i-love-2-ski 09.01.06, 17:33 od paru lat slyszymy na forum jaki to narod zydowski jest spojny,a tu znowu widze problemy na horyzoncie. oj nieladnie,nieladnie tak klamc na forum. serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34169,3103323.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamzerek Re: no masz ci los 09.01.06, 17:40 w przeciagu mniej niz 60 lat - od momentu powstania nielegalnego panstwa izrael, narod zydowski bral udzial w kilkunastu niesprowokowanych wojnach. nikt oprocz dany33 nie uwaza ten narod za spokojny. a dana jest cholerka gorsza od ciebie, chalerko, wiec to co ona uwaza za spokoj, to poprostu pieklo na ziemi. perry Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: no masz ci los 09.01.06, 17:44 mamzerek napisał: > w przeciagu mniej niz 60 lat - od momentu powstania nielegalnego panstwa > izrael, narod zydowski bral udzial w kilkunastu niesprowokowanych wojnach. > nikt oprocz dany33 nie uwaza ten narod za spokojny. a dana jest cholerka > gorsza od ciebie, chalerko, wiec to co ona uwaza za spokoj, to poprostu pieklo > na ziemi. > > perry spytaj czy spielberg by ci jakiejs roli nie zaoferowal.masz wspaniale warunki na aktora: dobra dykcje,swietna prezencje i umiesz grac rozne role. tylko nie zapomnij wciagnac brzucha jak bedziesz z nim gadal,bo to moze cie wyeliminowac z puli chetnych od razu. dana juz dawno odpadla przez nadwage,spytaj sie jej sam,jak nie wierzysz adonisie. Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: no masz ci los 09.01.06, 17:51 No ale chyba nie wyglada jak ten ich Buldozer, co? Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: no masz ci los 09.01.06, 17:54 nikt nie wyglada jak ten rzeznik buldozer. a on lezy sobie na plecach i pochrapuje. od czasu do czasu kiwnie palcem, olmert podskoczy i zastrzeli kilku pokoj milujacych palestynskich dzieciakow w jerozolimie. perry Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: no masz ci los 09.01.06, 17:56 mamzerek napisał: > nikt nie wyglada jak ten rzeznik buldozer. > a on lezy sobie na plecach i pochrapuje. > od czasu do czasu kiwnie palcem, olmert podskoczy i zastrzeli kilku pokoj > milujacych palestynskich dzieciakow w jerozolimie. > > perry jakto nikt? usunales wszystkie lustra z pokoju,czy dany dawno nie widziales? juz nie badz taki skromny perry,bo jeszcze nam sie w babe z daleka zamienisz,i ciagle bedziesz jeczal i plakal,lub plul do kosza jak cie cos wkurzy. Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: no masz ci los 09.01.06, 18:00 Masz podly charakter, dziewczynko! Mowil Ci to juz ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: no masz ci los 09.01.06, 18:03 i nie tylko podly charakter...lubi szokowac ludzi krzywymi nagami na nartach..:- )) Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: no masz ci los 09.01.06, 18:06 Amerykanie nazywaja takie laski "BITCH" ... zazwyczaj sa zmuszone zyc w zgodzie z didlo! Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: no masz ci los 09.01.06, 17:58 No oczywiscie - nikt nie wyglada jak ten Buldozer! Dzisiaj sie zastanawialem, czemu akurat jak ten potwor odejdzie z polityki (mam nadzieje, ze przykuty do lozka) to maja byc od razu czarne chmury nad "panstwem" Israel? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no masz ci los 09.01.06, 18:54 wlasnie.... nie maja byc i ich nie ma. ty liroj, ty se wziales ten nik od tego slynnego leroy, ktory gral w filmie "fame"? jesli tak, to uwazaj. nie chce zauroczyc, bo ty zdaje sie uroczy czlowiek, ale tamtem leroy to zle skonczyl..... Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: no masz ci los 09.01.06, 19:18 No odpychajacy nie jestem (jak dla naprzykladu ta cala "Rachelka" Krystianowa) ale powim Ci, ze nie myslalem o tym w ten sposob ... Na kazdego z nas przyjdzie czas, to pewne! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no masz ci los 09.01.06, 19:22 wlasnie.... wiec lepiej ostroznie na takie tematy.... Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: no masz ci los 09.01.06, 19:29 Masz racje i nastepnym razem pomysle zanim napisze na jego temat! PS. Nie wiedzialem, ze mieszkasz w Izraelu ... bylbym bardziej "dyplomatyczny" Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no masz ci los 09.01.06, 18:51 nic nie odpadlam, pustemo, nie wiesz ze tlusciochy sa w modzie? obejrzyj sobie tylko marianne sagebrecht, i jaki ma sukcesy.... ale za moj udzial to spielberg musialby mi duzo zaplacic.... nie jestem pewna, czy go stac na to... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: no masz ci los 09.01.06, 19:18 dana33 napisała: > nic nie odpadlam, pustemo, nie wiesz ze tlusciochy sa w modzie? obejrzyj sobie > tylko marianne sagebrecht, i jaki ma sukcesy.... ale za moj udzial to > spielberg musialby mi duzo zaplacic.... nie jestem pewna, czy go stac na to... ty jestes latwa,wystarczy miske czekoladek rzucic ty "nieudana galareto z ryb" i juSZ lecisz. ps. na oslode moze liroja zapros do dzielenia miski,on zna ladne inwektywy,moze sie razem pouczycie,potem do mamzerka w e-mailu :))))))) bedziesz posylac. Odpowiedz Link Zgłoś
liroj [...] 09.01.06, 19:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 o nie kolego, sa pewne granice,nawet na tym forum 09.01.06, 19:28 ja wiele zrobic nie moge, ale moge jedno.wygaszam twojego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: o nie kolego, sa pewne granice,nawet na tym f 09.01.06, 19:30 No to sie chyba porycze ze smutku, hehe ... pogadajcie z Rachelcia o wygladzie innych dyskutantow, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no masz ci los 09.01.06, 19:29 wow, liroj..... wlasnie napisalam pustemie, ze ty nieinwektywny.... ale rozumiem, ze latwo traci sie cierpliwosc, jak sie czyta posty pustemowe... :) Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: no masz ci los 09.01.06, 19:34 Ano taki juz jestem, krewki chlopak ... czy myslisz, ze na niej to zrobi jakies wrazenie Dana? Gruba skora i tupet, ot co! Czasem czlowiek zaluje, ze sie nawet odzywal to takiego zera ... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no masz ci los 09.01.06, 19:27 ty pustemo jak zawsze nie na temat.... mowilam o czekoladkach czy o forsie? czy jestem latwa? mozliwe, ale ty tego nie mozesz wiedziec. oslody zadnej nie potrzebuje, bo wiedzie mi sie dobrze i nie mam potrzeby na pocieszanie. a co do liroja, to nie mysle, ze on akurat po stronie zydow i israela, ale mi to nie przeszkadza. wyraza sie normalnie i nigdzie nie zauwazylam zadnych inwektyw. mozesz mi podac przyklad na jego obrazania? a czego to mamy sie uczyc razem? bo mysle, ze on duzy chlopczyk i uczyc sie moze sam. ja z mamzerkiem nie musze emailowac. otworze okno i wrzasne "mamzer" i zaraz mi odpowie. nawet kilku naraz.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz do gor 09.01.06, 19:30 yyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 19:37 Narciareczka to chlop w babskim opakowaniu, facet ... ale Ty sie slinisz ... smutne! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:11 naprawde liroj???? tez juz czesto myslalam, nawet napisalam to kiedys na forum, ze baby o takim jezyku jeszcze w moim dlugim i bogatym zyciu nie spotkalam nigdzie, a bywalam juz tu i tam... baby nawet jak bluzgaja, to inaczej, nie? zobacz na moje i porownaj... :)))) ale jesli to facet, to wszystko zrozumiale, tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:26 Nu, masz racje (znowu!) ... az czlowieka ciarki przechodza jak sie niektore czyta. Mam nadzieje, ze nie dziwisz sie teraz na moja ostra reakcje na teksty tej "niewiasty" Odpowiedz Link Zgłoś
oregon_state Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:41 Uwazaj na ta niewiaste:)))) www.december.com/places/sea/images/rachel.jpg liroj napisała: > Nu, masz racje (znowu!) ... az czlowieka ciarki przechodza jak sie niektore czyta. Mam nadzieje, ze nie dziwisz sie teraz na moja ostra reakcje na teksty tej "niewiasty" Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:44 to ona ze zlota?????? oj wej.... Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:59 Tak, cala ze zlota! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 22:52 oregon_state napisał: > Uwazaj na ta niewiaste:)))) > jesli juz to te,prosze loregon. nie znosze jak ktos moj jeyk kaleczy. to jest biernik,pre pana,pan se sprawdzi co to oznacza . Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 19:40 krystian71 napisała: > yyyyyyyyyy a po co ona ma dmuchac,jak lepiej jet "play dumb",czyli to co robi to niewinne chlopie. na jednym watku szczeka na zydow,aby pozykac jedna grupe,a na drugim caluje im buty,aby ktos laskawie z nim poparlal. w miedzyczasie oczywiscie ja jestem bardzo be,be bo chloptysia wyzwalam bardzo bzydko,a on taki wrazliwy jak dana po kapieli.tylko patrzec jak nam fiknie koziolka z zalu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:03 wygaszony,co i tobie radze. bo co do powyzszej analizy to masz racje, z powodu takiego glupiego pisania raz tak raz owak sadzilem przez chwile,ze to jakas nowa wypaczkowana odmiana mamzera.ten tez czesto sam nie wie o co mu chodzi i jeszcze swoich wprowadza w blad :)) Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:07 No to klawo - jestem wygaszony, a w perespektywie moge byc jeszcze raz wygaszony przez sama Rachelcie! Co ja teraz biedny zrobie? Any suggestions, por favor? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:14 nu, przeciez napisalam, ze on akurat nie bardzo lubi zydow, wiec sie orientujem, krystek.... nie wiem dlaczego uwazasz mnie za niespostrzegawcza, dalam ci jakies powody do tego? a skad pustema wie, ze ja jestem wrazliwa po kapieli? cos sie zdradziles? :) a skad ona wogole wie, ze ja sie kapie? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:21 dana33 napisała: > > a skad pustema wie, ze ja jestem wrazliwa po kapieli? cos sie zdradziles? :) > a skad ona wogole wie, ze ja sie kapie? no "nieudana galeroto z ryb" jam kobitka,spytaj krystka,ale co do twej kapieli,to mniemam,ze takowa nastepuje od czasu do czasu. teraz buzka free.polbox.pl/g/grzesros/kabstpan/7.htm Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:29 Krotki test na tostesteron moglby tu wiele wyjasnic ... kiedys plywaczki z NRD tez unikaly go jak diabel swieconej wody, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:37 ooo, pustemo...... swietny link, dzieki.... a co do kapieli, to juz dawno nie zdarza mi sie. z cala premedytacja zreszta. wylazilam z wanny i potrzebowalam pol godziny odpoczynku: serce bilo, czerwona bylam na twarzy, nogi mi sie trzesly.... to ma byc przyjemnosc?? teraz to prysznic dobry, i jestem jak nowa. a ta galareta z ryby, to dlaczego nieudana? mnie sie zawsze udaje. cos za krotko gotujesz.... nu, ale pustemy nie wiedza, jak robic dobra rybe.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:40 paczka kleju do tapet i do lodowki, nie ma prawa sie nie udac _____________ "łapać żebraka"! dla niepoznaki glośno krzyczały inne żebraki Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 22:53 dana33 napisała: > ooo, pustemo...... swietny link, dzieki.... > > a co do kapieli, to juz dawno nie zdarza mi sie. z cala premedytacja zreszta. > wylazilam z wanny i potrzebowalam pol godziny odpoczynku: serce bilo, czerwona > bylam na twarzy, nogi mi sie trzesly.... to ma byc przyjemnosc?? teraz to > prysznic dobry, i jestem jak nowa. > > a ta galareta z ryby, to dlaczego nieudana? mnie sie zawsze udaje. cos za > krotko gotujesz.... nu, ale pustemy nie wiedza, jak robic dobra rybe.... bardzo slusznie "nieudana galareto z ryb",ze sie nie kapiesz,to niezdrowe. a tu przepis na galarete,mnie sie ona rowniez udaje. free.polbox.pl/g/grzesros/kabstpan/24.htm Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:32 > a skad pustema wie, ze ja jestem wrazliwa po kapieli? cos sie zdradziles? :) mnie????starego gentlemana o takie rzeczy posadzasz? Przeciez wiesz,ze u mnie jak w szwjcarskim banku, pelna dyskrecja... a kto to jest pusterma,bo skad mam wiedziec , skad ona wie,ze ty sie kapiesz skoro nie wiem kto to jest? Nazwalem cie niespostrzegawcza??? Jesli ktos napisze cos takiego: "wyraza sie normalnie i nigdzie nie zauwazylam zadnych inwektyw. mozesz mi podac przyklad na jego obrazania?" dokladnie 7 minut po poscie: "Do me a favor, bitch - shut the fuck up!" to rzeczywiscie slowo "niespostrzeawcza " tu nie pasuje. Wrocmy na chwile do starego slownictwa,zebys sie nie odzwyczaila bron boze i tradycyjnie nazwe cie dupiasta dana, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:42 krystek.... cos sie robisz ostatnio cholernie wymagajacy.... ja pisze post i ide na inny watek, potem pisze znow, ale nie sprawdzam za kazdym razem co kto dopisal, wiec roznica 5 minut w czasie to nie tak strasznie. a jak zauwazylam, to przeciez natychmiast zareagowalam. ale liroj to troche taki nieuczynny facet, bo mi natychmiastowo zabral przyjemnosc wymyslania nowej strategii, i napisal, ze on sam moze.... on pewnie moze, ale przyjemniej z asystentka.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:55 no dobra , niech ci bedzie, czuj sie usprawiedliwiona,choc glowe dam,ze to byl nie pierwszy taki jego wyskok wrzucilem slowko bitch i jego nicka,wszystko odpowiedzi do rachelki, i jesli dobrze pamietam dzis tez juz to gdzies widzialem, drukowane, no never mind,wracamy do naszego szarona. jakies nowe wiesci? Znaleziono: 4 nowe wyszukiwanie sortuj: wg trafności od najnowszego od najstarszego wg wątków wg podpisu [1] Re: Wall Street najwyzej od 4,5 roku!!! autor: liroj data: 2006-01-07 18:36:07 [2] Re: Wall Street najwyzej od 4,5 roku!!! autor: liroj data: 2006-01-07 18:05:49 [3] Re: Wall Street najwyzej od 4,5 roku!!! autor: liroj data: 2006-01-07 18:20:06 [4] Re: G?ównym zadaniem DOMU jest ochrona autor: liroj data: 2006-01-07 18:32:34 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:09 nie mam grzywki, krystian, to nie mam w co dmuchac. a ze liroj zepsul mi linie jego obrony przed pustema, to co moge zrobic? mysle wlasnie nad nowa strategia... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:12 Za to Rachelcia "lovez-2-blow" i podejrzewam, ze jest niezla ...??? Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:16 Ponadto, Dana wbrew tutaj szerzonej propagandzie przez "kobieto-chlopa" nie jestem zadnym malym i niezrownowazonym chlopcem i mam takie wrazenie, ze potrafie sie sam bronic. Nie umniejsza to faktu, ze milo z Twojej strony z taka inicjatywa tu wystepujesz ... Przeanalizuj kilka wpisow naszej super-fit narciarki i dojdziesz do jednego wnisoku - ona jest wsiekla na caly swiat i naprawde potrzebuje faceta NOW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:33 nu, liroj..... jak masz wolny wieczor i jestes gdzies tam w okolicach, to zawsze mozesz jej zaproponowac... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:36 she is occupied, zupelnie jak te biedne Terytoria, zdobycze wojenne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 21:05 Tak zle mi zyczysz? Pewnie sie chcesz odegrac za te moje wczesniejsze komentarze o Szaronie ... nieladnie, nieladnie! PS. Cosik mnie sie tak zdaje, ze jej narzeczony ma na imie Dildo ... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:32 hmmm, jak u niej/niego to "lovez-2-blow" takie jak jej bluzganie, to moze i nawet nie jest zla/y :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 21:03 Z pewnoascia tak - ja sie nawet zaloze o ta "Golden Rachel" ... hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no masz ci los 09.01.06, 18:47 ty nikak nie kumasz, mamzerku, ze dla mnie monachium to pestka, bo nawet przy codziennym zabijaniu kilkunastu niemowlakow arabskich i jeszcze paru dzieciakow, rowniez arabskich, zachowuje kompletny spokoj, wydajac przy kazdym zabiciu zwycieski okrzyk indian ze szczepu automatyczny uzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc odmi 09.01.06, 18:48 odmienia. Moze spielberg tez postanowil zrobic rachunek sumienia,moze mu cos dolega.? tak jakos mizernie mu z oczu patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:13 krystian71 napisała: > odmienia. > Moze spielberg tez postanowil zrobic rachunek sumienia,moze mu cos dolega.? > tak jakos mizernie mu z oczu patrzy e tam pieniadz nie smierdzi. trzeba ciagle nowe metody wymyslac,aby byc kontrowersyjnym,wiadomo wtedy nabijasz kase. a,ze przy okazji robisz wielki aj wej kolo siebie to i dobrze,bo potem bedzie slodziutkie "buzi,buzi" w nastepnym filmiku:) Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:16 Ze Ty nie mozesz sie zamknac, ohydo! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:26 pewnie masz racje, 300 milionow potencjalnych widzow , to jest to. Tylko nie moge zrozumiec,czemu napisali,ze juz na pewno na Oskara nie ma szans. to kto te oskary rozdziela :))0 nic to nastepnym razem nakreci "sasiadow" i bedzie mial jak w banku Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:32 krystian71 napisała: > pewnie masz racje, 300 milionow potencjalnych widzow , to jest to. > Tylko nie moge zrozumiec,czemu napisali,ze juz na pewno na Oskara nie ma szans. > to kto te oskary rozdziela :))0 > > nic to nastepnym razem nakreci "sasiadow" i bedzie mial jak w banku he,he nie moF hop,ale mysle,ze oskara to on ma gdzies,liczy sie "publicity i szmal":) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:39 no to "monachium" będzie miało opinię filmu,który nie mógł dostać oskara-a to też się liczy w reklamie Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:41 cos jak Pasja tez w arabskich kinach wyswietlana Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 wlasnie aaki 09.01.06, 19:45 nie wiesz jak skonczyla sie historia z poslem Gruszka?jakos tak ucichlo.. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:40 mi sie tylko jeden film podobal,zapomnialem tytulu,o takim zagubionym ufoludku z swiecacym paluchem Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:41 krystian71 napisała: > mi sie tylko jeden film podobal,zapomnialem tytulu,o takim zagubionym ufoludku > z swiecacym paluchem ty nie zaczynaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 20:10 To musi byl ten, no ... Penetrator-2? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 20:15 jak to kto? oj krystek, rozczarowujesz mnie raz po razie.... przeciez wiesz, ze my zydy rzadzimy w holywood, wiec i my rozdzielamy oscary.... Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 20:22 A to fakt - Hollywood jest opanowane przez potomkow Dawida. Nawet my tam mamy swoje Polish-connection w osobie Goldwyna, czy Polanskiego ... no ale Romek zbytnio lubil mlode niewiasty, a to jest be w Ameryce! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 20:38 nu, badz dokladny, liroj, to sa polsko-zydowskie connection.... jedyne udane bez klotni i inwektyw.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 21:10 No ale Ty chyba nie masz niczego do Polski ... tak ladnie piszesz w jezyku Slowackiego! Hlasko tez wychwalal Izrael, Bagsik polubil tez ta ziemie ... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 21:56 pewnie ze nie mam nic do polski. mam natomiast duzo co do niektorych polakow... ale przezyje ich tez... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 20:39 wolalem tego sam nie mowic, bo wiesz jak od dawna to holilodz doluje?wyreczylas mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: no masz ci los 09.01.06, 21:13 To jeszcze nic ale sa pogloski ze zrobi film o Sharonie i jego Likud parti ktora byla spatkobierczynia kastnerowskich idei sprzedawania zydow za pieniadze faszystom niemieckim i za chec osiedlania sie zioncow na kradzionej ziemi.Co zionce robia z pieniedzmi amerykanskiego podatnika oraz slyszalem ze ma tez z zioncami przechlapane za to ze nie dal im tego filmu do ocenzurowania przed premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no masz ci los 09.01.06, 21:58 idz sie douczaj zerowcu, juz ci to mowie i mowie, a ty nic.... ze nic nie rozumiesz w sprawach israelskich partii, to nicha, ale ze piszesz spadkobierczyni przez t, to juz straszne.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki no masz ci los-rzekł kubuś puchatek 09.01.06, 23:14 swiatkubusiapuchatka.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
genefski O czym jest ten watek? 09.01.06, 23:51 Czy ktos moglby mi wyjasnic, bo nie jest to dla mnie zbyt oczywiste? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: O czym jest ten watek? 10.01.06, 00:58 genefski napisała: > Czy ktos moglby mi wyjasnic, bo nie jest to dla mnie zbyt oczywiste? ze tez ludzie sa tacy ciemni i niczego nie rozumieja. ten watek jest o filmie,w ktorym spiewaja starsi panowie,a mis o bardzo malym rozumku szuka poprostu swego osiolka eeyora,aby ten jak zwykle ponarzekal troche. Odpowiedz Link Zgłoś