kochanka 21.06.02, 14:18 BIMI, Czy zdajesz sobie sprawe ze wilk z bajeczki o Czerwonym Kapturku byl amerykansko zydowskim agentem? Daje slowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanka Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 14:56 bimi napisał(a): > <a href="http://www.sundayherald.com/25520"target="_blank">www.sundayherald.com > /25520</a> oczywiscie ze byl Zydem ten wilk parszywy . prawda Bimi ? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 16:48 kochanka napisał(a): > bimi napisał(a): > > > www.sundayherald.com > > oczywiscie ze byl Zydem ten wilk parszywy . prawda Bimi ? Kochanko, czyżbyś tęskniła za rozmową ze mną? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 16:53 bimi napisał(a): > kochanka napisał(a): > > > bimi napisał(a): > > > > > www.sundayherald.com > > > > oczywiscie ze byl Zydem ten wilk parszywy . prawda Bimi ? > > Kochanko, czyżbyś tęskniła za rozmową ze mną? :) Powiedz, wierzysz w to, co jest napisane na stronie, którą ci podałem? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 17:04 A słyszałaś, że podobno arabowie chcą u was dokonać szeregu zamachów z użyciem karetek pogotowia i policyjnych radiowozów? U nas w telewizji mówili. Podobno mało brakowało, a opinia publiczna nie dowiedziała by się o tych nikczemnych planach terrorystów. Na szczęscie zapobiegliwy sprzedawca karetek zapytał się dwóch arabów "po co im karetka", ci się wystraszyli i uciekli. I pomysleć, co by się stało, gdyby się nie zapytał...!!!? :) Albo wczoraj - podawali, że terroryści chcą użyć wielkich cystern wypełnionych benzyną jako bomb. Cóż za pomysłowi ludzie!:) Wszystko jednak wskazuje na to, że wcale nie będzie im tak łatwo; podobno wcześniej planowali przypłynąć do USA statkiem, ale wasze specsłużby zwęszyły inwazję i patrolują całe wybrzeże koło LA. Dobra robota! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 17:11 A co, terz bedziesz sie w Gelatika bawil i podawal mi wiadomosci z zeszlego tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 17:14 kochanka napisał(a): > A co, terz bedziesz sie w Gelatika bawil i podawal mi wiadomosci z zeszlego > tygodnia? A co ci to przeszkadza? W zeszłego tygodnia, czy z tego - i tak byłem jestem i będę wariatem. ;-) Cóż to więc za różnica przy pomocy których wiadomości będziesz to udowadniała? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 17:23 Pamietaj, pierwszym krokiem do poprawy swojego bycia i samopoczucia jest przyznanie sie ze problem istnieje. Czyli jest jakas nadzieja:) Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 17:29 kochanka napisał(a): > Pamietaj, pierwszym krokiem do poprawy swojego bycia i samopoczucia jest > przyznanie sie ze problem istnieje. Czyli jest jakas nadzieja:) OK, zrobię co będę mógł. Tymczasm powiedz mi proszę, czy masz może jakieś nowe informacje na temat tych wiadomości, o których wspominałem. Bo bardzo mnie to ciekawi... Szczególnie ci dwaj arabowie, co to karatkę do zamachu chcieli. Złapali ich już? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 17:40 bimi napisał(a): > kochanka napisał(a): > > > Pamietaj, pierwszym krokiem do poprawy swojego bycia i samopoczucia jest > > przyznanie sie ze problem istnieje. Czyli jest jakas nadzieja:) > > OK, zrobię co będę mógł. > Tymczasm powiedz mi proszę, czy masz może jakieś nowe informacje na temat tych > wiadomości, o których wspominałem. Bo bardzo mnie to ciekawi... Szczególnie ci > dwaj arabowie, co to karatkę do zamachu chcieli. Złapali ich już? Ach!! Jestem wzruszona ze nagle sie tak nami przejmujesz. Jednego zlapali i on twierdzil ze chce w tej karetce trzymac swoje narzedzia hihihi. Drugiego chyba jeszcze szukaja. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 17:42 kochanka napisał(a): > Ach!! Jestem wzruszona ze nagle sie tak nami przejmujesz. > Jednego zlapali i on twierdzil ze chce w tej karetce trzymac swoje narzedzia > hihihi. Drugiego chyba jeszcze szukaja. Narzędzia powiadasz? Kłamca cholerny! Kurcze, ale bezczelny kolo! Jak można wykorzystywać karetkę do trzymana w niej narzędzi!? Co innego użyć jej jako bomby... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 17:43 bimi napisał(a): > Narzędzia powiadasz? Kłamca cholerny! Oczywiście kłamcą jest ten arab. Któżby inny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 17:49 bimi napisał(a): > kochanka napisał(a): > > > Ach!! Jestem wzruszona ze nagle sie tak nami przejmujesz. > > Jednego zlapali i on twierdzil ze chce w tej karetce trzymac swoje narzedz > ia > > hihihi. Drugiego chyba jeszcze szukaja. > > Narzędzia powiadasz? Kłamca cholerny! Kurcze, ale bezczelny kolo! Jak można > wykorzystywać karetkę do trzymana w niej narzędzi!? Co innego użyć jej jako > bomby... ;-)) Co zrobic?? Chama nie da sie zmienic!! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: To on naprawdę był? 25.06.02, 10:03 kochanka napisał(a): > > Narzędzia powiadasz? Kłamca cholerny! Kurcze, ale bezczelny kolo! Jak można > > wykorzystywać karetkę do trzymana w niej narzędzi!? Co innego użyć jej jako > > bomby... ;-)) > > Co zrobic?? Chama nie da sie zmienic!! A co z jego kolegą? Czyżby cholerny Arabek nie chciał go wydać? Torturowaliście go już? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 17:10 bimi napisał(a): > bimi napisał(a): > > > kochanka napisał(a): > > > > > bimi napisał(a): > > > > > > > www.sundayherald.com > > > > > > oczywiscie ze byl Zydem ten wilk parszywy . prawda Bimi ? > > > > Kochanko, czyżbyś tęskniła za rozmową ze mną? :) > > Powiedz, wierzysz w to, co jest napisane na stronie, którą ci podałem? Hehehe Tak bardzo w to wierze jak wierze ze wilk byl Zydem. Ale skoro ty na pewno wierzysz w jednop i w drugie to moze lepiej odpowiedziec w prost: NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 17:15 kochanka napisał(a): > > Powiedz, wierzysz w to, co jest napisane na stronie, którą ci podałem? > > Hehehe Tak bardzo w to wierze jak wierze ze wilk byl Zydem. Ale skoro ty na pew > no > wierzysz w jednop i w drugie to moze lepiej odpowiedziec w prost: NIE. Wiesz dobrze, że wierzę tylko w "jedno"... Ty kłamczuszko, prowokatorko! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 17:25 bimi napisał(a): > kochanka napisał(a): > > > > Powiedz, wierzysz w to, co jest napisane na stronie, którą ci podałem > ? > > > > Hehehe Tak bardzo w to wierze jak wierze ze wilk byl Zydem. Ale skoro ty n > a pew > > no > > wierzysz w jednop i w drugie to moze lepiej odpowiedziec w prost: NIE. > > Wiesz dobrze, że wierzę tylko w "jedno"... > Ty kłamczuszko, prowokatorko! Prowokatorka, tak. Klamczuszka Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 17:38 kochanka napisał(a): > > Wiesz dobrze, że wierzę tylko w "jedno"... > > Ty kłamczuszko, prowokatorko! > > Prowokatorka, tak. Klamczuszka Nie. Dobra, dobra. I tak nikt nie wierzy w to, że jesteś zaledwie naiwna... A powiedz jak tam ci wojownicy al Kaidy z tego statku co to miał do LA zawitać? Przypłynęli już? Bo wiesz, w naszej telewizji TVN, to nawet ich zdjęcia pokazywali. Kurcze, na serio wyglądali niewyjściowo! Mam nadzieję, że ich już złapaliście, bo cholera wie, do czego tacy są zdolni; jeszcze jaką brudną bombę zdetonują, czy jakiegoś innego wąglika przytaszczą... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 17:54 bimi napisał(a): > kochanka napisał(a): > > > > Wiesz dobrze, że wierzę tylko w "jedno"... > > > Ty kłamczuszko, prowokatorko! > > > > Prowokatorka, tak. Klamczuszka Nie. > > Dobra, dobra. I tak nikt nie wierzy w to, że jesteś zaledwie naiwna... Wybacz mie ale jak ktos tu juz kiedys napisal ty jestes definicja naiwnosci i zreszta z reakcji na twoje posty mozn wywnioskowac ze chyba wszyscy sie przynajmniej z tym zgadzaja. > > A powiedz jak tam ci wojownicy al Kaidy z tego statku co to miał do LA zawitać? > > Przypłynęli już? Bo wiesz, w naszej telewizji TVN, to nawet ich zdjęcia > pokazywali. Kurcze, na serio wyglądali niewyjściowo! Mam nadzieję, że ich już > złapaliście, bo cholera wie, do czego tacy są zdolni; jeszcze jaką brudną bombę > > zdetonują, czy jakiegoś innego wąglika przytaszczą... :)) Dzisiaj juz chyba 4 twoje post czytalam w ktorych sie chwalisz ze wiesz cos z telewizji. Zdecydowanie za duzo TV ogladasz. Ja z drugiej strony zadko kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 18:00 kochanka napisał(a): > Wybacz mie ale jak ktos tu juz kiedys napisal ty jestes definicja naiwnosci i > zreszta z reakcji na twoje posty mozn wywnioskowac ze chyba wszyscy sie > przynajmniej z tym zgadzaja. Jakiej "reakcji na moje posty"? Czyją reakcję masz namyśli? :) > Dzisiaj juz chyba 4 twoje post czytalam w ktorych sie chwalisz ze wiesz cos z > telewizji. Zdecydowanie za duzo TV ogladasz. Ja z drugiej strony zadko kiedy. Co ci to przeszkadza, że oglądam TV? Przecież to informacje prosto z waszego wspaniałego kraju! Jakże mógłbym ich uważnie nie śledzić! :) Nie ma przeto lepszej rozrywki. :) Czyżbyś nie wiedziała nic o tych wojownikach ze statku? Przecież nawet płetwonurkowie ich szukali. Nie żartuj - każdy w Polsce o nich słyszał, to co dopiero ty! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: To on naprawdę był? 24.06.02, 18:11 bimi napisał(a): > kochanka napisał(a): > > > Wybacz mie ale jak ktos tu juz kiedys napisal ty jestes definicja naiwnosc > i i > > zreszta z reakcji na twoje posty mozn wywnioskowac ze chyba wszyscy sie > > przynajmniej z tym zgadzaja. > > Jakiej "reakcji na moje posty"? Czyją reakcję masz namyśli? :) HEHE Bimi,mowie i chyba ty sobie zdajesz z tego sprawe ze wszystkich reakcje na twoje posty sa takie same. SMIECH. > > > > Dzisiaj juz chyba 4 twoje post czytalam w ktorych sie chwalisz ze wiesz co > s z > > telewizji. Zdecydowanie za duzo TV ogladasz. Ja z drugiej strony zadko kie > dy. > > Co ci to przeszkadza, że oglądam TV? Przecież to informacje prosto z waszego > wspaniałego kraju! Jakże mógłbym ich uważnie nie śledzić! :) Nie ma przeto > lepszej rozrywki. :) > > Czyżbyś nie wiedziała nic o tych wojownikach ze statku? Przecież nawet > płetwonurkowie ich szukali. Nie żartuj - każdy w Polsce o nich słyszał, to co > dopiero ty! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: To on naprawdę był? 25.06.02, 10:01 kochanka napisał(a): > HEHE Bimi,mowie i chyba ty sobie zdajesz z tego sprawe ze wszystkich reakcje na > twoje posty sa takie same. SMIECH. Nie na wszystkie posty. Ale przyznaję, że większość staram się utrzymać w żartobliwym tonie. :) A co z tymi wojownikami ze statku? Nie odpowiedziałaś mi... Jeszcze ich nie złapali? Odpowiedz Link Zgłoś