www.pkb.nrd 16.03.05, 12:20 "Tysiące pól-Żydów wyłączono spod wszelkich rygorów, co może wyjaśnić karierę Heydricha i Hansa Franca**)" Stranger. czy mam wnosić że Heydrich i Hans Franc byli Zydami? Chyba tak. Buhahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 12:28 Papiez podobno tez tak stwierdzil stranger Odpowiedz Link Zgłoś
burdelini Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 13:13 No co tu na to odpowiedziec? Nie wiem. Ale czytalem kiedys wspomnienia syna H. Franca i ani razu nie wspomnial o "swoich zydowskich korzeniach". ten koles ma jednak nasrane we lbie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus zrodlem wiedzy jest niejaki dr Ratajczak 16.03.05, 13:17 www.forum-znak.org.pl/index.php?t=przeglad&id=1354 ze tez to guano jeszcze nie wyzdychalo Odpowiedz Link Zgłoś
www.pkb.nrd Re: zrodlem wiedzy jest niejaki dr Ratajczak 16.03.05, 13:26 O Boze co za belkot. I myslisz ze on w to wierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zrodlem wiedzy jest niejaki dr Ratajczak 16.03.05, 14:00 pewno ze wierzy... ale kazdy z nas w cos wierzy, nie? stranger wierzy w swoje linki i w hanne arendt i w amire haas.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
juliusz.mieroszewski Hannah Arendt 16.03.05, 14:09 Dana, nu a coz Ty sie tak do Arendt doczepila. W koncu glupia ta baba nie byla. Jej ksiazka o korzeniach totalitaryzmu byla calkiem dorzeczy. A Eichmanna nie czytalem , ale przegladne bo cos mi sie widzi ze te cytaty to moga byc "bogus" Odpowiedz Link Zgłoś
juliusz.mieroszewski Re: byloby ciekawe gdybys to sprawdzil 16.03.05, 14:13 kazdy moze, to dosc latwo dostepna ksiazka, w kazdej bibliotece uniwersyteckiej powinna byc, przynajmnie w Warszawie i krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Hannah Arendt 16.03.05, 14:19 nic sie nie doczepilam nie daj bog.. :)))) nu, gdyby stranger cytowal jakies jej wypowiedzi na temat totalitaryzmu, to byloby ok, ale jak on mi tu gada, ze arendt powiedziala, ze frank byl zydem.... nawet nie prosilam strangera o link do tej wypowiedzi, ale nie bardzo widze, zeby ona cos takiego twierdzila. a jak twierdzi, nu, to ci przyczepiam.. :))) daj sie troche posmiac, przeciez to takie bzdury, ze mozna sie tylko posmiac.. Odpowiedz Link Zgłoś
juliusz.mieroszewski Re: Hannah Arendt 16.03.05, 14:21 oczywiscie, smiech to zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxo Re: zrodlem wiedzy jest niejaki dr Ratajczak 16.03.05, 20:21 dana33 napisała: > pewno ze wierzy... ale kazdy z nas w cos wierzy, nie? w stary testament , moze i kiedys zlotego cielca - teraz w zlote krazki :) a przede wszystkim w swoja misje dziejowa niesienia czystej energii Persom :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxo Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 20:18 a moze on z rodziny Anny Frank ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Śmiejesz się z własnej niewiedzy - ot co!! 16.03.05, 14:34 Hannah Arendt, światowej sławy uczonej żydowskiej w artykule pt.: "Konferencja w Wannsee czyli Poncjusz PIłat (Literatura na świecie nr 6/167/czerwiec 1985 r. str. 66-67) cyt.: "...sam Hitler znał trzydziestu-czterdziestu wspaniałych Żydów, których albo całkowicie zrównał z Niemcami, albo nadał im przywilej pół- Żydów. Tysiące pól-Żydów wyłączono spod wszelkich rygorów, co może wyjaśnić karierę Heydricha i Hansa Franca w SS oraz feldmarszałka Erharda Milcha w Luftwaffe H. Goeringa, wiadomo było bowiem, że Heydrich i Milch są pół-Żydami, a Generalny Gubernator Polski (Hans Frank) jest nawet pełnym Zydem. (Spośród głównych zbrodniarzy wojennych tylko dwóch wyraziło skruchę w obliczu śmierci: Heydrich w czasie tych dziewięciu dni, kiedy konał od ran zadanych mu przez czeskich patriotów, i Frank w celi śmierci w Norymberdze. Jest to trochę kłopotliwe, nie sposób bowiem oprzeć się wrażeniu, że wyrazili żal nie z powodu morderstwa, ale dlatego, że zdradzili swój naród?" Śmieszy cię to - uważasz że światowej sławy filozof (Żydówka) Hannah Arendt skłamała? A kim ty jesteś? Jaki masz dorobek naukowy, ona profesorem (m.in. niemieckich uczelni), wykładowcą akademickim a ty - kim jesteś? Potrafisz coś jeszcze oprócz śmiania się z własnej niewiedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Śmiejesz się z własnej niewiedzy - ot co!! 16.03.05, 14:38 masz swieta racje, stranger. jak kazdy dobry zyd (zydowka) rozdarlam szaty i siedze na pokucie ze wstydu, ze nie mialam pojecia, ze heydrich, goebbels, frank i eichmann byli zydami i ze wogole my best friend hitler znal az 40 wspanialych zydow.... nu, moj wstyd nie ma granic.... co ja bym zrobila bez ciebie, stranger? zylabym w niewiedzy nastepne 40 lat, a tak to odpokutuje i bedzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Śmiejesz się z własnej niewiedzy - ot co!! 16.03.05, 14:46 ze hitler jest twoim best friendem , to mnie nie dziwi , po twoich reakcjach na ewentualne naloty i straty w IRANIE> Ale skad on znalazl tych 40 -tu sprawiedliwych , to tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez kulturny sie odezwal 16.03.05, 14:48 sadzac po tym forum wsrod nas mialby problemy ze znalezieniem dziesieciu Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 15:17 sluchaj, stranger, juz od dawna (uzywal nick Gaal) wypuszcza na te forum niesamowite antysemickie bzdury publikowane przez skrajne organizacje w internecie. jednoczesnie glupi i zlosliwy z niego dran to tyle z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 15:36 To przykre. Nie wiem jak reszta, ale Heydrich NAPRAWDĘ był Żydem. Wśród żydów też zdarzają się kanalie, mordercy i zboczeńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 20:38 Jak on był Żydem to ja jestem Chinczykiem. I zabito go pewnie przed synagoga w Pradze. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 20:39 po wieczornych modlach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 16.03.05, 16:27 Najwieksi mordercy XX wieku: kierownictwo III Rzeszy - Zydzi NKWD - Zydzi Zdrajaca wszechczasow Judasz - Zyd (stranger wylaczyl jego i Pawla z celtyckiego pochodzenia) Bog, Mesjasz Zbawiciel - Jezus Chrystus no... co prawda etnicznie Zyd ale przeciez wyrzekl sie calkowicie swoich korzeni i stworzyl zupelnie inna religie. Najwieksza hanba powojennej cywilizacji, kraj,ktory pcha Swiat na skraj III WS. Nie majacy nawet sladu prawa do istnienia bo przeciez jego tworcy wywodza sie z nadwolznasko-krymskich stepow. Wrog Polski!!!! (tak, tak) - Izrael Rzesze niewdziecznikow, korzystajacy cale wieki ze wspanialomyslnej i legendarnej wrecz goscinnosci polskiej, nie placacy przy tym podatkow i teraz zawziecie oczerniajacy swojego Dobroczynce - Zydzi polscy Masoneria - tajemna organizacja, sterujaca swiatem od wielu wiekow, wlasciciele mediow i bankow majacy olbrzymie wplywy polityczne - Zydzi Wezcie to prosze Drodzy Panstwo pod uwage zanim odezwiecie sie nastepnym razem do jakiegos Zyda. Lub do Sprawiedliwego, ktory Wam uswiadomil wyzej wymienione fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez no negev 16.03.05, 16:30 widze ze wreszcie polaczyles wszystko w calosc:) teraz chyba rozumiesz dlaczego ja tu nie wdaje sie z wiekszosci w zadne naukowe dyskusje swoja droga , znalazles cos o tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: no negev 16.03.05, 16:39 manny_ramirez napisał: > swoja droga , znalazles cos o tej sprawie? Nie, nie szukalem jeszcze. Zamowilem pare ksiazek w merlinie z tego zakresu. Czekam na nie. Spoko nie pali sie. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 16.03.05, 16:35 negevmc napisał: > Najwieksi mordercy XX wieku: > kierownictwo III Rzeszy - Zydzi > NKWD - Zydzi Zdrajaca wszechczasow Judasz - Zyd Drogi negevmc, nie denerwuj się. Kierownictwo III Rzeszy to byli Niemcy, a wśród nich rodzynek, renegat Heydrich. Czekę założył Polak. Personel składał się w dużym stopniu z Łotyszy. A Judasz naprawdę był Żydem, bo to się w Judei działo. Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 16.03.05, 16:45 wujcio44 napisał: > Drogi negevmc, nie denerwuj się.. Alez Wujciu daczego przyszlo Ci do glowy, ze ja sie denerwuje ? Zle zrozumiales moj wpis. Ja po prostu lubie puzzle. Widzisz jak sie tak oglada je po kawalku to nic konkretnego nie widac - ot tu troche czasrnego a tam czerwoneg. Prawdziwy obraz wylania sie dopiero po ich zlozeniu - moj wpis to wlasnie tego namiastka tyle, ze chyba patrzysz nan od strony rewersu. Nie, nie - obroc i zobacz kto tam widnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 16.03.05, 16:49 Chyba się zaraziłeś groźną chorobą od co poniektórych forumowiczów. Przyznaję, że to forum jest mocno patogenne. Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 16.03.05, 17:22 wujcio44 napisał: > Chyba się zaraziłeś groźną chorobą od co poniektórych forumowiczów. Przyznaję, > że to forum jest mocno patogenne. Przyznaje, masz w pewnym sensie racje. Nigdy wczesniej czegos takiego nie widzialem. Z podobnymi zjawiskami choc duzo mniej agresywnymi juz sie spotkalem i to wlasnie po zydowskiej stronie. W Polsce nigdy - tu po raz pierwszy. Traktuje to jednak dosc "edukacyjnie" bowiem zarowno zydostwo jak i Polska maja u mnie prawie nieograniczony kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 16.03.05, 17:26 To Forum nie oddaje polskiej rzeczywistości, choć trzeba przyznać, że w rzeczywistości też nie wygląda to najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 17.03.05, 22:43 Te podane w linku banki istnieja nadal i do tego w tych faszystowskich i antysyjonistycznych Niemczech.Sam odwiedzilem dwie takie siedziby( normalny zjadacz chleba nie jest tam obslugiwany)i teraz tylko jedno pytanie:Jezeli Hitler byl tak beeeeeeeeeee to jak obstaly sie te banki jezeli faszysci zrabowali caly majatek zydowski?Dlatego zawsze zaznaczam ze w czasie wojny ginal zawsze ten biedak jak ja czy ty czy my a ten bogaty na wojnie sie zawsze wzbogacil, obojetnie czy Niemiec, Zyd czy Amerykanin- o Polakach nie slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Dopisek z linkiem 17.03.05, 22:44 www.kki.com.pl/piojar/polemiki/novus/hitler/hitl5.html Odpowiedz Link Zgłoś
atp1 Re: Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 16.03.05, 20:51 Masz racje negvemc, taka to byla histiria z Zydami a trwa to do dzisiaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mosiek.crappus Co to? Kibucowy filozof? 16.03.05, 19:08 Wyskoczyłes jak Filip z konopii i wyszlo że głupim ignorantem jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
atp1 Debilem to jestes ty pkb.nrd 16.03.05, 20:46 Reinhardt Heydrich i Hans Frank byli Zydami, i nie tylko ONI!!! Dla ciekawosci moge ci dodac tepy propagandzisto ze glowny kat holokaustu Adolf Eichmann byl takze Zydem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enedue2 Re: Debilem to jestes ty pkb.nrd to prawda 16.03.05, 21:01 nie dorasta intelektualnie do małego palca od nogi STRANGERA. Powiem więcej , że jest świrem, który nie ma nic do powiedzenia, no może poza repertuarem nieprzyzwoitych slów. Odpowiedz Link Zgłoś
atp1 Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 20:55 www.pkb.nrd napisała: > "Tysiące pól-Żydów wyłączono spod wszelkich rygorów, co może wyjaśnić > karierę Heydricha i Hansa Franca**)" > Stranger. > > czy mam wnosić że Heydrich i Hans Franc byli Zydami? Chyba tak. Buhahahahaha. ------------------------------------------------------------------------------ A tworcy komunizmu Marx,Engels i Lenin to chyba byli Polakami wedlug twojej teorii. Pewnie takze zakladali polskie obozy smierci tym razem na Syberi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 17.03.05, 13:47 No to podaj korzenie Lenina? Lenin był z pochodzenia Szwedem, Tatarem, Żydem, Rosjaninem oraz Niemcem. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Do szpiega z krainy deszczowców 17.03.05, 13:32 www.forum-znak.org.pl/index.php?t=przeglad&id=1577 Wiem,że katolicką stronę redagują antysemici, podobnie jak tygodnik Forum. Nie wiedziałem jednak, że antysemici redagują także Niezawisimą Gazetę. To jakiś międzynarodowy spisek antysemicki. Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: Do szpiega z krainy deszczowców 17.03.05, 13:43 Ja czytałem biografię Heydicha i nie było tam na ten temat wzmianki. Ksiązke to mozna chyba jeszcze dostac w Empikach. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Do szpiega z krainy deszczowców 17.03.05, 13:48 Sam się o tym dowiedziałem niedawno mimo, że interesuję się historią. Chyba nikomu nie zależało żeby to nagłaśniać tym bardziej, że tak naprawdę pochodzenie etniczne tego sk...syna nie ma żadego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
atp1 Re: Do szpiega z krainy deszczowców 17.03.05, 17:00 Bo takich informacji nie podaja, szczegolnie w zydowskich mediach, bo to sie nazywa antysemityzm. Admiral Canaris ( szef Abwehry) mial teczke na Heydricha i trzymal go w szachu, Hitler jednak o tym wiedzial, mial takze duzo "kolegow" jak np. Hessa, Bormana, to byli jego zaufani ludzie z pochodzenia Zydzi. Byla ksiazka na ten temat napisana przez niemca i szybko wycofana, tytul:Hitler zalozyciel Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Do szpiega z krainy deszczowców 17.03.05, 17:02 atp1 napisał: > Bo takich informacji nie podaja, szczegolnie w zydowskich mediach, > bo to sie nazywa antysemityzm. Admiral Canaris ( szef Abwehry) mial > teczke na Heydricha i trzymal go w szachu, Hitler jednak o tym wiedzial, > mial takze duzo "kolegow" jak np. Hessa, Bormana, to byli jego zaufani > ludzie z pochodzenia Zydzi. Byla ksiazka na ten temat napisana przez niemca > i szybko wycofana, tytul:Hitler zalozyciel Izraela. Mądry to ty nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow TAK HITLER SYTJONISTA 17.03.05, 17:12 Buhahahahaha brzmi to jak kiepski zart. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazar.pompka Re: TAK HITLER SYTJONISTA 17.03.05, 17:45 Nie wiedziałeś? Ja to od dawna wiedziałem. Kiedys w Empiku czytałem fragmenty ksiazki samozwańczego profesora Pająka. Dowodził w niej, ze Hitler był Żydem, którego głównym celem wojennym było stworzenie niepodległego Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Goering decydowal, kto kim jest 17.03.05, 18:54 Podobno Hermann Goering na uwage, ze ktos tam z elity III-Rzeszy jakoby jest Zydem, mial odpowiedziec: "Ja decyduje o tym, kto jest Zydem, a kto nie." A zatem, jak Goering zadecydowal, ze Zyd nie jest Zydem, to nim nie byl. Z drugiej strony, ktos mieszkajacy dlugo w Niemczech mogl byc Zydem, ale czuc sie Niemcem. Jednak jak nazisci stwierdzili, ze jest Zydem to nim byl i koniec. Na samonamaszczonych "besserwisser'ow" nie bylo sily. Wspomniany Goering tez powiedzial kiedys swojej policji: "Kiedy strzelacie, to ja wlasnie strzelam, jesli przy tym ktos zostanie zabity, to wlasnie ja go zabilem." Ciekawa postac ten Goering. Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: Goering decydowal, kto kim jest 18.03.05, 10:06 1. Tu nie chodziło o nikogo z elity III Rzeszy. To był kolega z wojska z czasów I wojny światowej. 2. Czy to rzeczywiscie była ciekawa postac? Rozchwiany emocjonalnie nadety bufon i morfinista. Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Re: Goering decydowal, kto kim jest 18.03.05, 12:06 szpieg.z.krainy.dreszczowcow napisał: > 2. Czy to rzeczywiscie była ciekawa postac? Rozchwiany emocjonalnie nadety > bufon i morfinista. "Ciekawa" w negatywnym sensie. Przez wiele lat byl on uwazany za 2-ga osobe w III-Rzeszy i nastepce Hitlera. A zatem "morfinista", ktory mogl decydowac o biegu historii. Zdazyl juz zreszta troche zadecydowac - zniszczenia Londynu podczas tzw. "blitzu" obciazaja glownie jego konto. Poza "praca" lubil podobno bawic sie w domu kolejka elektryczna, trzymal rowniez lwice, zapewne jako stworzenie lagodne i mniej "drapiezne" od niego samego. Odpowiedz Link Zgłoś