Dodaj do ulubionych

Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona

12.08.05, 10:26
Pominmy te wczesniejsze,za ktore nazwany zostal Rzeznikiem Libanu.
Wiec lista bedzie krotka.
-prowokacyjna wizyta na Wzgorzu Swiatynnym,po ktorej upada rzad, a Szaron
zostaje premierem.
-w wyniku tej wizyty wybucha II Intifada
-niespotykane dotychczas nasilenie atakow samobojczych w Israelu
-budowa muru,jako jedynej szansy obrony przed tymi atakami
-zakulisowe naciski ze strony Wielkiego Brata zmuszaja go do ogloszenia
terminu wycofania ze Strefy Gazy
-decyzja ta dzieli wlasne spoleczenstwo , jak dotad nikt przed nim -masowe
protesty zydowskie
-????
Obserwuj wątek
    • samsone Widac ze Sharon Zydem nie jest 12.08.05, 10:39
      Albo tez kristian po arabsku jak zwykle klamie.
      jak tam z twoimi studiali algebry czy w dalszym ciagu 2000 lat jest tysiac lat,
      nie mowiac juz o twojej glebokiej znajomosci historii , znajomosci ktora z
      biednego jagiely pedofila zrobila.

Mnie jeszcze temat naziislamski nie znudzil i nie znudzi, jak dlugo ostatni
      potomek naziislamskich arabskich bandytow z Palestyny sie nie wyniesie.
    • z_daleka Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 10:52
      Krystus nieboze, a o coz ci chodzi w ten upalny ranek? Sharon ci sie odbija,
      popij "woda jana"....
      • krystian71 Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 11:18
        zeby tam upalny, !!!duje , gosciu Kowalski, jakby sie ktos powiesil.
        Juz od trzech dni,jachty sie przewracaja, helikoptery spadaja, to chyba jakis
        zly znak,tak w srodku lata.
        • z_daleka Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 11:22
          krystian71 napisała:

> zeby tam upalny, !!!duje , gosciu Kowalski, jakby sie ktos powiesil.
          > Juz od trzech dni,jachty sie przewracaja, helikoptery spadaja, to chyba jakis
          > zly znak,tak w srodku lata.
          >
          ---------------------------
          Chyba dobry Panbuczek, ma juz dosyc tego bezrozumnego adamowego pomiotu i
          przywoluje z niebiesiech do opamietania...widomo, ze po proznicy.
    • abe_ltd Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 11:07
      Sama nie znosze tego mordercy, ale pytanie sie nasuwa czy wolalbys w takim
      razie Natanyahu????...
      • krystian71 Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 11:16
        a dlaczego mam wybierac miedzy dzuma a cholera?
        Izraelczycy za mnie dokonali wyboru , bo wybor do nich nalezy.
        I ja tu wlasciwie nie osadzam jego czynow, duzoby jeszcze mozna pisac, chocby
        o finansowych przekretach rodziny obszarnika z Negew, ktore to przekrety w
        naturalny sposob stanowisko tatusia umozliwia.
        Mi chodzi o jego skutecznosc.(a raczej jej brak)
        Tak wlasciwie widac, ze cala jego polityka polega na nieprzemyslanej
        prowokacji, a potem na gwaltu rety bronieniu sie przed skutkami tej prowokacji
        Gdy prowokuje zreszta, jest popierany, gdy trzeba zjesc te zabe, juz nie za
        bardzo.
        I wogole , czesc abcia, narezcie w bozych godzinach.:)
        • abe_ltd Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 11:29
          Sharon jest jak dzikie kwiozercze zwierze, ktore zostalo zlapane gdzies w
          dziczy afrykanskiej jungli i przewiezione do ladnego ZOO w kulturalnym Paryzu.
          Nagle to zwierze z tymi wszystkimi instynktami mordu, gwaltu i przetrwania
          znalazlo sie na widoku publicznym, i troche mu glupio. Niby ma wode w miseczce
          i karmi sie go swieza wolowinka co rano, a on wciaz ma te instynktu co by tak
          sobie ruszyc na inne klatki i zatopic kly w swiezutkiej krwi. Ale wie,ze nie
          wolno. Wiec sie miota. Widziales kiedys jak sie dzikie zwierzeta rzucaja w
          klatkach, szczegolnie te 'nowe' nabytki?

Dlugo w tych bozych godzinach nie pociagne. Czas na spanie :(
          • z_daleka Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 11:38
            abe_ltd napisała:

> Sharon jest jak dzikie kwiozercze zwierze, ktore zostalo zlapane gdzies w
            > dziczy afrykanskiej jungli i przewiezione do ladnego ZOO w kulturalnym
            Paryzu.
            > Nagle to zwierze z tymi wszystkimi instynktami mordu, gwaltu i przetrwania
            > znalazlo sie na widoku publicznym, i troche mu glupio. Niby ma wode w
            miseczce
            > i karmi sie go swieza wolowinka co rano, a on wciaz ma te instynktu co by tak
            > sobie ruszyc na inne klatki i zatopic kly w swiezutkiej krwi. Ale wie,ze nie
            > wolno. Wiec sie miota. Widziales kiedys jak sie dzikie zwierzeta rzucaja w
            > klatkach, szczegolnie te 'nowe' nabytki?
            >
            > Dlugo w tych bozych godzinach nie pociagne. Czas na spanie :(
            -------------------------------------
            Idz spac, to ci dobrze zrobi, na infantylnosc chyba nie pomoze nawet sen.
          • krystian71 Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 11:48
            ale nie siedzi w klatce, dopoki stoi na czele chocby najmniejszego panstwa ja
            bede sie zastanawiac, co on ma na mysli i czemu rodacy wybrali wlasnie jego, by
            im przewodzil.
            A ty nie spij za dlugo
            Aha, ja tez rzadko w swoja poczte zagladam, dopiero wczoraj .Buzia:)
      • i-love-2-bike Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 14:59
        abe_ltd napisała:

> Sama nie znosze tego mordercy, ale pytanie sie nasuwa czy wolalbys w takim
        > razie Natanyahu????...

a co chcesz przez to powiedziec,ze tam normalnych nie ma?
    • z_daleka Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 11:30
      alem sie usmial krystek...twoja feforyta na rowerze, zalozyla watek
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=27632898 o tym jak was strasznie
      nie obchodza sprawy izraela...wtoruja je w tym nieobchodzeniu, stali przegrani
      kibice, a tu nagle krystek, jak filip z konopi wyskoczyl z Sharonem ...czego
      sie nie robi z nuuudow.
      • krystian71 Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 11:42
        dokladnie tak :) Nie napisalem tego?Kurcze a mialem na koncu jezyka.
        Troche sie opuscilem na forum i zauwazylem, jak male jest zainteresowanie
        Israelem w tak waznej dla niego godzinie, i chcialem po starej przyjazni
        nadrobic zaleglosci.
        • z_daleka Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 11:52
          krystian71 napisała:

> dokladnie tak :) Nie napisalem tego?Kurcze a mialem na koncu jezyka.
          > Troche sie opuscilem na forum i zauwazylem, jak male jest zainteresowanie
          > Israelem w tak waznej dla niego godzinie, i chcialem po starej przyjazni
          > nadrobic zaleglosci.
          -----------------
          Godzina jest rzeczywiscie wazna i trudna, ale bedziemy sobie musieli sami z tym
          poradzic...i poradzimy, mam nadzieje. Nie sadze, ze zadowolimy wszystkich tych
          co ich Izraael nie obchodzi, ale dzieki temu nadal beda mieli temet do
          nieobchodzenia...
          • krystian71 Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 12:42
            no tak nie zupelnie sami.Pomysl co by sie dzialo, gdyby tym osadnikom nie bylo
            czym geby zatkac,gdyby zamozny starszy brat nie ofiarowal sie z alimentami.
            No i juz dzisiaj robicie miedzynarodowe zaciagi na tych odwaznych , ktorzy was
            beda na granicy israelsko-gazyjskiej strzec.
            • z_daleka Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 12:58
              krystian71 napisała:

> no tak nie zupelnie sami.Pomysl co by sie dzialo, gdyby tym osadnikom nie
              bylo
              > czym geby zatkac,gdyby zamozny starszy brat nie ofiarowal sie z alimentami.
              > No i juz dzisiaj robicie miedzynarodowe zaciagi na tych odwaznych , ktorzy
              was
              > beda na granicy israelsko-gazyjskiej strzec.
              --------------------------
              Mimo wszystko... oczekuje od ciebie wiecej poszanowania dla logicznego myslenia.
              Piszac o zaciagach... do strzezenia granic, nie zastanawiasz sie wogole nad
              realiami. Wyobraz sobie, ze w nowej sytuacji, postokupacyjnej palestynscy
              bojownicy beda nadal uzywac swoich rakiet do nekania ludnosci izraelskiej w
              rejonie przygranicznym. Zniszcza kilka szklarni, uszkodza kilka dachow, moze
              zrania lub zabija jakiegos Izraelczyka lub Palestynczyka podczas pracy u
              zyda... Izrael, za pierwszym razem nie odpowie, za drugim zrobi nu, nu ...za
              trzecim posypia sie wiory i wrzask goldbaumow, rachelek i nie ukrywajmy,
              krystiankow... czyli calej tej braci, ktorej Izrael zupelnie nie obchodzi... a
              czasami wrecz nuuuudzi.
              • krystian71 Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 14:03
                no i co z tego, gosciu z daleka.Tez zakladam,ze tak bedzie.
                Czy z tego wynika fakt, ze wszystko musza robic za was inni.
                Skoro sie nie ma wlasnych sil i mozliwosci do obrony wlasnej granicy to moze
                raczej o jakims mandacie czy protektoracie nalezaloby pomyslec ?
                • z_daleka Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 14:40
                  krystian71 napisała:

> no i co z tego, gosciu z daleka.Tez zakladam,ze tak bedzie.
                  > Czy z tego wynika fakt, ze wszystko musza robic za was inni.
                  > Skoro sie nie ma wlasnych sil i mozliwosci do obrony wlasnej granicy to moze
                  > raczej o jakims mandacie czy protektoracie nalezaloby pomyslec ?
                  -------------------------------
                  Wierzaj mi krystek, ze zrobimy to sami...tak jak dotychczas. O co cie glowa
                  chlopcze boli?
                  • krystian71 Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 14:54
                    bo mam chlopaka w wieku tuz przed poborowym, a o zaciagach na Gaze juz sie
                    ponad naszymi glowami dogaduja.
                    I sam wiesz dobrze,ze Gaza to tylko pierwszy etap.Biorac pod uwage jak kluczy
                    tez wasz mur, do pilnowania bedzie duzo.
                    A propos, czy o murze miedzy wami a Gaza juz ktos pomyslal?
                    • z_daleka Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 15:59
                      krystian71 napisała:

> bo mam chlopaka w wieku tuz przed poborowym, a o zaciagach na Gaze juz sie
                      > ponad naszymi glowami dogaduja.
                      > I sam wiesz dobrze,ze Gaza to tylko pierwszy etap.Biorac pod uwage jak kluczy
                      > tez wasz mur, do pilnowania bedzie duzo.
                      > A propos, czy o murze miedzy wami a Gaza juz ktos pomyslal?
                      ----------------------------------------------
                      Krystek, wybacz ze pytam...to kogo potencjalnie ten twoj chlopak ma pilnowac i
                      przed kim...bo sie pogubilem w tej twojej strategi. Jesli bedzie pilnowal nas
                      przed nimi, to wypiszesz go chyba z rodziny...jesli ich przed nami, do znaczy
                      ze zdezerterowal z armii... czy nie lepiej zeby pojechal do afganistanu, tam
                      przynajmniej wszystko jest jasne.
                      Ps. Mur z gaza...jak bedzie trzeba to sie go zbuduje, chyba nie masz
                      watpliwosci?
                      • krystian71 Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 16:29
                        tak naprawde trudno to sobie wyobrazic.Ale zasada jest taka,ze sily rozjemcze
                        tzw pokojowe oddielaja jednych wariatow od drugich, a w srodku moj kretynek,
                        tylko nie to.
                        A ty juz zakladasz,ze te sily przybeda po to, by wasze tylki pilnowac?
                        • i-love-2-bike Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 16:32
                          krystian71 napisała:

> tak naprawde trudno to sobie wyobrazic.Ale zasada jest taka,ze sily rozjemcze
                          > tzw pokojowe oddielaja jednych wariatow od drugich, a w srodku moj kretynek,
                          > tylko nie to.
                          > A ty juz zakladasz,ze te sily przybeda po to, by wasze tylki pilnowac?

musisz cos wymyslec,aby dzieciak do woja nie poszedl,niech udaje wariata,chyba
                          to kazdy mlody potrafi:)))wszystko lepsze od obrony kogos kto na obrone nie
                          zasluguje,niech sie sami bija ze soba tak dlugo az wymysla jak wspolnie
                          koegzystowac.
                          • krystian71 Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 16:35
                            on duzo udawac nie musi:)
                            Najgorsze jest to, ze takim idiotom to sie podoba, jemu sie zdaje,ze to jest
                            paintball.
                            • i-love-2-bike Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 16:40
                              krystian71 napisała:

> on duzo udawac nie musi:)
                              > Najgorsze jest to, ze takim idiotom to sie podoba, jemu sie zdaje,ze to jest
                              > paintball.

no wiesz dawniej mowilo sie,ze ma zacmienie mozgu,mysle,ze to bardzo trafne
                              okreslenie. chlopcy dojrzewaja bardzo pozno,czasem nigdy,cos okropnego:)))
                              czasem mysle,ze wolalabym miec 10 dziewuch niz dwoch chlopcow,ale oni mi na to
                              serwuja,ze pewnie musialabym miec duzo lakieru do wlosow,roznych kosmetykow i
                              stringow,ale mnie to osobiscie sie bardziej podoba niz brudne, zablocone ziemia
                              kolce,odpowiednio pachnace skarpety i pilka na lampie,czy sterty papierow po
                              gumie do zucia za lozkiem,bo gdziezby indziej:)))
                              • krystian71 Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 16:44
                                Tak, corunie to jest to.Mi sie za pierwszym razem udalo.
                                A ty nie narzekaj , tylko bierz sie do roboty, kto ci kazal po dwoch razach
                                spasowac.?
    • goldbaum wyjscie z gazy to kolejny przekret 12.08.05, 14:50
      robi cos, do czego go zmuszono ale w oczywisty sposob chce zrobic na tym dobry
      "geszeft". Chirac, traktujacy go wczesniej z taka odraza jak robaka podal mu
      wreszcie dlon i nawet poklepal po karczychu! Belgia, gdzie ten bandzior byl do
      tej pory poszukiwany listem gonczym wystosowala zaproszenie!

Szaron wywiezie paru zydow z Gazy, gdzie ich utrzymanie i tak kosztowalo majatek
      a w zamian nakradnnie duzo wiecej ziemi palestynskiej za pomoca muru i nowych
      osiedli na zachodnim brzegu.....

Dobra gesieft!
      • krystian71 goldi, ja tez tak myslalem, ale teraz chyba zmieni 12.08.05, 15:50
        zdanie.
        Najlepiej popatrzec jak jego rodacy na jego pomysly reaguja.
        Poklepanie przez Sziraka i jakas amerykanska koperta pod stolem to za male
        zadoscuczynienie , dla kazdego Zyda co sie zdazyl do ukradzionej ziemi
        przyzwyczaic.Ich celem jest i to i to,tylko nie maja pomyslu jak sie za to
        zabrac,
    • i-love-2-bike Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 14:59
      zaczels znowu tematy zydowskie i zaprosiles tych cudakow do stolu,a tak bylo
      dobrze bez nich. oni jak wrony siedza na drzewach i obserwuja. na pierwszy znak
      wiadomosci o nich zaraz sie zlatuja kraczac. to towarzystwo ma zupelnego
      fiola,nic poza erecem ich nie bierze.
      • z_daleka Re: przyfrunela sroczka ze sraczka 12.08.05, 15:03
        i-love-2-bike napisała:

...oni jak wrony siedza na drzewach i obserwuja....
      • krystian71 Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 15:33
        bije sie w piersi, to twoj watek mnie zainspirowal.
        Ale teraz wyjatkowo, powod jest i wreszcie inny niz te nuuudne palestynsko-
        zydowskie przepychanki.
        A Szaron to ciekawa postac( wlasciwie nie postac a "posiedziec")
        I taka tragiczna
        • i-love-2-bike Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 15:34
          krystian71 napisała:

> bije sie w piersi, to twoj watek mnie zainspirowal.
          > Ale teraz wyjatkowo, powod jest i wreszcie inny niz te nuuudne palestynsko-
          > zydowskie przepychanki.
          > A Szaron to ciekawa postac( wlasciwie nie postac a "posiedziec")
          > I taka tragiczna

czegos ty sie opil wczoraj,szaron ciekawa postac,my ass.
          • krystian71 Re: Zyciowe osiagniecia Premiera Szarona 12.08.05, 15:39
            a nie ?, pomysl sama, taka odwrotnosc Mojzesza.
            Tylko tamten zydow do Promiselandu doprowadzil, a ten ich na pustymie wywodzi.
    • remekk A jeszcze zbrodnicze akcje "odwetowe" , dzięki ... 12.08.05, 15:09
      ...którym Izrael ma tak zła prasę jak juz dawno - zarówno ten okupacyjny twór
      jak i popierająca go diapsora nie miała ... .
      • i-love-2-bike Re: A jeszcze zbrodnicze akcje "odwetowe" , dzięk 12.08.05, 15:33
        remekk napisał:

> ...którym Izrael ma tak zła prasę jak juz dawno - zarówno ten okupacyjny twór
        > jak i popierająca go diapsora nie miała ... .

jak mowie okupant nigdy normalny nie jest,agresja rodzi nowa agresje a te ciezko
        opanowac.
        • krystian71 Re: A jeszcze zbrodnicze akcje "odwetowe" , dzięk 12.08.05, 15:43
          ja tak se siedze i mysle, ze to nie jest normalny okupant.Cala historia swiata,
          to historia wojen i okupacji.A ten jakis taki , kompletnie nieracjonalny,
          drugiego takiego swiat nie widzial.
          • i-love-2-bike Re: A jeszcze zbrodnicze akcje "odwetowe" , dzięk 12.08.05, 15:46
            krystian71 napisała:

> ja tak se siedze i mysle, ze to nie jest normalny okupant.Cala historia swiata,
            >
            > to historia wojen i okupacji.A ten jakis taki , kompletnie nieracjonalny,
            > drugiego takiego swiat nie widzial.

ciekawe kiedy temu grubasowi pomnik wystawia,moze troche zelaza dostana z polski
            po dzierzynskim,czy innych rewolucyjnie myslacych bandziorach,to bedzie taki
            ladny podarunek "from bad poles with love".
            • krystian71 Re: A jeszcze zbrodnicze akcje "odwetowe" , dzięk 12.08.05, 15:53
              na razie to mi sie go zal zrobilo:)))inny kawalek zelaza mu grozi, taki co pare
              deko wazy.I najgorsze,ze od swoich.
              Wiesz,moja kotka ma mlode, laza mi teraz po nodze.Nie znasz kogos,ktoby choc
              jednego adoptowal?
              • i-love-2-bike Re: A jeszcze zbrodnicze akcje "odwetowe" , dzięk 12.08.05, 16:05
                krystian71 napisała:

> na razie to mi sie go zal zrobilo:)))inny kawalek zelaza mu grozi, taki co pare
                >
                > deko wazy.I najgorsze,ze od swoich.
                > Wiesz,moja kotka ma mlode, laza mi teraz po nodze.Nie znasz kogos,ktoby choc
                > jednego adoptowal?

matko jedyna krystian,zabezpiecz kocice permanentnie, co ty nauk nie pobierales?
                he,he ja przez ocean nie woze futerkowych,ale u mnie maz nic nie pozwala
                hodowac,nawet rybek:)))potwor jeden:)))ma dosc swoich milusinskich:))))z
                chlopami to ciezko:))))
                • krystian71 Re: A jeszcze zbrodnicze akcje "odwetowe" , dzięk 12.08.05, 16:33
                  Babka juz zabezpieczona
                  To jest kotka nr.2, myslalem,ze nie plodna, bo sie lajdaczyla ze dwa lata od
                  urodzenia i nic do domu nie przyniosla.I glupi chytrus pozalowalem tych 200zl
                  na sterylizacje.
                  A kociaki sa super, gdyby takie male zostaly na zawsze, nie oddal bym ani
                  jednego, bo male jest piekne.
                  Ale niestety, juz zaczynaja rozrabiac
                  • i-love-2-bike Re: A jeszcze zbrodnicze akcje "odwetowe" , dzięk 12.08.05, 16:36
                    krystian71 napisała:

> Babka juz zabezpieczona
                    > To jest kotka nr.2, myslalem,ze nie plodna, bo sie lajdaczyla ze dwa lata od
                    > urodzenia i nic do domu nie przyniosla.I glupi chytrus pozalowalem tych 200zl
                    > na sterylizacje.
                    > A kociaki sa super, gdyby takie male zostaly na zawsze, nie oddal bym ani
                    > jednego, bo male jest piekne.
                    > Ale niestety, juz zaczynaja rozrabiac

wszystko co male to piekne,tylko potem cholery rosna. a co kocicy zalujesz
                    lajdactw,sam jako kot bys to robil:)))
                    • krystian71 Re: A jeszcze zbrodnicze akcje "odwetowe" , dzięk 12.08.05, 16:41
                      Nie pamietam kiedy ostatnio wlazilem do domu przez okno :)))
                      A ta stara,chociaz juz babka wnukom, durch po calych nocach sie
                      wloczy,przyjdzie , zezre , zrobi toalete i znow przez okno skacze.
                      Moze i jej zazdroszcza, ale zdrowie mi juz szwankuje.
                      • i-love-2-bike Re: A jeszcze zbrodnicze akcje "odwetowe" , dzięk 12.08.05, 16:43
                        krystian71 napisała:

> Nie pamietam kiedy ostatnio wlazilem do domu przez okno :)))
                        > A ta stara,chociaz juz babka wnukom, durch po calych nocach sie
                        > wloczy,przyjdzie , zezre , zrobi toalete i znow przez okno skacze.
                        > Moze i jej zazdroszcza, ale zdrowie mi juz szwankuje.
                        >
                        a moze patrz na kotke i rzuc palenie:)))
                        • krystian71 Re: A jeszcze zbrodnicze akcje "odwetowe" , dzięk 12.08.05, 16:46
                          no tak, wiedzialem,ze ci moja kotka zaimponuje.
                          Nie dosc , ze nie pali , to jeszcze po calych nocach jogginguje!!!
                          • i-love-2-bike Re: A jeszcze zbrodnicze akcje "odwetowe" , dzięk 12.08.05, 16:49
                            krystian71 napisała:

> no tak, wiedzialem,ze ci moja kotka zaimponuje.
                            > Nie dosc , ze nie pali , to jeszcze po calych nocach jogginguje!!!

he,he a co przynajmniej wie,ze zyje,a nie narzeka,ze kolana ja bola. no pain no
                            gain jak mowia w moim gymie,a ja pocac sie zastanawiam,czy mam more pain,czy
                            more gain,i sama nie wiem,ale bez tego pain byloby chyba gorzej,wiec plakac a
                            cwiczyc:)) no lece bo zagadalam sie jak zwykle. widze,ze u was zima w pelni a u
                            nas sahara w pelni,zupelnie wyschlismy w tych 40 stopniach od 2 miesiecy ciegiem.
      • krystian71 Re: A jeszcze zbrodnicze akcje "odwetowe" , dzięk 12.08.05, 15:40
        tak, na pewno.To jeszcze do jego osiagniec powinno sie dopisac.
      • 1ja Re: ?+ 12.08.05, 15:43
        >>>>>>>>><<remekk napisał:

> ...którym Izrael ma tak zła prasę >>>>>>>>>>>>>>>>><<

A moze bys sie przejal jakoscia prasy Polski we Frankfurcie,Bialorusi i Rosji?
        Tym bardziej,ja balwany,tobie podobni na tym forum,twierdza,ze sprawy Izraela
        ich nie obchodza?
        • krystian71 Re: ?+ 12.08.05, 15:44
          przyglup jestes, skoro nie wiesz, co okreslenie "zla prasa" oznacza i jako taki
          upierasz sie pisac akurat na polskim forum.
          • i-love-2-bike Re: ?+ 12.08.05, 15:47
            krystian71 napisała:

> przyglup jestes, skoro nie wiesz, co okreslenie "zla prasa" oznacza i jako taki
            >
            > upierasz sie pisac akurat na polskim forum.

z kropka sie nie rozmawia,po kropce sie chodzi. jemu juz dawno kmorki
            wyparowaly,a to co zostalo jest niestrawne.
            • 1ja Re: ?+ 12.08.05, 15:53
              Ha,ha-balwanki,jak na czatach!
              Gdzie jestescie?
              Za rogiem.
              Ale milo was "uslyszec".
              Dzien nie jest stracony.
              P.S
              Zagadka,nietrudna:

Krzysiu,czego tobie Pan Bog dal w nadmiarze?
              Rachelko,Czego tobie Pan Bog poskapil?

Uj,jak ja mam krzysia gleboko w .......
              Rachelki tam nie mam.Ona jest gdzie indziej.
              • remekk Spróbuj swoje "dzieło" wysłać na konkurs ... 13.08.05, 11:13
                1ja napisał:

> Ha,ha-balwanki,jak na czatach!
                > Gdzie jestescie?
                > Za rogiem.
                > Ale milo was "uslyszec".
                > Dzien nie jest stracony.
                > P.S
                > Zagadka,nietrudna:
                >
                > Krzysiu,czego tobie Pan Bog dal w nadmiarze?
                > Rachelko,Czego tobie Pan Bog poskapil?
                >
                > Uj,jak ja mam krzysia gleboko w .......
                > Rachelki tam nie mam.Ona jest gdzie indziej.
                ...twórczości żydowskiej .
                Niech wszystcy sie dowiedzą jaki jest wasz "wkłąd" w kulture polską ... .
        • remekk Re: ?+ 13.08.05, 12:53
          "zatroskany" -
          A moze bys sie przejal jakoscia prasy Polski we Frankfurcie,Bialorusi i Rosji?
          Tym bardziej,ja balwany,tobie podobni na tym forum,twierdza,ze sprawy Izraela
          ich nie obchodza?

Odpowiedź -
          - nie wiem jak jest z Ruskimi . Natomiast co do złęj prasy na Zachodzi i w USA
          TO W DUŻEJ MIERZE WASZA ZASŁUGA .

• nowymail [...] 13.08.05, 23:44
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • bam_buko czy ten Sharon 12.08.05, 16:56
      to ten krwawy azjatycki watazka ktorego chca postawic przed miedzynarodowym
      trybunalem za zbrodnie przeciwko ludzkosci??

• 1ja Re: czy ten Sharon+ 12.08.05, 17:25
        Prawdziwa bambuka-sieczka w glowie.
        • bam_buko Re: czy ten Sharon+ 13.08.05, 12:52
          1ja napisał:

> Prawdziwa bambuka-sieczka w glowie.

nie marudz hloopcze
          jak sie nudzisz to nakrec sobie pejsy na walki i nie zabieraj glosu jak
          dorosli rozmawiaja
      • krystian71 Re: czy ten Sharon 12.08.05, 18:13
        ten sam, Konrad Wallenrod
        • 1ja Re: czy ten Sharon+ 12.08.05, 21:53
          A moze Walewska?

Uj,jak ja mam krzysia gleboko w ......
    • remekk Dzieki Szaronowi nawet filosemici poznali ich jak 13.08.05, 16:21
      ...zły szeląg .
      Nawet poddani kilkuletniej tresurze gazwyb adobyli sie na refleksje dot ich
      PRAWDZIWEJ natury , kóra jest o 180 stopni przeciwna do obrazu wylansowanego
      w "wybiórczej" ... .
    • mirmat1 "Zyciowe osiagniecia Szarona"sposorowane przez NYT 14.08.05, 00:07
      U nas na makulatorowy smietnik ktos wyrzuca regularnie gadzinowke zwana New
      York Times. Nigdy bym nie wydal forsy na tego szmatlawca ale w ten sposob za
      darmo wiem co pisze wrog. Taki stary zwyczaj jeszcze z PRL-u. Okazyjnie, tez za
      darmo czytam krystian71. To streszczenie broszurek Chomsky'ego, Sorosa czy
      innych lewackich zydow. Pokazuje, ze antysemityzm i polakozerstwo maja te same
      kosmopolityczne zrodla.
      • j-k otwieraj osobny watek. 14.08.05, 00:16
        inaczej, niechCACY, bedziesz popieral oslamuskow.
      • remekk Re: "Zyciowe osiagniecia Szarona"sposorowane prze 15.08.05, 16:08
        Antysemityzm a nawet "antysemityzm" został potępiony .
        Antypolonizm - prędzej czy póxniej także spotka ten los .
        A teraz porównaj skalę obydwu zjawisk ... .
        • 1ja Re: "Zyciowe osiagniecia Szarona"sposorowane prze+ 15.08.05, 19:10
          <<>>>>>>>>>>>>>>>><Spróbuj swoje "dzieło" wysłać na konkurs ...
          Autor: remekk
          Data: 13.08.2005 11:13 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

Niech wszystcy sie dowiedzą jaki jest wasz "wkłąd" w kulture
          polską ... .>>>>>>>>>

O ten "wkłąd" to juz ty sie zatroszcz.

Co do antypolonizmu-tego zjawiska nie uznaje.

• 1ja Re: "Zyciowe osiagniecia Szarona"sposorowane prze 15.08.05, 19:14
            P.S
            Wy izraelskiego premiera profanujecie.
            Swego prezydenta profanujecie rowniez wy sami.
            Nie spotkalem profanacji Prezydenta Polski przez Zydow z roznych koncow swiata.
            Profanowaliscie bylego Papieza,biskopow swoich i elity swojej,
            Wiec porownaj te skale.
            I sie zastanow.
            A ze paru dupka polskojezycznym tu sie czasami oberwie,to oni-to
            jeszcze nie jest Polska.
            • krystian71 Re: "Zyciowe osiagniecia Szarona"sposorowane prze 15.08.05, 19:19
              a co tobie? Czemoz by mieli Zydzi z calego swiata Stoltzmana profanowac, dyc on
              swoj.
              • 1ja [...] 16.08.05, 09:40
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • remekk Re: "Zyciowe osiagniecia Szarona"sposorowane prze 16.08.05, 08:59
              Za to coraz więcej zydów a nawet Izraelczyków "profanuje" Szarona - i co to ma
              być "usprawiedliwienie" dla prawdziwego antysmityzmu ?
              A co antypolonizmu to nie chodzi o "paru dupka polskojęzycznym" .
              Nie potrafisz nawet ocneic czym jest plugawe opluwanie bohaterskiego pokolenia
              przez potomków zbrodniarzy dokonującch zdziczałych zbrodni na owym pokoleniu ...
              • 1ja Re: "Zyciowe osiagniecia Szarona"sposorowane prze+ 16.08.05, 09:33
                Durna nowomowa.
                Opluwanie? Wymyslilbys jakie inne slowo.
                Trzeba sie odnawiac.
                Ze mam cie ggdzie to nie znaczy ,zem antypolak.
                Bo mozna pomyslec,ze Polska-to ty.
                • remekk Re: "Zyciowe osiagniecia Szarona"sposorowane prze 16.08.05, 09:40
                  1ja napisał:

> Durna nowomowa.
                  > Opluwanie? Wymyslilbys jakie inne slowo.
                  > Trzeba sie odnawiac.
                  > Ze mam cie ggdzie to nie znaczy ,zem antypolak.
                  > Bo mozna pomyslec,ze Polska-to ty.
                  Oczywiście , ze jest jeszcze szereg innych słów na określenie tego niegodnego
                  procederu . Te najbardziej pejoratywne nie oddaja tak naprawdę całego obrazu
                  tego zjawiska . Jedno jest takie , które oddaje wcałości zarówno zjaiwsko jak i
                  wykonawców - PERFIDIA ... .
                  A to , ze masz mnie "ggdzie" to naprwde ani nie ziębi ani grzeje ... .
                  • 1ja Re: "Zyciowe osiagniecia Szarona"sposorowane prze+ 16.08.05, 09:42
                    No,i znowu widac,ze paluszkami po literkach stukac potrafic.
                    Ale potrafisz cos z sensem?.
                    • remekk Re: "Zyciowe osiagniecia Szarona"sposorowane prze 16.08.05, 09:48
                      1ja napisał:

> No,i znowu widac,ze paluszkami po literkach stukac potrafic.
                      > Ale potrafisz cos z sensem?.

W przeciwieństwie do ciebie - tak .
    • remekk Re: "Zyciowe osiagniecia Szarona"sposorowane prze 16.08.05, 09:57
      Co do Jaruzelskiego - to "spadek" po systemie , w którego zainstalowanie twoi
      przodkowie MASOWO się zaangazowali dając sie poznac jako wyjatkowo zdziczali
      zbrodniarze .
      A to ,że i owszem sa Zydzi wpychający się gdzie sie da tylko po to żeby
      szkodzić Polsce to po prostu wyciągamy z tego wnioski na przyszłość .
      Możesz mi wierzyc juz nigdy żaden szechterek nie dostanie od
      polskich "antysemitów" w prezencie największej opozycyjnej gazety ... .
      • 1ja Re: "Zyciowe osiagniecia Szarona"sposorowane prze+ 16.08.05, 10:06
        Widac,ze jestes bardziej durny,niz mnie sie wydawalo.
        Za wszystkie wasze niepowodzenia zawsze winni byli Zydzi i Rosjanie.
        A poniewaz Polska-kraj zydowski,to i w przyszlosci za takich cymbalow jak ty
        Zydzi beda odpowiedzialni.
        Wybierz wreszcie,durnoto,sobie prezydenta,z ktorego bedziesz zadowolony.
        Wez sprawy w swoje rece.
        I powiedz wreszcie pelnym glosem: To moj sukses.To moje niepowodzenie.
        Juz tyle lat wolnosci macie.
        Potrafisz tylko gnusnie jeczyc.
        No coz taki jest twoj los.
        Niedlugo macie wybory.
        Durnoto,skorzystaj z nich-masz pelna okazje.
        • remekk Re: "Zyciowe osiagniecia Szarona"sposorowane prze 16.08.05, 10:42
          Nie podniecaj się tak koszerna miernoto . I tak nic mądrego nie napisałeś
          a te twoje humory na pewno ci nie pomogą ... .
          Tak się składa , ze jeszcze nie zapoznalismy szerokiego forum z bilansem
          waszych zdziczałych zbrodni , plugawego antypolonizmu oraz najbezczelniejszego
          w świecie złodziejstwa 'roszczeniowego" . Ale możesz mi wierzyc , ze kiedy
          nadejdzie czas rozliczenia - naszych krzywd w tym bilansiku nie zabraknie ... .
          A co do prezydentów to nie jestem z nich zadowolony - ale to sprawa moja i
          moich rodaków .
          Premier - rzeźnik , z ktorego wielu twoich jest tak zadowolonych dostarcza i
          jemu podobni - prędzej czy póxniej będą powodem owego rozliczenia , o ktorym
          mowa .Ale wtedy nie próbujcie - jak tomacie w zwyczaju znowu jęcząc wpychac sie
          nad Wisłę - bo zobaczycie tylko gest Kozakiewicza ... .
          Także swoja "troskę" zachowaj lepiej dla siebie i twoich rodaków .
          • z_daleka Re: "Zyciowe osiagniecia Szarona"sposorowane prze 16.08.05, 10:58
            Ales ty nierozumny frajer. Czlowiek tlumaczy ci najprzystepniej jak mozna, zebys w swoim kraju wzial
            sprawy w swoje rece i sukcesy rowniez, i porazki takoz, no i tzw odpowiedzialnosc, jesli wiesz co to
            znaczy... Ty gluptasie niczego z tych rzeczy nie chcesz, ty tylko chcesz sobie na zydow ponarzekac, do
            tego nie potrzebne ci Panstwo, wystarczy ci klawiatura...
            • 1ja Re: "Zyciowe osiagniecia Szarona"sposorowane prze+ 16.08.05, 11:08
              Zaczynam podejrzewac,ze tego remkka matka wczesniej od piersi odstawila.
              Zeby ta miernota jakies zycie miala,to musi miec zyda,ktory by go
              karmil,a jednoczesnie joby zbieral.
              Leniwe toto jest i nierozumne.
              zieci tez ci ktos inny robil?
              A jak brzydcy sa,to tez zydzi winni.
              • antek_cukierman Bardziej prawdopodobne 16.08.05, 11:24
                jest, że to jakiś magistrant u "prof" J.R. Nowaka. Pisze wyłącznie eseje o
                Krzywdzie Polskiej doznanej od Żydów oraz o ich wszechświatowym wpływie.

Może też być to dobry i prawy chrześcijanin, nawiedzony przez demony. W tym
                wypadku niezbędny egzorcysta.

Remekk, w każdym razie polecam ci:

www.egzorcysta.pl/fobie.html
                • 1ja Re: Bardziej prawdopodobne+ 16.08.05, 11:45
                  Nie moze byc prawym chrzescianinem.
                  Bo nawet wsrod nich obowiazuja granice glupoty.
                  Watpie,czy jest Polakiem.
                  Bo wsrod tego dumnego,madrego narodu takich durni byc nie moze.
                  • remekk Poużywaliście sobie koszerni kolezkowie ... 16.08.05, 19:38
                    ...ciekaw jestem czy to pomoże wam zniwelowac skutki waszych nalewkowych
                    kompleksików . Bo mnie wasze prostackie inwektywy niespecjalnie wzruszają ,
                    natomiast ciesze iż uczestnicy tego forum poznaja wasze prawdziwe oblicze ,
                    kóre jakby rózni się od tego wylansowanego przez pewne media ... .
                    • 1ja Re: Poużywaliście sobie koszerni kolezkowie ...+ 16.08.05, 21:22
                      Durniu,jak mamy kompleksy-to wyzszosci.
                      Reszte masz-ty.
                      • remekk Re: Poużywaliście sobie koszerni kolezkowie ...+ 18.08.05, 09:32
                        1ja napisał:

> Durniu,jak mamy kompleksy-to wyzszosci.
                        > Reszte masz-ty.
                        A to także koszerny , żałosny debilku - to także .
                        Tylko te wasze kompleksy "wyższości" budzą raczej politiwanie ... .
                        • 1ja Re: Poużywaliście sobie koszerni kolezkowie ...+ 18.08.05, 09:55
                          Jestes prawdziwy chszescianin.
                          Zalujesz nas.
                          Litujesz sie nad nami.
                          Placzesz nad nami.Przez to powodzie.
                          Wytrzyj nos paskudo!
                          I zajmij sie biedakami w swoim kraju.
                          • remekk Re: Poużywaliście sobie koszerni kolezkowie ...+ 18.08.05, 10:54
                            1ja napisał:

> Jestes prawdziwy chszescianin.
                            > Zalujesz nas.
                            > Litujesz sie nad nami.
                            > Placzesz nad nami.Przez to powodzie.
                            > Wytrzyj nos paskudo!
                            > I zajmij sie biedakami w swoim kraju.
                            Wyślij to na żydowski festwial na krakowskim Kazimeirzu organizowany - tak jka
                            wiele innych waszych imprezek za pieniądze biedaków - również .
                            A moze dosatniesz ajkąs nagrodę za wkałd do kultury polskiej ... .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka