Dodaj do ulubionych

Ostroznie felusiak ,...

21.06.06, 22:33
Tyle energii na trolla - Sucker !!! :)))

uklony

============================================================================

picard napisał o Dreyfusie w kontekscie historycznym a ty z mety oskarzyłes
go o żydowskie pochodzenie, gdyz w twojej łepetynce ktoś kto napomknie
pozytywnie o Żydzie to wstretny parch no bo przecież każdy prawdziwy Polak
wie, że kazdy Żyd to zły człowiek, lichwiarz, zdrajca, oprawca itp.
Obserwuj wątek
    • i-love-2-bike Re: Ostroznie felusiak ,... 21.06.06, 22:36
      :))) he,he nasz leaky leaknal,jak siem s tym francZkim tchoczeke uporam to
      pefnikiem bede lepsza,a teraz loregon musi troche lepiej popracowac nad tymi co
      sie w nim tak kochaja,bo jakos z tlumu wielbicieli zostaje ta sama zdarta
      koszulka,lekko smrodliwa:) ech dzieci,dzieci,a ja ciagle czekam na cos lepszego:)
      • maureen2 Re: Ostroznie felusiak ,... 21.06.06, 22:42
        kropka, co sądzisz o tym poscie. Jest rewelacyjny,prawda ?
        • i-love-2-bike Re: Ostroznie felusiak ,... 21.06.06, 22:44
          maureen2 napisała:

> kropka, co sądzisz o tym poscie. Jest rewelacyjny,prawda ?

e twoje placze byly lepsze,plakales tygodniami,rzewnie,dlugo i namietnie. poza
          tym ten wpis bije splita na leb na szyje swym ambitnym tematem,ale wiadomo
          ciebie on nie rajcowal tak bardzo.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=43772383
          • godik7 Re: Ostroznie felusiak ,... 21.06.06, 23:25

Na forum ni nowego ciagle wystepuje tutejszy kretyn(exposit) z tamtejsza
            kretynka(na ramie).
            • i-love-2-bike Re: Ostroznie felusiak ,... 21.06.06, 23:29
              godik7 napisała:

>
              > Na forum ni nowego ciagle wystepuje tutejszy kretyn(exposit) z tamtejsza
              > kretynka(na ramie).

a wybitny mysliciel z loregon znudzony jak zwyklem swa praca tfurcza obgryza
              paznGcie raz s francuska,ras s loregonska a ras s polska,ta najgorzej mu
              idzie,bo ledwo mowic w paru nickach w tym ciezkim jesyku,jako,ze nie urodzil sie
              przeciez polakiem tylko who knows:)))))))he,he a to pf sie ucieszy,ze ma nowych
              kolegow tym razem godik skad nadajesz z filtrowej czy chmielnej,ma sie rozumiec
              z rogu,czy z bazarku przy hali:))
              • polski_francuz Re: Ostroznie felusiak ,... 22.06.06, 00:02
                "a to pf sie ucieszy,ze ma nowych kolegow"

Zazdrosna jestes jak nie wiem co:)

PF
                • i-love-2-bike Re: Ostroznie felusiak ,... 22.06.06, 00:04
                  polski_francuz napisał:

> "a to pf sie ucieszy,ze ma nowych kolegow"
                  >
                  > Zazdrosna jestes jak nie wiem co:)
                  >
                  > PF

no o tego komedianta szczegolnie.a toscie sie chlopaki wyrajcowali z tym ecolle
                  de mi bida la france. ze tez wam sie chce te czapki nosic i udawac
                  krasnoludki,co za dziecinada,ze nie powiem bufonada na loregoskim poziomie:)
                  • polski_francuz Re: Ostroznie felusiak ,... 22.06.06, 00:11
                    "école de mi bida"?

