Dodaj do ulubionych

Drastyczne środki bezpieczeństwa we Francji po ...

10.07.05, 15:43
TO JEST FASZYSTOWSKA ISLAMOFOBIA!!!
religiapokoju.blox.pl
Obserwuj wątek
    • gekon1979 jak wygonia wszystkich mahmutow, to beda 10.07.05, 15:51
      dopiero bezpieczni
      do tego momentu to moga sobie robic co chca
      wygonic arabskie bydlo to bedzie spokoj
      • polski_francuz Boze 10.07.05, 15:57
        jeszcze nie nadszedl czas abym sie zgadzal z gekonkiem.

PF
        • gekon1979 Re: Boze 10.07.05, 16:44
          powiedz mi wiec
          dlaczego ludzi, ktorzy sa nazistami/faszystami, wolno karac
          a bolszewikow i islamistow nie??
          te same programy ludobojstwa, a tylko te grupe sie tepi
          czyzby za malo srodkow??
          ja do nich wszystkich kazalbym strzelac
          jakbym mial wladze, to mahmutow w europie by juz nie bylo
          plyneli by kontenerowcami do swoich krain szariatu
          • polski_francuz Re: Boze 10.07.05, 17:01
            Bo to sa ludzie i trzeba ich traktowac jak ludzi. Jestes jeszcze za mlody na
            wladze.

PF
            • gekon1979 Re: Boze 10.07.05, 17:03
              dla mnie to jest bydlo
              a nie ludzie
              • polski_francuz Re: Boze 10.07.05, 17:04
                Wiem, dlatego ci to uswiadamiam.

PF
                • gekon1979 Re: Boze 10.07.05, 17:10
                  co mi uswiadamiasz??
                  to nie sa ludzie tylko bestie
                  sa wrodzy, trzeba sie bronic
                  a nie stac, i patrzec ;/
                  a co do za mlodego wieku
                  to aleksander wielki zdaje sie zaczal wczesniej odemnie, a osiagnal wiecej niz taki durny Czyrak
                  • polski_francuz Re: Boze 10.07.05, 17:12
                    Czasy sa inne. Trzeba sie uczyc. Zwiedzac inne kraje. Rozumiec innych ludzi. Ja
                    majac 26 lat zrobilem doktorat. I do dzisiaj nie uwazam, ze pojadlem wszystkie
                    madrosci.

Pozdr.

PF
                    • gekon1979 Re: Boze 10.07.05, 17:14
                      co to znaczy ze inne czasy sa inne
                      co za roznica czy glupiec jest stary czy mlody (patrz Czyrak)
                      z nimi nie ma o czym rozmawiac, co oni soba reprezentuja??
                      • polski_francuz Re: Boze 10.07.05, 17:19
                        To znaczy, ze swiat jest o wiele skomplikowanszy niz za Aleksandra
                        Macedonskiego. Czy nawet za Napoleona.

I ostatnim, ktory proste idee staral sie w zycie wprowadzic byl tu u nas
                        Hitler. Znasz rezultaty.

Chirac sie przezyl. I dwa lata przed nami to jego ostatnie dwa lata.
                        Prezydentura tez mu sie nie udala.

Nie chodzi o wiek chodzi o stan ducha i o otwartosc glowy. I tu musisz jeszcze
                        nad soba popracowac.

PF

• gekon1979 Re: Boze 10.07.05, 17:24
                          aha czyli otwarty stan ducha
                          to zezwalanie na obecnosc motlochu ktory wysadza w powietrze rdzennych mieszkancow kraju??
                          no to swietnie
                          dzieki takim jak ty ten kontynent sie wyludnia, nauka sie cofa(oczywiscie w skleroeuropie) a mahmuty bezkarnie wala gdzie chca i jak chca swoje zamachy
                          jakby ich wygonic - wszystkich, bo wszyscy oni popieraja ten swoj dzihad, nie wazne co nam mowia - to byloby byezpiecznie
                          mozna wprowadzic dowolne zabezpieczenie, ale kwestia czasu jest jak je obejda i wysadza w powietrze na ten przyklad pana doktora polskiego francuza, ktory osiadnal odpowiedni stan ducha w powietrze,
                          zeby uniknac straty pana doktora polskiego francuza w stanie nirvany i zrozumienia calego swiata, przed wysadzeniem go w poweitrze, nalezy, wygonic mahmutow, tak jakz domu pozbywa sie karaczanow, czy pluskiew
                          • polski_francuz Re: Boze 10.07.05, 17:26
                            No skonczmy juz nasza wymiane zdan. Nie chce ci dokuczyc a tak to odbierasz.

Pozdr.

PF
                            • gekon1979 Re: Boze 10.07.05, 17:29
                              nie odbieram tego jako dokuczanie ;)
                              probuje tobie jedynie uswiadomic
                              ze sie mylisz, i ze towj sposob rozwiazania nie da sie zastosowac do nich
                              tak samo jak nie wypalil w stosunku do hitlera
                              czy jak zaczynal sie sejm tej kadencji - proba cywilizowania leppera, bo cham chamem pozostal i tyle,
        • gekon1979 oko za oko 10.07.05, 16:44
        • galaxy2099 Ciekawe czemu Eva z Niemiec nie ma nic do powiedze 11.07.05, 07:01
          na tym watku.
          Czyzby nie znalazla niczego czym moznaby dowalic USA ???
          Nie wierze.
          Dlaczego Francuzi tak panikuja a w USA spokoj ? No Evuniu, powiedz nam dlaczego
          ci Francuzi tak powariowali, przeciez nie maja sie czego obawiac, nieprawdaz.
      • semper_fi Re: jak wygonia wszystkich mahmutow, to beda 10.07.05, 16:01
        popieram,
        cien podejrzenia, 24h na spakowanie i won!!
        albo jest sie lojalny wobec nowej ojczyzny, albo wypier.....!!!
        innego wyjscia nie ma...
        czekam, kiedy zwykli ludzie wezma sprawy w swoje rece, bez czekania na wladze...
        • jankbh Re: jak wygonia wszystkich mahmutow, to beda 10.07.05, 16:18
          ja bym nawet wydluzyl do 24 tygodni, zeby tylko ktos podjal taka decyzje.
          Niewiarygodna naiwnosc lewicowych humanistów jest przerazajaca - demokracja nie
          jest w stanie zwalczyc islamskich terrorystów demokratycznymi metodami,
          natomiast radykalny islamizm demokratycznymi metodami moze zwalczyc zachodnia
          demokracje. Trzeba sie umówic, ze u nas zostaja tylko ci, co chca grac ta sama
          gre, reszta powinna wrócic dokladnie tam skad wyszla, nawet jezeli sa urodzeni
          w Paryzu, Londynie czy Sztokholmie. Innego wyjscia nie ma.
        • gekon1979 Re: jak wygonia wszystkich mahmutow, to beda 10.07.05, 16:39
          mnie to dziwi ze jeszcze nikt na nich nie poluje i nie wysadza w powietrze ich meczetow
          malo tego - jak w telewizji pokazali tego mlodego mahmuta ktory dzien po zamachu stal i mowil na ulicy ze te ataki to obrona i bardzo dobrze ze sa
          ja sie pytam dlaczego nikt go nie zlinczowal?? mam nadzieje ze w Polsce, takiego typa odrazu by wdeptano w ziemie, razem z jego ideologia smierci
          to sa ludzie z ktorymi trzeba walczyc, tymczasem europa patrzy jak ja sie morduje
          a taka Falaci chce sie spalic niemal na stosie, bo napisala prawde o nich
          • katolik_polski1 GEKON USPOKUJ SIE BO CI JARMULKA SPADNIE 10.07.05, 16:49
            Ludzie ,ale ci cisnienie podskoczylo !
            Chyba uratowalem ci zycie !
            Sekunde przed zawalem !
          • ggross Re: jak wygonia wszystkich mahmutow, to beda 10.07.05, 17:35
            tak być powinno! Tylko w Polsce nikt nie zwraca na arabusów uwagi. Jeżdżą autobusami i pociągami szczekając między sobą, robią zakupy zawinięci w swoje szmaty i nikt nie śmie ich dotknąć. A po czymś takim jak w Londynie - od razu powinni poczuć, że nie ma bezkarności! Sorka - jest się muslimem, to jest sie automatycznie podejrzanym. Nikt ich tu nie zapraszał - chcą swego islamu to fora ze dwora! A dla tych, którym mój tekst wyda się za mocny - to proszę mi wytłumaczyć dlaczego w Polsce siedzą Palestyńczycy, Libijczycy, Irakijczycy i Afganie? Przedstawiciele narodów terrorystycznych!
    • dodo12 Re: Drastyczne środki bezpieczeństwa we Francji p 10.07.05, 15:55
      pirwszi udlawa sie terorem muzulmanskim sprzedajne zabojady
      • akserm dodo dadaista . Gu .. gu ..gu 10.07.05, 16:04
    • katolik_polski1 JAK JA KOCHAM KSENOFOBICZNA POLSKE 10.07.05, 16:27
      Zaden Arab nie widzi tu przyszlosci ,wyjada zydzi
      i homoseksualisci ( moze sie okazac,ze to ci sami).
      Bedziemy jednolitym narodem .
      Potrzeba nam tylko wiecej polskich dzieci !
    • hub99 Re: Drastyczne środki bezpieczeństwa we Francji p 10.07.05, 16:51
      Sami sobie tego narobiliscie .... Jak wszyscy jestescie tacy niewinni to
      dlaczego nie wydajecie ludzi zamieszanych w siatki terrorystyczne? Dlaczego
      klerycy nie potepia zamachow? Dlaczego nie ma zadnej wspolpracy z Zachodem?
      Wszyscy siedza cicho... tzn ze popieraja. Jestes glupi bo nie rozumiesz ze to
      wojna o nasza cywilizacje o nasze byc albo nie byc ...Ty pewnie tez juz jestes
      w szeregach Al kaidy....Alkud
      • arap1 Re: Drastyczne środki bezpieczeństwa we Francji p 10.07.05, 16:57
        hub99 napisał:

> Sami sobie tego narobiliscie .... Jak wszyscy jestescie tacy niewinni to
        > dlaczego nie wydajecie ludzi zamieszanych w siatki terrorystyczne? Dlaczego
        > klerycy nie potepia zamachow? Dlaczego nie ma zadnej wspolpracy z Zachodem?
        > Wszyscy siedza cicho... tzn ze popieraja. Jestes glupi bo nie rozumiesz ze to
        > wojna o nasza cywilizacje o nasze byc albo nie byc ...Ty pewnie tez juz
        jestes
        > w szeregach Al kaidy....Alkud
        MOZE z VIVA PALESTYNA....
        • adas313 Mała podpowiedź 10.07.05, 17:01
          Poczytajcie sobie inne posty Alkuda i to co jest pod linkiem z jego sygnaturki,
          a potem rzucajcie kamieniami :-)
          • ggross Re: Mała podpowiedź 10.07.05, 17:39
            taka ta religia pokojowa jak ja kandydat na prezydenta RP! To promuzułmańska propaganda, że koran zaleca pokój. Co drugie zdanie to "święta wojna z niewiernymi" - faaaaktycznie "religiapokoju"!
            • adas313 Re: Mała podpowiedź 10.07.05, 18:05
              > taka ta religia pokojowa jak ja kandydat na prezydenta RP! To promuzułmańska pr
              > opaganda, że koran zaleca pokój. Co drugie zdanie to "święta wojna z niewiernym
              > i" - faaaaktycznie "religiapokoju"!

I o tym właśnie można sobie poczytać na blogu Alkuda.
    • minimax5 MAROKAŃCZYCY 11.07.05, 10:19
      W WIĘKSZOŚCI PRZYPADKÓW ZAMACHOWCAMI SĄ MAROKAŃCZCY. A MIESZKAJĄ ONI JUZ
      WSZĘDZIE - W ANGLII, FRANCJI, BELGII, HOLANDII, POLSCE. NIE WPUSZCZAĆ
      POTENCJALNYCH BOMB I JUŻ. (OBOK MNIE MIESZKA TAKA "BOMBA") EH CO ZA ŻYCIE.
    • tomarisk Re: Drastyczne środki bezpieczeństwa we Francji p 12.07.05, 14:36
      jak to spiewa wladimir wysockij to li jeszcze budet m.in welka brytanija daje
      azyl polityczny islamistom i rosyjskim mafiozi ikto mowi ze anglicy sa
      inteligenti this is the pytanie ,à,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka