Dodaj do ulubionych

Włoscy populiści proponują kastrowanie gwałcicieli

25.06.05, 07:38
Swietny pomysl.Jakos mi nie zal takiego bandyty z najlepiej klasycznie odrabanym "..."
Obserwuj wątek
    • ylemai Re: Włoscy populiści proponują kastrowanie gwałci 25.06.05, 07:52
      a co to zmieni? po odrąbaniu mu "...", następnym razem zrobi zgwałconemu
      człowiekowi analny fisting po gardło - dłonią. w gwałcie chodzi o przemoc i
      kontrolę, nie o seks, wbrew temu, co się niektórym faszystom wydaje.

po pierwsze leczyć. nieuleczalne, wycinać. czy faszyzm jest uleczalny? tak,
      historia Niemiec to pokazała.
      • poltek1 Re: Włoscy populiści proponują kastrowanie gwałci 26.06.05, 16:08
        ylemai napisał:

> a co to zmieni? po odrąbaniu mu "...", następnym razem zrobi zgwałconemu
        > człowiekowi analny fisting po gardło - dłonią. w gwałcie chodzi o przemoc i
        > kontrolę, nie o seks, wbrew temu, co się niektórym faszystom wydaje.
        >
        > po pierwsze leczyć. nieuleczalne, wycinać. czy faszyzm jest uleczalny? tak,
        > historia Niemiec to pokazała.
        Ale nawet w Niemczech nie byłoby to możliwe bez zbrojnego pogromu nazistów i
        procesu norymberdzkiego. Uważam, że takim pogromem dla gwałcicieli może być
        tylko kastracja. Byłby to także skuteczny środek zastraszający potencjalnych
        przestępców.
    • polonic Jesli prawicowa to nie populistyczna... 25.06.05, 07:58
      Oto skutki lewackiej doktryny imigracyjnej... tolerancja tolerancja i
      wpuszczanie setek tysiecy barbarzyńców z Afryki i Azji... W Polsce dzieki Bogu
      jeszcze to problemem nie jest ale nasze lewactwo juz pewnie planuje zaprosic
      trochę brudasów do Polski...
      • zigzaur Re: Jesli prawicowa to nie populistyczna... 25.06.05, 08:33
        No, brudasów krajowych, polsko-katolickich też nie brak.
        Ostatnie miejsce w Europie pod względem zużycia mydła.

A jak jest skinhead po włosku?
        • polonic Re: Jesli prawicowa to nie populistyczna... 25.06.05, 10:29
          Nie chodzi o czystość w tym wypadku... a ty jestes ponad czy ponizej polskiej
          sredniej zuzycia mydła per capita?? Pewnie jak kazdy lewak poniżej :)
    • pogromcaidiotow Re: Włoscy populiści proponują kastrowanie gwałci 25.06.05, 09:01
      Chociaz od populizmu stronie na kilometr, to kazda propozycje zaostrzenia prawa
      przyjmuje z zadowoleniam i aprobata. Uwazam, ze proponowana kara jest stosowna
      do czynu. Taka "pamiatka" napewno odstraszy potecjalnych gwalcicieli, a
      przestepcow pozbawi "narzedzia zbrodni". Prawo jest po to, aby bylo efektywne i
      skutecznie bronilo spoleczenswa przed je lamiacymi. Jesli ktos twierdzi, ze to
      barbarzynskie metody, to prosze zamiast skupiac sie nad losem potecjalnego
      eunucha, pomyslec o zlamanym zyciu pokrzywdzonych osob i ich otoczenia. Karac,
      obcinac, zabijac, wyrywac chwasty ze spoleczenstwa. Sredniowieczne kary wcale
      nie musza byc przestarzale, jesli przynosza porzadane efekty w zwalczaniu
      zbrodni.
      • pogaduchy Re: Włoscy populiści proponują kastrowanie gwałci 25.06.05, 09:25
        Jestem za kastracją wykonaną przez wiejskiego kastratora, co to kastruje
        warchlaki. Kastracja taka powinna być publiczna.W ten sam sposób wykastrował
        bym naszych polityków co to oderwali sie od społeczeństwa i maja ich gdzieś.
        • s4321r Jeden faszysto-sadysta się znalazł 25.06.05, 09:46
          a
    • monitorpolski Re: Włoscy populiści proponują kastrowanie gwałci 25.06.05, 09:23
      Jak są nie po lewackiej linii, to od razu populiści ? Kiedyś czytałem, że Liga
      Północna jest populistyczna bo jest za liberalizacją gospodarki :) Dla mnie
      populistą jest Andrew L., a LP i inna skrajna prawica z Zachodniej Europy jest
      racjonalistyczna.
      • polonic Racja. 25.06.05, 10:32
        jak mozna byc populistą opowiadając sie za wolnym rynkiem to wiedzą tylko
        populisci lewaccy obiecujacy gwarancje socjalne. :)
    • s4321r Najpierw należy zdefiniować słowo gwałt ! 25.06.05, 09:42
      Najpierw należy zdefiniować słowo gwałt
      Czy jak dziewczyna zaciągnie chłopaka do
      lasu i tam dostanie w gire to to jest gwałt ?
      No chyba że chłopak to kompletny fajtłapa
      • thebutcher Oto moja definicja. 25.06.05, 11:40
        Gwałt, to każdy stosunek seksualny (w dowolnej formie), na który kobieta nie
        wyraża zgody (w dowolnym momencie zdarzenia), lub wyraża zgodę pod przymusem
        siły lub inną forma nacisku. Jak ktoś nie panuje, nad swoim popędem (czyli
        zachowuje się jak zwierzę), to trzeba go traktować jak zwierzę... Wykastrować i
        zamknąć w klatce...
    • battosai Re: Włoscy populiści proponują kastrowanie gwałci 25.06.05, 09:45
      Ja też nie mam nic przeciwko kastrowaniu zwyrodnialców, tylko że powinno być to
      możliwe tylko przy absolutnej pewności, że to akurat ta osoba (czyli żaden
      proces poszlakowy itp)
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Włoscy populiści proponują kastrowanie gwałci 25.06.05, 09:55
        W USA nawet przy karze śmierci mają 90% "celność" - mniej więcej 1/10 zabity
        jest niewinny. :) Miło nieprawdaż? Na szczęście takie idiotyczne pomysł jak to
        kastrowanie nigdy nie wejdą w życie (oby). A pomysły aby kastrować tylko
        imirantów kojarzą mi się z pomysłami Rzeszy na kastrowanie Żydów jako gorszej rasy.

btw. po takim ewentualnym wykastrowaniu, ja na pewno nie zmieniłbym się w
        jednostke prospołeczną - już szybciej w psychopatycznego maniaka pałającego
        rządzą zemsty. A inna sprawa że przestępstwa seksualne nie są popełniane na
        trzeźwo z rozważeniem ryzyka, sposobów ucieczki itd. - to jest rządza i tutaj
        takie środki odstraszania raczej dużo nie dadzą.
        • marcus_crassus jakby okazalo sie ze zamiast normalniec 25.06.05, 10:06
          palaja zadza zemsty mozna najpierw odrabac a potem odstrzelic. :)

wg ciebie zboczency i zwyrodnialcy to tez "odrebna rasa" - moze nalezy im pozwolic na te praktyki bo sa "odrebni kulturowo"??

z checia wsadzilbym cie z kilkoma roslymi "imigrantami z afryki" o sklonnosciach homo do jednego pokoju na dwa dni.

jakby cie porzadnie przefilcowali znormalnialbys.

a to jakie kary wymierzac spytaj sie oblakancu tej 16 latki i jej facetowi.

chcialbym zobaczyc ciebie ofermo jakby ci zezneli zone na twoich oczach.
    • smok5 To mi się podoba. 25.06.05, 10:28
      Wykastrowac i opublikowac zdjęcia na słupach ulicznych wraz z adresem
      zamieszkania. I niech obroncy zboczeńców się zamkną (cytat z waszego klasyka -
      agenta Belcha).
    • gekon1979 populisci?? a to czemu, bo chca sprawiedliwej 25.06.05, 10:31
      kary
      GW juz z tym chrzanieniem czasami ociera sie o hipokryzje
      • yabolmastah Re: populisci?? a to czemu, bo chca sprawiedliwej 25.06.05, 11:18
        Jak GW wam się nie podoba, to po cholerę ją czytacie? Jak czytam czasami, że "GW to szmatławiec dla debili", to ci ludzie, którzy to piszą sami są debilami, bo ją przecież czytają! A co do kastracji - to zła metoda. W gwa łcie wbrew pozorom nie chodzi o seks, ale o kontrolę nad drugim człowiekiem. Gwałciciele zawsze znajdą sposób, aby gwałcić.
        BTW: te metody przypominają mi trochę czasy Tysiącletniej Rzeszy i fuhrera Adolfa, albo Babilonię za czasów prawa Hammurabiego - tam złodziejom odcinało się ręce, cudzołożników się kastrowało itp.
        • gekon1979 Re: populisci?? a to czemu, bo chca sprawiedliwej 25.06.05, 11:34
          tak najlepiej wlasnie karac w ten sposob
          mam gdzies dlaczego ktos gwalci, wazne jest ze krzywdzi bardzo te gwalcona osobe
          a zeby tego juz nigdy wiecej nie zrobil - to nalezy obciac mu kochones
          morderce, ktory zabil z premedytacja w okrutny sposob powinno sie zabijac
          zlodziejowi ktory nie ukradl dlatego zeby np. miec co zjesc, a zeby miec kase na narkotyki itp - obciac lape, to wiecej juz tego nie zrobi, chyba ze glupi i chce stracic druga
    • thebutcher INNE ROZWIĄZANIE! 25.06.05, 11:34
      Jak wynika z artykułu, to muzułmanie są winni warostowi wskaźników przemocy
      wobec kobiet. Wynika to z nastawienie Islamu do roli kobiety w społeczeństewie.
      Czego spodziewać się po wyznawcach mahometa, który był przecież pedofilem i
      poligamistom. Polecam stronę o tym zagadnieniu:
      www.flex.com/~jai/satyamevajayate/women.html
      Jest inne rozwiązanie niż kastracja złapanych gwałcicieli. Zbyt dużo winowajców
      unikało by wtedy kary, gdyż kobiety niechętnie przyznają się do zgwałcenia. Po
      prostu należy ograniczyc napływ imigrantów z krajów muzułmańskich, albo
      stosować wobec nich pewne procedury adaptacyjne (zakaz mieszkania w dużych
      grupach, nakaz wysyłania dzieci do szkoły, edukacja kobiet o ich prawach itp.).
      Można tez zdelegalizować Islam jako religię przemocy, szkodliwa dla
      społeczeństwa i jego wartości...
    • homopolacus Wyzszosc rasowa 25.06.05, 11:42
      Kastrowanie jest na pewno tansze niz leczenie farmakologiczne ale pamietajmy ze
      murzynom nie tylko chodzilo o sex ale przede wszystkim o pokazanie wyzszosci
      rasowej, tak jak w kultuze wieziennej i tutaj kontekst seksualny gwaltu jest
      podrzedny.
      • paraklet Ani"homo" ani,tym bardziej,"polacus"-kto pisze 25.06.05, 13:07
        "kultuże"?.Najwyżej jakiś "humanoid"...
    • grazynaslawinska6 Re: Włoscy populiści proponują kastrowanie gwałci 25.06.05, 18:07
      Roznica miedzy e-migrantem,a i-migrantem jest taka,ze pierwsi sa z obcego
      kraju,a drudzy z wlasnego ,powracajacy z e-migracji.Mysle,ze przy okazji
      pieniedzy nie ma co kastrowac.Tam byla roniez dyskusja o pieniadzach,ktora
      bardziej podniecala niz sam akt zreszta bestialski .Wlasciwie to swiat walczy z
      kastracja,dlatego nie mozna zbyt pochopnie postepowac.Trzeba to przemaglowac na
      forum miedzynarodowym przez dobrych fachowcow mam tu na uwadze ginekologow oraz
      andrologow.
    • grazynaslawinska6 Re: Włoscy populiści proponują kastrowanie gwałci 25.06.05, 18:08
      Roznica miedzy e-migrantem,a i-migrantem jest taka,ze pierwsi sa z obcego
      kraju,a drudzy z wlasnego ,powracajacy z e-migracji.Mysle,ze przy okazji
      pieniedzy nie ma co kastrowac.Tam byla roniez dyskusja o pieniadzach,ktora
      bardziej podniecala niz sam akt gwaltu zreszta bestialski .Wlasciwie to swiat
      walczy z
      kastracja,dlatego nie mozna zbyt pochopnie postepowac.Trzeba to przemaglowac na
      forum miedzynarodowym przez dobrych fachowcow mam tu na uwadze ginekologow oraz
      andrologow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka