Dodaj do ulubionych

LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTAJCIE

16.03.05, 12:20
"Tysiące pól-Żydów wyłączono spod wszelkich rygorów, co może wyjaśnić
karierę Heydricha i Hansa Franca**)"
Stranger.

czy mam wnosić że Heydrich i Hans Franc byli Zydami? Chyba tak. Buhahahahaha.
Obserwuj wątek
    • szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 12:28
      Papiez podobno tez tak stwierdzil stranger
    • burdelini Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 13:13
      No co tu na to odpowiedziec? Nie wiem. Ale czytalem kiedys wspomnienia syna
      H. Franca i ani razu nie wspomnial o "swoich zydowskich korzeniach". ten koles
      ma jednak nasrane we lbie.
      • marcus_crassus zrodlem wiedzy jest niejaki dr Ratajczak 16.03.05, 13:17
        www.forum-znak.org.pl/index.php?t=przeglad&id=1354
        ze tez to guano jeszcze nie wyzdychalo
        • www.pkb.nrd Re: zrodlem wiedzy jest niejaki dr Ratajczak 16.03.05, 13:26
          O Boze co za belkot. I myslisz ze on w to wierzy?
          • dana33 Re: zrodlem wiedzy jest niejaki dr Ratajczak 16.03.05, 14:00
            pewno ze wierzy... ale kazdy z nas w cos wierzy, nie? stranger wierzy w swoje
            linki i w hanne arendt i w amire haas.... :)
            • juliusz.mieroszewski Hannah Arendt 16.03.05, 14:09
              Dana, nu a coz Ty sie tak do Arendt doczepila. W koncu glupia ta baba nie
              byla. Jej ksiazka o korzeniach totalitaryzmu byla calkiem dorzeczy. A Eichmanna
              nie czytalem , ale przegladne bo cos mi sie widzi ze te cytaty to moga
              byc "bogus"
              • marcus_crassus byloby ciekawe gdybys to sprawdzil 16.03.05, 14:12

• juliusz.mieroszewski Re: byloby ciekawe gdybys to sprawdzil 16.03.05, 14:13
                  kazdy moze, to dosc latwo dostepna ksiazka, w kazdej bibliotece uniwersyteckiej
                  powinna byc, przynajmnie w Warszawie i krakowie
              • dana33 Re: Hannah Arendt 16.03.05, 14:19
                nic sie nie doczepilam nie daj bog.. :))))
                nu, gdyby stranger cytowal jakies jej wypowiedzi na temat totalitaryzmu, to
                byloby ok, ale jak on mi tu gada, ze arendt powiedziala, ze frank byl zydem....
                nawet nie prosilam strangera o link do tej wypowiedzi, ale nie bardzo widze,
                zeby ona cos takiego twierdzila. a jak twierdzi, nu, to ci przyczepiam.. :)))
                daj sie troche posmiac, przeciez to takie bzdury, ze mozna sie tylko posmiac..
                • juliusz.mieroszewski Re: Hannah Arendt 16.03.05, 14:21
                  oczywiscie, smiech to zdrowie:)
            • maxxo Re: zrodlem wiedzy jest niejaki dr Ratajczak 16.03.05, 20:21
              dana33 napisała:

> pewno ze wierzy... ale kazdy z nas w cos wierzy, nie?

w stary testament , moze i kiedys zlotego cielca - teraz w zlote krazki :) a
              przede wszystkim w swoja misje dziejowa niesienia czystej energii Persom :)
      • maxxo Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 20:18
        a moze on z rodziny Anny Frank ??? :)
    • stranger.pl Śmiejesz się z własnej niewiedzy - ot co!! 16.03.05, 14:34
      Hannah Arendt, światowej sławy uczonej żydowskiej w artykule pt.: "Konferencja
      w Wannsee czyli Poncjusz PIłat (Literatura na świecie nr 6/167/czerwiec 1985 r.
      str. 66-67) cyt.: "...sam Hitler znał trzydziestu-czterdziestu wspaniałych
      Żydów, których albo całkowicie zrównał z Niemcami, albo nadał im przywilej pół-
      Żydów. Tysiące pól-Żydów wyłączono spod wszelkich rygorów, co może wyjaśnić
      karierę Heydricha i Hansa Franca w SS oraz feldmarszałka Erharda Milcha w
      Luftwaffe H. Goeringa, wiadomo było bowiem, że Heydrich i Milch są pół-Żydami,
      a Generalny Gubernator Polski (Hans Frank) jest nawet pełnym Zydem. (Spośród
      głównych zbrodniarzy wojennych tylko dwóch wyraziło skruchę w obliczu śmierci:
      Heydrich w czasie tych dziewięciu dni, kiedy konał od ran zadanych mu przez
      czeskich patriotów, i Frank w celi śmierci w Norymberdze. Jest to trochę
      kłopotliwe, nie sposób bowiem oprzeć się wrażeniu, że wyrazili żal nie z powodu
      morderstwa, ale dlatego, że zdradzili swój naród?"

Śmieszy cię to - uważasz że światowej sławy filozof (Żydówka) Hannah Arendt
      skłamała? A kim ty jesteś? Jaki masz dorobek naukowy, ona profesorem (m.in.
      niemieckich uczelni), wykładowcą akademickim a ty - kim jesteś? Potrafisz coś
      jeszcze oprócz śmiania się z własnej niewiedzy?
      • dana33 Re: Śmiejesz się z własnej niewiedzy - ot co!! 16.03.05, 14:38
        masz swieta racje, stranger. jak kazdy dobry zyd (zydowka) rozdarlam szaty i
        siedze na pokucie ze wstydu, ze nie mialam pojecia, ze heydrich, goebbels,
        frank i eichmann byli zydami i ze wogole my best friend hitler znal az 40
        wspanialych zydow.... nu, moj wstyd nie ma granic.... co ja bym zrobila bez
        ciebie, stranger? zylabym w niewiedzy nastepne 40 lat, a tak to odpokutuje i
        bedzie git.
        • krystian71 Re: Śmiejesz się z własnej niewiedzy - ot co!! 16.03.05, 14:46
          ze hitler jest twoim best friendem , to mnie nie dziwi , po twoich reakcjach na
          ewentualne naloty i straty w IRANIE>
          Ale skad on znalazl tych 40 -tu sprawiedliwych , to tajemnica.
          • manny_ramirez kulturny sie odezwal 16.03.05, 14:48
            sadzac po tym forum wsrod nas mialby problemy ze znalezieniem dziesieciu
    • mamzerek Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 15:17
      sluchaj,
      stranger, juz od dawna (uzywal nick Gaal) wypuszcza na te forum niesamowite
      antysemickie bzdury publikowane przez skrajne organizacje w internecie.
      jednoczesnie glupi i zlosliwy z niego dran
      to tyle z daleka
    • wujcio44 Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 15:36
      To przykre. Nie wiem jak reszta, ale Heydrich NAPRAWDĘ był Żydem. Wśród żydów
      też zdarzają się kanalie, mordercy i zboczeńcy.
      • szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 20:38
        Jak on był Żydem to ja jestem Chinczykiem. I zabito go pewnie przed synagoga w
        Pradze.
        • manny_ramirez Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 20:39
          po wieczornych modlach:))))
    • negevmc Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 16.03.05, 16:27
      Najwieksi mordercy XX wieku:
      kierownictwo III Rzeszy - Zydzi
      NKWD - Zydzi

Zdrajaca wszechczasow Judasz - Zyd
      (stranger wylaczyl jego i Pawla z celtyckiego pochodzenia)

Bog, Mesjasz Zbawiciel - Jezus Chrystus
      no... co prawda etnicznie Zyd ale przeciez wyrzekl sie calkowicie
      swoich korzeni i stworzyl zupelnie inna religie.

Najwieksza hanba powojennej cywilizacji, kraj,ktory pcha Swiat
      na skraj III WS. Nie majacy nawet sladu prawa do istnienia
      bo przeciez jego tworcy wywodza sie z nadwolznasko-krymskich stepow.
      Wrog Polski!!!! (tak, tak) - Izrael

Rzesze niewdziecznikow, korzystajacy cale wieki ze wspanialomyslnej
      i legendarnej wrecz goscinnosci polskiej, nie placacy przy tym podatkow
      i teraz zawziecie oczerniajacy swojego Dobroczynce - Zydzi polscy

Masoneria - tajemna organizacja, sterujaca swiatem od wielu wiekow,
      wlasciciele mediow i bankow majacy olbrzymie wplywy polityczne - Zydzi

Wezcie to prosze Drodzy Panstwo pod uwage zanim odezwiecie sie
      nastepnym razem do jakiegos Zyda.
      Lub do Sprawiedliwego, ktory Wam uswiadomil wyzej wymienione fakty.

• manny_ramirez no negev 16.03.05, 16:30
        widze ze wreszcie polaczyles wszystko w calosc:)
        teraz chyba rozumiesz dlaczego ja tu nie wdaje sie z wiekszosci w zadne naukowe
        dyskusje
        swoja droga , znalazles cos o tej sprawie?
        • negevmc Re: no negev 16.03.05, 16:39
          manny_ramirez napisał:

> swoja droga , znalazles cos o tej sprawie?

Nie, nie szukalem jeszcze. Zamowilem pare ksiazek w merlinie z tego zakresu.
          Czekam na nie. Spoko nie pali sie.

• wujcio44 Re: Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 16.03.05, 16:35
        negevmc napisał:

> Najwieksi mordercy XX wieku:
        > kierownictwo III Rzeszy - Zydzi
        > NKWD - Zydzi
        Zdrajaca wszechczasow Judasz - Zyd

Drogi negevmc, nie denerwuj się. Kierownictwo III Rzeszy to byli Niemcy, a wśród
        nich rodzynek, renegat Heydrich.
        Czekę założył Polak. Personel składał się w dużym stopniu z Łotyszy.
        A Judasz naprawdę był Żydem, bo to się w Judei działo.
        • negevmc Re: Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 16.03.05, 16:45
          wujcio44 napisał:

> Drogi negevmc, nie denerwuj się..

Alez Wujciu daczego przyszlo Ci do glowy, ze ja sie denerwuje ?
          Zle zrozumiales moj wpis.
          Ja po prostu lubie puzzle. Widzisz jak sie tak oglada je po kawalku
          to nic konkretnego nie widac - ot tu troche czasrnego a tam czerwoneg.
          Prawdziwy obraz wylania sie dopiero po ich zlozeniu - moj wpis to wlasnie
          tego namiastka tyle, ze chyba patrzysz nan od strony rewersu.
          Nie, nie - obroc i zobacz kto tam widnieje.
          • wujcio44 Re: Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 16.03.05, 16:49
            Chyba się zaraziłeś groźną chorobą od co poniektórych forumowiczów. Przyznaję,
            że to forum jest mocno patogenne.
            • negevmc Re: Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 16.03.05, 17:22
              wujcio44 napisał:

> Chyba się zaraziłeś groźną chorobą od co poniektórych forumowiczów. Przyznaję,
              > że to forum jest mocno patogenne.

Przyznaje, masz w pewnym sensie racje. Nigdy wczesniej czegos takiego nie
              widzialem. Z podobnymi zjawiskami choc duzo mniej agresywnymi juz sie spotkalem
              i to wlasnie po zydowskiej stronie. W Polsce nigdy - tu po raz pierwszy.
              Traktuje to jednak dosc "edukacyjnie" bowiem zarowno zydostwo jak i Polska
              maja u mnie prawie nieograniczony kredyt.
              • wujcio44 Re: Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 16.03.05, 17:26
                To Forum nie oddaje polskiej rzeczywistości, choć trzeba przyznać, że w
                rzeczywistości też nie wygląda to najlepiej.
        • grzegorz1948 Re: Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 17.03.05, 22:43
          Te podane w linku banki istnieja nadal i do tego w tych faszystowskich i
          antysyjonistycznych Niemczech.Sam odwiedzilem dwie takie siedziby( normalny
          zjadacz chleba nie jest tam obslugiwany)i teraz tylko jedno pytanie:Jezeli
          Hitler byl tak beeeeeeeeeee to jak obstaly sie te banki jezeli faszysci
          zrabowali caly majatek zydowski?Dlatego zawsze zaznaczam ze w czasie wojny
          ginal zawsze ten biedak jak ja czy ty czy my a ten bogaty na wojnie sie zawsze
          wzbogacil, obojetnie czy Niemiec, Zyd czy Amerykanin- o Polakach nie slyszalem.
        • grzegorz1948 Re: Dopisek z linkiem 17.03.05, 22:44
          www.kki.com.pl/piojar/polemiki/novus/hitler/hitl5.html
      • atp1 Re: Zobaczcie jak wszystko sie ladnie sklada. 16.03.05, 20:51
        Masz racje negvemc, taka to byla histiria z Zydami a trwa
        to do dzisiaj!!!
    • mosiek.crappus Co to? Kibucowy filozof? 16.03.05, 19:08
      Wyskoczyłes jak Filip z konopii i wyszlo że głupim ignorantem jestes.
    • atp1 Debilem to jestes ty pkb.nrd 16.03.05, 20:46
      Reinhardt Heydrich i Hans Frank byli Zydami, i nie tylko ONI!!!
      Dla ciekawosci moge ci dodac tepy propagandzisto ze glowny
      kat holokaustu Adolf Eichmann byl takze Zydem!!!
      • enedue2 Re: Debilem to jestes ty pkb.nrd to prawda 16.03.05, 21:01
        nie dorasta intelektualnie do małego palca od nogi STRANGERA.
        Powiem więcej , że jest świrem, który nie ma nic do powiedzenia, no może poza
        repertuarem nieprzyzwoitych slów.

• atp1 Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 16.03.05, 20:55
      www.pkb.nrd napisała:

> "Tysiące pól-Żydów wyłączono spod wszelkich rygorów, co może wyjaśnić
      > karierę Heydricha i Hansa Franca**)"
      > Stranger.
      >
      > czy mam wnosić że Heydrich i Hans Franc byli Zydami? Chyba tak. Buhahahahaha.
      ------------------------------------------------------------------------------
      A tworcy komunizmu Marx,Engels i Lenin to chyba byli Polakami
      wedlug twojej teorii. Pewnie takze zakladali polskie obozy smierci
      tym razem na Syberi!!!
      • szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: LUDZIE SZCZYT DEBILIZMU STRANGERA - PRZECZYTA 17.03.05, 13:47
        No to podaj korzenie Lenina?
        Lenin był z pochodzenia Szwedem, Tatarem, Żydem, Rosjaninem oraz Niemcem.
    • wujcio44 Do szpiega z krainy deszczowców 17.03.05, 13:32
      www.forum-znak.org.pl/index.php?t=przeglad&id=1577
      Wiem,że katolicką stronę redagują antysemici, podobnie jak tygodnik Forum. Nie
      wiedziałem jednak, że antysemici redagują także Niezawisimą Gazetę. To jakiś
      międzynarodowy spisek antysemicki.
      • szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: Do szpiega z krainy deszczowców 17.03.05, 13:43
        Ja czytałem biografię Heydicha i nie było tam na ten temat wzmianki. Ksiązke to
        mozna chyba jeszcze dostac w Empikach.
        • wujcio44 Re: Do szpiega z krainy deszczowców 17.03.05, 13:48
          Sam się o tym dowiedziałem niedawno mimo, że interesuję się historią. Chyba
          nikomu nie zależało żeby to nagłaśniać tym bardziej, że tak naprawdę pochodzenie
          etniczne tego sk...syna nie ma żadego znaczenia.
        • atp1 Re: Do szpiega z krainy deszczowców 17.03.05, 17:00
          Bo takich informacji nie podaja, szczegolnie w zydowskich mediach,
          bo to sie nazywa antysemityzm. Admiral Canaris ( szef Abwehry) mial
          teczke na Heydricha i trzymal go w szachu, Hitler jednak o tym wiedzial,
          mial takze duzo "kolegow" jak np. Hessa, Bormana, to byli jego zaufani
          ludzie z pochodzenia Zydzi. Byla ksiazka na ten temat napisana przez niemca
          i szybko wycofana, tytul:Hitler zalozyciel Izraela.
          • wujcio44 Re: Do szpiega z krainy deszczowców 17.03.05, 17:02
            atp1 napisał:

> Bo takich informacji nie podaja, szczegolnie w zydowskich mediach,
            > bo to sie nazywa antysemityzm. Admiral Canaris ( szef Abwehry) mial
            > teczke na Heydricha i trzymal go w szachu, Hitler jednak o tym wiedzial,
            > mial takze duzo "kolegow" jak np. Hessa, Bormana, to byli jego zaufani
            > ludzie z pochodzenia Zydzi. Byla ksiazka na ten temat napisana przez niemca
            > i szybko wycofana, tytul:Hitler zalozyciel Izraela.

Mądry to ty nie jesteś.
          • szpieg.z.krainy.dreszczowcow TAK HITLER SYTJONISTA 17.03.05, 17:12
            Buhahahahaha brzmi to jak kiepski zart.
            • baltazar.pompka Re: TAK HITLER SYTJONISTA 17.03.05, 17:45
              Nie wiedziałeś? Ja to od dawna wiedziałem. Kiedys w Empiku czytałem fragmenty
              ksiazki samozwańczego profesora Pająka. Dowodził w niej, ze Hitler był Żydem,
              którego głównym celem wojennym było stworzenie niepodległego Izraela.
              • de_oakville Goering decydowal, kto kim jest 17.03.05, 18:54
                Podobno Hermann Goering na uwage, ze ktos tam z elity III-Rzeszy jakoby jest
                Zydem, mial odpowiedziec: "Ja decyduje o tym, kto jest Zydem, a kto nie." A
                zatem, jak Goering zadecydowal, ze Zyd nie jest Zydem, to nim nie byl. Z drugiej
                strony, ktos mieszkajacy dlugo w Niemczech mogl byc Zydem, ale czuc sie Niemcem.
                Jednak jak nazisci stwierdzili, ze jest Zydem to nim byl i koniec. Na
                samonamaszczonych "besserwisser'ow" nie bylo sily. Wspomniany Goering tez
                powiedzial kiedys swojej policji: "Kiedy strzelacie, to ja wlasnie strzelam,
                jesli przy tym ktos zostanie zabity, to wlasnie ja go zabilem." Ciekawa postac
                ten Goering.
                • szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: Goering decydowal, kto kim jest 18.03.05, 10:06
                  1. Tu nie chodziło o nikogo z elity III Rzeszy. To był kolega z wojska z czasów
                  I wojny światowej.
                  2. Czy to rzeczywiscie była ciekawa postac? Rozchwiany emocjonalnie nadety
                  bufon i morfinista.
                  • de_oakville Re: Goering decydowal, kto kim jest 18.03.05, 12:06
                    szpieg.z.krainy.dreszczowcow napisał:

> 2. Czy to rzeczywiscie była ciekawa postac? Rozchwiany emocjonalnie nadety
                    > bufon i morfinista.

"Ciekawa" w negatywnym sensie. Przez wiele lat byl on uwazany za 2-ga osobe w
                    III-Rzeszy i nastepce Hitlera. A zatem "morfinista", ktory mogl decydowac o
                    biegu historii. Zdazyl juz zreszta troche zadecydowac - zniszczenia Londynu
                    podczas tzw. "blitzu" obciazaja glownie jego konto. Poza "praca" lubil podobno
                    bawic sie w domu kolejka elektryczna, trzymal rowniez lwice, zapewne jako
                    stworzenie lagodne i mniej "drapiezne" od niego samego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka