastres.net 20.11.04, 20:27
      Re: Doskonale porownanie.
      Data: 20.11.2004 15:40

skasujcie post

+ odpowiedz
      w chwili slubu 9,pokladzin 12

bo wedlug arabka kristiana 1386 odjac 1374 robi 9. i oni mowia ze oni algebre
      stworzyli.
    • Gość: jarek-Zyd ne telus A jak arabkowi argumentow brakuje to zaczyna IP: *.fastres.net 20.11.04, 20:28
      osobiste ataki.

Cytat:

Re: Widac doskonale ,ze jagielo az trzy lata czek
      Data: 20.11.2004 20:05

skasujcie post

+ odpowiedz
      rzadko sie zdaza taka glupia odpowiedz,a co dla ciebie znaczy 12 letnia
      dziewczynka,zydowski zboczku
    • krystian71 Re: Kristian a arabizacja Polskiej Historii. 20.11.04, 20:28
      Misiaczku,roznie,rozne zrodla podaja,Jadwiga,ur.ok.1374r.
      rozumiesz to ok.
      Ja mam inne dane
      A co to ma wspolnego z arabizacja historii?
      • Gość: jarek-Zyd ne telus Twoje arabskie juz ktos pisze.... IP: *.fastres.net 20.11.04, 20:30
      • agendaforamerica Bo pewnie Jagiello byl Zydem, a jak smiesz 20.11.04, 20:31
        temu przeczyc tos Arab Podly!
        • krystian71 Re: Bo pewnie Jagiello byl Zydem, a jak smiesz 20.11.04, 20:34
          wcale sie nie zdziwie,trzeba u Dany sprawdzic,ona podrecznik Mariana Fuksa pod poduszka trzyma:)
      • Gość: jarek-Zyd ne telus Wegierskie zrodla rok 1372 podaja, moze to cos IP: *.fastres.net 20.11.04, 20:31
        tobie poprawi?
        • krystian71 Re: Wegierskie zrodla rok 1372 podaja, moze to co 20.11.04, 20:36
          a nie pomylily ci sie te zrodla z innymi corkami Ludwiczka Wegierskiego?
      • Gość: jarek-Zyd ne telus A jak juz chcesz kogos z Mahommedem IP: *.fastres.net 20.11.04, 20:33
        porownac to wez Adolfa, on tez mial dziwne seksyalne skonnosci, a mozesz tez
        Stalina wziasc, on w mlodosci tez innych rabowal.
      • kropekuk A SKAD masz te dane? Z Koranu? 20.11.04, 20:34

