Dodaj do ulubionych

bush said "how low can I go?"

11.06.05, 11:09
When it comes to public approval, Bush and Congress are playing "how low can
you go." Bush's approval mark is 43 percent, while Congress checks in at 31
percent, an Associated Press-Ipsos poll found. Both are the lowest levels yet
for the survey, started in December 2003.

Only about one-third of adults, 35 percent, said they thought the country was
headed in the right direction.

I to dzieje sie w 6 miesiecy po wyborach gdzie podobno imbecyl wygral z
przewaga paru milionow glosow. Jesli jest jeszcze ktos, (oprocz felusiaka)
kto wierzy w trafnosc wyborow, to moze to byc tylko krowa ktora opinii nie
wydaje poniewaz jej nie ma!

news.yahoo.com/s/ap/20050611/ap_on_go_pr_wh/bush_ap_ipsos_poll;_ylt=AsQ6MD6MA3sN3egnntwJJL8Gw_IE;_ylu=X3oDMTBhbTlqazJiBHNlYwNjaWQ3MDM-
Obserwuj wątek
    • ghotir Re: bush said "how low can I go?" 11.06.05, 12:04
      a co teraz krzaczka obchodza nasze opinie? wyrzucic go (i jego ekipy) teraz sie
      nie da. jedyne co mozemy zrobic to popierac jego opozycje, ktora i tak ma
      podobne polityki. widzisz jakies rozwiazanie?
      • i-love-2-bike Re: bush said "how low can I go?" 11.06.05, 17:38
        u nas co drugi ma sticker "trim the bushes" i "bush must go". cholera pare lat
        trzeba tego buca przezyc, z tym jego gabinetem figur woskowych.
    • j-k Jennifer, bidulinko 11.06.05, 13:36
      jennifer5 napisała:
      > I to dzieje sie w 6 miesiecy po wyborach gdzie podobno imbecyl wygral z
      > przewaga paru milionow glosow. Jesli jest jeszcze ktos, (oprocz felusiaka)
      > kto wierzy w trafnosc wyborow, to moze to byc tylko krowa ktora opinii nie
      > wydaje poniewaz jej nie ma!
      >
      Moja mala, antyamerykanska bidulinko forumowa, przez uczciwosc moglabys dodac,
      ze gdyby Kerry doszedl do wladzy, jego polityka bylaby podobna.

Przypominam Ci tez, cobys niepotrzebnie nie trzepala skrzydelkami,
      ze POLSKA POLITYKA ZAGRANICZNA po dojsciu do wladzy PiS i PO
      - ani na jote sie nie zmieni.
      • schlagbaum Re: Jennifer, bidulinko 11.06.05, 14:33
        j-k napisał:
        > Przypominam Ci tez, cobys niepotrzebnie nie trzepala skrzydelkami,
        > ze POLSKA POLITYKA ZAGRANICZNA po dojsciu do wladzy PiS i PO
        > - ani na jote sie nie zmieni.

Ciekaw jestem akwizgranski Muffi, dlaczego tak zle zyczysz Polsce.
        Koniec koncow tam masz swoje korzenie, niedojdo. Moze masz rowniez w Klewkach
        rodzine lub w Grojcu znajomych. Rowniez twoj okres kielecki powinienes miec w
        pamieci.
        Obecna polska polityka doprowadzila do tego, ze prowadzaca ja grupa zostala
        rozbita w drobny mak a pozostaly afery, syf kila i mogila. Mimo tego ty Muffi
        twierdzisz, ze polska polityka sie nie zmieni.
        Czy ty naprawde nie masz odrobiny rozumu, Muffi ?

Nie odpowiadaj. To bylo pytanie retoryczne.
        • j-k szlagbaum, polityczny nieuku i naiwniaku 11.06.05, 14:41
          schlagbaum napisał:

> Ciekaw jestem akwizgranski Muffi, dlaczego tak zle zyczysz Polsce.
          > Koniec koncow tam masz swoje korzenie, niedojdo. > Obecna polska polityka
          doprowadzila do tego, ze prowadzaca ja grupa zostala
          > rozbita w drobny mak a pozostaly afery, syf kila i mogila. Mimo tego ty Muffi
          > twierdzisz, ze polska polityka sie nie zmieni.
          > >
          > Nie odpowiadaj. To bylo pytanie retoryczne.<>

Bawia mnie takie posty, jak Twoje, dowodzace kompletnej politycznej IGNORANCJI

Poprzednia ekipa AWS tez zostala rozbita w drobny mak.
          I nastepna ekipa PiS i PO - tez bedzie rozbita w drobny mak

1. Wszystko to przez polityke wewnetrzna.
          Po upadku struktur i infrastruktury komunistycznej i Salomon
          z pustego nie naleje.

2. POLITYKA ZAGRANICZNA POLSKI POZOSTANIE STALA.

Cieszy mnie, ze ladnie sie podlozyles, polityczny ignorancie.

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.

>
          • schlagbaum Muffi- ty osle nidorobiony i matole 11.06.05, 15:13

Nic nie pisales o polityce wewnetrznej lub zewnetrznej.
            Pisales durniu ze "polityka nie zmieni sie ani na jote".
            Masz bardzo powazne problemy z formuowaniem mysli.
            Wciaz sie zastanawiam czy to problemy jezykowe czy jestes zwyklym debilem.

PS

Polityka zagraniczna to tez wiecej niz tobie sie matole wydaje.
            Posluchaj kiedys Kaczora to i do twojej pustej lepetyny moze dotrze, ze i te
            bedzie chcial zmienic.
            • j-k szlagbaum - bawi mnie Twoje nieuctwo... 11.06.05, 17:49
              i to coraz bardziej...

1. To jest forum swiat. Polska pojawia sie tu tylko w kontekscie
              jej polityki zagranicznej.
              2. na tym forum zajmuje sie tylko polityka zagraniczna Polski.
              Jak mam cos do powiedzenia o wewnetrznej (co mi sie zdarza, ale nie za czesto)
              to ide na forum Kraj.

Wystarczy, islamski NIEUKU?

Tfuj, jak zawsze Dr. J.K.
              .
              tu masz troche o polityce zagranicznej RP:
              www.msz.gov.pl
      • sly2015 j-k , komu ty to tlumaczysz !!!!! 11.06.05, 22:33
        Bush otrzymal kraj w rozsypce po oralnym Wilusiu , gielda po internetowym
        balonie pekla i sam stracilem kilkadziesiat tysiecy w ostanch latach rzadow
        tego idioty i Hilary co sobie zrobili burdel w Bialym Domu.
        Clinton zawalil sprawy gospodarcze ale najgorsze ze nic nie zrobilw sprawie
        bezpieczenstwa kraju ,
        9-11 to ewidentna wina ekipy Oralnego Wilusia , komisja kongresowa udowodnila
        ze Osame mozna bylo zlikwidoawac conajmniej 3 RAZY, ale nikt nie mial jaj zeby
        podjac decyzje co jest typowe dla lewactwa .
        Skutki widzimy teraz i musimy poniesc tego koszty , zaniedban Clintonow .
        Wilus byl zajety i mial inne "sprawy " na glowie niz bezpieczenstwo kraju .
        Na szczescie mamy teraz Busha ktory musi robic pozadki i sprzatac to g...o po
        socjalistach , na szczescie gielda i moje inwestycje odbily sie i spowrotem z
        nawiazka zarabiam na dlugoteminowo na gieldzie .
        Za Busha czuje sie duzo bezpieczniej w USA , podatki sa niskie , a moje
        investycje tez sa ZNOWU BEZPIECZNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

j-k napisał:

> jennifer5 napisała:
        > > I to dzieje sie w 6 miesiecy po wyborach gdzie podobno pan Bush wygral z
        > > przewaga paru milionow glosow. Jesli jest jeszcze ktos, (oprocz felusiaka
        > )
        > > kto wierzy w trafnosc wyborow, to moze to byc tylko krowa ktora opinii ni
        > e
        > > wydaje poniewaz jej nie ma!
        > >
        > Moja mala, antyamerykanska bidulinko forumowa, przez uczciwosc moglabys
        dodac,
        > ze gdyby Kerry doszedl do wladzy, jego polityka bylaby podobna.
        >
        > Przypominam Ci tez, cobys niepotrzebnie nie trzepala skrzydelkami,
        > ze POLSKA POLITYKA ZAGRANICZNA po dojsciu do wladzy PiS i PO

• ghotir do sly2015 11.06.05, 22:41
          poczytaj ksiazke szefa bezpieczentwa 'oralnego willusia' i zwroc uwage na spadek
          dlugu panstwowego usa pod ta prezydentura. co do bezpieczenstwa usa pod
          krzaczkiem to jestes w mniejszosci, nawet w usa.
          zyczylbym Ci dobrych inwestycji na gieldzie gdyby nie to ze 'bezpieczenstwo
          inwestycji' oznacza zwiekszanie sie biedy w tym kraju w sytuacji kryzysu
          ekonomicznego. no ale coz, kali nie jest w stanie zrozumiec nie-kalich.
          • i-love-2-bike Re: do sly2015 11.06.05, 22:44
            ghotir napisał:

> poczytaj ksiazke szefa bezpieczentwa 'oralnego willusia' i zwroc uwage na spade
            > k
            > dlugu panstwowego usa pod ta prezydentura. co do bezpieczenstwa usa pod
            > krzaczkiem to jestes w mniejszosci, nawet w usa.
            > zyczylbym Ci dobrych inwestycji na gieldzie gdyby nie to ze 'bezpieczenstwo
            > inwestycji' oznacza zwiekszanie sie biedy w tym kraju w sytuacji kryzysu
            > ekonomicznego. no ale coz, kali nie jest w stanie zrozumiec nie-kalich.

no nasz willy pomimo wszystko nie trwonil tak pieniedzy jak krzaczek,jak rowniez
            nie rozbudowal tak biurokracji.akurat ameryka ,ktora opuszczal willy wygladala
            lepiej niz teraz:))
            • ghotir do i-love-2-bike 11.06.05, 22:54
              weekends to moje 'recreational days'. powaznymi sprawami, na przyklad rozmowami,
              zajmuje sie w tygodniu. mam nadzieje ze rozumiesz mnie.
              • i-love-2-bike Re: do i-love-2-bike 11.06.05, 22:56
                ghotir napisał:

> weekends to moje 'recreational days'. powaznymi sprawami, na przyklad rozmowami
                > ,
                > zajmuje sie w tygodniu. mam nadzieje ze rozumiesz mnie.

:))) o ile jestem w stanie zrozumiec kogokolwiek dzisiaj. upal ponad 40
                stopniowy roztopil mi mozg i ma madrosc,zostaly tylko podstawy,stad prosze o
                prosty i nieskomplikowany jezyk:))
            • sly2015 Do i-love-2-bike 11.06.05, 23:18
              A co cie obchodzi Ameryka !!!!!!!!!

Czyzby chora zawisc ze mieszkasz w gorszym kraju , zaleznym gospodarczo od USA ?

Zajmnij sie lepiej tym ze mordujecie foki kijami i widlami .
              Zajmijcie sie swoja kulawa sluzba zdrowia , gdzie sie czeka na wizyte u lekarza
              6-9 miesiecy , nie mowiac juz o zabiegach w szpitalu , kiedy skoncza sie
              pieniadza w jednym roku , to tzreba czekac na operacje do roku nastepnego .
              Co nie macie problemow ????? moglbym tak jeszcze pisac godzinami ale nie mam
              tyle zjadliwosci co ty , chory z nienawisci ...
              Kanada nie ma swoich problemow ?
              Zawistny przyglupie, a moze cie wyrzucili z USA za kradzieze w sklepach albo
              zaplaciles mandat w USA bo sie nienauczyles jeszcze jezdzic i dlatego sie
              glupio mscisz .
              • i-love-2-bike Re: Do i-love-2-bike 11.06.05, 23:21
                sly2015 napisał:

> A co cie obchodzi Ameryka !!!!!!!!!
                >
                > Czyzby chora zawisc ze mieszkasz w gorszym kraju , zaleznym gospodarczo od USA
                > ?
                >
                > Zajmnij sie lepiej tym ze mordujecie foki kijami i widlami .
                > Zajmijcie sie swoja kulawa sluzba zdrowia , gdzie sie czeka na wizyte u lekarza
                >
                > 6-9 miesiecy , nie mowiac juz o zabiegach w szpitalu , kiedy skoncza sie
                > pieniadza w jednym roku , to tzreba czekac na operacje do roku nastepnego .
                > Co nie macie problemow ????? moglbym tak jeszcze pisac godzinami ale nie mam
                > tyle zjadliwosci co ty , chory z nienawisci ...
                > Kanada nie ma swoich problemow ?
                > Zawistny przyglupie, a moze cie wyrzucili z USA za kradzieze w sklepach albo
                > zaplaciles mandat w USA bo sie nienauczyles jeszcze jezdzic i dlatego sie
                > glupio mscisz .

no mowie chlopie,ze masz problemy. za szybko mowisz a za malo uwaznie
                czytasz,gdzie kto mieszka i co kogo obchodzi slonko ty wschodzace naszego forum
                humorum.
              • jennifer5 kulawa sluzba zdrowia... tylko gdzie? 13.06.05, 04:34
                sly2015 napisał:

> Zajmijcie sie swoja kulawa sluzba zdrowia, gdzie sie czeka na wizyte u
                lekarza 6-9 miesiecy , nie mowiac juz o zabiegach w szpitalu , kiedy skoncza
                sie pieniadza w jednym roku, to tzreba czekac na operacje do roku nastepnego.

Ty pewnie przeszedles pare zabiegow w USA, na glowe, i teraz bredzisz jak
                oszolom wygladajacy zza krzkow. Firmy adwokackie wiedza co robia i gdzie sa
                pieniadze, jednym z tematow na czasie jest "Medical errors in the United
                States" ktory to temat stal sie ostatnio bardzo goracy,

"According to the Institute of Medicine, Medical errors have reached an all
                time high in the United States."

Experts estimate that as many as 98,000 people die in any given year from
                medical errors that occur in hospitals. That's more than die from motor vehicle
                accidents, breast cancer, or AIDS--three causes that receive far more public
                attention. Indeed, more people die annually from medication errors than from
                workplace injuries. Add the financial cost to the human tragedy, and medical
                error easily rises to the top ranks of urgent, widespread public problems.

What is Medical Malpractice?

Medical malpractice, is generally defined as the negligent or incorrect
                performance of the professional duties of doctors, health care providers such
                as nurses and institutions including hospitals. It is a departure by a
                physician or hospital from accepted medical levels of care. In other words, the
                care is below what other doctors or hospitals would provide.

files.veranet.net/1163/medicalerrors2003.pdf
                www.nap.edu/catalog/9728.html
                wiec jak to jest z ta "opieka medyczna" w USA???
          • sly2015 Ty zapewne piszesz z Kanady jak wiekszosc... 11.06.05, 23:09
            tutaj krzykaczy !!!!
            Ciekawe ze Polacy w Kanadzie sa bardziej przejeci sytuacja gospodarcza i
            polityczna w USA , niz sami Amerykanie .

O co tu chodzi ????
            Jakos Amerykanow nie obchodzi wasz premier , nawet nie wiem jak on sie nazywa ,
            ale zaraz zaraz czy aby nie Chretine ?
            Czyzby zawisc ze nie mozecie tu mieszkac i musicie robic w USA zakupy bo jest
            taniej i wiekszy wybor jest powodem chorej nienawisci !?.

Mam rodzine i duzo, duzo znajomych w Kanadzie , sam tez tam mieszkalem i znam
            ten kraj dosyc dobrze i jego mity (min. kulawa sluzba zdrowia)
            Wiec moge zrozumiec zazdrosc tzw canadoli !!!!!
            Baw sie dobrze , znowu bede w okolicach Toronto za miesiac sluzbowo .
            • i-love-2-bike Re: Ty zapewne piszesz z Kanady jak wiekszosc... 11.06.05, 23:10
              sly2015 napisał:

> tutaj krzykaczy !!!!
              > Ciekawe ze Polacy w Kanadzie sa bardziej przejeci sytuacja gospodarcza i
              > polityczna w USA , niz sami Amerykanie .
              >
              > O co tu chodzi ????
              > Jakos Amerykanow nie obchodzi wasz premier , nawet nie wiem jak on sie nazywa ,
              >
              > ale zaraz zaraz czy aby nie Chretine ?
              > Czyzby zawisc ze nie mozecie tu mieszkac i musicie robic w USA zakupy bo jest
              > taniej i wiekszy wybor jest powodem chorej nienawisci !?.
              >
              > Mam rodzine i duzo, duzo znajomych w Kanadzie , sam tez tam mieszkalem i znam
              > ten kraj dosyc dobrze i jego mity (min. kulawa sluzba zdrowia)
              > Wiec moge zrozumiec zazdrosc tzw canadoli !!!!!
              > Baw sie dobrze , znowu bede w okolicach Toronto za miesiac sluzbowo .

oj cosik koledze ta percepcja szwankuje,ale moze to z powodu upalu. tak jak w
              dawnej grze w okrety ze strzalu-pudlo.
              • sly2015 i-love-2-bike napisała 11.06.05, 23:25
                Zero argumentow , znaczy trafilem w czule miejsce .
                Czyli mam racje nadal sie bedziesz tu produkowal , i leczyl swoje kompleksy
                nizszosci !!!!!Medycyna zna takie przypadki zwlaszca wsrod polonii kanadyjskiej
                tej ktora nie moze na stale mieszkac w USA , ale rozumiem cie mi tez zajelo
                troche czasu zeby przyjechac do najwspanialszego kraju na swiecie.
                Ale wiesz mozesz sprobowac przez rzeke powyzej Niagary , jak wiekszosc
                nielegalnych to robi , Raptem kilka tysiecy to kosztuje !!!!!!!!
                HAHA.

oj cosik koledze ta percepcja szwankuje,ale moze to z powodu upalu. tak jak w
                > dawnej grze w okrety ze strzalu-pudlo.
                • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike napisała 12.06.05, 00:00
                  sly2015 napisał:

> Zero argumentow , znaczy trafilem w czule miejsce .
                  > Czyli mam racje nadal sie bedziesz tu produkowal , i leczyl swoje kompleksy
                  > nizszosci !!!!!Medycyna zna takie przypadki zwlaszca wsrod polonii kanadyjskiej
                  >
                  > tej ktora nie moze na stale mieszkac w USA , ale rozumiem cie mi tez zajelo
                  > troche czasu zeby przyjechac do najwspanialszego kraju na swiecie.
                  > Ale wiesz mozesz sprobowac przez rzeke powyzej Niagary , jak wiekszosc
                  > nielegalnych to robi , Raptem kilka tysiecy to kosztuje !!!!!!!!
                  > HAHA.
                  >
                  > oj cosik koledze ta percepcja szwankuje,ale moze to z powodu upalu. tak jak w
                  > > dawnej grze w okrety ze strzalu-pudlo.

o moj Boze ales ty tepy w punktach
                  1.jestem plci zenskiej
                  2.mieszkam w usa
                  3.z medycyny rzadko korzystam bom zdrowa
                  4.draznia mnie barany,ktore uzywaja dialektu znanego mi skadinand z
                  dziecinstwa,ale nic nie klapuja,my tu ich nazywamy dimwits lub dumbasses.
                  THE END
                  • sly2015 Skoro tak to ZCHN 12.06.05, 00:35
                  • sly2015 Pozostaje wiec , ZCHN !!!! 12.06.05, 00:38
                    Czyli: Zwiazek Chronicznego Niedorzniecia !!!!!!!!!

> Zero argumentow , znaczy trafilem w czule miejsce .
                    > > Czyli mam racje nadal sie bedziesz tu produkowal
                    • i-love-2-bike Re: Pozostaje wiec , ZCHN !!!! 12.06.05, 00:42
                      sly2015 napisał:

> Czyli: Zwiazek Chronicznego Niedorzniecia !!!!!!!!!
                      >
                      > > Zero argumentow , znaczy trafilem w czule miejsce .
                      > > > Czyli mam racje nadal sie bedziesz tu produkowal

czy rozrozniasz forma meska od zenskiej mo-fo bro?
            • ghotir Re: Ty zapewne piszesz z Kanady jak wiekszosc... 11.06.05, 23:22
              ja krzykaczem nie jestem a czesciowo pisze z kanady (pracuje tam).
              no wiec po kolei.
              wykazujesz sie arogancja lub ignorancja nie pamietajac nazwiska premiera jezeli
              mieszkasz w usa.
              zakupy w usa i kanadzie: diabli mnie biora ze nie moge przewozic przez granice
              kanadyjskich owocow i warzyw; sa duzo tansze i roznorodne niz te w moim
              supermarkecie lub 'fruit stands' w usa.
              sluzba zdrowia ma sie tutaj wyjatkowo dobrze, wedlug kanadyjczykow, ale nie
              wedlug mediow w usa, ktore czerpia swoje 'financing' od amerykanskich lobby w
              sprawach ubezpieczen medycznych. sam to sobie uloz.
              • sly2015 Oczywiscie ze ma sie dobrze sluzba zdrowia w 11.06.05, 23:57
                Kanaodzie !!!!!!!
                Najlepiej zapytaj tych co sie leczyc musza tam wlasnie , aja relacje znam
                wlasnie od poloni kanadyjskiej , od rodziny i znajomych tam zamieszkalej .
                Popytaj ile sie czeka na zabiegi , albo na wizyte u lekarza w celu dostania
                drugiej opinii, ale co ja gadam , moja znajoma czekala od listopada 2004 do
                maja tego roku na wyniki iwesz co ludzie musza przezywac przez pol roku zanim
                sie dowiedza czy sa chorzy ?????
                Na takie wyniki sie czeka w USA GORA 2 tygodnie !!!!!!!!!!!

Ty zapewne nie tylko pracujesz ale i miszkasz w Kanadzie , a w USA to umowmy
                sie , ze CHCIALBYS MIESZKAC !!!!!!!!!
                Ach , a premier kanadyjski to mnie obchodzi tyle samo co premier Pernambuco
                • ghotir Re: Oczywiscie ze ma sie dobrze sluzba zdrowia w 12.06.05, 14:19
                  nie przecze, ze wielu ludzi w kanadzie ma doswiadczenia podobne do opisanych.
                  nie dziwi mnie wyrzekanie polonii kanadyjskiej, szczegolnie tej nowszej. jednak
                  zapytaj kanadyjczykow czy chca przejsc na system opieki zdrowotnej podobny do
                  tego w usa.
                  • manny_ramirez Chca 12.06.05, 17:09
                    w piatek sad w quebecu uznal za niekonstytucyjne zapisy ze narodowy system
                    zdrowia w Kanadzie ma monopo. Byl to spowodowane wieloma sprawami sadowymi
                    kierowanymi przez Kanadyjczykow na tenze wlasnie monopol
                    • ghotir Re: Chca 12.06.05, 17:30
                      manny_ramirez napisał: 'w piatek sad w quebecu uznal za niekonstytucyjne zapisy
                      ze narodowy system zdrowia w Kanadzie ma monopo. Byl to spowodowane wieloma
                      sprawami sadowymi kierowanymi przez Kanadyjczykow na tenze wlasnie monopol'
                      ------------
                      to nie zmienia tego ze kanadyjczycy glosuja za ich obecnym systemem opieki
                      zdrowotnej. zamiast radykalnej zmiany, chca poprawy tego co maja. moze stad te
                      skargi?
                      inna sprawa moga byc naciski lobby medycznego (doktorzy w kanadzie zarabiaja
                      duzo mniej niz ci w usa). to tylko spekulacja.
              • i-love-2-bike Re: Ty zapewne piszesz z Kanady jak wiekszosc... 12.06.05, 00:01
                ghotir napisał:

> ja krzykaczem nie jestem a czesciowo pisze z kanady (pracuje tam).
                > no wiec po kolei.
                > wykazujesz sie arogancja lub ignorancja nie pamietajac nazwiska premiera jezeli
                > mieszkasz w usa.
                > zakupy w usa i kanadzie: diabli mnie biora ze nie moge przewozic przez granice
                > kanadyjskich owocow i warzyw; sa duzo tansze i roznorodne niz te w moim
                > supermarkecie lub 'fruit stands' w usa.
                > sluzba zdrowia ma sie tutaj wyjatkowo dobrze, wedlug kanadyjczykow, ale nie
                > wedlug mediow w usa, ktore czerpia swoje 'financing' od amerykanskich lobby w
                > sprawach ubezpieczen medycznych. sam to sobie uloz.

he,he pyfko na granicy mozna w baryleczce,ale to kanadyjskie tez niezbyt smaczne:))
                • ghotir Re: Ty zapewne piszesz z Kanady jak wiekszosc... 12.06.05, 14:23
                  i-love-2-bike napisała: 'he,he pyfko na granicy mozna w baryleczce,ale to
                  kanadyjskie tez niezbyt smaczne:))'
                  ------------
                  o piwku nie wiedzialem. zmylilo mnie standardowe pytanie celnikow amerykanskich
                  o alkohol, myslalem ze piwo tez jest oclone.
                  • i-love-2-bike Re: Ty zapewne piszesz z Kanady jak wiekszosc... 12.06.05, 17:04
                    ghotir napisał:

> i-love-2-bike napisała: 'he,he pyfko na granicy mozna w baryleczce,ale to
                    > kanadyjskie tez niezbyt smaczne:))'
                    > ------------
                    > o piwku nie wiedzialem. zmylilo mnie standardowe pytanie celnikow amerykanskich
                    > o alkohol, myslalem ze piwo tez jest oclone.

tez jest clone tylko wolno go wiecej przywiesc bez cla niz hard stuff:))
        • jennifer5 Re: j-k , komu ty to tlumaczysz !!!!! 11.06.05, 22:50
          sly2015 napisał:

> 9-11 to ewidentna wina ekipy Oralnego Wilusia , komisja kongresowa udowodnila
          > ze Osame mozna bylo zlikwidoawac conajmniej 3 RAZY, ale nikt nie mial jaj
          zeby podjac decyzje co jest typowe dla lewactwa .

typowy republikanski kretynie, podaj mi obecne przyklady , KTO GO SZUKA, a
          jesli bedziesz cos nawijal armii debila to odrazu daj sobie siana w ryj.
    • markv501 Re: bush said "how low can I go?" 11.06.05, 14:49
      ja tez uwazam ze to byl trafny wybor. Twoja pogarda do wyborcow amerykanskich

jest niesmaczna. Zapewniam cie, nie masz 1/3 wyksztalecenia GWB.
      Czemu ty nie zajmiesz sie polityka, za przykladem jednego Austriaka.
      No, ale w tym wypadku bedziesz musiala odkryc swoje karty i pochwalic sie
      swoimi dypplomami
      pzdr
      • jennifer5 Re: bush said "how low can I go?" 11.06.05, 22:33
        markv501 napisał:

> Twoja pogarda do wyborcow amerykanskich
        >
        > jest niesmaczna.

doprawdy, wiec biegnij do kibelka i wywal z siebie to co ci nie smakoje. Tutaj
        masz jeszcze na deser, ten imbecyl felusiak sam podaje ci przyklady kim sa
        wyborcy amerykanscy:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=25069278&a=25081827
    • felusiak1 Re: bush said "how low can I go?" 11.06.05, 16:14
      Bardzo ciekawy sondaz.
      40% respondentow to republikanie, 50% demokraci.
      Juz na starcie GW ma przechlapane.
      • schlagbaum Re: bush said "how low can I go?" 11.06.05, 17:35
        felusiak1 napisała:

> Bardzo ciekawy sondaz.
        > 40% respondentow to republikanie, 50% demokraci.
        > Juz na starcie GW ma przechlapane.

Nie wiesz przypadkiem, Felusiak czy nie planuje sie w us-owie zmian
        pozwalajacych na prezydenture w trzeciej czy w czwartej kadencji ?
        Gdy kiedys busia zabraknie swiat nie bedzie wprawdzie mniej bezpieczny ale za
        to duzo mniej zabawny.
        Ruszcie wy tylki i zrobcie cos dla ratowania gwiazdy texasu.
        Myslisz, ze sa szanse ?

Trzymam kciuki.
        • felusiak1 Re: bush said "how low can I go?" 11.06.05, 17:52
          nie badz dziecinny, szlakbaum.
          Podpowiem ci, sondaze napedzane sa przez media.
          Jesli jutro media zechca zrobic rozglos w sprawie
          przykrego zapachu kanalizacji to za tydzien bedzie to problem numer 1 w USA.
          Powolany zostanie sztab kryzysowy i znajdzie to odbicie w sondazach.
          Okres ogorkowy chlopie i bedzie roic sie od sondazy.
          Wszyscy beda psioczyc, jak im jest zle a tymczasem deficyt handlowy bedzie
          wzrastal w galopujacym tempie. Jak pogodzic te dwie rzeczy?
          Psiocza, ze im biednie a jednoczesnie wydaja pieniadze jak pijany marynarz.
          • i-love-2-bike Re: bush said "how low can I go?" 11.06.05, 17:56
            felusiak1 napisała:

> nie badz dziecinny, szlakbaum.
            > Podpowiem ci, sondaze napedzane sa przez media.
            > Jesli jutro media zechca zrobic rozglos w sprawie
            > przykrego zapachu kanalizacji to za tydzien bedzie to problem numer 1 w USA.
            > Powolany zostanie sztab kryzysowy i znajdzie to odbicie w sondazach.
            > Okres ogorkowy chlopie i bedzie roic sie od sondazy.
            > Wszyscy beda psioczyc, jak im jest zle a tymczasem deficyt handlowy bedzie
            > wzrastal w galopujacym tempie. Jak pogodzic te dwie rzeczy?
            > Psiocza, ze im biednie a jednoczesnie wydaja pieniadze jak pijany marynarz.

moj drogi sezon ogorkowy tu nie istnieje.mamy dwie wojny,ludzie gina na nich
            codziennie jesli nie slyszales,a dla ciebie to non-event. czy twoje dzieci sluza
            w wojsku,bo powinny jesli jestes taki patriota buszasty.
            • felusiak1 rachel 11.06.05, 18:05
              Wojan amerykanie przestali interesowac sie tak samo jak podbojem kosmosu i
              lataniem na ksiezyc.
              A co ich interesuje naprawde? Proces Jacksona, morderstwo na Arubie itd.
              Popatrz tylko co ogladaja w TV. Reality shows ktore daja im duchowa podniete
              szczegolnie kiedy widza jak ktos musi zjesc robaki.
              C'mon, get a life. Look outside. Sunny and hot. Time to get some tan.
              • i-love-2-bike Re: rachel 11.06.05, 18:10
                felusiak1 napisała:

> Wojan amerykanie przestali interesowac sie tak samo jak podbojem kosmosu i
                > lataniem na ksiezyc.
                > A co ich interesuje naprawde? Proces Jacksona, morderstwo na Arubie itd.
                > Popatrz tylko co ogladaja w TV. Reality shows ktore daja im duchowa podniete
                > szczegolnie kiedy widza jak ktos musi zjesc robaki.
                > C'mon, get a life. Look outside. Sunny and hot. Time to get some tan.

po pierwsze felusiak nie opalam sie bo nie chce miec raka skory,widzialam jak
                bardzo bliski mi czlowiek na niego umieral i to nic przyjemnego,nie mowiac
                juz,ze to niszczy skore.
                po dugie telewizja i inne mass media celowo odciagaja uwage ludzi od tego co
                wazne,ale nie kazdy to kupuje. jak wiesz wczoraj zginelo znowu paru naszych i
                juz ponad 1700 naszych chlopcow i dziewczat nie zyje. moze ty wolisz spacery po
                plazy i uwazasz to jako non-event,mnie sumienie na to nie pozwala,jak rowniez
                moim dzieciom i ich rowiesnikom,ktore organizuja takie czy inne memmorial dla
                ofiar wojen.
          • schlagbaum Re: bush said "how low can I go?" 11.06.05, 23:18
            felusiak1 napisała:

> nie badz dziecinny, szlakbaum.
            > Podpowiem ci, sondaze napedzane sa przez media.
            > Jesli jutro media zechca zrobic rozglos w sprawie
            > przykrego zapachu kanalizacji to za tydzien bedzie to problem numer 1 w USA.
            > Powolany zostanie sztab kryzysowy i znajdzie to odbicie w sondazach.
            > Okres ogorkowy chlopie i bedzie roic sie od sondazy.
            > Wszyscy beda psioczyc, jak im jest zle a tymczasem deficyt handlowy bedzie
            > wzrastal w galopujacym tempie. Jak pogodzic te dwie rzeczy?
            > Psiocza, ze im biednie a jednoczesnie wydaja pieniadze jak pijany marynarz.

To teoria czy fakt ?
        • yann17 Re: bush said "how low can I go?" 11.06.05, 18:04
          schlagbaum napisał:

> felusiak1 napisała:
          >
          > > Bardzo ciekawy sondaz.
          > > 40% respondentow to republikanie, 50% demokraci.
          > > Juz na starcie GW ma przechlapane.
          >
          > Nie wiesz przypadkiem, Felusiak czy nie planuje sie w us-owie zmian
          > pozwalajacych na prezydenture w trzeciej czy w czwartej kadencji ?
          > Gdy kiedys busia zabraknie swiat nie bedzie wprawdzie mniej bezpieczny ale za
          > to duzo mniej zabawny.
          > Ruszcie wy tylki i zrobcie cos dla ratowania gwiazdy texasu.
          > Myslisz, ze sa szanse ?
          >
          > Trzymam kciuki.
          > ======================================================
          zmian się nie planuje , ale jakis mały akcik terroru może, byłby precedens do
          np. bezterminowego przedłużenia kadencji
          • felusiak1 Re: bush said "how low can I go?" 11.06.05, 18:09
            yann takiej mozliwosci nie ma. Jesli pamietasz co stalo sie z niesmiala
            propozycja przedluzenia kadencji Giulianiego po 911 do konca marca 2002 to
            zrozumiesz, ze
            jest to nierealne.
            W czasie II wojny swiatowej odbywaly sie wybory co roku w listopadzie.
            • yann17 Re: bush said "how low can I go?" 11.06.05, 21:55
              co nie znaczy, że nie może spróbować, przecież to jedyny polityk, który walczy
              ze światowym terroryzmem.
              • felusiak1 Re: bush said "how low can I go?" 11.06.05, 22:49
                To jeszcze powiedz nam jakby mial to zrobic i juz bedzie nam lepiej.
            • ghotir do felusiak1 11.06.05, 22:49
              sprawa trzeciej kadencji krzaczka
              jakis czas temu zauwazylem dyskusje nad projektem odlozenia wyborow
              prezydenckich w sytuacji zagrazenia narodowego. jezeli taki projekt stalby sie
              prawem to krzaczek moglby liczyc na trzecia kadencje. popraw mnie; Ty, zdaje
              sie, sledzisz te sprawy.
              • i-love-2-bike Re: do felusiak1 11.06.05, 22:51
                ghotir napisał:

> sprawa trzeciej kadencji krzaczka
                > jakis czas temu zauwazylem dyskusje nad projektem odlozenia wyborow
                > prezydenckich w sytuacji zagrazenia narodowego. jezeli taki projekt stalby sie
                > prawem to krzaczek moglby liczyc na trzecia kadencje. popraw mnie; Ty, zdaje
                > sie, sledzisz te sprawy.

ty juz mnie nie przerazaj gothir,nie dosc,ze upal straszliwy to jeszcze jakims
                horrorem staszysz. juz widze scenariusz nastepnej hutzpy i naszego dzielnego
                krzaka,ktory z megafonem broni narod amerykanski,ktory jednoglosnie zmienia
                konstytucje i pozwala mu na nastepna kadencje:((
                • ghotir i-love-2-bike 11.06.05, 23:04
                  'juz widze scenariusz nastepnej hutzpy i naszego dzielnego krzaka,ktory z
                  megafonem broni narod amerykanski,ktory jednoglosnie zmienia konstytucje i
                  pozwala mu na nastepna kadencje:(('
                  ------------
                  mnie to tez martwi. jednak poczekajmy na odpowiedz felusiak, ja moge sie tu mylic.

• jennifer5 Jeb nasz nastepca 12.06.05, 18:44
                  moze trzeciej kadencji imbecyl nie da rady sobie zalatwic ale tata juz cos
                  przepowiada ze trzeba bedzie przygotowac nastepce tronu ktorym to ma zostac Jeb
                  Bush. Nazwisko i imie juz mowi samo za siebie bedzie zaJEBiscie.

www.sptimes.com/2003/12/18/State/Jeb_Bush__President_w.shtml
                  • i-love-2-bike Re: Jeb nasz nastepca 12.06.05, 18:47
                    jennifer5 napisała:

> moze trzeciej kadencji imbecyl nie da rady sobie zalatwic ale tata juz cos
                    > przepowiada ze trzeba bedzie przygotowac nastepce tronu ktorym to ma zostac Jeb
                    >
                    > Bush. Nazwisko i imie juz mowi samo za siebie bedzie zaJEBiscie.
                    >
                    > www.sptimes.com/2003/12/18/State/Jeb_Bush__President_w.shtml

oj chyba ten numerek nie przejdzie,juz dean sie o to postara.
              • manny_ramirez ghotir daj zrodlo 11.06.05, 22:56
                bo z tego co ja pamietam to owszem byla taka dyskusja na lamach lewackich pism
                aby jeszcze bardziej ludzi nastraszyc cos a la guardian w sprawie poboru i
                globalresearch w wielu
                • ghotir Re: ghotir daj zrodlo 11.06.05, 23:06
                  w tym sek: zrodla nie mam; zostalo na moim zainfekowanym komputerze. dlatego
                  czekam na odpowiedz felusiak
                  • i-love-2-bike Re: ghotir daj zrodlo 11.06.05, 23:07
                    ghotir napisał:

> w tym sek: zrodla nie mam; zostalo na moim zainfekowanym komputerze. dlatego
                    > czekam na odpowiedz felusiak

zaloz sobie firefox jako browser,jest wspanialy,poza tym masz pewnie te
                    antywisrusowe programy,to konieczne:))
                    • ghotir Re: ghotir daj zrodlo 12.06.05, 14:35
                      i-love-2-bike napisała: 'zaloz sobie firefox jako browser,jest wspanialy,poza
                      tym masz pewnie te antywisrusowe programy,to konieczne:))'
                      -------------
                      chetnie. tylko czy to bedzie pracowac z moim internet provider, ktory daje mi
                      swoj wlasny browser a nie jest to firefox?
                      przejmuje sie ochrona komputera, ale i tak co jakies dwa lata te ochrony
                      nawalaja a ja znowu laduje w costco kupujac nowy bo nie mam cierpliwosci do
                      naprawiaczy w mojej okolicy.
                      czy u Was tez najlepsi technicy uciekaja do duzych miast?

• ghotir Re: ghotir daj zrodlo 11.06.05, 23:13
                  manny_ramirez napisał: 'bo z tego co ja pamietam to owszem byla taka dyskusja
                  na lamach lewackich pism aby jeszcze bardziej ludzi nastraszyc cos a la guardian
                  w sprawie poboru i globalresearch w wielu'
                  -----------
                  nie prowokuj. straszenie amerykanow to glowne zajecie obecnej administracji a
                  nie zanikajacej lewicy. co do globalresearch.ca to udzielilem Ci odpowiedzi i
                  powiedzialem dlaczego zrobilem to przez poczte. zbastuj.
                  • manny_ramirez ok w sprawie globalresearch 11.06.05, 23:19
                    przez mail tez i odpowiem
                    a lewica straszy ludzi duzo bardziej niz Bush, no ale tak dziala polityka,
                    chyba to rozumiesz
                    • ghotir Re: ok w sprawie globalresearch 12.06.05, 00:20
                      manny_ramirez napisał: 'przez mail tez i odpowiem'
                      -----------
                      nie w weekend, prosze; to moj czas na rekreacje wiec nie odpowiadam na e-mail;
                      odszczekiwanie sie na forum to inna sprawa, dlatego mnie tu widac miedzy
                      rybkami, basenem i spacerami.
                      pozdrowienia.
    • abe_ltd Re: bush said "how low can I go?" 12.06.05, 00:29
      jennifer5 napisała:

> When it comes to public approval, Bush and Congress are playing "how low can
      > you go." Bush's approval mark is 43 percent, while Congress checks in at 31
      > percent, an Associated Press-Ipsos poll found. Both are the lowest levels yet
      > for the survey, started in December 2003.
      >
      > Only about one-third of adults, 35 percent, said they thought the country was
      > headed in the right direction.
      >
      > I to dzieje sie w 6 miesiecy po wyborach gdzie podobno imbecyl wygral z
      > przewaga paru milionow glosow. Jesli jest jeszcze ktos, (oprocz felusiaka)
      > kto wierzy w trafnosc wyborow, to moze to byc tylko krowa ktora opinii nie
      > wydaje poniewaz jej nie ma!
      >
      > news.yahoo.com/s/ap/20050611/ap_on_go_pr_wh/bush_ap_ipsos_poll;_ylt=AsQ6MD6MA3sN3egnntwJJL8Gw_IE;_ylu=X3oDMTBhbTlqazJiBHNlYwNjaWQ3MDM-
      >
      Niech sie stoczy najnizej jak moze. Zrobi troche sabotazu dla przyszlych planow
      prezydenckich braciszka Zajebistego. Swiat by nie przezyl nastepnej kadencji
      szalenca z rodu Bushow. To u nich genetyczne jest.
    • felusiak1 odpowiadam gothirowi (lepiej pozno niz wcale) 12.06.05, 18:40
      ghotirze mowilo sie o sytuacji, kiedy wybory zostalyby zaklocone przez atak
      terrorystyczny. To znaczy, w dniu wyborow albo w przeddzien mielibysmy cos na
      skale 911 albo wiecej. Nie oznacza to jednak mozliwosci trzeciej kadencji i pod
      znakiem zapytania stoi nawet mozliwosc przedluzenia kadencji na kilka tygodni
      albo miesiecy.
      A to, ze w prasie cos tam sie pisalo zignoruj dla wlasnego zdrowia. Pisalo sie
      tez o mozliwosci przywrocenia poboru. Cherlie Rangel nawet przedstawil projekt
      ustawy.
      Nad ustawa odbylo sie glosowanie w Izbie Reprezentantow i Rangel glosowal
      przeciwko. Byl to jedyny wypadek aby sponsor ustawy glosowal przeciwko.
      Czego nie robi sie dla propagandy.
      • ghotir Re: odpowiadam gothirowi (lepiej pozno niz wcale) 13.06.05, 08:51
        jestes kopalnia wiedzy o tym co dzieje sie w d.c. dzieki za wyjasnienia.
      • manny_ramirez do felusiaka 13.06.05, 20:24
        mieszkasz mzoe w okolicach dc?
    • jennifer5 lower and lower and lower and... 13.06.05, 17:06
      Nowe dobre wiesci dla busha, lower and lower and lower and...

news.yahoo.com/s/usatoday/20050613/ts_usatoday/pollusaislosingpatienceoniraq
      • j-k Re: lower and lower and lower and... 13.06.05, 17:10
        jennifer5 napisała:

> Nowe dobre wiesci dla busha, lower and lower and lower and...
        >
        > news.yahoo.com/s/usatoday/20050613/ts_usatoday/pollusaislosingpatienceoniraq

Jennifer, tresci w tym nie ma.
        I ani ksztyny politycznej analizy.
        tylko bezsilne ujadanie na Busha.

Uprawiasz Psychoterapie?

• jennifer5 Re: lower and lower and lower and... 13.06.05, 17:29
          nie wiem gdzie ty chodziles do szkoly, moze w Moskwie, ale dla mnie jest to
          pelna tresc i bardzo zrozumiale zdanie:

""We have reached a tipping point," says Ronald Spector, a military historian
          at George Washington University. "Even some of those who thought it was a great
          idea to get rid of Saddam (Hussein) are saying, 'I want our troops home.' "
          • j-k ale to nie jest glos polityczny 13.06.05, 17:43
            1. Do szkoly chodzilem w roznych krajach, w Rosji, akurat nie.

2. Nie przeprowadzasz politycznej analizy, tylko podajesz jakies glosy
            bez politycznego zaplecza!
            3. W Ameryce kazdy moze mowic wszystko.
            4. Wiadomo, niezadowolenie wzrasta, gdyz koszty spoleczne tej wojny sa duze.
            5. Lecz Opozycja - w generaliach wobec Iraku - popiera rzad.

ERGO: Spektakularnych zmian nie bedzie.
            • jennifer5 Re: ale to nie jest glos polityczny 13.06.05, 18:47
              j-k napisał:

> 1. Do szkoly chodzilem w roznych krajach, w Rosji, akurat nie.
              >
              > 2. Nie przeprowadzasz politycznej analizy, tylko podajesz jakies glosy
              > bez politycznego zaplecza!
              > 3. W Ameryce kazdy moze mowic wszystko.
              > 4. Wiadomo, niezadowolenie wzrasta, gdyz koszty spoleczne tej wojny sa duze.
              > 5. Lecz Opozycja - w generaliach wobec Iraku - popiera rzad.

moze czas najwyzszy dla ciebie zebys wyszedl z ostatniego plenum partii i
              posluchal o czym wroble spiewaja. Analizy polityczne sa tylko wowczas istotne i
              maja sole przebicia jesli sa poparte tym co sie dziekje wokolo, nioe odrotnie.
              Ale widac ze ty nadal zyjesz w latach 60-tych kiedy to na plenom partii
              potrafiliscie odwolac kryzys gospodarczy ustawa z dnia ... i kryzysu nie bylo.
              Tak jak juz pisalam jestes politrukiem z przeszloscia i do tego bardzo marnym
              politrukiem.
          • peacemaker2 Re: lower and lower and lower and... 15.06.05, 01:13
            Kiedys w Rosji ludzie wierzyli komunistom i jak zostali potraktowani?
            Ludzie czesto zmieniaja zdanie. Jak bys miala calkowita demokracje i kazdy by
            glosowal za kazda ustawa to takie panstwo by nie przezylo zbyt dlugo.
            Socjalisci rujnuja panstwa tak bylo w ZSRR tak sie dzieje w Europie.
            Pamietaj ze dopuki sa biznesy to ty bedziesz miala prace.A jak socjalisci
            (demokraci)przejma wladze na dluzej niz 4 lata to zobaczymy co sie stanie.
            Powiem Ci o jednym socjalistycznym wynalazku unii pracy.Moze kiedys mialo to
            sens ale teraz to niestety powod do zniszczenia dobrej firmy.
            Przyklad z mojej pracy. Jeden z pracownikow przyszedl do pracy po spozyciu
            alkoholu supervisor wyslal go do domu bo tylko to mogl zrobic.
            Takiego nie wyrzucisz poniewaz unia go obroni.
            Unia powinna byc dla ludzi ktorzy sa nieslusznie osadzeni ale nie powinna byc
            naduzywana.Niestety takie jest socjalistyczne podejscie do pracy.
            Niewazne co sie robi chodzi tylko o pieniadze najlepiej za darmo.

Pisze Ci o tym bo masz socjalistyczne poglady.Moze kiedys sie to zmieni.
            A jeszcze na poparcie moich wywodow to zobacz jak sobie radza wielkie miasta
            gdzie demokraci sa przy wladzy takie jak Detroit, Cleveland Ohio itp.
            • i-love-2-bike Re: lower and lower and lower and... 15.06.05, 01:53
              peacmaker jesli mysli,ze przyczyna zla w ameryce sa demokraci to po czesci sie z
              toba zgadzam,ale to w koncu republikanie rozbudowali machine
              biurokratyczna,jakiej sama rosja by sie nie powstydzila, to republikanie
              rozpoczeli okrutne wojny kosztujace ciebie i mnie majatek,ze o ludziach po obu
              stronach nie wspomne,to republikanie ograniczaja wolnosc moja i twoja co
              dzien,upodabniajac nas do tejze rosji,wiec zanim zaczniesz plakac nad zwiazkami
              zawodowymi,to zastanow sie,czy ich czysta konkurencja nie wykonczy a nie partia
              republikanska.
            • jennifer5 Re: lower and lower and lower and... 15.06.05, 05:27
              peacemaker2 napisał:

> Pisze Ci o tym bo masz socjalistyczne poglady.Moze kiedys sie to zmieni.
              > A jeszcze na poparcie moich wywodow to zobacz jak sobie radza wielkie miasta
              > gdzie demokraci sa przy wladzy takie jak Detroit, Cleveland Ohio itp.

Jesli chodzi o moje poglady to sie mylisz, ale nie w tym rzecz zeby ci to
              udowodnic. Demokraci maja swoje dobre strony jak rowniez republikanie. Nie
              chodzi o to kto co glosi, chodzi o to kto co robi. Przypomnij sobie Regana,
              malo jest ludzi ktorzy twierdza ze byl to zly Prezydent. Jestem przeciwna temu
              co dzieje sie obecnie w USA pniewaz tutaj zyje i to mnie bezposrednio dotyczy.
              Nie bede tolerowac bandytyzmu politycznego niezaleznie czy bedzie to bandytyzm
              w wykonaniu Stalina, Hitlera, Jaruzelskiego czy Busha. Obecne kierownictwo
              Bialego Domu to skorumpowany swiatek ludzi ktorych laczy biznes, nie interesy
              Narodowe czy Swiatowe. Na przytaczanie Ci przykladow nie mam teraz czasu, jesli
              jestes na tyle rozsadny, sam je znajdziesz. Na koniec podam ci maly przyklad,
              nie wiem czy pamietasz czasy Gomulki a pozniej Gierka, to co dzialo sie wowczas
              w PRL-u bylo dokladna namiastka tego co masz przyjemnosc ogladac obecnie w
              Bialym Domu. Roznica polega na tym ze tamci zlodzieje kradli w zakresie takigo
              panstewka jakim jest Polska, tutejsi wciagaja w swoj proceder caly Swiat nie
              liczac sie z zyciem ludzkim ani z tym jakie to przyniesie efekty ekonomiczne na
              nastepne lata. Bush jest zwyklym oszustem i pionkiem w duzej grze.
              Spoleczenstwo amerykanskie zostalo zwyczajnie oszukane, dlaczego? Dlatego ze
              ludzi zyjacy w Ameryce pierwszy raz zetkneli sie z tym z czym Polacy walczyli
              ponad 50 lat w komunie. Polacy kochaja wolnosc i prawo, jest to piekne to tak
              jak Amerykanier. Roznica polega na tym ze Polacy juz to przezyli, Amerykanie
              jeszcze naiwnie wierza w prawdomownosc i dobre intencie ich przywodcow.
    • jennifer5 the top reasons 13.06.05, 17:32
      Why the war wasn't worth it, the top reasons cited are:

1. fraudulent claims and
      2. no weapons of mass destruction found;
      3. the number of people killed and wounded;
      4. the belief that Iraq posed no threat to the United States.
      • i-love-2-bike Re: the top reasons 13.06.05, 20:21
        jennifer5 napisała:

> Why the war wasn't worth it, the top reasons cited are:
        >
        > 1. fraudulent claims and
        > 2. no weapons of mass destruction found;
        > 3. the number of people killed and wounded;
        > 4. the belief that Iraq posed no threat to the United States.

jennifer jestes przerazliwie logiczna,jasio tego nie pojmie. jak partia kazala
        miec zniwa w grudniu,to jasio kombajnem zbieral:))
        • biedronka24 nasz jas pieje peany nt infrastruktury komunistycz 13.06.05, 20:41
          nej przy okazji upewniajac sie ze jest proamerykanski ;)
          • yann17 Re: nasz jas pieje peany nt infrastruktury komuni 13.06.05, 20:47
            niniejszym wnoszę ciekawy przyczynek do dyskusji

cgi.wn.com/?action=display&article=36713157&template=worldnews/index.txt&index=recent
        • jennifer5 Re: the top reasons 14.06.05, 02:26
          i-love-2-bike napisała:

> jennifer jestes przerazliwie logiczna,jasio tego nie pojmie. jak partia kazala
          > miec zniwa w grudniu,to jasio kombajnem zbieral:))

Sadzisz i-love-2-bike, ze udalo mu sie zrobic prawo kierowania kombajnem, czy
          moze sam zaczepial sie do kosy i kosil, kosil, kosil...?
          • i-love-2-bike Re: the top reasons 14.06.05, 02:28
            jennifer5 napisała:

> i-love-2-bike napisała:
            >
            > > jennifer jestes przerazliwie logiczna,jasio tego nie pojmie. jak partia k
            > azala
            > > miec zniwa w grudniu,to jasio kombajnem zbieral:))
            >
            > Sadzisz i-love-2-bike, ze udalo mu sie zrobic prawo kierowania kombajnem, czy
            > moze sam zaczepial sie do kosy i kosil, kosil, kosil...?

jasio malodiec na kombajnie,a to dobre pewnie z lesia traktorzyska na kolanach
            wolna milosc uprawial:))
            • jennifer5 Re: the top reasons 14.06.05, 02:30
              i-love-2-bike napisała:

> jennifer5 napisała:
              >
              > > i-love-2-bike napisała:
              > >
              > > > jennifer jestes przerazliwie logiczna,jasio tego nie pojmie. jak pa
              > rtia k
              > > azala
              > > > miec zniwa w grudniu,to jasio kombajnem zbieral:))
              > >
              > > Sadzisz i-love-2-bike, ze udalo mu sie zrobic prawo kierowania kombajnem,
              > czy
              > > moze sam zaczepial sie do kosy i kosil, kosil, kosil...?
              >
              > jasio malodiec na kombajnie,a to dobre pewnie z lesia traktorzyska na kolanach
              > wolna milosc uprawial:))

taka mozliwosc istnieje pod warunkiem ze dostal zezwolenie od naczelnika
              • i-love-2-bike Re: the top reasons 14.06.05, 02:31
                jennifer5 napisała:

> i-love-2-bike napisała:
                >
                > > jennifer5 napisała:
                > >
                > > > i-love-2-bike napisała:
                > > >
                > > > > jennifer jestes przerazliwie logiczna,jasio tego nie pojmie.
                > jak pa
                > > rtia k
                > > > azala
                > > > > miec zniwa w grudniu,to jasio kombajnem zbieral:))
                > > >
                > > > Sadzisz i-love-2-bike, ze udalo mu sie zrobic prawo kierowania komb
                > ajnem,
                > > czy
                > > > moze sam zaczepial sie do kosy i kosil, kosil, kosil...?
                > >
                > > jasio malodiec na kombajnie,a to dobre pewnie z lesia traktorzyska na kol
                > anach
                > > wolna milosc uprawial:))
                >
                > taka mozliwosc istnieje pod warunkiem ze dostal zezwolenie od naczelnika

naczelnego kombajnisty juz jasio mu tam jaka mloda krew podeslal. jasio gustuje
                w nieletnich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka