Dodaj do ulubionych

Kuczma podpisał poprawki do ordynacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 12:50
a Kuczma zobowiazal sie zdymisjonowac Janukowycza - i co z tego?

>"(...)w sytuacji, gdy dwukrotnie w czasie obrad "okrągłego stołu" z
>uczestnictwem międzynarodowych pośredników opozycja zobowiązała
>się zdjąć blokady
Obserwuj wątek
    • Gość: repre$ Walki ciąg dalszy. IP: *.osk.enformatic.pl 19.12.04, 14:32
      Jestem przekonany, że stary scenariusz będzie realizowany 26 grudnia. Beton
      władzy nie ma honoru. Potrzebna jest supermobilizacja przeciwko oszustom-
      zbrodniarzom (bo fałszowanie wyborów to zbrodnia stanu).
    • Gość: czErEpAchA www.moje.friko.pl LWÓW DLA KAŻDEGO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 14:33
    • Gość: jarek Re: Kuczma podpisał poprawki do ordynacji IP: *.elisa-laajakaista.fi 19.12.04, 14:57
      "bezprawie dziala jak bumerag" .... i kto to mowi ?????
    • Gość: niezapowiedziany Re: Kuczma podpisał poprawki do ordynacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:47
      zagladajcie na www.ukraina.kosch.pl i jesli mozecie wesprzyjcie obserwatorow
      (niedlugo pojawi sie numer konta z danymi i adresem odbiorcy). kazdy z nas musi
      pokryc koszt wyjazdu (250 zl jak na razie). dzieki.
    • Gość: ANTEK Re: Kuczma podpisał poprawki do ordynacji IP: *.sympatico.ca 19.12.04, 16:52
      .........jeśli opozycja nie odblokuje budynku administracji prezydenckiej.
      Jednak zwolennicy kandydata na prezydenta Wiktora Juszczenki oświadczyli, że
      nie odstąpią od niej, jak i od podmiejskiej rezydencji prezydenta do dnia
      powtórki drugiej tury wyborów.
      TO JUZ NIE DEMOGRACJA ULICZNA, TO ZWYKLE BEZPRAWIE I CHAOS .GRUPKA KRZYKACZY
      ROBI CO CHECE, DO CZEGO ZACHECA JA PAN JUSZCZENKO. I KTOS MI POWIE ZE TEN
      FACET MA POJECIE O PRAWORZADNOSCI.BURDEL DOPIERO NASTAPI.
      • Gość: lenin na boso Re: Kuczma podpisał poprawki do ordynacji IP: 62.242.162.* 19.12.04, 19:23
        antek to ty mozesz ale Leperowi swinie pasc,a swoja droga kierunki ci sie nie
        pojebaly rusko wazelino zamiast do Canady trzeba bylo wybrac rosije bys byl u
        siebie w swoim chlewie.
    • Gość: PATAN WTOREK, 21.01DZIELIMY SIE OPLATKIEM POD AMB UKRAIN IP: *.chello.pl 19.12.04, 20:42
      (OK.18.30), ZEGNAMY OBSERWATOROW, KTORZY WIGILIE SPEDZA W AUTOKARACH, SPIEWAMY
      I ROZMAWIAMY. MANIFESTACJA ZACZYNA SIE NA DZIEDZINCU UW (KRAK.PRZEDM 30)O GODZ
      17TEJ.PODPISY NA POMARANCZOWYM MATERIALE, MARSZ POD MSZ, WRECZENIE LUPY ABY
      DOKLADNIE PATRZYLI NA TO CO SIE DZIEJE PODCZAS WYBOROW U SASIADA, POTEM DO
      AMBASADY NA SZUCHA. ZAWIADOMCIE KOGO TYLKO SIE DA A NAWET NIE DA!!!!
    • wolnaukraina MANIFA - OSTATNIA PRZED WYBORAMI 19.12.04, 23:37
      O GODZINIE 17:00 SPOTYKAMY SIĘ NA DZIEDZIŃCU UNIWERSYTETU WARSZAWSKIEGO
      NASTĘPNIE PRZEJDZIEMY POD AMBASADĘ UKRAINY GDZIE POLACY I UKRAIŃCY PODZIELĄ SIĘ
      OPŁATKIEM I PROSFORĄ. "POMARAŃCZOWA" CHOINKA JUŻ STOI POD NAMIOTEM:)
      SZCZEGÓŁY:
      www.wolnaukraina.pl
      ZAPRASZAMY!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka