Dodaj do ulubionych

Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą

IP: 192.168.1.* / *.katowice.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 07:32
Wypowiedzi niektórych (muslim, habib) świadcza o zakorzenionej nienawisci
do "niewiernych", czy policja nie powinna sie im bliżej przyjżeć?.
Czy Muslim jest takim samym "studentem" mieszkającym w Warszawie jak jego
koledzy z Hamburga? Dlaczego tylu Arabów nie wróciło po wakacjach do Polski.
Na farmacji z 20 wrócił tylko 1. Reszta ponoć nie dostała wizy????
Co oni szykują? Jak tu sie nie bać, jak im zaufać? Miliony pytań w głowie.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Fredzio Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 53.13.52.* 17.09.01, 10:37
      Oczewiscie wszystkie Araby sa potencjalnymy terrprisci !
      t ojest unich gleboko w Krwi !
      • Gość: ARABKA Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 17.09.01, 14:46
        Czy kazdy Polak to potencjalny ksenofob, mało-inteligentny, zapatrzony w USA
        czlowiek?
        A Wiecie co slyszalam o Polakach na zachodzie? -Polacy to brudasy, złodzieje i
        malo wyksztalceni.
        Ciekawe czy to o WAS?
        • Gość: AB Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 194.181.74.* 09.10.01, 12:07
          ARABKA,
          Ty masz szczęście ze żyjesz w katolickim kraju,
          między Swoimi siedziałabyś cicho, jako któraś z kolei szczelnie owinięta
          szmatami rozpłodowa klacz Araba.
          A u nas możesz sobie dowoli pomądrować.
    • Gość: Muslim Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: *.*.*.* 17.09.01, 14:56
      Gość portalu: Bibah napisał(a):

> Wypowiedzi niektórych (muslim, habib) świadcza o zakorzenionej nienawisci
      > do "niewiernych",
      daj przeklady mozesz pisac co chcesz ale nie ma na to zadnych dowodow.. czy
      policja nie powinna sie im bliżej przyjżeć?.
      podaj moje namiary policji mieszkam blisko posterunek nawet nie beda musieli
      wysylac patrol wystarczy piechota...
      > Czy Muslim jest takim samym "studentem" mieszkającym w Warszawie jak jego
      > koledzy z Hamburga?
      nie mam kolegow a hamburgu w ktorym jezcie nigdy nie bylem zresta niemiec to nie
      jest kraj dla mnie Dlaczego tylu Arabów nie wróciło po wakacjach do Polski.
      > Na farmacji z 20 wrócił tylko 1. Reszta ponoć nie dostała wizy????
      nie poczebuje wizy zeby wrocic do polskie...........
      > Co oni szykują? Jak tu sie nie bać, jak im zaufać? Miliony pytań w głowie.....
      nie musisz mi zaufac mysl co chcesz ....
      jezcie raz dla twoja wlasna informacje nie kazdy arab to muzulmanin
      nie kazdy muzulmanin to arab
      i nie kazdy ciemny to muzulmanin i arab
      wczoraj zastrzelono w arizoni sikh ( z indii) myslali ze to muzulmanin lub
      arab ...
      ale jak widzisz baranow jest wszedzie........

• Gość: ARABKA Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 17.09.01, 15:21
        Gość portalu: Muslim napisał(a):

> Gość portalu: Bibah napisał(a):
        >
        > > Wypowiedzi niektórych (muslim, habib) świadcza o zakorzenionej nienawisci
        > > do "niewiernych",
        > daj przeklady mozesz pisac co chcesz ale nie ma na to zadnych dowodow.. czy
        > policja nie powinna sie im bliżej przyjżeć?.
        > podaj moje namiary policji mieszkam blisko posterunek nawet nie beda musieli
        > wysylac patrol wystarczy piechota...
        > > Czy Muslim jest takim samym "studentem" mieszkającym w Warszawie jak jego
        > > koledzy z Hamburga?
        > nie mam kolegow a hamburgu w ktorym jezcie nigdy nie bylem zresta niemiec to ni
        > e
        > jest kraj dla mnie Dlaczego tylu Arabów nie wróciło po wakacjach do Polski.
        > > Na farmacji z 20 wrócił tylko 1. Reszta ponoć nie dostała wizy????
        > nie poczebuje wizy zeby wrocic do polskie...........
        > > Co oni szykują? Jak tu sie nie bać, jak im zaufać? Miliony pytań w głowie.
        > ....
        > nie musisz mi zaufac mysl co chcesz ....
        > jezcie raz dla twoja wlasna informacje nie kazdy arab to muzulmanin
        > nie kazdy muzulmanin to arab
        > i nie kazdy ciemny to muzulmanin i arab
        > wczoraj zastrzelono w arizoni sikh ( z indii) myslali ze to muzulmanin lub
        > arab ...
        > ale jak widzisz baranow jest wszedzie........
        >
        >
        >
        A wiesz Muslim kto go zabil?
        Wlasnie tacy ludzie, ktorych jest tu niezla wiekszosc. Wszystko co ma czarne
        włosy jest arabem czyli muzulmaninem czyli terrorystom.
        Pomylki sa wliczone w koszty. Przeciez kazdy moze sie pomylic.
        Jestem tylko ciekawa ile bedzie takich pomylek. Bo potencjanlych mordercow jest
        pelno w Forum.
        • Gość: Muslim Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: *.*.*.* 17.09.01, 15:27
          Gość portalu: ARABKA napisał(a):

> Gość portalu: Muslim napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Bibah napisał(a):
          > >
          > > > Wypowiedzi niektórych (muslim, habib) świadcza o zakorzenionej nienaw
          > isci
          > > > do "niewiernych",
          > > daj przeklady mozesz pisac co chcesz ale nie ma na to zadnych dowodow.. cz
          > y
          > > policja nie powinna sie im bliżej przyjżeć?.
          > > podaj moje namiary policji mieszkam blisko posterunek nawet nie beda musie
          > li
          > > wysylac patrol wystarczy piechota...
          > > > Czy Muslim jest takim samym "studentem" mieszkającym w Warszawie jak
          > jego
          > > > koledzy z Hamburga?
          > > nie mam kolegow a hamburgu w ktorym jezcie nigdy nie bylem zresta niemiec
          > to ni
          > > e
          > > jest kraj dla mnie Dlaczego tylu Arabów nie wróciło po wakacjach do Polski
          > .
          > > > Na farmacji z 20 wrócił tylko 1. Reszta ponoć nie dostała wizy????
          > > nie poczebuje wizy zeby wrocic do polskie...........
          > > > Co oni szykują? Jak tu sie nie bać, jak im zaufać? Miliony pytań w gł
          > owie.
          > > ....
          > > nie musisz mi zaufac mysl co chcesz ....
          > > jezcie raz dla twoja wlasna informacje nie kazdy arab to muzulmanin
          > > nie kazdy muzulmanin to arab
          > > i nie kazdy ciemny to muzulmanin i arab
          > > wczoraj zastrzelono w arizoni sikh ( z indii) myslali ze to muzulmanin lub
          >
          > > arab ...
          > > ale jak widzisz baranow jest wszedzie........
          > >
          > >
          > >
          > A wiesz Muslim kto go zabil?
          > Wlasnie tacy ludzie, ktorych jest tu niezla wiekszosc. Wszystko co ma czarne
          > włosy jest arabem czyli muzulmaninem czyli terrorystom.
          > Pomylki sa wliczone w koszty. Przeciez kazdy moze sie pomylic.
          > Jestem tylko ciekawa ile bedzie takich pomylek. Bo potencjanlych mordercow jest
          >
          > pelno w Forum.

juz zaatakowano meczet w gdansk w piatek...
          napewno cos takiego moze sie zdazyc i w polsce gdzie jest jak w kazdym kraju
          mnieszosc kretynow i idiotow
          ale cos Bog stwarza co chce!
          • Gość: ARABKA Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 17.09.01, 15:34
            Niestety masz racje. Musimy zyc nawet z idiotami, ale nie wiedzialam, ze jest
            ich az tak duzo!
            A o meczecie w Gdansku nic nie slyszalam (dzieki za inf.). Mam nadzieje, ze nic
            sie nikomu nie stalo.
          • Gość: ARABKA Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 17.09.01, 15:34
            ich az tak duzo!
            sie nikomu nie stalo.
          • Gość: ARABKA Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 17.09.01, 15:35
            ich az tak duzo!
            sie nikomu nie stalo.
            • Gość: tomasz Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 217.153.113.* 17.09.01, 16:58
              Przepraszam, że wtrącam sie do Waszego dialogu, ale poczułem sie trochę
              urażony - szczególnie wypowiedziami Damy. Obserwuję Wasze posty od kilku dni i
              rzeczywiście jestem pod wrażeniem - w wiekszości są inteligentne, widac Wasze
              racje, potraficie sie bronić. Mozna Was spokojnie zaklasyfikować do
              tzw. "społeczeństwa europejskiego" - Wasza intensywna asymilacja z Europą
              trwająca w skali ostatnich wieków dopiero od kilku pokoleń, jest rzeczywiście
              błyskawiczna. Kształcicie sie (jak myślę Muslim jesteś studentem -
              Afrykańczykiem), bądź juz jesteście wykształceni (Arabka? Po mężu wyznajesz
              Islam?) i konsekwentnie nie dyskutujecie z psychopatycznym Fredziem zaslepionym
              w swojej nienawiści do "Arabstwa"... Brawo i szkoda jednocześnie - to mogłoby
              być ciekawe...
              Jednak gdybym ja był Arabem, albo po prostu muzułmaninem, nie krytykował bym
              kultury Europy - nawet tak wstydliwej jej części, jak ta która drażni Arabkę.
              Rzeczywiście, np drobni polscy pijaczkowie i złodzieje dają Wam sporo
              argumentów na wstęp do płytkich epitetów... Co wnoszą do
              naszego przyszłego nieuchronnego konfliktu? Niewiele... Na razie jednak nie są
              śmiertelnie groźni w przeciwieństwie do swoich arabskich odpowiedników. I w
              porównaniach jest właśnie przyczyna Waszych - Drodzy Muslimie i Arabko -
              przyszłych kłopotów. Po prostu nie wytrzymujecie porównań - ze swoją
              cywilizacją na poziomie wielbłąda i karabinu bylibyscie niegroźni zamknięci we
              własnym bagnie, ale niestety: mnożycie sie bardzo szybko i fantastycznie
              trzymacie razem (Murzyn, Arab, Hindus...itd) - skąd u Was taka ekspansywność?
              Na część z Was oczywiście tzw. "cywilizacja zachodnia" już się otworzyła, WCIĄŻ
              wita Was z otwartymi rękoma i otworzy sie dalej. PROSZĘ, DOCEŃCIE TO. Ale
              pamiętajcie, otworzy się tylko na tę część która - jak Wy - jest w stanie
              pokojowo sie zasymilować przyjmując wzorce europejskie! Europejskie, ponieważ
              cywilizacyjnie stoimy o niebo wyżej - to jest dogmat, nie możecie tego
              kwestionować. Może niech do Was dotrze, a wiecie o tym najlepiej, że Europa nie
              broniąc sie przed "armią" islamską spłynie krwią... Dlatego, że ta relgia jest
              we krwi skąpana... Chrześcijaństwo przeszło to już w Średniowieczu - Wy
              przechodzicie teraz. Porównań są setki, wszelkich nie wytrzymujecie, wyjątkowo
              łatwo jest obnażyć zacofanie i moralne ubóstwo mas islamskich.
              Droga Arabko... Ja naszych drobnych pijaczków i złodziejstwa nie zamieniłbym na
              islamskich intelektualistów, proszę więc nie próbuj w duchu tego co ostatnio
              ludzie Islamu dali światu produkować więcej inwektyw. Zawsze krzywdzi sie
              jednostki pakując je do worka uogólnień, ale w kontekście gamy kolorów Waszych
              ras - nie damy rady Was przyjąć, nie chcemy też nic od Was. Liczymy na to samo.
              Mam nadzieję, że już wkrótce będziemy jeździć na syntetycznym paliwie...
              Zostańcie u siebie, co Was do nas ciągnie? Żyjmy w pokoju obok siebie, byle
              daleko! Tymczasem z tego co czytam nie wyłania się obraz zbyt wesoły... Może
              czas już zapuszczać dłuższą brodę...? Tak na wszelki wypadek, gdyby sie okazało
              że świat nie poradzi sobie z terrorem.
              • Gość: ARABKA Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 17.09.01, 17:41
                Gość portalu: tomasz napisał(a):

> Przepraszam, że wtrącam sie do Waszego dialogu, ale poczułem sie trochę
                > urażony - szczególnie wypowiedziami Damy. Obserwuję Wasze posty od kilku dni i
                > rzeczywiście jestem pod wrażeniem - w wiekszości są inteligentne, widac Wasze
                > racje, potraficie sie bronić. Mozna Was spokojnie zaklasyfikować do
                > tzw. "społeczeństwa europejskiego" - Wasza intensywna asymilacja z Europą
                > trwająca w skali ostatnich wieków dopiero od kilku pokoleń, jest rzeczywiście
                > błyskawiczna. Kształcicie sie (jak myślę Muslim jesteś studentem -
                > Afrykańczykiem), bądź juz jesteście wykształceni (Arabka? Po mężu wyznajesz
                > Islam?) i konsekwentnie nie dyskutujecie z psychopatycznym Fredziem zaslepionym
                >
                > w swojej nienawiści do "Arabstwa"... Brawo i szkoda jednocześnie - to mogłoby
                > być ciekawe...
                > Jednak gdybym ja był Arabem, albo po prostu muzułmaninem, nie krytykował bym
                > kultury Europy - nawet tak wstydliwej jej części, jak ta która drażni Arabkę.
                > Rzeczywiście, np drobni polscy pijaczkowie i złodzieje dają Wam sporo
                > argumentów na wstęp do płytkich epitetów... Co wnoszą do
                > naszego przyszłego nieuchronnego konfliktu? Niewiele... Na razie jednak nie są
                > śmiertelnie groźni w przeciwieństwie do swoich arabskich odpowiedników. I w
                > porównaniach jest właśnie przyczyna Waszych - Drodzy Muslimie i Arabko -
                > przyszłych kłopotów. Po prostu nie wytrzymujecie porównań - ze swoją
                > cywilizacją na poziomie wielbłąda i karabinu bylibyscie niegroźni zamknięci we
                > własnym bagnie, ale niestety: mnożycie sie bardzo szybko i fantastycznie
                > trzymacie razem (Murzyn, Arab, Hindus...itd) - skąd u Was taka ekspansywność?
                > Na część z Was oczywiście tzw. "cywilizacja zachodnia" już się otworzyła, WCIĄŻ
                >
                > wita Was z otwartymi rękoma i otworzy sie dalej. PROSZĘ, DOCEŃCIE TO. Ale
                > pamiętajcie, otworzy się tylko na tę część która - jak Wy - jest w stanie
                > pokojowo sie zasymilować przyjmując wzorce europejskie! Europejskie, ponieważ
                > cywilizacyjnie stoimy o niebo wyżej - to jest dogmat, nie możecie tego
                > kwestionować. Może niech do Was dotrze, a wiecie o tym najlepiej, że Europa nie
                >
                > broniąc sie przed "armią" islamską spłynie krwią... Dlatego, że ta relgia jest
                > we krwi skąpana... Chrześcijaństwo przeszło to już w Średniowieczu - Wy
                > przechodzicie teraz. Porównań są setki, wszelkich nie wytrzymujecie, wyjątkowo
                > łatwo jest obnażyć zacofanie i moralne ubóstwo mas islamskich.
                > Droga Arabko... Ja naszych drobnych pijaczków i złodziejstwa nie zamieniłbym na
                >
                > islamskich intelektualistów, proszę więc nie próbuj w duchu tego co ostatnio
                > ludzie Islamu dali światu produkować więcej inwektyw. Zawsze krzywdzi sie
                > jednostki pakując je do worka uogólnień, ale w kontekście gamy kolorów Waszych
                > ras - nie damy rady Was przyjąć, nie chcemy też nic od Was. Liczymy na to samo.
                >
                > Mam nadzieję, że już wkrótce będziemy jeździć na syntetycznym paliwie...
                > Zostańcie u siebie, co Was do nas ciągnie? Żyjmy w pokoju obok siebie, byle
                > daleko! Tymczasem z tego co czytam nie wyłania się obraz zbyt wesoły... Może
                > czas już zapuszczać dłuższą brodę...? Tak na wszelki wypadek, gdyby sie okazało
                >
                > że świat nie poradzi sobie z terrorem.

Przepraszam jezeli urazilam Cie moja wypowiedzia. Przypuszczam byla ona o tym co
                mysla o Polakach na zachodzie.
                Naprawde ja i moja rodzina doceniamy to, ze jednak wiekszosc Polakow i ludzi z
                zachodu przyjmuja nas z otwartymi rekoma. Ale jest mi zarazem przykro i jestm
                zirytowana tymi wypowiedziami, ktore sa w wiekszosci krzywdzace dla Arabow i
                muzulmanow.
                A pytanie co was do nas ciagnie? To samo co inne narodowosci emigrujace do innych
                krajow. Praca, zdobycie nalezytego wyksztalcenia. Tylko to.
                Ja osobiscie nic nie chce od Was ani od Waszego kraju. Tylko spokojnie zyc i nic
                wiecej.
                Z Twojej wypowiedzi koncowej wynika, ze najlepiej to jakby kazdy mieszkal w
                swojej ojczyznie i nie ruszal sie z tamtad, czya nie tak? Czy chodzilo Ci tylko o
                Arabow?
                Wlasnie to mine zabolalo w Twojej wypowiedzi.
                • Gość: tomasz Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 22:47
                  Do Arabki

Jest już późno i nie jestem w stanie skupić sie na sensownej korespondencji do
                  Ciebie. Jedno jest pewne - sam jadłem "gastarbaiterski" chleb i wiem jaką
                  Polacy maja opinie w Europie - przy uogólnianiu zawsze komuś robi się krzywdę.
                  To działa w obie strony i oboje wiemy jak boli.
                  Czytałem dziś trochę z wypowiedzi na tym forum i dla mnie wniosek jest na razie
                  jeden: przy pierwszej rekrutacji chętnych do kolonizowania Marsa zgłaszam się
                  na ochotnika z całą rodziną...
                • Gość: tomasz Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 217.153.113.* 18.09.01, 16:19
                  DO ARABKI

Droga Europejko

Ja myślę w kontekscie wczorajszych postów, że musiałaś przejść przez podobną
                  drogę krzyżową jak ja i mi podobni Polacy na zachodzie Europy. Pewnie
                  przechodzisz ją i teraz. Trudno rysować obraz ciemnoty zainfekowanych bezdenną
                  głupotą części społeczeństw różnych europejskich krajów, ale obraz polaczka
                  (koniecznie z małej litery!) - pijaczka władającego płynnie jedynie swojskimi
                  kurwami długo nie zostanie wykorzeniony ze świadomości izolującej się tej
                  części świata. Jednak jeszcze raz powtórzę: ten wchodzący chwiejnym krokiem do
                  Europy polski pijaczek jest NIEGROŹNY. Masz rację, że wszyscy ciągniemy do
                  dobrobytu za chlebem, wykształceniem i świętym spokojem... Jesteśmy
                  przyjmowani, jeżeli PRZYCHODZIMY W POKOJU. Tu leży pytanie które ktos zadał w
                  innej części tego forum : "czy powinniśmy odizolować społeczności
                  zaindoktrynowane wizją świętwej wojny ..." Ja jestem zdania, że tak.
                  Powinniśmy izolować i im pomagać, resocjalizować jeśli jest szansa. W swoim
                  post do Ciebie nie miałem na myśli jedynie Arabów. Niestety potencjalnych
                  kamikadze mamy teraz na świecie dużo więcej... Teorii czyja to wina i jaka jest
                  tego przyczyna nawet na tym forum jest kilkadziesiąt. Ja sam sie zastanawiam,
                  czy mój sąsiad nienawidzący kleru nie wjedzie swoim "maluchem" do jakiegoś
                  kościoła. To jest jednak abstrakcja... Widzisz??? TO JEST ABSTRAKCJA. Jeszcze
                  raz proszę zatrzymaj się i pomyśl: w Europie TO JEST ABSTRAKCJA. Abstrakcja z
                  podwójnym dnem, bo szczytem wyobrażalnej głupoty tego wyimaginowanego sąsiada
                  byłoby i tak zrobienie krzywdy "swoim"... nie jesteśmy aż tak agresywni. Tak
                  dziwnie sie składa, że terror na mega skalę w świecie wiąże sie nam
                  współcześnie ze świętą wojną, a ona z nacjami pokrewnymi religii muzułmańskiej.
                  Zastanawiając sie oczywiście jak wykorzenić powstałe zło od źródła, nie
                  zapominajmy że ważniejsze może być działanie natychmiastowe! Aby nie dopuscić
                  do sytuacji, kiedy naprawdę będzie za późno. I tu próbuję prosić: odpowiadajmy
                  oczywiście na pytanie DLACZEGO?, ale przede wszystkim zaradźmy istniejącemu
                  złu, ponieważ się rozprzestrzeni! Powiedz mi, jak sie bronic przed dziećmi
                  wychowywanymi w duchu walki z szatanem i zabicia go jako drogi do zbawienia?
                  Jeżeli resocjalizacja jest niemożliwa pozostaje izolacja. Ale izolacja z pomocą
                  zewnętrzną, nawet finansową. Byłaby to cena, jaką np Ameryka płaciłaby po
                  prostu za swoje bezpieczeństwo... Głupie? Może i tak, nie wiem. Gubię się w
                  tym. To jest właśnie ta pomocna ręka, która będzie kąsana, ale musi zostać dla
                  własnego bezpieczeństwa wyciągnięta. Jak jednak pozostawić niereformowalne
                  enklawy terroru samym sobie? Globalny system policyjny, którego namiastkę i
                  zalążek mamy od lat? Bez sensu. Pozostaje więc fizyczna eliminacja. Zajrzyj
                  może jeżeli masz chwilę na tę część forum " o izolacji społeczeństw
                  zaindoktrynowanych itd..." Co ciekawe są tam tez wypowiedzi, za które można
                  spokojnie się wstydzić, w tym część mojej.
                  Powiem Ci prywatnie, że moja postawa wobec Waszej kultury jest zbliżona do
                  ekstremalnej, ale stać mnie mam nadzieje na trzeźwe spojrzenie. Zawsze znajdą
                  się polaczki ("p"!)i arabiki. Zawsze można będzie mnożyć przykłady typu
                  strogreckiej kolumny robiącej za stolik w arabskiej restauracji, czy boiska
                  piłkarskiego na miejscu starorzymskiego teatru w Basrze... Bawią mnie niektóre
                  polemiki na lini kto kogo bardziej zmiesza z błotem i obrzuci większą górą
                  obelg i wyzwisk... Śmieszną produkcją nam współczesnych czasów jest np taki
                  Fredzio ubliżający Muslimowi... Ta jego "poczta" musi przerażać... Jest efektem
                  paradoksu historii - jedni ich palili, inni pomagali i wszyscy dostawali za to
                  medale. Fredzio po prostu zagubił się w nienawiści, i ma własną hierarchię
                  wartości zbudowana na założeniu "kogo nienawidzę najbardziej". Nie można mu
                  pomóc? - izolować. Ten naród chyba nie wydźwignie się nigdy z łańcucha
                  konfliktów z całym światem. Ale w duzym uproszczeniu - Żydzi moim zdaniem
                  mogliby byc potwierdzeniem teorii o słuszności izolacji społeczeństw w różny
                  sposób niebezpiecznych. Oni sami chcą się izolować! Są idealnym materiałem.
                  Gdyby tylko na steku rynsztokowych określeń pomiędzy przedstawicielami naszych
                  kultur miało sie skończyć, byłoby wspaniale.
                  Żyłem latami obok muzułmańskich Afrykanów i Arabów w jednym z krajów
                  zachodniego wybrzeza Afryki, wiecznie w stanie permanentnej wojny. Naprawdę nie
                  chcę życ w takiej Europie. ale - wracając do tego co nas łączy jako ludzi
                  pokojowo nastawionych do świata (jednak!)- trzeba sobie powiedzieć, czy Twojej
                  kultury aby po prostu zbyt wiele nie dzieli od pokoju? Że to nie jest pytanie o
                  mozliwość pokojowej współegzystencji, bo takiej możliwości nie ma. Z winy -
                  przepraszam za szczerość - po trosze religii, po trosze wychowania, po trosze
                  zacofania i braku perspektyw po Waszej stronie, a także z winy egocentryzmu
                  społeczeństw tzw. zachodnich i kultu pieniadza w różnej postaci po naszej. Ja
                  nie jestem za tym żeby każde państwo w skład którego wchodzą Arabowie zostało
                  odizolowane. Ja jestem zdania, że Wasza kultura na której - o ironio - my
                  wyrośliśmy została daleko w tyle. Za daleko. Największą złość czuję do elit
                  które nakręcają tę nienawiść - i twierdzę tak jak poprzednio, że należy
                  poważnie rozważyc ich fizyczna eliminację. Nie odpowiadając na pytania "co ty
                  wiesz o Islamie " etc ale patrząc na dzień dzisiejszy, który spłynął krwia ze
                  wspólnej winy. Nie spodziewam się że będziesz innego zdania - przecież wyraźnie
                  odcinacie sie od fanatyzmu religijnego i terroru? Czy masz inną receptę?

Żałuję, że nie potrafimy docenić np takich postaw jak Twoja, potępiających
                  całkowicie terror. Dzieje się to, o ironio, tylko dlatego, że nie należysz
                  powiedzmy do tego samego kręgu kulturowego, tego samego wyznania,i dlatego, że
                  masz inny kolor skóry (to ostatnie to jakaś ironia współczesnych czasów,
                  czkawka Boga przy planowaniu ułożenia świata - ludzie się nienawidzą, bo maja
                  inny kolor!?!! Boże, jakiego Ty jesteś koloru? Fioletowy???)
                  Tak jednak jest. Zabrnęliśmy za daleko. Obcinamy sobie głowy i nosimy je potem
                  w foliowych torbach na zakupy zbierając pieniądze... To sie musi skończyć
                  masakrą. Masakrą niewiernych. Tylko kto tu jest do jasnej ch.... niewierny?! Ja
                  nie. Ja wierzę w ludzi. Ludzmi nie są jen=dnak np ci ktorych mielismy nad NY.
                  To jakas nowa mutacja. Mutacja gatunku, ktora zatraciła jeden z podstawowych
                  instynktów człowieka: instynkt samozachowawczy, która w genach musi miec tak
                  daleko idące zmiany że żywi się nienawiścią, która przez specyficzne środowisko
                  i wychowanie tworzy zupełnie nowy gatunek na ziemi. Gatunek niosący śmierć,
                  zgubę sobie i innym. Chrońmy świat przed nimi. Wszyscy - bez względu na kolor
                  twarzy, beret czy turban.
                  • Gość: ARABKA Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 18.09.01, 17:05
                    Gość portalu: tomasz napisał(a):

> DO ARABKI
                    >
                    > Droga Europejko
                    >
                    > Ja myślę w kontekscie wczorajszych postów, że musiałaś przejść przez podobną
                    > drogę krzyżową jak ja i mi podobni Polacy na zachodzie Europy. Pewnie
                    > przechodzisz ją i teraz. Trudno rysować obraz ciemnoty zainfekowanych bezdenną
                    > głupotą części społeczeństw różnych europejskich krajów, ale obraz polaczka
                    > (koniecznie z małej litery!) - pijaczka władającego płynnie jedynie swojskimi
                    > kurwami długo nie zostanie wykorzeniony ze świadomości izolującej się tej
                    > części świata. Jednak jeszcze raz powtórzę: ten wchodzący chwiejnym krokiem do
                    > Europy polski pijaczek jest NIEGROŹNY. Masz rację, że wszyscy ciągniemy do
                    > dobrobytu za chlebem, wykształceniem i świętym spokojem... Jesteśmy
                    > przyjmowani, jeżeli PRZYCHODZIMY W POKOJU. Tu leży pytanie które ktos zadał w
                    > innej części tego forum : "czy powinniśmy odizolować społeczności
                    > zaindoktrynowane wizją świętwej wojny ..." Ja jestem zdania, że tak.
                    > Powinniśmy izolować i im pomagać, resocjalizować jeśli jest szansa. W swoim
                    > post do Ciebie nie miałem na myśli jedynie Arabów. Niestety potencjalnych
                    > kamikadze mamy teraz na świecie dużo więcej... Teorii czyja to wina i jaka jest
                    >
                    > tego przyczyna nawet na tym forum jest kilkadziesiąt. Ja sam sie zastanawiam,
                    > czy mój sąsiad nienawidzący kleru nie wjedzie swoim "maluchem" do jakiegoś
                    > kościoła. To jest jednak abstrakcja... Widzisz??? TO JEST ABSTRAKCJA. Jeszcze
                    > raz proszę zatrzymaj się i pomyśl: w Europie TO JEST ABSTRAKCJA. Abstrakcja z
                    > podwójnym dnem, bo szczytem wyobrażalnej głupoty tego wyimaginowanego sąsiada
                    > byłoby i tak zrobienie krzywdy "swoim"... nie jesteśmy aż tak agresywni. Tak
                    > dziwnie sie składa, że terror na mega skalę w świecie wiąże sie nam
                    > współcześnie ze świętą wojną, a ona z nacjami pokrewnymi religii muzułmańskiej.
                    >
                    > Zastanawiając sie oczywiście jak wykorzenić powstałe zło od źródła, nie
                    > zapominajmy że ważniejsze może być działanie natychmiastowe! Aby nie dopuscić
                    > do sytuacji, kiedy naprawdę będzie za późno. I tu próbuję prosić: odpowiadajmy
                    > oczywiście na pytanie DLACZEGO?, ale przede wszystkim zaradźmy istniejącemu
                    > złu, ponieważ się rozprzestrzeni! Powiedz mi, jak sie bronic przed dziećmi
                    > wychowywanymi w duchu walki z szatanem i zabicia go jako drogi do zbawienia?
                    > Jeżeli resocjalizacja jest niemożliwa pozostaje izolacja. Ale izolacja z pomocą
                    >
                    > zewnętrzną, nawet finansową. Byłaby to cena, jaką np Ameryka płaciłaby po
                    > prostu za swoje bezpieczeństwo... Głupie? Może i tak, nie wiem. Gubię się w
                    > tym. To jest właśnie ta pomocna ręka, która będzie kąsana, ale musi zostać dla
                    > własnego bezpieczeństwa wyciągnięta. Jak jednak pozostawić niereformowalne
                    > enklawy terroru samym sobie? Globalny system policyjny, którego namiastkę i
                    > zalążek mamy od lat? Bez sensu. Pozostaje więc fizyczna eliminacja. Zajrzyj
                    > może jeżeli masz chwilę na tę część forum " o izolacji społeczeństw
                    > zaindoktrynowanych itd..." Co ciekawe są tam tez wypowiedzi, za które można
                    > spokojnie się wstydzić, w tym część mojej.
                    > Powiem Ci prywatnie, że moja postawa wobec Waszej kultury jest zbliżona do
                    > ekstremalnej, ale stać mnie mam nadzieje na trzeźwe spojrzenie. Zawsze znajdą
                    > się polaczki ("p"!)i arabiki. Zawsze można będzie mnożyć przykłady typu
                    > strogreckiej kolumny robiącej za stolik w arabskiej restauracji, czy boiska
                    > piłkarskiego na miejscu starorzymskiego teatru w Basrze... Bawią mnie niektóre
                    > polemiki na lini kto kogo bardziej zmiesza z błotem i obrzuci większą górą
                    > obelg i wyzwisk... Śmieszną produkcją nam współczesnych czasów jest np taki
                    > Fredzio ubliżający Muslimowi... Ta jego "poczta" musi przerażać... Jest efektem
                    >
                    > paradoksu historii - jedni ich palili, inni pomagali i wszyscy dostawali za to
                    > medale. Fredzio po prostu zagubił się w nienawiści, i ma własną hierarchię
                    > wartości zbudowana na założeniu "kogo nienawidzę najbardziej". Nie można mu
                    > pomóc? - izolować. Ten naród chyba nie wydźwignie się nigdy z łańcucha
                    > konfliktów z całym światem. Ale w duzym uproszczeniu - Żydzi moim zdaniem
                    > mogliby byc potwierdzeniem teorii o słuszności izolacji społeczeństw w różny
                    > sposób niebezpiecznych. Oni sami chcą się izolować! Są idealnym materiałem.
                    > Gdyby tylko na steku rynsztokowych określeń pomiędzy przedstawicielami naszych
                    > kultur miało sie skończyć, byłoby wspaniale.
                    > Żyłem latami obok muzułmańskich Afrykanów i Arabów w jednym z krajów
                    > zachodniego wybrzeza Afryki, wiecznie w stanie permanentnej wojny. Naprawdę nie
                    >
                    > chcę życ w takiej Europie. ale - wracając do tego co nas łączy jako ludzi
                    > pokojowo nastawionych do świata (jednak!)- trzeba sobie powiedzieć, czy Twojej
                    > kultury aby po prostu zbyt wiele nie dzieli od pokoju? Że to nie jest pytanie o
                    >
                    > mozliwość pokojowej współegzystencji, bo takiej możliwości nie ma. Z winy -
                    > przepraszam za szczerość - po trosze religii, po trosze wychowania, po trosze
                    > zacofania i braku perspektyw po Waszej stronie, a także z winy egocentryzmu
                    > społeczeństw tzw. zachodnich i kultu pieniadza w różnej postaci po naszej. Ja
                    > nie jestem za tym żeby każde państwo w skład którego wchodzą Arabowie zostało
                    > odizolowane. Ja jestem zdania, że Wasza kultura na której - o ironio - my
                    > wyrośliśmy została daleko w tyle. Za daleko. Największą złość czuję do elit
                    > które nakręcają tę nienawiść - i twierdzę tak jak poprzednio, że należy
                    > poważnie rozważyc ich fizyczna eliminację. Nie odpowiadając na pytania "co ty
                    > wiesz o Islamie " etc ale patrząc na dzień dzisiejszy, który spłynął krwia ze
                    > wspólnej winy. Nie spodziewam się że będziesz innego zdania - przecież wyraźnie
                    >
                    > odcinacie sie od fanatyzmu religijnego i terroru? Czy masz inną receptę?
                    >
                    > Żałuję, że nie potrafimy docenić np takich postaw jak Twoja, potępiających
                    > całkowicie terror. Dzieje się to, o ironio, tylko dlatego, że nie należysz
                    > powiedzmy do tego samego kręgu kulturowego, tego samego wyznania,i dlatego, że
                    > masz inny kolor skóry (to ostatnie to jakaś ironia współczesnych czasów,
                    > czkawka Boga przy planowaniu ułożenia świata - ludzie się nienawidzą, bo maja
                    > inny kolor!?!! Boże, jakiego Ty jesteś koloru? Fioletowy???)
                    > Tak jednak jest. Zabrnęliśmy za daleko. Obcinamy sobie głowy i nosimy je potem
                    > w foliowych torbach na zakupy zbierając pieniądze... To sie musi skończyć
                    > masakrą. Masakrą niewiernych. Tylko kto tu jest do jasnej ch.... niewierny?! Ja
                    >
                    > nie. Ja wierzę w ludzi. Ludzmi nie są jen=dnak np ci ktorych mielismy nad NY.
                    > To jakas nowa mutacja. Mutacja gatunku, ktora zatraciła jeden z podstawowych
                    > instynktów człowieka: instynkt samozachowawczy, która w genach musi miec tak
                    > daleko idące zmiany że żywi się nienawiścią, która przez specyficzne środowisko
                    >
                    > i wychowanie tworzy zupełnie nowy gatunek na ziemi. Gatunek niosący śmierć,
                    > zgubę sobie i innym. Chrońmy świat przed nimi. Wszyscy - bez względu na kolor
                    > twarzy, beret czy turban.

Serdecznie Ci dziekuje za tak wyczerpujaca odpowiedz. Az mi bylo przyjemnie
                    czytac jedna z niewielu jakie tu zobaczylam.
                    Wiem doskonale o co Ci chodzi i zgadzam sie prawie w 100%.
                    Chcialam tylko powiedziec, ze to nie kultura czy religia jest agresywna i daleka
                    do pokoju na swiecie. To jedynie grupy (nie mowie, ze male) fanatykow tworza taka
                    teorie, ktora wiekszosc populacji swiata sie posluguje. Juz mam dosyc
                    czytania "koniec z islamem", czy "islam to zla wiara" itp. W jaki sposob mozna
                    przetlumaczyc niektorym, ze to nie wiara czy kultura jest zla, a ludzie kto
                    • Gość: Pimpek Do Arabki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 22:42
                      A ja was, Arabów, nie lubię. Nie lubię waszej kultury, która polega na
                      pretensjonalności, kompleksie i postawie roszczeniowej. Zapytasz, skąd to się
                      we mnie wzięło? Otóż stąd, że spędziłem w Palestynie kilka lat. Wszystko,
                      dzięki czemu można tam żyć, stworzyli Żydzi. Wy potraficie tylko niszczyć. Nie
                      posadzicie w oknie zasranego kwiatka, ale macie pretensje do całego świata.
                      Przeczytałem niedawno twój post skierowany do jakiejś dziewczyny. Zarzucałaś
                      jej, że być może uczestniczyła w igraszkasz płciowych z arabskimi nababami.
                      Droga Arabko, a ty w której "Wiktorii" i za ile dolców byłaś poczęta?
                  • Gość: Ogorek Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą - do Tomasza IP: 158.234.143.* 09.10.01, 12:14
                    Dziekuje za (bardzo dobry) konkretny komentarz - i rozwazania, ktore sa bardzo
                    podobne do moich.
                    Najchetniej bym sie pod nim podpisal....

Moim zdaniem, problem polega na tym, ze:
                    - Izrael nie moze (nie chce?) znalezc rozwiazania dla wspolnej koegzystencji zu
                    Palestynczykami - ciagle ognisko wszelkich konfliktow/terrorystycznych atakow
                    - jednostronna polityka USA (pro-Izraelska) pomimo potegi militarnej USA
                    musi/musiala prowadzic w konsekwencji do zaostrzania terroru

Zamiast bez przerwy walczyc z Arabami/Iranami/Afganami/Pakistanami/Wietnamami
                    etc., moze:
                    - dac im jesc?
                    - dac im prace?
                    - stworzyc im warunki do wyznawania Allaha?
                    - nie deptac po ich uczuciach?
                    - a przynajmniej uzyc 30% wydatkow zuzytych na mordowanie/niszczenie na cele
                    pokojowe w owych krajach? Zakladam, ze za prawdziwy budzet wojny w Kuwejcie
                    moglbym kupic caly Afganistan i pol Pakistanu...

Domyslam sie, ze niewiele rozwiazalem...
                    He, domyslam sie tez, ze nie znajde duzego poparcia...

Calosc przypomina mi sytuacje w pracy, gdzie bez przerwy rozne dzialy chca
                    wymoc na innych dzialach hold i czolobitnosc. A przede wszystkich, ze one maja
                    prawo decyzji o innych (dzialach)... he

Ogorek Slony Muzulmanski Czolobitny
                    • Gość: Habib Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: *.chello.pl 10.10.01, 12:13
                      Niestety - mamy tu trzecie rozwiązanie:

- może wybić Afgańczyków zamiast dawać im jeść?

Taniej to wyjdzie, $ się zwrócą gdy położymy rurociąg przez Afganistan,
                      gospodarka się poprawi gdy przemysł zbrojeniowy się nakręci....

Jakie to typowe
            • Gość: daf Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 193.178.168.* 17.09.01, 19:35

> Niestety masz racje. Musimy zyc nawet z idiotami, ale nie wiedzialam, ze jest
              > ich az tak duzo!

Nie musicie. Jazda stad do Iranu, tam sami filozofowie siedza. Wynocha z Polski.
            • Gość: polka2 Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 195.117.174.* 10.10.01, 14:11

> Niestety masz racje. Musimy zyc nawet z idiotami, ale nie wiedzialam, ze jest
              > ich az tak duzo!

Nie musisz, spadaj do Algierii, nikt cię tu nie prosił.

> A o meczecie w Gdansku nic nie slyszalam (dzieki za inf.). Mam nadzieje, ze nic
              >
              > sie nikomu nie stalo.

• Gość: Ogorek Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą - do Muslima IP: 158.234.143.* 09.10.01, 12:17
            Na pewno sie myle, ale slyszalem, ze kosciolow nie wolno budowac w tzw. krajach
            prawdziwie muzulmanskich. Jezeli tak jest - to powiedz prosze dlaczego i jak
            sie to ma to wolnosci, kta maja muzulmanie w Europie (budowanie meczetow,
            zakladnanie religijnych organizacji, uznanie jako religia, uzywanie
            tradycyjnych strojow nawet w szkolach (niektore kraje)?

Ciekawski Ogorek
            • Gość: Muslim Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą - do Muslima IP: *.*.*.* 09.10.01, 23:20
              Gość portalu: Ogorek napisał(a):

> Na pewno sie myle, ale slyszalem, ze kosciolow nie wolno budowac w tzw. krajach
              >
              > prawdziwie muzulmanskich.
              moj kraj jest muzulmanski od 1300 lat i tam sa koscioly w moim miejsce dwa duzy
              na 200 000
              w warszawie gdzie miszka grubo ponad milion osob jest jeden meczet...
              a ty koscioly sa szczegulnie dla europejczykow
              Jezeli tak jest - to powiedz prosze dlaczego i jak
              > sie to ma to wolnosci, kta maja muzulmanie w Europie (budowanie meczetow,
              > zakladnanie religijnych organizacji, uznanie jako religia, uzywanie
              > tradycyjnych strojow nawet w szkolach (niektore kraje)?

nigdy nie bylem w blsikim wschodzie al wydaje mi sie ze w arabii saudyskiej nie
              ma ale w liban syria jordania palestyna sa o reszta nie wypowiadam sie nie
              jestem kompetentny

>
              > Ciekawski Ogorek

• Gość: polka2 Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 195.117.174.* 10.10.01, 14:08

> Gość portalu: Muslim napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Bibah napisał(a):
          > >
          > > > Wypowiedzi niektórych (muslim, habib) świadcza o zakorzenionej nienaw
          > isci
          > > > do "niewiernych",
          > > daj przeklady mozesz pisac co chcesz ale nie ma na to zadnych dowodow.. cz
          > y
          > > policja nie powinna sie im bliżej przyjżeć?.
          > > podaj moje namiary policji mieszkam blisko posterunek nawet nie beda musie
          > li
          > > wysylac patrol wystarczy piechota...
          > > > Czy Muslim jest takim samym "studentem" mieszkającym w Warszawie jak
          > jego
          > > > koledzy z Hamburga?
          > > nie mam kolegow a hamburgu w ktorym jezcie nigdy nie bylem zresta niemiec
          > to ni
          > > e
          > > jest kraj dla mnie Dlaczego tylu Arabów nie wróciło po wakacjach do Polski
          > .
          > > > Na farmacji z 20 wrócił tylko 1. Reszta ponoć nie dostała wizy????
          > > nie poczebuje wizy zeby wrocic do polskie...........
          > > > Co oni szykują? Jak tu sie nie bać, jak im zaufać? Miliony pytań w gł
          > owie.
          > > ....
          > > nie musisz mi zaufac mysl co chcesz ....
          > > jezcie raz dla twoja wlasna informacje nie kazdy arab to muzulmanin
          > > nie kazdy muzulmanin to arab
          > > i nie kazdy ciemny to muzulmanin i arab
          > > wczoraj zastrzelono w arizoni sikh ( z indii) myslali ze to muzulmanin lub
          >
          > > arab ...
          > > ale jak widzisz baranow jest wszedzie........
          > >
          > >
          > >
          > A wiesz Muslim kto go zabil?
          > Wlasnie tacy ludzie, ktorych jest tu niezla wiekszosc. Wszystko co ma czarne
          > włosy jest arabem czyli muzulmaninem czyli terrorystom.
          > Pomylki sa wliczone w koszty. Przeciez kazdy moze sie pomylic.
          > Jestem tylko ciekawa ile bedzie takich pomylek. Bo potencjanlych mordercow jest
          >
          > pelno w Forum.
          Za to ci Arabowie, którzy skierowali samoloty w WTC bynajmniej sie nie mylili...
          To byli prawdziwi mordercy.
    • Gość: doku Nie każdy Arab, ale każdy mahometanin IP: *.mofnet.gov.pl 17.09.01, 16:31
      • Gość: WOJO!!!! Re: Nie każdy Arab, ale każdy mahometanin,,,muslim-vist,arabka. viri IP: 213.8.144.* 17.09.01, 17:20
        pchacie sie do Europy nieproszeni , teroryzujecie Swiat i jeszcze te
        kretynskie argumenty na forum .
        Widze ,ze wam sie tutaj nie podoba , TO co jeszcze tutaj robicie !!!!
        Wracajcie do islamu i allaha i dajcie nam SPOKOJ !!!!!!!
        • Gość: Muslim Re: Nie każdy Arab, ale każdy mahometanin,,,muslim-vist,arabka. viri IP: *.*.*.* 17.09.01, 17:57
          Gość portalu: WOJO!!!! napisał(a):

> pchacie sie do Europy nieproszeni , teroryzujecie Swiat i jeszcze te
          >
          > kretynskie argumenty na forum .
          > Widze ,ze wam sie tutaj nie podoba , TO co jeszcze tutaj robicie !!!!
          > Wracajcie do islamu i allaha i dajcie nam SPOKOJ !!!!!!!
          >
          wrocilesz do poskie?
          czy polska to czesc israela?
          dowiedzalem sie od ciebie niedawno ze egipt ma petrol moze jezcie cos bardzej
          mandrzejszego sie dowiem

• Gość: besciak Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: *.ip-pluggen.com 17.09.01, 19:27
      Zle zadane pytanie.

Powinno byc: Czy wiekszosc ARABOW sa potencjalnymi terrorystami? Niektorzy juz
      podkreslali to wiele razy ze zdazaja sie wyjatki.
      • Gość: Muslim Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: *.*.*.* 17.09.01, 22:21
        Gość portalu: besciak napisał(a):

> Zle zadane pytanie.
        >
        > Powinno byc: Czy wiekszosc ARABOW sa potencjalnymi terrorystami? Niektorzy juz
        > podkreslali to wiele razy ze zdazaja sie wyjatki.

na to nie odpowiem jako arab bo nie jestem
        ale uwazam ze tylko nie mandrzy ludzi oceniaja wszysce za to co robia niektorzy z
        nich
        jest sporo glopich przekladow o polakow na zachodzie ale to tylko ludzi niskkiego
        poziom kulturalny ktorzy tak mysla
        mam nadzeje ze wyciagniesz z tego wnioski
    • Gość: bibah Każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 192.168.1.* / *.katowice.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 08:07
      Jest takie stare polskie przysłowie:
      "Broni sie winny"
      Moj "ulubieniec" Muslim broni sie jak szalony....
      • Gość: Muslim Re: Każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: *.*.*.* 09.10.01, 09:07
        Gość portalu: bibah napisał(a):

> Jest takie stare polskie przysłowie:
        > "Broni sie winny"
        > Moj "ulubieniec" Muslim broni sie jak szalony....

blablabla va voir ailleur si j y suis!

• Gość: bibah Re: Każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 192.168.1.* / *.katowice.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 11:10
          En ymmarra, voisitteko toistaa. Puhun puolaa.
          • Gość: Conti Re: Każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: *.proxy.aol.com 09.10.01, 23:50
            Ja wam tu dam z Arabow sie nasmiewac,debile cholerne,jak was zlapie ,to wam tak
            dupy skopie,ze zobaczycie.Jeszcze nie poznaliscie mojej lapy brudnej.
        • Gość: bibah Re: Każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 192.168.1.* / *.katowice.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 12:30
          Czy "blablabla" to wszystko co umiesz napisać bez błędów ortograficznych?
          Jestem pod wrazeniem!
          Koza beczy - odbierz e-mail'a!
          • Gość: Muslim Re: Każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: *.*.*.* 09.10.01, 18:07
            Gość portalu: bibah napisał(a):

> Czy "blablabla" to wszystko co umiesz napisać bez błędów ortograficznych?
            > Jestem pod wrazeniem!
            niestety tylko tyle potrwie powiedziec porzadnie po polsku

> Koza beczy - odbierz e-mail'a!

• Gość: Egon Re: Czy każdy ARAB jest potencjalnym terrorystą IP: 64.124.150.* 09.10.01, 17:23
      Arabow i Zydow do samolotu i buuuuuuuuuuuum
      w palac kultry
    • Gość: Habib Proszę o cytaty świadczące o tym, a jak nie to nie rób z siebie... IP: *.chello.pl 10.10.01, 12:00
      ... pośmiewiska. Udowodnij, że potrafisz coś więcej niż bezmyślnie mielić
      ozorem i podaj mi dokładne cytaty świadczące o "niechęci do niewiernych".

Mówię o cytatach z adresu *.chello.pl a nie z *.proxy.aol.com - spod którego
      ktoś się podszywa pode mnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka