krol.osle.jlawki 12.11.20, 15:08 "Polityk", który kilka zdań prostego tekstu musi z kartki przeczytać. Nacjonaliści to prymitywy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xerkses Re: Robert Bąkiewicz 12.11.20, 17:22 Taki z niego polityk jak z krowy kardiochirurg Odpowiedz Link Zgłoś
krol.osle.jlawki Re: Robert Bąkiewicz 13.11.20, 10:58 xerkses napisał(a): > Taki z niego polityk jak z krowy kardiochirurg > twitter.com/Stanisa17762711/status/1326867551960313857 Odpowiedz Link Zgłoś
klan_fan Re: Robert Bąkiewicz 12.11.20, 17:28 Jak sam układasz tekst to jest łatwiej😁 Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Robert Bąkiewicz 12.11.20, 18:11 Robercie Pierdzikiewiczu ratuj księży ! Zobacz co twój kumpel Robercik ktory się chyba Urbana naczytał chce zrobić księżom i zakonnikom , no zobacz : cyt. Poseł Konfederacji stwierdził, że "Kościół w Polsce musi się oczyścić w ogniu prawdy i sprawiedliwości". - Jeśli Kościół sam tego nie zrobi, jeśli wy - księża, duchowni, biskupi nie zrobicie tego sami (...) to nie lewica będzie was usuwać, to my was będziemy usuwać. Won gorszycielom, won lawendowej mafii z kościoła - nawoływał Robert Winnicki. " Odpowiedz Link Zgłoś
xerkses Re: Robert Bąkiewicz 12.11.20, 18:22 Choc z konfederacją mi nie po drodze To sam Winnicki ( raczej jego wypowiedz) mi zaimponował. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Robert Bąkiewicz 13.11.20, 07:56 Dresy bić będą sukienkowych? Trza po czipsy i piwo skoczyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Robert Bąkiewicz 13.11.20, 10:39 narodowe dresy dostały czkawki jak im ludzie uzmysłowili kogo bronią stojąc pod tymi plebaniami i klasztorami , dopiero teraz załapali , bo to proste chłopaki są :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krol.osle.jlawki Re: Robert Bąkiewicz 13.11.20, 15:21 wsk175 napisał: > Dresy bić będą sukienkowych? > Trza po czipsy i piwo skoczyć ... To i dla mnie proszę przy okazji, bo choć nie lubię to przy takiej okazji się napiję! Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: Robert Bąkiewicz 13.11.20, 14:35 Oj, czy to zapowiedź stosów ? Bo mam drewno na zbyciu odkąd nie można kominka odpalić. Tylko prawdy mi brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: Robert Bąkiewicz 13.11.20, 10:03 Ma wygląd prymitywa. A jak już coś powie, . . . . . . to pożal się Boże. I takie coś jest organizatorem Marszu Niepodległości. Wstyd i kompromitacja Polski. Świat widzi kto w Polsce zawładnął świętem niepodległości i nie może pojąć, żeby tak ważne święto celebrowali publicznie bandyci i chuligani. Warto pamiętać, że na czele tych chuliganów w poprzednich latach maszerował Kaczyński, Duda i Morawiecki, więc mają oni wsparcie najwyższych władz. Bąkiewicz wspólnie z Kaczyńskim chcą odwołania szefa policji, bo policjanci nie pałowali kobiet w ich marszu a rozprawili się z chuliganami i bandytami. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Robert Bąkiewicz 13.11.20, 10:53 och, Bąkiewicz, zwany Bąkolem to pieszczoch władzy, obrońca kościoła, wybraniec boży Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Robert Bąkiewicz 13.11.20, 14:18 Minę ma,jakby dzide Antoniego chapał Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: Robert Bąkiewicz 13.11.20, 14:38 Bąkiewicz wie że Szymczyk odchodzi. Gdy nadejdzie ten moment powie że to jego zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
krol.osle.jlawki Na Marszu, który prowadził Komorowski... 13.11.20, 15:28 czizus napisał: > Ma wygląd prymitywa. A jak już coś powie, . . . . . . to pożal się Boże. I taki > e coś jest organizatorem Marszu Niepodległości. Wstyd i kompromitacja Polski. Ś > wiat widzi kto w Polsce zawładnął świętem niepodległości i nie może pojąć, żeb > y tak ważne święto celebrowali publicznie bandyci i chuligani. Warto pamiętać, > że na czele tych chuliganów w poprzednich latach maszerował Kaczyński, Duda i M > orawiecki, więc mają oni wsparcie najwyższych władz. > Bąkiewicz wspólnie z Kaczyńskim chcą odwołania szefa policji, bo policjanci ni > e pałowali kobiet w ich marszu a rozprawili się z chuliganami i bandytami. takiego z bydlęcenia nie było: twitter.com/Stanisa17762711/status/1326867551960313857 Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: Robert Bąkiewicz 13.11.20, 16:27 no-popis napisała: > POdobny został.prezydentem Polski. Jak już coś powiedział to pozal się boze. I > taki był prezydentem. > Proszę : > youtu.be/FidnzrwlfO8 To popatrz matole na inteligentną twarz Komorowskiego i na tę przygłupią i tępą Bąkiewicza. Widzisz różnicę? Twarz sporo mówi. Ale coś mi podpowiada, że masz też taką zakazaną gębę. Zawsze swój lgnie do swojego!! Odpowiedz Link Zgłoś