Gość: Sala IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.08.02, 18:45 Ktos ma adres oficjalnej stronyu fbi, chce poczytac o tych terrorystach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sala Re: CHCE ADRES WWW > FBI IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.08.02, 18:51 Czy mi ktos da ten adres????? Odpowiedz Link Zgłoś
chicago1 Re: CHCE ADRES WWW > FBI 24.08.02, 18:57 Gość portalu: Sala napisał(a): > Czy mi ktos da ten adres????? A gwiazdki z nieba nie chcesz czasem? Nikt cie nie nauczyl slowa "prosze"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: CHCE ADRES WWW > FBI IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.08.02, 18:58 Przepraszam ze nie poprosilam ale tak chce to poczytac. Wiec prosze. Masz racje. Bon ton obowiazuje. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Re: CHCE ADRES WWW > FBI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.02, 19:43 Sala, nic prostszego. Adres tej organizacji terrorystycznej sponsorowanej przez administrację USA to: www.fbi.gov Są tam listy gończe na różnych terrorystów w ich rozumieniu. Niestety nie ma tam Sharona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: CHCE ADRES WWW > FBI IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.08.02, 20:16 Odczep sie od pana premiera Szarona. Jest porzadnym czlowiekiem. Koniec i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: CHCE ADRES WWW > FBI 24.08.02, 21:33 Gość portalu: Sala napisał(a): > > Odczep sie od pana premiera Szarona. > Jest porzadnym czlowiekiem. > Koniec i kropka. > A moge miec inne zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: CHCE ADRES WWW > FBI 25.08.02, 00:29 gini napisała: > Gość portalu: Sala napisał(a): > > > > > Odczep sie od pana premiera Szarona. > > Jest porzadnym czlowiekiem. > > Koniec i kropka. > > > A moge miec inne zdanie? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: CHCE ADRES WWW > FBI 25.08.02, 00:34 pollak napisał: > gini napisała: > > > Gość portalu: Sala napisał(a): > > > > > > > > Odczep sie od pana premiera Szarona. > > > Jest porzadnym czlowiekiem. > > > Koniec i kropka. > > > > > A moge miec inne zdanie? > > Nie. No to przykro mi ale ja mam inne zdanie.Bedziecie sie wiec musieli z tym pogodzic bo jestem uparta i nie latwo zmieniam zdanie.Zwlaszcza po tym jak ten bydlak strzela z czolgow do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: CHCE ADRES WWW > FBI 24.08.02, 22:48 Gość portalu: Sala napisał(a): > Ktos ma adres oficjalnej stronyu fbi, chce poczytac o tych terrorystach. A przy okazji podkapować tego czy owego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk Palestyny DO SALCIE :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 02:00 Droga Salcie Ty chyba nie bierzesz mojego drugiego wcielenia (SHLOMO ROSENKRANZA) zbyt powaznie. Wydaje mi sie z Twojej poprzedniej aktywnosci na tym forum, ze jestes do sprawy palestynskiej cieplo ustosunkowana. Wkurzaja mnie wszyscy Ci polscy pseudofilosemici i dlatego postanowilem troche pouzywac sobie na streotypie bogatego skapego i skapego zyda. Jesli uwazasz, ze przekraczam granice dobrego smaku i niezlej zabawy to napisz. Sam sie zastanawiam czy nie jest to juz antysemityzm? mam nadzieje, ze ne nie i wszistke te biedne i glupie zidy mi wibaczom, szczegolnie te ktore dzisiaj demonstrowali pod Nablusem. Chwala im za to! Pozdrawiam Wolna Palestyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: DO SALCIE :) IP: *.proxy.aol.com 25.08.02, 02:02 JEBAL PIES PALESTYNE I JEJ SYMPATYKOW ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom Re: DO SALCIE :) IP: *.tor.primus.ca 25.08.02, 05:30 Gość portalu: KK napisał(a): > JEBAL PIES PALESTYNE I JEJ SYMPATYKOW !god blees izrael i usa w drodze do piekla jak sie na palestynczykow sra to w nagrode sie pieklo ma Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Re: DO SALCIE :) 25.08.02, 05:33 Gość portalu: grom napisał(a): > Gość portalu: KK napisał(a): > > > JEBAL PIES PALESTYNE I JEJ SYMPATYKOW !god blees izrael i usa w drodze do > piekla jak sie na palestynczykow sra to w nagrode sie pieklo ma Jak grom pierdoly opowiada to gowno zjada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: DO SALCIE :) IP: *.proxy.aol.com 25.08.02, 05:52 Gość portalu: grom napisał(a): > Gość portalu: KK napisał(a): > > > JEBAL PIES PALESTYNE I JEJ SYMPATYKOW !god blees izrael i usa w drodze do > piekla jak sie na palestynczykow sra to w nagrode sie pieklo ma TAKIEGO CHUJA NAWET MATKA SUKA NIE WYSLUCHA! ZGIN CHUJU W TYM GNOJU KANADYJSKIM,W SOSIE SMIERDZACYM,JAKI SAM SOBIE PRZYRZADZILES,SKURWYSYNU NIEDOROBIONY I NIEDOUCZONY ! CHUJE DWA W DUPE TWOJA I OJCA TWOJEGO PEDALA pOLSKIEGO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: DO SALCIE :) - do sympatyka Palestyny IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 25.08.02, 12:27 PO PIERWSZE :NIE MA POPRZZEDNIEJ DZIALALNOSCI NA FORUM PO DRUGIE : UWAZAM ZE IZRAEL MA RACJE I ZAWSZE TAK UWAZALAM SZALOM! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: DO SALCIE :) - do sympatyka Palestyny 25.08.02, 14:36 Gość portalu: Sala napisał(a): > PO PIERWSZE :NIE MA POPRZZEDNIEJ DZIALALNOSCI NA FORUM > PO DRUGIE : UWAZAM ZE IZRAEL MA RACJE I ZAWSZE TAK UWAZALAM > SZALOM! > A ja uwazam droga Sale ,ze nie ma racji,tak tez uwazaja niektorzy Zydzi takze nie jestem osamotniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: CHCE ADRES WWW > FBI IP: *.proxy.aol.com 25.08.02, 02:12 Toc jam slipia wypatrzal za tobum Jojeczko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: CHCE ADRES WWW > FBI - Palestyna IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 25.08.02, 11:38 Nie jestem do Palestyny cieplo ustosunkowana. Raczej lodowato... I niech mi nikt tego nawet nie probuje wmawiac... radze po dobroci... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: CHCE ADRES WWW > FBI - Palestyna 25.08.02, 14:40 Gość portalu: Sala napisał(a): > Nie jestem do Palestyny cieplo ustosunkowana. > Raczej lodowato... > > I niech mi nikt tego nawet nie probuje wmawiac... > radze po dobroci... No to sie Sale cieploustosunkuj do Izraela bo nie chce mi sie wierzyc,ze ludziom podoba sie zycie w ciaglym strachu.Na pewno jest tam duzo ludzi,ktorzy by chcieli zeby sie skonczylo to pieklo by mogli bez strachu wsiasc do autobusu ,ale do tego trzeba rozmawiac i dac zyc innym ludziom . Odpowiedz Link Zgłoś
wojo!!!! http://www.rewardsforjustice.net/about.html 11.09.02, 22:57 www.rewardsforjustice.net/about.html Odpowiedz Link Zgłoś
sala.hamil Do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.09.02, 23:55 Do jasnej cholery !!Jeszcze raz ktos sie podszyje pod moj nick znajde . Chocby i przez te strony!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś