Dodaj do ulubionych

dzien dobry

28.07.05, 17:12
moze tak nalezy zaczac,aby nie poleciec.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27057656&a=27059069
Obserwuj wątek
    • goldbaum Re: dzien dobry 28.07.05, 17:14
      tak DEFINITYWNIE nie nalezy zaczynac, zeby nie poleciec. Jest po prostu za
      goraco i niektorzy nie daja rady....
      • i-love-2-bike Re: dzien dobry 28.07.05, 17:43
        goldbaum napisał:

> tak DEFINITYWNIE nie nalezy zaczynac, zeby nie poleciec. Jest po prostu za
        > goraco i niektorzy nie daja rady....

nu moj drogi moze trzeba zaczac od tego ile chamskich nickow wygasimy,aby sie
        nie znizac do poziomu holoty na forum? jak tam pogoda,chyba do Polski nadciaga
        fala upalow?
    • marouder dzien dobry,jak tam antysemickie pielenie?Ja 28.07.05, 17:54
      wlasnie wrocilem z rasistowskich zakupow..jezu ile ja niekoszernych rzeczy
      nakupowalem..:))

i-love-2-bike napisała:

> moze tak nalezy zaczac,aby nie poleciec.
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27057656&a=27059069
      • i-love-2-bike Re: dzien dobry,jak tam antysemickie pielenie?Ja 28.07.05, 18:02
        marouder napisał:

> wlasnie wrocilem z rasistowskich zakupow..jezu ile ja niekoszernych rzeczy
        > nakupowalem..:))
        >
        > i-love-2-bike napisała:
        >
        > > moze tak nalezy zaczac,aby nie poleciec.
        > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27057656&a=27059069

a ja wyrywam te rasistowskie babki z mojego trawnika,a te rosna i rosna jak
        glupie. moze musze cos mocniejszego im strzelic?
        • marouder dzien dobry,jakiegos nazistowskiego herbicyda?/nt 28.07.05, 18:05
          i-love-2-bike napisała:

> marouder napisał:
          >
          > > wlasnie wrocilem z rasistowskich zakupow..jezu ile ja niekoszernych rzecz
          > y
          > > nakupowalem..:))
          > >
          > > i-love-2-bike napisała:
          > >
          > > > moze tak nalezy zaczac,aby nie poleciec.
          > > > <a
          href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27057656&a=27059069"
          target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27057656&a=27059069</a>
          >
          > a ja wyrywam te rasistowskie babki z mojego trawnika,a te rosna i rosna jak
          > glupie. moze musze cos mocniejszego im strzelic?
          • i-love-2-bike Re: dzien dobry,jakiegos nazistowskiego herbicyda 28.07.05, 18:06
            wale i wale,ale nie chce ptaszkow wytruc. ja zaraz ide na non koszer zakupy,u
            nas juc chyba ciezarowka trzeba bedzie wozic te dobra:))
            • marouder A czy ciezarowka jest koszer,bo inaczej zakupy 28.07.05, 18:08
              moga sie stac trefne:((?

i-love-2-bike napisała:

> wale i wale,ale nie chce ptaszkow wytruc. ja zaraz ide na non koszer zakupy,u
              > nas juc chyba ciezarowka trzeba bedzie wozic te dobra:))
              • i-love-2-bike Re: A czy ciezarowka jest koszer,bo inaczej zakup 28.07.05, 18:10
                marouder napisał:

> moga sie stac trefne:((?
                >
                >e tam ja w zabobony nie wierze,tyle lat jezdze non koszer i zyje dobrze,jedyne
                koszer w moim domu to gruboziarnista sol,bo w takim samym wydaniu
                niepoblogoslawionej nie ma:))
                • marouder moje zakupy byly calkiem nie koszer, nawet sol :)) 28.07.05, 18:18
                  sol kupilem zwykla, zajodowana..apropos, czy sol wielicka, gruboziarnista jest
                  koszer czy tref? nie mam kogo spytac:(( O zydach jakos nikt ze mna nie gada:((

i-love-2-bike napisała:

> marouder napisał:
                  >
                  > > moga sie stac trefne:((?
                  > >
                  > >e tam ja w zabobony nie wierze,tyle lat jezdze non koszer i zyje dobrze,je
                  > dyne
                  > koszer w moim domu to gruboziarnista sol,bo w takim samym wydaniu
                  > niepoblogoslawionej nie ma:))
                  >
                  >
                  • wojcd Re: moje zakupy byly calkiem nie koszer, nawet so 28.07.05, 18:42
                    marouder napisał:
                    > sol kupilem zwykla, zajodowana..apropos, czy sol wielicka, gruboziarnista
                    > jest koszer czy tref? nie mam kogo spytac:((
                    > O zydach jakos nikt ze mna nie gada:((
                    ---------------------------------------
                    • marouder myslisz??AAdam?? 28.07.05, 18:51
                      wojcd napisał:

> marouder napisał:
                      > > sol kupilem zwykla, zajodowana..apropos, czy sol wielicka, gruboziarnista
                      >
                      > > jest koszer czy tref? nie mam kogo spytac:((
                      > > O zydach jakos nikt ze mna nie gada:((
                      > ---------------------------------------
                    • i-love-2-bike Re: moje zakupy byly calkiem nie koszer, nawet so 28.07.05, 18:52
                      wojcd napisał:

> ---------------------------------------
                      • wojcd Re: moje zakupy byly calkiem nie koszer, nawet so 28.07.05, 18:57
                        i-love-2-bike napisała:
                        > tak trzymac,od razu czystrze powietrze.
                        ---------------------------------------------
                        • i-love-2-bike Re: moje zakupy byly calkiem nie koszer, nawet so 28.07.05, 18:59
                          wojcd napisał:

> i-love-2-bike napisała:
                          > > tak trzymac,od razu czystrze powietrze.
                          > ---------------------------------------------
                  • i-love-2-bike Re: moje zakupy byly calkiem nie koszer, nawet so 28.07.05, 18:51
                    marouder napisał:

> sol kupilem zwykla, zajodowana..apropos, czy sol wielicka, gruboziarnista jest
                    > koszer czy tref? nie mam kogo spytac:(( O zydach jakos nikt ze mna nie gada:((
                    >
                    pytanie jest delikatne i dlatego nie kazdy jest upowazniony do dania ci
                    odpowiedzi.ja mysle,ze jak nie jest napisane koszer,to koszer nie jest. ja mam
                    koszer kuchenke,ale tez nie z wlasnego wyboru,juz byla koszer w trakcie
                    kupowania i nie mielismy wyboru na wersje chrzescijanska. napisalam do
                    producenta,ze mnie to obraza takie faworyzowanie jednej religii i ladnie mnie za
                    to przeprosili:))
        • explicit Re: dzien dobry,jak tam antysemickie pielenie?Ja 28.07.05, 18:32
          Ugotuj czulaju w/g przepisu ciucki - Pol lyzeczki na sq yard , jak je odrazu
          szlag nie trafi to jutro skonczy je sraczka ,...

uklony

=============================================================================

a ja wyrywam te rasistowskie babki z mojego trawnika,a te rosna i rosna jak
          glupie. moze musze cos mocniejszego im strzelic?
          • i-love-2-bike Re: dzien dobry,jak tam antysemickie pielenie?Ja 28.07.05, 18:53
            explicit napisał:

> Ugotuj czulaju w/g przepisu ciucki - Pol lyzeczki na sq yard , jak je odrazu
            > szlag nie trafi to jutro skonczy je sraczka ,...
            >
            > uklony
            >
            >he,he mile zlego poczatki. moje chwasty to nie byle jakie trawki,to porzadne
            zakorzenione,antysemickie babki i byle g.. czulent ich nie wykonczy,nie jedno
            juz widzialy wylewane na nie:))
      • wojcd Re: dzien dobry,jak tam antysemickie pielenie?Ja 28.07.05, 18:38
        marouder napisał:
        > wlasnie wrocilem z rasistowskich zakupow..jezu ile ja niekoszernych rzeczy
        > nakupowalem..:))
        ----------------------------------------------
        • marouder nidlo niestety wyprodukowane w Turcji.... 28.07.05, 18:50
          wojcd napisał:

> marouder napisał:
          > > wlasnie wrocilem z rasistowskich zakupow..jezu ile ja niekoszernych rzecz
          > y
          > > nakupowalem..:))
          > ----------------------------------------------
          • i-love-2-bike Re: nidlo niestety wyprodukowane w Turcji.... 28.07.05, 18:54
            o to masz wizyte mossadu jak w banku,za wspieranie terroryzmu.
            • marouder Lo jezzu,(ktos zapukal do drzwi)........ 28.07.05, 19:08
              ech( tu narrator odetchnal gleboko), to byl tylko sasiad, ktory ani razu
              (swynia) nie poruszyl ze mna tematyki zydowskiej..kazalem mu dawac baczenie na
              panow w kolorze ciemnopietruszkowym, popatrzyl na mnie dziwnie..dlaczego??

i-love-2-bike napisała:

> o to masz wizyte mossadu jak w banku,za wspieranie terroryzmu.
              • i-love-2-bike Re: Lo jezzu,(ktos zapukal do drzwi)........ 28.07.05, 19:12
                marouder napisał:

> ech( tu narrator odetchnal gleboko), to byl tylko sasiad, ktory ani razu
                > (swynia) nie poruszyl ze mna tematyki zydowskiej..kazalem mu dawac baczenie na
                > panow w kolorze ciemnopietruszkowym, popatrzyl na mnie dziwnie..dlaczego??
                >
                >moge powiedziec jedno,nie dziwie sie,ze manius opuscil (chrzakam glosno) to
                podle forum,bo nawet tacy umiarkowani jak ty nie chca sie przyznac,ze nic tylko
                antysemityzm bryluje w tej polsce,jakby na to nie spojrzec sprawa jest powazna,a
                to mydlo z turcji potwierdza tylko slusznosc rozumowania naszego wybitnego
                historyka,niejednego zreszta wybitnego na tym forum.
              • wojcd Re: Lo jezzu,(ktos zapukal do drzwi)........ 28.07.05, 19:20
                marouder napisał:
                > ech( tu narrator odetchnal gleboko), to byl tylko sasiad, ktory ani razu
                > (swynia) nie poruszyl ze mna tematyki zydowskiej..kazalem mu dawac baczenie
                na panow w kolorze ciemnopietruszkowym, popatrzyl na mnie dziwnie..dlaczego??
                ------------------------------------------
                • i-love-2-bike Re: Lo jezzu,(ktos zapukal do drzwi)........ 28.07.05, 19:22
                  wojcd napisał:

> marouder napisał:
                  > > ech( tu narrator odetchnal gleboko), to byl tylko sasiad, ktory ani razu
                  > > (swynia) nie poruszyl ze mna tematyki zydowskiej..kazalem mu dawac baczen
                  > ie
                  > na panow w kolorze ciemnopietruszkowym, popatrzyl na mnie dziwnie..dlaczego??
                  > ------------------------------------------
                  • marouder Zulusi sie nie zalapuja, predzej czukcze:))/nt 28.07.05, 19:24
                    i-love-2-bike napisała:

> wojcd napisał:
                    >
                    > > marouder napisał:
                    > > > ech( tu narrator odetchnal gleboko), to byl tylko sasiad, ktory ani
                    > razu
                    > > > (swynia) nie poruszyl ze mna tematyki zydowskiej..kazalem mu dawac
                    > baczen
                    > > ie
                    > > na panow w kolorze ciemnopietruszkowym, popatrzyl na mnie dziwnie..dlacze
                    > go??
                    > > ------------------------------------------
                • marouder Tak jest, powiem wiecej, czlowiek ten jest o krok 28.07.05, 19:23
                  od przyjecia postawy bierno-zaleznej, ktora po pewnym czasie skutkuje powstaniem
                  postawy bierno-agresywnej..stad juz blisko.....(niedozwolieno cienzuroju)

wojcd napisał:

> marouder napisał:
                  > > ech( tu narrator odetchnal gleboko), to byl tylko sasiad, ktory ani razu
                  > > (swynia) nie poruszyl ze mna tematyki zydowskiej..kazalem mu dawac baczen
                  > ie
                  > na panow w kolorze ciemnopietruszkowym, popatrzyl na mnie dziwnie..dlaczego??
                  > ------------------------------------------
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka