Gość: rachelka IP: *.twcny.rr.com 09.01.05, 01:44 typu jk i krasuli,co to spac nie moga i jakosi ciezko kojarza wieczorami:))) czy aby sa na dobrych forach? i love 2 ski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus umiesz kucharo czytac??? 09.01.05, 01:48 to forum "swiat" i tematem jest polityka swiatowa... pomylilas fora - to jest to czego szukasz www.xlo.pl/forum/viewforum.php?f=11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iloveisrael Re: umiesz kucharo czytac??? IP: *.proxy.aol.com 09.01.05, 02:10 ALe sie posmialem, dobre crassus, ale czy dla naszej rachelki czasami nie zbyt gornolotne? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus no sie nie smiej ;))) ja to z dobrego serca ;)) 09.01.05, 02:28 kobiecina widac ze po prostu sie nudzi i meczy - wlaczyla ten Ynternet i sobie chciala pogadac z ludzmi - sek w tym ze nie wiadomo dlaczego ruszyla na forum "swiat" GW.moze znala ten tytul gazety?? ;))) po prostu zle trafila - tam zas ma wszystko to o co jej chodzi - ma i o zaglach i o wyborach w US i o milosci,o szkole etc...bedzie nawet mogla o swoich zydach pogadac...oczywiscie sadze ze w watkach " o niczym" bedzie jej najwiecej ja sie naprawde nameczylem zeby jej to forum znalezc - chcialem zeby kobieta w koncu sie odprezyla i nie stresowala :))) mam nadzieje ze rachelka podziekuje mi jak nalezy ze taki bylem mily :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Rachelko, zanim zasnę: IP: *.twcny.rr.com 09.01.05, 02:53 odpowiem wszystkim milym samcom piszacym na tym forum i na mym watku. nie nie,nie nudze sie i bardzo sie lubie jakajlo w koncu czlowiek jest wdzieczny panu Bogu,ze nie wyglada jak ty i ze sie nie jaka. tak krasulo to wielki dzien,ze nie plujesz i piszesz na mym watku,gdyz ja twoj watek mam tam, gdzie slonce nie zaglada. a ty co lubisz inne kraje kochaj,je gdyz ja panowie poprostu love 2 ski Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas A skąd wiesz jak wyglądam? 09.01.05, 02:56 A zresztą mógłbym być Twoim synem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: A skąd wiesz jak wyglądam? IP: *.twcny.rr.com 09.01.05, 03:03 a.adas napisał: > A zresztą mógłbym być Twoim synem:)))) dziekuje idiotow nie biore,zglos sie do krasuli,moze on ciebie zaadoptuje.masz za malo poczucia humoru, i zbyt wielkie wyobrazenie o swej inteligncji,jak rowniez lubisz szczypac drugich bez powodow-zly znak. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Pewnie się zdziwisz, ale podszczypuję tylo Ciebie 09.01.05, 03:14 :))) Ale zgorzkniały jestem, to fakt... i to, ze mnie to bawi to też fakt... a idiotą jestem znacznie wiekszym niż Ci się wydaje... mo i się dalej czasem jąkam, naprawdę:) Tylko się muszę zastanowić co ztym poczuciem humoru, tu mnie ukłułu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Pewnie się zdziwisz, ale podszczypuję tylo Ci IP: *.twcny.rr.com 09.01.05, 03:16 a.adas napisał: > :))) > Ale zgorzkniały jestem, to fakt... i to, ze mnie to bawi to też fakt... a idiot > ą > jestem znacznie wiekszym niż Ci się wydaje... mo i się dalej czasem jąkam, > naprawdę:) > Tylko się muszę zastanowić co ztym poczuciem humoru, tu mnie ukłułu.. jakajlo ile ty wypiles? nie dosc,ze siedzisz po nocach (twoich,nie moich) nad kompem to co wpis to pomylka. idz spac i daj sobie spokoj z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Pewnie się zdziwisz, ale podszczypuję tylo Ci 09.01.05, 03:27 > jakajlo ile ty wypiles? nie tykam alkoholu nie dosc,ze siedzisz po nocach (twoich,nie moich) nad > kompem to co wpis to pomylka. idz spac i daj sobie spokoj z forum A tutaj jesteś blisko, bliziutko...:)))) niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Pewnie się zdziwisz, ale podszczypuję tylo Ci IP: *.twcny.rr.com 09.01.05, 03:32 a.adas napisał: > > jakajlo ile ty wypiles? > nie tykam alkoholu > > nie dosc,ze siedzisz po nocach (twoich,nie moich) nad > > kompem to co wpis to pomylka. idz spac i daj sobie spokoj z forum > > A tutaj jesteś blisko, bliziutko...:)))) niestety... no to sobie zaparz ziulek,albo cieplego mleczka i idz do lozka do cholery. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Po co? zeby jutro znowu się obudzić? 09.01.05, 03:37 Chyba się przyjrzę asfaltowi pobliskiej autostrady... z bardzo bliska... Cóż za słownictwo:( adas Chcesz się pobawić? Nie wygrasz... bo mi nie zależy, po prostu mi nie zależy Możesz zacząć od "projektowania moich lęków na to czy na tamto... odgrywania się za..." Proszę bardzo Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Po co? zeby jutro znowu się obudzić? IP: *.twcny.rr.com 09.01.05, 03:39 a.adas napisał: > Chyba się przyjrzę asfaltowi pobliskiej autostrady... z bardzo bliska... > Cóż za słownictwo:( > adas > Chcesz się pobawić? Nie wygrasz... bo mi nie zależy, po prostu mi nie zależy > Możesz zacząć od "projektowania moich lęków na to czy na tamto... odgrywania si > ę > za..." Proszę bardzo > > Adam czy mozesz to przetlumaczyc na jezyk polski,albo angielski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: I co ja bym wtedy rozumiał? IP: *.twcny.rr.com 09.01.05, 03:42 a.adas napisał: > Przepraszam ty nic ale moze ja cos,poniewaz nie odbieram twoich fal. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: I co ja bym wtedy rozumiał? 09.01.05, 03:55 Ja bardziej rozmawiam z soba niż z Tobą. Przynajmniej dzisiaj. I drastycznie przegiąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: I co ja bym wtedy rozumiał? IP: *.twcny.rr.com 09.01.05, 03:58 a.adas napisał: > Ja bardziej rozmawiam z soba niż z Tobą. Przynajmniej dzisiaj. I drastycznie > przegiąłem. jesli tak to najlepiej wylacz kompa i idz spac,bo rozmowy ze soba nie sa dobre o tej godzinie. milych i kolorowych snow, a dzien przyniesie ci na pewno nowe mysli,lepsze od tych nocnych. Odpowiedz Link Zgłoś