i-love-2-bike 05.08.05, 14:13 KROPKO DLACZEGO, a ja kropa dalej czekam na przepis:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: dzieci forumowe pytaja a ciocia Kropka... 05.08.05, 14:27 odpowiada TYLKO MAILEM na pytania MAILEM. Ewentualnie na forum o moderacji. Uprasza się NIE ŚMIECIĆ tutaj. Pamietacie tabliczki "pluj tylko do spluwaczki"? No to prosze pluć w pocztę kropka@gazeta.pl Koniec i kropka. p.s. przepisu na co? Krystiana wcięło, więc nie będę więcej ryzykować Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: dzieci forumowe pytaja a ciocia Kropka... 05.08.05, 14:30 alez ciagle jeszcze zyje , kropciu droga, sliwki napecznialy a ja , choc ci wierze i tak dam najpierw kotu do sprobowania.:) Poki co, jeszcze sie ze mna pomeczysz Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dzieci forumowe pytaja a ciocia Kropka... 05.08.05, 14:33 krystian71 napisała: > alez ciagle jeszcze zyje , kropciu droga, sliwki napecznialy a ja , choc ci > wierze i tak dam najpierw kotu do sprobowania.:) > Poki co, jeszcze sie ze mna pomeczysz lepiej jak pecznieja sliwki ,niz mialby robic to twoj brzuch. uwazaj bo kropa z tymi nozycami wariuje,a to narzedzie ostre,a w rekach zezloszczonej kobity to grozi wypadkiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dzieci forumowe pytaja a ciocia Kropka... 05.08.05, 14:31 kropka napisała: > odpowiada TYLKO MAILEM na pytania MAILEM. > Ewentualnie na forum o moderacji. > Uprasza się NIE ŚMIECIĆ tutaj. Pamietacie tabliczki "pluj tylko do spluwaczki"? > No to prosze pluć w pocztę kropka@gazeta.pl > Koniec i kropka. > > p.s. > przepisu na co? > Krystiana wcięło, więc nie będę więcej ryzykować kropa widze ,ze stres zycia odbiera ci humor. ja wstalam cala swiezutka po nieprzespanej,upalnej nocy i zaczynajac czytac forum widze nic tylko pytania do ciebie. wlaczylam sie i ja a ty nic tylko LOBUCHEM i prawym sierpowym po mnie,oj nieladnie,nieladnie kolezanko fryzjerko. a przepis wiadomo na ciasto ze sliwkami,ja mam czas,ja poczekam i zadnych mailow nie pisze,no chyba,ze czasami:)))) Odpowiedz Link Zgłoś