Dodaj do ulubionych

Prezydent Lech Kaczyński przybył na Litwę

13.03.06, 23:23
Europień?
Chodzi o ropień czy o pień?
Obserwuj wątek
    • kwiecien45 Lechas Kaczyniajtis? czy Lechas Kaczynkavitius? 13.03.06, 23:30
    • mattino Prezydent Lech Kaczyński przybył na Litwę 13.03.06, 23:40
      To przynajmniej Kaczorek troche świata zacznie zwiedzać,
      lepiej późno niż wcale.

Nie wiem tylko czy z całą chmarą ochroniarzy i dziennikarzy da sie to
      spokojnie ogarnąć;)
    • dobrasekta Dobrze ze nie piszą "prezydent Polski" 14.03.06, 00:05
      tylko "prezydent Kaczyński" - i dobrze piszą bo to nie mój prezydent , ani
      żadnego z polaków w moim otoczeniu kogo znam.

Zachodniopomorskie głosowało przeciwko - zapraszamy do Szczecina - spytajcie się
      kogokolwiek na ulicy.

------------------------------------
      www.moherfucker.com i tyle
      • edek47 On jest twoim prezydentem , bez wzgledu na to.... 14.03.06, 03:18
        co o tym myslisz.Jezeli odrzucasz to i sie z tym nie zgadzasz,JESTES PRZECIWKO
        DEMOKRACJI i powinienes przeprowadzic sie na Bialorus lub na Kube albo do
        Korei Polnocnej.
        • farang Re: On jest twoim prezydentem ??? 14.03.06, 03:47
          Wyprano ci glowke , to demokracja w formie proponowanej przez Fidel Castro
          • cimoszenka Czy ma właściwą flagę??? 14.03.06, 03:49
            A może nadal upiera się, że flagą narodową mamy taką jak Indonezja i Monako?
            Tak upierał się, że wczoraj po Warszawie sobie jeździł z flagą jednego z tych
            państw...
          • edek47 L.Kaczynski wygral legalne wybory,,,, 14.03.06, 09:39
            a ty zyjesz ciagle pod 'dyktatura', w kazdym ,z kim sie nie zgadzasz,widzisz
            platnego agenta .Tusio nietety dal ciala i musisz sie z tym pogodzic.
        • cimoszenka Proponuję Indonezję albo Monako 14.03.06, 03:51
          Pan Najmiłościwiej Panujący już Nam pokazal wczoraj w Warszawie, że nie mamy
          flagi biało-czerwonej tylko czerwono-białą...
          Nie wiem jak Wy towarzyszu ale ja uznaję flagę biało-czerwoną a do flagi
          Indonezji czy Monako mam szacunek.
      • cimoszenka Re: Dobrze ze nie piszą "prezydent Polski" 14.03.06, 03:53
        Wy tam macie spkojnie, ale wyobraź sobie jak prezydent RP jedzie rządową
        limuzyną po ulicach miasta i na proporczyku ma zamiast biało-czerwonej flagi
        barwy narodowe Indonezji lub Monako.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka