Dodaj do ulubionych

Ostry sprzeciw polskiego MSZ

13.05.05, 09:11
To jest tak oczywiste ze nie ma o czym dyskutować.
Ciekawsze jest co robił Łukaszenko 9 maja ? Nic o nim nie było - ani widac ,
ani słychac.
"Olał" go ten jego patron ?
Obserwuj wątek
    • vlad1 Re: Ostry sprzeciw polskiego MSZ 13.05.05, 10:12
      Skoro Łukaszenka chce z nami wojować, to może zamiast dyplomacji należałoby
      wszcząć takie działania, których efektem będzie jakaś zmiana na Białorusi? Czy
      też cały ten aparat (tzw. służby), który utrzymujemy do takich rzeczy jest do
      d...y?
      • naf-naf Re: Ostry sprzeciw polskiego MSZ 13.05.05, 12:22
        "Podjac dzialania" dla zmiany rzadu w osciennym panstwie.To Lukaszenka jednak ma racje...Rosji zarzuca sie rzekome "wykorzystanie" mniejszosci rosyjskiej.A tu wcale nie "rzekome",nieukrywane podjudzanie...
    • nikola_piterski2 Re: Ostry sprzeciw polskiego MSZ 13.05.05, 12:17
      Nikt Lukaszenko nie "olal". Lukaszenko nie taki glupi jak "niektorze",zeby
      obrazic sie na to, ze siedzial "w trzecim rzedzie"... Kto cos wie o Bialorusi,
      to bym zauwazyl, ze Lukaszenko przyjmowal 9 maja parad w Minsku. Bialorusiny
      maja na te prawo nie mniejsze lub Rosjanie.
      9 maja swietowali wszyscy z tych, kto walczyl i zwyciezyl. A inne...
      • misio_zalogowany a wy towarzysze z GRU czy FSB? 13.05.05, 12:35

cytat z art. "Operacja dezinformacja" z "GW"

"W Polsce działa co najmniej kilkunastu rezydentów rosyjskiego wywiadu,
        którzy prowadzą rozmaite działania rozpoznawcze w polskim internecie. Ludzie
        ci podobno nie tylko interesują się polskimi stronami internetowymi - np.
        tymi, które wspierają białoruską opozycję - ale prowadzą także aktywne
        działania, przykładowo występując na forach internetowych dużych portali (jak
        Gazeta.pl, Onet.pl czy WP.pl), gdzie - przedstawiając się jako polscy
        internauci - inicjują np. antysemickie czy obecnie antyukraińskie dyskusje
        bądź dezawuują publikowane w sieci teksty."

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=naf-naf
        szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html
        • misio_zalogowany Re: a wy towarzysze z GRU czy FSB? 13.05.05, 12:38

no niestety samemu sobie trzeba wpisać słowa - naf-naf i nikola_piterski2

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html
          • jankowski1960 Re: a wy towarzysze z GRU czy FSB? 13.05.05, 12:41
            kuchnia, a ja lubie Ruskich ... i zupe pomidorowa:)
        • naf-naf Re: a wy towarzysze z GRU czy FSB? 13.05.05, 12:45
          Mam nadzieje, ze obawy nie sa jalowe. Jadnak ja to dzialam z wlasnego ramienia i na wlasmy koszt. Dla rozrywki...
    • tornson I dobrze ten cholerny związek na garnuszku Stanów 13.05.05, 13:10
      Zjednoczonych destabilizuje sytuację na Białorusi i wspiera burdy w tym
      państwie.
      • camell_ek Re: I dobrze ten cholerny związek na garnuszku St 13.05.05, 16:22
        Tornson, czy Ty zyjesz na tym samym swiecie co ja?
    • nikola_piterski2 Re: Ostry sprzeciw polskiego MSZ 13.05.05, 13:11
      "Misza zalogowany" czy spiewasz w chorze? To znaczy lubisz kiedy spiewaja na
      jadna nute. Tam slowa nie maja znaczenia. Naiwne myslilem, ze Forum istnieje
      nie dlatego, zeby tylko popierac artykuly GW. Wierz mi, jak agenty KGB, ze
      wieksosc artykulow "Ostanio z Rosji" smieszy mnie do rozpuku. Inna sprawa, ze
      dzis podobna dezynformacja o sytuacji w Rosji korzystna dla polskich politykow,
      zeby narod nie znal o problemach w swoim kraju i ich wlasnej bezpodstawnosci.
      A propos, po moim lomanym polskim zle myslisz o poziomu agentow GRB...
      • justyn3 ruscy agenci na Forum GW? 13.05.05, 18:20
        Czyli wpływ "amerykańskiej" stonki na wzrost polskich ziemniaków? Te argumenty
        przypominają czasy, gdy walcząc z imperializmem amerykańskim tępiono stonkę.
        Gdyby redaktorzy Wyborczej zechcieli uprawiać swoją propoagandę w bardziej
        przemyślany sposób, wzorując się np. na BBC to nie byłoby wówczas potrzeby
        wymyślania agentów FSB czy innych marsjan.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka