kwiecien45 13.03.06, 23:23 Europień? Chodzi o ropień czy o pień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mattino Prezydent Lech Kaczyński przybył na Litwę 13.03.06, 23:40 To przynajmniej Kaczorek troche świata zacznie zwiedzać, lepiej późno niż wcale. Nie wiem tylko czy z całą chmarą ochroniarzy i dziennikarzy da sie to spokojnie ogarnąć;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Dobrze ze nie piszą "prezydent Polski" 14.03.06, 00:05 tylko "prezydent Kaczyński" - i dobrze piszą bo to nie mój prezydent , ani żadnego z polaków w moim otoczeniu kogo znam. Zachodniopomorskie głosowało przeciwko - zapraszamy do Szczecina - spytajcie się kogokolwiek na ulicy. ------------------------------------ www.moherfucker.com i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 On jest twoim prezydentem , bez wzgledu na to.... 14.03.06, 03:18 co o tym myslisz.Jezeli odrzucasz to i sie z tym nie zgadzasz,JESTES PRZECIWKO DEMOKRACJI i powinienes przeprowadzic sie na Bialorus lub na Kube albo do Korei Polnocnej. Odpowiedz Link Zgłoś
farang Re: On jest twoim prezydentem ??? 14.03.06, 03:47 Wyprano ci glowke , to demokracja w formie proponowanej przez Fidel Castro Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Czy ma właściwą flagę??? 14.03.06, 03:49 A może nadal upiera się, że flagą narodową mamy taką jak Indonezja i Monako? Tak upierał się, że wczoraj po Warszawie sobie jeździł z flagą jednego z tych państw... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 L.Kaczynski wygral legalne wybory,,,, 14.03.06, 09:39 a ty zyjesz ciagle pod 'dyktatura', w kazdym ,z kim sie nie zgadzasz,widzisz platnego agenta .Tusio nietety dal ciala i musisz sie z tym pogodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Proponuję Indonezję albo Monako 14.03.06, 03:51 Pan Najmiłościwiej Panujący już Nam pokazal wczoraj w Warszawie, że nie mamy flagi biało-czerwonej tylko czerwono-białą... Nie wiem jak Wy towarzyszu ale ja uznaję flagę biało-czerwoną a do flagi Indonezji czy Monako mam szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Re: Dobrze ze nie piszą "prezydent Polski" 14.03.06, 03:53 Wy tam macie spkojnie, ale wyobraź sobie jak prezydent RP jedzie rządową limuzyną po ulicach miasta i na proporczyku ma zamiast biało-czerwonej flagi barwy narodowe Indonezji lub Monako. Odpowiedz Link Zgłoś