Dodaj do ulubionych

Ale fajna ta googlownica

22.03.06, 22:16
Hmm, zaciekawila mnie osoba Bartka troche bardziej i zdecydowalem sie przeprowadzic maly
?research?. Znaleziska przerosly moje najsmielsze wyobrazenia. I to wszystko dzieki wspanialej
googlownicy.

1. Wpisujemy imie i nazwisko oraz zwrot ?gg?. Otrzymujemy nastepujace wyniki:

www.google.com/search?hl=en&lr=&client=safari&rls=en&q=%22bartłomiej+pataląg%22+gg&btnG=Search

2. Nastepnie wpisujemy 'gg plus numer', ktory znalezlismy na stronie otrzymujemy nastepujace
wyniki:

www.google.com/search?hl=en&lr=&client=safari&rls=en&q=gg+946190&btnG=Search
3. Trzecia pozycja od gory to strona zatutuowana: Moja strona ? Allegro

a.gery.pl/my_page.php?uid=1265598
Klikamy, wchodzimy i ?wow?!!! mozna kupic doslownie wszystko. Na stronce znajduje sie rowniez
adres e-mail: mieszkaniec_phenianu@poczta.onet.pl

4. Wracamy na googlownice i wpisujemy powyzszy e-mail. Oto wyniki:

www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=mieszkaniec_phenianu@poczta.onet.pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8

5. Wszstko juz widzialem same nudy. Nagle moja uwage przykuwa jedna stronka, zatytuowana
polskie MILF?y (4 pozycja od gory)

www.milf.za.pl/
Wchode, ale nie za bardzo rozumiem gdzie jestem. Bartek, co to za skrot MILF? I co prawdziwe
polskie mamusie? robia na twojej stronie???

Mam jakies domysly ale nie chce nic sugerowac. Moze bartek nam powie co to jest bo troche boje sie
myslec?
Obserwuj wątek
    • untochables Re: Ale fajna ta googlownica 22.03.06, 22:26
      cóż w dzisiejszych czasach wolności słowa i ogólnego dostepu do internetu można
      dowiedzieć sie wszystkiego o człowieku (pod warunkiem że kiedy kolwiek wpadł do
      netu)
      ja też odnalazłem swojego kuzyna

www.wms-hn.de/news/aktuell/geisterauto/
      (syn brata mojego ojca - chudy ale podobny do mnie i ma zielone buty ja też
      takie lubie) którego nigdy nie widziałem - ot potęga internetu ;) - to do czego
      obywatele KRLD nie mają dostępu a bartek korzysta pomimo iż szanuje filozofie
      Kima

to że podaje nr konta bankowego hhehehe - tak jest jak sie robi na alegro
      ale te milfy - bartek ja myślałem ze ta strona bedzie sie rozrastać a ona
      umarła ;(
      nr tel - bedą ci dzwonić - po co ci to ???
      • nicolas1981 Re: Ale fajna ta googlownica 22.03.06, 22:30
        a na google napisalem milf i to oznacza
        Mother I like to fuck
        Nie bardzo katolickie to wszystko:)
        • nicolas1981 Re: Ale fajna ta googlownica 22.03.06, 22:35
          Ciesze sie ze mamy wiarygodny partner na temat Milfy, a znasz milfy KRLDowskie?
      • bugsior Re: Ale fajna ta googlownica 22.03.06, 22:55
        internet to rzecz cudowna. pamietam mialem w domu cala serie encyklopedii pwn, chyba z 20 tomow. i
        to byl skarb wiedzy. teraz jest to bezuzyteczna makulatura. w ogole nie wiem czy ludzie jeszcze
        encyklopedie kupuja, skoro doslownie wszystko jest na intenecie. a googlownica! to jest dopiero
        maszynka.

XXI wiek to wiek informacji. ten kto ma informacje i dostep do niej ten moze tak duzo.

ale to juz temat na inna rozmowe. na razie intryguja mnie te MILFy...
    • kim_bar_tek Re: Ale fajna ta googlownica 23.03.06, 08:08
      że tak powiem, nie widze tu nic złego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka