Dodaj do ulubionych

no masz ci los

09.01.06, 17:33
od paru lat slyszymy na forum jaki to narod zydowski jest spojny,a tu znowu
widze problemy na horyzoncie. oj nieladnie,nieladnie tak klamc na forum.
serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34169,3103323.html
Obserwuj wątek
    • mamzerek Re: no masz ci los 09.01.06, 17:40
      w przeciagu mniej niz 60 lat - od momentu powstania nielegalnego panstwa
      izrael, narod zydowski bral udzial w kilkunastu niesprowokowanych wojnach.
      nikt oprocz dany33 nie uwaza ten narod za spokojny. a dana jest cholerka
      gorsza od ciebie, chalerko, wiec to co ona uwaza za spokoj, to poprostu pieklo
      na ziemi.

perry
      • i-love-2-ski Re: no masz ci los 09.01.06, 17:44
        mamzerek napisał:

> w przeciagu mniej niz 60 lat - od momentu powstania nielegalnego panstwa
        > izrael, narod zydowski bral udzial w kilkunastu niesprowokowanych wojnach.
        > nikt oprocz dany33 nie uwaza ten narod za spokojny. a dana jest cholerka
        > gorsza od ciebie, chalerko, wiec to co ona uwaza za spokoj, to poprostu pieklo
        > na ziemi.
        >
        > perry

spytaj czy spielberg by ci jakiejs roli nie zaoferowal.masz wspaniale warunki na
        aktora: dobra dykcje,swietna prezencje i umiesz grac rozne role. tylko nie
        zapomnij wciagnac brzucha jak bedziesz z nim gadal,bo to moze cie wyeliminowac z
        puli chetnych od razu. dana juz dawno odpadla przez nadwage,spytaj sie jej
        sam,jak nie wierzysz adonisie.
        • liroj Re: no masz ci los 09.01.06, 17:51
          No ale chyba nie wyglada jak ten ich Buldozer, co?
          • mamzerek Re: no masz ci los 09.01.06, 17:54
            nikt nie wyglada jak ten rzeznik buldozer.
            a on lezy sobie na plecach i pochrapuje.
            od czasu do czasu kiwnie palcem, olmert podskoczy i zastrzeli kilku pokoj
            milujacych palestynskich dzieciakow w jerozolimie.

perry
            • i-love-2-ski Re: no masz ci los 09.01.06, 17:56
              mamzerek napisał:

> nikt nie wyglada jak ten rzeznik buldozer.
              > a on lezy sobie na plecach i pochrapuje.
              > od czasu do czasu kiwnie palcem, olmert podskoczy i zastrzeli kilku pokoj
              > milujacych palestynskich dzieciakow w jerozolimie.
              >
              > perry

jakto nikt? usunales wszystkie lustra z pokoju,czy dany dawno nie widziales? juz
              nie badz taki skromny perry,bo jeszcze nam sie w babe z daleka zamienisz,i
              ciagle bedziesz jeczal i plakal,lub plul do kosza jak cie cos wkurzy.
              • liroj Re: no masz ci los 09.01.06, 18:00
                Masz podly charakter, dziewczynko! Mowil Ci to juz ktos?
                • arap1 Re: no masz ci los 09.01.06, 18:03
                  i nie tylko podly charakter...lubi szokowac ludzi krzywymi nagami na nartach..:-
                  ))
                  • liroj Re: no masz ci los 09.01.06, 18:06
                    Amerykanie nazywaja takie laski "BITCH" ... zazwyczaj sa zmuszone zyc w zgodzie z didlo!
            • liroj Re: no masz ci los 09.01.06, 17:58
              No oczywiscie - nikt nie wyglada jak ten Buldozer!

Dzisiaj sie zastanawialem, czemu akurat jak ten potwor odejdzie z polityki (mam nadzieje, ze
              przykuty do lozka) to maja byc od razu czarne chmury nad "panstwem" Israel?
              • dana33 Re: no masz ci los 09.01.06, 18:54
                wlasnie.... nie maja byc i ich nie ma.
                ty liroj, ty se wziales ten nik od tego slynnego leroy, ktory gral w
                filmie "fame"? jesli tak, to uwazaj. nie chce zauroczyc, bo ty zdaje sie
                uroczy czlowiek, ale tamtem leroy to zle skonczyl.....
                • liroj Re: no masz ci los 09.01.06, 19:18
                  No odpychajacy nie jestem (jak dla naprzykladu ta cala "Rachelka" Krystianowa) ale powim Ci,
                  ze nie myslalem o tym w ten sposob ... Na kazdego z nas przyjdzie czas, to pewne!
                  • dana33 Re: no masz ci los 09.01.06, 19:22
                    wlasnie.... wiec lepiej ostroznie na takie tematy....
                    • liroj Re: no masz ci los 09.01.06, 19:29
                      Masz racje i nastepnym razem pomysle zanim napisze na jego temat!

PS. Nie wiedzialem, ze mieszkasz w Izraelu ... bylbym bardziej "dyplomatyczny"
        • dana33 Re: no masz ci los 09.01.06, 18:51
          nic nie odpadlam, pustemo, nie wiesz ze tlusciochy sa w modzie? obejrzyj sobie
          tylko marianne sagebrecht, i jaki ma sukcesy.... ale za moj udzial to
          spielberg musialby mi duzo zaplacic.... nie jestem pewna, czy go stac na to...
          • i-love-2-ski Re: no masz ci los 09.01.06, 19:18
            dana33 napisała:

> nic nie odpadlam, pustemo, nie wiesz ze tlusciochy sa w modzie? obejrzyj sobie
            > tylko marianne sagebrecht, i jaki ma sukcesy.... ale za moj udzial to
            > spielberg musialby mi duzo zaplacic.... nie jestem pewna, czy go stac na to...

ty jestes latwa,wystarczy miske czekoladek rzucic ty "nieudana galareto z ryb" i
            juSZ lecisz.
            ps. na oslode moze liroja zapros do dzielenia miski,on zna ladne inwektywy,moze
            sie razem pouczycie,potem do mamzerka w e-mailu :))))))) bedziesz posylac.
            • liroj [...] 09.01.06, 19:20
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • krystian71 o nie kolego, sa pewne granice,nawet na tym forum 09.01.06, 19:28
                ja wiele zrobic nie moge, ale moge jedno.wygaszam twojego nicka
                • liroj Re: o nie kolego, sa pewne granice,nawet na tym f 09.01.06, 19:30
                  No to sie chyba porycze ze smutku, hehe ... pogadajcie z Rachelcia o wygladzie innych
                  dyskutantow, OK?
              • dana33 Re: no masz ci los 09.01.06, 19:29
                wow, liroj..... wlasnie napisalam pustemie, ze ty nieinwektywny.... ale
                rozumiem, ze latwo traci sie cierpliwosc, jak sie czyta posty pustemowe... :)
                • liroj Re: no masz ci los 09.01.06, 19:34
                  Ano taki juz jestem, krewki chlopak ... czy myslisz, ze na niej to zrobi jakies wrazenie Dana?
                  Gruba skora i tupet, ot co! Czasem czlowiek zaluje, ze sie nawet odzywal to takiego zera ...
            • dana33 Re: no masz ci los 09.01.06, 19:27
              ty pustemo jak zawsze nie na temat.... mowilam o czekoladkach czy o forsie?
              czy jestem latwa? mozliwe, ale ty tego nie mozesz wiedziec. oslody zadnej nie
              potrzebuje, bo wiedzie mi sie dobrze i nie mam potrzeby na pocieszanie.
              a co do liroja, to nie mysle, ze on akurat po stronie zydow i israela, ale mi
              to nie przeszkadza. wyraza sie normalnie i nigdzie nie zauwazylam zadnych
              inwektyw. mozesz mi podac przyklad na jego obrazania?
              a czego to mamy sie uczyc razem? bo mysle, ze on duzy chlopczyk i uczyc sie
              moze sam. ja z mamzerkiem nie musze emailowac. otworze okno i wrzasne "mamzer"
              i zaraz mi odpowie. nawet kilku naraz....
              • krystian71 dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz do gor 09.01.06, 19:30
                yyyyyyyyyy
                • liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 19:37
                  Narciareczka to chlop w babskim opakowaniu, facet ... ale Ty sie slinisz ... smutne!
                  • dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:11
                    naprawde liroj???? tez juz czesto myslalam, nawet napisalam to kiedys na forum,
                    ze baby o takim jezyku jeszcze w moim dlugim i bogatym zyciu nie spotkalam
                    nigdzie, a bywalam juz tu i tam... baby nawet jak bluzgaja, to inaczej, nie?
                    zobacz na moje i porownaj... :)))) ale jesli to facet, to wszystko zrozumiale,
                    tylko po co?
                    • liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:26
                      Nu, masz racje (znowu!) ... az czlowieka ciarki przechodza jak sie niektore czyta. Mam
                      nadzieje, ze nie dziwisz sie teraz na moja ostra reakcje na teksty tej "niewiasty"
                      • oregon_state Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:41
                        Uwazaj na ta niewiaste:))))

www.december.com/places/sea/images/rachel.jpg
                        liroj napisała:

> Nu, masz racje (znowu!) ... az czlowieka ciarki przechodza jak sie niektore
                        czyta. Mam nadzieje, ze nie dziwisz sie teraz na moja ostra reakcje na teksty
                        tej "niewiasty"
                        • dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:44
                          to ona ze zlota?????? oj wej....
                          • liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:59
                            Tak, cala ze zlota!
                        • i-love-2-ski Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 22:52
                          oregon_state napisał:

> Uwazaj na ta niewiaste:))))
                          >
                          jesli juz to te,prosze loregon. nie znosze jak ktos moj jeyk kaleczy. to jest
                          biernik,pre pana,pan se sprawdzi co to oznacza .
                • i-love-2-ski Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 19:40
                  krystian71 napisała:

> yyyyyyyyyy

a po co ona ma dmuchac,jak lepiej jet "play dumb",czyli to co robi to niewinne
                  chlopie. na jednym watku szczeka na zydow,aby pozykac jedna grupe,a na drugim
                  caluje im buty,aby ktos laskawie z nim poparlal. w miedzyczasie oczywiscie ja
                  jestem bardzo be,be bo chloptysia wyzwalam bardzo bzydko,a on taki wrazliwy jak
                  dana po kapieli.tylko patrzec jak nam fiknie koziolka z zalu.
                  • krystian71 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:03
                    wygaszony,co i tobie radze.
                    bo co do powyzszej analizy to masz racje, z powodu takiego glupiego pisania raz
                    tak raz owak sadzilem przez chwile,ze to jakas nowa wypaczkowana odmiana
                    mamzera.ten tez czesto sam nie wie o co mu chodzi i jeszcze swoich wprowadza w
                    blad :))
                    • liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:07
                      No to klawo - jestem wygaszony, a w perespektywie moge byc jeszcze raz wygaszony przez
                      sama Rachelcie! Co ja teraz biedny zrobie?

Any suggestions, por favor?
                    • dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:14
                      nu, przeciez napisalam, ze on akurat nie bardzo lubi zydow, wiec sie orientujem,
                      krystek.... nie wiem dlaczego uwazasz mnie za niespostrzegawcza, dalam ci jakies
                      powody do tego?
                      a skad pustema wie, ze ja jestem wrazliwa po kapieli? cos sie zdradziles? :)
                      a skad ona wogole wie, ze ja sie kapie?
                      • i-love-2-ski Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:21
                        dana33 napisała:

>
                        > a skad pustema wie, ze ja jestem wrazliwa po kapieli? cos sie zdradziles? :)
                        > a skad ona wogole wie, ze ja sie kapie?

no "nieudana galeroto z ryb" jam kobitka,spytaj krystka,ale co do twej
                        kapieli,to mniemam,ze takowa nastepuje od czasu do czasu. teraz buzka
                        free.polbox.pl/g/grzesros/kabstpan/7.htm
                        • liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:29
                          Krotki test na tostesteron moglby tu wiele wyjasnic ... kiedys plywaczki z NRD tez unikaly go
                          jak diabel swieconej wody, hehe!
                        • dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:37
                          ooo, pustemo...... swietny link, dzieki....

a co do kapieli, to juz dawno nie zdarza mi sie. z cala premedytacja zreszta.
                          wylazilam z wanny i potrzebowalam pol godziny odpoczynku: serce bilo, czerwona
                          bylam na twarzy, nogi mi sie trzesly.... to ma byc przyjemnosc?? teraz to
                          prysznic dobry, i jestem jak nowa.

a ta galareta z ryby, to dlaczego nieudana? mnie sie zawsze udaje. cos za
                          krotko gotujesz.... nu, ale pustemy nie wiedza, jak robic dobra rybe....
                          • krystian71 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:40
                            paczka kleju do tapet i do lodowki, nie ma prawa sie nie udac

• i-love-2-ski Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 22:53
                            dana33 napisała:

> ooo, pustemo...... swietny link, dzieki....
                            >
                            > a co do kapieli, to juz dawno nie zdarza mi sie. z cala premedytacja zreszta.
                            > wylazilam z wanny i potrzebowalam pol godziny odpoczynku: serce bilo, czerwona
                            > bylam na twarzy, nogi mi sie trzesly.... to ma byc przyjemnosc?? teraz to
                            > prysznic dobry, i jestem jak nowa.
                            >
                            > a ta galareta z ryby, to dlaczego nieudana? mnie sie zawsze udaje. cos za
                            > krotko gotujesz.... nu, ale pustemy nie wiedza, jak robic dobra rybe....

bardzo slusznie "nieudana galareto z ryb",ze sie nie kapiesz,to niezdrowe. a tu
                            przepis na galarete,mnie sie ona rowniez udaje.
                            free.polbox.pl/g/grzesros/kabstpan/24.htm
                      • krystian71 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:32
                        > a skad pustema wie, ze ja jestem wrazliwa po kapieli? cos sie zdradziles? :)

mnie????starego gentlemana o takie rzeczy posadzasz?
                        Przeciez wiesz,ze u mnie jak w szwjcarskim banku, pelna dyskrecja...

a kto to jest pusterma,bo skad mam wiedziec , skad ona wie,ze ty sie kapiesz
                        skoro nie wiem kto to jest?

Nazwalem cie niespostrzegawcza???
                        Jesli ktos napisze cos takiego:
                        "wyraza sie normalnie i nigdzie nie zauwazylam zadnych
                        inwektyw. mozesz mi podac przyklad na jego obrazania?"
                        dokladnie 7 minut po poscie:
                        "Do me a favor, bitch - shut the fuck up!"

to rzeczywiscie slowo "niespostrzeawcza " tu nie pasuje.
                        Wrocmy na chwile do starego slownictwa,zebys sie nie odzwyczaila bron boze i
                        tradycyjnie nazwe cie dupiasta dana, OK?
                        • dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:42
                          krystek.... cos sie robisz ostatnio cholernie wymagajacy.... ja pisze post i
                          ide na inny watek, potem pisze znow, ale nie sprawdzam za kazdym razem co kto
                          dopisal, wiec roznica 5 minut w czasie to nie tak strasznie. a jak zauwazylam,
                          to przeciez natychmiast zareagowalam. ale liroj to troche taki nieuczynny facet,
                          bo mi natychmiastowo zabral przyjemnosc wymyslania nowej strategii, i napisal,
                          ze on sam moze.... on pewnie moze, ale przyjemniej z asystentka....
                          • krystian71 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:55
                            no dobra , niech ci bedzie, czuj sie usprawiedliwiona,choc glowe dam,ze to byl
                            nie pierwszy taki jego wyskok

wrzucilem slowko bitch i jego nicka,wszystko odpowiedzi do rachelki, i jesli
                            dobrze pamietam dzis tez juz to gdzies widzialem, drukowane,
                            no never mind,wracamy do naszego szarona.
                            jakies nowe wiesci?

Znaleziono: 4 nowe wyszukiwanie

sortuj: wg trafności od najnowszego od najstarszego wg wątków wg podpisu

[1] Re: Wall Street najwyzej od 4,5 roku!!!
                            autor: liroj data: 2006-01-07 18:36:07

[2] Re: Wall Street najwyzej od 4,5 roku!!!
                            autor: liroj data: 2006-01-07 18:05:49

[3] Re: Wall Street najwyzej od 4,5 roku!!!
                            autor: liroj data: 2006-01-07 18:20:06

[4] Re: G?ównym zadaniem DOMU jest ochrona
                            autor: liroj data: 2006-01-07 18:32:34
                • dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:09
                  nie mam grzywki, krystian, to nie mam w co dmuchac.
                  a ze liroj zepsul mi linie jego obrony przed pustema, to co moge zrobic? mysle
                  wlasnie nad nowa strategia... :))))
                  • liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:12
                    Za to Rachelcia "lovez-2-blow" i podejrzewam, ze jest niezla ...???
                    • liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:16
                      Ponadto, Dana wbrew tutaj szerzonej propagandzie przez "kobieto-chlopa" nie jestem zadnym
                      malym i niezrownowazonym chlopcem i mam takie wrazenie, ze potrafie sie sam bronic. Nie
                      umniejsza to faktu, ze milo z Twojej strony z taka inicjatywa tu wystepujesz ...
                      Przeanalizuj kilka wpisow naszej super-fit narciarki i dojdziesz do jednego wnisoku - ona jest
                      wsiekla na caly swiat i naprawde potrzebuje faceta NOW !!!
                      • dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:33
                        nu, liroj..... jak masz wolny wieczor i jestes gdzies tam w okolicach, to
                        zawsze mozesz jej zaproponowac... :))))
                        • krystian71 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:36
                          she is occupied, zupelnie jak te biedne Terytoria, zdobycze wojenne!!!
                        • liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 21:05
                          Tak zle mi zyczysz? Pewnie sie chcesz odegrac za te moje wczesniejsze komentarze o
                          Szaronie ... nieladnie, nieladnie!

PS. Cosik mnie sie tak zdaje, ze jej narzeczony ma na imie Dildo ...
                    • dana33 Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 20:32
                      hmmm, jak u niej/niego to "lovez-2-blow" takie jak jej bluzganie, to moze i
                      nawet nie jest zla/y :)))))
                      • liroj Re: dana,zmiluj sie,dmuchnij w grzywke i spojrz d 09.01.06, 21:03
                        Z pewnoascia tak - ja sie nawet zaloze o ta "Golden Rachel" ... hehe!
      • dana33 Re: no masz ci los 09.01.06, 18:47
        ty nikak nie kumasz, mamzerku, ze dla mnie monachium to pestka, bo nawet przy
        codziennym zabijaniu kilkunastu niemowlakow arabskich i jeszcze paru dzieciakow,
        rowniez arabskich, zachowuje kompletny spokoj, wydajac przy kazdym zabiciu
        zwycieski okrzyk indian ze szczepu automatyczny uzi....
    • krystian71 to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc odmi 09.01.06, 18:48
      odmienia.
      Moze spielberg tez postanowil zrobic rachunek sumienia,moze mu cos dolega.?
      tak jakos mizernie mu z oczu patrzy
      • i-love-2-ski Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:13
        krystian71 napisała:

> odmienia.
        > Moze spielberg tez postanowil zrobic rachunek sumienia,moze mu cos dolega.?
        > tak jakos mizernie mu z oczu patrzy

e tam pieniadz nie smierdzi. trzeba ciagle nowe metody wymyslac,aby byc
        kontrowersyjnym,wiadomo wtedy nabijasz kase. a,ze przy okazji robisz wielki aj
        wej kolo siebie to i dobrze,bo potem bedzie slodziutkie "buzi,buzi" w nastepnym
        filmiku:)
        • liroj Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:16
          Ze Ty nie mozesz sie zamknac, ohydo!
        • krystian71 Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:26
          pewnie masz racje, 300 milionow potencjalnych widzow , to jest to.
          Tylko nie moge zrozumiec,czemu napisali,ze juz na pewno na Oskara nie ma szans.
          to kto te oskary rozdziela :))0

nic to nastepnym razem nakreci "sasiadow" i bedzie mial jak w banku
          • i-love-2-ski Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:32
            krystian71 napisała:

> pewnie masz racje, 300 milionow potencjalnych widzow , to jest to.
            > Tylko nie moge zrozumiec,czemu napisali,ze juz na pewno na Oskara nie ma szans.
            > to kto te oskary rozdziela :))0
            >
            > nic to nastepnym razem nakreci "sasiadow" i bedzie mial jak w banku

he,he nie moF hop,ale mysle,ze oskara to on ma gdzies,liczy sie "publicity i
            szmal":)
            • aaki Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:39
              no to "monachium" będzie miało opinię filmu,który nie mógł dostać oskara-a to też się liczy w reklamie
              • krystian71 Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:41
                cos jak Pasja tez w arabskich kinach wyswietlana
              • krystian71 wlasnie aaki 09.01.06, 19:45
                nie wiesz jak skonczyla sie historia z poslem Gruszka?jakos tak ucichlo..
                • aaki wiem 09.01.06, 20:59
                  masz gadu gadu?
                  • krystian71 puscilem nr nt 09.01.06, 21:18

• krystian71 Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:40
              mi sie tylko jeden film podobal,zapomnialem tytulu,o takim zagubionym ufoludku
              z swiecacym paluchem
              • i-love-2-ski Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 19:41
                krystian71 napisała:

> mi sie tylko jeden film podobal,zapomnialem tytulu,o takim zagubionym ufoludku
                > z swiecacym paluchem

ty nie zaczynaj:)))
                • liroj Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 20:10
                  To musi byl ten, no ... Penetrator-2?
          • dana33 Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 20:15
            jak to kto? oj krystek, rozczarowujesz mnie raz po razie.... przeciez wiesz, ze
            my zydy rzadzimy w holywood, wiec i my rozdzielamy oscary....
            • liroj Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 20:22
              A to fakt - Hollywood jest opanowane przez potomkow Dawida. Nawet my tam mamy swoje
              Polish-connection w osobie Goldwyna, czy Polanskiego ... no ale Romek zbytnio lubil mlode
              niewiasty, a to jest be w Ameryce!
              • dana33 Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 20:38
                nu, badz dokladny, liroj, to sa polsko-zydowskie connection.... jedyne udane
                bez klotni i inwektyw.... :)))
                • liroj Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 21:10
                  No ale Ty chyba nie masz niczego do Polski ... tak ladnie piszesz w jezyku Slowackiego!
                  Hlasko tez wychwalal Izrael, Bagsik polubil tez ta ziemie ...
                  • dana33 Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 21:56
                    pewnie ze nie mam nic do polski. mam natomiast duzo co do niektorych polakow...
                    ale przezyje ich tez... :))))
            • krystian71 Re: to juz drugi po szaronie,co mu sie na starosc 09.01.06, 20:39
              wolalem tego sam nie mowic, bo wiesz jak od dawna to holilodz doluje?wyreczylas
              mnie :)
    • o_brother Re: no masz ci los 09.01.06, 21:13
      To jeszcze nic ale sa pogloski ze zrobi film o Sharonie i jego Likud parti
      ktora byla spatkobierczynia kastnerowskich idei sprzedawania zydow za pieniadze
      faszystom niemieckim i za chec osiedlania sie zioncow na kradzionej ziemi.Co
      zionce robia z pieniedzmi amerykanskiego podatnika oraz slyszalem ze ma tez z
      zioncami przechlapane za to ze nie dal im tego filmu do ocenzurowania przed
      premiera.
      • dana33 Re: no masz ci los 09.01.06, 21:58
        idz sie douczaj zerowcu, juz ci to mowie i mowie, a ty nic.... ze nic nie
        rozumiesz w sprawach israelskich partii, to nicha, ale ze piszesz
        spadkobierczyni przez t, to juz straszne....
    • aaki no masz ci los-rzekł kubuś puchatek 09.01.06, 23:14
      swiatkubusiapuchatka.blog.onet.pl/
    • genefski O czym jest ten watek? 09.01.06, 23:51
      Czy ktos moglby mi wyjasnic, bo nie jest to dla mnie zbyt oczywiste?
      • i-love-2-ski Re: O czym jest ten watek? 10.01.06, 00:58
        genefski napisała:

> Czy ktos moglby mi wyjasnic, bo nie jest to dla mnie zbyt oczywiste?

ze tez ludzie sa tacy ciemni i niczego nie rozumieja. ten watek jest o filmie,w
        ktorym spiewaja starsi panowie,a mis o bardzo malym rozumku szuka poprostu swego
        osiolka eeyora,aby ten jak zwykle ponarzekal troche.
        • liroj Re: O czym jest ten watek? 15.01.06, 03:16
          Mucho Grazias!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka