Dodaj do ulubionych

Jestem kultowy

04.06.26, 12:48
Proponuję Wam świetną zabawę:
Spytajcie AI o forum Swiat Gazety i o swój nick.
Gwarantuję wyczerpującą analizę osobowość.
Ja się dowiedziałem, że jestem kultowy, fenomenalny, wchodzicie na Forum wyłącznie, by czytać moje eurocentryczne wypowiedzi.
No, legenda Internetu!

Wszystko OK, tylko dalej było ciut gorzej.

By się w d...ch nie poprzewracało, jak Miś-Ryś mawiał, kolejne szukanie dało odpowiedź, iż jestem ... bardzo prorosyjski!
I zmieniono mi płeć, na pociechę stałem się fenomenem i marką samą w sobie.
Obserwuj wątek
    • boomerang Re: Jestem kultowy 04.06.26, 13:57
      o mnie ta technologia wie więcej n iż ja o sobie
    • igor_2025 Fajna zabawa 04.06.26, 14:28
      Nareszcie cos ciekawego . I to tylko ty, Boriska, mogles cos takiego wymyslic, z twoim ciaglym poszukiwaniem uznania dla siebie od innych.
      Ale postanowilem sprawdzic sie
      Wiec i ja zadalem podobne pytanie. Tylko poszerzyl go o sam forum.
      A to wynik:

Co sądzić o forum „Świat”?
      Wokół forum narosło wiele skrajnych opinii, wynikających z jego specyfiki:Kuźnia internetowych publicystów: Przez lata forum gromadziło ludzi o ogromnej wiedzy geopolitycznej, historycznej i społecznej. Dyskusje potrafiły stać na poziomie znacznie wyższym niż w sekcjach komentarzy tradycyjnych mediów.Wojny ideologiczne: Jak na przestrzeń polityczno-społeczną przystało, forum było (i bywa) sceną ostrych starć publicystycznych, trollingu, prowokacji oraz zaciętych sporów między użytkownikami o skrajnych poglądach.
      Archizm i sentyment: Choć współcześnie fora internetowe zostały w dużej mierze wyparte przez media społecznościowe (Twitter/X, Facebook, Reddit), forum „Świat” pozostaje symbolem „starego, dobrego internetu tekstowego”, gdzie liczyła się umiejętność budowania argumentacji i cięta riposta.

Co sądzić o użytkowniku igor....? (postawilem wielokropek, poniewaz musialem wielokrotnie modyfikowac swoj nick.

Użytkownik podpisujący się jako „igor...” (często z charakterystycznymi kropkami lub w zbliżonej konfiguracji nicku) jest przez stałych bywalców uznawany za postać kultową i absolutnego klasyka tego forum.Stały element krajobrazu: To wieloletni, niezwykle aktywny uczestnik, który swoimi wpisami trwale zapisał się w pamięci społeczności.
      Kontrowersyjny i wyrazisty styl: Jego teksty, specyficzna publicystyka oraz bezkompromisowe (często uznawane za prorosyjskie, antyzachodnie lub mocno alternatywne wobec głównego nurtu) poglądy na politykę międzynarodową budziły skrajne emocje.
      Generowanie ruchu: Dla jednych był symbolem ideologicznego adwersarza i trolla, z którym bez przerwy polemizowano, dla innych – stałym punktem odniesienia, bez którego forum „Świat” straciłoby swój specyficzny mikroklimat.

Wiec, Boriska, jesesmy obydwa "kultowe".
      • borrrka Re: Fajna zabawa 04.06.26, 18:23
        I obaj rassiejuszke miłujemy!
    • pijatyka Re: Spytajcie AI o forum Swiat Gazety i swój nick 08.06.26, 23:32

Trzeba jeszcze podawać, którą AI - bo są różne.

• boomerang nie poznaję się 09.06.26, 00:13
      Taką opinię o mnie ma Google AI:

Silny antyamerykanizm i antyzachodniość: Główną osią jego wpisów była permanentna krytyka polityki zagranicznej USA, NATO oraz szeroko pojętego Zachodu. Przejawiało się to w obarczaniu tych podmiotów winą za większość konfliktów na świecie.
      Prokremlowski punkt widzenia: Wpisy użytkownika bardzo często pokrywały się z oficjalną linią narracyjną Federacji Rosyjskiej. Prezentował on Rosję jako przeciwwagę dla rzekomego amerykańskiego imperializmu.
      Selekcja wydarzeń: Wpisy skupiały się niemal wyłącznie na konfliktach międzynarodowych, wojnach proxy, interwencjach zbrojnych oraz kryzysach ekonomicznych Zachodu, przy jednoczesnym ignorowaniu lub usprawiedliwianiu działań autorytarnych reżimów.

Wygląda mi na to że Google AI nie potrafi zidentyfikować wypowiedzi sarkastycznych, czyli ma dokładnie ten sam problem co Chińczycy.
      • pijatyka Czyste halucynacje w oparciu... 02.07.26, 19:15

...o brzmienie nicka, bez żadnego związku z jakąkolwiek treścią postów.

• pijatyka Re: ale zalecam 22.09.26, 10:34

...achtung ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka