Dodaj do ulubionych

Bush i wolnosc = oksymoron

21.01.05, 00:21
Debilju zaczyna wariowac...mysli ze druga kadencje bedzie mu lzej..
Nic z tego dopiero teraz zaczna sie schody...

Starzejaca sie populacja tlustych Yankesow, deficyty wszelkiego rodzaju i
NAJWSPANIALSZA RZECZ wzrost potegi CHIN!!!!!! : ) : ) : ) : )

Dubya to kawal matola z TX i jeszcze to ze mu tatus zalatwil dostanie sie i
zakonczenie Yale bo taki matol to nawet High School w Presidio w Teksasie by
nie skonczyl...
Obserwuj wątek
    • Gość: J.K. kolejny nieuk, ktory twierdzi, ze w USA rzadzi IP: *.arcor-ip.net 21.01.05, 00:26
      Prezydent, a nie caly Establishment...
      naucz Ty sie, chlopcze, amerykanskiej struktury wladzy i nie grzesz
      (niewiedza) wiecej.
      www.foreignaffairs.org
      • global_government Doskonale znam jewamerykanska strukture wladzy... 21.01.05, 00:27
        ...do tego polana sosem protestanckiego fanatyzmu i wiary w koniec swiata...
        • Gość: J.K. Gdybys ja znal, to bys wiedzial, chlopcze,,, IP: *.arcor-ip.net 21.01.05, 00:31
          ze szczekanie na Busha i Condi jest bezproduktywne...

gdyby (przypadkiem) oboje zgineli jutro w wypadku samolotowym
          polityka zagraniczna USA,a ni na jote sie nie zmieni..

comprende, mi poco amigo?
          • global_government Zhongguo 21.01.05, 00:32
            Chiny i tak dokopia USrajcom predzej czy pozniej!!!!!
            • Gość: J.K. Nie wykluczam... IP: *.arcor-ip.net 21.01.05, 00:38
              nie za Twojego jednak Zycia na tej Planecie, chlopcze...

dobranoc.
            • marcus_crassus te,zoltek..do budy kurczaka w pieciu smakach robic 21.01.05, 02:31
              chiny zawsze,od tysiecy lat mialy ludnosciowa przewage nad reszta swiata.cos z tego kiedys wyszlo???

gowno.chinska technologia high-tech,a szczegolnie w dziedzinie badan kosmosu i wojskowosci to przy USA.....

spierzpaj zolty baranie do swojej budy psizne gotowac a nie z ludzmi gadac.
            • Gość: rachelka Re: Zhongguo IP: *.twcny.rr.com 21.01.05, 02:36
              global_government napisał:

> Chiny i tak dokopia USrajcom predzej czy pozniej!!!!!
              juz dokopuja, microsoft ani boeing nie mowia nic do reporterow na chiny, bo sami
              trzesa portkami,ze chinki im nie pozwola wejsc do siebie. boeing juz po nosie
              dostal nie dostajac kontraktu. juz niedlugo chinski bedzie albo pierwszym,albo
              drugim jezykiem po hiszpanskim w szkolach.
        • Gość: Gerard God is on the side of America. Simple? Jaki kraj IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 21.01.05, 04:53
          moze zaatakowac obce terytorium i nikt mu nie podskoczy? Jaki kraj stac na
          wyslanie setek tysiecy zolnierzy na drugi koniec swiata? Jaki kraj tworzy
          kulture, ktora wszyscy kupuja i ogladaja jej produkty - wystarczy zobaczyc ilu
          ludzi oglada wreczanie Oskarow. Oh! jak milo byc Amerykaninem. Teraz Irak,
          pozniej Syria i Iran - demokracja amerykanska musi rzadzic swiatem.
          It's America's destiny.
          • Gość: Zakaew a 11/09 ale strach koniec swiata nie? IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 21.01.05, 07:49
      • Gość: rachelka Re: kolejny nieuk, ktory twierdzi, ze w USA rzadz IP: *.twcny.rr.com 21.01.05, 02:34
        Gość portalu: J.K. napisał(a):

> Prezydent, a nie caly Establishment...
        > naucz Ty sie, chlopcze, amerykanskiej struktury wladzy i nie grzesz
        > (niewiedza) wiecej.
        > www.foreignaffairs.org
        a jakiej maksymy ty bys chcial go nauczyc,moze twojej,ze kapitalizm zaczynamy od
        przywlaszczania cudzych rzeczy,ha,ha to ci sie udalo dr. chyba z Mugabe
        popijalej brudzia,zes na to wpadl,no moze jeszcze marksizm i leninizm
        studiowales doglebnie?
        • Gość: rachel Re: kolejny nieuk, ktory twierdzi, ze w USA rzadz IP: *.nyc.rr.com 21.01.05, 03:43
          czy ty kozo czegokolwiek jestes w stanie nauczyc sie. Czy piszesz co ci flegma
          na jezor przyniesie aby tylko pisac. Widze zez niezla trzpiotka. Typowe dla
          nadwislanek. Jak zes taka madra to zdradz nam strukture rzadu federalnego.
          Wiem, wiem, napiszesz, ze nie bedziesz robic wykladow. Zapytam jednak dlaczego?
          Bos glupia kuchta i nic w ogole nie wiesz o niczym no moze poza gotowaniem z
          trujacych grzybkow.
          • Gość: rachelka Re: kolejny nieuk, ktory twierdzi, ze w USA rzadz IP: *.twcny.rr.com 21.01.05, 04:20
            ej rachel co ty w gaciach nosisz struktury federalne,czy stanowe koles? faktycznie uwazaj na grzybki
            podobne do ciebie,te sa fatalnie trujace z powodu braku turgoru.powinienes byc na federalnym balu
            stary wyjadaczu, a nie dyskutowac ze mna o twoich deficytach,sprobuj moze sie jeszcze zalapiesz.
    • Gość: Gerard Global government? That's idiocy. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 21.01.05, 04:54
      • global_government Nikt nie podskoczy USA????????????????????? 21.01.05, 09:57
        To niech USA zaatakuja Rosje albo Chiny to zobaczymy czy nikt 'nie podskoczy'...
        Choc oczywiscie wojny miedzy tymi panstwami nigdy nie bedzie bo sa to mocarstwa
        nuklearne...

A ja ogladam wreczania Oscar'ow bo mnie ten plastikowy 'swiat' nie interesuje...
        • global_government mialo byc nie ogladam... 21.01.05, 10:01
      • Gość: Prezio Global government = global fallacy IP: 206.54.158.* 21.01.05, 11:02
        GG chce globalnej komuny, biedaczysko. Byle dorwac sie do cudzej kieszeni i
        porzadzic nieswoimi pieniazkami.

Global government - pomysl na globalna sraczke.
        • global_government Sluchaj psie!! Ja nie znosze komunizmu!!!! 21.01.05, 11:07
          ...ale to co robi Bush niewiele ma wspolnego z kapitalizmem etc..
          A Chiny popieram wlasnie dlatego, iz kapitalizm sie tam zakorzenia eliminujac
          powoli bo powoli ale jednak eliminujac powalony komunizm...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka