i-love-2-bike 28.07.05, 17:12 moze tak nalezy zaczac,aby nie poleciec. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27057656&a=27059069 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldbaum Re: dzien dobry 28.07.05, 17:14 tak DEFINITYWNIE nie nalezy zaczynac, zeby nie poleciec. Jest po prostu za goraco i niektorzy nie daja rady.... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dzien dobry 28.07.05, 17:43 goldbaum napisał: > tak DEFINITYWNIE nie nalezy zaczynac, zeby nie poleciec. Jest po prostu za > goraco i niektorzy nie daja rady.... nu moj drogi moze trzeba zaczac od tego ile chamskich nickow wygasimy,aby sie nie znizac do poziomu holoty na forum? jak tam pogoda,chyba do Polski nadciaga fala upalow? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder dzien dobry,jak tam antysemickie pielenie?Ja 28.07.05, 17:54 wlasnie wrocilem z rasistowskich zakupow..jezu ile ja niekoszernych rzeczy nakupowalem..:)) i-love-2-bike napisała: > moze tak nalezy zaczac,aby nie poleciec. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27057656&a=27059069 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dzien dobry,jak tam antysemickie pielenie?Ja 28.07.05, 18:02 marouder napisał: > wlasnie wrocilem z rasistowskich zakupow..jezu ile ja niekoszernych rzeczy > nakupowalem..:)) > > i-love-2-bike napisała: > > > moze tak nalezy zaczac,aby nie poleciec. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27057656&a=27059069 a ja wyrywam te rasistowskie babki z mojego trawnika,a te rosna i rosna jak glupie. moze musze cos mocniejszego im strzelic? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder dzien dobry,jakiegos nazistowskiego herbicyda?/nt 28.07.05, 18:05 i-love-2-bike napisała: > marouder napisał: > > > wlasnie wrocilem z rasistowskich zakupow..jezu ile ja niekoszernych rzecz > y > > nakupowalem..:)) > > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > moze tak nalezy zaczac,aby nie poleciec. > > > <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27057656&a=27059069" target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27057656&a=27059069</a> > > a ja wyrywam te rasistowskie babki z mojego trawnika,a te rosna i rosna jak > glupie. moze musze cos mocniejszego im strzelic? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dzien dobry,jakiegos nazistowskiego herbicyda 28.07.05, 18:06 wale i wale,ale nie chce ptaszkow wytruc. ja zaraz ide na non koszer zakupy,u nas juc chyba ciezarowka trzeba bedzie wozic te dobra:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A czy ciezarowka jest koszer,bo inaczej zakupy 28.07.05, 18:08 moga sie stac trefne:((? i-love-2-bike napisała: > wale i wale,ale nie chce ptaszkow wytruc. ja zaraz ide na non koszer zakupy,u > nas juc chyba ciezarowka trzeba bedzie wozic te dobra:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: A czy ciezarowka jest koszer,bo inaczej zakup 28.07.05, 18:10 marouder napisał: > moga sie stac trefne:((? > >e tam ja w zabobony nie wierze,tyle lat jezdze non koszer i zyje dobrze,jedyne koszer w moim domu to gruboziarnista sol,bo w takim samym wydaniu niepoblogoslawionej nie ma:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder moje zakupy byly calkiem nie koszer, nawet sol :)) 28.07.05, 18:18 sol kupilem zwykla, zajodowana..apropos, czy sol wielicka, gruboziarnista jest koszer czy tref? nie mam kogo spytac:(( O zydach jakos nikt ze mna nie gada:(( i-love-2-bike napisała: > marouder napisał: > > > moga sie stac trefne:((? > > > >e tam ja w zabobony nie wierze,tyle lat jezdze non koszer i zyje dobrze,je > dyne > koszer w moim domu to gruboziarnista sol,bo w takim samym wydaniu > niepoblogoslawionej nie ma:)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: moje zakupy byly calkiem nie koszer, nawet so 28.07.05, 18:42 marouder napisał: > sol kupilem zwykla, zajodowana..apropos, czy sol wielicka, gruboziarnista > jest koszer czy tref? nie mam kogo spytac:(( > O zydach jakos nikt ze mna nie gada:(( --------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
marouder myslisz??AAdam?? 28.07.05, 18:51 wojcd napisał: > marouder napisał: > > sol kupilem zwykla, zajodowana..apropos, czy sol wielicka, gruboziarnista > > > jest koszer czy tref? nie mam kogo spytac:(( > > O zydach jakos nikt ze mna nie gada:(( > --------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: moje zakupy byly calkiem nie koszer, nawet so 28.07.05, 18:52 wojcd napisał: > --------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: moje zakupy byly calkiem nie koszer, nawet so 28.07.05, 18:57 i-love-2-bike napisała: > tak trzymac,od razu czystrze powietrze. --------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: moje zakupy byly calkiem nie koszer, nawet so 28.07.05, 18:59 wojcd napisał: > i-love-2-bike napisała: > > tak trzymac,od razu czystrze powietrze. > --------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: moje zakupy byly calkiem nie koszer, nawet so 28.07.05, 18:51 marouder napisał: > sol kupilem zwykla, zajodowana..apropos, czy sol wielicka, gruboziarnista jest > koszer czy tref? nie mam kogo spytac:(( O zydach jakos nikt ze mna nie gada:(( > pytanie jest delikatne i dlatego nie kazdy jest upowazniony do dania ci odpowiedzi.ja mysle,ze jak nie jest napisane koszer,to koszer nie jest. ja mam koszer kuchenke,ale tez nie z wlasnego wyboru,juz byla koszer w trakcie kupowania i nie mielismy wyboru na wersje chrzescijanska. napisalam do producenta,ze mnie to obraza takie faworyzowanie jednej religii i ladnie mnie za to przeprosili:)) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: dzien dobry,jak tam antysemickie pielenie?Ja 28.07.05, 18:32 Ugotuj czulaju w/g przepisu ciucki - Pol lyzeczki na sq yard , jak je odrazu szlag nie trafi to jutro skonczy je sraczka ,... uklony ============================================================================= a ja wyrywam te rasistowskie babki z mojego trawnika,a te rosna i rosna jak glupie. moze musze cos mocniejszego im strzelic? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dzien dobry,jak tam antysemickie pielenie?Ja 28.07.05, 18:53 explicit napisał: > Ugotuj czulaju w/g przepisu ciucki - Pol lyzeczki na sq yard , jak je odrazu > szlag nie trafi to jutro skonczy je sraczka ,... > > uklony > >he,he mile zlego poczatki. moje chwasty to nie byle jakie trawki,to porzadne zakorzenione,antysemickie babki i byle g.. czulent ich nie wykonczy,nie jedno juz widzialy wylewane na nie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: dzien dobry,jak tam antysemickie pielenie?Ja 28.07.05, 18:38 marouder napisał: > wlasnie wrocilem z rasistowskich zakupow..jezu ile ja niekoszernych rzeczy > nakupowalem..:)) ---------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
marouder nidlo niestety wyprodukowane w Turcji.... 28.07.05, 18:50 wojcd napisał: > marouder napisał: > > wlasnie wrocilem z rasistowskich zakupow..jezu ile ja niekoszernych rzecz > y > > nakupowalem..:)) > ---------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: nidlo niestety wyprodukowane w Turcji.... 28.07.05, 18:54 o to masz wizyte mossadu jak w banku,za wspieranie terroryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Lo jezzu,(ktos zapukal do drzwi)........ 28.07.05, 19:08 ech( tu narrator odetchnal gleboko), to byl tylko sasiad, ktory ani razu (swynia) nie poruszyl ze mna tematyki zydowskiej..kazalem mu dawac baczenie na panow w kolorze ciemnopietruszkowym, popatrzyl na mnie dziwnie..dlaczego?? i-love-2-bike napisała: > o to masz wizyte mossadu jak w banku,za wspieranie terroryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Lo jezzu,(ktos zapukal do drzwi)........ 28.07.05, 19:12 marouder napisał: > ech( tu narrator odetchnal gleboko), to byl tylko sasiad, ktory ani razu > (swynia) nie poruszyl ze mna tematyki zydowskiej..kazalem mu dawac baczenie na > panow w kolorze ciemnopietruszkowym, popatrzyl na mnie dziwnie..dlaczego?? > >moge powiedziec jedno,nie dziwie sie,ze manius opuscil (chrzakam glosno) to podle forum,bo nawet tacy umiarkowani jak ty nie chca sie przyznac,ze nic tylko antysemityzm bryluje w tej polsce,jakby na to nie spojrzec sprawa jest powazna,a to mydlo z turcji potwierdza tylko slusznosc rozumowania naszego wybitnego historyka,niejednego zreszta wybitnego na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Lo jezzu,(ktos zapukal do drzwi)........ 28.07.05, 19:20 marouder napisał: > ech( tu narrator odetchnal gleboko), to byl tylko sasiad, ktory ani razu > (swynia) nie poruszyl ze mna tematyki zydowskiej..kazalem mu dawac baczenie na panow w kolorze ciemnopietruszkowym, popatrzyl na mnie dziwnie..dlaczego?? ------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Lo jezzu,(ktos zapukal do drzwi)........ 28.07.05, 19:22 wojcd napisał: > marouder napisał: > > ech( tu narrator odetchnal gleboko), to byl tylko sasiad, ktory ani razu > > (swynia) nie poruszyl ze mna tematyki zydowskiej..kazalem mu dawac baczen > ie > na panow w kolorze ciemnopietruszkowym, popatrzyl na mnie dziwnie..dlaczego?? > ------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Zulusi sie nie zalapuja, predzej czukcze:))/nt 28.07.05, 19:24 i-love-2-bike napisała: > wojcd napisał: > > > marouder napisał: > > > ech( tu narrator odetchnal gleboko), to byl tylko sasiad, ktory ani > razu > > > (swynia) nie poruszyl ze mna tematyki zydowskiej..kazalem mu dawac > baczen > > ie > > na panow w kolorze ciemnopietruszkowym, popatrzyl na mnie dziwnie..dlacze > go?? > > ------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Tak jest, powiem wiecej, czlowiek ten jest o krok 28.07.05, 19:23 od przyjecia postawy bierno-zaleznej, ktora po pewnym czasie skutkuje powstaniem postawy bierno-agresywnej..stad juz blisko.....(niedozwolieno cienzuroju) wojcd napisał: > marouder napisał: > > ech( tu narrator odetchnal gleboko), to byl tylko sasiad, ktory ani razu > > (swynia) nie poruszyl ze mna tematyki zydowskiej..kazalem mu dawac baczen > ie > na panow w kolorze ciemnopietruszkowym, popatrzyl na mnie dziwnie..dlaczego?? > ------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś