Dodaj do ulubionych

specjalnie do kropki :))))))

03.01.05, 20:40
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50
w zwiazku z chwilowym poczuciem niesamowitej wiezi duchowej z moja ukochana sliczna pania moderator biorac pod uwage moje ostatnie zachowanie w zwiazku z pewnym filmikiem :))) uroczyscie mowie:

PAX :))))))))) moze sie troszke unioslem :)))))

no to buziaczki kropa :))) cmok ;)))))
Obserwuj wątek
    • kumpel_krasuli wejdz jeszcze glebiej :)))) 03.01.05, 21:21
      O rany jak ty to potrafisz... i bez sladu wazeliny :))))))
      Co spec to superspec :))))))

Moze zamiast na siebie, zacznie glosowac na ciebie! Jest szansa!

Ale cicho sza. To bylo tylko miedzy nami.
      :)))))))
      • Gość: igor crassus, chcesz miec syampatie kropki? Czytaj IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 03.01.05, 21:45
        Ladies Home Journal. Ostatni numer zawiera mase informacji przydatnych
        mezczyznom.
        • marcus_crassus chyba az zerkne :)))))))) 03.01.05, 21:48
          a to dzis nie wystarczy juz powiedziec ze jest sliczna,inteligentna i wyslac kwiatki inter-flora?? :)))))

ja tam sadze ze mimo wszystko nic nowego nie wymysla :)))
        • kumpel_krasuli zartujesz? 03.01.05, 21:51
          To podstawowa i codzienna lektura marcusa obok "Filipinki" i "Gun News Daily"

:)))))
          • Gość: igor Nie strasz, skad wiesz? Ja sie sam boje swoich IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 03.01.05, 22:04
            zartow. Co bowiem zazartuje to pozniej jest prawda. Rzeczy na serio mi za to
            nie wychodza. W HLJ sa wyniki ostatnich badan o seksie. Rozumiesz - co, jak,
            preferencje, wnioski itd. Przerazilem sie bo juz nie mozna milionami lat
            instynktu sie kierowac tylko trzeba najpierw studiowac a potem dopiero
            praktyka. Swiat zaczyna byc na serio, gdy ja lubie zarty. A crassusa akurat
            lubie bo ma poczucie humoru choc nie zawsze racje. Ale jak napisalem - tylko ja
            sie nie myle, jesli pisze w zartach.
            • kumpel_krasuli jestem jego najleszym i jedynym kumplem :)) 03.01.05, 22:14
              to chyba musze wiedziec, nie?
              Ja tez go lubie i bardzo cenie jego poczucie humoru.

Widze, ze sporo nas laczy. Przylacz sie:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=19088822
              :))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka