Dodaj do ulubionych

kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock

28.01.06, 21:30
szanowni opiekunowie tego forum kropka i yaa ,nalezy walczyc nie tylko z
niepoprawnoscia polityczna tego forum ale jeszcze bardziej z przypadkami
pospolitego chamstwa, klasyka sama dla siebie jest zachowanie sie polglowka
o ksywce greenblock, synek nie dorosl do tego aby zabierac tu glos w tak
prostacki sposob jaki prezentuje.
Obserwuj wątek
    • krystian71 Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 21:43
      to liroj, swiezo po przechrzczeniu:)))
      • i-love-2-ski Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 21:46
        krystian71 napisała:

> to liroj, swiezo po przechrzczeniu:)))

tia kupil sobie zielone gacie i sie chwali przed mauryska a ten tez ma problemy
        emocjonalno-rozporkowe. jak tam pogoda krystek,u nas lato w pelni? wyobraz
        sobie,ze bylismy na rowerach,cos okropnego,zeby taka profanacja zimy o tej porze
        roku. teraz troche pobrzdekam i lece na koncert skoro pogoda taka laskawa:)
        • krystian71 Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 21:51
          mozartowski?
          Ja wczoraj z wieczora zaliczylem , w ramach ukulturalniania sie nawet glaba
          zaciagnelem i to z duzym sukcesem, bo wystarczyl krotki przymus bezposredni,
          potem juz bylo OK i pelne zadowolenie
          Dalej paskudnie zimno
          • i-love-2-ski Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 21:54
            krystian71 napisała:

> mozartowski?
            > Ja wczoraj z wieczora zaliczylem , w ramach ukulturalniania sie nawet glaba
            > zaciagnelem i to z duzym sukcesem, bo wystarczyl krotki przymus bezposredni,
            > potem juz bylo OK i pelne zadowolenie
            > Dalej paskudnie zimno

nie nie mozartowski,ide na wystepy choru,wspaniale glosy.niedlugo bedziem
            rapowac,czyli cos dla szlagiego:)
    • i-love-2-ski Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 21:44
      australian_devil napisał:

> szanowni opiekunowie tego forum kropka i yaa ,nalezy walczyc nie tylko z
      > niepoprawnoscia polityczna tego forum ale jeszcze bardziej z przypadkami
      > pospolitego chamstwa, klasyka sama dla siebie jest zachowanie sie polglowka
      > o ksywce greenblock, synek nie dorosl do tego aby zabierac tu glos w tak
      > prostacki sposob jaki prezentuje.

to swinski liroj vel oborovy vel 100+ nickow. on niestety zaspokaja swoje
      podstawowe potrzeby wirtualnie,widac inaczej nie moze,albo go nie stac. co
      zrobic jak samiec moze sie slinic tylko przed kompem,nie on jeden ma tu dyzur 24/7?
      • krystian71 Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 21:47
        he,he rachelciu idziemy jednym tropem, zreszta glupi by sie nie poznal na stylu
        • i-love-2-ski Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 21:50
          krystian71 napisała:

> he,he rachelciu idziemy jednym tropem, zreszta glupi by sie nie poznal na stylu

nie pierwszy i nie ostatni raz jakis niewyzyty samiec lata zdesperowany za moim
          nickiem z chorymi fantazjami. w sumie to zal mi tych chlopcow,nie wiedza co
          traca siedzac tu i wirtualnie,zamiast realnie sobie zycie ulozyc. wyobrazasz
          sobie w realu te pokurcze,ktore caly bozy dzien i noc siedza przed kompem i
          snujac chore wizje? brrrr
      • australian_devil Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 21:47
        fajnie ze wypowiadacie sie wszyscy na jego temat , ale mnie interesuje co ma do
        powiedzenia na ten temat dyzurny moderator !
        • i-love-2-ski Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 21:53

> fajnie ze wypowiadacie sie wszyscy na jego temat , ale mnie interesuje co ma do
          >
          > powiedzenia na ten temat dyzurny moderator !

pewnie psy wyprowadza na smyczy. problem z tym,ze ludzie sami powinni trzymac
          jako taki styl. inaczej zamienimy sie za sprawa tych paru idiotow w jakies
          przedszkole,gdzie bez przedszkolanki nie mozemy sobie sami poradzic. te pare
          chorych idiotow,ktore nie potrafia z nikim i o niczym porozmawiac psuje cala
          atmosfere forum. wiadomo mozna sie posmiac i powyglupiac,ale tu pare ma zwykle
          psychiczne odchylenia i jak widac nie stac ich na lekarza.
          • australian_devil Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 21:56
            sto pierwszy juz raz to mowie , ze to wlasnie obowiazkowe logowanie zarzadzone
            przez GW doprowadzilo do totalnego zbydlenia tego forum i wysypu totalnych
            kretynow w postaci jak wyzej.
            • i-love-2-ski Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 21:59

> sto pierwszy juz raz to mowie , ze to wlasnie obowiazkowe logowanie zarzadzone
              > przez GW doprowadzilo do totalnego zbydlenia tego forum i wysypu totalnych
              > kretynow w postaci jak wyzej.

kretyni byli juz dawniej,ale wlasnie te ciecia non stop powoduja duza niechec
              wielu z nas do jakiejkolwiek konwersacji. to co zostaje to popluczyny z lichym &
              company. albo bedziemy mieli non stop cenzure i wogole mowic nie bedzie
              mozna,albo ci madrzejsi z nas beda olewac tych trolli,ktorzy nie maja nic innego
              do roboty tylko przyklejac sie do kazdego z nas,bo sami nie moga zaistniec
              dluzej niz 5 minut.
          • krystian71 Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 21:57
            cos w tym jest, zwlaszcza,ze to TY w ten sposob reagujesz, jako bezposrednio
            zaatakowana.
            Przeciez nie sposob co chwila wolac kropki na pomoc,jak sie na zboczenca trafi
            • i-love-2-ski Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 22:01
              krystian71 napisała:

> cos w tym jest, zwlaszcza,ze to TY w ten sposob reagujesz, jako bezposrednio
              > zaatakowana.
              > Przeciez nie sposob co chwila wolac kropki na pomoc,jak sie na zboczenca trafi

mnie tylko jedna sprawda ciekawi dlaczego i kosmici i nie kosmici nalatuja na
              mnie:))))oj wej ale kino:)))
              • krystian71 Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 22:23
                to wszystko przez to zdjecie , ktore puscilas na forum, te z rozwianymi rudymi
                lokami :)))
                A potem sie dziwisz.
                Jak taki caly dzien patrzy na tluste straki swojej baby i te straki nawet w
                nocy mu wchodza do nosa...
                To co , ma sie do lozka spieszyc ????
                Tez bym do rana na forum siedzial i zale do calego swiata wylewal :)
                • i-love-2-ski Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 22:25
                  krystian71 napisała:

> to wszystko przez to zdjecie , ktore puscilas na forum, te z rozwianymi rudymi
                  > lokami :)))
                  > A potem sie dziwisz.
                  > Jak taki caly dzien patrzy na tluste straki swojej baby i te straki nawet w
                  > nocy mu wchodza do nosa...
                  > To co , ma sie do lozka spieszyc ????
                  > Tez bym do rana na forum siedzial i zale do calego swiata wylewal :)

kazdy moze sobie loki zapuscic (he,he) i cwiczyc,cwiczyc,cwiczyc az do bolu.
                  podkresl jasiu wezykiem,wiezykiem:))) jak ja sie tak mecze to niech kazdy robi
                  to samo:)
                  • krystian71 Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 22:34
                    powiedz to babie tego greena ( jak mu tam bylo dalej -nie pamietam )
                    Niech se zapusci dlugie tluste loki i cwiczy , go cwiczy az do rana.
                    Ja sie na cwiczenia nie pisze, ani na zaden jogging.
                    Wrocilem wlasnie z Majka ze spaceru, przyskakala na trzech lapach, ciagle na
                    innych,jedna sobie mogla chronic od mrozu.
                    Ja takich umiejetnosci nie mam.
                    Nie potrafie joggingowac na jednej nodze.:)
                    • i-love-2-ski Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 22:37
                      krystian71 napisała:

> powiedz to babie tego greena ( jak mu tam bylo dalej -nie pamietam )
                      > Niech se zapusci dlugie tluste loki i cwiczy , go cwiczy az do rana.
                      > Ja sie na cwiczenia nie pisze, ani na zaden jogging.
                      > Wrocilem wlasnie z Majka ze spaceru, przyskakala na trzech lapach, ciagle na
                      > innych,jedna sobie mogla chronic od mrozu.
                      > Ja takich umiejetnosci nie mam.
                      > Nie potrafie joggingowac na jednej nodze.:)

ty leniu jeden. jak ja bym nad morzem mieszkala to co dzien bym latala,pod wiatr
                      trudniej ale z wiatrem to samego NRDowa mozna by doleciec, a potem na smaczne
                      ciastka wskoczyc. zima pozostaje mi tylko gym cholera:)))
                      • krystian71 Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 22:47
                        wiatry to u nas najczesciej z zachodu duja,wiec o enerdowie to raczej zapomnij.
                        Prad nam mryga, nie zdziw sie jak nagle zamilkne, to jeszcz nic nie
                        znaczy :)))))))))
        • krystian71 Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 21:55
          admin od czasu do czasu przysypia, poklikalem troche, nie watpie ,ze to zjedzie.
          Wyszukiwarka od dawna mi szwankuje, wiec za dane podawaneprzez nia gwarancji
          nie biore, wynika z niej,ze liroj ostatnio dawal glos 23.01
          Widac zmuszony byl sie przelogowac,a nam co pozostaje, ani w tych jego
          paranojach nie uczestniczyc, ani w kazdym innym watku nie karmic trola,
          widzsz inne wyjscie?
    • bam_buko olac durnia !! 28.01.06, 21:51
      moderatora nie wywolywac,wcale nie lepsza cholera
      • i-love-2-ski Re: olac durnia !! 28.01.06, 21:57
        bam_buko napisał:

> moderatora nie wywolywac,wcale nie lepsza cholera

tu jest paru durniow,nie jeden i wlasnie dobrze by bylo aby nikt z tymi chamami
        i gowniarzami nie rozmawial. moze sie te stare capy z licheni,maurysi i liroje
        ze soba zlacza i wspolnie omowia te swoje psychiczno-fizjologiczne problemy.
        najgorzej jak chlopa nie stac na panienke i robi to przed kompem ,na forum 24/7.
        to raczej smutne i chore,ze nie powiem mocno zdegenerowane.
        • stary_z_lichenia Re: olac durnia !! 28.01.06, 22:03
          i-love-2-ski napisał:

> bam_buko napisał:
          >
          > > moderatora nie wywolywac,wcale nie lepsza cholera
          >
          > tu jest paru durniow,nie jeden i wlasnie dobrze by bylo aby nikt z tymi
          chamami
          > i gowniarzami nie rozmawial. moze sie te stare capy z licheni,maurysi i liroje
          > ze soba zlacza i wspolnie omowia te swoje psychiczno-fizjologiczne problemy.
          > najgorzej jak chlopa nie stac na panienke i robi to przed kompem ,na forum
          24/7
          > .
          > to raczej smutne i chore,ze nie powiem mocno zdegenerowane.

No no Rachelciu , a co powiesz o antyzydku ?
          • antyzydek Re: olac durnia !! 28.01.06, 22:07
            Zrobilem to samo co dowcipny greenblock
            A jak go wycieto to sam na siebie donioslem, z prosba o wykasowanie i mojego
            madrego watku.
            • i-love-2-ski Re: olac durnia !! 28.01.06, 22:09
              antyzydek napisał:

> Zrobilem to samo co dowcipny greenblock
              > A jak go wycieto to sam na siebie donioslem, z prosba o wykasowanie i mojego
              > madrego watku.

ludzie spoko jest sobota,lepiej pare minut sie pobawic, niz czytac tych idiotow
              antyzydku. oni wracaja jak bumerang,ale najlepiej nie karmic tych szympansow.
              niech rozmawiaja sami ze soba,ot i tyle:)
        • bam_buko Re: olac durnia !! 28.01.06, 22:05
          poniewaz jest to publiczne forum,kazdy moze pisac .......co chce
          Najlepszym sposobem jest ignorowac klijenta,niech pisze do siebie uzywajac
          innych nickow.

Dajcie spokoj z cenzorem i cenzura,drgawek dostaje na sama mysl o tym badziewiu
          • i-love-2-ski Re: olac durnia !! 28.01.06, 22:06
            bam_buko napisał:

> poniewaz jest to publiczne forum,kazdy moze pisac .......co chce
            > Najlepszym sposobem jest ignorowac klijenta,niech pisze do siebie uzywajac
            > innych nickow.
            >
            > Dajcie spokoj z cenzorem i cenzura,drgawek dostaje na sama mysl o tym badziewiu
            >
            he,he przywolales ich i MPO posprzatalo:)))) skad takie smieci sie biora na
            swiecie,z czego to talalajstwo zyje?
            • bam_buko Re: olac durnia !! 28.01.06, 22:13
              i-love-2-ski napisał:

> he,he przywolales ich i MPO posprzatalo:)))) skad takie smieci sie biora na
              > swiecie,z czego to talalajstwo zyje?

hehe dopiero teraz zauwazylem
            • australian_devil Re: olac durnia !! 28.01.06, 22:19
              okazuje sie ze jak ktos chce to moze wlasciwie zareagowac i usunac kretyna
              przynajmniej na chwile, nie zgadzam sie z pogladem krystiana ze nie nalezy
              reagowac, brak reakcji utrzymuje tylko w przekonaniu takiego delikwenta ze
              jest bezkarny i moze wylewac swoje pomyje wedlug swego wlasnego uznania, pzdr.
              a_d
              • i-love-2-ski Re: olac durnia !! 28.01.06, 22:22

> okazuje sie ze jak ktos chce to moze wlasciwie zareagowac i usunac kretyna
                > przynajmniej na chwile, nie zgadzam sie z pogladem krystiana ze nie nalezy
                > reagowac, brak reakcji utrzymuje tylko w przekonaniu takiego delikwenta ze
                > jest bezkarny i moze wylewac swoje pomyje wedlug swego wlasnego uznania, pzdr.
                >
                > a_d

mozemy robic i to i to. ale najlepiej skutkuje jak sie z tymi troglodytami
                wogole nie rozmawia,szkoda sobie psuc humor,a o to im chodzi.pozdr
              • krystian71 Re: olac durnia !! 28.01.06, 22:28
                nie napisalem ,ze nie nalezy
                Klikam konsekwentnie w kosz.
                I wiem,ze czasami troche trzeba poczekac, a jak za dlugo to watek zalozyc.
                Ciutke doswiadczenia juz mam
                Napisalem tylko,ze to liroj.
                A dzis nazywa sie greenjakistam.
                Jak go zabanuja, posluchajac sie twoich sugestii, jutro nazwie sie teczowy joe
                i bedzie pisal to samo.
                • i-love-2-ski Re: olac durnia !! 28.01.06, 22:33
                  krystian71 napisała:

> nie napisalem ,ze nie nalezy
                  > Klikam konsekwentnie w kosz.
                  > I wiem,ze czasami troche trzeba poczekac, a jak za dlugo to watek zalozyc.
                  > Ciutke doswiadczenia juz mam
                  > Napisalem tylko,ze to liroj.
                  > A dzis nazywa sie greenjakistam.
                  > Jak go zabanuja, posluchajac sie twoich sugestii, jutro nazwie sie teczowy joe
                  > i bedzie pisal to samo.

jak widac problemu trolli nie unikniesz,szczegolnie jesli wiedza kto tu jest
                  popularny i dlaczego. juz ci kiedys pisalam,ze niektorzy moga tylko i wylacznie
                  egzystowac na forum podczepiajac sie pod innych,sami nie sa w stanie wymyslec
                  niczego co innych by pociagalo.
                  • australian_debil Re: olac durnia !! 29.01.06, 17:04
                    i-love-2-ski napisa?:

> jak widac problemu trolli nie unikniesz,szczegolnie jesli wiedza kto tu jest
                    > popularny i dlaczego.

Tobie sie wydaje, ze jestes popularna? Litosci z takimi konskimi dawkami megalomanii
    • maureen2 Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 28.01.06, 22:26
      wycięło 2 moje posty, jeden pean na temat radosnych i budzcych wesołośc postów,
      a drugi sugerujący,żę to plażowa narciarka sama napisała na siebie do admina,aby
      mogła podkleić się pod wątek i pogadać o innych, i jakoś to zniknęło,czy zmieni
      ło miejsce w przestrzeni, cenzura z ciekawego braku powodu.
      • australian_debil Re: kropka , yaa zabanujcie ksywke greenblock 29.01.06, 11:36
        Dziekuje Kropka! W imieniu biednej Ruchelci (czemu zawsze jej sie czepiaja), Cepka, jego psa i
        slynnego juz tutaj jego kochanka Araba!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka