alkud 10.07.05, 15:43 TO JEST FASZYSTOWSKA ISLAMOFOBIA!!! religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gekon1979 jak wygonia wszystkich mahmutow, to beda 10.07.05, 15:51 dopiero bezpieczni do tego momentu to moga sobie robic co chca wygonic arabskie bydlo to bedzie spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Boze 10.07.05, 15:57 jeszcze nie nadszedl czas abym sie zgadzal z gekonkiem. PF Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Boze 10.07.05, 16:44 powiedz mi wiec dlaczego ludzi, ktorzy sa nazistami/faszystami, wolno karac a bolszewikow i islamistow nie?? te same programy ludobojstwa, a tylko te grupe sie tepi czyzby za malo srodkow?? ja do nich wszystkich kazalbym strzelac jakbym mial wladze, to mahmutow w europie by juz nie bylo plyneli by kontenerowcami do swoich krain szariatu Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Boze 10.07.05, 17:01 Bo to sa ludzie i trzeba ich traktowac jak ludzi. Jestes jeszcze za mlody na wladze. PF Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Boze 10.07.05, 17:10 co mi uswiadamiasz?? to nie sa ludzie tylko bestie sa wrodzy, trzeba sie bronic a nie stac, i patrzec ;/ a co do za mlodego wieku to aleksander wielki zdaje sie zaczal wczesniej odemnie, a osiagnal wiecej niz taki durny Czyrak Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Boze 10.07.05, 17:12 Czasy sa inne. Trzeba sie uczyc. Zwiedzac inne kraje. Rozumiec innych ludzi. Ja majac 26 lat zrobilem doktorat. I do dzisiaj nie uwazam, ze pojadlem wszystkie madrosci. Pozdr. PF Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Boze 10.07.05, 17:14 co to znaczy ze inne czasy sa inne co za roznica czy glupiec jest stary czy mlody (patrz Czyrak) z nimi nie ma o czym rozmawiac, co oni soba reprezentuja?? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Boze 10.07.05, 17:19 To znaczy, ze swiat jest o wiele skomplikowanszy niz za Aleksandra Macedonskiego. Czy nawet za Napoleona. I ostatnim, ktory proste idee staral sie w zycie wprowadzic byl tu u nas Hitler. Znasz rezultaty. Chirac sie przezyl. I dwa lata przed nami to jego ostatnie dwa lata. Prezydentura tez mu sie nie udala. Nie chodzi o wiek chodzi o stan ducha i o otwartosc glowy. I tu musisz jeszcze nad soba popracowac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Boze 10.07.05, 17:24 aha czyli otwarty stan ducha to zezwalanie na obecnosc motlochu ktory wysadza w powietrze rdzennych mieszkancow kraju?? no to swietnie dzieki takim jak ty ten kontynent sie wyludnia, nauka sie cofa(oczywiscie w skleroeuropie) a mahmuty bezkarnie wala gdzie chca i jak chca swoje zamachy jakby ich wygonic - wszystkich, bo wszyscy oni popieraja ten swoj dzihad, nie wazne co nam mowia - to byloby byezpiecznie mozna wprowadzic dowolne zabezpieczenie, ale kwestia czasu jest jak je obejda i wysadza w powietrze na ten przyklad pana doktora polskiego francuza, ktory osiadnal odpowiedni stan ducha w powietrze, zeby uniknac straty pana doktora polskiego francuza w stanie nirvany i zrozumienia calego swiata, przed wysadzeniem go w poweitrze, nalezy, wygonic mahmutow, tak jakz domu pozbywa sie karaczanow, czy pluskiew Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Boze 10.07.05, 17:26 No skonczmy juz nasza wymiane zdan. Nie chce ci dokuczyc a tak to odbierasz. Pozdr. PF Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Boze 10.07.05, 17:29 nie odbieram tego jako dokuczanie ;) probuje tobie jedynie uswiadomic ze sie mylisz, i ze towj sposob rozwiazania nie da sie zastosowac do nich tak samo jak nie wypalil w stosunku do hitlera czy jak zaczynal sie sejm tej kadencji - proba cywilizowania leppera, bo cham chamem pozostal i tyle, Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Ciekawe czemu Eva z Niemiec nie ma nic do powiedze 11.07.05, 07:01 na tym watku. Czyzby nie znalazla niczego czym moznaby dowalic USA ??? Nie wierze. Dlaczego Francuzi tak panikuja a w USA spokoj ? No Evuniu, powiedz nam dlaczego ci Francuzi tak powariowali, przeciez nie maja sie czego obawiac, nieprawdaz. Odpowiedz Link Zgłoś
semper_fi Re: jak wygonia wszystkich mahmutow, to beda 10.07.05, 16:01 popieram, cien podejrzenia, 24h na spakowanie i won!! albo jest sie lojalny wobec nowej ojczyzny, albo wypier.....!!! innego wyjscia nie ma... czekam, kiedy zwykli ludzie wezma sprawy w swoje rece, bez czekania na wladze... Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: jak wygonia wszystkich mahmutow, to beda 10.07.05, 16:18 ja bym nawet wydluzyl do 24 tygodni, zeby tylko ktos podjal taka decyzje. Niewiarygodna naiwnosc lewicowych humanistów jest przerazajaca - demokracja nie jest w stanie zwalczyc islamskich terrorystów demokratycznymi metodami, natomiast radykalny islamizm demokratycznymi metodami moze zwalczyc zachodnia demokracje. Trzeba sie umówic, ze u nas zostaja tylko ci, co chca grac ta sama gre, reszta powinna wrócic dokladnie tam skad wyszla, nawet jezeli sa urodzeni w Paryzu, Londynie czy Sztokholmie. Innego wyjscia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: jak wygonia wszystkich mahmutow, to beda 10.07.05, 16:39 mnie to dziwi ze jeszcze nikt na nich nie poluje i nie wysadza w powietrze ich meczetow malo tego - jak w telewizji pokazali tego mlodego mahmuta ktory dzien po zamachu stal i mowil na ulicy ze te ataki to obrona i bardzo dobrze ze sa ja sie pytam dlaczego nikt go nie zlinczowal?? mam nadzieje ze w Polsce, takiego typa odrazu by wdeptano w ziemie, razem z jego ideologia smierci to sa ludzie z ktorymi trzeba walczyc, tymczasem europa patrzy jak ja sie morduje a taka Falaci chce sie spalic niemal na stosie, bo napisala prawde o nich Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 GEKON USPOKUJ SIE BO CI JARMULKA SPADNIE 10.07.05, 16:49 Ludzie ,ale ci cisnienie podskoczylo ! Chyba uratowalem ci zycie ! Sekunde przed zawalem ! Odpowiedz Link Zgłoś
ggross Re: jak wygonia wszystkich mahmutow, to beda 10.07.05, 17:35 tak być powinno! Tylko w Polsce nikt nie zwraca na arabusów uwagi. Jeżdżą autobusami i pociągami szczekając między sobą, robią zakupy zawinięci w swoje szmaty i nikt nie śmie ich dotknąć. A po czymś takim jak w Londynie - od razu powinni poczuć, że nie ma bezkarności! Sorka - jest się muslimem, to jest sie automatycznie podejrzanym. Nikt ich tu nie zapraszał - chcą swego islamu to fora ze dwora! A dla tych, którym mój tekst wyda się za mocny - to proszę mi wytłumaczyć dlaczego w Polsce siedzą Palestyńczycy, Libijczycy, Irakijczycy i Afganie? Przedstawiciele narodów terrorystycznych! Odpowiedz Link Zgłoś
dodo12 Re: Drastyczne środki bezpieczeństwa we Francji p 10.07.05, 15:55 pirwszi udlawa sie terorem muzulmanskim sprzedajne zabojady Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 JAK JA KOCHAM KSENOFOBICZNA POLSKE 10.07.05, 16:27 Zaden Arab nie widzi tu przyszlosci ,wyjada zydzi i homoseksualisci ( moze sie okazac,ze to ci sami). Bedziemy jednolitym narodem . Potrzeba nam tylko wiecej polskich dzieci ! Odpowiedz Link Zgłoś
hub99 Re: Drastyczne środki bezpieczeństwa we Francji p 10.07.05, 16:51 Sami sobie tego narobiliscie .... Jak wszyscy jestescie tacy niewinni to dlaczego nie wydajecie ludzi zamieszanych w siatki terrorystyczne? Dlaczego klerycy nie potepia zamachow? Dlaczego nie ma zadnej wspolpracy z Zachodem? Wszyscy siedza cicho... tzn ze popieraja. Jestes glupi bo nie rozumiesz ze to wojna o nasza cywilizacje o nasze byc albo nie byc ...Ty pewnie tez juz jestes w szeregach Al kaidy....Alkud Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Drastyczne środki bezpieczeństwa we Francji p 10.07.05, 16:57 hub99 napisał: > Sami sobie tego narobiliscie .... Jak wszyscy jestescie tacy niewinni to > dlaczego nie wydajecie ludzi zamieszanych w siatki terrorystyczne? Dlaczego > klerycy nie potepia zamachow? Dlaczego nie ma zadnej wspolpracy z Zachodem? > Wszyscy siedza cicho... tzn ze popieraja. Jestes glupi bo nie rozumiesz ze to > wojna o nasza cywilizacje o nasze byc albo nie byc ...Ty pewnie tez juz jestes > w szeregach Al kaidy....Alkud MOZE z VIVA PALESTYNA.... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Mała podpowiedź 10.07.05, 17:01 Poczytajcie sobie inne posty Alkuda i to co jest pod linkiem z jego sygnaturki, a potem rzucajcie kamieniami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ggross Re: Mała podpowiedź 10.07.05, 17:39 taka ta religia pokojowa jak ja kandydat na prezydenta RP! To promuzułmańska propaganda, że koran zaleca pokój. Co drugie zdanie to "święta wojna z niewiernymi" - faaaaktycznie "religiapokoju"! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Mała podpowiedź 10.07.05, 18:05 > taka ta religia pokojowa jak ja kandydat na prezydenta RP! To promuzułmańska pr > opaganda, że koran zaleca pokój. Co drugie zdanie to "święta wojna z niewiernym > i" - faaaaktycznie "religiapokoju"! I o tym właśnie można sobie poczytać na blogu Alkuda. Odpowiedz Link Zgłoś
minimax5 MAROKAŃCZYCY 11.07.05, 10:19 W WIĘKSZOŚCI PRZYPADKÓW ZAMACHOWCAMI SĄ MAROKAŃCZCY. A MIESZKAJĄ ONI JUZ WSZĘDZIE - W ANGLII, FRANCJI, BELGII, HOLANDII, POLSCE. NIE WPUSZCZAĆ POTENCJALNYCH BOMB I JUŻ. (OBOK MNIE MIESZKA TAKA "BOMBA") EH CO ZA ŻYCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
tomarisk Re: Drastyczne środki bezpieczeństwa we Francji p 12.07.05, 14:36 jak to spiewa wladimir wysockij to li jeszcze budet m.in welka brytanija daje azyl polityczny islamistom i rosyjskim mafiozi ikto mowi ze anglicy sa inteligenti this is the pytanie ,à, Odpowiedz Link Zgłoś