efka_2 10.06.05, 15:33 marzę, by ta instytucja przestała włazić ludziom do łóżek..! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangold Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 15:34 " Podkreślił on, że ofertę kieruje zwłaszcza do "zwolenników i przyjaciół" zmarłego Jana Pawła II..."...to przyjaciele JP II maja jeszcze ochote na małżeństwo, a co za tym idzie i prokreację..... :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
kilgore_trout Re: kaczor na kobierzec 10.06.05, 15:49 eva15 napisała: > moze uda im sie wyzenic kaczora ale ktora/y go zechce jesli informacje podane przez Życie Warszawy sa prawdziwe...:): www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=11&news_id=64661 Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: kaczor na kobierzec 10.06.05, 17:52 Wystarczy że się Mu oświadczysz, będzie jednego kawalera mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
reduta_ordona Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 16:05 A czy ktoś cię zmusza do kożystania z takiej usługi? Nie ma monopolu. Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Wyluzuj, to przecież niewinne żarty...hehe 10.06.05, 16:20 jak ktos zazartuje sobie z homoseksualistow albo z innych, bliskich serdu lewactwa, to od razu jest "napasc", "brak tolerancji", "ciemogrod" itd... a jak lewactwo robi sobie zarty, z reszta na wyjatkowo slabym poziomie, to wszystko cacy... typowa mentalnosc Kalego... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Wyluzuj, to przecież niewinne żarty...hehe 10.06.05, 16:23 skipper_ napisał: > jak ktos zazartuje sobie z homoseksualistow albo z innych, > bliskich serdu lewactwa, to od razu jest "napasc", "brak tolerancji", > "ciemogrod" itd... > > a jak lewactwo robi sobie zarty, z reszta na wyjatkowo slabym > poziomie, to wszystko cacy... > > typowa mentalnosc Kalego... O nie !! Możesz sobie żartować z kogo chcesz ..mi to akurat nie przeszkadza. Żarty są Ok, nienawiść jest beee... :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
rob11111 Re: Wyluzuj, to przecież niewinne żarty...hehe 10.06.05, 17:30 Jasne, żarty w Twoim typie. Tylko jak ktoś sobie żartuje z tego co dla Ciebie ważne lub nie zgadza się z Tobą, to zaraz jest "oszołomkiem" (to zwrot używany przez Ciebie) lub ma jakąś fobię. Odpowiedz Link Zgłoś
rob11111 Re: Wyluzuj, to przecież niewinne żarty...hehe 10.06.05, 17:40 mój post był do mangolda Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Przecież Ty wczoraj nie żartowałeś... mówiłeś 10.06.05, 17:57 jak najbardziej serio .... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rob11111 Re: Przecież Ty wczoraj nie żartowałeś... mówiłeś 10.06.05, 18:20 W moim poście jest również: "... lub nie zgadza się z Tobą ...". Przeczytaj całość, nie wyrywaj z kontekstu. I dalej twierdzisz, że wiesz (pamiętasz) co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 16:11 trudno bedzie im znalezc tak glupia Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 16:13 efka_2 napisała: > marzę, by ta instytucja przestała włazić ludziom do łóżek..! a tobie wlazi?? bo mnie nie... z artykulu nie wynika, zeby byl jakis obowiazek kozystania z uslog... Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 16:26 No i dobrze. Jedna z wazniejszych zeczy zapewniajacych trwalosc malzenstwu jest zgodnosc swiatopogladu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 16:28 titta napisała: > No i dobrze. Jedna z wazniejszych zeczy zapewniajacych trwalosc malzenstwu jest > > zgodnosc swiatopogladu. Ciekawe jak bedzie ten sam światopogląd ale kolory skóry inne... Kościół polski jest bardzo rasistowski.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 16:39 masz jeszcze wiecej takich problemow? Zazdroszcze ci Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 16:40 krystian71 napisała: > masz jeszcze wiecej takich problemow? > Zazdroszcze ci Czego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 16:53 > > Zazdroszcze ci > > Czego ?? prostactwa twojego Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 16:57 krystian71 napisała: > > > Zazdroszcze ci > > > > Czego ?? > prostactwa twojego Możesz sobie wziąć..:-DD tylko czemu jeżeli chce sobie podyskutowac o polskim kościele to od razu jego obrońcy nazywaja mnie prostakiem....nie moge sobie pokrytykować, ja uwielbiam się czepiać :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelpiszczyk Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 17:03 To czepiaj się z klasą i inteligentnie. Akurat pomysł katolickiej agencji matrymonialnej jest całkiem niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 17:12 obywatelpiszczyk napisał: > Akurat pomysł katolickiej agencji matrymonialnej jest całkiem niezły. A czemuż to ??? Ja jestem taki prostak, że mi trzeba dokładnie wszystko tłumaczyć... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 17:05 Mozesz sobie dyskutowac i sie czepiac jezeli ma to sens. Ale czego sie czepiac w tym przypadku? Tak wiec odpusc sobie i wyluzuj. A jak ci sie nie podoba nowa agencja matrymonialna to mozesz isc do starych, ktore dzialaja bardziej na zasadzie agencji towarzyskich niz matrymonialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 17:11 agaj.agaj napisał: > Mozesz sobie dyskutowac i sie czepiac jezeli ma to sens. Ale czego sie czepiac > > w tym przypadku? Tak wiec odpusc sobie i wyluzuj. A jak ci sie nie podoba > nowa agencja matrymonialna to mozesz isc do starych, ktore dzialaja bardziej na > > zasadzie agencji towarzyskich niz matrymonialnych. Skąd wiesz ?? :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 18:07 mangold napisał: > Ciekawe jak bedzie ten sam światopogląd ale kolory skóry inne... Kościół polski > jest bardzo rasistowski.... jakies przyklady moze? czy jak zwykle lewacka, klamliwa propaganda... Odpowiedz Link Zgłoś
rob11111 Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 18:22 Co do zarzutów rasizmu, to raczej u siebie mangold go poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ochydek4 Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 17:37 ale sie chloczyki uciesza.... Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 17:44 Oczywiście to dobry pomysł - czas pmyśleć o agencjach dla blondasów, siwych , muzykalnych , no i oczywiście dla księży i gejów. Uwaga pomysł na agencję dla księzy rezerwuje dla siebie. Z Bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 17:56 efka_2 napisała: > marzę, by ta instytucja przestała włazić ludziom do łóżek..! Ewko a co z katabasem ( księdzem ) w łóżku ? może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 18:02 Katolicka ? To znaczy tylko dla katolików ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 KLER - RAJFUREM GRATULACJE 10.06.05, 18:06 Czy ewentualnych kandydatów będą testowali biskupi w końcu wśród kleru są różne orientacje sexualne. Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 18:08 Katolicka agencja towarzyska-to byłoby to.Ciekaw jestem czy będą kojarzyć za Bóg zapłać,co łaska czy za szmal? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 18:12 Za Bóg zapłać ale mniej jak 500 nie dają. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 19:55 Podobno są prezerwatywy dla katolików: - nie dostarczają grzesznej przyjemności, oraz - nie zapobiegają poczęciu. Z atestem "Imprimatur". Twierdzi się, że produkowane są - a jakże - w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
annas11 Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 19:07 Kazda droga prowadzaca do celu jest dobra - Oczywiscie ze dobrze ze powstaje cos takiego - jesli tylko beda chetni do skorzystania z takiej drogi . . . . Wiele ludzi nie ma jak sie spotkac - moze wyniknac z tego cos dobrego - zycze . .. . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
szrh Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 10.06.05, 19:20 o, bogowie...tylko niech już nie opowiadają, że od prezerwatywy dzieci się rodza bez rączek, a seks oralny prowadzi do chorób psychicznych (schizofrenii, jesli mnie pamięć nie myli, sprawdze, mam to gdzieś nagrane)* *byłam kiedyś na takim kursie w celach badawczych, jako studentka jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_a_bird buhahahahahahahaha! 10.06.05, 19:22 Heteroseksualiści czują się zagrożeni. Przyszłość świata to HOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
tishbite Rusza katolicka prostytucja moralna 10.06.05, 19:52 ...to doczekalismy sie! Jak nie katolik to nie wolno z "psem niewiernym" pójsc do lózka, do oltarza...czy gdzie oczy zaniosa... To troche traci jakas glupota. Poradnie matrymonialne nie powinne miec "szyldu wyznaniowego"... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Weselna przyśpiewka 10.06.05, 19:52 Wymyśliłem taką oto przyśpiewkę weselną, a raczej zwrotkę do przyśpiewki powszechnie znanej: "Czy chciałaby Pani Polaka? Polaka, Polaka ach nie! Bo Polak katolik wciąż modlić się woli, Polaka, Polaka ach nie!" Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Rusza katolicka agencja matrymonialna 11.06.05, 00:21 nareszcie!!! kiedy to ruszy w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
chestburster A moze tak odwiedzicie te strony...... 11.06.05, 00:39 www.mormon.org www.lds.org Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek W okresie probnym tylko swiecone condomy... 11.06.05, 03:19 ...a wieczorek zapoznawczy przy rozancu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: W okresie probnym tylko swiecone condomy... 13.06.05, 09:43 Niemcy robia wiecznie trudnosci cudzoziemcom i ich potencjalnym zagranicznym malzonkom. Odpowiedz Link Zgłoś