Dodaj do ulubionych

Gdzie są pieniądze Jasera Arafata?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 17:17
jak to gdzie? W Kulczyk Holding!
Obserwuj wątek
    • Gość: rydzyk Gdzie są pieniądze Jasera Arafata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 17:21
      jedynym godnym następcą Arafata wydaje się Jan Kulczyk...
    • Gość: zyzio To nie są pieniądze Arafata IP: *.chello.pl 21.11.04, 18:05
      Zdfraudował fundusze przeznaczone dla Palestyńczyków!
      • Gość: albo albo Re: To nie są pieniądze Arafata IP: *.home1.cgocable.net 21.11.04, 18:19
        no to poproasimy o zrodelko
        • Gość: zyzio Re: To nie są pieniądze Arafata IP: *.chello.pl 21.11.04, 21:11
          Gość portalu: albo albo napisał(a):

> no to poproasimy o zrodelko

No to podaj źródełko miliardów u dupka, który potrafił tylko zabijać...
    • Gość: Kaczory11 Ale mam doskonaly ubaw z lewakow i pacoli..... IP: *.zeelandnet.nl 21.11.04, 18:28
      Od pewnego czasu mam doskonaly ubaw. Gdy przez cale lata na tym forum pisalem,
      ze Arafat to super zlodziej (i super terrorysta), to cala lewizna i paSYFi
      chcieli mnie zywcem obedrzec ze skory, "bo obrazan swietosc i bojownika o
      sluszna sprawe". Gdy nagle okazalo sie, ze Arafacik to zwyczajny gnojek,
      malwersant i hiena zerujaca na swych rodakach, to ci wszyscy pacole i lewacy,
      obroncy "Idola" pochowali sie do mysich dziur. Jakos zaden z nich nie
      zaprezentowal sie na tym forum z "mowa obronna" zlodziejaszka Arafata. Ale mam
      doskonaly ubaw, ze heeej.... I jak nigdy nie pije, to dzisiaj otworze
      sobie "Zywca" wznoszac toast za Arafata oczywiscie....
      • Gość: a Re: nowe fortuny na Wall Street IP: *.ny325.east.verizon.net 21.11.04, 18:31
        to nie miliony arafata, to sa miliardy albo biliony nowej klasy, przeewaznie
        sionistow. Np. Leon Cherny
        • Gość: jarek-Zyd ne telus odpowiedz" a" ale moze ktos mu pytanie zada. IP: *.fastres.net 21.11.04, 20:29
        • Gość: Alfred Durnys jak but z lewej nogi. Ja. jak wielu ludzi w IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 21.11.04, 21:27
          USA tez mam inwestycje. Jak rosna zyski to teraz 65% Amerykanow tez sie cieszy.
          Ty, jersey gaiku. A Ty chcesz ciagle byc na dole drabiny spolecznej i nie
          inwestujesz. Nie umiesz wykorzystac szansy jak daje kapitalistyczna gospodarka
          to do KRLD splywaj, niedouku komuchowaty.
      • Gość: aaa A ja mam ubaw z takich alogicznych, nonsensownych, IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.11.04, 01:22
        i niedorownietych umysłowo ludków jak TY,pochodzących z patologicznych
        środowisk, których problemy w dzieciństwie miają decydujący w pływ na
        kształtowanie światopoglądu :
        Jak znasz jakąś władze która nie kradnie to podaj ja tutaj cwaniaczku. Ja
        uważam że złodziejstwo złodziejstwem, ale Arafat nie był tylko złodziejem ale
        był przede wszystkim wodzem i obrońcą palestyńskiego narodu - patrz artykuł.
        Niewiadomo ile jeszcze z tej kasy ukradzionej miał i ile on musiał oddać
        takiemu innemu prezydentowi lub rządowi ( np. Emigrantom w Libii lub
        przeznaczyć na Łapówki) z innej opcji z innego kraju aby w ogóle pieniądze dla
        Palestyny dostać a naród podtrzymać. Tych transakcji nie znajdziesz wg listy
        operacji bankowych z jednego z jego kont. Tego już na pewno nikt nie będzie
        wiedział jakie jego były koszty i ile rzeczywiście miał pieniędzy.

A jeżeli mówisz tak to powiedz mi jak to możliwe, że zwyczajnego gnojka,
        malwersanta i hienę zerującą na swych rodakach zegnały i uporczywie oddając mu
        hołd i modły dziesiątki tysięcy ludzi na małym placyku ( widziałeś w telewizji).
        Niektórzy nawet mówili: "Wyrwiemy trumnę i sami go zaniesiemy, NA WŁASNYCH
        RAMIONACH do Jerozolimy i tam go pogrzebiemy, gdzie chciał i zasłużył".
        Powiedz mi gnido i gnojku czy Piłsudskiego też będziesz tak nazywał ?
        Trochę inteligencji i wyrachowania nie zaszkodzi w pisaniu komentarzy.
        • Gość: ubu_roy Re: A ja mam ubaw z takich alogicznych, nonsensow IP: *.nyc.rr.com 22.11.04, 06:09
          Daj spokuj czlowieku. Zlodziej i morderca byl twoim idolem i teraz ci jest
          glupio. O to jak was biednych ludzi rzeczywistosc ze snu budzi. Ze tak
          sparafrazuje Boya.
        • Gość: kir Re: A ja mam ubaw z takich alogicznych, nonsensow IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 22.11.04, 15:45
          Szanowny "aaa", ktory zwraca sie do innych per "gnido i gnojku",
          slowo "lapowki" pisze z duzej litery, jak Bog. I to wystawia mu stuprocentowe
          swiadectwo. Z reszta polemizowac nie warto. Szkoda plwociny.
        • Gość: xxx Re: A ja mam ubaw z takich alogicznych, nonsensow IP: *.aster.pl 22.11.04, 16:04
          Gość portalu: aaa napisał(a):
          Niektórzy nawet mówili: "Wyrwiemy trumnę i sami go zaniesiemy, NA WŁASNYCH
          > RAMIONACH do Jerozolimy i tam go pogrzebiemy, gdzie chciał i zasłużył".

Kultura arabska jest bardzo teatralna. Takie teksty i gesty naprawdę niewiele
          znaczą. Nie da się ukryć, że powyższe słowa są pochlebne, ale nie jest to aż
          taki wyraz uwielbienia jak by się komuś wychowanemu w kulturze europejskiej
          wydawało. Arafat wcale nie był popularny w autonomi. Jego administrację
          oskarżano o korupcję i nieudolność. W wyborach uzyskałby nie więcej niż 30-35%
          głosów. Dlatego nie organizował wyborów od zdaje się 1993 roku.
          Gdy izrael wyciągnął OWP z lamusa ten ruch był już skończony. Nieudany przewrót
          w Jordani zorganizowany przez arafata skończył się rzezią jego ludzi i wygnaniem
          do libanu, tam próbował też organizować jakiś przewrót toteż po pewnym czasie
          wyrzucono go i jego ludzi. Schronienie znalazł w tunezji. W tym czasie izrael po
          podpisaniu umów pokojowych z egiptem i jordanią szukał jakiejś organizacji
          palesyńskiej z którą mógby podpisać porozumienie ziemia-za-pokój oczywiście na
          swoich warunkach. Organizacja Arafat'a świetnie się do tego nadawała.
          Skompromitowana w świecie arabskim, bez znaczących powiązań z palestyńczykami
          mieszkającymi na terytoriach okupowanych i nie posiadająca ich poparcia [ ci
          ostatni byli zbyt związani z nieprzyjacielsko do izraela nastawionymi sąsiadami,
          aby mogli stanowić uległego partnera do rozmów], wydawać by się mogło, że nie ma
          innego wyjścia niż iść na pasku izraela. Reszta histori jest w europie znana.
          Arafat po prostu okazał się lisem, który przechytrzył izrael. Takim głupim
          iwankiem rosyjskiej bajki, który cara przecwanił. Myślę, że na miejscu arabów
          też bym go lubiła [ nie podziwiała], bo jak nie lubić dawida, który przywalił
          goliatowi. Przyznać też trzeba, że tylko naiwna europa traktowała go do końca
          jako wielkiego męża stanu.
    • Gość: Katolik Polski + TO SA PIENIADZE PALESTYNSKIE IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.04, 18:48
      Takie pieniadze ukryc przed Zydem to duzy sukces !!!
      Ale oni sie znaja.Jedni semici i drudzy!
      Jedni terrorysci i drudzy !!!!
      Semici zagrazaja swiatu !!!!
      • Gość: mk Re: TO SA PIENIADZE PALESTYNSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:55
        na podstawie historii to mozna powiedziec ze na 2miejscu to muzulmanie a na 1
        miejscu to katolicy zagrazeja swiatu a szczegolnie chrzescijanie!suma sumarum
        wiele sie te dwa wyznania nie roznia a zmiany zostaly wymuszone lokalizacja i
        rozwojem europy , gdyby wyznania zamienic miejscami dzis chrzescijanie by
        zalewali europe!! tak na marginesie chyba zadne inne wyznanie nie wymordowalo
        tyle milionow ludzi panie POLSKI KATOLIKU zastanawiales sie kiedys nad tym???
        • Gość: Taki jeden Re: TO SA PIENIADZE PALESTYNSKIE IP: 80.48.122.* 21.11.04, 19:32
          > zalewali europe!! tak na marginesie chyba zadne inne wyznanie nie wymordowalo
          >
          > tyle milionow ludzi panie POLSKI KATOLIKU zastanawiales sie kiedys nad tym???

A jakieś fakty?

Bo moim zdaniem Stalin, Mao Tse-Tung, Hitler, Robespier - chrześcianami nie byli.
          Ale jakoś dziwnie łączyła ich lewacka i oświeceniowa wizja poprawiania świata.
          • Gość: jarek-Zyd ne telus Ciekawe, oni oprocz Mao kim byli, islamistami? IP: *.fastres.net 21.11.04, 20:28
            • Gość: Taki jeden Re: Ciekawe, oni oprocz Mao kim byli, islamistami IP: 80.48.122.* 22.11.04, 08:31
              Z całą pewnością byli katolikami a to ich umiłowanie bliżnich. Proces
              kanonizacyjny tych panów w toku :>
          • Gość: jk Re: TO SA PIENIADZE PALESTYNSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:38
            wybacz ale nauczycielem historii nie jestem!! zaczeli dla katolikow wybiac inne
            narody frankowie oczywiscie sluzac wiernie Bogu i watykanowi ,wiadomym jest ze
            hiszpanie i germanie tez wycinali w pien, przejcmy blizej to mamy inkwizycje ,
            jeszcze blizej to goraco wspierany przez papieza i jezuitow wspomniany przez
            ciebie hitler a 10 lat temu milelismy somalie a tam juz kulku duchownych
            zostalo skazanych prawomocnym wyrokiem za ludobojstwo - to naprawde pestka w
            dziejach chrzescijanstwa i ich zbrodni!!!
            • Gość: jarek-Zyd ne telus Kiedy Inkvizycja wycinala w pien? IP: *.fastres.net 22.11.04, 07:26
              Coraz ciekawiej, moze tez wyciela w pien 58 tys Serbow?
              • Gość: mk Re: Kiedy Inkvizycja wycinala w pien? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:11
                powszechnie wiadomym jest ze szerzenie milosierdzia Bozego przez katolikow bylo
                wyjatkowo krwawe zarowno w europie jaki i na swiecie . W samej ameryce
                poludniowej szcuje sie kilka milionow ofiar tzw.nawracania na sluszna droge o
                europie nie wspomne tu ofiar bylo znacznie wiecej!wiec nie ma co sie licytowac
                gdzie i ile poprostu nalezy przyjac co jest oczywista prawda ze wiekszych
                barbarzyncow od chrzescijan to nie ma i nie bylo. Teraz oczywiscie zagraza nam
                muzulmanizm ale fakty sa jakie sa i nie mozna o tym zapomniec.
                • Gość: jarek-Zyd ne telus Powszechnie wiadomo.....i co jeszcze........ IP: *.fastres.net 22.11.04, 08:21
                  To wlasnie brak chrzescijanstwa, doprowadzilo do powstania takich ideologi jak
                  radykalny jakobizm, komunism, faszyzm i nazism...Islam tego nie potrzebuje bo
                  sam radykalna ideologia jest.
                  • Gość: mk Re: Powszechnie wiadomo.....i co jeszcze........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:26
                    to wlasnie dzieki chrzescijanstwu powstaly te ruchy, pamietaj ze wszystkie
                    narodowe ruchy zewsze byly silnie wspierane przez chrzescijanstwo (oczywiscie
                    bez komunizmu)
                    chrzescijanstwo w formie podawanej przez watykan bylo dobrym wzorcem do
                    tworzenia takich ideologii!
                    • Gość: jarek-Zyd ne telus I te ideologie sie na antycznych zawsze powolywali IP: *.fastres.net 22.11.04, 08:29
                      i kommunizm na cos co nigdy nie bylo, boski raj.
                      • Gość: mk Re: I te ideologie sie na antycznych zawsze powol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 09:02
                        pierwszym gloszacym ideologie komunistyczne byl Jezus.... wszyscy rowni, jeden
                        dla drugiego to brat i siostra(czytaj towarzysz),wszystkim rowno....itd
                        tak wiec wiadomym jest gdzie leza wzorce !
                        a wszystko po to zeby zrobic ludziom wode z mozgu dla pieniedzy i wladzy
                        gloszacych rozne bardziej lub mniej wziete ideologie
                • Gość: xcx Re: Kiedy Inkvizycja wycinala w pien? IP: *.aster.pl 22.11.04, 16:56
                  Główną przyczyną przyczyną wymarcia rdzennych amerykanów i australijczyków były
                  zarazy przywleczone z europy. Osłabiły one tak znacznie populacje żyjące jeszcze
                  we wspólnocie plemiennej, że nie trzeba było ich tak bardzo wyrzynać. Ta część
                  populacji, która przeżyła została zepchnięta na gorsze tereny i głód zrobił swoje.
                  Chrześcijaństwu można zarzucić hipokryzję, ale nie programowe okrucieństwo.
                  Chrześcijaństwo na pewnym etapie rozwoju stworzyło bardzo efektywny sposób
                  organizacji społecznej, co umożliwiło produkowanie takiej ilości żywności, że
                  przeżywało znacznie więcej dzieci, niż ilość wymagana do prostej reprodukcji.
                  Takie społeczności rozrastając się poszukują nowych terenów ekspansji wypierając
                  gorzej zorganizowane grupy ludności. To się zdarzyło wielokrotnie w histori
                  ludzkości. Nie rozumiem dlaczego tylko chrześcijaństwu ma się to za złe. Obecnie
                  chrześcijaństwo jest wypierane nawet z europy. Chrześcijanie [ z wyjątkiem
                  ameryki łacińskiej] się nie reprodukują, nie mogą więc nikomu zagrozić. Skąd
                  więc ta fala nienawiści do kościoła?
                  • Gość: mk Re: Kiedy Inkvizycja wycinala w pien? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 08:21
                    jesli zarazą nazywasz miecz ktory w imieniu chrystusa wytepil ponad mln ludzi z
                    ameryki poludniowej to sie oczywiscie zgodze!
                    chrzescijanstwu oprocz hipokryzji trzeba zarzucac programowe masowe mordy w
                    imie Boga itd....
                    Ekspansja chrzescijan nie byla spowodowana zadnym super powodem organizacji
                    spolecznej, czy gromadzenia zywnosci a wiecznie podjudzanymi wladcami przez
                    watykan do podboju ziem poganskich i nawracania niewiernych - to juz moja curka
                    w szkole ucza a u ciebie wyglada to zgola inaczej ,ciekawe dlaczego???
            • Gość: xxx Re: TO SA PIENIADZE PALESTYNSKIE IP: *.aster.pl 22.11.04, 16:34
              Nie mieszajmy wiary z wojną. Wiara [lub inna ideologia] to tylko przykrywka.
              Powody są zawsze ekonomiczne, np walka o ziemię o bogactwa naturalne, o rynki
              zbytu o wodę etc.
              Jeżeli jednak uprzesz się żeby udowodnić, że katolicyzm jest bardziej krwawy od
              islamu to będziesz miał z tym problem, bo widzisz chrześcijaństwo jest starszą
              religią od islamu i rozwijało się kosztem 'pogaństwa' lub raczej zostało
              narzucone pogańskim ludom przez władców, którzy zjednoczywszy [ lub jak wolisz
              podbiwszy] sąsiednie plemiona potrzebowali współnej religi, która wyparłaby
              dawnych bogów plemiennych. Islam natomiast narodził się na półwyspie arabskim
              jako z założenia ideologia podboju. Jego ekspansja odbywała się m.in kosztem
              terenów chrześcijańskich. Osławione krucjaty nie były przecież próbą zdobycia
              grobu pańskiego, ale próbą jego odbicia z rąk saracenów. Pod wiedniem sobieski
              też nie był chrześcijańskim agresorem, ale obrońcą. Jeszcze w pokoleniu moich
              dziadków pojęcie 'jasyr' było powszechnie znane [było to wzięcie do niewoli
              chrześcijańskich chłopców, aby ich wychowywać na islamskich wojowników].
              To wszystko to jednak historia. Obecnie nawet najbardziej zajadłe plucie na
              chrześcijaństwo nie zmieni faktu, że jest to tracąca wpływy religia. Prężnym
              systemem religijnym w fazie wzrostu jest islam. I niestety główny nurt tej
              religi jest bardzo konserwatywny.
              • Gość: mk Re: TO SA PIENIADZE PALESTYNSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 08:36
                oczywiscie ze wiara to przykrywka ale jak wyznawcy jednej religii lacza
                sie ,napadaja na sasiadow a jako powod podaja poganstwo to oczywiscie nie
                nalezy laczyc wyjny z wiara:)))
                wiadomym jest ze tym chodzilo o wladze pieniadze i wiecej poddanych ale to
                wszystko bylo wlasnie dla tej wiary ,wiec mowmy bez hipokryzji TO BYLY WOJNY
                WYZNANIOWE!!!!Istotnie islam ma juz w swoich zalozeniach wojna ,chrzescijanstwo
                zas milosc co o tych drugich mozna powiedziec ze chodzilo im o milosc do
                miecza,wladzy ,ziem i pieniedzy .ZEczywiscie trudno sie licytowac ile ludzi z
                czyich rak wiecej zginelo ,moim zdaniem chrzescijanie prowadza twoim moze byc
                odwrotnie ,nie chodzi mi w ukazaniu ktora wiecej a w pokazaniu ze nie ma roznic!
        • Gość: . Bredzisz! A dlaczego chrzescijanie nie zalewaja IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.11.04, 01:15
          panstw muzulmanskich? Przeciez Eyropa w swym dzisiejszym ksztalcie nie jest
          darem Bozym ani zrzadzeniem opatrznosci.

--
          Kocham Arabow w Arabii
    • Gość: jarek-Zyd ne tlus Wedlug ostatnich revelacji o tylko rocznie IP: *.fastres.net 21.11.04, 19:30
      1,5 mld dollarami obracal, przeciez to nic, przeciez byl demokratycznie wybranym
      prezydentem jednego z najbogatszych panstw arabskich( choc jeszcze oficjalnie
      przez ograbionego sasiada nie uznanego).
      • Gość: zenek my ze szwagrem żeśwa te pieniądzory zabazpieczyli IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.04, 20:04
        • Gość: Alfred Zenus. Jakbys mial taki szmal, to bys nie tracil IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 21.11.04, 20:21
          czasu na tym forum tylko zyl w luksusie w Las Vegas. Moglbys kupic kilkanascie
          kasyn albo pare wysp na Karaibach i jeszcze by Ci duzo zostalo.
          • Gość: jarek-Zyd ne telus ale on boi sie fiskusa i tych pieniedzy nie rusza. IP: *.fastres.net 21.11.04, 20:26
            • Gość: Alfred Typowy burak. Nie wie nawet co to znaczy tyle IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 21.11.04, 21:17
              pieniedzy. Przypuszczam, ze nie wie, o co w ogole tu chodzi. Zabral jednak glos
              i teraz moze kumplom w pubie sie pochwalic jaki on inteligentny. Akurat nie
              bylem zajety wyliczeniami i tak po prostu napisalem cos. Tez nie za madre, ale
              nikomu sie nie chwale.
              • Gość: meerkat Jasyr NIE inwestowal w KULCZYK HOLDING! IP: 168.143.113.* 21.11.04, 23:29
                Moze on byl terrorysta, ale nie samobojca finansowym! :-))))))))))))))))))))))))

P.S. Koryto WYSCHLO, bo KASE ma SUHA! [na Kajmanach i w Lichtensteinie!]
                • Gość: aki wysuhło raczej IP: 80.51.161.* 21.11.04, 23:34
                  • Gość: . I takiego cie lubie! Teraz wierzysz w malwersacje? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.11.04, 01:20

--
                    Kocham Arabow w Arabii
    • Gość: propaganda ale propaganda IP: *.client.comcast.net 22.11.04, 01:57
      przeciez rocznie kilaset milionow arafat dostawal z europy. dlaczego o tym sie
      milczy?
    • Gość: BANK OF IZRAEL. JAKTO GDZIE? BANK OF IZRAEL. IP: *.ras11.nynyc-t.alerondial.net 22.11.04, 03:29
    • Gość: dyzio Re: szukajcie a znajdziecie IP: *.sympatico.ca 22.11.04, 04:09
      mojemu dziadkowi powiedzieli zeby wracal do Palestyny,mnie -zebym wracal do
      Polski;ale gdzie sa te pieniadze to i tak nie powiem
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Tam gdzie on mialby pochowany byc, trumna IP: *.fastres.net 22.11.04, 07:36
      wedlug islamu nie mogla zwloki zawierac, ale byla zlotem wypelniona, za 2
      miesiace Araby ja wyciagna i beda wszystkim wmawiac,ze Allah Arafata w zloto
      przemienil...
    • Gość: Arab-bankier sa w jego trumnie, pewne jak w banku..... IP: *.fastres.net 22.11.04, 08:52
    • Gość: Jantych Żydowska propaganada IP: *.ciech.waw.pl 22.11.04, 09:23
      Najpierw usiłowano wmówić Arafatowi że był gejem, potem że umarł na AIDS, teraz
      że jest złodziejem. Izraelowi gratulujemy Mosadu i wpływów w największej
      polskiej Gazecie...
      • Gość: MK Re: Żydowska propaganada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 09:33
        a ty chyba masz w glowie rydzykowo - jankowska propagande ktorej pogratulowac
        sie nie da!!!
        1. to nie mossad OZNAJMIL ze ma dowody na to ze arafat jest gajem a wywiad
        innego panstwa
        2.spekulacje na temad choroby i smierci arafata tez nie mossad wymyslal tylko
        dziennikarze roznych krajow i wyznan
        3 objawy choroby byly bardzo zblizone do aids a do dzis niewiadomo na co zmar -
        wiec nie stosuj demagogii
        4.pieniedzy OWP wyprowadzanych przez arafata nie szuka Izrael czy Mossad a
        premier OWP - wiec sami palestynczycy robia z niego zlodzieja
        GRATULUJE UMIEJETNOSCI WYCIAGANIA WNIOSKOW Z PRZECZYTANYCH INFORMACJI
    • Gość: Anłard Re: Gdzie są pieniądze Jasera Arafata? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 09:52
      w mojej prawej kieszeni, tam gdzie noszę portfel.
    • bagarmosen Re: Gdzie są pieniądze Jasera Arafata? 22.11.04, 09:53
      u suhy w tłustym , dużym ,tyłku!!!!!!!!!!!
    • bagarmosen Re: W Tevavivie kapitolu zlodzieji i mordercow!!! 22.11.04, 09:55
      a kto im dał???? -gdzie byleś , jak masz takie dobre wiadomości.Należało japę
      drzeć gdy "palestin" oddawał.
    • Gość: mk Re: W Tevavivie kapitolu zlodzieji i mordercow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 10:00
      kapitol zlodziei i mordercow to watykam a nie TA.
    • Gość: e.e. Re: Gdzie są pieniądze Jasera Arafata? IP: *.cable.wanadoo.nl 22.11.04, 10:18
      /.../ skandal, gdy ujawniono, że powiązana z czołowymi politykami palestyńskimi
      firma po wzięciu łapówki od izraelskiego biznesmena sprzedawała mu cement
      używany następnie do budowy muru oddzielającego Izrael od Terytoriów
      Okupowanych/.../

ależ się uśmiałam! tylko co na to marilyn manson?
      • Gość: meerkat-bankier W TYCH SAMYCH BANKACH, co CZYRAKA!!! IP: 168.143.113.* 22.11.04, 18:47
        Poczytajcie w odrebnym temacie ["Prezydent Francji to ma zycie!"] jak to
        owczesny premier Chirac zbroil nielegalnie nie tylko Iraq ( za LAPOWKI!!!!),
        ale i tzw. Organizacje Wyzwolenia Palestyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kupowal na przyklad w Czechoslowacji ( w Czeskiej Zbrojovce) SEMTEX [czeska
        odmiana amerykanskiego plastyku C-4!], ktorego eksport na Bliski Wschod byl
        ZAKAZANY i odsprzedawal ( nie za friko, o nie!) ARAFATOWI i Al- Fatah!!!!!!!!!!!

Cysorz Czyrak TO MA KLAWE ZYCIE!!! :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
        • Gość: igor Chirac zapewni Francji jeszcze duzo przegranych IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 22.11.04, 19:07
          sytuacji politycznych. Kraj traci coraz bardziej znaczenie w polityce
          globalnej, wzrasta niechec bylych kolonii do dyktatu Paryza, a co najwazniejsze
          FRancja otwarcie wspiera polityke Lremla na wschodzie Europy. Po stracie
          przyjazni z USA na rzecz wspolpracy z rezimami arabskimi i otwarcie
          terrorystycznymi organizacjami, Francja brnie teraz w kierunku utraty szacunku
          soujusznikow w Unii po bezczelnych wypowiedziach jej premiera na temat Ukrainy.
    • Gość: Arab- pokrzywdzony I on jeszcze sobie z benzyny sprzedanej IP: *.fastres.net 22.11.04, 19:14
      przez nas arabow okupowanej czesci Israela swoj podatek obciagal, tak, smieszna
      cyfra 2 miliony $ na miesiac, od jazdy na oslach oplat nie pobieral- jaki on byl
      sprawiedliwy.
      Z tych 21 mld dollarow, ktore ktos za program Oil for Food zarobil, ile on
      dostal, napewno tez tam swoje arabskie lapy wlozyl.
      Czesc tych 20 tys $ ,ktore Saddam samobojcom dawal,on tez dla siebie wzial.
    • Gość: aaaa Do mk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:23
      TY masz chyba za dużo czas?Ile mozna wałkować ten sam temat?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka