gru645 13.05.05, 09:11 To jest tak oczywiste ze nie ma o czym dyskutować. Ciekawsze jest co robił Łukaszenko 9 maja ? Nic o nim nie było - ani widac , ani słychac. "Olał" go ten jego patron ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vlad1 Re: Ostry sprzeciw polskiego MSZ 13.05.05, 10:12 Skoro Łukaszenka chce z nami wojować, to może zamiast dyplomacji należałoby wszcząć takie działania, których efektem będzie jakaś zmiana na Białorusi? Czy też cały ten aparat (tzw. służby), który utrzymujemy do takich rzeczy jest do d...y? Odpowiedz Link Zgłoś
naf-naf Re: Ostry sprzeciw polskiego MSZ 13.05.05, 12:22 "Podjac dzialania" dla zmiany rzadu w osciennym panstwie.To Lukaszenka jednak ma racje...Rosji zarzuca sie rzekome "wykorzystanie" mniejszosci rosyjskiej.A tu wcale nie "rzekome",nieukrywane podjudzanie... Odpowiedz Link Zgłoś
nikola_piterski2 Re: Ostry sprzeciw polskiego MSZ 13.05.05, 12:17 Nikt Lukaszenko nie "olal". Lukaszenko nie taki glupi jak "niektorze",zeby obrazic sie na to, ze siedzial "w trzecim rzedzie"... Kto cos wie o Bialorusi, to bym zauwazyl, ze Lukaszenko przyjmowal 9 maja parad w Minsku. Bialorusiny maja na te prawo nie mniejsze lub Rosjanie. 9 maja swietowali wszyscy z tych, kto walczyl i zwyciezyl. A inne... Odpowiedz Link Zgłoś
misio_zalogowany a wy towarzysze z GRU czy FSB? 13.05.05, 12:35 cytat z art. "Operacja dezinformacja" z "GW" "W Polsce działa co najmniej kilkunastu rezydentów rosyjskiego wywiadu, którzy prowadzą rozmaite działania rozpoznawcze w polskim internecie. Ludzie ci podobno nie tylko interesują się polskimi stronami internetowymi - np. tymi, które wspierają białoruską opozycję - ale prowadzą także aktywne działania, przykładowo występując na forach internetowych dużych portali (jak Gazeta.pl, Onet.pl czy WP.pl), gdzie - przedstawiając się jako polscy internauci - inicjują np. antysemickie czy obecnie antyukraińskie dyskusje bądź dezawuują publikowane w sieci teksty." szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=naf-naf szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html Odpowiedz Link Zgłoś
misio_zalogowany Re: a wy towarzysze z GRU czy FSB? 13.05.05, 12:38 no niestety samemu sobie trzeba wpisać słowa - naf-naf i nikola_piterski2 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: a wy towarzysze z GRU czy FSB? 13.05.05, 12:41 kuchnia, a ja lubie Ruskich ... i zupe pomidorowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
naf-naf Re: a wy towarzysze z GRU czy FSB? 13.05.05, 12:45 Mam nadzieje, ze obawy nie sa jalowe. Jadnak ja to dzialam z wlasnego ramienia i na wlasmy koszt. Dla rozrywki... Odpowiedz Link Zgłoś
tornson I dobrze ten cholerny związek na garnuszku Stanów 13.05.05, 13:10 Zjednoczonych destabilizuje sytuację na Białorusi i wspiera burdy w tym państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
camell_ek Re: I dobrze ten cholerny związek na garnuszku St 13.05.05, 16:22 Tornson, czy Ty zyjesz na tym samym swiecie co ja? Odpowiedz Link Zgłoś
nikola_piterski2 Re: Ostry sprzeciw polskiego MSZ 13.05.05, 13:11 "Misza zalogowany" czy spiewasz w chorze? To znaczy lubisz kiedy spiewaja na jadna nute. Tam slowa nie maja znaczenia. Naiwne myslilem, ze Forum istnieje nie dlatego, zeby tylko popierac artykuly GW. Wierz mi, jak agenty KGB, ze wieksosc artykulow "Ostanio z Rosji" smieszy mnie do rozpuku. Inna sprawa, ze dzis podobna dezynformacja o sytuacji w Rosji korzystna dla polskich politykow, zeby narod nie znal o problemach w swoim kraju i ich wlasnej bezpodstawnosci. A propos, po moim lomanym polskim zle myslisz o poziomu agentow GRB... Odpowiedz Link Zgłoś
justyn3 ruscy agenci na Forum GW? 13.05.05, 18:20 Czyli wpływ "amerykańskiej" stonki na wzrost polskich ziemniaków? Te argumenty przypominają czasy, gdy walcząc z imperializmem amerykańskim tępiono stonkę. Gdyby redaktorzy Wyborczej zechcieli uprawiać swoją propoagandę w bardziej przemyślany sposób, wzorując się np. na BBC to nie byłoby wówczas potrzeby wymyślania agentów FSB czy innych marsjan. Odpowiedz Link Zgłoś