z_daleka 28.07.05, 19:37 A moze zagramy w siatkowke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: cos na lato 28.07.05, 19:43 z_daleka napisał: > A moze zagramy w siatkowke? sis zanim odbierzesz serw to juz sie splaczesz. czy moge spytac w jakiej pozycji ustawisz dane,przeciez ona nie podsoczy do siatki,nie rzuci sie aby odbic pilke,nie ma szans,ze zaserwuje nie uderzajac siatki ,nie zablokuje sciecia no i wystawi pilki tylko lupnie ja desperacko za siatke,a to latwy punkt dla druzyny przeciwnej. ps.wyobrazasz sobie antosia pod siatka,przeciez on nie ma pojecia o rotacji zawodnikow,ani o tym,ze nogi trzeba trzymac ciagle ugiete by byc przygotowanym do akcji? Odpowiedz Link Zgłoś
jabez Re: cos na lato 28.07.05, 19:43 To nie jest zle , tylko z kim , albo ,lepiej przeciw komu ?! Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: cos na lato 28.07.05, 19:45 jabez napisał: > > To nie jest zle , tylko z kim , albo ,lepiej przeciw komu ?! -------------------------- otwarty turniej. Kazdy z kazdym. Mozna tez przyprowadzic tesciowa i jamniczke... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: siatkówka plażowa w ejlacie ? 28.07.05, 19:48 Nu, nie wszystkich na to stac...i to jednak kawalek drogi, a dla tych z antypodow to nawet caly kawal. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki no tak... już sie wycofujesz 28.07.05, 19:51 a ja przygotowałem wyposażenie kibica members.iinet.net.au/~rayis/images/pl_flag_animated.gif Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: no tak... już sie wycofujesz 28.07.05, 19:55 aaki napisała: > a ja przygotowałem wyposażenie kibica > members.iinet.net.au/~rayis/images/pl_flag_animated.gif ----------------------------------- to sie zawsze i wszedzie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki no cóż... 28.07.05, 20:05 wymachiwałbym polaką flagą jako kibic i powoli sączył :-) beer.trash.net/img/beers/422.jpg za gorąco aby podskakiwać pod siatką Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: no cóż... 28.07.05, 20:13 aaki napisała: > wymachiwałbym polaką flagą jako kibic i powoli sączył :-) > beer.trash.net/img/beers/422.jpg > za gorąco aby podskakiwać pod siatką ---------------------------------------- zebys jednak nie przesaczyl, to bedziesz zobowiazany ,razem z innymi kibicami spiewac piosenki z latem w tylule, Na glosy. Odpowiedz Link Zgłoś
migselv Re: no cóż... 28.07.05, 20:20 Bedzie mial z kim pospiewac:-)))) www.kibice.net/zdjecie_miesiaca.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
migselv Re: cos na lato 28.07.05, 19:50 Calkiem interesujaco brzmi Twoje wyzwanie:-))) Ale podaj reguly tej (wirtualnej) siatkowki:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: cos na lato 28.07.05, 19:54 migselv napisał: > Calkiem interesujaco brzmi Twoje wyzwanie:-))) > Ale podaj reguly tej (wirtualnej) siatkowki:-))) ------------------- Pierwsza zasada. Przerzucic pilke na druga strone. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Kto serwuje? 28.07.05, 20:16 Nu, najrozsadniej by bylo, zeby ten co bedzie mial pilke... Odpowiedz Link Zgłoś
migselv Re: Kto serwuje? 28.07.05, 20:26 Posluchaj z_daleka, albo nie nadazam za gra, albo jestem zbyt tepy, a moze za stary, do tej gry:-) Cos mi sie wydaje, ze przylacze sie do aki na trybunie:-( Bede mu pomagal w spiewaniu:-) Potrafie dobrze mruczec... prawie na kazda melodie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś