Dodaj do ulubionych

Che vel tomson a Poznań '56

31.01.05, 14:01
Oto czego dowiedziałem się na temat tych wydarzeń od naszego niestrudzonego
obrońcy uciśnionych:
Che vel tomson napisał:
"W 1956 na pewno nie brakowało
chleba, nieuku, zaopatrzenie w żywność było w pełni wystarczające. Były to
zwykłe zbójeckie burdy, palenie budynków rządowych, itp. I dobrze że
rozgoniono ten motłoch."
Tak to nie pomyłka dla tego piewcy rosyjskiego imperium i zatwardziałego
komunisty robotnicy domadający się chleba to: MOTŁOCH!!!!!
======
Wierzyć się nie chce!!!
Obserwuj wątek
    • abstrakt2003 Re: Che vel tomson a Poznań '56 31.01.05, 14:05
      Popatrz sobie na ten "motłoch"
      www.city.poznan.pl/czerwiec56/
    • Gość: che guevara [...] IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 31.01.05, 14:55
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • ukos Kiepski idol 31.01.05, 15:31
      Czy niejaki "Che" to przypadkiem nie ten bandyta, na którego świeżo uwłaszczeni
      boliwijscy chłopi pomagali, w obawie przed zbrodniczymi kołchozami (śmierć
      głodowa milionów), polować armii jak na dzikie zwierzę? Dzisiaj mogą sobie
      tylko gratulować, że się udało.
      • Gość: che guevara A ja uważam że bardzo dobry, wystarczy porównać IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 31.01.05, 18:42
        jak żyje się w kraju gdzie wyznaje się ideały che, a jak w szmacianej
        zdychającej neofaszystowskiej Boliwii.
        www.geohive.com/global/geo.php?xml=hdi2000&xsl=hdi2000
        wskaźnik HDI:
        Luksemburg - 929
        Kuba - 806
        Boliwia - 672
        Jak widać faszystowskiej Boliwii brakuje więcej do Kuby, niż Kubie do najlepiej
        rozwiniętego kraju świata. :-]
        Wieśniaki popierały faszystów, więc mają co chcieli i dobrze im tak ;->>>
        • abstrakt2003 Tomson kiedy ty wreszcie wyjedziesz do jakiegoś 31.01.05, 18:44
          lewackiego raju!? Sobie i nam wyświadczysz wielką przysługę!
          • Gość: che guevara Nie wiem jak Tomson, ale ja w Polsce przebywam IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 31.01.05, 18:49
            chwilowo, normalnie mieszkam w "lewackim raju" - Zachodniej Europie!!! :-D
            I uwierz mi życie w tym socjaliźmie jedt dużo lepsze niż w ultraliberalnym
            nadwiślańskim ciemnogrodzie.
    • Gość: ++++++++++ 3 miliony wolnych ludzi bez pracy i chleba IP: *.home1.cgocable.net 31.01.05, 18:11
      W obecnej rzeczywistosci tyz sie krzyczy "Chleba i Pracy"
      • abstrakt2003 Re: 3 miliony wolnych ludzi bez pracy i chleba 31.01.05, 18:20
        TAAAAAAAAAAAK! W więzieniu każdy ma zagwarantowane darmowe koryto!
        PS
        Ilu głodnych znasz osobiście!? Ilu głodnych nakarmiłeś w ostatnim roku!?
        • Gość: ++++++++++ Re: 3 miliony wolnych ludzi bez pracy i chleba IP: *.home1.cgocable.net 31.01.05, 18:24
          Ile ty wazysz?
          • cpe.net.cable.rogers.com Niech zyje kraj pelnego zatrudnienia! 31.01.05, 18:26
            64.233.183.104/search?q=cache:bwcBIwk7eSAJ:www.ekologika.com/modules.php%3Fname%3DContent%26pa%3Dshowpage%26pid%3D11+krld&hl=pl&lr=lang_pl
            • Gość: ++++++++++ [...] IP: *.home1.cgocable.net 31.01.05, 18:29
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • abstrakt2003 ???????????? 31.01.05, 18:37
            To nie tajemnica ale nie widzę związku
            ==========
            68kg przy 176cm wzrostu.
    • Gość: ++++++++++ Re: Niech zyje Japonia kraj pelnego zatrudnienia! IP: *.home1.cgocable.net 31.01.05, 18:37
      W kapitalizmie gnido tyz mozliwe jest pelne zatrudnienie
      • abstrakt2003 Re: Niech zyje Japonia kraj pelnego zatrudnienia! 31.01.05, 18:39
        A tu się mylisz, w Japonii też są bezrobotni.
        • Gość: ++++++++++ Re: Niech zyje Japonia kraj pelnego zatrudnienia! IP: *.home1.cgocable.net 31.01.05, 19:58
          Jak w kazdym kraju tak i w Japonii jest stosunkowo niewielka grupa ludzi
          uposledzonych ktorych Panstwo bierze na utrzymanie.
          Natomiast dla ludzi ktorzy chca pracowac praca czeka.
          • Gość: rachelka Re: Niech zyje Japonia kraj pelnego zatrudnienia! IP: *.twcny.rr.com 31.01.05, 20:02
            Gość portalu: ++++++++++ napisał(a):

> Jak w kazdym kraju tak i w Japonii jest stosunkowo niewielka grupa ludzi
            > uposledzonych ktorych Panstwo bierze na utrzymanie.
            > Natomiast dla ludzi ktorzy chca pracowac praca czeka.
            no czeka jak czeka,to chyba zbyt optymistycznie powiedziane. ja znalam paru
            japonczykow,ktorzy mowlili wrecz przeciwnie,ze konkurencja jest ogromna,aby sie
            dostac do pracy,tak wielka,ze w wiekszosci dzieci juz w przedszkolu sa
            przyuczane,aby byc lepsze od drugich.nie rozsiewajmy tu mitow o kraju kwitnacej
            wisni,bo to nie o to chodzi.
    • marcus_crassus abstrakt,zastanawia mnie czego ty oczekujesz po 31.01.05, 18:45
      tomsonie.facet wypiera sie nawet ze jest tomsonem,majac IP z Polski uparcie twierdzi ze jest za granica a piszac pod nickiem "beznarodowiec" (tego nicka zalogowal zeby ukryc ze to on) otwarcie pisze ze zaluje ze sowieci i nazisci nie wymordowali Polakow - i ze on wyrzekl sie swojej ojczyzny.

czy po takim czyms cos Cie jeszcze dziwi???
      • abstrakt2003 M_C 31.01.05, 18:56
        Nic mnie już nie dziwi...
        PS
        Co jakiś czas muszę zareagować na wypociny tego durnia ze Słupska.
        • Gość: che guevara Ok., tylko się tak nie rzucaj bo ci pikawa stanie IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 31.01.05, 20:08
          i z kogo będziemy się nabijać :-D

abstrakt2003 napisał:

> Nic mnie już nie dziwi...
          > PS
          > Co jakiś czas muszę zareagować na wypociny tego durnia ze Słupska.
    • kropka_leje Coz, nie jemu jednemu komuna wyprala mozg... 31.01.05, 18:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka