Gość: jojo IP: *.proxy.aol.com 02.08.02, 22:57 but Mahometa z meczetu w Lahore ! Przyznaje sie szczerze. He he he,szukajcie mnie glupie Araby,ani mnie,ani buta "swietego " waszego nigdy nie znajdziecie !!! Salem Allejkum ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jude Re: To ja ukradlem... IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 03.08.02, 00:22 Gość portalu: jojo napisał(a): > but Mahometa z meczetu w Lahore ! Przyznaje sie szczerze. He he he,szukajcie > mnie glupie Araby,ani mnie,ani buta "swietego " waszego nigdy nie > znajdziecie !!! Salem Allejkum ! jojo=przychlascie mialbys wieksza popularnosc jakbys sie \produkowal na arabskich stronach,nie uwazasz?.Czy ty jestes na tyle pierdolniety ze nie rozrozniasz polskiego i arabskiego.a najlepiej to pisz po hebrajsku klakierow znajdziesz napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: To ja ukradlem... IP: *.proxy.aol.com 03.08.02, 01:20 Gość portalu: Jude napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > but Mahometa z meczetu w Lahore ! Przyznaje sie szczerze. He he he,szukajc > ie > > mnie glupie Araby,ani mnie,ani buta "swietego " waszego nigdy nie > > znajdziecie !!! Salem Allejkum ! > > jojo=przychlascie mialbys wieksza popularnosc jakbys sie \produkowal na > arabskich stronach,nie uwazasz?.Czy ty jestes na tyle pierdolniety ze > nie rozrozniasz polskiego i arabskiego.a najlepiej to pisz po hebrajsku > klakierow znajdziesz napewno. Moge pisac po hebrew ,ale wtedy popaprancu nic kumal nie bedziesz...Dlaczego jezykow obcych nie studiowales w PGR,ciamajdo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex. Re: To ja ukradlem... IP: *.red-acceso.airtel.net 03.08.02, 11:51 Jo-Jo nie pij wiecej denaturatu,bo ci sie mozg lasuje. Odpowiedz Link Zgłoś