Dodaj do ulubionych

Fantastyczne forum!!!!! :)

15.01.05, 18:15
Dla wszystkich lewaków i stronników wojujacego islamu.
Polecam to miejsce stworzone dla was.
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25192
Obserwuj wątek
    • Gość: . To raczej kółko syjonistyczne IP: 216.127.82.* 15.01.05, 19:20
      Nagromadzenie dwóch syjonazioli to nie jedyny przyczynek do takiego stwierdzenia.

A tak w ogóle... Jak taki syjonaziol może jeszcze myslec, że mu sie jeszcze udaje udawać nie-Żyda?
      No przecież gołym okiem widać, że taka obsesja antyislamska nie może sie pojawić ni z tego ni z owego u Polaka.
      Obsesja taka jest natomiast wysysana z mlekiem matki u syjonisty.

• Gość: Alfred Padnie smiercia naturalna bo ile mozna i tylko na IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 15.01.05, 19:44
        ten sam temat. Czym innym jednak sa prywatne poglady i emocje a czym innym
        wskazywanie na niebezpieczenstwo ciemnogrodu fanatykow religijnych. Nadchodzace
        lata odpowiedza jednoznacznie na pytanie o prawidlowosc ostrzezenia (mozemy
        wszyscy wtedy przegrac w atakach terrorystycznych) lub tez na nieuzasadnionoa
        fobie (wtedy przegraja tylko ostrzegajacy).
        Nie jestem tez taki pewny, czy musi to byc kolko syjonistyczne. Oczywiscie nie
        mozna tu na FS tego sprawdzic (oprocz oczywistych deklaracji przynaleznosci)
        ale nieraz intryguje mnie ilu jest tu Zydow i muzulmanow.
        • marcus_crassus igor-o tym padaniu to bylo o forum islamskim??? 11.02.05, 08:06
          wiesz - tez tak myslalem - to byl tylko zart na poczatku :))))

tymczasem sie calkiem fajnie rozwija :)))
      • Gość: . LAPAC MUSLIMSKIEGO ZLODZIEJA MEGO NICKA!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.01.05, 19:45
        • Gość: Alfred Widac od razu, nie przejmuj sie. Nick nie kryje IP IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 15.01.05, 19:55
          bez zalogowania. Zazarty jakis taki jest. Innych krytykuje za to samo co sam
          reprezentuje. Widac, ze Zydzi i islamcy sie nigdy nie dogadaja bo obie strony
          to Talmudem to Koranem rzucaja, nie widzac, ze cytaty sa takie same i dopoki na
          nich beda bazowac swoje poglady nigdy nie przestana sie mordowac.
      • abstrakt2003 Re: To raczej kółko syjonistyczne :) 16.01.05, 09:40

maaax został członkiem kółka syjonistycznego :))))))))))))))
        • marcus_crassus no tego to nawet ja nie przewidzialem :))) 16.01.05, 12:37
          ale moj rabi rano mnie pochwalil ze robie dobra robote ;))))
      • marcus_crassus tak jest..masz racje...to kolko syjonistyczne :))) 16.01.05, 22:44
        a my tam wszyscy syjonaziole :)))
      • kropekuk Smrodzie: to i caly The Times "zydowski"? Eh, 11.02.05, 08:12
        naziolu, naziolu...
        www.timesonline.co.uk/newspaper/0,,175-1470584,00.html
    • marcus_crassus masz dobry gust abstrakt :))) 16.01.05, 01:23

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka