nicolas1981 14.03.06, 19:04 inne nie zmarly jeszcze ale: jak wyglada system oszczednosci w KRL-D, istnieja lokaty lub takie produkty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicolas1981 Re: Kredyty w KRL-D 19.03.06, 16:26 Jak widze nie ma odpowiedzy, czyzby z powodu ze nie ma kasy w KRL-D to nie ma kredytow? jakie sa glowne banki tam? Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Kredyty w KRL-D 19.03.06, 17:54 nicolas bardzo ciekawe pytanie :) mnie ponad to interesuje jak wygląda sprawa z rachunkami za wode gaz prąd abonametn telewizyjny jak wygląda roczne rozliczenie podatku czy wczasy są płatne czy dostaje sie je od państwa po prostu nie wiem tego co państwo daje a za co trzeba płacić ;) pomimo ultra socjalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: Kredyty w KRL-D 19.03.06, 21:49 No wlasnie myslalem ze Bartek lub inna osoba nam cos powie, przeciez Bartek swobodnie ruszal sie w KRLD (tak kiedys powiedzial) i pewnie jako znawca to ma jakies informacje na ten temat, czekam z niecierpliwoscia na jakies wyjasnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeg_sz1 Re: Kredyty w KRL-D 19.03.06, 22:02 nicolas1981 napisał: > No wlasnie myslalem ze Bartek lub inna osoba nam cos powie, przeciez Bartek > swobodnie ruszal sie w KRLD (tak kiedys powiedzial) i pewnie jako znawca to ma > jakies informacje na ten temat, czekam z niecierpliwoscia na jakies wyjasnienie > . > Cudzoziemcy mogą się SWOBODNIE poruszać po KRL-D???????? Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: Kredyty w KRL-D 19.03.06, 22:07 hehe, nie ale rozumiesz, jesli udowodnisz poddanczosc wzgledem kima, ladnie sie klaniasz i przytakujesz, bronisz zamordyzmu i nie zadajesz pytan to ci pozwola sie przejsc po ulicy jednej lub dwoch, bez tzw. cienia. spytaj bartka on ci powie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: Kredyty w KRL-D 19.03.06, 22:17 Bartek kiedys tak powiedzial na forumie Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: Kredyty w KRL-D 20.03.06, 09:27 Piotrze, nie ma w KRL-D żadnych rozliczeń podatkowych ponieważ podatek od osób fizycznych został w Korei Północnej zniesiony w roku 1956 r. jako symbol ucisku. Nie wiem jak są rozliczane rachunki za wode,gaz,prąd. Wiem za to że np. telefon jest rozliczany co kwartał. Odpowiedz Link Zgłoś
ksebki Re: Kredyty w KRL-D 19.06.06, 23:25 a to Koreańczycy mogą tak sobie dzwonić gdzie chcą? Odpowiedz Link Zgłoś