dana33 04.05.05, 23:43 cusik sie dzieje i nie rozumiem: jak poslalam moj post "podsumowanie" na watku "dzisiaj wieczorem w israelu" bylo 183 wpisy. po paru minutach bylo 168, a teraz 152. czy mozesz mi wytlumaczyc, o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: do kropki 05.05.05, 00:01 a bedzie jeszcze mniej, jak dalej bedziecie szaleć Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: do kropki 05.05.05, 00:09 kropka napisała: Świat nie jest logiczny _______________________________________ A skad Ty to wiesz? Ty jedynie widzisz go jako alogiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do kropki 05.05.05, 00:13 hm, tez myslalam, ze wycinasz, ale jak podliczylam, to tez mi sie nie zgodzilo.... :))) znaczy sie wycinasz bez sladu.... nu, ja poszalalam w 3-4 watkach, ktore ladnie wycielas, nawet dobrze, bo nie zostal slad po moich "gnojach".... ale jak juz nie gotowi byliscie zlikwidowac calego watka, to zostaw prosze ta reszte, niech bedzie dowod na popisy tej forumowej rynsztokracji... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: do kropki 05.05.05, 00:27 nie ma wycinania wątków na zyczenie. Trzeba myśleć wczesniej. Czy mam rozumieć, że Twoje g.... posty mam wycinać, a innych zostawiać jako dowód? Ciekawa propozycja :) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko dana potrzebuje dowodow 05.05.05, 00:42 Musi pokazac przelozonym ilu dzisiaj antysemitow zalapalo sie na jej watek. Ostatnio cos cienko przednie a pracodawca wymagajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do kropki 05.05.05, 00:43 nu, moich nie ma tak duzo... :))) ja tez nie mam nic przeciwko wycinaniu moich, a oni przeciez protestuja, jak sie ich wycina... myslalam, ze wlasnie ide im na reke, ze cie prosze ich postow nie wycinac... :))) ide spac, to nie byl latwy dzien a jutro bedzie jeszcze gorzej... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do kropki 05.05.05, 00:45 teraz mi dopiero wpadl asimon, jak to sie u nas mowi... co znaczy myslec wczesniej? ywazasz, ze powinnam byla przy zakladaniu watku przewidziec co sie stanie??? hm, nie, nie moglam przewidziec. chyba nikt nie mogl przewidziec. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
zniwiarka Re: do kropki 05.05.05, 01:09 mogłas przewidzieć. I powinnaś. Jesteś stara wyjadaczka forumowa :)) dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do kropki 05.05.05, 10:17 nie, nie moglam. nie wpadlo mi do glowy, ze nie maja zadnych, ale to zadnych hamulcow. ale nicha, czlowiek uczy sie cale zycie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: do kropki 05.05.05, 14:15 dana33 napisała: > nie, nie moglam. nie wpadlo mi do glowy, ze nie maja zadnych, ale to zadnych > hamulcow. ale nicha, czlowiek uczy sie cale zycie, nie? A ty masz hamulce jakies?Pamietaj paniusiu, kto sieje wiatr, ten zbiera burze . Na FA tez pisali Zydzi, gdy pisali o swoich swietach dostawali zyczenia, ale nie pluli jadem i nienawiscia tak jak ty to robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do kropki 05.05.05, 14:47 gini, spojrz sie w lustro. przestan wmawiac mi ze zieje nienawiscia, bo to ty ziejesz nienawiscia. juz ci napisalam, ze jestes homo ledwo sapiens? nie? to tu ci pisze. mozliwe ze jestem paniusia. natomiast ty napewno jestes zwykla, pospolita prostaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: do kropki 05.05.05, 16:01 dana33 napisała: > gini, spojrz sie w lustro. przestan wmawiac mi ze zieje nienawiscia, bo to ty > ziejesz nienawiscia. A do kogo to ja zieje nienawiscia?Ledwo zdazylam sie odezwac, obrzucilas mnie blotem, i tak jest za kazdym razem. juz ci napisalam, ze jestes homo ledwo sapiens? nie? to tu > > ci pisze. > A ty nawet na "ledwo "nie zaslugujesz.Brakuje ci duzo. mozliwe ze jestem paniusia. natomiast ty napewno jestes zwykla, pospolita > prostaczka. Z twoich ust to komplement paniusiu . Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do kropki 05.05.05, 16:08 nu, widzisz gini, jaka jestem mila? napewno conajmniej przez tydzien bedziesz sie cieszyc. p.s. widze, ze nie mozes zrozumiec nawet siebie samej, wiec ci podpowiem: nienawidzisz israela i zydow, wszystkich, a mnie najbardziej. co znowu dla mnie jest bardzo pozytywnym znakiem. widzisz, gini, nienawisc oslepia, i slepy wrog jest latwy do pokonania. Odpowiedz Link Zgłoś