emerytka2006 10.02.06, 00:40 Czy można już rozpocząć odliczanie? Nie ma co, wschodnia Ukraina i Rosja odkują się na Hałyczynie za zwycięstwo "pomarańczowych" w 2004 roku. I po co Ci to było Grzegorzu Dyndało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emerytka2006 Sondaż z 2.02.06 10.02.06, 00:42 Partia Regionów - 40% (+5) Nasza Ukraina - 13% (-4) Batkiwszczyzna (BJuTy) - 12% (-) komuniści - 10% (+1) socjaliści Moroza - 3% (-1) ... ponad 200 mandatów dla "niebieskich"! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus czy wy tam w "nie" sami te sondaze piszecie? 10.02.06, 01:36 % wyborców głosowałoby na Partię Regionów, 22% - na Naszą Ukrainę, 15% - na Blok Julii Tymoszenko, 9% - na Komunistyczną Partię Ukrainy, 8% - na Socjalistyczną Partię Ukrainy i 5% na Blok Wołodymyra Łytwyna - wynika z sondażu przeprowadzonego 21-28 stycznia przez Narodowy Instytut Badań Strategicznych ******************************************************************************* emerytka.podaj swoj adres. wpadne jutro z grupa biologow z UW i odkryje zywa skamienialosc :) na pierwszy rzut oka wczesny paleozoik :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus sondaz raz jeszcze 10.02.06, 01:36 to 24% wyborców głosowałoby na Partię Regionów, 22% - na Naszą Ukrainę, 15% - na Blok Julii Tymoszenko, 9% - na Komunistyczną Partię Ukrainy, 8% - na Socjalistyczną Partię Ukrainy i 5% na Blok Wołodymyra Łytwyna - wynika z sondażu przeprowadzonego 21-28 stycznia przez Narodowy Instytut Badań Strategicznych Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 Crassusku osesku 10.02.06, 02:26 ... sondaż został przeprowadzony w dniu 2-3 lutego przez Moskiewski Ośrodek Badania Opinii Publicznej (działający we wszystkich krajach b. ZSRR poza Pribałtyką) na próbie 2,5 tyś. mieszkańców Ukrainy. Rozbicie na regiony: Kijów: PR - 44%, NU - 19%, BJUTY - 16%, komuniści - 7% Lwów: NU - 44%, BJUTY - 5%, PR - 7% Charków: PR - 74%, BJUTY - 10%, NU - 6%, komuniści - 8% Krym: komuniści - 22%, PR - 45%, socjaliści - 11%, NU - 4% Winnica: NU - 15%, BJUTY - 9%, PR - 37%, socjaliści - 8% Donieck: komuniści - 18%, BJUTY - 7%, PR - 50%, NU - 3%, socjaliści - 6% Iwano-Frankiwsk: NU - 56%, BJUTY - 6%, PR - 8%, socjaliści - 11% ... dalej nie chcę mi się przepisywać (mam wyciętą całą płachtę z gazety ukraińskiej z podziałem na wszystkie regiony). A możesz podać poparcie dla partii w poszczególnych regionach wg swojego sondażu? Obawiam się, że to co podałeś odnosi się po prostu do jednego z regionów (na mój nos nie jest to ani Wschód, bo za duże poparcie dla Juszczenki, ani Hałyczyna, bo zbyt silny jest Janukowycz - to może być np. Chmielnicki, Winnica, Kijów albo Czerkasy). Odezwij się jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: Crassusku osesku 10.02.06, 02:43 Moskiewski Ośrodek > Badania Opinii Publicznej :D dziekuje. tak myslalem. ps-juz wiem czemu nie moga tego dinozaura z loch ness. znalezc. uciekl i siedzi w rzeszowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 Osesku, nie wygłupiaj się! 10.02.06, 03:04 marcus_crassus napisał: > Moskiewski Ośrodek > > Badania Opinii Publicznej > > :D > > dziekuje. tak myslalem. Jaki interes miałby instytut NIEZALEŻNY od rządu w tym, by zawyżać wyniki Janukowycza? Rosjanie nie są tacy głupi jak Polacy - z Juszczenką też można robić niezłe interesy, a już na pewno z piękną panią Julią. A to przecież tylko sondaże, bo i tak o wyniku wyborów zadecydują komisje. > ps-juz wiem czemu nie moga tego dinozaura z loch ness. znalezc. uciekl i siedzi > w rzeszowie :D Kibicowanie Janukowyczowi świadczy o byciu skamieliną? Ejże - a z jaką to ekipą przyjaźnił się Wałęsa, pani Suchocka czy prezydent Kwaśniewski? Niedługo usłyszymy, że Kuczma w ogóle nie rządził na Ukrainie, a założycielem dynastii Ryrykowiczów jest jakieś przodek Juszczenki. Żałosne. Wiesz co Crassus - jest taka piosenka z Kabaretu Olgi Lipińskiej "a nas przy tym nigdy nie było" - odszukaj ją sobie i posłuchaj. Mądra! I przestać ćpać pomarańcze! Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 I co, nikt nie zainteresowany wyborami na Ukrainie 10.02.06, 12:21 ... bo wynik pewnie będzie niesluszny. Nawet Crassus zamilkł. A tyle tu było osób przebranych w pomarańczowy dres w 2004 roku. Żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
ukos No i dobrze, niech się wypali 10.02.06, 12:33 Niech trochę porządzi w niewygodnych koalicjach i przy niechętnym prezydencie, a tyle śladu po nim zostanie co u nas po Millerze. A prezydent już za to odpowiedzialności nie będzie ponosił, bo jego uprawnienia ulegają ograniczeniu. Zresztą kto wie, Janukowycz pomocy wcale nie musi szukać na Wschodzie, bo mu się koalicje rządowe będą rozpadać, a Rosjanie i tak wielkiej kasy mu nie zapewnią - gospodarki wielkości holenderskiej najzwyczajniej nie stać na wspieranie 50 mln. sąsiada. Odpowiedz Link Zgłoś