Dodaj do ulubionych

krystian nawoluje do likwidacji israela....

30.05.05, 19:40
"Klopot w tym , ze to WSZYSCY wiedza. Czym grozi istnienie Israela."
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=24512516&a=24535477

nic dodac, nic ujac. wszystko jasne.
Obserwuj wątek
    • abstrakt2003 Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 19:53
      No i co z tego? Czy jego słowa mają moc sprawczą? Dana przeceniasz możliwości
      Krystiana.
      • krystian71 Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 20:09
        nie pitol abstrakt , tylko zajrzyj na co danusi odpowiadalem.
        Jakim szantazykiem probowala swoje marne szanse wzmocnic.
        jako rasowy antysyjamista przeciwko istnieniu tego pokracznego tworu byc nie
        moge, poki jeszcze jestem zdolny logicznuie myslec.
        Juz teraz koczuja pod polska ambasada .Wyobrazasz sobie co by sie dzialo, gdyby
        im rzeczywisty strach w oczki zajrzal.Co i tak kiedys nastapi.
        I wtedy wejde do historii jako KRYSTIAN -KTORY - ZLIKWIDOWAL - ISRAEL
        buhahahahaha
        • abstrakt2003 Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 20:13
          Herostrates na miarę XXI wieku nam tu rośnie :)
          • krystian71 Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 20:20
            a Danusia te watla roslinke podlewa ...:)))
        • genom3 KTOŚ BY POMYŚLAŁ,ŻE KRYSTIANEK MYŚLI LOGICZNIE,HEH 31.05.05, 00:46
    • t0g A bo to on jeden.... 30.05.05, 19:55
      Pozdrowienia, t0g
      • goidbaum wolno mu, jak z islamska lubi sobie pokrzyczec. 30.05.05, 20:03
        bez sensu.
        jak demokracja - to demokracja.
        zone.sousmarins.free.fr/mat-dolphin-israel-1305.jpg
    • aaki eeee 30.05.05, 19:56
      tez juz nie masz o czym pisac.
      załóz watek o gadach ,skorpionach i pajakach zyjących w izraelu.to mnie ciekawi
      lubie takie rózne stworzonka
    • arap1 Re: AHNED-KRYST.....ZNISZCZENIA ISRAELA....TO!! 30.05.05, 20:04
      ZNISZCZENIE SWIATA.......NIGDY WIECEJ HOLOKOSTU...ZAPAMIETAJ...ARABIE KATOLICKI
    • nie_lubie_kurdupli do krystiana 30.05.05, 20:15
      krystianie!
      został wciągnięty na listę kurdupli
      po raz drugi
      trzecie wciągnięcie na listę kurdupli będzie dla ciebie oznaczało awans
      na nadkurdupla
      • dana33 Re: do krystiana 30.05.05, 21:26
        nadkurdupel, to mi sie spodobalo... :))))
        • krystian71 Re: do krystiana 30.05.05, 21:29
          "jaki dlugi chcesz miec watek?
          na sto wpisow na poczatek?"
    • olewin donos obywatelski ?? - skąd my to znamy :P 30.05.05, 20:17

• genom3 OLEVIN, ZNASZ TO PRZECIEŻ Z AUTOPSJI :) 31.05.05, 00:45
    • hanes Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 21:50
      Likwidacja Izraela rozwiazalaby niewatpliwie wiele problemow.
      Izrael w obecnej postaci przypomina raczej Guantanamo, niz normalny kraj.
      Koniec nastapi gdy zabraknie drutu kolczastego, a poniewaz Chinczycy masowo
      wykupuja stal - szybko.
      • dana33 Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 21:53
        no to hanesik, wez ksiazke, usiadz w fotelu i czekaj.
        • hanes Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 22:22
          dana33 napisała:

> no to hanesik, wez ksiazke, usiadz w fotelu i czekaj.

Masz jakis typ dla mnie? Wazne zeby byla cienka, bo to dlugo nie potrwa.
          • dana33 Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 22:30
            ty lepiej wez gruba. bo jednak dlugo potrwa....
    • perry.perry Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 22:02
      Dana!
      krystian ma racje!
      Izrael nie ma prawa istniec na zagrabioenj arabskiej ziemi.
      Ani Ty, ani Tomek, ani wtracalski, ani mamzerek, ani z daleka, ani negevmc, ani
      (tym bardziej) Boruch Goldstejn, ani OSKAR nie macie prawa z racji
      uczestniczenia w kilku wojnach - podbojach na stwarzanie sztucznego panstwa na
      Bliskim Wschodzie.
      • krystian71 Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 22:12
        a ty co perry , z ramienia naturei carty sie odezwales ?
        Popatrz do gory , na post dany , bo to otumaniona wiekiem biedaczka i nie wie
        co czyta.
        Wyraznie Danus pisze, ze krystian napisal-"oto czym grozi istnienie israela",
        ale zatytulowala to ,ze krystian nawoluje do obalenia israela.
        Dziwisz sie, ja nie , to stare komunistyczne chwyty.
        Mnie sie tam istnienie Israela podoba , choc sam Israel sie nie podoba.
        Dla Danki to co ja pisze-za trudne.Mam nadzieje,ze dla ciebie nie.
        • dana33 Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 22:19
          nu, nadkurduplu manipulacyjny, co znowu insynuujesz i klamiesz? wyraznie
          zacytowalam:
          "Klopot w tym , ze to WSZYSCY wiedza. Czym grozi istnienie Israela." i dalam
          link, z ktorego wyraznie widac, ze wszyscy wiedza, ze israel ewentualniue
          uzylby broni atomowej i ze wg ciebie, bo to twoje slowa, tym wlasnie grozi
          istnienie israela. znaczy sie, jesli israel by nie istnial, nie byloby tego
          zagrozenia....
          nu, nadkurdkupelku, uspokoj sie letko.... bedziemy tu jeszcze dluuuuugo po
          tobie.
          • perry.perry Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 22:23
            krystian uwaza (nieslusznie) ze nie jestes w stanie wyciagnac zadnych wnioskow
            z jego argumentow :-)

• krystian71 Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 22:30
              a nie mam racji?
              • perry.perry Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 22:33
                krystian71 napisała:

> a nie mam racji?
                non sequitur
            • dana33 Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 22:32
              nu, perry, krystian duzo rzeczy "uwaza".... niech uwaza, wszystko co nasz
              nadkurdupel moze, to podskakiwac w czasie, kiedy nie dynda nozkami....
              • szmul-zbytkower podoba ci sie moj nowy nick? 30.05.05, 22:38
                bo mi strasznie.Sympatycznie brzmi i tak wesolutko.
                poza tym wyczytalem w googlach,ze szmul zbytkower kirkut zydowski zakladal,wiec
                tym wieksza jego chwola.
          • szmul-zbytkower Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 22:34
            ze Israel uzylby ewentualnie broni atomowej ,to TWOJE slowa.
            Ze tym grozi ISTNIENIE ISRAELA to MOJE slowa.
            Ze w zwiazku z tym nawoluje do jego likwidacji to TWOJE slowa i TWOJA ciotka
            MANIPULACJA.
            jAK KIEDYS TE TRZY ZDANIA , CIOTKA , ZROZUMIESZ , TO NAPISZ DO MNIE .Na priva.
            By normalnym ludziom d... nie zawracac.Ciotka.
            • perry.perry Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 22:55
              naiwny jestes, dziadku
              widocznie logiki nigdy nie studiowales.
              jak ja Ci mowie ze dziadek zasmradza mieszkanie
              jak ja dodaje ze smrody trzeba wystawiac za drzwi
              to ja juz nie musze dodawac zeby dziadka w dupe za drzwi kopnac.

Izrael nie ma prawa istnienia z powodow zasadniczych, a nie dlatego , ze
              dziadzio sie ze strachu trzesie ze mu ktos na glowe bombke zatomowe zrzuci.
              • krystian71 Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 23:13
                a mnie twoje religijne powody zupelnie zwisaja.
                nawet ta bomba na BW tez, bo blizej monitora dany,a nie mojego ,
                a jak mowi przyslowie, blizszy monitor cialu.
                I swoje powody mam, by za Israelem , wlasnie na BW obstawac.Wyluszczylem je juz
                dawno , a teraz mnie sie nie chce.
            • dana33 Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 31.05.05, 08:11
              a skad ty wiesz ze ja ciotka? napisalam kiedys, ze mam 4 siostrzenice? tak?
              zapomnialam. 4 fajne dziewczyny, mowia do mnie czocza...

a tu na naszym forum zjawisko sie rozszerza: kazdy zafajdany antysemita mierze
              sobie nik zydowski... niezle, niezle...
              • krystian71 Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 31.05.05, 09:13
                a czego sie , ciotka dziwisz?
                jak przytepiasty wlodzio bierze sobie imie ruskich ksiazat,to jest ok?
                A taki Lechu-smiech na sali...
                A juz najwieksze zgrywy z nicka - WOJO .
                No i ten ARAP , co sie pierwszy sfajda i pierwszy wam prysnie
        • perry.perry Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 22:22
          krystian71 napisała:

> a ty co perry , z ramienia naturei carty sie odezwales ?
          "Karty" nie "carty"
          Ale ja nie potrzebuje zadnego ramienia

> Mnie sie tam istnienie Israela podoba , choc sam Israel sie nie podoba.
          A mi ani Izrael sie nie podoba ani nie widze z jakiej racji takie Danusie i
          wtracalscy maja prawo wybijac Arabow i urzadzac sobie na podbitej ziemi panstwo.

• szmul-zbytkower Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 22:29
            kazdy ma swoje priorytety.Ja tez.
            A za tecarteprzepraszam.
          • genom3 PYRY NIE PERRY I KOGO TO OBCHODZI CO CI SIE PODOBA 31.05.05, 00:50
          • genom3 KRYSTIANKA NA PAL JAK AZJE TRZEBA NABIĆ 31.05.05, 00:55
        • grzegorz1948 Re: krystian nie denerwuj sie.... 23.10.05, 23:37
          Przeciez widzisz ze to jest prowokacyjny babsztyl po szkole Moczara.To jest tak
          jakbys usiadl na gowno i potem dziwilbys sie ze cie muchy atakuja.
      • wtracalski do perry.perry 31.05.05, 14:00
        perry.perry napisał:

> Dana!
        > krystian ma racje!
        > Izrael nie ma prawa istniec na zagrabioenj arabskiej ziemi.
        > Ani Ty, ani Tomek, ani wtracalski, ani mamzerek, ani z daleka, ani negevmc,
        ani
        >
        > (tym bardziej) Boruch Goldstejn, ani OSKAR nie macie prawa z racji
        > uczestniczenia w kilku wojnach - podbojach na stwarzanie sztucznego panstwa
        na
        > Bliskim Wschodzie.

Wywołujesz ducha?
        Pzdr.
        Wtrącalski
    • vox-nihili Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 30.05.05, 22:30
      ???
      a to mowa
      dany33
      papierowa mowa trawa
      • genom3 ŁO JEZU,ZDEJMIJCIE GO Z KRZYŻA BO SIE VOXU NIHILI 31.05.05, 00:54
        wykrwawi na amen
        a zreszta niech sie wykrwawi, kogo to obchodzi
    • genom3 ja nawołuje do likwidacji krystianka, łubudubu 31.05.05, 00:44
      teraz to dopiero się zacznie jazda szybka

no, zaczynajcie hehehe
      • krystian71 Re: ja nawołuje do likwidacji krystianka, łubudub 31.05.05, 08:06
        i co lesiu, zawiodles sie?
        • jankowski1960 Re: ja nawołuje do likwidacji krystianka, łubudub 31.05.05, 10:32
          krystian za duzo dostaje Hartz IV i ma czas na bicie piany w necie:)
          • krystian71 Re: ja nawołuje do likwidacji krystianka, łubudub 31.05.05, 11:19
            a tak merytorycznie,? jedno zdanie sklecisz? nie ? To popros Danke na privie ,
            zrobi to za ciebie
            • gini Re: Kto zmierza do likwidacji Izraela? 31.05.05, 11:59
              vpolskie paszporty

--------------------------------------------------------------------------------

Polskie obywatelstwo / polskie paszporty
              Bi napisał:
              "W zeszłym roku 193 obywateli Izraela ubiegało się o polskie paszporty - trzy
              razy więcej niż w 2001 roku. A 101 z nich otrzymało polskie obywatelstwo".

Światowa Federacja Żydów ocenia, że w Izraelu mieszka około miliona osób
              mających polskie korzenie, natomiast Maciej Kozłowski, były ambasador Polski w
              Tel Awiwie szacuje, że około 50 tys. mieszkańców Izraela zyska w najbliższych
              latach polskie obywatelstwo.

Do sierpnia tego roku, polskie paszporty dostało 95 osób (na 151 złożonych
              wniosków).

To znaczy, że trzeba poszerzyć i zwiększyć działalność

Chyba zaczniemy na Forum...

Potrzebujemy przyciągającą i przekonywującą reklamę

Pozdrawiam
              Maxiu

Leha'amin, leha'amin bechol hatov sheba'olam hazeh
              Leha'amin, leha'amin ach yesh sikui od la olam hazeh
              Leha'amin ba'ahavah, shelo avdah lanu tikvah

Si vis pacem, para bellum

Powrót do góry

Oozie

Wysłany: Pią Paź 08, 2004 10:52 am Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

No masz rację
              • krystian71 Re: Kto zmierza do likwidacji Izraela? 31.05.05, 12:13
                wiec jasne jest, ze miedzy innymi dlatego ABSOLUTNIE jestem przeciwny
                likwidacji Israela.Jesli juz teraz , w czasie przewagi militarnej "patrioci"juz
                sobie przygotowuja miekkie ladowanie, strach pomyslec co sie bedzie dzialo jak
                im sie noga powinie.
                • gini Re: Kto zmierza do likwidacji Izraela? 31.05.05, 12:22
                  Bezrobotni Żydzi wracają do Ameryki Łacińskiej

(PAP) 21-12-2003, ostatnia aktualizacja 21-12-2003 17:29

21.12.Tel Awiw (PAP/EFE) - Ponad 1.000 argentyńskich i urugwajskich Żydów,
                  spośród tych, którzy w ciągu ostatnich dwóch lat skorzystali z prawa do
                  osiedlenia się w Izraelu i wyjechali do tego kraju, powróciło do Ameryki
                  Łacińskiej z powodu panującego w Izraelu bezrobocia - podał w niedzielę
                  izraelski dziennik "Maariw"

Argentyńscy Żydzi w wypowiedziach dla dziennika mówią, że "wolą być biedni w
                  kraju, w którym się wychowali i którego język rozumieją, to jest w Argentynie"

Do Izraela, w nadziei na znalezienie pracy, wyemigrowało w ciągu ostatnich
                  dwóch lat z Argentyny, pogrążonej w kryzysie finansowym, 7.164 Argentyńczyków
                  żydowskiego pochodzenia. Trafili na najgłębszą recesję w 53-letniej historii
                  Państwa Izrael, podczas gdy Argentyna powoli zaczyna wychodzić z głębokiego
                  kryzysu. (PAP) ik/ ro/ lop/
                  DDDDDDDDDDDDDDDD
                  • gini Re: Kto zmierza do likwidacji Izraela? 31.05.05, 12:29
                    Większość Izraelczyków pragnie wycofania się z terytoriów okupowanych

(PAP) 12-12-2003, ostatnia aktualizacja 12-12-2003 19:16

12.12.Jerozolima (PAP/EFE,Int.) - 62 proc. Izraelczyków pragnie, aby Izrael
                    wycofał się na mocy porozumienia z Palestyńczykami z większości osiedli
                    żydowskich w Strefie Gazy i na Zachodnim Brzegu - wynika z sondażu, którego
                    rezultaty ogłoszono w piątek w Jerozolimie

37 proc. obywateli Izraela chce, aby wojsko nadal gwarantowało istnienie i
                    bezpieczeństwo tych osiedli - enklaw na terytorium palestyńskim

55 proc. uczestników sondażu opowiedziało się za wycofaniem wojsk izraelskich z
                    większości okupowanych terytoriów palestyńskich

Sondaż, którego rezultaty wskazują na to, że idea pozostawienia osiedli
                    żydowskich, prawdziwych bastionów militarnych Izraela zanurzonych we "wrogim
                    palestyńskim morzu", jak określił to jeden z izraelskich pisarzy, ma w samym
                    Izraelu coraz mniej zwolenników

Sondaż przeprowadził na zlecenie dziennika "Jedijot Achronot" izraelski
                    Instytut Dajaf

Ideę jednostronnego wycofania się Izraela z okupowanych terytoriów
                    palestyńskich wysunął w ubiegłym tygodniu wicepremier tego kraju Ehud Olmert.
                    (PAP) ik/ mc/ mw/

Ja w ogole nie wiem kto dopuszcza do publikowania takich tekstow.
                    Kropka ten tekst ukazal sie w GW, niestety musialam zacytowac, bo jest juz w
                    archiwum .
                    Tyle, ze niedlugi jest specjalnie , moze nie wykasujesz?
                    Przeciez Dana twierdzi, ze oni nic nie okupuja tylko zagospodarowywuja to co
                    zdobyli na wojnie.
                    A tu jakies 55 % Izraelczykow okazalo sie antysermitami!!!
                    To jakas piata kolumna chyba , wyssali antysemityzm z mlekiem matki.
    • fredzio54 Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 31.05.05, 14:00
      Gojka to gnojka
      • cytat_bez_komentarza Re: krystian nawoluje do likwidacji israela.... 23.10.05, 22:44
        fredzio54 napisał:
        "Gojka to gnojka"
    • lechu1 a kto by zwaracal uwage na to wioelonikowe quano? 23.10.05, 22:46
      Ten faszysta jest sam w strachu w swoim "strzezonym osiedlu" robi w gacie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka