Gość: harisson IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 16:36 ...polskie nieudaczniki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fląder Re: pocaluj sie sam IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 16:58 Gość portalu: harisson napisał(a): > ...polskie nieudaczniki Pocałuj sie sam w dupe. Moze tobie akurat sie uda. Bedziesz miał wielki osiagniecie i może nagrode Nobla. F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: pocaluj sie sam IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 17:09 Gość portalu: Fląder napisał(a): > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > ...polskie nieudaczniki > > > Pocałuj sie sam w dupe. > > Moze tobie akurat sie uda. > > Bedziesz miał wielki osiagniecie i może nagrode Nobla. > > F. Już spróbowales, Harison? Wyszlo ci? Napisz co i jak, F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: pocaluj sie sam IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 12.01.03, 17:16 Cos mi sie widzi ze harrison jest zydem i w dodatku nie lubi Polakow, tak? a to nieladnie , to musi byc prawdziwy wyjatek ten harrison. i menda jaka hucpowata zeby na POLSKIM FORUM SWIAT takie chamstwo produkowac. czemu go sie toleruje, czy nie obraza on najglebszych uczuc administracji??? he he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: pocaluj sie sam IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 17:27 Gość portalu: kanuk napisał(a): > Cos mi sie widzi ze harrison jest zydem i w dodatku nie lubi Polakow, tak? a to > > nieladnie , to musi byc prawdziwy wyjatek ten harrison. i menda jaka hucpowata > zeby na POLSKIM FORUM SWIAT takie chamstwo produkowac. czemu go sie toleruje, > czy nie obraza on najglebszych uczuc administracji??? he he he :) Dla tego mu proponawalem zeby sie sam w dype pocalował i pokazał jak to jest byc tym no udacznikiem. F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harisson nuu polaczki pora kolacji u was sie zbliza IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 17:36 jazda do kolejki i calowac Zyda w dupe wy nieudaczniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: pocaluj sie sam IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 17:43 Gość portalu: Fląder napisał(a): > Gość portalu: kanuk napisał(a): > > > Cos mi sie widzi ze harrison jest zydem i w dodatku nie lubi Polakow, tak? > a to > > > > nieladnie , to musi byc prawdziwy wyjatek ten harrison. i menda jaka hucpo > wata > > zeby na POLSKIM FORUM SWIAT takie chamstwo produkowac. czemu go sie toleru > je, > > czy nie obraza on najglebszych uczuc administracji??? he he he :) > > Dla tego mu proponawalem zeby sie sam w dype pocalował i pokazał jak to jest by > c tym no udacznikiem. > > > F. I jak już to zrobiłes? Dzisiaj niedziela, to po szabasie juz mozesz pracowac, nie? F. Odpowiedz Link Zgłoś
titus-flavius Ty Fladra,odwal sie od Zydow 12.01.03, 17:47 Gość portalu: Fląder napisał(a): > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > Gość portalu: kanuk napisał(a): > > > > > Cos mi sie widzi ze harrison jest zydem i w dodatku nie lubi Polakow, > tak? > > a to > > > > > > nieladnie , to musi byc prawdziwy wyjatek ten harrison. i menda jaka > hucpo > > wata > > > zeby na POLSKIM FORUM SWIAT takie chamstwo produkowac. czemu go sie t > oleru > > je, > > > czy nie obraza on najglebszych uczuc administracji??? he he he :) > > > > Dla tego mu proponawalem zeby sie sam w dype pocalował i pokazał jak to je > st by > > c tym no udacznikiem. > > > > > > F. > > > I jak już to zrobiłes? Dzisiaj niedziela, to po szabasie juz mozesz pracowac, n > ie? > > F. Ave,t-f. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: Ty nie chwal calowania w dupe IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 17:52 titus-flavius napisał: > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > > > Gość portalu: kanuk napisał(a): > > > > > > > Cos mi sie widzi ze harrison jest zydem i w dodatku nie lubi Pol > akow, > > tak? > > > a to > > > > > > > > nieladnie , to musi byc prawdziwy wyjatek ten harrison. i menda > jaka > > hucpo > > > wata > > > > zeby na POLSKIM FORUM SWIAT takie chamstwo produkowac. czemu go > sie t > > oleru > > > je, > > > > czy nie obraza on najglebszych uczuc administracji??? he he he > :) > > > > > > Dla tego mu proponawalem zeby sie sam w dype pocalował i pokazał jak > to je > > st by > > > c tym no udacznikiem. > > > > > > > > > F. > > > > > > I jak już to zrobiłes? Dzisiaj niedziela, to po szabasie juz mozesz pracow > ac, > n > > ie? > > > > F. > Ave,t-f. Ty sie lepiej popatrz na tego Harysona. Jak on mi kaze calowac Żydow w dupe to ja mu odpowiadam ok, ale my jestesmy nieudaczniki niech pokaze jak sie to robi. A ze unas Żydow nie ma to najblizszy jest on i niech w takim razie pokaze jak sie to robi jak sie Żyda całuje w dupe nie? F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: Ty nie chwal calowania w dupe IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 17:54 Gość portalu: Fląder napisał(a): > titus-flavius napisał: > > > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > > > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: kanuk napisał(a): > > > > > > > > > Cos mi sie widzi ze harrison jest zydem i w dodatku nie lub > i Pol > > akow, > > > tak? > > > > a to > > > > > > > > > > nieladnie , to musi byc prawdziwy wyjatek ten harrison. i m > enda > > jaka > > > hucpo > > > > wata > > > > > zeby na POLSKIM FORUM SWIAT takie chamstwo produkowac. czem > u go > > sie t > > > oleru > > > > je, > > > > > czy nie obraza on najglebszych uczuc administracji??? he h > e he > > :) > > > > > > > > Dla tego mu proponawalem zeby sie sam w dype pocalował i pokazał > jak > > to je > > > st by > > > > c tym no udacznikiem. > > > > > > > > > > > > F. > > > > > > > > > I jak już to zrobiłes? Dzisiaj niedziela, to po szabasie juz mozesz p > racow > > ac, > > n > > > ie? > > > > > > F. > > Ave,t-f. > > > Ty sie lepiej popatrz na tego Harysona. Jak on mi kaze calowac Żydow w dupe to > ja mu odpowiadam ok, ale my jestesmy nieudaczniki niech pokaze jak sie to robi. > A ze unas Żydow nie ma to najblizszy jest on i niech w takim razie pokaze jak > sie to robi jak sie Żyda całuje w dupe nie? > > F. I niech zrobi zdjecie i wstawi do jakiejs strony i poda link, to popatrzymy jak sie to robi Odpowiedz Link Zgłoś
titus-flavius Re: Ty nie chwal calowania w dupe 12.01.03, 17:54 Gość portalu: Fląder napisał(a): > titus-flavius napisał: > > > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > > > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: kanuk napisał(a): > > > > > > > > > Cos mi sie widzi ze harrison jest zydem i w dodatku nie lub > i Pol > > akow, > > > tak? > > > > a to > > > > > > > > > > nieladnie , to musi byc prawdziwy wyjatek ten harrison. i m > enda > > jaka > > > hucpo > > > > wata > > > > > zeby na POLSKIM FORUM SWIAT takie chamstwo produkowac. czem > u go > > sie t > > > oleru > > > > je, > > > > > czy nie obraza on najglebszych uczuc administracji??? he h > e he > > :) > > > > > > > > Dla tego mu proponawalem zeby sie sam w dype pocalował i pokazał > jak > > to je > > > st by > > > > c tym no udacznikiem. > > > > > > > > > > > > F. > > > > > > > > > I jak już to zrobiłes? Dzisiaj niedziela, to po szabasie juz mozesz p > racow > > ac, > > n > > > ie? > > > > > > F. > > Ave,t-f. > > > Ty sie lepiej popatrz na tego Harysona. Jak on mi kaze calowac Żydow w dupe to > ja mu odpowiadam ok, ale my jestesmy nieudaczniki niech pokaze jak sie to robi. > A ze unas Żydow nie ma to najblizszy jest on i niech w takim razie pokaze jak > sie to robi jak sie Żyda całuje w dupe nie? > > F. ave,wy od calowania w dupe Zyda jestescie,Wy polskie nieudaczniki ! t-f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Ty nie chwal calowania w dupe IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 17:59 titus-flavius napisał: > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > titus-flavius napisał: > > > > > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: kanuk napisał(a): > > > > > > > > > > > Cos mi sie widzi ze harrison jest zydem i w dodatku ni > e lub > > i Pol > > > akow, > > > > tak? > > > > > a to > > > > > > > > > > > > nieladnie , to musi byc prawdziwy wyjatek ten harrison > . i m > > enda > > > jaka > > > > hucpo > > > > > wata > > > > > > zeby na POLSKIM FORUM SWIAT takie chamstwo produkowac. > czem > > u go > > > sie t > > > > oleru > > > > > je, > > > > > > czy nie obraza on najglebszych uczuc administracji??? > he h > > e he > > > :) > > > > > > > > > > Dla tego mu proponawalem zeby sie sam w dype pocalował i po > kazał > > jak > > > to je > > > > st by > > > > > c tym no udacznikiem. > > > > > > > > > > > > > > > F. > > > > > > > > > > > > I jak już to zrobiłes? Dzisiaj niedziela, to po szabasie juz moz > esz p > > racow > > > ac, > > > n > > > > ie? > > > > > > > > F. > > > Ave,t-f. > > > > > > Ty sie lepiej popatrz na tego Harysona. Jak on mi kaze calowac Żydow w dup > e > to > > ja mu odpowiadam ok, ale my jestesmy nieudaczniki niech pokaze jak sie to > robi. > > A ze unas Żydow nie ma to najblizszy jest on i niech w takim razie pokaze > > jak > > sie to robi jak sie Żyda całuje w dupe nie? > > > > F. > ave,wy od calowania w dupe Zyda jestescie,Wy polskie nieudaczniki ! t-f No mowie jak komus ciemnemu, ze najpierw trzeba nieudacznikom pokazac jak sie to robi. Macie duza wprawe, to pokazcie. Bez tego nieudacznik dniówki nie wyrobi. F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harisson lubie patrzec jak polskie nieudaczniki IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 18:03 caluja Zyda w dupe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: lubie patrzec jak polskie nieudaczniki IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:05 Gość portalu: harisson napisał(a): > caluja Zyda w dupe ! Płacisz za to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harisson Re: lubie patrzec jak polskie nieudaczniki IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 18:08 Gość portalu: Bolek napisał(a): > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > caluja Zyda w dupe ! > > Płacisz za to? Zaplace,ale jak pocalujesz Zyda w dupe,a na deser pojedziesz jezykiem po Fladera szparze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Jestes Gejem? IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:12 Gość portalu: harisson napisał(a): > Gość portalu: Bolek napisał(a): > > > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > > > caluja Zyda w dupe ! > > > > Płacisz za to? > Zaplace,ale jak pocalujesz Zyda w dupe,a na deser pojedziesz jezykiem po > Fladera szparze. Takim co daje czy co bierze? A wogle to widze ze niezly z ciebie w tych sprawach fachowiec. Masz to od urodzenia czy cie w armii nauczyli? F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harisson Re: Jestes Gejem? IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 18:16 Gość portalu: Fląder napisał(a): > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > Gość portalu: Bolek napisał(a): > > > > > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > > > > > caluja Zyda w dupe ! > > > > > > Płacisz za to? > > Zaplace,ale jak pocalujesz Zyda w dupe,a na deser pojedziesz jezykiem po > > Fladera szparze. > > Takim co daje czy co bierze? > > A wogle to widze ze niezly z ciebie w tych sprawach fachowiec. Masz to od urodz > enia czy cie w armii nauczyli? > > F. w przedszkolu w Kielcach widzialem jak Pan kazal sie polskim dzieciom nieudacznikom w dupe swoja calowac,po lizaku im za to dawal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: Jestes Gejem? IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:19 Gość portalu: harisson napisał(a): > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > > > Gość portalu: Bolek napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > > > > > > > caluja Zyda w dupe ! > > > > > > > > Płacisz za to? > > > Zaplace,ale jak pocalujesz Zyda w dupe,a na deser pojedziesz jezykiem > po > > > Fladera szparze. > > > > Takim co daje czy co bierze? > > > > A wogle to widze ze niezly z ciebie w tych sprawach fachowiec. Masz to od > urodz > > enia czy cie w armii nauczyli? > > > > F. > w przedszkolu w Kielcach widzialem jak Pan kazal sie polskim dzieciom > nieudacznikom w dupe swoja calowac,po lizaku im za to dawal. I tak sie podnieciles ze zostales Gejem, brudasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harisson Re: Jestes Gejem? IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 18:24 Gość portalu: Fląder napisał(a): > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > > > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Bolek napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > > > > > > > > > caluja Zyda w dupe ! > > > > > > > > > > Płacisz za to? > > > > Zaplace,ale jak pocalujesz Zyda w dupe,a na deser pojedziesz jez > ykiem > > po > > > > Fladera szparze. > > > > > > Takim co daje czy co bierze? > > > > > > A wogle to widze ze niezly z ciebie w tych sprawach fachowiec. Masz t > o od > > urodz > > > enia czy cie w armii nauczyli? > > > > > > F. > > w przedszkolu w Kielcach widzialem jak Pan kazal sie polskim dzieciom > > nieudacznikom w dupe swoja calowac,po lizaku im za to dawal. > > I tak sie podnieciles ze zostales Gejem, brudasie? ty tez byles jednym z tych co Pana Zyda w dupe w przedszkolu calowal i dzisiaj jestes tranwestyta ! Mnie tez jezorem po szparze przejedziesz,polski nieudaczniku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: Jestes Gejem? IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:29 Gość portalu: harisson napisał(a): > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > > > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Bolek napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > > > > > > > > > > > caluja Zyda w dupe ! > > > > > > > > > > > > Płacisz za to? > > > > > Zaplace,ale jak pocalujesz Zyda w dupe,a na deser pojedzies > z jez > > ykiem > > > po > > > > > Fladera szparze. > > > > > > > > Takim co daje czy co bierze? > > > > > > > > A wogle to widze ze niezly z ciebie w tych sprawach fachowiec. M > asz t > > o od > > > urodz > > > > enia czy cie w armii nauczyli? > > > > > > > > F. > > > w przedszkolu w Kielcach widzialem jak Pan kazal sie polskim dzieciom > > > > nieudacznikom w dupe swoja calowac,po lizaku im za to dawal. > > > > I tak sie podnieciles ze zostales Gejem, brudasie? > ty tez byles jednym z tych co Pana Zyda w dupe w przedszkolu calowal i dzisiaj > jestes tranwestyta ! Mnie tez jezorem po szparze przejedziesz,polski > nieudaczniku? A won mi stąd brudasie. Jaki sam jesteś brudny, taki twój świat. F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Ty, Bolek pisz za siebie IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:04 Ty sie do mojej rozmowy nie wtracaj. Bo ja sie za Ciebie tez nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harisson nuuu! Calujecie czy nie IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 17:27 polskie nieudaczniki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: nuuu! Calujecie czy nie IP: proxy / 213.8.97.* 12.01.03, 17:28 Masz z tego przyjemnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harisson Re: nuuu! Calujecie czy nie IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 17:33 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Masz z tego przyjemnosc? ja nie ale ty tak hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: nuuu! Calujecie czy nie IP: proxy / 213.8.97.* 12.01.03, 17:36 Odpowiedz Link Zgłoś
titus-flavius Re: pocalucie zydow w dupe 12.01.03, 17:43 Gość portalu: harisson napisał(a): > ...polskie nieudaczniki Ave, czemu nie,lubie od teraz Zydow,za tydzien zenie sie z Sarah z Netanya,cmok,cmok,cmok w zydowskie dupy ! t-f. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harisson witaj titusie-flavusie IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 18:13 titus-flavius napisał: > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > ...polskie nieudaczniki > Ave, czemu nie,lubie od teraz Zydow,za tydzien zenie sie z Sarah z > Netanya,cmok,cmok,cmok w zydowskie dupy ! t-f. Od teraz ciebie beda tez w dope calowac te polskie nieudaczniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: witaj "w dope" IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:17 Gość portalu: harisson napisał(a): > titus-flavius napisał: > > > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > > > ...polskie nieudaczniki > > Ave, czemu nie,lubie od teraz Zydow,za tydzien zenie sie z Sarah z > > Netanya,cmok,cmok,cmok w zydowskie dupy ! t-f. > Od teraz ciebie beda tez w dope calowac te polskie nieudaczniki. Naucz sie pisac zboczencu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harisson Re: witaj 'w dope' IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 18:21 Gość portalu: Fląder napisał(a): > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > titus-flavius napisał: > > > > > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > > > > > ...polskie nieudaczniki > > > Ave, czemu nie,lubie od teraz Zydow,za tydzien zenie sie z Sarah z > > > Netanya,cmok,cmok,cmok w zydowskie dupy ! t-f. > > Od teraz ciebie beda tez w dope calowac te polskie nieudaczniki. > > > Naucz sie pisac zboczencu. W dupe mial on byc calowany przez polskich nieudacznikow,pszepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder 'pszepraszam' IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:24 Gość portalu: harisson napisał(a): > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > > > titus-flavius napisał: > > > > > > > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > > > > > > > ...polskie nieudaczniki > > > > Ave, czemu nie,lubie od teraz Zydow,za tydzien zenie sie z Sara > h z > > > > Netanya,cmok,cmok,cmok w zydowskie dupy ! t-f. > > > Od teraz ciebie beda tez w dope calowac te polskie nieudaczniki. > > > > > > Naucz sie pisac zboczencu. > W dupe mial on byc calowany przez polskich nieudacznikow,pszepraszam. Nie przepraszaj, tylko naucz sie pisac zboczencu. Wyszlo szydlo z worka. Ciemna masa z ciebie i tyle. Nie ma z kim gadać. F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harisson Re: 'pszepraszam' IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 18:29 Gość portalu: Fląder napisał(a): > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > Gość portalu: Fląder napisał(a): > > > > > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > > > > > titus-flavius napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: harisson napisał(a): > > > > > > > > > > > ...polskie nieudaczniki > > > > > Ave, czemu nie,lubie od teraz Zydow,za tydzien zenie sie z > Sara > > h z > > > > > Netanya,cmok,cmok,cmok w zydowskie dupy ! t-f. > > > > Od teraz ciebie beda tez w dope calowac te polskie nieudaczniki. > > > > > > > > > Naucz sie pisac zboczencu. > > W dupe mial on byc calowany przez polskich nieudacznikow,pszepraszam. > > Nie przepraszaj, tylko naucz sie pisac zboczencu. > > Wyszlo szydlo z worka. Ciemna masa z ciebie i tyle. Nie ma z kim gadać. > > F. to nie rozmawiaj,a dalej caluj Zyda dupe,polski ortografie z bablem w nosie i odbytem dziurawym.ARSCHLOH i ASSHOLE jestes ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: 'pszepraszam' IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:33 Gość portalu: harisson napisał(a): > to nie rozmawiaj,a dalej caluj Zyda dupe,polski ortografie z bablem w nosie i > odbytem dziurawym.ARSCHLOH i ASSHOLE jestes ! Jaki jesteś sam brudny, taki twój swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
titus-flavius do Fladera 12.01.03, 18:39 ave Flader,nie zauwazasz,ze to jojo z toba dyskutuje i po cichu nasmiewa sie z ciebie? Z ta lachudra nie wygrasz,daj sobie spokoj.t-f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harisson Re;do Titusa od szlamusa IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 18:43 titus-flavius napisał: > ave Flader,nie zauwazasz,ze to jojo z toba dyskutuje i po cichu nasmiewa sie z > ciebie? Z ta lachudra nie wygrasz,daj sobie spokoj.t-f A ciebie kto tu o zdanie prosi ? Idz i caluj w dupe pana Zyda,polski nieudaczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: do Fladera IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:43 titus-flavius napisał: > ave Flader,nie zauwazasz,ze to jojo z toba dyskutuje i po cichu nasmiewa sie z > ciebie? Z ta lachudra nie wygrasz,daj sobie spokoj.t-f Co mnie to obchodzi czy on jest jojo czy bojo czy śmojo. Ma łeb pełny gówna to i swiat gówniany naokolo siebie widzi i tyle. Jeśli chodzi o mnie, to na tym szlus. Bo nie mam zamiaru się ufajdac. F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harisson Re: do Fladera IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 18:47 Gość portalu: Fląder napisał(a): > titus-flavius napisał: > > > ave Flader,nie zauwazasz,ze to jojo z toba dyskutuje i po cichu nasmiewa s > ie z > > ciebie? Z ta lachudra nie wygrasz,daj sobie spokoj.t-f > > > Co mnie to obchodzi czy on jest jojo czy bojo czy śmojo. > > Ma łeb pełny gówna to i swiat gówniany naokolo siebie widzi i tyle. > > Jeśli chodzi o mnie, to na tym szlus. Bo nie mam zamiaru się ufajdac. > > F. No to shalom,idz dalej calowac w dupe pana Zyda,polski nieudaczniku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy harison CZESC JOJO!!!! IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 21:13 ...ale dales popalic tym polskim nieudacznikom hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: CZESC JOJO!!!! IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 00:02 Gość portalu: prawdziwy harison napisał(a): > ...ale dales popalic tym polskim nieudacznikom hi hi hi hi nalezalo sie tym niedorobkom niedorobionym przez ojca niedorobionego zrobionymi . Odpowiedz Link Zgłoś