Rachel jestes zbyt inteligentna dla mnie. Albo tu zbyt pozno na moja
                    inteligencje. Wytlumacz mi lopatologicznie, please:)

PF
                    • i-love-2-bike Re: Ostroznie felusiak ,... 22.06.06, 00:16
                      polski_francuz napisał:

> "école de mi bida"?
                      >
                      > Rachel jestes zbyt inteligentna dla mnie. Albo tu zbyt pozno na moja
                      > inteligencje. Wytlumacz mi lopatologicznie, please:)
                      >
                      > PF

spytaj tomcia on ci wytlumaczy,na jakiej Ecole Politechnique,on sie ksztalcil
                      jako poszczegolny nick,bo mnie az skreca od tych klonow tego jegomoscia. ze tez
                      nikt mu noblasa nie da za aktorstwo,pewnie duzo lepsze od jego kariery
                      zawodowej:)nu lecem ,dzisiaj upal to wiele robic nie mozna,poza zabawami na forum:)
                    • explicit Re: Ostroznie felusiak ,... 22.06.06, 05:26
                      École polytechnique , jak cus skonczyc to z fasonem i po oczach , prestiz pewny
                      i rozdziawione japy u suckers ,... Pogadajcie kiedys na prywie , po francusku
                      oczywiscie , jak go jeszcze zobaczysz :)))

uklony

==============================================================================

"école de mi bida"?
            • explicit Re: Ostroznie felusiak ,... 22.06.06, 18:47
              Jesli pochodne od slowa "expose" , (bo to cie chyba uwiera od kilku godzin) to
              moge byc exposit , heheh , nie bez kozery ,... W sumie , ty pajacu po raz ktorys
              zrobiles z siebie idiote , co mnie tyle rajcuje co odgrzewany steak , zrobiles
              durnia z jednego z nielicznych , kto sie jeszcze za toba wstawial - Ja ja mam
              satysfakcje , ze niby taki ostry to dal sie wywiesc w maliny przez pajaca jak
              ty , a ja nie :)))

squat

Na forum ni nowego ciagle wystepuje tutejszy kretyn (exposit) ,...
            • rattler Re: Ostroznie felusiak ,... 23.06.06, 16:10
              Uderz w stol :)))

narazie

------------------------------------------

Na forum ni nowego ciagle wystepuje tutejszy kretyn(exposit) z tamtejsza
              kretynka(na ramie).
              • explicit Re: Ostroznie felusiak ,... 23.06.06, 16:58
                Ma tupet , co ?

uklony

Uderz w stol :)))
                • i-love-2-bike Re: Ostroznie felusiak ,... 23.06.06, 17:00
                  explicit napisał:

> Ma tupet , co ?
                  >
                  > uklony
                  >
                  >
                  > a raczej uwiad starczy,powiela te same stereotypy od lat,a my czekamy na
                  swinie138:)
      • krystian71 Re: Ostroznie felusiak ,... 22.06.06, 13:21
        no nie rachelciu , musi duzo stracilem przez ostatnie nieobecnosci, a przede
        wszystkim czujnosc zatracilem :)))))
        Nie moglem pojac,czemu niejaki picard z ktorym chyba ledwie dwa posty
        wymienilem, bo do czegos mi sie podobny wydawal tak sie mnie glupio czepia i to
        poza oczami, w czasie mej nieobecnsci, a to bylo takie plytkie,ze nawet
        odpowiadac sie nie chcialo.
        A tu masz, czujny split i wszystko jasne
        A jak sobie panowie z rewerencjami slicznie o dreyfussie porozmawiali,
        dreyfussie , strasznie pasjonujacy watek, a jak tog dziekowal sam sobie za
        zalozenie takiego interesujacego watku :))) Ah, jak mu dziekowal!!!
        Mozna tylko lac po nogach
        • explicit Re: Ostroznie felusiak ,... 22.06.06, 14:32
          Czerwone swiatelko wlaczylo mi sie jak spojrzalem na slowo Panthéonie i
          porownalem z reszta tekstu - "Panthéonie" jest francuska trzcionka z polska
          odmiana wyrazu , reszta jest angielska trzcionka , swiadczy o tym slowo
          "oskarzen" , jednym slowem kaszanka , reszta moich postow to gra slow w ktora
          dal sie wciagnac i upewnil mnie ze sie nie myle .

Jak felusiak wetknal nosa gdzie nie powinien , wiedzialem ze mam double whammy
          heheh , nic tak nie boli jak sucker punch ponizej pasa od nieudacznika jak cees

Nalezalo mu sie ,...

uklony

A tu masz, czujny split i wszystko jasne

zostal uniewinniony ze wszystkich oskarzen przed Sad Kasacyjny w Paryzu.
          W wielu krajach swiata "Afera Dreyfusa" uksztaltowala profil polityczny
          zarowno lewicy jak i prawicy.Dzisiaj prochy Alfreda Dreyfusa maja byc
          zlozone w Panthéonie obok prochow Emila Zoli.Jak na to patrza wspolczesni
          Polacy.
    • explicit Re: Ostroznie felusiak ,... 22.06.06, 16:18
      Cholera martwie sie o ciebie , mam nadzieje zes nie pochlastal :)))

uklony

Tyle energii na trolla - Sucker !!! :)))
      • polski_francuz No coz 22.06.06, 16:34
        trudno mi uwierzyc w to, ze T0G to Picard.

Picard wie duzo "insider knowledge" o Francji. O klasyfikacji tenisa np.

Jego wirtualna postac wydaje mi sie w miare spojna. I tylko to moge powiedziec
        z przeszlosci wpisow.

Dlaczego zaatakowal problem Dreyfusa, nie potrafie zrozumiec. Ta poludniowa
        kawa dla 46 osob to tez raczej anglosaski niz francuski zwyczaj. Ale moze
        niktore laba tak sobie pija.

Niezbyt szczerze tez brzmi dyskusja miedzy kolegami o tym co NYT pisze o
        Polakach. Niewielu znam Francuzow co NYT czytaja a zadnego, ktory by stamtad
        artykuly o Polsce czytal. Francuzi czytaja o Francji a Polacy (jak ja mojego
        Spiegla)czytaja o Polsce.

W koncu, ta cholerna rzeczywistosc wirtualna.

Przynajmniej wiem, ze ty istniejesz z krwi i kosci...

PF
        • explicit Re: No coz 22.06.06, 17:07
          Ya , tyle samo co ja na temat Dreyfus'a czy École polytechnique - Owszem obilo
          mi sie kiedys to i owo o uszy , ale kto by tym sobie zasmiecal umysl , kiedy
          zaszla potrzeba zeby zglebic temat szlo sie do biblioteki a dzis wystarczy
          wrzucic haslo na google i masz pod nosem co cie interesuje ,...

Tajemnica dla mnie jest , co on ma z tego ???

uklony

Picard wie duzo "insider knowledge" o Francji. O klasyfikacji tenisa np.

• felusiak1 Ale przyznaj się split 22.06.06, 18:37
            miej, jak to sie kiedys mówiło cywilna odwagę i w końcu zadeklaruj się jako
            atawistyczny antysemita. Przyznaj, że zioniec=Żyd albo z małej litery żyd, a
            jeszcze lepiej rzyd albo parch, prawda?
            • i-love-2-bike Re: Ale przyznaj się split 22.06.06, 18:42
              felusiak1 napisała:

> miej, jak to sie kiedys mówiło cywilna odwagę i w końcu zadeklaruj się jako
              > atawistyczny antysemita.

ty rozumiesz znaczenie slow,czy lubisz jak zaczynaja sie na A ,bo to pierwsza
              litera w alfabecie? mozesz tez zaczac od slowa na A jak analfabeta
              altruistycznie analizujacy anomalistyczne androny,czyli po angielsku a+whole.
            • explicit Re: Ale przyznaj się split 22.06.06, 19:07
              Niby dlaczego , bo ty tak sadziesz ??? Heheh , my friend , po tej wpadce jestes
              spalony w roli przypinacza labels - Podziekuj za to koledze , ktory cie rajcowal

Skoro juz o zioncach - Jesli nie zwrocisz satysfakcji , tos jeden z nich :)))

Ooo , I feel good today - Dwa sku#wionki jednym kamieniem ,...

uklony

miej, jak to sie kiedys mówiło cywilna odwagę i w końcu zadeklaruj się jako
              atawistyczny antysemita. Przyznaj, że zioniec=Żyd albo z małej litery żyd, a
              jeszcze lepiej rzyd albo parch, prawda?
              • rattler Re: Ale przyznaj się split 22.06.06, 20:29
                Tego zza rzeki mogles odstrzelic !!! Ile on ma lat ?

narazie

------------------------------------------

Ooo , I feel good today - Dwa sku#wionki jednym kamieniem ,...
                • i-love-2-bike Re: Ale przyznaj się split 22.06.06, 20:34
                  rattler napisał:

> Tego zza rzeki mogles odstrzelic !!! Ile on ma lat ?
                  >
                  > narazie
                  >
                  > sezon na jelenie u was tak wczesnie?:)))))
                  • rattler Re: Ale przyznaj się split 22.06.06, 21:07
                    Rachelko na palantow ktorzy mie moga trafic w dziurke , sezon trwa 24/7/365 ...

Bozia mnie pokarala , thornson w Slupsku , ten za rzekom :(

narazie

--------------------------------------------

sezon na jelenie u was tak wczesnie?:)))))

• i-love-2-bike Re: Ale przyznaj się split 22.06.06, 21:09
                      rattler napisał:

> Rachelko na palantow ktorzy mie moga trafic w dziurke , sezon trwa 24/7/365 ...
                      >
                      > Bozia mnie pokarala , thornson w Slupsku , ten za rzekom :(
                      >
                      > narazie
                      >
                      > nu ja nie mysliwy to nie wiem nawet ,ktoroM stronoM szczelac w palantUF.
                      dobrze,ze ci split ze schlodzona butelczyna zostal,bo taki szczal trzeba czyms
                      opic,inaczej nie bedziemy mieli szczescia przy nastepnych podchodach na jelenia,
                      a te rycza jak najete:)
                      >
                      >
                      • explicit Re: Ale przyznaj się split 22.06.06, 23:25
                        Zebys wiedziala , jego Bud-sasiady z six pack to nie towarzystwo , ja nigdy bez
                        flachy Belwedera i V-8 , no bo jakze inaczej , skoro wracam do domu z kilka
                        coolers pelnych filetow ,...

uklony

dobrze,ze ci split ze schlodzona butelczyna zostal,
                • explicit Re: Ale przyznaj się split 22.06.06, 22:04
                  Osobiscie jako supplement do diety wolal bym pasztet z zionca , ten zza rzeki
                  zgred po 60-tce z oznakami infantymizmu prawdopodobnie smakuje jak wrona :)))

Corcia i wnusia celujaco wszystkie testy do "gifted" we wrzesniu , juz w domu
                  na backyard na wakacjach z cala klasa corci - Na drugi rok corcia do 7-mej ,
                  wnuczka do 8-mej klasy - Boze jak ten czas leci ,...

Polalem sobie , why not , junior i pies daly mi spokoj , latajom za girls ,
                  mom tez dumna i w humorze , maybe , if I skip my pills today I'll get lucky
                  tonight ,...

Aha i zatankowalem za $ 2.95 za gallon , 10 centow taniej niz tydzien temu .

Oh , what a day ,...

uklony

Tego zza rzeki mogles odstrzelic !!! Ile on ma lat ?

• j-k Zauwazyles, ze nie raguje na twoje posty? 22.06.06, 23:32
      Nie ma po co, pro-islamusku :)

gwoli scislosci :)
      tankujesz (benzyne) za POLOWE ceny europejskiej :)

ale juz niedlugo :)
      • explicit Re: Zauwazyles, ze nie raguje na twoje posty? 23.06.06, 08:46
        Nie gadaj , nie zauwazylem ,...

Thanks
    • felusiak1 poproś picarda może ci pokaże siurka 23.06.06, 01:06
      jak obrzezany to "zioniec", a jesli nieobrzezany..... to wtedy chyba strzelisz
      sobie w łeb, trzy razy, dla pewności.
      • explicit Re: poproś picarda może ci pokaże siurka 23.06.06, 13:39
        Juz lecem :)))

uklony

www.spiegel.de/img/0,1020,612701,00.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka