Dodaj do ulubionych

pytanie do Manny_Ramirez

09.07.05, 21:14
Ponieważ masz kłopoty z dojrzeniem mojego pytania,
założyłem ten wątek.

Czy używasz nielegalnego oprogramowania?
Czy masz na dysku nielegalne filmy i nielegalne mp3?
Obserwuj wątek
    • kropekuk A PO CO? Przeciez on nie mieszka w POLSCE ;) 09.07.05, 21:16

• i-love-2-bike Re: A PO CO? Przeciez on nie mieszka w POLSCE ;) 09.07.05, 21:27
        kropekuk napisał:

>
        nie po co,tylko bo co,i wlasnie dlatego,ze nie mieszka w polsce powinien sie
        martwic. tu scigamy takich bezlitosnie gabryska,chyba znasz RIAA,ci sa gorsi od
        FBI i CIA razem wzietych.
      • wojcd Gabrysiu, pytanie nie do Ciebie - spływaj /nt 09.07.05, 21:30
        • kropekuk NETYKIETA, swolocz: forum jest PUBLICZNE 15.07.05, 17:11
          Jak masz jakies sekrety wyslij do manka maila - zreszta wie, co robi, ze takie
          lajno jak ty koncertowo olewa: nie jestes warty spluniecia gruzlika!
          • marouder poszla na pasionke. 15.07.05, 17:14
            skoro jestes gieroj slawistyki, to wiesz co znacza slowa z tematu postu.

kropekuk napisał:

> Jak masz jakies sekrety wyslij do manka maila - zreszta wie, co robi, ze takie
            > lajno jak ty koncertowo olewa: nie jestes warty spluniecia gruzlika!
            • kropekuk A ty w kolejke po kuroniowke... 15.07.05, 17:18
              Ww. slowa, gnoju, dotycza i ciebie...Polaczek sie rozszczekal: hau,
              hau,hau:)))))))))
              • marouder ty masz ekspiriencje,jesli idzie o socjale,w paru 15.07.05, 17:30
                krajach. Ja przy wacpani, prosty, cienki jestem bolek w materii wyludzania
                zasilkow. Nie bedac,poki co, nigdy bezrobotnym, palme pierszenstwa jej w tym
                wzgledzie bez zalu zostawiam.

kropekuk napisał:

> Ww. slowa, gnoju, dotycza i ciebie...Polaczek sie rozszczekal: hau,
                > hau,hau:)))))))))
                • kropekuk A to juz jawne pomowienie, swinio!!! 15.07.05, 17:39

• gabrychacasey Re: A to juz jawne pomowienie, swinio!!! 15.07.05, 17:57
                    kropekuk napisał:

Na jakich to uniwersytetach uczono cie kultury pindziu, bo mi z glowy
                    wylecialo ?
    • wojcd ponawiam pytanie - UP 10.07.05, 04:20
    • wojcd ponawiam pytanie - UP 15.07.05, 15:32
      • dana33 Re: ponawiam pytanie - UP 15.07.05, 17:10
        o co ci chodzi, wojtusiu? jak ci nie odpowiada, to znaczy ze i pytanie i ty nie
        jestescie warci jego ustosunkowania sie. tak jakby bylibyscie nielegalni.
        i racja.

• dana33 Re: pytanie do Manny_Ramirez 15.07.05, 17:08
      a ty wojtusiu masz????
      bo manny w usa moze wszystkie programy i dyski za grosze kupic, wiec nie musi
      miec nielegalnych, ale w polsce o kosztuje majatek i takie nielegalne to kraza
      mieszy mieszkancaami polski... wiec jak, ty masz?
      • marouder a u ciebie w domowej mikrosieci wszystko ok? 15.07.05, 17:12
        Mozna sie domyslec, ze czesc dzieci jeszcze mieszka z toba i twoim mezem, wiec
        pewnie w domu macie ze 3 kompy skonfigurowane w mikrosiec..uwazasz, ze dzieci ci
        napewno niczego nielegalnego do domu nie przywlokly? Jesli tak, to ty ciezko
        naiwna jestes.

dana33 napisała:

> a ty wojtusiu masz????
        > bo manny w usa moze wszystkie programy i dyski za grosze kupic, wiec nie musi
        > miec nielegalnych, ale w polsce o kosztuje majatek i takie nielegalne to kraza
        > mieszy mieszkancaami polski... wiec jak, ty masz?
        • dana33 Re: a u ciebie w domowej mikrosieci wszystko ok? 15.07.05, 17:21
          marudzinski, moje dzieci to 21, 20 i 18. dwoje w wojsku, w domu tylko na
          szabat. znaja sie na compach lepiej ode mnie. mamy wszystkie mozliwe
          zabezpieczenia. i wszystkie legalnie. tak ze spoko.
          • marouder ja mam 16 i 12 latka i wiem, jako tako orientujac 15.07.05, 17:33
            sie w tej materii, co potrafia takie dwa eksperty od gier i programowania do
            domu zawlec.

dana33 napisała:

> marudzinski, moje dzieci to 21, 20 i 18. dwoje w wojsku, w domu tylko na
            > szabat. znaja sie na compach lepiej ode mnie. mamy wszystkie mozliwe
            > zabezpieczenia. i wszystkie legalnie. tak ze spoko.
            • kropekuk I wywlec. A potem przy takim papciu w jakims 15.07.05, 17:40
              metro: buuum i trach :)))))))))))
            • dana33 Re: ja mam 16 i 12 latka i wiem, jako tako orien 15.07.05, 17:43
              :))))
              ale 21, 20 i 18, to juz madrzejsze, zobaczysz, a te co w wojsku, to tylko 21
              maja w id, sa duzo bardziej dorosle i odpowiedzialne, jak rpzecietny 20-latek
              europejski...
            • moskowit Nu Ty maruder.... 15.07.05, 17:51
              nie uczy swoich dzieci takich brzydkich rzeczy, jak piractwo komputerowe....
              Horosho? Nu Ty molodiec!

• i-love-2-bike Re: ja mam 16 i 12 latka i wiem, jako tako orien 15.07.05, 20:36
              marouder napisał:

> sie w tej materii, co potrafia takie dwa eksperty od gier i programowania do
              > domu zawlec.
              >
              :)))) a ucz sie,sa programy,zeby to sprawdzic i zablokowac marudko.
      • wojcd Re: pytanie do Manny_Ramirez 15.07.05, 17:34
        dana33 napisała:
        > a ty wojtusiu masz????
        ----------------------------------------------------
        • dana33 Re: pytanie do Manny_Ramirez 15.07.05, 17:45
          git, brawo. wiec baw sie dalej i przestan podejrzewac o nieuczciwosc innych.
          p.s., a mam czesc oprogramowania zalozone przez moje biuro, hihihi, tez za
          darmo.
          • wojcd Re: pytanie do Manny_Ramirez 15.07.05, 17:51
            dana33 napisała:
            > git, brawo. wiec baw sie dalej i przestan podejrzewac o nieuczciwosc innych.
            ----------------------------------------------------
            • moskowit Nu ja mu sie nie dziwie.... 15.07.05, 17:55
              ze ciebie podejzewa....

Nu Antka tu dzis nie ma, to w jego imieniu zapytam.... juz potepiles terror w
              Londynie.... Ale zeby to zrobic, nie musisz spod stolu wylazic....

• wojcd Re: Nu ja mu sie nie dziwie.... 15.07.05, 17:59
                moskowit napisał:
                > Nu Antka tu dzis nie ma, to w jego imieniu zapytam....
                -------------------------------------------------------
                • dana33 Re: Nu ja mu sie nie dziwie.... 15.07.05, 18:02
                  nu, to ja sie pytam wojtusiu, w mnoim imieniu:
                  1. potepiasz zamach w londynie?
                  2. potepiasz zamach w natanii?
                  3. potepiasz rakietowy zamach na israel, ktory zabil mloda kobiete?
                  • dritte_dame Re: Nu ja mu sie nie dziwie.... 15.07.05, 18:37
                    dana33 napisała:

> nu, to ja sie pytam wojtusiu, w mnoim imieniu:
                    > 1. potepiasz zamach w londynie?
                    > 2. potepiasz zamach w natanii?
                    > 3. potepiasz rakietowy zamach na israel, ktory zabil mloda kobiete?

Wojciech jeszcze żyje nadzieją... :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26282403&a=26331548
                    • wojcd Re: Nu ja mu sie nie dziwie.... 15.07.05, 18:46
                      dritte_dame napisała:
                      > Wojciech jeszcze żyje nadzieją... :
                      -----------------------------------------------------
                      • antek_cukierman "Swojego punktu widzenia" - pseudopurysto 15.07.05, 18:49
                        jezykowy.

Potępiasz bandyckie zamachy islamistów na Londyn,Madryt, NY, Bali, Netanię itd?

wojcd napisał:
                        Sam oceniam i nie pozwolę komukolwiek narzucić swój punkt widzenia.
                      • dana33 Re: Nu ja mu sie nie dziwie.... 15.07.05, 18:52
                        co znaczy wojtus nie pozwole? a ktos probowal? tobie????????
                      • wojcd Dede dla jasności 15.07.05, 18:55
                        Widzisz tu nie o potępienie lub pochwałę chodzi.
                        Tu chodzi o rozpoczęcie wojennego tańca.

Ja w takim czymś NIGDY udziału nie wezmę.
                        To uzupełnienie do terminu "odpowiedzialność".
                        • antek_cukierman Za to, cymbale, tańczysz wojenny taniec 15.07.05, 19:01
                          wokół Izraela. Zawsze, wszędzie i obojętnie z kim. Fakt, że zawsze z drugiego
                          szeregu, za żołnierzami. Jak prawdziwy fuehrer.
                          • moskowit Ten cymbal.... 15.07.05, 20:20
                            kiedys wot za cep'em sie ciagnal, jak gavno za psa zhopoj.... Nu a teraz za
                            mirmirkiem....
                            Nu swojego zdania to ten cymbal z pod stolu nigdy nie powie....

Masz racje - cymbal to!

• antek_cukierman Obojgu Młodym czyli 15.07.05, 20:45
                              Rachele i Wojtusiowi ale i innym lokalnym Mędrcom Syjonu, Babcia Pimpusiowa
                              zadedykowałaby jakiś wierszyk. Tak, ten z pewnością:

Wyjrzała glizda z dziury i wesoło gwizda,
                              Wtem patrzy - z drugiej strony sterczy druga glizda.
                              Dalejże ją uwodzić, a ta rzecze srogo:
                              - Odwal się żeż kretynko, ja jestem twój ogon!

• i-love-2-bike Re: Obojgu Młodym czyli 15.07.05, 21:09
                                antek_cukierman napisał:

> Rachele i Wojtusiowi ale i innym lokalnym Mędrcom Syjonu, Babcia Pimpusiowa
                                > zadedykowałaby jakiś wierszyk. Tak, ten z pewnością:
                                >
                                > Wyjrzała glizda z dziury i wesoło gwizda,
                                > Wtem patrzy - z drugiej strony sterczy druga glizda.
                                > Dalejże ją uwodzić, a ta rzecze srogo:
                                > - Odwal się żeż kretynko, ja jestem twój ogon!
                                >

a ja tez ci zadedykuje cukrzyku,niech strace.

wyszedl antos za chalupke
                                zdjal majtasy zrobil kupke
                                i dziwuja sie dzis dzieci
                                czemu ksiezyc blado swieci
                                • antek_cukierman Raz słowik śliczne pienia 15.07.05, 21:23
                                  wywodził na żerdzi,
                                  A obok usiadł śmierdziel, wypiął się i śmierdzi.
                                  Przestań - błaga go słowik - bo mnie szlag tu trafi,
                                  Trudno - odrzekł śmierdziel - każdy robi co potrafi.

Z cyklu: Bajeczki Babci Pimpusiowej.
                                  -------------

i-love-2-bike napisała:

wyszedl antos za chalupke
                                  zdjal majtasy zrobil kupke
                                  i dziwuja sie dzis dzieci
                                  czemu ksiezyc blado swieci

• moskowit Nu to na moje odpowied.... 15.07.05, 18:24
                  Czy potepiasz zamach w Londynie?

Nu???

• i-love-2-bike Re: Nu to na moje odpowied.... 15.07.05, 18:27
                    moskowit napisał:

> Czy potepiasz zamach w Londynie?
                    >
                    > Nu???
                    >

ja niezbyt lubie twoj ton rozmowy dziadku,a juz zupelnie nie lubie antosiowego.
                    w prostackich chamach nigdy nie gustowalam,a szczegolnie tych ,ktorzy uwazaja,ze
                    moga dominowac nad kims kogo nie znaja,ani,ze ten ktos nie ma najmniejszej
                    ochoty na konwersacje z typami takimi jak wy.
                    • dana33 Re: Nu to na moje odpowied.... 15.07.05, 18:44
                      nu, moskowit bardzo szanuje twoje lubienia lub nie, rachelciu i jak widzisz,
                      nie zwrocil sie z tym pytaniem do ciebie, tylko do nazego wojtusia. tak ze nie
                      wtracaj sie, bo jak ci odpowie, to oczywiscie natychmias mu napiszesz,
                      ze "mowilam ci, ze z toba nie rozmawiam" czy cos takiego, wiec trzymaj sie
                      twoich zyczen, on z toba nie rozmawia i ty z nim tez nie, farsztejst? git.
                    • moskowit Nu ciebie sie nikt nie pyta, to poshla won! N/T 15.07.05, 20:22
              • i-love-2-bike Re: Nu ja mu sie nie dziwie.... 15.07.05, 18:03
                moskowit napisał:

> ze ciebie podejzewa....
                >
                > Nu Antka tu dzis nie ma, to w jego imieniu zapytam.... juz potepiles terror w
                > Londynie.... Ale zeby to zrobic, nie musisz spod stolu wylazic....
                >

a ,ze pozwole spytac antos stoi na strazy z lista i jak nie podpiszesz to do
                towarzysza z komitetu nada? wy chlopcy macie dobre wspomnienia z dawnych
                lat,widac szkolenie sie poszlo w las, bo to juz zostaje do konca zycia ta
                mentalnosc ubecka i chec dominacji i straszenie z donosikami.
                • dana33 nu, wojtus.... 15.07.05, 18:46
                  pol forum czeka na twoja odpowiedz.... znow sobie podpiles i nie masz kontroli
                  nad kompem czy zgubiles okulary?
                  • antek_cukierman Broda.... 15.07.05, 18:50
                    wkręciła mu się w klawiaturę. Nie wie czy pisać czy zgolić.
                    Sądzisz Dana, że Wojtuś już na wczesnym fleku?
                    • dana33 Re: Broda.... 15.07.05, 18:53
                      tak mi wyglada, jak dokladnie popatrzalam... :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka