bigos666 11.08.05, 18:34 Ten kraj jest współczesną sodomą i gomorą. Mowa o Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkm8 Re: Holenderska prokuratura: czy "Housewitz" łami 11.08.05, 18:53 ... wyobrazam sobie co by sie dzialo na Zachodzie, wsrod organizacji zydowskich, gdyby to polacy cos takiego zrobili....., ten straszy, wyzsany z mlekiem matki polski antysemityzm..... Odpowiedz Link Zgłoś
ewerek strachy na lachy 06.01.06, 14:14 strachy na lachy Tanio, szybko i bezpiecznie! Ride forCents, Wyjazdy zPolski Odpowiedz Link Zgłoś
jan_jansen Re: Holenderska prokuratura: czy "Housewitz" łami 11.08.05, 20:11 Tu co najmniej przesadzili. Nie mam nic do Holandii - potrafię zaakceptować ich fanaberie ale teraz się czepiają innych narodowości. Nawet jeśli to jest dzieło prywatnej osoby to powinno się ją jakoś ukarać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: Holenderska prokuratura: czy "Housewitz" łami 11.08.05, 21:17 Za co ? Ze mysli inaczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpsp Re: Holenderska prokuratura: czy "Housewitz" łami 12.08.05, 00:51 warmi2 napisał: > Za co ? > > Ze mysli inaczej ? Autor tego filmiku nie mysli o innych i nie ma uczuc. On piwinien byc jakos ukarany zeby innym do glowy nie przychodzily pomysly o niszczeniu cmentarzy czy o kpinach z cudzego nieszczescia. Szczegolnie odpychajacy jest ten napis "Dance macht frei" Odpowiedz Link Zgłoś
ewerek OOOOO 06.01.06, 14:13 przesada przesada;) Tanio, szybko i bezpiecznie! Ride forCents, Wyjazdy zPolski Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Chcialbys zapewne w tej Somonie. Gomorze mieszkac 12.08.05, 00:54 jak kazdy polaczek... A co do Auschwitz, to nawet zaraz po wojnie, gdy pamiec byla taka swieza nikt nie byl scigany czy karany za stwierdzenie, ze wiekszosc jego ofiar to byli ludzi tam zeslani za pospolite czyny kryminalne... Oczywiscie w tej masie bylo sporo ofiar przesladowan politycznych czy etnicznych.... ale przezycie Auschwitz jeszcze nikogo nie nobilitowalo.....nalozony knebel, propaganda wymieranie naocznych swiatkow spowodowalo, ze historie tak upiekszono, ze dzis nawet niegdysiejsi pospolici kryminalisci sa dzisiaj bohaterami.... Odpowiedz Link Zgłoś
bigos666 Re: Chcialbys zapewne w tej Somonie. Gomorze mies 12.08.05, 10:28 Swietna odpowiedz, trzymajaca sie tematu: chcialbys pewnie tam mieszkac... No tak, teraz to zmienia zupelnie postac rzeczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Chcialbys zapewne w tej Somonie. Gomorze mies 06.01.06, 14:21 heraldek napisał: > ze wiekszosc jego ofiar to byli ludzi tam > zeslani za pospolite czyny kryminalne... Za Hitlera musiała strasznie przestępczość wzrosnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: Holenderska prokuratura: czy "Housewitz" łami 12.08.05, 23:24 D__a kk nie jest lepsza maly wasiaty slowianie. Odpowiedz Link Zgłoś
t_kocio Re: Holenderska prokuratura: czy "Housewitz" łami 15.09.05, 09:04 Nie mogę namierzyć tego filmu a bardzo ciekaw jestem. Niestety dopiero wczoraj się dowiedziałem o całym zajściu bo byłem na urlopie. czy któś może mi podesłać link do strobki gdzie jest ten film? Tomasz Kotowski Fundacja Pamięci Ofiar Holocaustu fpoh@bip.ikp.pl Odpowiedz Link Zgłoś