Dodaj do ulubionych

Zabanowany

30.04.25, 19:57
Wyglada na to, ze igor został pozbawiony przywileju udzialu w dyskusjach. Zwykle odpowiada a tu cisza.
Chyba, ze mu się coś przytrafiło w co watpię.
Szkoda bo dobrze się z nim dyskutowalo. Odpowiadał na wpisy.
Cenzorzyco, przywroć igora. To forum umarło dawno temu. igor wstrzyknął trochę życia.
Obserwuj wątek
    • malkontent6 Re: Zabanowany 30.04.25, 20:05
      Rozumiem cię, bo też jestem zaciekłym wrogiem cenzury. Z Igorem na ogół się nie zgadzam ale to nie powód, żeby go banować.
      • felusiak1 Re: Zabanowany 30.04.25, 21:24
        Ja też przeważnie się z nim nie zgadzam ale mial zaletę trzymania sie tematu i nie zamieszczal wypryskow *uj wie o czym jak to robi kolega bumcyk.
    • boomerang Re: Zabanowany 30.04.25, 20:10
      Ostatni wpis Igora był chyba ten reagujący na moją polemikę z Jorłowem:

boomerang napisał:

> Poczytaj sobie o czystkach stalinowskich, które polegały na oczyszczaniu żydoko
      > muny z żydów właśnie.

Ha,ha. boomerang, czy Ty musisz ciagle podstawiac sie? Stalin tak walczyl z Zydami, ze praktycznie cala masowa kultura, kino, handel, a takze aparat partyjny, a zwlaszcza komsomolski, zostali calkowicie opanowane przez Zydow. Ty tam cos slyszales o Zydach-lekarzach, ale o co w tym wszystkim chodzilo, nie masz pojecia. Oprocz tego, wierzysz swiecie w zydowskie klamstwa, ktore twierdza, ze w ZSRR Zydzi byli gonieni. Klamali tylko po to, zeby miec z tego korzysci. Oni juz od dluzszego czasu graja ofiary losu, i calkiem niezle z tego zyja, bo wszysci cos im sa winni.
      • bywszy2 Re: Zabanowany+ 30.04.25, 20:38
        Zapomniales dodac,ze nawet stajnie twoja krolicza opanowali.
        A co do kultury,to ktos musi krolikow tych jej nauczyc.
        • boomerang Re: Zabanowany+ 30.04.25, 23:16
          znowu nie zrozumiałeś, staruszku
    • bmc3i Re: Zabanowany 30.04.25, 20:58
      felusiak1 napisał:

> Wyglada na to, ze igor został pozbawiony przywileju udzialu w dyskusjach. Zwykl
      > e odpowiada a tu cisza.
      > Chyba, ze mu się coś przytrafiło w co watpię.
      > Szkoda bo dobrze się z nim dyskutowalo. Odpowiadał na wpisy.
      > Cenzorzyco, przywroć igora. To forum umarło dawno temu. igor wstrzyknął trochę
      > życia.

Może Rosjanie zmienili mu przydział i wysłali na inna placówką? Np. do Czasiw Jaru, którego Rosjanie nie mogą zdobyć już od 8 miesięcy? A może do regionu kurskiego, gdzie Ukraińcy zaczęli przeprowadzać nowe operacje zaczepne? Pomoc tam jest im bowiem potrzebna, gdyż region kurski miał zostać odbity z rak Ukraińców do września ubiegłego roku, a dzięki Bogu mamy już prawie maj 2025 a Rosjanie wciąż nie odzyskali go jeszcze? Może wymyślili sobie, że pomoc doświadczonego web-brygadzisty przyda im się na pierwszej linii?
      • felusiak1 Re: Zabanowany 30.04.25, 21:21
        Proszę Dobrego Boga aby okazałci laskę i zmiłowal się nad toba.
        • bmc3i Re: Zabanowany 30.04.25, 21:32
          felusiak1 napisał:

> Proszę Dobrego Boga aby okazałci laskę i zmiłowal się nad toba.

Twoje modlitwy bardzo mu się przydadzą.
    • petronella.kozlowska felusiak1 napisał: 30.04.25, 21:39
      Na razie zniknął na jeden dzień, być może wyjechał na kilka dni.

Istnieje też coś takiego jak autocenzura, a tej Igor nie posiadał i produkował codziennie po kilka tematów.

Z forum zniknęli też oakville i vermieter.
    • igor_2025 Nie,nie jestem zabanowany 30.04.25, 22:50
      felusiak1 napisał:

> Wyglada na to, ze igor został pozbawiony przywileju udzialu w dyskusjach.

Po prostu ostatnio mam duzo na glowie w prace. Koniec miesjaca czasami bywa trudny, jak juz kiedys wspominalem, wraz z komputerizacja papierkowa robota nie zniknela, przynajmniej w UK. Jesli dawniej wszystko bylo tylko w papierach, to teraz wszystko wprowadzasz do systemu, ale papierkowa dokumentacja nadal obowiazuje.I to nie wymysiel naszego szefa, a tylko panstwowych urzedow. Biurokraci nigdy nie pozostawia siebie bez pracy.
      • j-k I za to kocham Angoli. :) 30.04.25, 23:13
        jak i Niemiaszkow :)

lepsze jest wrogiem Dobrego - a to oznacza - ze papier papierem, a komputeryzacja danych musi sie sprawdzic :)
    • j-k Nigdy Igora nie zwalczalem. 30.04.25, 23:10
      Glosu Rassiji nie ma co zwalczac.

jak sie jej na foro zabroni mowic - to znowu przyjdzie z Tankami.

в Варшаву nie dojdziot - ale do Vilna moze.
      • bmc3i Re: Nigdy Igora nie zwalczalem. 30.04.25, 23:13
        j-k napisał:

> Glosu Rassiji nie ma co zwalczac.
        >
        > jak sie jej na foro zabroni mowic - to znowu przyjdzie z Tankami.
        >
        > в Варшаву nie dojdziot - ale do Vilna moze.

Naprawdę? Za czasów Miedwiediewa rosyjscy generałowie mówili ze dojście do Warszawy zajmie ich czołgom jedynie kilka godzin.
        • j-k zwracam honor :) 30.04.25, 23:28
          bmc3i napisał:
          > Naprawdę? Za czasów Miedwiediewa rosyjscy generałowie mówili ze dojście do Warszawy zajmie ich czołgom jedynie kilka godzin.

zwracam honor :)

no moze tak, ale z powrotem beda mieli gorzej
          Polacy ukradna im benzyne.
          a potem wszystko co da sie sprzedac w skladnicy Zlomu.
          • bmc3i Re: zwracam honor :) 30.04.25, 23:40
            j-k napisał:

> bmc3i napisał:
            > > Naprawdę? Za czasów Miedwiediewa rosyjscy generałowie mówili ze dojście d
            > o Warszawy zajmie ich czołgom jedynie kilka godzin.
            >
            >
            > zwracam honor :)
            >
            > no moze tak, ale z powrotem beda mieli gorzej
            > Polacy ukradna im benzyne.
            > a potem wszystko co da sie sprzedac w skladnicy Zlomu.

Pod warunkiem że będą chcieli wracać. Bo wtedy jakiś inny igor - a może i ten sam - będzie pisał w Internecie, że NATO zmusiło Rosję do przeprowadzenia operacji którą nie jest wojną i agresją, a forumowi pożyteczni idioci będą płakać jeśli na jeden dzień go zabraknie
            • felusiak1 Re: zwracam honor :) 01.05.25, 01:02
              Na twoim miejscu lekcewazyłbym pożytecznych twoim zdniem idiotów.
              • 1.melord panika 01.05.25, 01:35
                Kiedys straszyli Amerykanow ....The Russians Are Coming
                Teraz boleja,ze ich nie ma (raptem kilkanascie godz.)
              • bmc3i Re: zwracam honor :) 01.05.25, 01:43
                felusiak1 napisał:

> Na twoim miejscu lekcewazyłbym pożytecznych twoim zdniem idiotów.

Trudno znaleźć kogoś kto tego nie robi, poza nimi samymi delektującymi się miedzy sobą swoim własnym sosem.
        • boavista4 Re: Nigdy Igora nie zwalczalem. 30.04.25, 23:42
          Nie zdziwilbm sie gdyby Igor starcil ochote pisania na Forum, bo wolnosc slowa jest ostatnia rzecza na tym Forum. Juz bardziej niezalezny jest NYT niz GW.
          A wiec jak zaczalem ten wpis to dokoncze go doskonalymi wiadomosciami od moich specjalnych korespondentow!
          Zachod wysyla delegacje na obchody dnia zwyciestwa, Francja bedzie reprezentowana przez pania Macron. z Ameryki przyleci Melania ubrana w ostatnia wojskowa kreacje, Anglicy przysla najlepszego angielskiego weterana 2 WS Mister Bean, Z Polski pani Agatka, a Kardynal Michnik z Watykanu.
          Armie Paktu zostaly wyposazone w kompasy, poniewaz zamiast nacierac na zlowrowgiego Putina w kierunku wschodnim,. armie kierowaly sie w kierunku zachodnim i bombardowaly miedzy innymi Polske.
          Nowe instrukcje obsugi broni zostaly przekazane natowskim saldatom poniewaz stare mialy niejasne dla heteroseksualnych zolnierzy slormulowania , i tak zolnierze uzywali wyciory karabinowe w celach higienicznych w toaletach, Bez moich sekretnych korespondetow nikt by o tym nie wiedzial.
          Acha,
          kandydat na prezydenta RP zdjal flage Ukrainska z budynku gdzies tam we wschodniej Polsce,
    • bywszy2 Re: Zabanowany+ 01.05.25, 03:02
      igor_2025
      Nie,nie jestem zabanowany
      30.04.25, 22:50

Po prostu ostatnio mam duzo na glowie w prace. Koniec miesjaca czasami bywa trudny, jak juz kiedys wspominalem, wraz z komputerizacja papierkowa robota nie zniknela, przynajmniej w UK. Jesli dawniej wszystko bylo tylko w papierach, to teraz wszystko wprowadzasz do systemu, ale papierkowa dokumentacja nadal obowiazuje.I to nie wymysiel naszego szefa, a tylko panstwowych urzedow. Biurokraci nigdy nie pozostawia siebie bez pracy.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
      Jako Russkij prawdziwego charakteru,nie zabawiaj sie w zydowskiego biurokrate,a wez sie zauczciwa i solidna prace np.gornika oczyszczajac londynskie kanalizacje podziemne:London ma problem kanalizacyjny - czytalemtyle g...na,ze powstal zator.
    • jorl11 Re: Zabanowany 01.05.25, 11:14
      felusiak1 napisał:

> Wyglada na to, ze igor został pozbawiony przywileju udzialu w dyskusjach. Zwykl
      > e odpowiada a tu cisza.
      > Chyba, ze mu się coś przytrafiło w co watpię.
      > Szkoda bo dobrze się z nim dyskutowalo. Odpowiadał na wpisy.
      > Cenzorzyco, przywroć igora. To forum umarło dawno temu. igor wstrzyknął trochę
      > życia.

E tam, igor byl zajety pisaniem podan o socjal do urzedu brytyjskiego. Troche papierowej pracy w tym jest, daja socjal ale trzeba to dobrze uzasadnic. A igor jest w tym specjalista, nawet prowadzil kursy dla rosyjskojezycznach z Litwy Lotwy Estonii jak sie socjal w UK kradnie. Oczywiscie robil to nie za darmo, socjal i za to placil.
      Dlatego kpi sobie z wladz UK bo ma doswiadczenie jak latwo je okradac. I fakt ma w tym sporo racji. ze kpi
      • igor_2025 Jorl, wiesz czym jest projekcja? 01.05.25, 11:50
        Projekcja (od łac. proicere – „wyrzucać przed siebie”) – mechanizm obronny polegający na przypisywaniu innym własnych niepożądanych uczuć, poglądów, zachowań lub cech najczęściej negatywnych. Przyczyną jest większa dostępność tych uczuć, poglądów, zachowań i cech u osoby, która je posiada, a tym samym łatwiejsze podciąganie pod daną kategorię.

Przykład:
        Ty,Iorl, siedzial wiekszosc swojego czasu na socjalu w Niemczech, i przypisujesz to innym. Robisz to bardzo czesto, co tylko potwierdza ta diagnoze.

p.s. Jorl, w jakis sposob wydajesz sie mnie dosc sympatycznym facetem ,na swoj sposob, ale dzieki swojemu bardzo paskudnemu charakteru, zrobiles sie posmiewiskiem na forum. Ciebie nikt tu nie traktuje powaznie, chociaz dosc czesto piszesz calkiem powazne rzeczy warte powaznej dyskusji, ale Twoj sposob prowadzenia konwersacji, to calkowicie uniemozliwia.

• jorl11 Re: Jorl, wiesz czym jest projekcja? 01.05.25, 12:14
          igor_2025 napisał:

> Ty,Iorl, siedzial wiekszosc swojego czasu na socjalu w Niemczech,
          >i przypisuj
          > esz to innym. Robisz to bardzo czesto, co tylko potwierdza ta diagnoze.

Bo sie tobie nie miesci w lbie ze mozna byc inzynierem z Ostbloku, wyjechac na zachod i dalej byc prawdziwym inzynierem.

> p.s. Jorl, w jakis sposob wydajesz sie mnie dosc sympatycznym facetem ,na swoj
          > sposob, ale dzieki swojemu bardzo paskudnemu charakteru, zrobiles sie posmiewi
          > skiem na forum. Ciebie nikt tu nie traktuje powaznie, chociaz dosc czesto pisze
          > sz calkiem powazne rzeczy warte powaznej dyskusji, ale Twoj sposob prowadzenia
          > konwersacji, to calkowicie uniemozliwia.
          >

A ja mam w duupie twoje i innych poszczekiwenia.
          • igor_2025 Re: Jorl, wiesz czym jest projekcja? 01.05.25, 12:31
            jorl11 napisał:

> A ja mam w duupie twoje i innych poszczekiwenia.

To nie jest problemem ani dla mnioe, ani dla innych. Ale Ciebie napawde boli to, ze inni maja w doopie twoje poszczekiwania. Przeciez Ty dajesz to odczuc - Tobie to boli, i stad ta twloja wscieklosc.
    • polski_francuz Miedzy nami imperialistami 01.05.25, 12:41
      felusiak1 napisał:

" Wyglada na to, ze igor został pozbawiony przywileju udzialu w dyskusjach. Zwykle odpowiada a tu cisza. Chyba, ze mu się coś przytrafiło w co watpię. Szkoda bo dobrze się z nim dyskutowalo. Odpowiadał na wpisy. Cenzorzyco, przywroć igora. To forum umarło dawno temu. igor wstrzyknął trochę życia."

Na sowas, Amerykaniec placze, ze mu ruski nie odpowiada. Rzeczywisci geopolityka sie bardzo zmienila...

PF
    • oszol-lom-z-rm Re: Zabanowany 05.05.25, 23:04
      Ja też zostałem częściowo zahamowany
      • oszol-lom-z-rm Re: Zabanowany 05.05.25, 23:04
        Zabanowany
    • jorl11 Re: Zabanowany 06.05.25, 13:03
      igor_2025 napisał:

> To nie jest problemem ani dla mnioe, ani dla innych. Ale Ciebie napawde boli to
      > , ze inni maja w doopie twoje poszczekiwania. Przeciez Ty dajesz to odczuc - To
      > bie to boli, i stad ta twloja wscieklosc.

Ja wogole nie jestem wsciekly, durnowato myslisz igor.
      Ja sie bawie jak wasze glupoty czytam i pisze wyjasniajaco na te tematy tez poruszane przez innych.

Bo wy tu wszyscy macie ciag na ekran ale raz mala wiedze a dwa slabe nielogiczne myslenie.

i mnie bawi jak wam to wytykam a wy najpierw glupio sie klocicie ze mna, potem sami widzicie ze merytorycznie to glupoty produkujecie, cos tam zaszczekacie bez sensu na mnie a taki f1 idzie do sklepu aby uniknac przyznania ze glupoty napisal.
      Tez przejdziesz na nieodpowiadania na moje uwagi do twoich glupot igor, nie masz wyjscia tak naprawde.

Nic nowego, znam to od lat, teraz sie zmienilo bo mnie nie kasuja, fajnie.
    • adam.eu Zabanowani. 06.05.25, 14:54
      To na pewno byliby wszyscy, co w CCCP pisaliby by o wojnie.
      Igor i nie tylko on oczywiście wiedzą, że to operacja specjalna.
    • bywszy2 Re: nie Zabanowany+ 22.05.25, 16:25
      Tylko przez jakas chwile go zatkalo.
      A to przez to co sie ztalo w saunie.
      Przebywal tam z jakims facetem.Oczywiscie nagusienki.
      No i wlazla tam baba.
      Badawczo spojrzla na nich i zapytala:
      no,i ktory to z was banderowiec,a ktory prawdziwek?
      No i co ztej glupiej baby mozna wymagac.
      Przeciez prawdziwek stwierdzil jak jak postawic golego Zyda kolo golego Araba,rto ich nie rozroznisz.
      To i baba w swoim niewiedzeniu stwierdzila,ze pana ajgora od banderowca nie odroznisz.
      Nawet jezeli to banderowiec zydowski,np.Zielenski.
      Chyba ze banderowiec zydowski bylby religijny,czego oznaka byla by rzecz znajdujaca sie miedzy nogami.
      Chociaz i to nie jest pewne.
    • petronella.kozlowska Zniknął z forum 23.05.25, 00:37
      vermieter

Czy ktoś pamięta jeszcze tego błazna?
      • petronella.kozlowska vermieter 24.06.25, 06:16
        petronella.kozlowska napisała:

> vermieter
        >
        > Czy ktoś pamięta jeszcze tego błazna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka