krystian71 17.07.06, 14:05 juz regularna, wojsko ladowe israelskie wkroczylo do Libanu I sie zaraz wycofaly, A nad Bejrutem, kolo polskiej ambasady spadl zestrzelony israelski F-16. Tomasz Gross juz za to oskarza Polske:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stranger.pl Re: Wojna! Wojna! F-16 to jednak zlom-Grippen lep 17.07.06, 14:10 Biznes to biznes - Polacy powinni zapłacić odszkodowanie i przeprosić! Odpowiedz Link Zgłoś
prosto-w-odbyt_m.o F-16_To_K_i_l_e_r !! - Gripen To Zabawka :)))))))) 20.07.06, 21:09 szwedzkie pokojowe wymoczki z północy dzięki lizaniu dupy hitlerowi :( a potem stalinowi :( nigdy nie miały okazji sprawdzić swoich nędznych zabawek wojskowych w praktyce :) nie mówiąc już o tysiącach testów w obcych armiach jakie przeszedł F-16 !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.karpowski Re: F-16_To_K_i_l_e_r !! - Gripen To Zabawka :)))) 20.07.06, 21:14 prosto-w-odbyt_m.o napisał: > szwedzkie pokojowe wymoczki z północy > dzięki lizaniu dupy hitlerowi :( > a potem stalinowi :( > > nigdy nie miały okazji sprawdzić > swoich nędznych zabawek wojskowych > w praktyce :) > > nie mówiąc już o tysiącach testów > w obcych armiach jakie przeszedł F-16 !!!!! Ten Gripen jest dobry !!! ale jako samolot spacerowy dla starych panie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 IAF... dez strat. wszystkie somoloty cale....... 17.07.06, 14:19 moze to Nasralla z nieba spadl z dymacymi pampersami...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 pokazali w TV jak spadal,krecac sie jak baczek 17.07.06, 14:22 pewnie pilotowi bylo goraco, tak samo jak tym dzieciaczkom w spalonym autobusie. A w Hajfie zawalil sie trzy pietrowy budynek, grzebia w gruzach, tak samo jak te biedaki w Gazie po wizycie waszego buldozera. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Krystek za wczesnie obesrales die ze szczescie 17.07.06, 14:25 jak podaje IDF...zaden samolot nie byl zbity...jedna z rakie wystrzelona na Israel rozerwal sie w powietrzu spadajac muzulmankom na glowe..:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Krystek za wczesnie obesrales die ze szczesci 17.07.06, 14:58 Przynajmniej wiadomo jakich wiadomosci Krystek slucha i co przyprawia go o szczesliwe rozwolnienie Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 TVN 24 i nie slucha a oglada 17.07.06, 16:50 to nie byla zadna rakieta, lecialo, lecialo, nagle szlag to trafil sie wzielo zapalilo i krecac skrzydelkami jak muszka popikowalo w dol. Szczatki tez pokazali. A co tam bylo na plazy w gazie, pocisk, niewypal czy arabska mina.Czy IDF juz uzgodnil zeznania. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: krystek 17.07.06, 17:05 ty sam juz jestes szczatkiem...i to wszystko ci zydzi sprawili... krystian71 napisała: ...to nie byla zadna rakieta, lecialo, lecialo, nagle szlag to trafil sie wzielo zapalilo i krecac skrzydelkami jak muszka popikowalo w dol. Szczatki tez pokazali. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k arap, moglbys podac jakies konkrety? 17.07.06, 15:07 Czytam tu o rakietach spadajacych na Hajfe. Nie moga byc one male, skoro musza przeleciec minimum kilkadziesiat kilometrow. Czy Izrael poprzez smiglowce rozpoznawcze nie jest w stanie ustalic lokalizacji ich wyrzutni, czy tez sa to wyrzutnie przenosne ustawiane celowo np. posrod zabudowan ludnosci cywilnej, co islamskie bandziorstwo z hisbollahu przeciez dobrze potraci? Odpowiedz Link Zgłoś
maxe1 Re: arap, moglbys podac jakies konkrety?++ 17.07.06, 15:33 > ich wyrzutni, czy tez sa to wyrzutnie przenosne ustawiane celowo np. posrod > zabudowan ludnosci cywilnej, --------------------------------------------------------------------------------- biorac pod uwage ich dotychczasowa strategie: tylko i wylacznie posrod zabudowan ludnosci cywilnej i to z czysta premedytacja Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: arap, moglbys podac jakies konkrety?++ 17.07.06, 15:43 tak przypuszczam, ale chodzi mi, by arap to napisal, ze ataki z powietrza sa bez sensu, jezeli nie pojdzie za tym ofensywa ladowa, i przetrzepanie islamuskom tylkow na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Krystek bredzi pewnie s@raczki prezydenckiej 17.07.06, 14:59 dostal , faszysta SBecki znowu w kula plot trafil. Odpowiedz Link Zgłoś
puls krystek=ab-extra klamstwa arabskie rozpowszechnia 17.07.06, 15:01 dzisiaj prezydenckiej s@raczki jeszcze nie raz dostanie )) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus emeryt. wez wnuczka na spacer 17.07.06, 15:13 robisz z siebie publicznie idiote :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: emeryt. wez wnuczka na spacer 17.07.06, 15:46 marcus_crassus napisał: > robisz z siebie publicznie idiote :) a po czym to swoj swego pozna mecenasie wietrzyk wieje,nie ma wiekszego idioty niz ty,ktory to jeszcze wczoraj twierdzil,ze G-8 poparlo jednoglosnie izrael:))) oj wej juz ci pejsy odrastaja po dniu przestoju chico? Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek2015 krystek do piaskownicy !!!! 17.07.06, 17:22 Podniecasz sie grypenem ktory nigdy nie bral udzialu w walce i nawet kraje Eurobolszevy15 nie chca tego badziewia Dobra stronka o F16 i ilsc odbiorcow www.f-16.net/f-16_users.html nastepni w kolejce sa juz Pakistan , Chile , Rumunia Ucz sie krystek i poczytaj o najnowszych maszynach USA F22 i F35 JSF pionowego startu gdzie juz sa zamuwienia z Australi i UK Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Informacja nie została potwierdzona. 17.07.06, 17:16 Poza tym dlaczego taką radość sprawia ci to że gdzieś na tym Świecie wybuchła wojna? Przecież wojna to straszna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Informacja nie została potwierdzona. 17.07.06, 17:39 wojna tam trwa od dawna. Co do moich uczuc,mozesz to nazywac radoscia,ja jednak mam takie leciutkie przekonanie,ze gdy OBYDWIE strony poznaja na wlasnej skorze jej okropnosci ,byc moze ta wojna skonczy sie szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Informacja nie została potwierdzona. 17.07.06, 17:44 a informacja rzeczywiscie nie zostala potwierdzona, pisalem to pare razy i TVN24 tez o tym wyraznie powiedziala,ze strona israelska nie podala jeszcze przyczyn upadku tej maszyny.I ze byc moze to byla usterka. TVN pokazala za to jej lot, palenie sie i upadek , oraz szczatki A ja pisze o tym ,co w tej przyjaznen zydom TV widzialem , w powolaniu sie wlasnie na nich i licze sie z tym bardzo powaznie :))) ze chociaz wszystko na to wskazuje,ze F16 rzeczywiscie zostal zestrzelony, israelczycy do konca beda szli w zaparte. Reka w reke z producentem tej maszyny, to przeciez mimo wszystko duza kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Informacja nie została potwierdzona. 17.07.06, 18:43 to byla na pewno usterka mechaniczna. na pewno taki bedzie komunikat. zwyczajnie samolot sie popsul i rozlecial w plomieniach. jak zawsze zapomna dodac ze usterka spowodowana byla rakieta ziemia-powietrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Informacja nie została potwierdzona. 17.07.06, 19:21 albo tak jak z samolotem co wjechal w Pentagon. Byl,choc sladu po nim nie zostalo. W tym wypadku przeciwnie, slady sa i film jest,ale go nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Informacja nie została potwierdzona. 17.07.06, 19:27 krystian71 napisała: > albo tak jak z samolotem co wjechal w Pentagon. > Byl,choc sladu po nim nie zostalo. > W tym wypadku przeciwnie, slady sa i film jest,ale go nie bylo juz matole arabskie medja przyznaja sie do pomylki..jestes manjakiem Kryst71 Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Informacja nie została potwierdzona. 17.07.06, 19:10 za duzo patrzysz mahmodskich medja...tam ci nie takie bajki wymysla,,,arabowie sa specami wopowiesciach hagibaby...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Wojna! Wojna! F-16 to jednak zlom-Grippen lep 17.07.06, 17:59 Nasralla z strachu w arbskim szlafroku srala Dziej jeszcze zyjesz ale jutro Koledzy czekaja na ciebie Arafatek i Szech Jassin Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wojna! Wojna! F-16 to jednak zlom-Grippen lep 17.07.06, 19:04 hahahaha...... krystek....... ales ty cwok...... okazuje sie, ze ten twoj "israelski samolot" to byla proba hizballahu wystrzelic w naszym kierynku rakiete o zasiegu ponad 100 kg i nie udalo im sie..... :)))) nie znaczy, ze sie im nie uda nastepnym razem.. ale dzisiaj to im nie wyszlo, a ty w swojej chrzescijanskiej milosci do ludzi i boga po raz nie wiem ktory zrobiles z siebie blazna.... :))) wlasciwie to ty nie robisz z siebie blazna.... ty nim jestes.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Wojna! Wojna! F-16 to jednak zlom-Grippen lep 17.07.06, 19:28 a skad wiesz,co to byla za rakieta ,czyja i jaki miala zasieg, skoro jej sie nie udalo ????buhahahaha Ten samolot tyle wlasnie przelecial? Dana, nie daj sobie robic z siebie jaj, przez wlasna propagande a i tu, na forum. Rakieta to rakieta, to cos lecialo rownolegle palac sie a potem spikowalo srubokretem na ziemie. Nie znam sie na rakietach, jeszcze zadna mi nie fruwala nad glowa, wierze,ze jestes wieksza specjalistka, wiec lepiej ode mnie wiesz,czy rakiety hesbollahu maja skrzydla , takie nie bardzo duze, cofniete do tylu Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: dlaczego nie mowisz mu 17.07.06, 19:37 calej prawdy? Ta rakieta co spadala jak mucszka, to ona wcale z wlasnej woli nie spadla...zostala zestrzelona przez jednego zezowatego zyda... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 humor nam dopisuje, jak zawsze.... :)))) 17.07.06, 19:47 znow mi sie za szybko kliknelo.... :)))) "Various media reports identified the object as a “type of balloon”, according to Lebanese sources, a “leaflet container” according to the IDF or a “surface to air missile”, according to Hizbullah. The IAF spokesman added that the leaflet container was hit by a surface-to-air missile fired by Hizbulla and that the container accidentally scored a direct hit on a truck carrying a Katyusha launcher. He added that it appeared that one of the missiles bounced out of truck as a result of the impact and was launched in the direction of Beirut." Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 hi,hi rzeczywiscie , przyznaje ci racje 17.07.06, 19:57 humor wam dopisuje, szczegolnie w opisie wystrzelenia tej katiuszy, kontener walnal w truck i katiusze slicznie wystrzelily,jak bierki ,kazda w innym kierunku, chociaz ich nikt nie zauwazyl , tylko te jedna. Co sie jej znudzilo leciec,bo przypomniala sobie,ze ona libanska katiusza,a leci na Bejrut i sie ze wstydu sama zapalila, juz w powietrzu, pomachala wszystkim skrzydelkami i spadla pod polska ambasada Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: hi,hi rzeczywiscie- smiej sie pajacu 17.07.06, 20:02 coz ci pozostalo? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: dziwne-łatwiej w totka chyba "6" trafić" 17.07.06, 20:28 hi,hi co nie, ? bilardowe zagranie.:))) Ale tak musialo byc:)) gdyby bezposrednio rakieta w traka rabnela bylaby explozja na ziemi. Musiala do tego uzyc kontenera,ktory musial precyzyjnie trafic w czerwony guziczek odpalajacy, a potem juz wszystko poszlo latwo, A ja ranio pisalem,ze zydy maja zyza :(((a to byl taki majstersztyk, ze caly swiat siedzi z otwarta ze zdumienia geba, a oczywiscie dana i z daleka w to wierza Odpowiedz Link Zgłoś
aaki hahahahahaha 17.07.06, 20:39 rakieta hejzbulachów trafiła w kontener powietrzny z ulotkami rozrzucanymi przez waleczny i etyczny idf; ten kontener odpadł od samolotu na ciezarówke terrorystów wiozącą rakiety -jedna z nich spadła na ziemię i odpaliła sama na bejrut trafiając w kamień na ulicy, który trafiony z impetem przeleciał przez granicę uderzając w czerwony guziczek do odpalania rakiet izraelskich.rakieta izraelska po trafieniu czerwonego guziczka odpaliła i uderzyła w autobus libański wiozący małych przyszłych terrorystów Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: hahahahahaha 17.07.06, 20:59 ale to dzieki Danie mamy ten fajny link i cytat,gdyby nie ona nikt by tu nie wiedzial,czym propaganda israelska ich pasie. Mam takie straszne przypuszczenie,ze to wlasnie ona siedzi i te wszystkie newsy wymysla na uzytek wewnetrzno -zydowski, bo to jest tak glupie jak ona sama. na zasadzie: Zyd we wszystko uwierzy gdy Arab do niego mierzy Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty ty aaki już głupszy nie będziesz 17.07.06, 21:25 no, ale żaden dyplom żadnej uczelni nie czyni człowieka inteligentnym Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ty aaki już głupszy nie będziesz 17.07.06, 21:28 nie skonczylem zadnej uczelni. mam mature wieczorową Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: ty aaki już głupszy nie będziesz 17.07.06, 21:38 aaki napisała: > nie skonczylem zadnej uczelni. mam mature wieczorową wobec ciebie też zastosowali amnestię maturową? to by tłumaczyło jak lekarz może pisać takie bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ty aaki już głupszy nie będziesz 17.07.06, 21:44 no wlasnie-tak sie zastanawialem nad tym czytając twoje posty Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: dlaczego nie mowisz mu 17.07.06, 19:47 czekalem na ciebie z daleka ,caly dzien, gdyby nie ty, moja wiedza bylaby niepelna i poszedl bym spac nieukontentowany. A tak w parze z doopiasta tworzycie plodny tandem. Ona ,chyba nawet bez przekazu TV wie , ze to rakieta, przez kogo zostala wystrzelona, a nawet jaki miala zasieg. Pewnie nmiala z boku takie napisy po arabsku: "udzwig 24 tony","zasieg 100 km" "ubijem sukinsyna Olmerta" I juz mialem sie jej spytac,czy nie wie,czemu spadla i czemu hamasnicy ja wlasnie na bejrut nakierowali, gdy zjawiles sie ty i wszystko stalo sie jasne :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: jestem chuba zlym czlowiekiem 17.07.06, 20:14 bo pasjami lubie sie nad toba znecac... No wiec, zebys w ukontentowaniu poszedl lulac sniac o potedze hisballah, powiem ci w tajemnicy, skad my to wszystko wiemy...Otoz z telewizji izraelskiej... Wiem ze cie to do lez rozsmieszy, ale zawsze masz rade...mozesz posluchac swojej telewizji el dziazira...krora opowie ci o spadajach muszkach. Ale zadales dodatkowe pytanie: czemu hamasnicy ja wlasnie na bejrut nakierowali, Oni ja nakierowali nie na bejrut, ale na jakis cel w Izraelu, moze na hajfe a moze na( znany ci skadinad) Nazaret... Nie bedziemy tego wiedziec , gdyz , na szczescie dokonala ona swojego zywota nad glowami zdumionych bojownikow... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: jestem chuba zlym czlowiekiem 17.07.06, 20:23 nu widzisz,a dana wie wiecej,ona wie ,ze miala zasieg 100km i ze to byla nieudana proba. Pewnie sluchacie roznych kanalow TV Israeli A ja tylko jednego TVN24, tak przychylnego zydom,ze az zeby bola Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: jestem chuba zlym czlowiekiem 17.07.06, 20:23 z_daleka napisał: > bo pasjami lubie sie nad toba znecac... > tylko nad nim,to wasza specialite de la maison dla kazdego z kim sie nie zgadzacie,lepiej zapytaj jaki odniesliscie skutek z tego znecania sie,raczej straciliscie wiecej sympatyzujacych z wami niz zyskaliscie,nu ale nie kazdy gustuje w prymitywniej wadze ciezkiej daleki frustracie. nu a teraz boksuj,boksuj zobaczymy ile trafisz i kogo:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 cos ty rachelko, on to mowi przez lzy 17.07.06, 20:32 ja mam tu z nimi ubaw od samego rana. Nasza TV podala,ze libanczycy stracili ich F-16, ale israelska strona tego nie potwierdza.za to pisze,ze to bylo tak.israelska rakieta walnela w kontener, ten walnal w trucka, ktory przewozil katiusze, oczywiscie musial trafic w czerwony guziczek, bo katiusze wystrzelily i jedna nad bejrutem sie spalila i spadla.Widzialem ja na wlasne oczy w TV, miala skrzydla, ta katiusza Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: cos ty rachelko, on to mowi przez lzy 17.07.06, 20:36 krystian71 napisała: > ja mam tu z nimi ubaw od samego rana. > Nasza TV podala,ze libanczycy stracili ich F-16, ale israelska strona tego nie > potwierdza.za to pisze,ze to bylo tak.israelska rakieta walnela w kontener, ten > > walnal w trucka, ktory przewozil katiusze, oczywiscie musial trafic w czerwony > guziczek, bo katiusze wystrzelily i jedna nad bejrutem sie spalila i > spadla.Widzialem ja na wlasne oczy w TV, miala skrzydla, ta katiusza he,he z daleka jest dobry propagandysta,raz sie juz prawie ze mna zgodzil co do odstrzalu cywilow na plazy,tylko po to by sie kajac na drugi dzien jak to on ciezko zgrzeszyl;))) HE,HE KLAMSTWO TO ONI Z MLEKIEM MATKI,TYM TLUSTYM MA SIE ROZUMIEC BO KAZDA ICH ODPOWIEDZ MOZNA PODZIELIC NA 4 I MOZE PRZECINEK bedzie prawdziwy,ale nie tresc:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: cos ty rachelko, on to mowi przez lzy 17.07.06, 20:59 tez musialem zresetowac,cholera Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: cos ty rachelko, on to mowi przez lzy 17.07.06, 21:05 krystian71 napisała: > tez musialem zresetowac,cholera he,he dzisiaj mamy dzien wesoly,szkoda,ze robota goni a wieczorem musze jeszcze sie wybiegac przy tych 40 stopniach,chyba schudne 10 kg,czyli na zapas,ale sie nie zamkne:))) buziam no i ta madame,naprawde ladna:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cos ty rachelko, on to mowi przez lzy 17.07.06, 20:36 tys taki glupi, ze ironii nie widzisz... a moze i widzisz, tylko sposobem drzewieckiego nie wiesz, jak sie wykrecic z tego blazenstwa, ktore tutaj produkujesz od rana. ubaw to ja mam tutaj nie z tej ziemi, a i z daleka tez jak widze... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: cos ty rachelko, on to mowi przez lzy 17.07.06, 20:38 dana33 napisała: > > ubaw to ja mam tutaj nie z tej ziemi, a i z daleka tez jak widze... :)))) hi,hi,hi a jaki my mamy z was ubaw,przynajmniej na powierzchni ziemi a nie w schronie z nocnikami.aj waj ja lubie dziki kraj aj waj. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: tylko do dany 17.07.06, 20:42 ty poznalas tego aaki.....jastem po prostu zdumionu jego glupota...to sie stalo teraz , czu juz wczesniej dawal jakies oznaki gluptactwa? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: tylko do dany 17.07.06, 20:48 z_daleka napisał: > ty poznalas tego aaki.....jastem po prostu zdumionu jego glupota...to sie stalo > teraz , czu juz wczesniej dawal jakies oznaki gluptactwa? a on wasza,nu szkoda,ze mnie nie posluchal ale jak to kazdy chlop musi sam dostac w leb aby zmadrzec. zeby takie okazy homo pejso sapiens zobaczyc nie trzeba sie ruszac az tak daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: przekupo 17.07.06, 21:02 prosze zauwazyc,ze goscinnie przebywasz na MOIM watku , rzecz jasna dajesz mi duzo radosci, choc dzis dana cie przebila. Wiec badz tak uprzejmy i milych memu sercu gosci nie rozstawiaj po katach, wzorem swego ambasadora,co mu sie polski minister nie spodobal Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: przekupo 17.07.06, 21:08 sorki krystek, myslalem ze patrzysz w niebo... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: przekupo 17.07.06, 21:03 z_daleka napisał: > czy ktos cie prosil o komentarz ? nikt,dlatego pisze aby taki niedopieszczony z pejsikiem je czytal,bo musi,bo mu kaza,bo go mierzi,bo ma bol glowy,bo mu papuga wlosy wyskubala,bo mu kule gwizdza i dana lunetuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: tylko do dany 17.07.06, 20:58 nu, zglupiec nie mozna tak nagle, z daleka.... ale on ma metode: on milczy. wiec duzo nie gadal, za to sluchal i myslelismy wszyscy ze sluchal i patrzal uwaznie, ale jak widac udawal. udawal tez dobrze wychowanego i slowa takie jak zadki, posrac i podobne nie uzyl ani razu. doszlam do wniosku, ze on jednak facet uzdolniony, ze tak dobrze potrafil ukryc swoja nature przez te pare dni. ale w koncu wyszlo, nie? mysle, ze to zyciowy nieudacznik... i jakis byle jaki dochtorek, wiec sobie czlowiek ego bluzgami poprawia..... znasz to przyslowie pies ktory szczeka nie gryzie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: tylko do dany 17.07.06, 21:00 A co z jego inteligencja? Przecie to po oczach widac? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: tylko do dany 17.07.06, 21:04 nie wyrazilam sie dokladnie: milczal zeby wlasnie nie pokazac glupoty no i nie patrzal sie nigdy nikomu prosto w oczy. a ja mu w nie nie zagladalam... :)))) eh, z daleka... eifo anachnu ve eifo hem... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ladnie to tak komus tylek obrabiac? 17.07.06, 21:10 Szcegolnie jak sie te osobe w swoim domu goscilo? Moglibyscie to spokojnie zrobic via e-mail do siebie wzajem i do aaki. z_daleka napisał: > no tak, to wszystko wyjasnia.., Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Ladnie to tak komus tylek obrabiac? 17.07.06, 21:12 A dlaczego mialbym mu tylek za plecami obrabiac? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Ladnie to tak komus tylek obrabiac? 17.07.06, 21:16 Ja tego nie sugeruje. Sadze, ze aaki i was stac na to by roznice miedzy wami wyjasnic droga mailowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ladnie to tak komus tylek obrabiac? 17.07.06, 21:20 nie ma co wyjasniac. wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Ladnie to tak komus tylek obrabiac? 17.07.06, 21:25 Szczerze mowiac mam watpliwa przyjemnosc na bezposredni z nim kontakt...on nam tu, jak to mowisz, dupe obrabia rowno a nawet z bonusem, wiec nie uwazam abym mial byc bardziej wersalski niz on... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Ladnie to tak komus tylek obrabiac? 17.07.06, 21:16 juz o tym bylo, caly dlugasny watek.I groch o sciane, inna mentalnosc inna kultura , i tak nie zrozumieja w czym jest rzecz. ciekawe czy ktos sie jeszcze nabierze na taka goscinna wizyte Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ladnie to tak komus tylek obrabiac? 17.07.06, 21:24 nu, moze ciekawe dla ciebie. bo ja napewno dostalam nauczke nie przyjmowac kogos we wlasnym domu, kogo nie znam. tak ze o zadnych goscinnych wizytach wiecej mowy byc nie moze. jeden taki typ wystarczyl mi na wsjegda. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ladnie to tak komus tylek obrabiac? 17.07.06, 21:19 ja mu tylko nie obrabiam, marudzinski... facet byl tu, widzial, wrocil do polski i zaczal klamac. albo inaczej: przyjechal tu na 5 dni, zeby sie utwierdzic, ze ma racje o bandyckim israelu i zmylil i mnie i innych. a po powrocie zaczal pluc na israel. i to jeszcze klamiac w zywe oczy. okazal sie miernym charakterkiem i tylko pisze prawde. a prywatne maile do niego sie skonczyly i to dawno. mozesz byc pewien, ze gdyby ktos z nas wiedzial co to za typ, to w zyciu by nie przestapil progu mojego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki droga danusiu z kindersztubą spod latarni 17.07.06, 21:41 mógłbym bez trudu popisac o paru ciekawych sprawach,które zauwazylem i o których sie dowiedziałem i od ciebie, o od twoich znajomych o tobie i twojej rodzinie, i o waszych reakcjach ale sobie daruję- bo to nie polski zwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: droga danusiu z kindersztubą spod latarni 17.07.06, 22:19 napisz, napisz.... bedzie ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: droga danusiu z kindersztubą spod latarni 17.07.06, 22:24 sorry, ale to nie jest polski obyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: droga danusiu z kindersztubą spod latarni 17.07.06, 22:45 nu facet, nie wymiguj sie, rzuc tutaj cos slyszal, cos zrozumial, co moi znajomi mowili o mnie i o mojej rodzinie... bedzie ciekawie, nie skrywaj... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: droga danusiu z kindersztubą spod latarni 17.07.06, 23:02 to, ze nie zgadzam sie z tobą,a ty ze mną, co do polityki panstwa izrael wobec sasiadów nie znaczy ze bede na forum wylewał ,nasladując ciebie ,jakies swoje prywatne impresje ze spotkania z wami wraz z głupimi aluzjami i domniemaniami jakie robisz-choć mógłbym to tyle n/t Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: droga danusiu z kindersztubą spod latarni 17.07.06, 23:54 nu, juz przeciez napisales coz o tym, co slyszales o mnie od moich przyjaciol, wiec jak zaczales to dokoncz.... nie zostawiaj mnie i forum w takiej nieswiadomosci.... a moze po prostu nie masz nic do napisania, bo ewentualnie mogloby mnie straaaaaaaasznie skompromitowac? jak zwykle u typow twojego sorta: rzucic klamstwo, a potem ogon miedzy nogi i w tyl zwrot. git, wiadomo kto ty... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: droga danusiu z kindersztubą spod latarni 18.07.06, 00:05 www.iol.ie/~pjmathew/gifs/dog.gif Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: droga danusiu z kindersztubą spod latarni 18.07.06, 07:54 wiesz aki, wczoraj strasznie zalowalam tej calej wymiany zdan z toba: ty wywolujesz we mnie najgorsze instynkty. wiec zyj sobie dalej swoim malutkim, nedznym zyciem, a ja po prostu przestaje cie widziec. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: droga danusiu z kindersztubą spod latarni 18.07.06, 10:28 i powinnas zalowac,ale nie wymiany zdan z aakim,ale tej ciutke wczesniejszej z z_dalekim.Trzeba nie miec godnosci i instynktu samozachowawczego,by sie tak glupio odkrywac Odpowiedz Link Zgłoś
aaki już ci wczoraj raz cośpowiedziałem. a dzisiaj 18.07.06, 15:39 powtarzam skoro pojąc nie możesz www.iol.ie/~pjmathew/gifs/dog.gif Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 sio z mojego watku,maglaro!!! 17.07.06, 23:05 uparla sie doopiasta i mysli,ze kazdego do swojego poziomu w dol sciagnie. Jak ci sie nudzi, to sobie filmik poogladaj, tez robi wrazenie, choc na moim TV trwal o wiele duzej i,ale tu tez dobrze widac jak koziolkuje przez skrzydelka www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3277234,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 ja ci tez przetlumacze co ci dana napisala 17.07.06, 21:14 ze aaki w czasie pobytu w Israelu strasznie sie na nia napalil, o malo co jej nie zgwalcil,chcial pobic z zazdrosci Tomka z wtracalskim ,ale ona mu i tak nie dala i dlatego sie obrazil na Israel i po powrocie zaczal zle o nim pisac. Mam racje, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: ja ci tez przetlumacze co ci dana napisala 17.07.06, 21:18 Widze, ze szanownych Panow najzwyczajniej w swiecie pogielo. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ja ci tez przetlumacze co ci dana napisala 17.07.06, 21:20 no wiesz co, ja myslalem,ze dobrze znam te hebrajskie robaczki ,a ty mi mowisz,ze to tlumaczenie noedokladne? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki takas propagandzistka a nie wiesz ile 17.07.06, 21:27 można sie dowiedziec nie mówiac a sluchając i obserwując dowiedzialem sie wiecej niz chcieliscie powiedziec, a i powiedzieliscie czasem wiecej niż byscie chcieli powiedziec na forum. hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: gosc w dom, bog w dom 17.07.06, 21:34 aaki napisała: > można sie dowiedziec nie mówiac a sluchając i obserwując > dowiedzialem sie wiecej niz chcieliscie powiedziec, a i powiedzieliscie czasem > wiecej niż byscie chcieli powiedziec na forum. > hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: takas propagandzistka a nie wiesz ile 17.07.06, 21:40 rzeczywiscie? nu, ja mowie zawsze to co chce i na forum tez. i nie klam tutaj, bo wiesz dobrze, ze nie uslyszales od nikogo z nas najmniejszej nienawisci i pogardy nie tylko do arabow ale i do nikogo. nedzny charakterek masz, chloptas... a tak a propos, to ty wlasnie powiedziales pare rzeczy, ktore ladnie ciebie zcharakteryzowaly, tylko ze wtedy nie bardzo zwrocilam na to uwage, bo bylam pelna zapalu i ochoty pokazac ci co sie da. potem zrozumialam. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: takas propagandzistka a nie wiesz ile 17.07.06, 21:43 spadaj-nie chce mi sie z toba gadac Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: takas propagandzistka a nie wiesz ile 17.07.06, 21:46 ubeka gosilas? sluchal, podgladal, malo mowil, widzial i slyszal wiecej niz mowiliscie... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki 2 in 1 17.07.06, 22:03 jesli szukasz ubeka to masz go niedaleko- porozglądaj sie za morelem i twój rodak i ubek. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: takas propagandzistka a nie wiesz ile 17.07.06, 22:21 nie, nie ubeka, klamce tylko.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: tylko do dany 17.07.06, 21:18 dziękuję mam się dobrze. a za to ze nie podzielam waszych faszystowskich ubermenschowych poglądów to juz nigdy czulentu nie dostanę. niestety nie poznałem fredzia i arapa-to byłoby dopiero curiosum ale nic to-jak mówił pan wołodyjowski Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: jestem chuba zlym czlowiekiem 17.07.06, 20:38 Musze cie rachelciu rozczarowac...Lejac Hizballach zyskalismy wielu sympatykow, szczerze mowiac znacznie wiecej niz sie spodziewalismy... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: jestem chuba zlym czlowiekiem 17.07.06, 20:40 z_daleka napisał: > Musze cie rachelciu rozczarowac...Lejac Hizballach zyskalismy wielu sympatykow, > szczerze mowiac znacznie wiecej niz sie spodziewalismy... ja tez cie musze rozczarowac ja nie o hezbulakach,ja o forumiakach. cos sie starzejesz a moze to ten stres. jak kule swiszczoM to szare nie pracuJOM tak sprawnie. ps.masz maslo i mleko,tak na wszelkij sluczaj? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: jestem chuba zlym czlowiekiem 17.07.06, 20:46 Wielokrotnie zapewnialem juz gie... i krystka, ze zupelnie niczego mi nie brakuje, nawet ptasiego mleczka made in Wawel...rozluznij sie wiec i nie martw o mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: jestem chuba zlym czlowiekiem 17.07.06, 20:49 z_daleka napisał: > Wielokrotnie zapewnialem juz gie... i krystka, ze zupelnie niczego mi nie > brakuje, nawet ptasiego mleczka made in Wawel...rozluznij sie wiec i nie martw > o > mnie... no widze,ze jedzac ptasie chcesz sie wagowo z dana wyrownac,nu,nu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: jestem chuba zlym czlowiekiem 17.07.06, 21:06 a ja go wcale o to nie pytalem, nie wierz mu. Co mnie to cholera obchodzi,czy mma co jesc. Jeszcze pare dni ttemu rechotali tu w duecie,ze Gaziaki sie zaglodza i odwodnia i przy swieczkach siedza Ta banda forumowych zboczencow teraz zdziwiona,ze malo kto ich zaluje Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty no! no! K71 zna się i na Żydach i na samolotach 17.07.06, 20:49 wie co lepsze wie co gorsze nie tylko odróżni dobrego Żyda od gorszego Żyda ale także odróżni dobry samolot od gorszego samolotu tylko podziwiać Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no! no! K71 zna się i na Żydach i na samol 17.07.06, 20:50 a ty na salcesonie i serdelowej,no czasem moze na niedopieczonym koloczu. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: no! no! K71 zna się i na Żydach i na samol 17.07.06, 20:52 i-love-2-bike napisała: > a ty na salcesonie i serdelowej,no czasem moze na niedopieczonym koloczu. lepiej jest jeść u siebie salceson i serdelki niż na obczyźnie objadać Amerykanów Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no! no! K71 zna się i na Żydach i na samol 17.07.06, 21:02 sempiasty napisał: > > lepiej jest jeść u siebie salceson i serdelki > niż na obczyźnie objadać Amerykanów ja nie jestem na obczyznie i sie nie objadam,nie myl mnie z dana,ktorej to musiano krzeslo z 6 nogami zbudowac,aby schronu nie przebila z gory. ja kotus w formie,w koncu na bieganiu tracisz kalorie nu nie einsteinie ze slUnska? Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: no! no! K71 zna się i na Żydach i na samol 17.07.06, 21:07 i-love-2-bike napisała: > w koncu na bieganiu tracisz kalorie nu nie einsteinie ze slUnska? noooooooo! z tym bieganiem to tylko podziwiać ale nie ty jedna dbasz o linię ja też praktykuję sport: w dzień jeżdże na rowerze a jak ciemno to pozostaje mi pojeździć sobie na cyklistce... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no! no! K71 zna się i na Żydach i na samol 17.07.06, 21:10 sempiasty napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > w koncu na bieganiu tracisz kalorie nu nie einsteinie ze slUnska? > > > noooooooo! > z tym bieganiem to tylko podziwiać > > ale nie ty jedna dbasz o linię > ja też praktykuję sport: > w dzień jeżdże na rowerze > a jak ciemno > to pozostaje mi pojeździć sobie na cyklistce... ja nie mowie o tym co robie w nocy sempku,bo nie jestem pokroju marianny aby sie chwalic numerkami i czasem jakim dysponuje,a co do biegania i sportow to je uprawiam od lat,bo lubie i mnie one ciesza,a wiec nie truj mi o nadwadze,bo to nie ten adres,sorry a praktykowac mozna yoge,polecam swietnie wplywa na sciegna i harmonijny stan yin-yen. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: no! no! K71 zna się i na Żydach i na samol 17.07.06, 21:15 i-love-2-bike napisała: a praktykowac mozna yoge,polecam swietnie wplywa na sciegna > i harmonijny stan yin-yen. nie skorzystam to obca nam europejczykom filozofia a jako katolik tym bardziej nie interesuję się yin-yen New Age to dla mnie dżuma intelektualna Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no! no! K71 zna się i na Żydach i na samol 17.07.06, 20:59 on nawet widzi rakiete z piorkami... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nopes Israeli pilot, co-pilot killed in Lebanon airspace 17.07.06, 22:23 www.irna.ir/en/news/view/menu-234/0607171793185352.htm Pilot and co-pilot of an F-16 warplane have been killed after it was shot down in eastern Beirut. Lebanese Army confirmed the death of a pilot and co-pilot of a Israeli warplane above "Kafar shima" village in eastern Beirut. Reports indicated that the warplane had been targeted by a surface-to-air missile launched by military wing of Hezbollah. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Israeli pilot, co-pilot killed in Lebanon air 17.07.06, 22:27 jeszcze jeden obudzil sie z reka w nocniku... Odpowiedz Link Zgłoś
nopes Re: Israeli pilot, co-pilot killed in Lebanon air 17.07.06, 22:27 tutaj nawet filmik A Izrael oczywiscie sie nie przyznaje. Tak jak sie nie przyznawał do zniszczenia swojego okretu. Ale tam akurat dziennikarze byli, wiec długo kłamac nie mogli. www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3277234,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who Re: Israeli pilot, co-pilot killed in Lebanon air 17.07.06, 22:40 fcuking liars. > Lebanese TV showed footage of what it said was an Israeli F-16 fighter aircraft > falling from the sky over Beirut in flames, but Israel said none of its aircraft > had been shot down, and said it was a missile news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/5188420.stm Odpowiedz Link Zgłoś
ksero313 Arabowie lubia przesadzac i ich pacholki forumowe 20.07.06, 08:09 Takze .... Jaki wniosek ? Nie wierzymy arabskim "wiadomosciom" bo to klamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Arabowie lubia przesadzac i ich pacholki foru 20.07.06, 09:08 ale jak tu nie wierzyc,skoro zostal zestrzelony jeden zydowski F16 Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Arabowie lubia przesadzac i ich pacholki foru 20.07.06, 09:35 krystian71 napisała: > ale jak tu nie wierzyc,skoro zostal zestrzelony jeden zydowski F16 TY JESZCZE SIE UPIERASZ, ZE TO BYL IZRAELSKI F16? PRZECIEZ JUZ SAM WIESZ, ZE TO BYLA DALEKONOSNA RAKIETA TZW. ZILZAL, KTORA FRUNELA DO NIEBIOS PO BOMBARDOWANIU SKLADU RAKIET, I SPADLA EKSPLODUJAC W POBLIZU TEGO ZE SKLADU. TO, ZE TO LEPSZE DLA HIZBALLOWSKIEJ KLAMLIWEJ PROPAGANDY, ZE UDALO MU SIE TRAFIC W SYJONISTYCZNY NOWOCZESNY MYSLIWIEC, NIE ULEGA WATPLIWOSCI, ALE TO ZE TY ODRAZU PODCHWYTASZ TE ICH KLAMSTWA MOWI COS O TWOIM "OBIEKTYWNYM" STANOWISKU... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Arabowie lubia przesadzac i ich pacholki foru 20.07.06, 09:50 TO NIE BYLA DALEKONOSNA RAKIETA.OKLAMALI CIE OSKARZE. POKI CO JESZCZE ZADNA DALEKONOSNA RAKIETA NIE ZOSTALA WYSTRZELONA NA ISRAEL, GDYBY JE MIELI , TOBY NIMI STRZELALI.WIDZIALEM TOTO NA DUZYM EKRANIE,TO BYL ISRAELSKI F-16. A W BAJECZKE,ZE ISRAELSKI CONTEMER SPADL NA TRUCKA PRZEWOZACEGO RAKIETY, TRAFIL W CZERWONY GUZICZEK, KTORY TE RAKIETY ODPALIL,MOZESZ SOBIE WIERZYC SAM, JA NIE MUSZE. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Arabowie lubia przesadzac i ich pacholki foru 20.07.06, 15:17 krystian71 napisała: > TO NIE BYLA DALEKONOSNA RAKIETA.OKLAMALI CIE OSKARZE. > POKI CO JESZCZE ZADNA DALEKONOSNA RAKIETA NIE ZOSTALA WYSTRZELONA NA ISRAEL, > GDYBY JE MIELI , TOBY NIMI STRZELALI.WIDZIALEM TOTO NA DUZYM EKRANIE,TO BYL > ISRAELSKI F-16. > A W BAJECZKE,ZE ISRAELSKI CONTEMER SPADL NA TRUCKA PRZEWOZACEGO RAKIETY, TRAFIL > > W CZERWONY GUZICZEK, KTORY TE RAKIETY ODPALIL,MOZESZ SOBIE WIERZYC SAM, JA NIE > MUSZE. ============================================ TO CO TY WIDZIALES W TV TO BYL WLASNIE "ZALZAL". TO OLBRZYMIA RAKIETA, KTORA MOZNA BYLO WIDAC NA PARADACH W STOLICY IRANU. SAMOODPALENIE RAKIETY NIE JEST WCALE BAJKA. NASI FIZYCY TLUMACZA TO OGROMNA TEMPERATURA, KTORA SIE STWARZA PO PLOMIENIACH ZBOMBORDOWANEGO OBIEKTU, A OBIEKTEM NIE BYL TRUCK, LECZ KRYTY SKLAD "ZALZALOW". DLACZEGO TAKA RAKIETA NIE BYLA DOTYCHCZAS WYSTRZELONA? BO TATUS Z TEHERENU (AHMEDI NADZAD) NIE POWIEDZIAL SWEMU SYNKOWI Z LIBANU (NASRALLAH)"STRZELAJ SYNKU, STRZELAJ". Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 i jeszcze jedno 20.07.06, 09:51 POWIEDZ MI, CZEMU MORDUJECIE CYWILI W LIBANIE JAK SREDNIOWIECZNA HORDA BARBARZYNCOW? Odpowiedz Link Zgłoś
puls Krystek , ty nadal tlumoku o samolocie ? Emeryt 20.07.06, 10:06 zbzikowal do reszty , ha ha ty ciulu Prawie orgazm dostal i opadl mu na wiadomosc ze to arabska rakieta -zlom na leb arabom w Bejrucie spadla . powiedz dlaczego koty mordujesz na swojej dzialce emerycie PZPR www.youtube.com/watch?v=qzLEF0kChOw&mode=related&search=kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: i jeszcze jedno 20.07.06, 15:02 krystian71 napisała: > POWIEDZ MI, CZEMU MORDUJECIE CYWILI W LIBANIE JAK SREDNIOWIECZNA HORDA > BARBARZYNCOW? =============================================================== NO JAKZE DLACZEGO? BO JESTESMY, JAK CALE NASZE PLEMIE, BARBARZYNCAMI... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: i jeszcze jedno 20.07.06, 16:34 A JEST JAKAS SZANSA,ZE JESZCZE ZA MOJEGO ZYCIA SIE UCYWILIZUJECIE ? Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: i jeszcze jedno 20.07.06, 22:52 NIE, MY DOPIERO CO ZESZLISMY Z DRZEW... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 mowia,ze to jego zona wszystkie teorie wymyslala 20.07.06, 23:46 a nikt nawet jej imienia nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: mowia,ze to jego zona wszystkie teorie wymysl 21.07.06, 12:04 TY JESZCZE WSZYSTKO NIE WIESZ, ONA TEZ WYMYSLILA BOMBE ATOMOWA... Odpowiedz Link Zgłoś