• krystian71 Re: A SKAD masz te dane? Z Koranu? 20.11.04, 20:39
          nie,z polskiego podrecznika,i jeszcze w encyklopedii na wsiakij sluczaj sprawdzilem,bo wiesz,pamiec zawodna jest.
          Date unii w krewie mi w szkole do glowy wbili,cala reszte trzeba sprawdzic,zeby sie nie osmieszyc
          • kropekuk Jagiello wg. podrecznikow i encyklopedii poslubil 20.11.04, 20:49
            12-latke, nb. wczesniej zareczona z Habsburgiem - typowe malzenstwo (jak i
            narzeczenstwo) dynastyczne. Niemniej Jadwiga umiera w pologu dopiero majac 27
            lat - w latach 80tych XIV wieku zadne kroniki o jej ciazach, nawet
            niedonoszonych, nie wspominaja. A wspominano o takich przypadkach - to nie byla
            ciaza Kasi-pomywaczki, ale krolowej, wazna dla losow panstwa.
            • krystian71 Re: Jagiello wg. podrecznikow i encyklopedii posl 20.11.04, 21:02
              sw.Jadwiga umiera w roku 1399,majac wg jednych zrodel 25 lat,wg innych lat 20
              Kropa,czy ty masz corke,czy dla ciebie 12 letnia dziewczynka jest dojrzala ,zeby w malzenskie loze wstapic?
              Inaczej,skoro co do naszej swietej i krolowej,urodzonej 700 lat po Mahomecie jeszcze sa niedomowienia co do daty urodzin,czy nie sadzisz,ze wszelkoe datowanie 700 lat wczesniej niepewne jest.
              A to byla corka krolewska,ze slawnego i spowinowaconego z francuskimi Kapetyngami rodu Andegawenow.
              • kropekuk Nawet w sredniowieczu przy regularnym pozyciu 20.11.04, 21:10
                malzenskim powinna zajsc w ciaze jako 16-17 latka, chocby miala dziecka nie
                donosic (ale by bylo w kronikach!). Jagiello byl plodny, Jadwiga zmarla w
                pologu, a wiec i z nia bylo OK (choc urodzila slabe malenstwo, ktore zmarlo
                przed nia). Wyglada wiec na to, ze z dzieciakiem Jagiello z wlasnej woli nie
                sypial - moze musial w czasie pokladzin, nie wiem, ale nie byla to pedofilia,
                ale racja stanu.
                Skoro Jadwiga urodzila sie wedlug wegierskich kronik i zapisow koscielnych w
                1372 a zmarla w 1399, to nie byla wowczas 20-latka.
                • krystian71 Re: Nawet w sredniowieczu przy regularnym pozyciu 20.11.04, 21:12
                  mylisz ja z krolewna Maria
                  • Gość: jarek-Zyd ne telus tylko w Europie sredniowiecze sie oficjalnie IP: *.fastres.net 21.11.04, 20:25
                    w roku 1492 skonczylo( w czasie podrozy pewnego genowskiegio Zyda) na Zachod, a
                    u was jeszcze trwa i od Busha zalezy kiedy sie skonczy.
                • Gość: jarek-Zyd ne telus Wedlug arabskich tworcow algebry, ona mogla IP: *.fastres.net 20.11.04, 21:20
                  20 lat w roku 1399 miec, choc sie w roku 1372 urodzila....
                  A tak powszechnie sie uwaza, ze Jagiello z nia dosc dlugo nie spal( byl tez w
                  Krakowie bardzo rzadko zu Hause i jezeli nawet drobne wydarzenia z dworu znane
                  sa , jak mozna bylo ciaze jadwigi( i poco ) ukryc, moze dlatego tylko,k aby
                  arabkowi kristianowi71( jakie jest jego prawdziwe imie) przyjemnosc sprawic.
                  • krystian71 Re: Wedlug arabskich tworcow algebry, ona mogla 20.11.04, 21:30
                    w latach 60-tych otwarto trumne Jadwigi,znaleziono szczatki,dorodnej i pieknej kobiety-zgodnie z podaniami i tradycja.
                    Badano rowniez przyczyne smierci i choroby na ktore cierpiala
                    Zapewniam cie zmurszaly Jarku,ze to nie byl AIDS,a mimo to miala klopoty z zajsciem w ciaze.
                    I w dzisiejszych czasach sie to zdarza,
                    Cale jej krotkie zycie,przekazy jakie pozostaly , wskazuja,ze byla to super baba,prawdziwy krol,bo tak ja nazywano i taka korone nosila.
                    Jej zycie,poswiecenia i testament az sie prosi o to,by zydki w jej dokonania swojego dlugiego nosa nie wtykaly i koniunkturalnie nie wykorzystywaly jej zycia i smierci do swoich wiadomych celow.
                    No chyba,ze Dana za Marianem Fuksem oglosi,ze sw . Jadwiga Zydowka byla.
                    • Gość: jarek-zyd ne telus ha,ha, i co jeszcze opowiesz, teraz z 12 letniej IP: *.fastres.net 20.11.04, 21:46
                      40 letnia zrobisz, biedny arabku...
                      • krystian71 Re: ha,ha, i co jeszcze opowiesz, teraz z 12 letn 20.11.04, 21:49
                        dlaczego 40-letnia,otepialy przyglupie?
                        • Gość: jarek-Zyd ne telus Bo z twoich wypocin taki jedyny wniosek mozna IP: *.fastres.net 20.11.04, 22:04
                          wyciagnac mozna - arabski medrcu. jaki ty jestes zalosny, juz mirmilka
                          przescignales.
              • Gość: jarek-Zyd ne telus podaj mnie jedno zrodlo ,ktore date urodzenia IP: *.fastres.net 20.11.04, 21:16
                jagwigi na rok 1379 podaje.....
                • krystian71 Re: podaj mnie jedno zrodlo ,ktore date urodzenia 20.11.04, 21:20
                  a jak sie ma to do Morela,kata POLSKICH,bialych dzieci.
                  O tym od dawna wiadomo.
                  Wszystkim,GW i tobie.To nie jeden chlopiec,ale tysiace polskich harcerek i harcerzy,patriotycznie wychowanych,ktorych jedyna wina
                  byla ulotka.
                  Mozesz zrozumiec i wytlumaczyc mi tę nienawiść.
                  Morel w niemieckim lagierze cierpial,zrozumialbym,gdyby tylko do hitlerowcow nienawisc czul,ale co mu zawinily POLSKIE dzieci.Z
                  jakim mlekiem tę nienawiść wyssał,czemu takiego zboczeńca przed extradycją bronią?
                  • Gość: jarek-Zyd ne telus Co ma wspolnego Morel do Jadwigi, on bardziej do IP: *.fastres.net 20.11.04, 21:26
                    Mahommeda podobny jest, moze on Hebraism opuscil i na islam przeszedl.
                    • krystian71 Re: Co ma wspolnego Morel do Jadwigi, on bardziej 20.11.04, 21:32
                      Nie sadze,ale chrześcianinem na pewno nie był
                      • Gość: jarek-zyd ne telus A jak z tymi zrodlami co do Jadwigi, juz ci je Tyf IP: *.fastres.net 20.11.04, 21:45
                        pisze. Co do chrzescijanstwa Morela, to bym tutaj sie nie upieral, co do jego
                        islamizmu, mozna miec watpliwosci, ale z chrzescijanstwem raczej bym dyskusje
                        zaniechal, bo moga tutaj jakies nieprzyjemne dla katolikow niespodzianki wyskoczyc.
                        • krystian71 Re: A jak z tymi zrodlami co do Jadwigi, juz ci j 20.11.04, 21:47
                          nie pier..ol
                          Ty dobrze wiesz,gdzie ten pejsaty sqr..l swą du..ukrywa
                          • Gość: jarek-zyd ne telus Dobrze wiem, dzisiaj pierwszy raz jego nazwisko IP: *.fastres.net 20.11.04, 22:02
                            uslyszalem a poniewaz dla mnie zydzi , ktorzy kommuniznm przyjeli, gorsi od
                            polskich islamskich neofitow sa( bo ci sie dla pieniedzy sprzedali), nawet nie
                            zajrzalem co on zrobil, stoi dla mnie na tym samym szczeblu co Gottwaldow, Bin
                            Laden, Arafat itd.
                            • krystian71 Re: Dobrze wiem, dzisiaj pierwszy raz jego nazwis 20.11.04, 23:55
                              aha,i dlatego goo komunizm posadzasz i oczywiscie chrzescianstwo.
                              Nie bujaj Jarus o tym zwyrodnialcu co po uliczkach jeruzalem sobie z laseczka bezkarnie kustyka juz od lat glosno.
                              Swoja droga brzydzil bym sie poki co i poki ostatni nie wymrze do Israela wojazowac.Skoro tam tak tych zbrodniarzy holubia
                              • mirmilek krystian! 21.11.04, 00:07
                                nie przerywaj kordonu sanitarnego, jakim otoczony jest jaro na forum. gdy nikt
                                mu nie odpowiada, to rzadziej przychodzi i gada sam ze soba :D
                                • krystian71 Re: krystian! ::)) 21.11.04, 00:47
                                • Gość: jarek-Zyd ne telus Cos wasz arabski cordon sie nie bardzo udaje, za IP: *.fastres.net 21.11.04, 07:21
                                  ,malo was tutaj jest...
                                  • krystian71 Re: Cos wasz arabski cordon sie nie bardzo udaje, 21.11.04, 09:53
                                    arabow tu jak mrowkow,bojownikow,terrorystow,medykow,geografow i historykow.
                                    I ty za wszystkich robisz
                                    • Gość: jarek-Zyd ne tlus Arab,.Polak ktory wlasna religie ojcow sprzedal IP: *.fastres.net 21.11.04, 19:40
                                      jak mozna ich nazwac - jezeli nie terrorystami i mordercam, mozna ich tez
                                      zdrajcami nazwac- sam sobie wybierz..
                              • Gość: jarek-Zyd ne telus i co jeszcze powiesz, ze deszcz z gory pada... IP: *.fastres.net 21.11.04, 20:22
        • agendaforamerica Zabciu ty bardzo musisz kochac tych Muslimcow - 20.11.04, 20:43
          wszedzie ich widzisz! :-)
          Ze tez twoi israelscy przyjaciele sie na tobie jeszcze nie poznali.
          • kropekuk Jak Arabstwa poza Arabia nie widziec,skoro morduja 20.11.04, 20:54
            nam dzieci tylko dlatego, ze sa BIALE, jak to islamskie bydlo, co w srodku
            Glasgow bestialsko zamordowalo 15-letniego Szkota: porwali chlopaka z ulicy do
            swego srebrnego mercedesa (fakt, "nedza" Muslimow do okrucienstwa zmusila),
            skatowali, 13 razy wbili mu noz i - ciagle zywego - oblali benzyna i podpalili:
            news.bbc.co.uk/1/hi/scotland/3997247.stm
            Wczoraj sad wydal wyrok na pierwszego bydlaka z muslimskiego gangu, tyrzech
            kolejnych czeka na sprawe.
            • krystian71 Re: Jak Arabstwa poza Arabia nie widziec,skoro mo 20.11.04, 21:04
              Kropka,czemusmy o tym w marcu nie slyszeli,jak w Belgii ortodoxa dopadli o drugiej dwadziescia w nocy z synagogi wracajacego,to juz nad ranem GW o tym wiedziala...???:)))
              • kropekuk Powiedz to GW - ja jestem na forum od konca lipca. 20.11.04, 21:12
                A mowie teraz, bo wczoraj zapadl wyrok skazujacy:
                news.bbc.co.uk/1/hi/scotland/4025369.stm
                • krystian71 Re: Powiedz to GW - ja jestem na forum od konca l 20.11.04, 21:19
                  a jak sie ma to do Morela,kata POLSKICH,bialych dzieci.
                  O tym od dawna wiadomo.
                  Wszystkim,GW i tobie.To nie jeden chlopiec,ale tysiace polskich harcerek i harcerzy,patriotycznie wychowanych,ktorych jedyna wina byla ulotka.
                  Mozesz zrozumiec i wytlumaczyc mi tę nienawiść.
                  Morel w niemieckim lagierze cierpial,zrozumialbym,gdyby tylko do hitlerowcow nienawisc czul,ale co mu zawinily POLSKIE dzieci.Z jakim mlekiem tę nienawiść wyssał,czemu takiego zboczeńca przed extradycją bronią?
                  • Gość: jarek-Zyd ne telus czy chcesz Morela do Mahommeda teraz porownac. IP: *.fastres.net 20.11.04, 21:25
                    • krystian71 Re: czy chcesz Morela do Mahommeda teraz porownac 20.11.04, 21:33
                      nie,to kropka z tym tematem wszedl,a wiec warto go pociągnąć
                  • kropekuk A to moze Krolestwo Brytyjskie Morelowi w czasie 20.11.04, 21:30
                    dochodzenia pomoglo z Polski wyjechac, pozwolilo mu zatrzymac paszport? Jesli
                    jestescie chorobliwie politically correct, to go sobie teraz lapcie...
                    • krystian71 Re: A to moze Krolestwo Brytyjskie Morelowi w cza 20.11.04, 21:37
                      mowimy o św.Jadwidze,Krolowej Polski,ty z zamordowanym okrotnie mlodym szkockim chlopakiem wskakujesz,a ja ci Morela podsuwam,ktory nie jedno a tysiace polskie BIALE dzieci katowal.I tak teraz bedzie zawsze ilokroc z tematu zejdziesz
                      • Gość: jarek-Zyd ne telus Sluchaj arabku, nie dodawaj teraz SW do Jadwigi bo IP: *.fastres.net 20.11.04, 21:42
                        juz na to za pozno, najpierw chciales jej zycie dla wlasnej przyjemnosci
                        sfalszowac, a teraz ja za swieta uwazasz.
                        • krystian71 Re: Sluchaj arabku, nie dodawaj teraz SW do Jadwi 20.11.04, 21:46
                          od paru lat kretynku jest swietą naszego Kościola,a to znaczy ,ze przez jej zycie ,modlitwę do niej i wstawiennictwo cuda czyniła
                          • Gość: jarek-Zyd ne telus Najpierw byles niedouczony arabski medrzec IP: *.fastres.net 20.11.04, 21:50
                            a teraz juz zalosny jestes...Moze zostawisz ta biedna Jadwige w spokoju i te
                            zrodla podasz,ktore jej rok urodzenia jako 1379 podaja, albo bedziesz jak
                            arabski waz w dalszym ciagu krecil. Tutaj nie chodzi ,ze ona cudy robila, ale o
                            twoj forsug, historie Polski dla arabskich celow sfalszowaniu...nie pierwszy i
                            na pewno nie ostatni raz. Tym razem ci sie to nie udalo, na drugi raz albo
                            lepiej sie przygotujesz albo tez historie Polski w spokoju zostawisz.
                      • kropekuk A czy te dzieciaki TEZ jak Muslimy zywcem podpalal 20.11.04, 21:50
                        tylko za to, ze byly biale? I czekal az sie dopala, sluchajac ich krzykow?
                        Podaj nazwiska tych zameczonych dzieci, bo to moze byc twoj wymysl - ofiary
                        nieznane, zbrodni nie bylo. Ja nazwisko chlopca, bestialsko zamordowanego przez
                        Muslimow, przeciez tu podaje: Kriss Donald, 15 lat, uczen comprehensive w
                        Pollokshields, Glasgow.
              • Gość: jarek-Zyd ne telus Tu chodzi o historie Polski a jezeli mamy do IP: *.fastres.net 20.11.04, 21:24
                arabskich obyczajow wrocic, to jeszcze sie raz zapytam o nazwe tego narodu (
                albo tez kraju) ktory w ciagu ostatnich 1360 lat, Arabow do siebie dobrowolnie
                zaprosil. Nwet w czecni ich przyjazd( Turkomanow) jest jakas zagadka ....w
                czasie tzw przyjencia islamu zniknal w tych gorach jeden narod z jego
                jezykiem....czyzby to sie juz wczesniej nie zdarzylo....
    • puls Re: Kristian a arabizacja Polskiej Historii. 20.11.04, 21:22
      Gość portalu: jarek-Zyd ne telus napisał(a):

> Wedlug niego Jagiello poslubi 9 letnia Jagwige , dziwne jak ja pierwszy raz w
      > lutym 1386 roku zobaczyl jak ona juz 12 lat miala. przyjmuje sie tez ze az do
      > roku 1398 Jagiello z nia stosunkow pciowych nie mial.

isalamista musi klamac niewiernym wg koranu
    • Gość: Alfred jarek. Czemu dajesz pole do popisu dla kreatury IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 21.11.04, 21:45
      islamskiej. Sam fakt, ze krystianahmed71 zaczal sie reklamowac jako katolik, a
      po odkryciu sie kim jest, zaczal brzmiec jak typowy czlonek A=Kaidy powinno dac
      do zrozumienia, ze szkoda na niego czasu. Czego zycze Tobie i innym milosnikom
      demokracji zachodniej i polskiej kultury.
      • jarek-jude Re: jarek. Czemu dajesz pole do popisu dla kreatu 21.11.04, 22:14
        Jesli to "polem do popisu" nazywasz, to raczej mozna to jego psiem polem nazwac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka