unicef123 Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 14:42 w UE przeważają pedały. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 15:41 unicef123 napisała: > w UE przeważają pedały. to i na świecie.... Jest to teoria nie tyle interesująca co kretyńska.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 19.01.06, 00:47 unicef123 napisała: > w UE przeważają pedały. W Unicef przeważają pedofile. Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 14:48 alez skad - jesli spojrzysz na to inaczej, zrozumiesz że jest to program walki z inną dewiacją a mianowicie atawistycznym sadyzmem pewnych srodowisk, które mimo iz funkcjonują w systemach w pełni demokratycznyvch nie rozumieją podstawowych ich zasad i z pelnym perwersyjnym (podkreslam: perwersyjnym) zacięciem znecaja sie nad innymi (uczynkiem albo słowem...) dlatego ze sa od nich inni i słabsi i w dodatku wydaje im sie iż maja do tego prawo. etykieta.zastepcza napisał: > Dewiancka Europa! > > Odpowiedz Link Zgłoś
mazur33x Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 15:58 Obawiam się, że cholernie trafnie opisałeś sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Ja to bym chcial zeby zadosc sie stalo pragnieniom 18.01.06, 14:58 i Wasza homofobiczna, smieszna i zacofana katolandie wywalili z tej Europy na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Ja to bym chcial zeby zadosc sie stalo pragni 18.01.06, 15:47 alterpars napisał: > i Wasza homofobiczna, smieszna i zacofana katolandie wywalili z tej Europy na > zbity pysk. Oby tak sie stalo! - A zaraza szerzona przez UE przestalaby nas atakowac. Odpowiedz Link Zgłoś
orion_kr Re: Ja to bym chcial zeby zadosc sie stalo pragni 18.01.06, 17:37 ale nie zapomnij ze nalezaloby oddac wszystkie pieniadze wziete od Unii Odpowiedz Link Zgłoś
sjoz Re: Kiedy rezolucja o walce z mańkutofobią? 18.01.06, 16:41 Alez sie wysilil! Zeby Ci zylka nie pekla! Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 14:58 Krokodyle lzy Gazety Wyborczej z jej homoseksualnym agresywnym lobby na czele nie pomogly! Ciesze sie bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
sztaj-ger Jo myśla, 18.01.06, 15:01 że tych dewiantów trzo do roboty na kopalnia posłać.Fizyczna praca wybiłaby im z głów te brewerie. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Jo myśla, 18.01.06, 15:16 sztaj-ger napisał: > że tych dewiantów trzo do roboty na kopalnia posłać.Fizyczna praca wybiłaby im > z głów te brewerie. olewać zboczeńców i robić swoje ,unijnymi pedałami nie przejmować się wcale ,a jeśli nasi będą na ulicach urządzać obsceny typu berlińskiego to przy pomocy pał przywolać bydło do porządku Odpowiedz Link Zgłoś
kolter [...] 18.01.06, 15:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Jo myśla, 18.01.06, 15:58 m15 napisał: > sztaj-ger napisał: > > > że tych dewiantów trzo do roboty na kopalnia posłać.Fizyczna praca wybiła > by > im > > z głów te brewerie. > olewać zboczeńców i robić swoje ,unijnymi pedałami nie przejmować się wcale ,a > jeśli nasi będą na ulicach urządzać obsceny typu berlińskiego to przy pomocy > pał przywolać bydło do porządku A jak jaka wyjąca procesja będzie szła, to co robić??? Albo i nie daj bóg, jakaś wsciekła pielgrzymka częstochowska??? Masz ty poczucie.... (czarnego) humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
centro-lew Re: Jo myśla, 18.01.06, 16:10 sclavus napisał: > > A jak jaka wyjąca procesja będzie szła, to co robić??? Albo i nie daj bóg, > jakaś wsciekła pielgrzymka częstochowska??? > Masz ty poczucie.... (czarnego) humoru... Niedouczony i prymitywny człowieku,słowo"Bóg" pisze się z dużej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Jo myśla, 18.01.06, 17:02 centro-lew napisał: > sclavus napisał: > > > > > > A jak jaka wyjąca procesja będzie szła, to co robić??? Albo i nie daj bóg > , > > jakaś wsciekła pielgrzymka częstochowska??? > > Masz ty poczucie.... (czarnego) > humoru... > > > Niedouczony i prymitywny człowieku,słowo"Bóg" pisze się z dużej litery. Mylisz się, jam wyuczon jest wielce i.. dalej się uczę - uczenia nigdy dość A co do meritum, jak wiesz, Imiona własne zawsze pisze się z dużej litery.. stąd pisząc o twoim bogu, musiałbym napisać" bóg Bóg... Ale óg to nie jest imię boga... Podaj mi jego imię a napewno mu nie uchybię i będę go nazywał z dużej litery... Póki co jednak, ja tego waszego boga gloryfikować nie zamierzam, bo jednocześnie moim on nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Jo myśla, 18.01.06, 17:12 kolter napisał: > Jego bog Rydzem zwany jest!! A to już z dużej litery... koniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Jo myśla, 18.01.06, 16:19 > > A jak jaka wyjąca procesja będzie szła, to co robić??? Albo i nie daj bóg, > jakaś wsciekła pielgrzymka częstochowska??? > Masz ty poczucie.... (czarnego) humoru... jeśli(w co wątpię ) będą zachowywać się w podobie berlińskich pedałów to też palą po pustej mózgownicy Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Jo myśla, 18.01.06, 15:56 sztaj-ger napisał: > że tych dewiantów trzo do roboty na kopalnia posłać.Fizyczna praca wybiłaby im > z głów te brewerie. Niesamowite!!! Ty myślisz!?! Jest to nowina równa betlejemskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Odwołać dekowników 18.01.06, 15:28 Za słabo się starali dekownicy - odwołać, a w przyszłym roku marsze na okrągło, zawsze lepiej jak towarzystwo maszeruje, niż gdy... knuje. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 15:41 Przewodniczacym frakcji zielonych w PE jest niejaki Daniel Cohn- Bendit.Czlowiek,ktory w swojej biografii" Der grosse Basar"(wielki bazar) opisuje jak w czasie,kiedy przez dwa lata pracowal w przedszkolu molestowal dzieci.Bez zenady padaja opisy,jak piescil dzieci i dawal sobie otwierac rozporek,gdzie dzieci pozniej wkladaly reke.I tacy ludzie robia w lewackich partiach UE swietna kariere polityczna i reprezentuja PE.Dlatego wszelkie rezolucje tego Parlamentu mozna sobie darowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 15:46 Ale pewno nie doczytałes juz tego ze jako ministranta gwałcił go jego proboszcz!! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 15:48 On nie byl ministrantem.Marna prowokacja.Ja mowie o faktach,ty bredzisz.Taka jest roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 15:52 Bredzi ktos kto twierdzi ze jakas wazna persona w swiecie polityki sama na siebie petle zakłada,przyznając sie do najbardziej obrzydliwej rzeczy na ziemi jakim jest pedofilia Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 15:55 to wrzuc to nazwisko i haslo pedofilia na googla(najlepiej w wersji niemieckiej) i sprawdz.Albo kup sobie ta biografie i niech ci ktos przetlumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 18:28 człowieku, twoje wyssane z palca u nogi rewelacje nikogo nie interesują Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 18:30 A czytalas cos na ten temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 18:48 bogdantadus napisał: Ja to wlasnie zrobilem, bo podejrzane mi sie wydalo, ze na ten temat w niemieckich mediach nigdy nie trafilem (a sprawa bylaby baaaaaardzo glosna - to pewne!). "Magnusg" zareagowal na opis pewnego jednorazowego incydentu opisanego w autobiografii D. C-Bendit. Podobnie zreszta zareagowaly ultrakatolickie i faszystowskie grupki na swoich internetowych forach, Ale nawet bulwarowa prasa (ktorej w Niemczech zatrzesienie) nie skompromitowala sie doczepianiem mu etykietki "pedofil". Sprawa jest wiec wydlubana z nosa - ot i wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 19.01.06, 10:13 I co?uwierzyles kolesiowi,ktory najwidoczniej nie zna niemieckiego??To gratulacje.On pisze o jednorazowym incydencie,a Pan Cohn-Bendit pisze,ze CZASAMI piescil dzieci i dawal sie piescic w regionie genitaliow.Tylko tyle na temat znajomosci jezyka bogdantadus. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 19.01.06, 17:06 generalnie dynda mi, jakie plotki z brukowego szmatławca wyciągnąłeś, co przekręciłeś próbując nieudolnie przetłumaczyć niemiecki tekst, a co sam zmyśliłeś. Kloaka, w której z takim uwielbieniem się taplasz, mało obchodzi zarówno mnie, jak i innych uczestników tego forum, więc dlatego jesteś olewany. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 19.01.06, 18:40 W kloace pedofilli tapla sie szef Zielonych w PE-i to sa fakty.Ty nieprzyjemnych wiadomosci najwidoczniej nie potrafisz zaakceptowac.Twoja sprawa.I o jakim szmatlawcu mowisz???Bo ja podalem dokladny cytat z biografii Cohn-Bendita-nic wiecej.Wiec nie mam pojecia o czym ty usilujesz mowic? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 20.01.06, 00:39 Pojęcia to ty generalnie nie masz o niczym, więc już nic ci nie będę próbował wyjaśniać, kloaczna kreaturo. Odpowiedz Link Zgłoś
dummysound Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 15:51 magnusg napisał: > opisuje jak w czasie,kiedy przez dwa lata pracowal w przedszkolu molestowal > dzieci.Bez zenady padaja opisy,jak piescil dzieci i dawal sobie otwierac > rozporek,gdzie dzieci pozniej wkladaly reke. fajnie sie czytalo? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 15:53 Co niby chcesz zasugerowac?Czy pisalbym w tym stylu o tym czlowieku,gdybym takie perwersyjne zachowania popieral? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 15:57 nie twierdze ze kłamiesz ,ale ze sie mylisz ,to tak jakby biskup poznanski w koncu przyznał sie do tego ze molestował klerykow ,a pewno ani jeden ani drugi nie jest samobojca i tego nie zrobi!! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 16:04 WRZUC SOBIE HASLO COHN-BENDIT NA WYSZUKIWARKE I DO TEGO HASLO "PÄDOPHIL" PO NIEMIECKU I SIE PRZEKONAJ. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 16:08 Moze i to prawda ze jest pedofilem ??? wcale niemam zamiaru takiego padalca bronic !!gorzej jak sie okarze ze to Rydzyjko taka prowokacje zrobiło!! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 16:11 Tak??W niemieckich i francuskich mediach??.Rydzyk napisal i wydal jego biografie??Co ty koles bredzisz???Nie przyjmujesz faktow do swiadomosci,bo ci nie pasuja. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 16:14 A wiesz ez Tadek był w niemczech rezydentem swojego klasztoru i poznał wielu ,takich samych ciemnogrodzian Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 16:16 I napisal za Pana Bendita biografie,wydal ja i nikt sie nie zorientowal-mow dalej-nacpani leweacy pewnie w to uwierza. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 16:26 Nie jestem lewakiem ani naćpany kadzidłem Prawicowiec ,ale przypomni sobie podpis Cimoszki .i kto dzis za to tłumaczy sie u prokuratora??mozna zniszczyc człowieka czy nie,nawet jezeli ten Człowiek to komuch??? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 16:30 Ja w takim razie stwierdze,ze Rydzyka nie ma i jest to wirtualna postac wymyslona przez SLD,zeby osmieszyc prawice. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 16:37 Na Zachodzie pedalstwo to norma ,wiec napewno nikt tego kogos za tam z roboty nie wywali ,Ale Dobry Człowieku Pedofilia jest tam ciezkim przestepstwem ,wiec człowiek ktory jest tam wysoko postawiony nigdy by sie do tego nie przyznał ,czyba ze mu odwaliło !!!!więc moze znajd sobie tu na poscie jakiegos moherka i jemu to opowiedz ,on napewno to łyknie i zgodzi sie z toba ,ja tez nie kocham pedalstwa ,ale nienawisc do nich i do uni jeszcze mi mozgu nie rozmiękcza Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 16:41 Powiedzialem ci,zebys sam sobie to sprawdzil na Googlu-no chyba,ze uwazasz,ze Google tez jest kontrolowany z Torunia?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 16:44 wiem co napisałes ,ale to jeszcze nie dowod ze to on napisał ,internet daje miliony mozliwosci oszustw ,a nawet jezeli jest pedofilem to mozemy mu tylko pozyczyc aby juz nigdy ch..a w d..ie nie poczuł !!! bo to nasze pisanie nic nie zmieni!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Zadajcie sobie trud i poszukajcie informacji sami! 18.01.06, 16:44 Ja to wlasnie zrobilem, bo podejrzane mi sie wydalo, ze na ten temat w niemieckich mediach nigdy nie trafilem (a sprawa bylaby baaaaaardzo glosna - to pewne!). "Magnusg" zareagowal na opis pewnego jednorazowego incydentu opisanego w autobiografii D. C-Bendit. Podobnie zreszta zareagowaly ultrakatolickie i faszystowskie grupki na swoich internetowych forach, Ale nawet bulwarowa prasa (ktorej w Niemczech zatrzesienie) nie skompromitowala sie doczepianiem mu etykietki "pedofil". Sprawa jest wiec wydlubana z nosa - ot i wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Zadajcie sobie trud i poszukajcie informacji 18.01.06, 16:48 Bog Zapłac dobry Człowieku!!!! niech ci Bozia wynagrodzi co tam bedziesz chciec ,Flaszke, Miła pani ,miłego chłopca jak wolisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus PS... Opis tego incydentu mial sluzyc wlasnie... 18.01.06, 16:50 ...zobrazowaniu procesu powstawania nagonki na niewinnego. Innymi slowy: nie/jeden debil dal sie nabrac! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: PS... Opis tego incydentu mial sluzyc wlasnie 18.01.06, 16:52 No wiesz co wyborca PIS jest Debilem!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Re: PS... Opis tego incydentu mial sluzyc wlasnie 18.01.06, 16:55 kolter napisał: > No wiesz co wyborca PIS jest Debilem!!?? Nie znam wszystkich! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: PS... Opis tego incydentu mial sluzyc wlasnie 18.01.06, 16:59 Niemusisz starczy jeden Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: PS... Opis tego incydentu mial sluzyc wlasnie 18.01.06, 18:12 DEBILEM jest ten,kto nie zna jezyka i czyta dwa po dwa teksty wyciagajac z nich mylne wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Zadajcie sobie trud i poszukajcie informacji 18.01.06, 18:02 Czy Berliner Zeritung nalezaca do najwiekszego wydawnictwa Axel Springer to faszystowska grupka? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg A O TYM KONKRETNIE ROZMAWIAMY!! 18.01.06, 18:09 A tu masz cytat z tej biografii Cohn-Bendita. Zitat: Mein Flirt mit den Kinder nahm bald erotische Züge an ... Manchmal kam es vor, daß die kleinen Kinder mir die Hose aufgeknöpft haben, und angefangen haben, mich zu streicheln. Wenn die Kinder darauf bestanden, hab ich sie auch gestreichelt... Das Problem mit den Liberalen war: Sie erkannten die Sexualität der Kinder nur an, während ich versuchte sie zu entwickeln! Der große Basar, Trikont-Verlag TY ZNASZ NIEMIECKI I PISZESZ O JEDNYM PRZYPADKU??? TO SOBIE TA WYPOWIEDZ JESZCZE RAZ PRZECZYTAJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: A O TYM KONKRETNIE ROZMAWIAMY!! 18.01.06, 18:31 > TY ZNASZ NIEMIECKI I PISZESZ O JEDNYM PRZYPADKU??? > TO SOBIE TA WYPOWIEDZ JESZCZE RAZ PRZECZYTAJ!!!! może sam przeczytaj, choć raczej awykonalne, bo najwyraźniej niemieckiego nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: A O TYM KONKRETNIE ROZMAWIAMY!! 18.01.06, 18:33 Zle trafilas.Bardzo dobrze zanm niemiecki.Ty najwidoczniej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: A O TYM KONKRETNIE ROZMAWIAMY!! 18.01.06, 18:42 Jednak nie znasz, skoro takie pierdoły wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: A O TYM KONKRETNIE ROZMAWIAMY!! 19.01.06, 10:14 Bola cie fakty??Twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: A O TYM KONKRETNIE ROZMAWIAMY!! 19.01.06, 16:58 mnie fakty nie bolą, wręcz przeciwnie natomiast ty przytaczasz jakieś skompromitowane dawno bzdury i podajesz je za fakty. nie mam więcej pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 17:29 kolter napisał: > Moze i to prawda ze jest pedofilem ??? wcale niemam zamiaru takiego padalca > bronic !!gorzej jak sie okarze ze to Rydzyjko taka prowokacje zrobiło!! Faktem jest, że opisał to tak samo jak faktem jest, że żadnym pedofilem nie jest... Byłem naocznym świadkiem (w TV) jak go dziennikarze brali w obroty... był to swego rodzaju eksperyment dotyczący ciekawości dziecka... Żaden prokurator nie postawił mu zarzutu... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: JEST GORZEJ.W PE SA PEDOFILE!!!! 18.01.06, 15:54 to taka prawda jak i ta ze Piotr był pierwszym papiezem, Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 15:50 oj mają mają, to głównie katole, bez obrazy, z moherowej koalicji.. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 16:12 Mają się czym zajmować, cholera. Bzdury jakieś. To się wszystko samo "ułoży" jak to społeczeństwa zechcą. A nie rezolucje, srucje itd. Wykształcenie, znajomośc rzeczy, tolerancja samo załatwi problem (jeśli istnieje). Odpowiedz Link Zgłoś
etc_etc Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 16:23 etykieta.zastepcza napisał: > Dewiancka Europa! > Nie, zasciankowa Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
z-zgrzyt postępująca dewiacja w parlamencie 18.01.06, 16:25 wybiórcza doprowadziła do dewiacji Odpowiedz Link Zgłoś
wuuuj [...] 18.01.06, 16:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx82xxx Rezolucja PE o homofobii nie wymienia Polski 18.01.06, 16:41 Jak długo będą sztucznie rozdmuchiwać ten idiotyczny problem? Co to jest homofobia? - że nie wszyscy podzielają poglądów "postępowców" z UE? W jaki sposób homoseksualiście są dyskryminowani? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Rezolucja PE o homofobii nie wymienia Polski 18.01.06, 18:43 > Jak długo będą sztucznie rozdmuchiwać ten idiotyczny problem? Co to jest > homofobia? - że nie wszyscy podzielają poglądów "postępowców" z UE? owszem > W jaki sposób homoseksualiście są dyskryminowani? szykanowanie, lżenie publiczne, zabójstwa na tle nienawiści Odpowiedz Link Zgłoś
az_mir Polski to nie dotyczy tak jak przy....... 18.01.06, 16:43 śmiertelnej dawce alkoholu :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 16:47 I jak tu sie dziwic, ze Europa zachodnia jest przedmiotem atakow ze strony ekstremistow islamskich? Oni raczej nie wykazuja entuzjazmu dla tego typu rezolucji, a traktuja jako bardzo dobry pretekst dla aktow terroryzmu. Quo vadis, Europa? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 16:52 kiauczau napisał: > I jak tu sie dziwic, ze Europa zachodnia jest przedmiotem atakow ze strony > ekstremistow islamskich? Oni raczej nie wykazuja entuzjazmu dla tego typu > rezolucji, a traktuja jako bardzo dobry pretekst dla aktow terroryzmu. > Quo vadis, Europa? "Quo vadis Europa?" - Do samozaglady. Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 17:20 wet3 napisał: > "Quo vadis Europa?" - Do samozaglady. To jest dokladnie o co chodzi tym kręgom. Homoseksualisci zreszta zawsze podchodzili do rzeczywistosci na zasadzie "po nas chocby potop". Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 17:25 A mi zawsze wydawało sie ze to domena katoprawicy Casus Goryszewskiego - niewazne zeby była bogata wazne zeby była katolicka!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 17:49 kolter napisał: > A mi zawsze wydawało sie ze to domena katoprawicy Casus Goryszewskiego - > niewazne zeby była bogata wazne zeby była katolicka!! Wyglada na to, ze Ci sie rzeczywiscie cos wydawalo z ta domena, albo raczej kompletnie pomieszalo. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 17:55 To co Goryszewski był prominentem z SldDczy z ZCHN??komunisci mowia o pomyslnosci [niewazne co robia]ojczyzny ,a Gorysewski nieukrywał ze bardziej kochał watykan niz ojczyzne Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 18:04 kolter napisał: > To co Goryszewski był prominentem z SldDczy z ZCHN??komunisci mowia o > pomyslnosci [niewazne co robia]ojczyzny ,a Gorysewski nieukrywał ze bardziej > kochał watykan niz ojczyzne Czyzbys nie zauwazyl, kolterze, ze mowisz zupelnie nie na temat? Ze o razacych bledach w Twojej wypowiedzi nie wspomne.. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 19:17 kiauczau napisał: > kolter napisał: > > > To co Goryszewski był prominentem z SldDczy z ZCHN??komunisci mowia o > > pomyslnosci [niewazne co robia]ojczyzny ,a Gorysewski nieukrywał ze bardz > iej > > kochał watykan niz ojczyzne > > Czyzbys nie zauwazyl, kolterze, ze mowisz zupelnie nie na temat? Ze o razacych > bledach w Twojej wypowiedzi nie wspomne.. Masz na temat: skąd się biorą homoseksualiści?? Czy to nie bogobojni katoliccy heteroseksualiści ich płodzą??? Przecież samorództwa nie ma a wasza bozia z nieba ich nie zrzuca... Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 20:17 sclavus napisał: > Masz na temat: skąd się biorą homoseksualiści?? Czy to nie bogobojni katoliccy > heteroseksualiści ich płodzą??? Przecież samorództwa nie ma a wasza bozia z > nieba ich nie zrzuca... Ci hetereo, o ktorych mowisz, nie rodza osobnikow homo, jako ze jest to przypadlosc nabyta, a nie uwarunkowana genetycznie. Zreszta po fakcie na ogol przeklinaja oni los do konca zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 20:42 kiauczau napisał: > sclavus napisał: > > > Masz na temat: skąd się biorą homoseksualiści?? Czy to nie bogobojni > katoliccy > > heteroseksualiści ich płodzą??? Przecież samorództwa nie ma a wasza bozia > z > > nieba ich nie zrzuca... > > > Ci hetereo, o ktorych mowisz, nie rodza osobnikow homo, jako ze jest to > przypadlosc nabyta, a nie uwarunkowana genetycznie. Zreszta po fakcie na ogol > przeklinaja oni los do konca zycia... ty to masz jakieś wiadomości z pierwszej ręki... od ojczulka rydzyka albo i akolitów... Do takiej wiadomości, trzeba być dobrze przygotowanym... a więc: w imię ojca i syna... Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: PE przyjął rezolucję w sprawie homofobii 18.01.06, 21:36 sclavus napisał: > ty to masz jakieś wiadomości z pierwszej ręki... od ojczulka rydzyka albo i > akolitów... > Do takiej wiadomości, trzeba być dobrze przygotowanym... a więc: w imię ojca i > syna... > Widac, zes w tych wiadomosciach od wielebnego Rydzyka o wiele lepiej oblatany..Tylko zes chyba nie wszystko dokladnie zrozumial - zycze wytrwalosci! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekmw Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 17:24 - to norma cywilizacyjna dla państw UE. I o tym przypomina rezolucja. Zakaz parady równości i hasła czy okrzyki wznoszone podczas parady normalności w tej normie się nie mieściły. Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 17:37 jacekmw napisał: > - to norma cywilizacyjna dla państw UE. I o tym przypomina rezolucja. > Zakaz parady równości i hasła czy okrzyki wznoszone podczas parady normalności > w tej normie się nie mieściły. Parady para-, albo quasi-normalnolsci raczej. Trzeba by przyjac, ze przypadlosc zwana homoseksualizmem miesci sie w ramach normalnosci, a przeciez tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber W Polsce nie ma homofobii! 18.01.06, 17:58 Inne twierdzenie mija się z prawdą. Wskazanie Polski że nie tolerujemy odmienności seksualnych było by niesprawiedliwe. Sądzę że większość obywateli uważa że jest to prywatna sprawa każdego człowieka. Przykład - Prezes partii rządzącej w Polsce jest gejem. Nikt na razie nie utrudnia jemu realizacji celów politycznych i słusznie. W Polsce o seksualności po prostu głośno się nie mówi - taka kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
ubik007 Re: W Polsce nie ma homofobii! 18.01.06, 18:31 Oczywiście, że w Polsce homofobia jest poważnym problemem. Dotyczy to Żydów i homoseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: W Polsce nie ma homofobii! 18.01.06, 19:21 ubik007 napisał: > Oczywiście, że w Polsce homofobia jest poważnym problemem. Dotyczy to Żydów i > homoseksualistów. a masonów i cyklistów już nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mazur33x Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 18:23 > Parady para-, albo quasi-normalnolsci raczej. Trzeba by przyjac, ze przypadlosc > zwana homoseksualizmem miesci sie w ramach normalnosci, a przeciez tak nie jest 1. Homoseksualizm nie jest przypadłością. Tak samo jak nie jest nią gust muzyczny, kolor skóry, czy wyznawana religia. 2. Homoseksualista jest absolutnie normalnym człowiekiem, tak samo jak heteroseksualista, blondyn, zielonooki itd. Homoseksualizmem miesci sie w ramach normalnosci. Dlaczego by nie miał? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Lobby pederastów w Mumii Europejskiej... 18.01.06, 18:32 ..musi być b. silne, skoro tyle hałasu z powodu jednej parady. Rok temu utrącili kandydata na komisarza, który przyznał,że jako katolik uważa homo za grzech. Katolik nie może być komisarzem - TO jest prawdziwa dyskryminacja. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 "zakaz wypowiedzi przepojonych nienawiścią"... 18.01.06, 18:38 - do pederastów. A do katolików? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Lobby pederastów w Mumii Europejskiej... 18.01.06, 19:22 mg2005 napisał: > ..musi być b. silne, skoro tyle hałasu z powodu jednej parady. > Rok temu utrącili kandydata na komisarza, który przyznał,że jako katolik > uważa homo za grzech. Katolik nie może być komisarzem - TO jest prawdziwa > dyskryminacja. i to się właśnie nazywa tumaństwo... Nie dlatego, że katolik tylko dlatego, że kretyn.... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lobby pederastów w Mumii Europejskiej... 18.01.06, 19:52 sclavus napisał: > i to się właśnie nazywa tumaństwo... > Nie dlatego, że katolik tylko dlatego, że kretyn.... A co jest tumaństwem? Doktryna katolicka? Czy jesteś katofobem? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Lobby pederastów w Mumii Europejskiej... 18.01.06, 19:59 a czytać umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Lobby pederastów w Mumii Europejskiej... 18.01.06, 21:09 mg2005 napisał: > sclavus napisał: > > > i to się właśnie nazywa tumaństwo... > > Nie dlatego, że katolik tylko dlatego, że kretyn.... > > A co jest tumaństwem? Doktryna katolicka? > Czy jesteś katofobem? Generalnie rzecz biorąc - nie... Dopiero jak widzę ten wściekły, agresywny, wyłażący na wszystkie zewnątrz, kapiący nienawiścią do wszystkiego co inne katolicyzm, to cała moja tolerancja dla wszystkich religi sięga bruku - dla katolicyzmu szczególnie... a dla polskiego katolicyzmu, nawet cień tej tolerancji niknie w oparach nienawistnego wobec wszystkich i wszystkiego jego samego Co zaś tumaństwa się tyczy, to jest ono właśnie w stwierdzeniu, że facio nie został komisarzem bo jest katolikiem... Przeczytaj to jeszcze raz a założę się, że sam sobie dasz w mordę... jeżeli tylko masz odrobinę rozumu... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Lobby pederastów w Mumii Europejskiej... 18.01.06, 21:31 sclavus napisał: > > > i to się właśnie nazywa tumaństwo... > > > Nie dlatego, że katolik tylko dlatego, że kretyn.... > > > > A co jest tumaństwem? Doktryna katolicka? > > Czy jesteś katofobem? > > Generalnie rzecz biorąc - nie... Dopiero jak widzę ten wściekły, agresywny, > wyłażący na wszystkie zewnątrz, kapiący nienawiścią do wszystkiego co inne > katolicyzm, to cała moja tolerancja dla wszystkich religi sięga bruku To słaba ta twoja tolerancja...)))) > Co zaś tumaństwa się tyczy, to jest ono właśnie w stwierdzeniu, że facio nie > został komisarzem bo jest katolikiem... Rozumiem,że trudno w to uwierzyć, ale tak właśnie było - bo przyznał sie publicznie do poglądów katolickich. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Lobby pederastów w Mumii Europejskiej... 18.01.06, 22:49 mg2005 napisał: > sclavus napisał: > > > > > > i to się właśnie nazywa tumaństwo... > > > > Nie dlatego, że katolik tylko dlatego, że kretyn.... > > > > > > A co jest tumaństwem? Doktryna katolicka? > > > Czy jesteś katofobem? > > > > Generalnie rzecz biorąc - nie... Dopiero jak widzę ten wściekły, agresywn > y, > > wyłażący na wszystkie zewnątrz, kapiący nienawiścią do wszystkiego co inn > e > > katolicyzm, to cała moja tolerancja dla wszystkich religi sięga bruku > > To słaba ta twoja tolerancja...)))) > > > > Co zaś tumaństwa się tyczy, to jest ono właśnie w stwierdzeniu, że facio > nie > > został komisarzem bo jest katolikiem... > > Rozumiem,że trudno w to uwierzyć, ale tak właśnie było - bo przyznał sie > publicznie do poglądów katolickich. Jest to bardzo katolicki sposób myślenia... Facio nie ostał się komisarzem, boprzyznał się do kilku fobii a nie dlatego, ze jest katolikiem... No More Comments - No Respons.. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 18:47 mazur33x napisał: > Homoseksualizmem miesci sie w ramach normalnosci. Dlaczego by nie miał? Dlatego,że jest sprzeczny z normą społeczną, kulturową i biologiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 18:49 > Dlatego,że jest sprzeczny z normą społeczną, kulturową i biologiczną. a kto ustanawia te normy? wasz zmyślony pan bóg? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 18:54 pe1 napisał: > > a kto ustanawia te normy? Społeczeństwo i natura. > wasz zmyślony pan bóg? Udowodnij,że zmyślony. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 18:58 > > a kto ustanawia te normy? > > Społeczeństwo i natura. zatem bredzisz i to podwójnie społeczeństwo międzynarodowe potępia homofobię, więc nie potępia homoseksualizmu natura sama tworzy takie przypadki - zachowania homoseksualne występują wśród wszystkich gatunków zwierząt > > wasz zmyślony pan bóg? > > Udowodnij,że zmyślony. to raczej ty udowodnij, że nie zmyślony Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 19:12 pe1 napisał: > > > a kto ustanawia te normy? > > > > Społeczeństwo i natura. > > zatem bredzisz i to podwójnie > > społeczeństwo międzynarodowe potępia homofobię, więc nie potępia homoseksualizm > u > natura sama tworzy takie przypadki - zachowania homoseksualne występują wśród > wszystkich gatunków zwierząt > > > > wasz zmyślony pan bóg? > > > > Udowodnij,że zmyślony. > > to raczej ty udowodnij, że nie zmyślony Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 19:26 trochę techniki i się gubimy? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 19:26 > > > > > a kto ustanawia te normy? > > > > > > Społeczeństwo i natura. > > > > zatem bredzisz i to podwójnie > > > > społeczeństwo międzynarodowe potępia homofobię, więc nie potępia homoseks > ualizm > > u Hmm, kto tu bredzi?... 1/ Na szczęście nie ma jeszcze 'społeczeństwa międzynarodowego', wiec nie może ono niczego 'potępiać'. To tylko Lewica i jej poplecznicy. 2/ Potepienie 'homofobii' nie oznacza uznania pederastii za normę. > > natura sama tworzy takie przypadki - zachowania homoseksualne występują w > śród > > wszystkich gatunków zwierząt Ale nie to norma, ale odchyłka od normy . Czy choroby wrodzone to norma? Poza tym zachowania homo wśród zwierząt są często pozorne - służą ustalaniu hierarchii w stadzie. > > > > > > wasz zmyślony pan bóg? > > > > > > Udowodnij,że zmyślony. > > > > to raczej ty udowodnij, że nie zmyślony Ja tego nie twierdziłem. Udowodnij swoje twierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 19:40 > Hmm, kto tu bredzi?... > 1/ Na szczęście nie ma jeszcze 'społeczeństwa międzynarodowego', > wiec nie może ono niczego 'potępiać'. To tylko Lewica i jej poplecznicy. TYLKO lewica? a reszta siedzi cicho bo jej za mało czy może w tym przypadku zgadza się z tą TYLKO lewicą? Bo jednak rezolucja PE została uchwalona przytłaczającą większością głosów NIE TYLKO lewicy. Więc jak to jest? > 2/ Potepienie 'homofobii' nie oznacza uznania pederastii za normę. owszem, to właśnie oznacza. > Ale nie to norma, ale odchyłka od normy . Czy choroby wrodzone to norma? owszem, to norma. Normą w sensie nauk przyrodniczych (a na nie się powołałeś) jest zjawisko występujące samoistnie w naturze. I homoseksualizm właśnie takim zjawiskiem jest. Występowanie samoistne horób wrodzonych też jest normalne. Taka po prostu jest natura - RÓŻNORODNA. A gnębienie ludzi tylko dlatego, że się nie rozróżnia elementarnych pojęć normy i średniej jest nie tylko etycznie ohydne, ale również sprzeczne z zasadami twojej własnej religii. > Poza tym zachowania homo wśród zwierząt są często pozorne - służą ustalaniu > hierarchii w stadzie. w kilkunastu procentach przypadków - owszem. Ale w pozostałych osiemdziesięciu - nie są wcale pozorne tylko rzeczywiste, o czym świadczy fakt, że są trwałe. Tak na marginesie: tylko niektóre gatunki zwierząt żyją w stadach, a zdecydowana większość nawet w stadach nie ma żadnych hierarchii. > > > > > wasz zmyślony pan bóg? > > > > > > > > Udowodnij,że zmyślony. > > > > > > to raczej ty udowodnij, że nie zmyślony > > Ja tego nie twierdziłem. Udowodnij swoje twierdzenie. Dowód jest banalny - BRAK jakichkolwiek weryfikowalnych śladów jego istnienia. Bo trudno majaczenie nawiedzonych nazwać dowodami. Równie dobrze ja mógłbym zażądać dowodu na to, że tylko wymyśliłem sobie, że nosisz moherowy berecik. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 20:13 pe1 napisał: > > Hmm, kto tu bredzi?... > > 1/ Na szczęście nie ma jeszcze 'społeczeństwa międzynarodowego', > > wiec nie może ono niczego 'potępiać'. To tylko Lewica i jej poplecznicy. > > TYLKO lewica? a reszta siedzi cicho bo jej za mało czy może w tym przypadku > zgadza się z tą TYLKO lewicą? Bo jednak rezolucja PE została uchwalona > przytłaczającą większością głosów NIE TYLKO lewicy. Więc jak to jest? "i jej poplecznicy" - czytaj uważnie. > > > 2/ Potepienie 'homofobii' nie oznacza uznania pederastii za normę. > > owszem, to właśnie oznacza. Potępienie dyskryminacji nie oznacza akceptacji, a tym bardziej uznania za normę. Jeśli ktoś nadużywa alkoholu, to to tolerujemy,ale nie akceptujemy i nie uważamy za normę. > > > Ale nie to norma, ale odchyłka od normy . Czy choroby wrodzone to norma? > > owszem, to norma. Normą w sensie nauk przyrodniczych (a na nie się powołałeś) > jest zjawisko występujące samoistnie w naturze. I homoseksualizm właśnie takim > zjawiskiem jest. Występowanie samoistne horób wrodzonych też jest normalne. No, ciekawa teoria...)) I nie należy ich leczyć,skoro są normą? Nowotwór to też norma? > > > > > > wasz zmyślony pan bóg? > > > > > > > > > > Udowodnij,że zmyślony. > > > > > > > > to raczej ty udowodnij, że nie zmyślony > > > > Ja tego nie twierdziłem. Udowodnij swoje twierdzenie. > > Dowód jest banalny - BRAK jakichkolwiek weryfikowalnych śladów jego istnienia. To nie jest dowód. Zachowaj ostrożność w twierdzeniach, których nie potrafisz udowodnić. > Bo trudno majaczenie nawiedzonych nazwać dowodami. Czy nie jesteś nietolerancyjnym katofobem? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 20:25 > "i jej poplecznicy" - czytaj uważnie. co to zmienia? Takie jest stanowisko demokratycznie wybranego PE - czy to dla ciebie wygodne, czy nie > > owszem, to właśnie oznacza. > > Potępienie dyskryminacji nie oznacza akceptacji, a tym bardziej > uznania za normę. > Jeśli ktoś nadużywa alkoholu, to to tolerujemy,ale nie akceptujemy > i nie uważamy za normę. owszem, to właśnie znaczy. jeśli mój podwładny będzie przychodził pijany do pracy, a ja to będę tolerował, to znaczy, że jest to dla mnie OK i mi to generalnie nie przeszkadza. > No, ciekawa teoria...)) I nie należy ich leczyć,skoro są normą? > Nowotwór to też norma? tak, to normalne zjawisko występujące w przyrodzie. nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, że mutacja jest naturalnym procesem zachodzącym przy podziale komórkowym. to właśnie dzięki mutacji zmniejsza się prawdopodobieństwo dziedziczenia cech wynikających z obciążeń genetycznych. może właśnie homoseksualizm jest takim zjawiskiem? skoro natura go stworzyła, to musi ona mieć w tym jakiś cel związany z ewolucją. nie tobie decydować o tym, czy ewolucja ma rację czy nie, a tym bardziej dokonywać oceny moralnej zjawisk występujących w naturze. > > Dowód jest banalny - BRAK jakichkolwiek weryfikowalnych śladów jego istni > enia. > > To nie jest dowód. Zachowaj ostrożność w twierdzeniach, których nie > potrafisz udowodnić. to JEST klasyczny dowód przez zaprzeczenie, od stuleci stosowany przy dowodzeniu twierdzeń. > > Bo trudno majaczenie nawiedzonych nazwać dowodami. > > Czy nie jesteś nietolerancyjnym katofobem? Owszem, i jestem z tego dumny. Notabene: w przeciwieństwie do wszechpolaków, ja nie rzucam kamieniami w katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 20:39 Mylisz tolerancję z akceptacją, a naturalność z normą. Jeśli dzisiejsza nauka nie potrafi czegoś zweryfikować, to nie znaczy,że to nie istnieje. Czy uważasz,że 'katofobia' powinna być zakazana (tak jak 'homofobia')? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 20:50 > Mylisz tolerancję z akceptacją, a naturalność z normą. nie, to ty mylisz naturalność z normą, bo piszesz, że coś jest nienormalne, bo jest nienaturalne (twoje własne słowa). na dodatek mylisz normę z przeciętnością. > Jeśli dzisiejsza nauka nie potrafi czegoś zweryfikować, to nie znaczy,że to > nie istnieje. dla nauki to właśnie dokładnie znaczy. i wybacz, ale podstawą funkcjonowania współczesnego świata jest wiedza wynikająca z nauki, a nie jakieś religijne dyrdymały. > Czy uważasz,że 'katofobia' powinna być zakazana (tak jak 'homofobia')? homofobia nie jest zakazana i pewnie nie będzie. natomiast jest (i będzie) potępiana. być może katofobia też kiedyś będzie potępiana, jak na razie masz pełne prawo mnie potępić za moją katofobię. Obiecuję, że przestanę być katofobem, jak tylko ty przestaniesz być homofobem. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 21:16 pe1 napisał: > > Mylisz tolerancję z akceptacją, a naturalność z normą. > > nie, to ty mylisz naturalność z normą, bo piszesz, że coś jest nienormalne, bo > jest nienaturalne (twoje własne słowa). Gdzie tak napisałem? Takie twierdzenie byłoby absurdem, np. kultura jest nienaturalna, ale normalna. >na dodatek mylisz normę z przeciętności > ą. Wydaje ci się. > > > Jeśli dzisiejsza nauka nie potrafi czegoś zweryfikować, to nie znaczy,że > to > > nie istnieje. > > dla nauki to właśnie dokładnie znaczy. To ciekawe... Jeśli kiedyś nauka nie mogła zweryfikować cząstek elementarnych, to znaczy,że one nie istniały? i wybacz, ale podstawą funkcjonowania > współczesnego świata jest wiedza wynikająca z nauki, a nie jakieś religijne > dyrdymały. Bardzo się mylisz, np. etyka naszej cywilizacji i tolerancja nie wynika z nauki, ale z religii katolickiej. >> > Obiecuję, że przestanę być > katofobem, jak tylko ty przestaniesz być homofobem. Czy katofobię należy potępić (tak jak homofobię)? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 19.01.06, 00:55 > Gdzie tak napisałem? Takie twierdzenie byłoby absurdem, np. kultura jest > nienaturalna, ale normalna. czyli odwrotnie niż homo? > >na dodatek mylisz normę z przeciętności > > ą. > > Wydaje ci się. no to jest akurat ewidentne > To ciekawe... Jeśli kiedyś nauka nie mogła zweryfikować cząstek elementarnych, > to znaczy,że one nie istniały? a czy niemożność zweryfikowania istnienia cząstek elementarnych kiedyś miała naturę jakościową czy ilościową? a jak to jest z istnieniem boga? czyżby postęp naukowo-techniczny miał to w przyszłości umożliwić? chyba coś ci się roi. > Bardzo się mylisz, np. etyka naszej cywilizacji i tolerancja nie wynika z nauki ale z religii katolickiej. po pierwsze nie wynika, tylko najwyżej ma związek, po drugie jak już to na pewno nie z katolickiej. znowu mylisz elementarne pojęcia > Czy katofobię należy potępić (tak jak homofobię)? a potępiaj sobie. dynda mi to, podobnie jak tobie dynda potępianie homofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 19:01 mazur33x napisał: > Homoseksualizmem miesci sie w ramach normalnosci. Dlaczego by nie miał? A dlaczego by sie mial,jako odchylenie od normy, mial miescic w tych ramach? To juz predzej homofobia - pojmowana jako wstret do praktyk homoseksualnych - jest normalna. Wstret hetero do homoseksualizmu jest rownie naturalny, jak pociag do plci przeciwnej - to Ci powie prywatnie kazdy (no, moze nie kazdy) seksuolog. -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 19:07 > A dlaczego by sie mial,jako odchylenie od normy, mial miescic w tych ramach? > To juz predzej homofobia - pojmowana jako wstret do praktyk homoseksualnych - > jest normalna. Wstret hetero do homoseksualizmu jest rownie naturalny, jak > pociag do plci przeciwnej - to Ci powie prywatnie kazdy (no, moze nie kazdy) > seksuolog. O tym wstręcie to opowiedzieć mi może psychiatra, ponieważ od pewnego czasu zjawisko tego rodzaju wstrętu jest rozpatrywane jako swoiste zaburzenie neurotyczne na tle obsesji maniakalnej. Natomiast z paroma seksuologami na ten temat rozmawiałem i - o dziwo - żaden o rzekomo naturalnym wstręcie nic nie wie. Ergo - twoja teoryjka jest wydłubana z nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 19:40 > O tym wstręcie to opowiedzieć mi może psychiatra, ponieważ od pewnego czasu > zjawisko tego rodzaju wstrętu jest rozpatrywane jako swoiste zaburzenie > neurotyczne na tle obsesji maniakalnej. > > Natomiast z paroma seksuologami na ten temat rozmawiałem i - o dziwo - żaden o > rzekomo naturalnym wstręcie nic nie wie. Ergo - twoja teoryjka jest wydłubana z > nosa No coz, rozmawialismy z roznymi seksuologami. A dlubanie w nosie i wyciaganie stamtd teorii ad hoc to raczej twoja specjalnosc - widac bowiem, ze wiesz cos niecos na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 19:43 kręci cię jak o tym myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 20:01 pe1 napisał: > kręci cię jak o tym myślisz? Bynajmniej. Innych na tym forum zdaje sie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 20:35 Skoro sobie tak namiętnie coś wyobrażasz, to jednak coś musi cię w tym fascynować. Inaczej nie byłoby tego wstrętu, bo przecież żaden homo na ulicy nie kopuluje. To do czego czujesz wstręt to produkty twoich seksualnych fantazji. Nawet jeśli oficjalnie się od tego odcinasz, musi cię to fascynować, inaczej wyobraźnia nie produkowałaby takich obrazów, tylko starałbyś się je od siebie odsuwać. Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 21:04 pe1 napisał: > Skoro sobie tak namiętnie coś wyobrażasz, to jednak coś musi cię w tym > fascynować. Inaczej nie byłoby tego wstrętu, bo przecież żaden homo na ulicy ni > e > kopuluje. To do czego czujesz wstręt to produkty twoich seksualnych fantazji. > Nawet jeśli oficjalnie się od tego odcinasz, musi cię to fascynować, inaczej > wyobraźnia nie produkowałaby takich obrazów, tylko starałbyś się je od siebie > odsuwać. Bzdety. Znam to bajdurzenie o tych fantazjach. Wyobrazac sobie - nie mowiac juz o fantazjowaniu - cos co wywoluje odraze?!. A wezze ty sie walnij w leb i mozelepiej zajmij sztuka dlubania w nosie? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 21:49 a jednak. więc może warto pomyśleć o terapii ... Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 22:19 pe1 napisał: > a jednak. więc może warto pomyśleć o terapii ... Ten chwyt retoryczny tez dobrze znam - widac konceptu juz brak? W ramach terapii proponuje podlubac sobie w nosie... Wiekszy z tego bedzie pozytek niz z wypisywania badziewia na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 23:14 Nie, jednak widzę, że nie ma szansy na leczenie. Bo powikłanie schizofrenii ze skrajnym debilizmem to przypadek kompletnie beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 20:18 pe1 napisał: > > O tym wstręcie to opowiedzieć mi może psychiatra, ponieważ od pewnego czasu > zjawisko tego rodzaju wstrętu jest rozpatrywane jako swoiste zaburzenie > neurotyczne na tle obsesji maniakalnej. > > Natomiast z paroma seksuologami na ten temat rozmawiałem i - o dziwo - żaden o > rzekomo naturalnym wstręcie nic nie wie. Ergo - twoja teoryjka jest wydłubana z > nosa. Naturalna jest niechęć do osób, które robią coś co uważamy za obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 20:31 > Naturalna jest niechęć do osób, które robią coś co uważamy za obrzydliwe. tego nie kwestionuję Natomiast to, że tobie uczucie łączące dwie osoby tej samej płci wydaje się obrzydliwe, oznacza, że masz jakąś fobię na tym punkcie. Mówiąc najprościej - coś sobie wyobrażasz, masz jakieś obsesje. Ale to się da wyleczyć, nie martw się. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 20:48 pe1 napisał: > > Natomiast to, że tobie uczucie łączące dwie osoby tej samej płci wydaje się > obrzydliwe, oznacza, że masz jakąś fobię na tym punkcie. Raczej uprawianie przez nie seksu. To kwestia kulturowa, nie fobia. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 20:54 Widziałeś gdzieś seks na Paradzie Równości w Poznaniu? A może w Warszawie? Albo w Krakowie? Ten seks jest w twojej głowie. Tam się lęgnie jego wyobrażenie. Masz wstręt do własnego wyobrażenia. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 21:26 pe1 napisał: > Widziałeś gdzieś seks na Paradzie Równości w Poznaniu? A może w Warszawie? Albo > w Krakowie? > > Ten seks jest w twojej głowie. Tam się lęgnie jego wyobrażenie. Masz wstręt do > własnego wyobrażenia. Ot co. Sugerujesz,że 'homiki' TEGO nie robią, a moje wyobrażenie jest błędne? )) Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 21:51 > Sugerujesz,że 'homiki' TEGO nie robią, a moje wyobrażenie jest błędne? ) sugeruję, że podobnie jak hetero, na ogół nie robią tego publicznie, a w zaciszu własnej sypialni, od której ci wara Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 22:07 pe1 napisał: > > Sugerujesz,że 'homiki' TEGO nie robią, a moje wyobrażenie jest błędne? ) > > sugeruję, że podobnie jak hetero, na ogół nie robią tego publicznie, a w zacisz > u > własnej sypialni, od której ci wara Otóż to. Seksualność powinna pozostać w sypialni, a nie wchodzić do sfery publicznej i politycznej Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 22:25 więc dlaczego seksualność hetero wchodzi tak nachalnie i wszystko jest wporzo? podwójna moralność? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 22:38 pe1 napisał: > więc dlaczego seksualność hetero wchodzi tak nachalnie i wszystko jest wporzo? > > podwójna moralność? Hetero nie robią ulicznych parad i nie domagają się zmian w prawie pod swoje preferencje. Państwa nie powinno interesować,czy obywatel woli 'od przodu' czy 'od tyłu' czy 'z boku'.Dlatego nie powinno tworzyć odrębnego prawa dla 'homików' (np. 'małżeństwa homo'). Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 23:22 > Hetero nie robią ulicznych parad i nie domagają się zmian w prawie pod swoje > preferencje. kłamstwo - hetero robią uliczne parady - vide "parada normalności". a domagać się nie mają czego, skoro prawo już uwzględnia ich "preferencje" > Państwa nie powinno interesować,czy obywatel woli 'od przodu' czy 'od tyłu' > czy 'z boku'. więc dlaczego ciebie to tak strasznie interesuje i popycha cię to do obsesyjnego demonstrowania odrazy? > Dlatego nie powinno tworzyć odrębnego prawa dla 'homików' > (np. 'małżeństwa homo'). tu nie chodzi o tworzenie odrębnego prawa, tylko właśnie o to, żeby istniejące prawo przestało być odrębne, bo takie teraz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 19:19 kiauczau napisał: > jacekmw napisał: > > > - to norma cywilizacyjna dla państw UE. I o tym przypomina rezolucja. > > Zakaz parady równości i hasła czy okrzyki wznoszone podczas parady > normalności > > w tej normie się nie mieściły. > > Parady para-, albo quasi-normalnolsci raczej. Trzeba by przyjac, ze przypadlosc > > zwana homoseksualizmem miesci sie w ramach normalnosci, a przeciez tak nie jest > . Takoż i katolicyzm paradoidalny.... jak już.. Niemniej.. bardzie jest normalny homoseksualizm niż katolicyzm paranoidalny.. Odpowiedz Link Zgłoś
mammamia6 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 20:45 kiauczau napisał: > jacekmw napisał: > > > - to norma cywilizacyjna dla państw UE. I o tym przypomina rezolucja. > > Zakaz parady równości i hasła czy okrzyki wznoszone podczas parady > normalności > > w tej normie się nie mieściły. > > Parady para-, albo quasi-normalnolsci raczej. Trzeba by przyjac, ze przypadlosc > > zwana homoseksualizmem miesci sie w ramach normalnosci, a przeciez tak nie jest > . Twoim, oczywiście jedynie słusznym, zdaniem. I w tym przyslowiowy sęk. Europa jest pewna, że homoseksualizm mieści się w ramach normalności. A to na podstawie orzecnictwa WHO, powstałej w wyniku wieloletnich badań lekarzy seksuologów, psychiatrów oraz psychologów, w tym psychologów społecznych. Ja wiem, że dla niektórych ziemia jest płaska, bo nie sa w stanie zrozumieć, że mogłaby byc okrągła. I trudno jest to pojąć i zaakceptować, albo przestać się tematem w ogóle zajmować. Ale na pewno nie wolno pozwalać sobie na tak jednoznaczne stwierdzenia, w kategoriach normalne, bo Józek tak mówi i ksiądz Rydzyk. Europa jest kolorowa i czerpie energię i pęd twórczy od Żydów, ludzi wszystkich kolorów i wyznań, gejów, lesbijek. Wg zasady "Żyj i daj żyć". Bez indoktrynacji, w ramach demokracji i calkowitej tolerancji i akceptacji. Oczywiście jest to szalenie trudna droga, co pokazują problemy kolorowych przedmieść z adaptacją. Ale starają się w tej Europie, ktorą ja cenię, iść do przodu. My zaś, najchętniej byśmy pouczali Europę nt. patrotyzmu, martyrologii naszego narodu i chrześcijańskiego porządku. I to też piękne, ale błagam o umiar. Mam wrażenie, że sie strasznie ośmieszamy naszym prowincjonalnych nieprzystosowaniem do życia w różnorodnej społeczności. Ciekawe co będzie, gdy do bagatszej Polski zaczną napływać masowo Muzułmanie z Afryki, Azji. Gdy co któryś człowiek na ulicy będzie czarny. CIekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 20:57 O, mammamia - a kto to jest "Europa"? Polacy - nie? 'migracja muzułmanów do Polski'? O,mammamia - tak źle nam życzysz?...))) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 18:51 jacekmw napisał: > - to norma cywilizacyjna dla państw UE. Tak, to norma cywilizacji zachodniej - ale to nie oznacza zgody na publiczne propagowanie dewiacji na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 19:00 > > - to norma cywilizacyjna dla państw UE. > > Tak, to norma cywilizacji zachodniej - ale to nie oznacza zgody na publiczne > propagowanie dewiacji na ulicach. manifestowanie w obronie respektowania praw obywatelskich nie jest żadnym propagowaniem. czy wszyscy homofobi są takimi analfabetami, że nie rozróżniają tych pojęć? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 19:45 pe1 napisał: >> > manifestowanie w obronie respektowania praw obywatelskich nie jest żadnym > propagowaniem. czy wszyscy homofobi są takimi analfabetami, że nie rozróżniają > tych pojęć? 'małżeństwo' 2 mężczyzn to nie jest prawo obywatelskie -to legalizacja dewiacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie muszą lubić, ale tolerować innych - 18.01.06, 19:58 'małżeństwo' 2 mężczyzn to nie jest prawo obywatelskie -to legalizacja dewiacj a dlaczego napisałeś tylko o 2 mężczyznach, to dwie kobiety już nie podpadają pod twoje "normy"? podpowiem ci - dlatego, że jesteś ohydnym męskim szowinistą, którego rajcują dwie liżące się laski z filmu pornograficznego. legalizacją dewiacji jest dopuszczanie takich jak ty do głosu. na szczęście jesteś tylko marginesem, którym nikt sobie głowy nie będzie zaprzątał. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: NO I CO? NIE MA W POLSCE HOMOFOBII! "GW" DOST 18.01.06, 18:01 Myślisz, że PE będzie się zajmował dwaniem prztyczka w nos jakiejś lokalnej gazecie? Lecz się. Pytanie pomocnicze: A jakie kraje są wymienione w rezolucji? Odpowiedz Link Zgłoś
gozal uderz w stół... 18.01.06, 19:00 "Twierdzą że każde państwo posiada własne instytucje odpowiedzialne za przestrzeganie zasad równości." u nas chyba nierówności, a tymi instytucjami są prezydenci miasta i wojewodowie, czasami policja. Odpowiedz Link Zgłoś
antytotalitarysta NAJWIĘKSZE KŁAMSTWO GEJOWSKIE 18.01.06, 19:13 Homoseksualiści odnieśli wielki triumf propagandowy-udało im się wmówić zachodniej opinii publicznej,że geje byli jedną z głównych ofiar nazizmu. Wielka nieprawda. Jak to wyglądało w Polsce? W latach 1939-1945 hitlerowcy zamordowali ponad 90 procent polskich Żydów,20 procent polskich księży katolickich,wielu innych ludzi i...ani jednego geja.To znaczy - ani jednego obywatela polskiego nie zamordowano z powodu(!) jego homoseksualizmu.Wśród np. milionów ofiar żydowskich na pewno było ileś osób o skłonnościach homoseksualnych,ale to nie z powodu tych skłonności zostali zabici. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: NAJWIĘKSZE KŁAMSTWO GEJOWSKIE 18.01.06, 19:24 > katolickich,wielu innych ludzi i...ani jednego geja.To znaczy - ani jednego > obywatela polskiego nie zamordowano z powodu(!) jego homoseksualizmu a różowe trójkąty to kto wymyślił? radzę się trochę dokształcić, nieuku jeden, zanim się zacznie pierdoły wypisywać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
willi333 Re: NAJWIĘKSZE KŁAMSTWO GEJOWSKIE 18.01.06, 20:02 durniu gejowski! Do obozów trafiła grupa niemieckich gejów,z których część przeżyła. Wymienianie homoseksualistów,wśród takich ofiar nazizmu jak: Żydzi,Romowie i Polacy,jest bezczelnością i fałszowaniem historii. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: NAJWIĘKSZE KŁAMSTWO GEJOWSKIE 18.01.06, 20:10 sam jesteś durniem! Część Żydów i Polaków też przeżyła obozy, czy to dowód na to, że Polacy i Żydzi nie byli ofiarami? Masz jakieś elementarne problemy z logiką? Homoseksualiści byli w obozach koncentracyjnych traktowani ze szczególnym okrucieństwem. I ginęli. Oczywiście, że zginęło ich mniej niż reszty grup więźniów, ale to naturalne, skoro stanowili tylko kilka procent. Tak jak Żydzi ginęli dlatego, że byli Żydami, tak homoseksualiści ginęli dlatego, że byli homo. Ukrywanie tego faktu dlatego, że było ich zdecydowanie mniej jest typową manipulacją dwulicowych katoli. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: NAJWIĘKSZE KŁAMSTWO GEJOWSKIE 19.01.06, 10:41 Júz napisalem to na innym forum,ze Pederasci stanowili liczna grupe w czolowce nazistowskich Niemiec.Ernst Röhm(szef SA) i Baldur von Schirach(szefHJ) to tylko dwa przyklady.Do obozow byli zsylani ci pederasci,ktorzy byli w opozycji do nazistow,albo przynajmniej nie byli czlonkami NSDAP.Oddani i wierni czlonkowie tej partii mogli rowniez jako homo w nazistowskich Niemczech dobrze funkcjonowac i robic kariere. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: NAJWIĘKSZE KŁAMSTWO GEJOWSKIE 19.01.06, 16:56 no i co z tego? zamiast słowa "pederaści" wstaw słowo "katolicy" i to zdanie też będzie prawdziwe. i co z tego wynika dla faktu, że homo byli eksterminowani w obozach? NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: NAJWIĘKSZE KŁAMSTWO GEJOWSKIE 19.01.06, 18:41 Ano tyle,ze niech sie nie przedstawiaja wylacznie jako ofiary nazizmu,bo w znacznej czesci ten system tworzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: NAJWIĘKSZE KŁAMSTWO GEJOWSKIE 20.01.06, 00:33 taaak? a gdzie się to niby przedstawiają jako WYŁĄCZNE ofiary nazizmu??? jakiś cytat poproszę na potwierdzenie tej bzdury A co do tworzenia - twórcami tego systemu byli w zasadniczej części KATOLICY a nie homo, i to z błogosławieństwem KATOLICKIEGO papieża. Więc może sprawdź fakty, zanim znów nas poczęstujesz swoimi głębokimi refleksjami. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Lewactwo jest wszędzie, niestety 18.01.06, 19:25 czarna ośmiornica sięga wszędzie, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 To nie jest kwestia wolności słowa,... 18.01.06, 19:31 - ale ochrony moralności publicznej. A obiecywali nam,że Mumia nie będzie ingerować w sprawy moralności (he,he...). Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: To nie jest kwestia wolności słowa,... 18.01.06, 19:42 a co to jest moralność publiczna? i jak się ma do moralności publicznej sprawowanie władzy przez notorycznych przestępców przy powszechnej aprobacie kościoła? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: To nie jest kwestia wolności słowa,... 18.01.06, 19:48 pe1 napisał: > a co to jest moralność publiczna? Normy moralne powszechnie akceptowane w społeczeństwie (np traktowanie seksualności jako sfery intymnej) Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: To nie jest kwestia wolności słowa,... 18.01.06, 19:52 > Normy moralne powszechnie akceptowane w społeczeństwie (np traktowanie > seksualności jako sfery intymnej) zatem dlaczego wszyscy heteroseksualiści tak powszechnie demonstrują swoją sferę intymną i się obściskują i liżą w miejscach publicznych? dlaczego jestem zmuszony to oglądać? dlaczego panuje powszechne przyzwolenie na pokazywanie seksualności w reklamie? dlaczego większość kanałów telewizyjnych pokazuje wieczorem rozebrane kobiety, które nahalnie onanizują się przed kamerą? czyżby zasady "moralności publicznej" działały selektywnie - tylko w jedną stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: To nie jest kwestia wolności słowa,... 18.01.06, 19:50 Rzeczywiscie, to nie jest kwestia wolności słowa, a raczej fizjologii, ktora jest wielka sila - vide moj wczesniejszy post, ten traktujacy o naturalnym dyzguscie u hetero wzgledem homo. Odpowiedz Link Zgłoś
glion Wspaniale 18.01.06, 19:36 Wspaniale wiesci, poczekam jeszcze ze trzy lata to bede mogl zawrzec "zwiazek partnerski" (a moze nawet slub cywilny ?) z "krasulom" (krowom sasiada) w trojkacie z naszym koniem Zenobiuszem. Moze nawet jakies dzieciatko zaadoptujemy jak juz nasi "zoofilowi" aktywisci wywalcza rownouprawnienie i tolerancje. A slub to na pewno wezmiemy na jakims cmentarzu komunalnym. Podobno Krasula uwielbia metropolie. Czy ten swiat nie staje sie coraz piekniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Wspaniale 18.01.06, 19:41 wyjaśnij mi jedno - czy wszyscy w twojej rodzinie są takimi kmiotkami, czy jesteś tylko wyjątkowym okazem? Odpowiedz Link Zgłoś
pavlikmedvid Heteryk? 18.01.06, 20:01 To pewnie tzw. heteroseksualny kryptozoofil... Odpowiedz Link Zgłoś
szowinita Jesteś nietolerancyjny, zoofil, tak jak inni zbocz 18.01.06, 23:11 zboczeńcy też ma prawo ... do marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
mammamia6 Re: Wspaniale 18.01.06, 20:51 Jesteś przerażająco prymitywny. Może lepiej zajmij się czymś pożytecznym. Zanim weźmiesz ślub ze swoją krową, może idź ją wydoić. orry Gregory ale są granice głupoty. Jeśli na prawdę nie rozumiesz różnicy, może najpierw kogoś zapytaj, kto wie, albo coś tam przeczytaj. Dowiedz się a potem gadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Wspaniale 18.01.06, 21:18 mammamia6 napisała: > Jesteś przerażająco prymitywny. Może lepiej zajmij się czymś pożytecznym. Zanim > > weźmiesz ślub ze swoją krową, może idź ją wydoić. orry Gregory ale są granice > głupoty. Jeśli na prawdę nie rozumiesz różnicy, może najpierw kogoś zapytaj, > kto wie, albo coś tam przeczytaj. Dowiedz się a potem gadaj. Tylko czy "prymitywny" na pewno może zająć się czymś... pożytecznym...? Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 BRAWO UE!!!Lesbijki i Gaye i Hetero LACZCIE SIE!!! 18.01.06, 20:35 Zwalczajmy ta religijna NIENAWISC do mniejszosci! ZWALCZAJMY TA RELIGIJNA DYKTATURE. WSZYSCY MYSLACO WOLNI, ZLACZMY SIE! Odpowiedz Link Zgłoś
szowinita Z tego łączenia mogłoby powstać jakieś zabawne 18.01.06, 23:09 zboczenie (poprzez efekt synergii :) Odpowiedz Link Zgłoś