Gość: romang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 17:17 jak to gdzie? W Kulczyk Holding! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rydzyk Gdzie są pieniądze Jasera Arafata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 17:21 jedynym godnym następcą Arafata wydaje się Jan Kulczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio To nie są pieniądze Arafata IP: *.chello.pl 21.11.04, 18:05 Zdfraudował fundusze przeznaczone dla Palestyńczyków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albo albo Re: To nie są pieniądze Arafata IP: *.home1.cgocable.net 21.11.04, 18:19 no to poproasimy o zrodelko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: To nie są pieniądze Arafata IP: *.chello.pl 21.11.04, 21:11 Gość portalu: albo albo napisał(a): > no to poproasimy o zrodelko No to podaj źródełko miliardów u dupka, który potrafił tylko zabijać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczory11 Ale mam doskonaly ubaw z lewakow i pacoli..... IP: *.zeelandnet.nl 21.11.04, 18:28 Od pewnego czasu mam doskonaly ubaw. Gdy przez cale lata na tym forum pisalem, ze Arafat to super zlodziej (i super terrorysta), to cala lewizna i paSYFi chcieli mnie zywcem obedrzec ze skory, "bo obrazan swietosc i bojownika o sluszna sprawe". Gdy nagle okazalo sie, ze Arafacik to zwyczajny gnojek, malwersant i hiena zerujaca na swych rodakach, to ci wszyscy pacole i lewacy, obroncy "Idola" pochowali sie do mysich dziur. Jakos zaden z nich nie zaprezentowal sie na tym forum z "mowa obronna" zlodziejaszka Arafata. Ale mam doskonaly ubaw, ze heeej.... I jak nigdy nie pije, to dzisiaj otworze sobie "Zywca" wznoszac toast za Arafata oczywiscie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: nowe fortuny na Wall Street IP: *.ny325.east.verizon.net 21.11.04, 18:31 to nie miliony arafata, to sa miliardy albo biliony nowej klasy, przeewaznie sionistow. Np. Leon Cherny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus odpowiedz" a" ale moze ktos mu pytanie zada. IP: *.fastres.net 21.11.04, 20:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Durnys jak but z lewej nogi. Ja. jak wielu ludzi w IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 21.11.04, 21:27 USA tez mam inwestycje. Jak rosna zyski to teraz 65% Amerykanow tez sie cieszy. Ty, jersey gaiku. A Ty chcesz ciagle byc na dole drabiny spolecznej i nie inwestujesz. Nie umiesz wykorzystac szansy jak daje kapitalistyczna gospodarka to do KRLD splywaj, niedouku komuchowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa A ja mam ubaw z takich alogicznych, nonsensownych, IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.11.04, 01:22 i niedorownietych umysłowo ludków jak TY,pochodzących z patologicznych środowisk, których problemy w dzieciństwie miają decydujący w pływ na kształtowanie światopoglądu : Jak znasz jakąś władze która nie kradnie to podaj ja tutaj cwaniaczku. Ja uważam że złodziejstwo złodziejstwem, ale Arafat nie był tylko złodziejem ale był przede wszystkim wodzem i obrońcą palestyńskiego narodu - patrz artykuł. Niewiadomo ile jeszcze z tej kasy ukradzionej miał i ile on musiał oddać takiemu innemu prezydentowi lub rządowi ( np. Emigrantom w Libii lub przeznaczyć na Łapówki) z innej opcji z innego kraju aby w ogóle pieniądze dla Palestyny dostać a naród podtrzymać. Tych transakcji nie znajdziesz wg listy operacji bankowych z jednego z jego kont. Tego już na pewno nikt nie będzie wiedział jakie jego były koszty i ile rzeczywiście miał pieniędzy. A jeżeli mówisz tak to powiedz mi jak to możliwe, że zwyczajnego gnojka, malwersanta i hienę zerującą na swych rodakach zegnały i uporczywie oddając mu hołd i modły dziesiątki tysięcy ludzi na małym placyku ( widziałeś w telewizji). Niektórzy nawet mówili: "Wyrwiemy trumnę i sami go zaniesiemy, NA WŁASNYCH RAMIONACH do Jerozolimy i tam go pogrzebiemy, gdzie chciał i zasłużył". Powiedz mi gnido i gnojku czy Piłsudskiego też będziesz tak nazywał ? Trochę inteligencji i wyrachowania nie zaszkodzi w pisaniu komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu_roy Re: A ja mam ubaw z takich alogicznych, nonsensow IP: *.nyc.rr.com 22.11.04, 06:09 Daj spokuj czlowieku. Zlodziej i morderca byl twoim idolem i teraz ci jest glupio. O to jak was biednych ludzi rzeczywistosc ze snu budzi. Ze tak sparafrazuje Boya. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kir Re: A ja mam ubaw z takich alogicznych, nonsensow IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 22.11.04, 15:45 Szanowny "aaa", ktory zwraca sie do innych per "gnido i gnojku", slowo "lapowki" pisze z duzej litery, jak Bog. I to wystawia mu stuprocentowe swiadectwo. Z reszta polemizowac nie warto. Szkoda plwociny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: A ja mam ubaw z takich alogicznych, nonsensow IP: *.aster.pl 22.11.04, 16:04 Gość portalu: aaa napisał(a): Niektórzy nawet mówili: "Wyrwiemy trumnę i sami go zaniesiemy, NA WŁASNYCH > RAMIONACH do Jerozolimy i tam go pogrzebiemy, gdzie chciał i zasłużył". Kultura arabska jest bardzo teatralna. Takie teksty i gesty naprawdę niewiele znaczą. Nie da się ukryć, że powyższe słowa są pochlebne, ale nie jest to aż taki wyraz uwielbienia jak by się komuś wychowanemu w kulturze europejskiej wydawało. Arafat wcale nie był popularny w autonomi. Jego administrację oskarżano o korupcję i nieudolność. W wyborach uzyskałby nie więcej niż 30-35% głosów. Dlatego nie organizował wyborów od zdaje się 1993 roku. Gdy izrael wyciągnął OWP z lamusa ten ruch był już skończony. Nieudany przewrót w Jordani zorganizowany przez arafata skończył się rzezią jego ludzi i wygnaniem do libanu, tam próbował też organizować jakiś przewrót toteż po pewnym czasie wyrzucono go i jego ludzi. Schronienie znalazł w tunezji. W tym czasie izrael po podpisaniu umów pokojowych z egiptem i jordanią szukał jakiejś organizacji palesyńskiej z którą mógby podpisać porozumienie ziemia-za-pokój oczywiście na swoich warunkach. Organizacja Arafat'a świetnie się do tego nadawała. Skompromitowana w świecie arabskim, bez znaczących powiązań z palestyńczykami mieszkającymi na terytoriach okupowanych i nie posiadająca ich poparcia [ ci ostatni byli zbyt związani z nieprzyjacielsko do izraela nastawionymi sąsiadami, aby mogli stanowić uległego partnera do rozmów], wydawać by się mogło, że nie ma innego wyjścia niż iść na pasku izraela. Reszta histori jest w europie znana. Arafat po prostu okazał się lisem, który przechytrzył izrael. Takim głupim iwankiem rosyjskiej bajki, który cara przecwanił. Myślę, że na miejscu arabów też bym go lubiła [ nie podziwiała], bo jak nie lubić dawida, który przywalił goliatowi. Przyznać też trzeba, że tylko naiwna europa traktowała go do końca jako wielkiego męża stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski + TO SA PIENIADZE PALESTYNSKIE IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.04, 18:48 Takie pieniadze ukryc przed Zydem to duzy sukces !!! Ale oni sie znaja.Jedni semici i drudzy! Jedni terrorysci i drudzy !!!! Semici zagrazaja swiatu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: TO SA PIENIADZE PALESTYNSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:55 na podstawie historii to mozna powiedziec ze na 2miejscu to muzulmanie a na 1 miejscu to katolicy zagrazeja swiatu a szczegolnie chrzescijanie!suma sumarum wiele sie te dwa wyznania nie roznia a zmiany zostaly wymuszone lokalizacja i rozwojem europy , gdyby wyznania zamienic miejscami dzis chrzescijanie by zalewali europe!! tak na marginesie chyba zadne inne wyznanie nie wymordowalo tyle milionow ludzi panie POLSKI KATOLIKU zastanawiales sie kiedys nad tym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Re: TO SA PIENIADZE PALESTYNSKIE IP: 80.48.122.* 21.11.04, 19:32 > zalewali europe!! tak na marginesie chyba zadne inne wyznanie nie wymordowalo > > tyle milionow ludzi panie POLSKI KATOLIKU zastanawiales sie kiedys nad tym??? A jakieś fakty? Bo moim zdaniem Stalin, Mao Tse-Tung, Hitler, Robespier - chrześcianami nie byli. Ale jakoś dziwnie łączyła ich lewacka i oświeceniowa wizja poprawiania świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Ciekawe, oni oprocz Mao kim byli, islamistami? IP: *.fastres.net 21.11.04, 20:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Re: Ciekawe, oni oprocz Mao kim byli, islamistami IP: 80.48.122.* 22.11.04, 08:31 Z całą pewnością byli katolikami a to ich umiłowanie bliżnich. Proces kanonizacyjny tych panów w toku :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: TO SA PIENIADZE PALESTYNSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:38 wybacz ale nauczycielem historii nie jestem!! zaczeli dla katolikow wybiac inne narody frankowie oczywiscie sluzac wiernie Bogu i watykanowi ,wiadomym jest ze hiszpanie i germanie tez wycinali w pien, przejcmy blizej to mamy inkwizycje , jeszcze blizej to goraco wspierany przez papieza i jezuitow wspomniany przez ciebie hitler a 10 lat temu milelismy somalie a tam juz kulku duchownych zostalo skazanych prawomocnym wyrokiem za ludobojstwo - to naprawde pestka w dziejach chrzescijanstwa i ich zbrodni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Kiedy Inkvizycja wycinala w pien? IP: *.fastres.net 22.11.04, 07:26 Coraz ciekawiej, moze tez wyciela w pien 58 tys Serbow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Kiedy Inkvizycja wycinala w pien? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:11 powszechnie wiadomym jest ze szerzenie milosierdzia Bozego przez katolikow bylo wyjatkowo krwawe zarowno w europie jaki i na swiecie . W samej ameryce poludniowej szcuje sie kilka milionow ofiar tzw.nawracania na sluszna droge o europie nie wspomne tu ofiar bylo znacznie wiecej!wiec nie ma co sie licytowac gdzie i ile poprostu nalezy przyjac co jest oczywista prawda ze wiekszych barbarzyncow od chrzescijan to nie ma i nie bylo. Teraz oczywiscie zagraza nam muzulmanizm ale fakty sa jakie sa i nie mozna o tym zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Powszechnie wiadomo.....i co jeszcze........ IP: *.fastres.net 22.11.04, 08:21 To wlasnie brak chrzescijanstwa, doprowadzilo do powstania takich ideologi jak radykalny jakobizm, komunism, faszyzm i nazism...Islam tego nie potrzebuje bo sam radykalna ideologia jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Powszechnie wiadomo.....i co jeszcze........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:26 to wlasnie dzieki chrzescijanstwu powstaly te ruchy, pamietaj ze wszystkie narodowe ruchy zewsze byly silnie wspierane przez chrzescijanstwo (oczywiscie bez komunizmu) chrzescijanstwo w formie podawanej przez watykan bylo dobrym wzorcem do tworzenia takich ideologii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus I te ideologie sie na antycznych zawsze powolywali IP: *.fastres.net 22.11.04, 08:29 i kommunizm na cos co nigdy nie bylo, boski raj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: I te ideologie sie na antycznych zawsze powol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 09:02 pierwszym gloszacym ideologie komunistyczne byl Jezus.... wszyscy rowni, jeden dla drugiego to brat i siostra(czytaj towarzysz),wszystkim rowno....itd tak wiec wiadomym jest gdzie leza wzorce ! a wszystko po to zeby zrobic ludziom wode z mozgu dla pieniedzy i wladzy gloszacych rozne bardziej lub mniej wziete ideologie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcx Re: Kiedy Inkvizycja wycinala w pien? IP: *.aster.pl 22.11.04, 16:56 Główną przyczyną przyczyną wymarcia rdzennych amerykanów i australijczyków były zarazy przywleczone z europy. Osłabiły one tak znacznie populacje żyjące jeszcze we wspólnocie plemiennej, że nie trzeba było ich tak bardzo wyrzynać. Ta część populacji, która przeżyła została zepchnięta na gorsze tereny i głód zrobił swoje. Chrześcijaństwu można zarzucić hipokryzję, ale nie programowe okrucieństwo. Chrześcijaństwo na pewnym etapie rozwoju stworzyło bardzo efektywny sposób organizacji społecznej, co umożliwiło produkowanie takiej ilości żywności, że przeżywało znacznie więcej dzieci, niż ilość wymagana do prostej reprodukcji. Takie społeczności rozrastając się poszukują nowych terenów ekspansji wypierając gorzej zorganizowane grupy ludności. To się zdarzyło wielokrotnie w histori ludzkości. Nie rozumiem dlaczego tylko chrześcijaństwu ma się to za złe. Obecnie chrześcijaństwo jest wypierane nawet z europy. Chrześcijanie [ z wyjątkiem ameryki łacińskiej] się nie reprodukują, nie mogą więc nikomu zagrozić. Skąd więc ta fala nienawiści do kościoła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Kiedy Inkvizycja wycinala w pien? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 08:21 jesli zarazą nazywasz miecz ktory w imieniu chrystusa wytepil ponad mln ludzi z ameryki poludniowej to sie oczywiscie zgodze! chrzescijanstwu oprocz hipokryzji trzeba zarzucac programowe masowe mordy w imie Boga itd.... Ekspansja chrzescijan nie byla spowodowana zadnym super powodem organizacji spolecznej, czy gromadzenia zywnosci a wiecznie podjudzanymi wladcami przez watykan do podboju ziem poganskich i nawracania niewiernych - to juz moja curka w szkole ucza a u ciebie wyglada to zgola inaczej ,ciekawe dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: TO SA PIENIADZE PALESTYNSKIE IP: *.aster.pl 22.11.04, 16:34 Nie mieszajmy wiary z wojną. Wiara [lub inna ideologia] to tylko przykrywka. Powody są zawsze ekonomiczne, np walka o ziemię o bogactwa naturalne, o rynki zbytu o wodę etc. Jeżeli jednak uprzesz się żeby udowodnić, że katolicyzm jest bardziej krwawy od islamu to będziesz miał z tym problem, bo widzisz chrześcijaństwo jest starszą religią od islamu i rozwijało się kosztem 'pogaństwa' lub raczej zostało narzucone pogańskim ludom przez władców, którzy zjednoczywszy [ lub jak wolisz podbiwszy] sąsiednie plemiona potrzebowali współnej religi, która wyparłaby dawnych bogów plemiennych. Islam natomiast narodził się na półwyspie arabskim jako z założenia ideologia podboju. Jego ekspansja odbywała się m.in kosztem terenów chrześcijańskich. Osławione krucjaty nie były przecież próbą zdobycia grobu pańskiego, ale próbą jego odbicia z rąk saracenów. Pod wiedniem sobieski też nie był chrześcijańskim agresorem, ale obrońcą. Jeszcze w pokoleniu moich dziadków pojęcie 'jasyr' było powszechnie znane [było to wzięcie do niewoli chrześcijańskich chłopców, aby ich wychowywać na islamskich wojowników]. To wszystko to jednak historia. Obecnie nawet najbardziej zajadłe plucie na chrześcijaństwo nie zmieni faktu, że jest to tracąca wpływy religia. Prężnym systemem religijnym w fazie wzrostu jest islam. I niestety główny nurt tej religi jest bardzo konserwatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: TO SA PIENIADZE PALESTYNSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 08:36 oczywiscie ze wiara to przykrywka ale jak wyznawcy jednej religii lacza sie ,napadaja na sasiadow a jako powod podaja poganstwo to oczywiscie nie nalezy laczyc wyjny z wiara:))) wiadomym jest ze tym chodzilo o wladze pieniadze i wiecej poddanych ale to wszystko bylo wlasnie dla tej wiary ,wiec mowmy bez hipokryzji TO BYLY WOJNY WYZNANIOWE!!!!Istotnie islam ma juz w swoich zalozeniach wojna ,chrzescijanstwo zas milosc co o tych drugich mozna powiedziec ze chodzilo im o milosc do miecza,wladzy ,ziem i pieniedzy .ZEczywiscie trudno sie licytowac ile ludzi z czyich rak wiecej zginelo ,moim zdaniem chrzescijanie prowadza twoim moze byc odwrotnie ,nie chodzi mi w ukazaniu ktora wiecej a w pokazaniu ze nie ma roznic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bredzisz! A dlaczego chrzescijanie nie zalewaja IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.11.04, 01:15 panstw muzulmanskich? Przeciez Eyropa w swym dzisiejszym ksztalcie nie jest darem Bozym ani zrzadzeniem opatrznosci. -- Kocham Arabow w Arabii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne tlus Wedlug ostatnich revelacji o tylko rocznie IP: *.fastres.net 21.11.04, 19:30 1,5 mld dollarami obracal, przeciez to nic, przeciez byl demokratycznie wybranym prezydentem jednego z najbogatszych panstw arabskich( choc jeszcze oficjalnie przez ograbionego sasiada nie uznanego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek my ze szwagrem żeśwa te pieniądzory zabazpieczyli IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.04, 20:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Zenus. Jakbys mial taki szmal, to bys nie tracil IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 21.11.04, 20:21 czasu na tym forum tylko zyl w luksusie w Las Vegas. Moglbys kupic kilkanascie kasyn albo pare wysp na Karaibach i jeszcze by Ci duzo zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus ale on boi sie fiskusa i tych pieniedzy nie rusza. IP: *.fastres.net 21.11.04, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Typowy burak. Nie wie nawet co to znaczy tyle IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 21.11.04, 21:17 pieniedzy. Przypuszczam, ze nie wie, o co w ogole tu chodzi. Zabral jednak glos i teraz moze kumplom w pubie sie pochwalic jaki on inteligentny. Akurat nie bylem zajety wyliczeniami i tak po prostu napisalem cos. Tez nie za madre, ale nikomu sie nie chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Jasyr NIE inwestowal w KULCZYK HOLDING! IP: 168.143.113.* 21.11.04, 23:29 Moze on byl terrorysta, ale nie samobojca finansowym! :-)))))))))))))))))))))))) P.S. Koryto WYSCHLO, bo KASE ma SUHA! [na Kajmanach i w Lichtensteinie!] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . I takiego cie lubie! Teraz wierzysz w malwersacje? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.11.04, 01:20 -- Kocham Arabow w Arabii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: propaganda ale propaganda IP: *.client.comcast.net 22.11.04, 01:57 przeciez rocznie kilaset milionow arafat dostawal z europy. dlaczego o tym sie milczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BANK OF IZRAEL. JAKTO GDZIE? BANK OF IZRAEL. IP: *.ras11.nynyc-t.alerondial.net 22.11.04, 03:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: szukajcie a znajdziecie IP: *.sympatico.ca 22.11.04, 04:09 mojemu dziadkowi powiedzieli zeby wracal do Palestyny,mnie -zebym wracal do Polski;ale gdzie sa te pieniadze to i tak nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Tam gdzie on mialby pochowany byc, trumna IP: *.fastres.net 22.11.04, 07:36 wedlug islamu nie mogla zwloki zawierac, ale byla zlotem wypelniona, za 2 miesiace Araby ja wyciagna i beda wszystkim wmawiac,ze Allah Arafata w zloto przemienil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arab-bankier sa w jego trumnie, pewne jak w banku..... IP: *.fastres.net 22.11.04, 08:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jantych Żydowska propaganada IP: *.ciech.waw.pl 22.11.04, 09:23 Najpierw usiłowano wmówić Arafatowi że był gejem, potem że umarł na AIDS, teraz że jest złodziejem. Izraelowi gratulujemy Mosadu i wpływów w największej polskiej Gazecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Żydowska propaganada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 09:33 a ty chyba masz w glowie rydzykowo - jankowska propagande ktorej pogratulowac sie nie da!!! 1. to nie mossad OZNAJMIL ze ma dowody na to ze arafat jest gajem a wywiad innego panstwa 2.spekulacje na temad choroby i smierci arafata tez nie mossad wymyslal tylko dziennikarze roznych krajow i wyznan 3 objawy choroby byly bardzo zblizone do aids a do dzis niewiadomo na co zmar - wiec nie stosuj demagogii 4.pieniedzy OWP wyprowadzanych przez arafata nie szuka Izrael czy Mossad a premier OWP - wiec sami palestynczycy robia z niego zlodzieja GRATULUJE UMIEJETNOSCI WYCIAGANIA WNIOSKOW Z PRZECZYTANYCH INFORMACJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anłard Re: Gdzie są pieniądze Jasera Arafata? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 09:52 w mojej prawej kieszeni, tam gdzie noszę portfel. Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Re: Gdzie są pieniądze Jasera Arafata? 22.11.04, 09:53 u suhy w tłustym , dużym ,tyłku!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Re: W Tevavivie kapitolu zlodzieji i mordercow!!! 22.11.04, 09:55 a kto im dał???? -gdzie byleś , jak masz takie dobre wiadomości.Należało japę drzeć gdy "palestin" oddawał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: W Tevavivie kapitolu zlodzieji i mordercow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 10:00 kapitol zlodziei i mordercow to watykam a nie TA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.e. Re: Gdzie są pieniądze Jasera Arafata? IP: *.cable.wanadoo.nl 22.11.04, 10:18 /.../ skandal, gdy ujawniono, że powiązana z czołowymi politykami palestyńskimi firma po wzięciu łapówki od izraelskiego biznesmena sprzedawała mu cement używany następnie do budowy muru oddzielającego Izrael od Terytoriów Okupowanych/.../ ależ się uśmiałam! tylko co na to marilyn manson? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat-bankier W TYCH SAMYCH BANKACH, co CZYRAKA!!! IP: 168.143.113.* 22.11.04, 18:47 Poczytajcie w odrebnym temacie ["Prezydent Francji to ma zycie!"] jak to owczesny premier Chirac zbroil nielegalnie nie tylko Iraq ( za LAPOWKI!!!!), ale i tzw. Organizacje Wyzwolenia Palestyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kupowal na przyklad w Czechoslowacji ( w Czeskiej Zbrojovce) SEMTEX [czeska odmiana amerykanskiego plastyku C-4!], ktorego eksport na Bliski Wschod byl ZAKAZANY i odsprzedawal ( nie za friko, o nie!) ARAFATOWI i Al- Fatah!!!!!!!!!!! Cysorz Czyrak TO MA KLAWE ZYCIE!!! :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Chirac zapewni Francji jeszcze duzo przegranych IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 22.11.04, 19:07 sytuacji politycznych. Kraj traci coraz bardziej znaczenie w polityce globalnej, wzrasta niechec bylych kolonii do dyktatu Paryza, a co najwazniejsze FRancja otwarcie wspiera polityke Lremla na wschodzie Europy. Po stracie przyjazni z USA na rzecz wspolpracy z rezimami arabskimi i otwarcie terrorystycznymi organizacjami, Francja brnie teraz w kierunku utraty szacunku soujusznikow w Unii po bezczelnych wypowiedziach jej premiera na temat Ukrainy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arab- pokrzywdzony I on jeszcze sobie z benzyny sprzedanej IP: *.fastres.net 22.11.04, 19:14 przez nas arabow okupowanej czesci Israela swoj podatek obciagal, tak, smieszna cyfra 2 miliony $ na miesiac, od jazdy na oslach oplat nie pobieral- jaki on byl sprawiedliwy. Z tych 21 mld dollarow, ktore ktos za program Oil for Food zarobil, ile on dostal, napewno tez tam swoje arabskie lapy wlozyl. Czesc tych 20 tys $ ,ktore Saddam samobojcom dawal,on tez dla siebie wzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Do mk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:23 TY masz chyba za dużo czas?Ile mozna wałkować ten sam temat? Odpowiedz Link Zgłoś