freemason 28.02.06, 01:52 ... dopuszczalne w Telewizji Publicznej czy już nie bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freemason Mowa oczywiście 28.02.06, 01:53 ... o dzisiejszej dyskusji na temat Czeczenii w programie "Warto rozmawiać". Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Okropnosc!!! ;-((( 01.03.06, 10:36 Jak polska telewizja publiczna moze pokazywac liczne zdjecia Czeczenow wypatroszonych przez zolnierzy rosyjskich wyzwolicieli na sprzedawne potem z zyskiem organy do przeszczepow? Przciez to przyklad skranej rusofobii i podzeganie do nienawisci? I co nastepnego TVP? Moze jakies karykatury Proroka Jedynie Slusznej Religii (komunizmu) pokazesz??! Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Okropnosc!!! ;-((( 02.03.06, 15:02 Spiewac na melodie "Maruszka moja, Maruszka!" TUZ PO ZMROKU SIE ZJAWILI JACYS TAM CYWILE MORDY PODRAPANE LACHY JAK BADYLE PRZED AMBASADA SIE SKRYLI SWIATLA POGASILI W MOSKWIE W MORDE BILI FEST A FEST! LUBIANKO MOJA, LUBIANKO! ZLAMIEM POLACZKOM KOLANKO! A JAK PODSKOCZA ZNOW "PRZEKI" TO WYRZUCIM ICH DO RZEKI! GONGADZE TY MOJ, GONGADZE LEB SE URZNIJ, JA CI RADZE KRAWCZENKO TY MOJ, KRAWCZENKO PRZESTRZEL SE LEB LEWA REKA! MASCHADOW TY MOJ, MASCHADOW ZAMORDUJEM CIE BEZ SLADOW! itd. itp. and nauseam! Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Okropnosc!!! ;-((( 02.03.06, 15:19 postmanpatel.blogspot.com/2006/02/flight-77-where-did-passengers-die.html Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: Okropnosc!!! ;-((( 02.03.06, 15:23 www.aboutsudan.com/dossiers/british_monarchy/deadly_virus.htm www.aboutsudan.com/issues/population/malthusian_killers.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: "Putin to drugi Hitler" 24.02.15, 13:05 pbs.twimg.com/media/B-ZXOk8CEAAaKK7.jpg:large Odpowiedz Link Zgłoś